ÖB och skavsår

Tog en promenad upp till öb med emmy för att hon skulle handla lite. Passade på att gå i mina nya sövlar vilket jag bittert skulle få ångra sen. När vi var uppe på öb så passade jag på att köpa lite kinamix godis samt remar att ha som snacks när jag håller på och läser böcker.

När jag kom hem sen från öb så kastade jag av mig stövlarna fort som fan då jag hade fått skavsår på båda hälarna samt båda lilltårna. Så det var bara till att plåstra om såren och jag ska aldrig mer gå så långt i ett par skor jag inte har gått in än.

Resen utav dagen har jag läst boken jag lånade utav emmy och den var färdigläst lagom till middagen. Efter middagen så somnade jag uttmattad i soffan och vaknade inte till liv förens vid 19 tiden.

Sitter nu och kollar på en film på kanal 6 och funderar på att gå och lägga mig när filmen är slut.

//M

Sthlm

Åkte till sthlm med min mor kl 8 i morse för vi skulle ha en shoppingdag. Högst upp på våra listor stod vinter skor. Min mor köpte ett par doctor martens kängor och själv vart det ett par ecco stövlar i skin som jag är jätte nöjd med.

Käkade lunch på en mongoliskresturang som serverade thai buffe för 85 kr som var jätte god. Vi åt så mkt mat så vi nästan rullade ut där ifrån. Nästa gång jag åker till sthlm ska jag banne mig äta där igen och då ska jag prova deras sushi buffe.

Sen var det en sväng i lite affärer, handlade på mig två par läppglans samt två par linnen  och efter det gick vi till centralen och väntade på att tåget skulle komma. Somnade som en klubbad säl i tåget på väg hem och jävlar vad gott jag sov.

Väl hemma så vart det mat och sen åkte jag iväg och hämtade natha hos sina föräldrar. Sen bar det av ner till friskis för ett dans pass vilket var skoj. Efter danspasset vart det hem och in i duschen innan jag begav mig hem till glenn och nathalie.

Var där en lite stund och snackade lite skit och umgick med sällskapet där och nu sitter jag nerbäddad i soffan och ska snart fortsätta med att läsa boken jag håller på med.

//M

New moon

Sophia kom och hämtade lily vid halv fyra tiden och de hade saknat varandra lika mkt båda två. Var så snäll och körde hem de då hon annars inte hade fått med sig lilys hundhus/bur samt en matt hon ville h asom vi skulle göra oss av med.

Efter det så gick mamma och jag bort och köpte tågbiljetter för i morrn bär det av till sthlm för lite shopping. Sen när vi kom hem fixade vi klart maten som för dagen bestod utav ugnsfalukorv med potatismos.

Gick en promenad med emmy förut och det var avslappnande och skönt, jag känner mig riktigt nyttig. Gick förbi bio då emmy ville veta när new moon filme har premiär för hon tänkte boka biljett till den. Den har premiär den 20 november kl 00.00. Så gissa vem som ska gå på premiären jo jag och emmy ska bunkra upp med popcorne och läsk och kolla på den mitt i natten.

Kände att jag inte är så jätte insatt i den här vampyr filmen så jag lånade första boken utav emmy som jag håller på att läser nu. Visst jag har sett första filmen och precis efter att ha sett den tycke jag inte den var så jätte bra då alla hade sagt att den var såååååååå sjukt bra. Var faktiskt lite besviken men jag tror boken är mkt bättre och jag tror faktisk jag kommer gilla new moon då det verkar vara lite mer fart i den.

Nä läsa några sidor till innan det är sängen som gäller för tåget till sthlm går kl 8.00 i morrn.

//M

God morgon

Har varit uppe i en halvtimme nu då jag inte kunde sova längre för att jag fick ont i ryggen. Det är ett typisk karlström syndrom som mamma och jag brukar skämta om. Hon brukar också få i ryggen när hon sovit "för länge" enligt sin kropp.

Var ute med lily för en liten stund sen och det är riktigt ruggit ute, det små regnar och är grådaskigt ute. Tittar för tillfället på teve men funderar på att vila en liten stund.

//M

Friskis och svettis

Natha, jag, anna och karin körde baspass nere på friskis och svettis i kväll och jag var inte lika död som förra gången. Efter passet gick natha och jag hem till mig och hämtade lily och tog en kvällspromenad för att hon skulle få pissa. Ja det var ju det jag åtminstonde hade hoppts på men så var inte fallet så det blir en till kvällspromenad efter att jag har tittat klart på CSI.

Nästa träningspass blir på onsdagkväll då jag ska prova på ett danspass som de har på friskis, ska bli skoj att se hur det passet är. Nä bädda ner mig i soffan en liten stund och hämta krafter tills kvällspromenad nummer två sen.

//M

Sugen

Jag är grymt sugen på att sammla ihop en lite trupp och åka på kryssning. Fick sånt sug nu efter att grabbarna hade varit iväg i helgen på kryssning.

Nä om man skulle ta tag i sakerna som jag skrev om förut att jag skulle göra, skulle även behöva byta ut lampan i karporten så man ser nått där ute på kvällarna.

//M

Happy girl

Nu har min lilla gris kommit på besök och stannar tills i morrn. För tillfället så ligger hon nere i hallen i sitt lilla hus och sover. Ska traska bort till konsum om en liten stund och panta lite burkar och sen hem och börja förbereda maten.

//M

Måndag

En ny dag på en ny veckan och vad händer i dag då? Inget speciellt, sak väl kolla in arbetsförmedlingens sida och se ifall det finns några jobb att söka.

Sen någon gång efter lunchtid kommer sophia hit med lily för jag ska va hundvakt åt henne tills i morrn. Nu i kväll så ska natha och jag iväg till friskis och ta ett baspass.

Ja det är väl på ett ungefär vad den här dagen har att erbjuda.

//M


Shutdown

Ska lägga mig i soffan och dö en stund för jag har grym magvärk för jag var så osmart att ta en bakelse med grädde när jag fikade med kierstin förut och det får jag lida för nu. Det suger att va laktosintolerant ibland. Skriver med sen när jag mår bättre.

//M

Tjejmiddag och statt

I går gick jag och min mor ner en sväng för att kolla in nya hm här i stan. Tycket det inte alls det var något speciellt, kom hem med ett par träningsbyxor och underkläder.

Tog det lungt resten utav dagen innan det var dags att börja fixa till sin inför kvällen. Natha och jag gick sen hem till emmy vid halv sju för vi skulle ha tjejmiddag hemma hos henne med henne och julia. Emmy bjöd på vin, ost och kex till förrätt sen vart det fläskfilé med klyftpotatis och jätte god sås och sallad till varmrätt. Efterrätten vart marängsviss och allt smakade underbart gott.

Ida kom förbi och gjorde oss sällskap vid nio tiden då hon hade slutat jobbet. Vart en hel del kacklande så det var tur att jerry var iväg på kryssning och slapp höra oss hönor. Sen vid halv tolv tiden tror jag så drog jag, natha och emmy iväg till statt.

Där inne träffade vi på hannes, emelie, angelica, tobias, franken och hans bror. Var hur mkt folk som helst där inne som man kände. Vart några vänder i baren för min del, sen vart det dansgolvet och dansa loss samt mingla.

Slutade kvällen hemma hos emmy med lite skitsnack innan natha och jag knallade hem. Det var en kalas trevlig kväll och det var länge sen jag var så här avslappnad och hade skit kul. Tack så mkt brudar, det här måste vi bara göra om!

//M

Blir inte alltid som man planerar

Hade tänkt att bara sitta hemma och ta det lungt ikväll men så vart det inte. Sophia ringde vid halv åtta och frågade om jag ville följa med till harrys och det var klart att jag kunde offra mig och göra det. Fixade till mig och knallade hem till henne vid halv nio och tog en jäger redbull med henne och nina innan vi trallade iväg till harrys.

Vi käkade mat på harrys, tog oxfiletoast vilket var jätte gott och sophia var jätterar och bjöd mig på det. Tack så mkt gumman! Sen dansade vi järnet på dansgolvet och fan vad kul jag hade. Har inte haft så roligt på ett bra tag.

Drog vid tolvtiden då medelåldern inne på harrys var 40+. Följde med sophia när hon gick kvällspromenaden med lily och nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig.

//M


Modellbilder och träningsvärk

När jag vaknade i morse så hade jag träningsvärk vilket jag fortfarande har i både ben, armar och magmuskler. Det känns att man inte har tränat på 3 år men det är bara att bita ihop och förtsätta.

Åkte iväg och handlade nya vardagsrumsmattor med min mor, hittade två snygga mattor på Ö&B som fick följa med hem.

Sen åkte jag iväg och hämtade mina kort som jag hade tagit nere hos Bago då jag fick vara modell för en dag. Vart kalas fina bilder och jag är jätte nöjd, lägger upp några bilder här och resten finns på bdb och fb.

I kväll blir det lungt, ska slappa framför teve men först ska tvätten hängas upp. Kanske hörs sen.










//M


Helt slut

Fy tusan vad slut jag är efter bas passet nere på friskis och svettis. Noll kordination och noll kondis men jag överlevde hela timmen och dame I fell good. Dock så vill jag inte veta hur grym träningsvärk jag kommer att ha i morrn men får se det som ett tecken på att man har använt kroppen ordentligt.

Käkade middag för en lite stund sen och nu är det soffhäng som gäller resten utav kvällen för det finns fasiken inte mkt krafter kvar i den här kroppen.

Åh just det jag hittade min favvo tröja som jag trodde jag hade tappat bort för ca 2½  år sen. Har vänt upp och ner på min garderob samt tvättstuga x antal gånger under de senaste åren i hopp om att hitta den. Men så i dag hittade jag den och det låg i påsen med mina träningsskor som jag då inte har använt på 2½ år. Snacka om att jag var lika lycklig som en lite unge på julafton.

Nä nu ska jag inta soffläge men kanske skriver något mer inlägg senare i kväll.

//M


Torsdag

Hittills i dag så har jag hunnit med att storhandla på willys med min mor, handlade lite på bolaget oxå. Sen efter storhandlingen så var det dags att fixa lunch då det kurrade ordentligt i magen på mig. Vart pasta carbonare som smakade smaskens.

Nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp mina jeans på torkning, får se ifall det blir en till maskintvätt eller om jag tar resten i morrn.

I kväll blir det träning på friskis och svettis, ska bli riktigt skönt att få röra ordentligt på fläsket haha.

//M


God natt..?

Körde natha förut till ericsson eller rättare sagt en lokal där brevid för hon skulle vaccinera sig. Hon överlevde och har ännu inte fått några biverkningar kan jag medela. Efter det åkte vi till sultans och tog en kvällsfika.

Sen när jag kom hem vart det en promenix med lily och efter det så vart det soffhäng. Jag övervägde att gå bort en sväng till harrys ikväll och kolla läget med jag hoppar över det. Känner mig inte rikigt på "party" humör utan soffan lockar mer än att först gå ut i kylan för att komma dit och sen vara bland en massa fulla människor.

Är faktiskt lite onyttig och äter chips nu men det tänker jag träna bort i morrn då natha och jag skaköra järnet nere på friskis och svettis. Funderar starkt på att gå och lägga mig nu.

//M

Onsdag

Var nere på stan och lunchade med madde och waerner på nya sushi stället. Det var helt okej, lite dyrt tycket jag dock det var men mina sushi bitar smakade gott. Dock blir det nog inte så att man går dit allt för ofta för så stor plånbok har jag inte.

Vi tog en tur på stan sen och kollade in lindex, måleriboden och till sist åhlens. Sen knallade jag hem till grisen för jag är nämligen hundvakt åt lilypilly i dag. Så nu ligger jag och skit grisen i varsin soffa och slöar. Ska sammla lite krafter så jag orkar ta tag i städningen men man blir ju mer inspererad till att vila en stund när man hör henne ligga o snarka i soffan brevid.

//M


Mutter mutter

Hatar verkligen myndigheter och deras jävla strul, skulle kunna köra upp en pinne i arslet på de!

Annars har dagen varit lugn, surfat runt lite på nätet och lyssnat på lite musik. Tog ett varmt bad förut och för en gång skull lyckades jag inte somnad i badkaret.

Funderar på att gå och lägga mig tidigt så man kommer upp i skaplig tid i morrn.

//M


Shopping sug

Om jag hade jätte mkt pengar för tillfället så är det här några utav de klädesplaggen jag skulle köpa:


Vill inte men måste

Unnade mig lite sovmorgon till kl 11 för jag orkade verkligen int ekliva ur sängen tidigare. Ska strax börja städa lite, har igentligen ingen större lust men det måste göras innan dammråttorna tar över mitt rum.

Annars så händer det nog inte så mkt i dag. Ska leta upp mina träningskläder för i morrn så drar natha och jag igång med vårat nyttigare liv.

//M

Hit och dit

Mobilen ringde lite innan halv 9 i morse och funderade först på att skita i att svara men svarar till sist. Det var min kusin som undrade ifall jag hade lust att följa med till norrköping som smakråd då hon skulle köpa skor. Så snäll som jag är så stallde jag upp, på köpte så kom jag ju upp tidigt också för annars hade jag väl inte klivit upp ur sängen förens efter kl 10.

Kom hem från norrköping vid 13 tiden vart det ner på stan. Mötte upp emmy och natha som käkade lunch på hot basilikan. Strosade runt lite på stan sen gick vi till friskis och svettis där natha och jag skaffade oss varsit träningskort så nu jävlar ska vi komma i form.

Sen bar det va upp till willy då natha skulle storhandla, sen bjöd natha på fika när vi kom hem till henne. Efter fikat körde jag hem emmy och sen bänkade jag mig i soffan här hemma. Ska strax leta fram mina träningskläder sen ska jag leta fram en bra bok att läsa.

//M

Lördag & söndag

Lördagen vart rätt så lugnt. Sophia och lily kom över och käkade middag med oss vilket var super trevligt. Vi käkade biffcurry tills vi var fyrkantiga och rullade från middagsbordet.

Natha kom över vid sju tiden och lånade voffeltången sen körde jag henne till en fest och själv begav jag mig hem till emil och sandrah som hade lite fest. Åkte hem vid tio tiden då jag var trött och inte rikigt på party humör.

I dag har jag legat nerbäddad i soffan och läst ut en deckare samt påbörjat en ny. Har totalt fastnat för Åsa Larssons böcker. Nu ska jag slänga ett getöga på LA Ink och sen när det är slut sak jag fortsätta med boken jag håller på och läser.

//M

Grattis!




Den här gryma mora bruden fyller 19 år idag. Grattis Kierstin!


Regn och rusk

Kom i säg vid 1 tiden efter att ha hämtat och kört hem alex och kristoffer från norrköping. Sophia kom förbi med lily vid 7 tiden i morse då jag ska vara hundvakt i dag. Efter att hon hade varit här gick jag och la mig en stund till. Vid tio tiden så var det dags att gå upp och gå en promenix med lily.

Det var bara till att ta på sig regnjackan och gummistövlarna då det regnade ute, jävla pissväder. Vart en rask promenix på 25 min sen vart det hem och beslagta varsin soffa.

Ska åka iväg och handla sen men det är inte lockande att kliva ut genom dörren något mer idag. Funderar p va man ska göra ikväll. Just nu lutar det emot att vara hemma och läsa en bra bok. Vad ska du/ni göra ikväll?

//M

Booooooooring

Gud vad sakta tiden går när man väntar på något. Så vad sitter ja och väntar på? Jo jag väntar på att kl ska bli 22.30 för då ska åka och hämta upp natha sen ska vi bege oss till norrköping. Där ska vi hämta upp kristoffer och alex som har varit på mustarsch (hur fan stavar de igentligen?) konsert och köra hem de till stan.

Funderar på ifall jag skulle vila en lite stund till och se ifall kl vill gå snabbare då. Annars när man ska göra saker och då gärna försöka hinna med 5-6 olika saker på en dag så går tiden super snabbt även fast man tycker man har varit  duktig och planerar in sakerna över hela dagen. Varför ska det vara så för?

//M

Torsdag

I går vart det en sväng till harrys vid nio tiden med natha för att träffa jenny, nordan, kierstin, kristoffer o emil. Kollade på fotboll inne på harrys och sverige vann sin match men kom inte vidare till em ( eller var det vm, shit the same) spel.

Drog sen ner till lilla där det var helt okej, träffade hannes från kyi07 klassen o snackade lite skit med honom. Var en rätt okej kväll där nere sen fick jag skjus hem utav franken som var fylle chaffis åt kjellander o fiskaren. Haha hjödpunkten på hela kvällen var nog samtalet i bilen hem men orkar inte berätta om det nu.

Idag var det fika/lunch med madde på sultans vilket var trevligt. Vi drack te/varm choklad och pratade om allt mellan himmel och jord.

Sen vart det iväg till läkaren och förnya ett recept, trodde det skulle ta evigheter då jag kom dit 20 min för tidigt men fick komma in på en gång och var klar efter 10 min.

Efter det vart det hem och lägga sig i soffan o läsa en bok och är det snart dags för mat. Kommer ju inte göra många knop sen ikväll utan det blir mest till att slöa innan det är dags att åka till norrköping vid halv elva för att hämta kristoffer och alex.

//M


7 sanningar om mig

1. Jag hatar när vänner sviker och inte håller vad dom lovar.

2. Jag hatar att vara efterklok.

3. Jag är rädd för ormar, spindlar och får dödsångest ibland.

4. Jag gråter alldeles för lätt till filmer och serier.

5. Jag dagdrömmaren ofta.

6. Mina innersta tankar och känslor vet ingen om, dom håller jag hellre för mig själv.

7. Har jag väl bestämt mig för något är det jävligt svårt att få mig att ändra mig.


Vad är dina 7 sanningar om dig?

//M


Knockad

Var ute och gick en långpromenad med lily och det slutade med att vi gick en del utav elljuspåret. Naturligtvis gick vi upp för den branta backen och snacka om att ha noll konids. Var typ helt slut när jag kom upp för den där förbaskade backen så nu har jag bestämt mig. På måndag ska jag banne mig införskaffa ett träningskort!

Lekte med lily nere i köket förut och busa och hade oss. Det var roligt men smärtsamt för hon lyckades knocka mig med sitt huvud rakt över mitt ena öngonbryn. Jag kan ju säga att hennes huvud är ju allt annat än mjukt men jag tycker om skit grisen ändå.

//M





Nya däck

Åkte till plåtis däck och bytte däck vid halv 10 i morse. Fy fan vilken skillnade det var att köra sen när de nya däcken kom på. Medans gubbarna bytte däck på bilen passade jag på att dregla över de olika snygga fäljar som hängde på väggen i affären.  Efter det vart det hem och slänga sig i soffan en stund innan jag kom på att jag var tvungen att tanka bilen.

Tog även en tur inne på lindex och passade på att prova tubtoppen med paljetter men det var inte min stil, såg ut som en discokula så det fick inte följa med hem. Den andra toppen som jag hade hittat på deras hemsida hittade jag inte i affären vilket var tråkigt men nog bra för min plånbok.

Sen åkte jag upp till sväng in och köpte två hamburgare då min far vart sugen på hamburgare till lunch. Känndes som det tog ett halvår att köra därifrån och ta sig förbi alla jävla stoppljus innan man kom hem men maten var varm och det är huvudsaken.

Sophia kom förbi vid tolvtiden och lämnade lily här då jag ska vara hundvakt åt henne under eftermiddag/kvällen. Ska ta en långpromenad med henne och gå bort den där hamburgaren jag tuggade i mig till lunch. Men först ska jag bädda ner mig i soffan och förstätta läsa ur boken jag håller på med.

//M

Paljetter

OMG varför är jag inte rik för! Gick in på lindex hemsida och hittade hur mkt snyggt som helst som jag skulle vilja köpa. Hittade en tubtopp med paljetter som jag vart grymt sugen på att köpa men sen är frågan skulle jag passa i det? Här har ni en bild på den.
Lindex Shop Online - Topp






Hittade även det här linnet som jag skulle passa mig perfekt.
       Lindex Shop Online - Linne         


Det här var bara några utav saker jag hittade på deras hemsida som jag skulle vilja ha i min garderob. Funderar på ifall man skulle ta en tur ner på stan i morrn och prova plaggen och vem vet kanske unnan mig att köpa de ifall de passar o ser bra ut på än.

// M   

Full rulle

Var lite segt att kliva upp ur sängen men kom ialla fall upp halv 10. Vart en skål flingor och mjölk framför datorn/teven. Efter att ha käkat frukost samt fixat till mig så fixade jag lite i boden så det gick att ställa in cyklarna så de slipper stå ute under vintern.

Sen fortsatte jag med att rensa ut en massa skit i tvättsugan och tog en tur till tippen. Ringde plåtis däck och kollade när de hade tid för att byta till vinterdäck på våran bil. Orkade inte vänta på att min far skulle ta tag i det. Så i morrn ska jag åka dit så ska de byta däck åt oss.

Lunchade med henke nere på donkan, jag vet inte så nyttig mat med gott var det. Snackade lite skit och kollade på folk som åkte genom driven.

Nu har jag suttit och skickat iväg lite jobbansökningar och håller tummarna för att man kanske kan få ett positivt besked från någon utav de. Ska bädda ner mig i soffan och fortsätta läsa boken jag håller på med, sak även messa emmy och kolla ifall vi ska ta en kvällspormenix.

//M

Fler bilder

Här kommer lite fler bilder från festen i lördags, enjoy!
//M


God morgon

God morgon på er alla så var det då måndag och en ny vecka igen.
Vad har den här dagen att erbjuda då?
Vädret är halv ruggit, det blåster och ser allt annat än inbjudande ut så det blir nog att bädda ner sig i soffan med en bra bok.
Vem vet kanske blir så att man slår på någon bra film att titta på också. 
Vad ska ni läsare hitta på i dag?

//M

Vilken tid det tar

Håller på att ladda upp bilderna på fb sen i går och vilken jävla tid det tar. Okej visst det blev rätt så många bilder från gårdagens fest men ändå. Har hållt på sen kl 19 och laddat upp bilder på fejjan och jag är inte klar än!

Kollade på LA Ink förut på teven och jisses vad sugen jag vart på att gadda mig igen. Planerna finns på att göra en ny gadd inom en snar framtid, motivet är nästan klar förutom några små saker.

Nä nu ger jag upp! Jag laddar upp resten utav festbilderna på fejjan i morrn samt fler festbilder kommer upp på bloggen i morrn eller någon annan dag då jag känner för det. 

Nu blir det istället att titta på teve och moffa lite ostbågar bara för att.

//M 

Jag och datorn

Det är jag och min dator som har spenderat större delen utav dagen ihop. Har pillat lite med min bloggdesign som ni kanske märker och jag måste säga att jag vart rikigt nöjd.

Det är en rikigt slödag i dag, har inte änns orkat ta bort sminket från gårdagen men shit the same. Kunde jag få ett ligg efter att ha kört knät rak ner i marken än gång när jag var ute på krogen så överlever jag nog den här dagen med gårdagens smink på.

Kollade fb förut där jenny hade laddat upp bilderna från igår och jag kan ju bara säga att jag var på G! Aldrig mer tequila och laktis shot på samma kväll plus 1½ lite vin. Men men jag mådde ju inte dåligt när jag vaknade i morse och det är väl huvudsaken eller?!

Nu ska jag ialla fall ta tag i och ladda upp bilderna på fb som jag tog från festen igår. Ni har ju sett ett litet smak prov här på bloggen hur festen var igår. Ska lägga upp lite fler bilder här sen när jag är klar på fb.

 //M

Woho

Här kommer lite bilder från gårdagens fest, enjoy!

//M

 


Haaaaaallllllllååååååååååå

Natha har äntligen kommit över, hon ska låna min våffeltång och fixa håret. Efter det ska vi dra till coop och köpa sprite och citron till kristoffer. Sen beger vi oss till hemgården för att festa hos kierstin. Vi ses i dimman folket och för att citera kristian: I kväll blir vi snygga än snyggare :D

//M


Tonight's gonna be a good good night and awesome

Onsdag o fredag var jag ute en sväng på krogen o kollade läget, var väl direkt ingen höjdare någon utav gångerna. Torsdag slöa o läsa bok samt städa. I går fikade jag med henke.

I kväll är det party hemma hos kierstin och det kommer bli awesome. Har bestämt mig för att dricka vin i dag samt kanske laktis shot. Kameran ska med så man kan dokumenter kvällens bravade. Skulle vilja ha åkt till hävla oxå och firat hannes som vart bolaget mynig i dag, grattis på dig! Men jag har lovat kierstin att komma och fest ute i hävla blir det säkert fler gånger så.

Ha en awesome kväll för det ska jag banne mig ha!

//M




Tisdag

I dag har det stor handlats på willys, åkte upp vid halv 11 tiden och det var nästan folktomt vilket var skönt. Sen efter att ha kommit hem och plockat in allt på sina rätta platser vart det lite soffhäng. Madde messa och frågade ifall jag ville ta en sen lunch och jag var inte sen till att tacka ja. Så vid halv 15 mötte jag upp henne vid sultans, vi lyckades prata bort nästan 2 timmar där inne. Tiden går fort när man har kul och många skratt vart det.
När jag kom hem sen vid halv 17 tiden så var det dags för middag som bestod utav makaronipudding.
Efter att ha tryckt i mig två stora portioner så vart det lite soffhäng och kolla datorn. Sen messade emmy och kollade ifall jag var redo för en promenad så mötte upp henne 10 min senare vid coop och så tog vi 1 timmes promenad runt om i stan.Var helt svettig och slut när jag kom hem så det vart raka vägen in i duschen.
Nu blir det lite soffhäng och väntar på att kl ska bli 20 då de nya avsnitten av NCIS börjar på 3:an.

//M  


Inte skrivit på ett tag..

Så nu att jag inte har skrivit sen i torsdags men men då var jag hundvakt åt lily på kvällen annars spenderades dagen med att lyssna på musik och läsa en bok.
Fredags gjorde jag inte så mkt på dagen, på kvällen vart det en sväng till harrys med natha och kristoffer.
Sen tog vi även en tur ner på stan och kollade lilla krog, san marino och picasso där det sist nämda var bäst.
Det var svinkallt ute, en massa fulla och högljud 18-åringar drog runt på stan så det var mkt skönt att komma hem till sin varma säng sen.
Lördagen orkade inte gå upp ur sängen förens vid 12 tiden då jag var så himmla seg.
Vart en lugn hemmakväll nerbäddad i soffan då jag inte kände för att gå ut på krogen.
I går söndags bakade jag en cheesecake då jag vart sugen på något gått till fikat.
Sen så vart det till att läsa lite mer ur ena boken jag höll på med.
I dag är det måndag och jag har inget speciellt jag ska göra så det blir väl till att läsa lite mer skulle jag tro.

//M

Tears don´t fall

Grymt härlig låt

 


RA

Ännu en låt som man blir dans sugen utav

 


Jävla mora!

Kierstin från mora är det skyldige till att jag fasnade för denna låt! :P


Sexy Bitch

Blir så himmla dans sugen utav den här låten.

 


Musik

Tänker lägga upp och dela med mig utav några låtar som jag totalt har fasnat för.

//M

What ever

Kul kväll men men hade planerat nykter kväll men det slutade en aningen kalsa full men men.
Kanske man skulle jonglera men när tror inte det är min grej.
Är så jävla trött på allt....är fan mig sugen på att flytta ut till ett hus mitt ute i skogen där endast fåglarna kan störa mig, det skulle fan mig vara nått.
Synd att man inte har pengarna till det för hade jag det skulle jag fan mig inte  tveka en sekund.
Grymt sugen på mat är jag oxå men inget är öppet och kylen har inget gott att bjuda, jävla skit!
Men det blir nog bakis mat med wearner i morrn, förmodigen thaimat eller en flottig pizza men det lutar mot thai maten.
Nä kanske dags att sova så man orkar med morgon dagen för i morrn kommer hjärtat mitt som ger mig villkorslös kärlek utan att begära någon tillbaka.
Yeah what ever!

//M