Så då vart det slut

Gjorde min sista dag på FTV i flen och det kändes jävligt motigt när jag åkte hem från flen (i arbetssammanhang) för sista gången.

Men dagen i dag bestod utav att vi hade en service utbildning med 2 stycke föreläsare. Vi gick igenom, disskuterade hur man ska bemöta sina kunder och hur vi ska kommunicera med de. Det var en väldigt nyttig och rolig dag då vi fick lära oss många bra saker att ta med i arbetsvardagen.

Annars har det inte hänt något speciellt i kväll. Fixade till en jätte god middag bestående av lövbiff, klyftpotatis och bea sås. Sen har vi tittat på teve och bara tagit det lugnt.

I morrn har jag inte så många planer, måste dock ner till AF för att skriva in mig som arbetslös. Sen vet jag inte vad med dagen har att erbjuda förutom att hjärtat och jag ska ut till sköldinge på kvällen.

/M

Dag 30

Min kamera.

Jag har tillgång till 3 olika kameror. Den första som alltid finns nära till hands är ju självklart mobilkameran som tar helt dugliga kort.

Sen har jag en vanlig digitalkamera, fråga inte hur många megapixel det är på den för det har jag inte det blekaste aning om. Det jag vet är att den tar bra bilder och är kanon att ha med sig på fester.

Tredje kameran jag har har tillgång till och som jag delar med min sambo är en systemkamera. Kommer inte ihåg märke eller hur många pixlar den har heller. Det jag vet är att det blir riktigt schyssta bilder med den.
/M

Dag 29

Berätta lite ur min barndom + bilder

Vi bodde i lägenhet när jag var liten vilket jag dock inte har något minne utav. Vi flyttade sen till radhus när jag var drygt 2 år. Kommer ihåg att mamma berättade att jag var uttråkad när vi höll på att flytta in i huset. Det resulterade i att jag hittade en rödkrita som jag ritade på tapeten i hallen som tyvärr var den som såg bäst ut i hela huset. Jag behöver väl inte nämna att mamma inte var allt för överlycklig på mig just då.

Pappa och jag i lägenheten på malmgatan.

Annars så har min barndom kretsat runt ett 4 bent stort djur, nämligen hästar. Jag fullkomligt älskade hästar och andades hästar i flera år. Tycker fortfarande om dessa 4 benta djur även fast jag inte rider längre. Jag höll på med hästar från att jag var 4-5 år tills jag vart 16 år då jag var tvungen att lägga det på hyllan då studierna tog för mkt tid.

 

 

En ridtur ute i snön,  kan inte va mer än 5 år på bilden tror jag.

 

Bild på mig när jag var ca 15 år, red och tog hand om en häst ute i bie ett tag

 

Så här glad var jag efter att ha blivit av med min tandställning. Tror jag

var 14 år när bilden togs.

 

 

 


Måndag den 30 januari

Näst sista dagen jag måste gå upp tidigt och det känns tråkigt och lite skönt. Skönt på det sättet att man kan dra sig några timmar extra i sängen. Tråkigt över att bli arbetslös och inte få jobba ihop med alla underbara människor FTV Flen.

Men dagen började ialla fall med att jag var tvungen att skrapa rutorna på bilen men man fick ialla fall upp värmen i kroppen under tiden. Var en patient på jobbet idag så berättade att det var -15 grader ute, usch snacka om att man längtade ännu mer efter våren.

Jobbade med min tandläkare på förmiddagen sen hade han politiska möten på eftermiddagen så då var jag inne hos en annan tandläkare. Hela dagen har flytit på snabbt, nästan lite för snabb kändes det som.

Mina underbara arbetskompisar tackade av mig i dag(slutar i morrn med då har vi kurs med en annan klinik) och gav mig en present som var ett presentkort på 500 kr inne på åhléns. Vart jätte glad över presenten, hade absolut inte förväntat mig att jag skulle få något. De vart jätte glada när jag gav de tack så mkt kortet jag hade gjort till de.

Nu ikväll har jag tränat, diskat samt tvättat håret och nu tittar jag på sofias änglar. Ska snart mummsa i mig lite blåbär/björnbärs paj och sen blir det sängen.

/M

Härligt seg i kroppen

Den här söndagen har spenderats med att städa, kollat på teve, tränat och målat naglarna. Det fick bli svarta naglar då det matchar till allt och är stilrent.

Träningen i dag bestod utav lite mag och rump övningar. Ska banne mig få in en ruting på att göra de övningara plus några andra övningar varje dag. Här ska vi bli fit in för sommaren har jag bestämt mig, funderar fortfarande på ifall jag ska skaffa gym kort eller inte. Det tåls att tänka på en stund till.

När mitt underbara hjärta kom hem från garaget så svänge vi ihop lite mat. Spagetti och köttfärsås vart det, vi använde köttfärs från sköneros butik och man kände verkligen vilket smaka skillnade det vart jämför när vi brukar göra det på köffräs från willys. Så hädan efter kommer vi börja köpa allt kött från skönero, 2 kg köttfärs där kostar lika mkt som på willys.

Men ialla fall efter maten så åkte vi och handlade då hjärtat behövde bröd och ost till frukosten. Det slank även ner lite andra saker, själv gick jag lös i fruktdisken och plockade på mig vindruvor och nektariner.

Väl hemma så har vi bara myst och nu sitter karln och spelar xbox spel medans jag sitter i soffan och är härligt seg i kroppen. Det känns som att jag kommer att sova kanon i natt men för att verkligen va på den säkra sidan så ska jag lägga mig på spikmattan i 20 min innan jag går och lägger mig.

/M



Dag 27 och 28

5 st favoritfilmer/tvprogram

1. Tvserier med humor, zombies och lite fantasi aktigt som Grimm
2. Skräckfilmer över lag
3. Top Gear
4. Teveserier som handlar om mode och inredning
5. Dokumentärer


5 favoritlåtar/artister

1. Ultima thule
2. Bruce Springsteen
3. Hotrod Frankie
4. Horrorpops
5. Sen en massa olika beroende på humör



Horrorpops

Söndag

Frukost/lunch är intaget och karln har lämnat mig för garaget men jag tror jag överlever haha. Nej här kan jag inte sitta och slöa. Bäst att sätta igång med dagens sysslor så de blir gjorda.

Trevlig söndag på er :)
/M

Usch o tvi

Sitter i soffan och kopplar av, tänkte av njuta en kall smirnoff ice. Tog två klunkar och till min förvåning så smakade det usch o tvi! Jag brukar annars älska denna alkoläsk men inte denna gång. Äsch jag får väl nöja mig det ett glas oboy istället, lite hälsosammare mot kroppen.

Insåg att januari börjar lida mot sitt slut vilket också mitt vikariat gör, sista arbetsdagen på folktandvården i flen görs på tisdag. Väldans sorligt då jag trivs som fisken i vattnet där men jag höll mig kvar längre än vad det var lovat från början. Det startade som en 4 månaders vik i januari 2010 och sen har det förlängts fram tills nu. 2 år på ett vik på samma ställe det är inte illa pinkat.

Det kommer kännas jävligt pissigt att bli arbetslös igen men jag tänker inte deppa ihop. Här ska det jagas jobb som en tok, vilket jag redan håller på med. Jag har även lite saker att se fram emot månaden som kommer. Kanske inte några stora saker men likväl roliga och som bryter av den tråkiga arbetslösa vardagen.

Veckan som kommer har jag en kvällsfika inplanerad med min fina underbara kusin. Fredagen är vigt till att plaska runt i badhuset och snacka skit med franken. Första arbetslösa veckan rundas av med fin fint besök av mina älsklings grisar som jag skall passa.

Veckan efter det ska jag på ljusparty med min underbara granne/bästa vän. Fredags piffning hos vera och i slutet av februari så drar live and jive av stapeln. Där någon stanns i mellan hade jag tänke försöka bli ett träningsfreak samt putsa krom tills jag blir hög på autosol och ser rosa grisar flyga :P

Nej blanda ett glas oboy och sen mysa med karl. Ha en trevlig lördagskväll!

/M

Ljusfat

Här kommer två före och två efter bilder på den gammla och den nya ljusfatet.




Tyckte det gammla ljusfatet tog upp för mkt plats och så hade jag ledsnat
på den mörk lila färgen




Tycker det vart mkt bättre och stilrent med den mörka ljusfatet i skiffer.
Den är inhandlad på åhléns för 49 kr.

Dag 26

Hur var din första kärlek.

Jag har väl haft några jag har varit smått kära i som jag har date:at men min första "seriösa" kärlek är min sambo. Med honom ser jag en framtid vilket jag inte gjorde med de andra. Han älskar och tycker om mig för den personen jag är. Vi har alltid roligt ihop och vi har inga problem med att jävlas med varandra. Han är kanon med mina vänner och de tycker det är roligt att umgås med honom.
/M


Lördags shopping

Lördag och vi starde denna dag men sovmorgon och mys i sängen. När vi väl hade kommit upp ur sängen så åkte hjärtat till garaget. Jag själv styrde bilen först mot öb och sen ner mot stan.

Uppe på öb handlade jag lite div saker som tandkräm och hushållspapper, sånt som brukar gå åt. Nere på stan så tog jag en sväng in på hm. Hittade ett par skit snygga svarta byxor som fick följa med hem, bra pris var det på de också 99 kr.

Tog en snabb runda inne på åhléns och hittad ett snyggt ljusfat i skiffer som jag inhandlade. Efter det köpte jag med mig lite sushi hem till lunch. Efter att ha mumsat i mig det så tog jag tag i disken och sen fixade jag med det nya ljusfatet.

Hade ett stort rosa/lila ljusfat på köksbordet men tyckte det var för stort så jag byte ut det mot skiffer fatet jag köpte inne på åhléns. Jag vart rikigt nöjd med resultatet, skall lägga upp före och efter bild sen på det.
/M


De svarta byxorna från hm som jag köpte idag

Dag 25

En nytagen bild plus tio fakta om mig själv!


1. Jag tycker om att städa och ser det som en skön avkoppling
2. Älskar att skämma bort mina nära och kära på olika sätt
3. Tycker om att baka fika bröd men tycker inte det är lika gott att äta det
4. Älskar att få massage, bli kliad på ryggen och fötterna
5. Har lätt för att gråta till sorliga program/filmer
6. Jag har inga problem med att driva med mig själv
7. Jag bara älskar skor, speciellt högklackade skor
8. Jag tycker om lukten av bensin, motorolja och rostskydsmedel
9. Jag älskar doften av älsklingen hugo boss parfym, blir helt till mig när han har den på sig :P
10. Jag är helt tokig i sushi och sallader


Segt

Tycker det går lite segt med denna lista så jag kommer skriva om 2 dagar på samma dag ibland för att beta av listan lite fortare :P

/M

Dag 24

Tre stycken älsklingsoutfits.

Jag orkar inte lägga ut bilder på mina tre älsklingsoutfits utan jag tänkte beskrivad de istället. Första outfiten är ett par mörka tighta jeans men någon snygg topp eller tröja till.

Andra outfiten är pennkjol antingen svart eller röd men en snygg topp samt kofta till och naturligtvis ett par snygga högklackade skor till.

Tredje outfiten är svarta legging och en tjock stickad tröja som går över rumpan men ett par schyssta stövlar till.

/M








Skönero kött

Har varit hemma hos mina föräldrar en sväng på förmiddagen. Mamma och jag prismärkte en massa kläder som vi skall sälja sen, vart typ 4 papperspåsar.

Hon och jag åkte ner på stan sen då vi skulle uträtta lite ärenden. Var inne på åhléns och köpte nytt nagelcka, köpte hudcream inne på apoteket. Sen besökte jag sköneros köttaffär och handlade köttfärs samt pepparbiffar.

Släppte av min mor vid coop och själv åkte jag upp till willys sen för lite handling. Behövde lite potatis, morötter och div andra saker till middagen ikväll. Vi ska nämligen äta pepparbiff med rotfrukter och till efterrätt blir det blåbärspaj med vaniljsås. Åh det är nästan så det börjar vattnas i munnen på mig.

Men innan det är dags för middag så ska jag städa av lägenheten, torka golven och sen till det minst roliga betala räkningarna.

Trevlig fredag på er alla :)

/M

Vetekudde och tofflor

Det har snöat näst in till hela dagen, woho eller inte. Jag är banne mig inget fan utav detta jävla lappmögel men jag måste dock erkänna att det blir ju ljusare ute.

Har varit en kanon bra dag på jobbet med en massa trevliga patienter. När jag kom hem ikväll så hade älsklingen fixat pannkakor till middag, fick dock äta själv då han håller till i garaget.

Sitter nu i soffan med ett par vetetofflor på fötterna och en vetekudde runt halsen då jag är så fruktansvärt frusen av mig. Tycker mitt hjärtat kan komma hem snart och krypa ner i soffan och värma mig.

Väntar på att grimm ska börja på teven, typ en kvart kvar tills det drar igång. Tillsdess ska jag filura på en alla hjärtans dag present till älsklingen. Tycker om att skämma bort min fina karl och han förtjänar det verkligen.

I morrn är det den 27:e vilket innebär att lönen trillar in, det innebär också att det är dags att betala de där inte allt för underbara räkningarna. Men tror inte det var så mkt den här månaden tack ocoh lov så jag ska försöka sätta undan lite på sparkontot.

/M











Dag 23

Favoriter ur garderoben

Här kommer några utav mina favoriter ut min garderob;


En ursnygg röd pennkjol


Prickig rockabilly klänning


Mörka slimade jeans


Röd läcker korsett


Rockabilly klänning med körsbär på


Svart tubtopp


Svart kofta med körsbär


Blå jätte skönt sommarklänning



Tips för att få mjuka fötter

Har precis tagit ett varmt och skönt fotbad för mina små fossingar. De brukar kunna bli lite extra torra speciellt i vinter tid och ingen vill ju ha torra fötter.

Så jag hällde upp varmt vatten i en hink och hällde i lite olivolja innan jag satter ner fötterna. Skrubbade fötterna med en body scrub som jag hade hemma. Sköljde av fötterna och filade de med fotfil innan jag satte ner de i hinken igen.

Efter att ha haft fötterna i vattnet i ca 10 min så tog jag upp de och torkade av de. Oljade sen in fötterna med olivolja och satte på plastpåsar på fötterna. Efter att ha knytit plastpåsarna så satte jag på strumpor så fötterna håller sig varma vilket göra att oljan tränger in lättare i huden.

Ska ta och sova med denna oljeinpackning under natten och i morrn så kommer fötterna att vara babylena.

/M

Fika och hälsomöte

Började denna lediga onsdag med en trevlig fika på sultans med madde. Vi disskuterade det här om att söka jobb och hur svårt samt frustrerande det är. Han även med lite skvaller och planerade lite inför våren.

Sen åkte jag ner till min frissa och bokade in en ny tid då jag ska fixa om håret. Den röda färgen vill inte sitta så bra så det blir att fixa till det. Kommer dock inte färga om det i samma färg utan tänker göra något nytt, har ingen lust att se ut som alla andra.

Efter att ha varit hos frissan åke jag bort till feel good där jag hade en hälsomöte inbokat. De kollar upp varför man har varit sjuk så många gånger och vad det beror på. Själv hade jag varit sjuk 4 gånger under förra året vara av de sista 2 gångerna berode det på magsjuka samt gallstensanfall. Så det mötet tog bara 5 min sen var jag klar, kändes som bortkastad tid att åka tid.

Nu ska det städas, tvätt skall vikas och sen ska jag se till att middagen är klar när mitt hjärta kommer hem från jobbet sen.

/M

Dag 22

Någonting jag ångrar.

Det finns inget jag ångrar, visst att man kanske tycker att man borde ha gjort smartare val när det har kommit till div pojkvänner och vänner. Men alla de människora, relationerna och upplevelserna jag haft med de har format mig till den människan jag är i dag. Och jag är jävligt nöjd med den människa jag är så därför ångrar jag ingen ting. Ingen idé att ångra något som varit i det förflutna utan bättre att acceptera det som varit och gå vidare och blicka framåt.

/M

Dag 21

Min tro.

Jag tror inte på något speciell gud utan jag tror mer på att man får det man förtjänar. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Karma tror jag lite på, gör man något gott så kommer man få gott tillbaka och tvärt om. Sen tror jag att det finns en mening med allt bara att vi kanske inte alltid kan se det just då det händer.

/M

Inte på topp

Sovit som gud vet vad, vaknade vid 3 tiden i natt/morse och kunde inte somna om. Har legat och vridit på mig tills det var dags att gå upp. Dock så var jag skapligt pigg och allärt på jobbet så det var ju bra.

Dagen har löpt på bra, hade akutpass efter lunch och det flöt på kanon bra. Det är bra för att vara en måndag då det annars lätt blir så att man nästan behöver klona sig för hinna med alla kutpatienter.

När jag kom hem efter jobbet pussade jag lite på hjärtat innan han åkte ut till garaget. Själv fixade jag till middag som vart kycklingsallad i dag.

Sen har jag bara tagit det lungt, har en huvudvärk som vägrar ge med sig. Så det blir strax till att ta lite alvedon, fixa lite varm chocklad innan jag kryper ner i sängen med en varm vetekudde för min stela nacke.

/M

Dag 20

Kärlek, vad är det för mig?

Kärlek för mig är när man har olika åsikter och intressen men ändå villl vara tillsammans.
Kärlek för mig är när man kan kompromissa och lita på varandra.
Kärlek för mig är när man älskar personen som den är och för vem den är.
Kärlek för mig är när man kan vara ärligt mot varandra.
Kärlek för mig är när man värde sätter personen och inte vad den äger eller tjänar.
/M


Min kärlek <3

Duka upp med..

När mitt hjärta kom hem från sköldinge så bar vi upp lite saker på vinden. Skrev sen ihop en shoppinglista och så begav vi oss till willys. Där inne var det lugnt så man behövde inte känna sig stressad vilket är skönt.

När vi kom hem och hade packat in alla varor så tog hjärtat disken och jag började med middagen. Efter maten hoppade hjärtat in i duschen, när han var klar sen så var han så snäll och hängde upp tvätten som precis hade blivit klar då. Sicken underbar karl jag har som hjälper till utan att man behöver tjata på honom.

Även jag har passerat duschen, skall strax duka upp lite gott i form av morötter och dipp. Får se ifall vi hittar någon bra film att kolla på annars får teve stå för underhållningen.

/M


Kort

Här kommer några bilder på kroten jag pysslade ihop idag. Det första är ett grattis kort men till vem tänker jag inte avslöja ;) Det andra är ett tack för denna tiden kort till jobbet då mitt vikariat går ut den sista denna månad.
/M








Usch vilket träligt väder

Har varit ute i sköldinge en stund i dag och pysslat ner i svärmors lokal. Knåpade ihop 2 stycken kort, lägger upp bilder på de sen.

Kom hem för en liten stund sen och resan hem var ingen höjdare. Det snöade som tusan, nu har det lugnat ner sig lite. För ovanlighetens skulle så var det inga som gjorde några idiotiska omköringar på vägen hem i detta skit väder.

Sitter nu och klurar på en matlista som förhoppningsvis ska sträcka sig för de närmasta 3 veckorna. Måste dock komma på 3 maträtter till vilket inte alltid är det lättaste.

Men medans jag finular på det så skall jag byta sängkläder och slänga in de smutsiga i tvättmaskinen. Blir nog även en sväng med snabeldraken samt se till att mina blommor får sin törst släckt.

/M

Dag 19

Länder jag besökt


Jag har haft turen och kuna åkt på en massa häliga semesterar med mina föräldrar. De länderna jag har besökt är; Danmark, tyskland, turkiet, spanien, grekland, cypern. Det är de ställena jag har besökt. Jag har inget direkt favorit land men turkiet är väldigt fint, speciellt om man åker i slutet utav maj då det blommar som mest och det inte är så super hett väder.

Jag skulle vilja åka till irland, skottland, island och england och någon gång ska väl det genomföras oxå.
/M


En härlig bild tagen i turkiet

Klick

Hjärtat står i duschen och jag har precis fixat klart mig. Natha dyker över om någon timme och sen skall vi bege oss till harrys och mingla lite. Trevlig lördagskväll på er alla :)
/M





Lördagen började med mys

Vi började denna lördag med att ligga och mysa i sängen en stund innan vi klev upp. Mötte upp min mor och så gick vi ner på stan. Hon skulle köpa en ny dragkedja till min kjol som hon skulle byta då den gammla hade gått sönder.

Kim och jag gick till sultans city och käkade en god frukost innan vi tog en vända inne på åhléns. Kom där ifrån med lite smink och hudvårdsartiklar. Sen traskade jag hem till mina föräldrar och han åkte ut till garaget.

Satt hemma hos mina föräldrar och tjattrade lite om allt möjligt. Läste lite tidningar och kollade på teve en stundn innan jag gick hem.

Nu sitter jag här och bara tar det lugnt, ska snart vika lite tvätt, diska och plocka undan lite. Ikväll kommer natha över och sen skall vi bege oss till harrys för att dricka lite öl/cola/drinkar, dansa och mingla lite. Hoppas och tror att det kommer att bli en kanon bra lördags kväll.
/M

I got one word copycat

Dag 18

3 saker jag vill förändra med mig själv


Jag har direkt inget jag vill ändra på mig själv, jag trivs och tycker om mig som jag är. Men är det något så skulle jag vilja att kroppen var lite fastare och tightare. Men det går ju att fixa lätt genom att äta nyttigare och att träna. Måste bara få arslet ut vagnen och se till och börja träna regelbundet.

Något annat skulle väl vara att mitt hår inte skulle vara så knepigt att färga. Jag har ju glashår vilket gör att färgen fäster otroligt dåligt och att det tar lång tid innan håret blir mättat och behåller den färgen man har färgat det i. Det vore ju inte helt fel att ha ett mer lättfärgat hår.

Det tredje vore väl at jag skulle vilja ha lite mindre fötter, har stl 40-41. Det vore ju inte helt fel att ha stl 38-39 på skor. Men det är ingen jag lider över att jag har stora fötter, man står stadigare på joden då :P

/M


Resultatet från besöket hon frisören

Här har ni två bilder på hur resultatet vart efter att vi sköljde ur den röda färgen. Håret skall få sig en omgång till om ca 1 månad så då lär det nog bli jämnare färg samt kanske lite mörkare.
/M




Dag 17

3 saker jag vill förändra i världen.


Arbetslösheten

Jag skulle vilja ändra på det så det finns möjlighet för alla att kunna jobba. För som
det ser ut i dagens läget så finns det inte jobb till alla människor som går arbetslösa.
Sen tycker jag att politiker och högt uppsatt tjänstemän borde få mindre i lön och
skippa de där jävla bonusarna samt fallskärmarna de får. Samt att politiker som går
i pension vid 35 inte skall få 32 tusen utbetalt i pension innan skatt utan att göra ett skit.
Måste de som är arbetslösa slita arslet utav sig för att hitta ett jobb för att få rätt till sin a-kassa
tycker jag även politikerna ska göra rätt för sig.

Dödliga sjukdommar

Jag skulle vilja ändra och se till att alla dödliga sjukdommar som drabbar unga som gammla
försvinner. Med dödliga sjukdommar så menar jag bl.a HIV, hjärn tumörer och cancer. Många utav
dessa sjukdommar drabbar folk i för tidigt ålder som änns inte har fått en chans att leva sitt liv.


Krig
Jag vill få ett slut på det så folk ska kunna få bo och leva tryggt i sina länder utan
att behöva vara oroliga för ifall deras hem invaderas att militärer. Att de ska kunna få ha sina
egna politiska åsikter utan att behövar vara rädda för att bli straffa över det.


Besök hos frissan

Madde och jag tog en fika på CL där vi pratade bort ca 1½ timme om bl.a jobb. Efter fikat gick jag en sväng inne på åhléns och kollade ifall de hade fått in något skoj.

Kl 13 satte jag mig i frissör stolen inne på heaven or hell då vera skulle färga mitt underhår rött. Hon började med att bleka det då mitt hår är svart. Efter ursköljningen så var det betydligt ljusare och skiftade i allt från orang, blont till ljus ljus brunt.

Sen slängde hon i den röda färgen som fick sitter ett bra tag då vi verkligen ville att det skulle ta. Jag har ju ett knepigt hår som gör att färgen ibland inte fäster utan typ bara rinner av.

Slutresultatet vart kanon bra både jag och vera vart super nöjda över att resultate var så bra. Det vart verkligen över våran förväntan.

Slänger upp en bild på hur mitt hår såg ut efter att vi hade blekt det. Bild på slutresultatet får ni senare i kväll ;)

/M


Fredag

Fredag i dag och det innebar sovmorgon :) Sitter nu i soffan färdig fixad och ska snart möta upp min underbara granne ocn vän madde. Vi ska ta en fika på stan och tjattra lite och efter det ska jag till frissan. Vi ska expremitera lite i dag :P

/M

Vem är....

Gjorde en rolig sak nyss och skickade två mess till 118800 med fråga vem jag är (mitt namn) och så gjorde jag samma sak men min sambos namn.

Mitt svar vart:
Madelene är den där mystiska, mörka skönheten som lamslår alla med sin blotta närvaro och pumpar ut energier som får dem att bli knäsvaga. Alla killar och minst hälften av tjejerna har någon gång fantiserat om att vara nära henne. Vore hon ett djur skulle hon vara en ståtlig tigrinna iförd strasshalsband liggandes framför en öppen spis- mjau!

Hjärtats svar vart: Kim vill se sig själv som en lokal gangster vars största mål i livet är att få bli antagen till en mc-klubb, göra värdetransport-rån och råna tanter på deras pension. Favoritfilmen är självklart Scarface, där favoritgangstern Tony Montana är en stor förebild. Allt detta är dock en fasad, egentligen är han en mjuk kille med stort hjärta som vill bli veterinär och längtar efter ett riktigt svenssonliv med vovlo och radhus!

/M

Nu tar jag helg

Torsdag och sista arbetspasset för veckan är gjort, så himmla skönt! Så med andra ord så har min helg börjat nu :)

Dagen har varit bra, vi  började med nya version av vårat journal program i dag och det gick bättre än förväntat. Men det kommer nog ta några gånger innan det sitter i ryggmärgen på än.

Det vart ett riktigt skitväder när jag åkte hem från jobbet förut, först regnade det sen vart det snöblandat regn som blåste rakt i mot än. Det gjorde att sikten inte blev den bästa och att använda helljus var ju bara att glömma.

Köpte lite godis att smaska i sig ikväll när vi ska kolla på en massa serier. Men innan dess så ska jag hoppa in i duschen.


Åh btw så suger verkligen sjukvården. Efter att jag var och röntgade mig så skulle läkaren som skickade remisen ta kontakt med mig. Har han gjort det, nix och det har snart gått 2 veckor. Ringde till medicin i går och frågade de vad som händer nu, de slussade mig vidare till kirurgmotagningen.

De svarade på telefonen i dag att det var min vårdcentral som skall ta kontakt och berätta för mig vad som händer här näst. Ringde min vårdcentral och vet ni vad, det har inte änns fått mitt remis svar!!! Men sköterskan där sa att hon skulle ta tag i det och kontakta mig så fort de har fått vad de behöver. Hon tyckte även att det var bra att jag ringde och hörde mig för om hur det gick.

Tack underbara sjukvård för att jag måste ringa runt som en galning för att får reda på vad ni ska göra med mig samt se till att ni sköter erat jobb! Vad blir nästa grej att jag själv ska behöva ringa operations personalen och boka in ett datum som passar de och mig så det kan ta bort det där grustaget jag har i min gallblåsa.

/M

Dag 16

Det här åt jag idag.

Det vart ingen speciellt fancy middag i dag utan det vart makaroner och korvsnuttar. Simpelt men riktigt gott, mat behöver inte vara super avancerat för att det ska smaka bra.

/M


Som isbitar

Sitter nerbäddad i soffan med två filtar, har nyss druckit en kopp med varm choklad men är fortfarande lika frusen. Fötterna är som isbitar så det blir nog till att värma mina vetetofflor sen innan jag kryper ner i sängen.

Visserligen är min älskling ett perfekt värmeelement men tänkte vara snäll och låta honom slippa mina isbitar till fötter i natt.

Torsdag i morrn och sista arbetsdagen för veckan, härligt som tusan måste jag säga. Efter att ha sovit knackig under den här veckan ska det bli skönt med sovmorgon på fredagen.

/M

Dag 15

Min dag

Hur har min dags sett ut i dag, jo den har sett ut så här på ett ungefär. Jag har jobbat hela dagen, vi hade våra högsta chefer på besök. De skulle berätta om vem de hade på förslag som skulle kunna tänkas bli våran nya klinikchef. Deras förslag var jätte bra då det var en utav våra egna tandläkare som var påtänkt. Så tillsammans bestämde vi att så får det bli, ett jätte bra beslut tycker jag.

Annars så har det inte hänt något intressant i dag. Ringde till sjukhuset för att luska reda på ifall min läkare änns har läst mitt remis svar från röntgen. Gick dock bet då den som kunde svara på det inte är tillbaks förens i morrn kl 17 på kvällen. Men men får göra ett nytt försök på fredag.

Efter jobbet så tog jag svängen förbi willys så jag behövde lite gränsaker till salladen och så behövde älsklingen bröd till jobbet. Väl hemma så fixade jag till en jätte god köttfärspaj till middag.

Medans den stod i ugnen så tog jag tag i disken, gjorde sen en god sallad samt dressing. Efter maten så tog jag ett varv med dammsugaren och satte i gång en maskin tvätt.

Just nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt, kollar på CSI NY och väntar på att mitt hjärta ska komma hem. Han är ute i garaget och håller på med bilen, han borde komma hem om drygt 30 min och då ska jag pussa en massa på honom.

/M





Mmm varm choklad

Sovit som en prinsessa i natt så i morse var jag pigg och utvilad.

Arbetsdagen har flytit på i bra takt, var dock en aningen segt i morse då vi hade uteblivade på första patienten. Hade friskvård i dag så jag passade på att åka till macken för att köpa spolarvättska då den tog slut i morse påväg till jobbet.

Efter att ha fyllt på spolarvätska och kört tillbaks till jobbet tog jag en rask promenad på 30 min medans jag lyssnade på lite musik. Det var riktigt skönt väder ute, det enda negativa var att det var lite halt fläckvis så man fick se upp så man inte druttade på ändan.

Svängde förbi mina föräldrar efter jobbet, lämnade av lite påsar med kläder då vi ska lämna ner de på en loppis framöver. Får hoppas man får lite sålt så man får in lite exta cash, vore ju inte helt fel.

Mötte älsklingen i porten då han var på g för att åka ut till sköldinge. Pussade lite på honom innan vi skildes åt, han hade varit så go och fixat middag så den var precis lagom varm när jag skulle äta.

Har nyss kommit ut från duschen, sitter nu och avnjuter en kopp varm chocklad och en kaka. Ska kolla på ams hemsida ifall det finns några tänkbara jobb att söka. Sen blir det nog att läsa lite bloggar innan det är dags för sitcom night på kanal 5.
/M


Dag 14

Min favorit serie.

Jag har en del serier som jag följer med min favorit blir nog The Big Bang Theory. En mycket rolig serie som verkligen får än att skratta.

Serien kretsar kring fem karaktärer: två genialiska rumskamrater som arbetar vid California Institute Of Technology. Leonard är experimentalfysikern och Sheldon som är teoretiska fysikern, deras granne tvärs över hallen Penny. Hon är en blond servetris och aspirerande skådespelerska; och sen är det Leonard och Sheldons lika nördiga och socialt tafatta medarbetare och vänner Howard Wolowitz, en flygingenjör och Rajesh Koothrappali, en astrofysiker. De fyra killarnas nördighet och intellekt kontrasterar med Pennys sociala färdigheter och sunda förnuft.





Andra serier jag brukar följa är; Grimm, Suburgatory och The walking dead.
/M

Måndag

Jag är trött som bara den, sov som en kratta i natt. Kunde inte riktigt komma till ro utan låg mest bara och vred o vände på mig.

Dagen på jobbet har gått kanon bra även fast jag har varit trött. Vi har mest haft lagningar och undersökningar, vi avrundade dock arbetdagen med ett akutpass.

När jag kom hem så började jag fixa med middagen, älsklingen kom hem sen och hjälpte till. Det vart köttbullar och potatismos och det smakade så jävla gott!

Har läst igenom lite bloggar och glor nu på teven. Ska se ifall det finns något skoj att se på ikväll annars blir det nog till att leta upp någon bra film att se på.

I går kväll så tittade vi på filmen My best friend´s girl. Det var en grymt rolig film som jag lätt skulle kunna tänka mig att se igen om några månader.

Men nu för att hålla mig vaken så blir det lite Ben & jerry´s ice cream.

/M

Dag 13

Min favorit plats.

Jag är en riktigt soldyrkare så min favorit plats är i solen. Finns ingen härligare än att känna solen värma upp änns kropp. Man känner hur värmen från solen gör så man får en massa engerig och blir på bra humör. Kunna ligga på en gräsmatta i solen med bara bikini på sig, fy fan vad härligt eller att hoppa ner i sjön för att svalka ner sig.

Tänk att en varm sommardag köra iväg på en biltur och sen stanna till för en picknig i det gröna. Lägga ut en filt som man kan ligga på och bara få njuta av naturen, solen och ett underbart sällskap. Så länge det finns sol och underbart sällskap så kommer det alltid att vara min favorit plats.

/M

 

 


Slapp söndag

Nej så jätte slapp har inte denna söndag varit hittils. Jag har varit duktig och sorterat en massa viktiga papper och satt in de i pärmar. Det har möblerats om i bokhyllorna i vardagsrummet och så har det tränats lite.

Det vart även en 30 min rask promenad med sophias hundar då hon inte mådde så bra. Stackaren har fått njursten, du får krya på dig gumman! Hundarna och jag halkade runt på norr och fick i oss lite frisk luft innan vi vände hemåt.

Nu sitter jag och väntar på att nagelacket skall torka så jag kan skriva en lite lista med saker vi ska handla sen när hjärtat kommer hem. Högst upp på den listan kommer det nog stå Ben&jerrys ice cream som jag är sjukt sugen på för tillfället.

/M


Dag 12

Det här saknar jag.

Jag saknar min underbara mormor som gick bort alldels för tidigt, hon vart bara 65 år. När jag var liten så jobbade mamma natt och pappa började jobbet innan hon hann hem. Så för att jag inte skulle vara själv hemma och för att slippa dagis fick jag vara ute hos min mormor och morfar. Mormor försökte lära mig och mina kusiner att vara ute i skogen och plocka svamt samt bär vilket inte vi tycke var någon jättehöjdare. Hon brukade ibland beklaga sig lite över att vi var enda riktiga betongbarn men hon älskade oss lika mkt för det.

Jag saknar mormors ugnsbakade leverpastej, det finns ingen som kan gör lika god som hon gjorde. Jag skulle nog kunna ha ätit ihjäl mig på den. Och när hon hade varit ner i skåne (hon var skånska) brukade hon komma hem med leverkorv som vi nästan slogs om för att vi båda tyckte den var så himmla god :D

Vissa dagar saknar jag henne sjukt mycket och önskar hon kunde vara här för att se vilket underbart liv jag har skapat mig. Jag tror hon skulle skratta gått åt att det just är en sköldige karl som har fångat mitt hjärta då hon själv var en sköldingebo.

/M


Lite ego bilder

La in en massa bilder från våran kamera och då hittade jag lite ego kort på mig så jag slänger upp några här :D











Tillverknings papper

När älsklingen höll på och plockade isär bilen för några dagar sen så hittade han ett tillverknings papper på våran bil som låg i karosen. Det är ett papper där det står en massa info om bilkarosen när den tillverkades och vart. Pappret är rätt smuttsigt och svårt att avläsa vad som exakt står på det. Men det man kan se är att bilen är tillverkad i arlington, texas.

Tycker det var en rätt så roligt grej, så vi bestämde oss för att vi ska rama in pappret och hänga upp den någon stanns. Hittade en svart och fin ram uppe på ö&b så nu väntar jag bara på att älsklingen ska spika upp den.

/M







Organiserat garderoben

Träningen gick inget vidare då kinect spelet inte ville vara med mig så istället gjorde jag lite sit ups, armhävningar samt hoppade hopprep. Bättre än ingen träning alls enligt mig.

Åkte iväg till öb och köpte en garderobsförvaring med 6 st fack i och sen vart det en snabb sväng in på coop. När jag kom hem sen så städade jag samt rensade ur garderoberna på onödigt skit. Så nu är det lite ordning i de, gjorde samma sak med byrån i sovrummet som var full med kläder.

Sitter och tar en lite paus nu, ska kolla in ams hemsida och se ifall det finns några intressanta jobb att söka. Efter det så är det dags att ta tag i disken och sen fixa lite käk. Får se ifall jag drar igång någon film sen att glo på.

/M

Solig men kall dag

Det vart film i går efter lite teve tittaden samt xbox spelande. Vi tittade på the ugly truth, jätte roligt kärleksfilm. Älsklingen och jag satt och skrattade oss igenom större delen utav filmen.

I dag så hade jag tänkt vika lite tvätt och sen ta tag i träningen. Vårat tvbord är ju lätt att flytta på nu då det inte ligger några 300 dvdfilmer i det längre. Så nu finns det ju ingen bortförklaring till varför jag inte kan träna med kinect activ sports längre.

Funder på ifall man skulle snöra på sig skorna och ta en promenad också. Ser ut att kunna bli en fin dag idag, solen lyser ute men jag har en känsla av att det kan vara bra halt ute. Så det blir nog till att gå försiktig ifall jag ger mig ut.

Vad ska ni hitta på för roligt denna lördag då?

/M


Dag 11

Fem sidor som jag ofta är inne på.


Facebook för att uppdatera sig om vad vänner gör


Bloggar, har en hel radda jag läser o självklart så är jag inne på min egen och uppdaterar med en massa inlägg.



Google, bra för att bl a hitta bilder till bloggen, söka på filmer m.m


Hotmail, för att skicka samt kolla ifall man fått svar på jobbansökningar


Youtube för att lyssna på bra musik o se roliga musik videos

Ja det är de fem sidorna jag är inne mest på sen brukar det kunna bli lite olika shoppingsidor oxå.
/M

Körsbär

Efter en trevlig fika med madde på sultans där vi bl.a disskuterade hur folk som har mindre inkomst än oss kan sprätta pengar till höger och vänster om sig utan att blinka åkte jag ner på stan. Hämtade ut kort på svenssons foto som jag hade skickat in för framkallning.

Åkte sen vidare upp till öb då jag skulle ha en fotoram, hittade en svart fin i rätt storlek så den slog jag till på. Hittade även värmeljus där uppe som doftar körsbär, de luktade så gott så två packet fick följa med hem.

Hoppan in på willys sen där jag köpte lite gott till kvällen, passade på att köpa en trisslott som jag skall skrapa sen. Får se ifall fredag den 13:e blir en tur eller otursdag när det kommer till triss skrapande.

När jag kom hem sen så skrubbade jag badrummet så det är skinande rent nu :) sen började jag med mitt lilla pysselprojekt lagom som hjärtat kom hem.

Fixade med maten sen när han stod i duschen och nu ligger vi båda och slöar i soffan. Får se ifall vi ska kolla på någon film ikväll eller ifall det blir teve som får stå för underhållningen.

/M



Körsbärs ljusen som luktar helt underbart

Fredag den 13:e

Har inte så jätte många planer för dagen förutom att jag ska skura rent badrummet, leta efter en fotoram och se ifall mina bilder är klara. Men innan jag tar tag i det ska jag ta en fika med madde på sultans.

Det är ju fredag den 13:e i dag så man kanske ska passa på och köpa en trisslott, se ifall man kan skrapa fram en vinst. Alla säger ju att den här dagen är en olycksdag men jag tror mer på att det blir till vad man gör det. Vissa har ju den är dagen som lyckodag.

Ja vi får väl se om det blir en lyckodag eller inte för mig.

/M

Dag 10

Varför började jag blogga?

Oj det var en bra fråga som jag inte direkt har något svar på. Jag tycker det är roligt att skriva, lika roligt som det är att läsa andras bloggar. Man dela med sig utav sina tankar och ha chans att kanske få respons, se om andra tycker som en själv.

Det är nog därför jag bloggar. Sen är det oxå för att jag tycker det är kul att skriva och lägga upp bilder. Man väljer ju själv hur mkt man vill "lämna" ut av sig själv till folk att läsa.

/M

Oops

Lyckades somna i soffan i ca 1½ timme efter maten så nu är jag så där lagom seg i huvudet. Jag hade ju planer på att jag skulle skrubba rent badrummet efter att jag hade käkat. Får bli till att göra det i morrn istället.

Min karl är som vanligt ute i garaget och jobbar på pärlan vilket jag inte har något imot. Riktigt skönt med lite ensam tid :P o sen var det ju oxå jag som har beordrat honom att vara där ute så mkt som möjligt så hon blir körbar till sommaren.

Skall snart se på Grimm på teve min innan det börjar så skall jag poppa lite popcorn att tugga på.

/M

Korsett

Här kommer två bilder på korsetten jag fick hem i går.
/M




Tippen, handla och städa

Det har varit full fart hittills idag. Jag har varit en sväng på tippen med min mor, kastade julgranen samt en massa glasflaskor. Vi tog sen en tur upp till ö&b där jag handlade nya gardiner till köket och lite annat bra och ha saker.

Åkte en en sväng till lidl innan jag sen släppte av mamma hos farmor. Själv åkte jag upp till willys sen för att handla lite mat. Väl hemma vart det lunch och sen bytte jag till de nya gardinerna i köket.

När jag ändå var igång så började jag städa, tokade av alla golvlister i lägenheten, dammade samt dammsög. Så nu är lägenheten skinande rent och nu väntar jag på att tvätten skall bli klar.

Har tagit en liten paus innan tvätten skall hängas och jag skall börja skura badrummet, sen är det dags att fixa lite middag. Lovade hjärtat att jag skulle ha maten klar när han kom hem sen.

/M






Dag 9

Några bilder på när jag var liten


Jag med min farfar, mormor och morfar


Jag


Jag som spelar piano med pappa medans morfar tittar på


Morfar och jag


Mamma och jag

Full matad med info

Hade kurs uppe på kullbergska i dag, den startade kl 9 vilket innebar att jag fick sovmorgon. Kursen vi hade var för att vi ska uppdatera våra journalsyste så då skulle vi gå igenom och lära oss alla nya finesser. Och det var inte lite saker heller, fick ett kompendium på ca 26 sidor.

Kursen höll på till ca 12 sen åkte jag ner på stan och hämtade ut ett packet samt köpte sushi. Åkte iväg till jobbet, käkade lunchen och sen var det dags att ta hand om patienterna vi hade.

Fixade middag när jag kom hem sen, kycklingspett med ris. Tittade på lite teve innan jag provade korsetten som låg i packetet jag hämtade ut tidigare idag. Den satt som ett smäck, lägger upp bild på den senare.

Läste igenom lite div bloggar innan jag tog tag i disken. Älsklingen sa igår att han skulle ta den i dag men jag kände att jag lika väl kunde ta den. Han lär förmodligen va bra trött när han kommer hem ikväll, han har jobbat hela dagen sen bara varit hemma snabbt för att käka och nu är han i garaget och pular med bilen.

Nu så sitter jag i soffan och bara slappar, njuter utav en kall smirnoff.

/M

Dag 8

Det här hade jag på mig idag

Mörkblå jeans från jc, svart stickad tröja från hm


Finular på en present

Jag sitter och finular på vad jag ska ge älsklingen i födelsedagspresent. Ja jag vet att det är typ lite mer än 11 månader kvar tills han fyller år. Men det är super svårt att komma på något att köpa till honom då han har allt och inte önskar sig något direkt.

Dessutom så fyller han 25 år i år och då vill jag ge honom något riktigt extra i födesledagspresent. Så med andra ord så är det lika bra att börja finula i god tid.

Någon som har nått bra förslag på vad man kan ge en bil tokig (jänkare) karl i 25 års present som inte kostar en förmögenhet?

/M


Jag skulle inte..

Jag skulle inte ha skrivit att jag längtade efter våren/sommaren för när jag vaknade i morse så berättade älsklingen att det hade kommit snö. Just my luck eller inte, men som tur var så var det bara ett tunt lager.

Full rulle har det varit i mellan åt på jobbet idag, hade några sega stunder då vi fick uteblivande. När vi startade dagen såg det ut som att vi skulle komma att ha 5 långa behandlingar där vi skulle rensa samt rotfylla div tänder. Men det hela slutade med att det bara vart en rensning och en rotfyllning. Så kan det gå ibland, där mellan så han vi även en massa lagningar samt undersökningar.

Tisdagar på mitt jobb innebär 1 timmes friskvård så jag gjorde som jag alltid gör de dagarna. Jag tryckte in hörlurarna till mobilen, satte igång lite bra musik och tog en rask promenad.

Nu ikväll har det varit lugnt, fixade middag när jag kom hem. Det vart köttfärsrullar med ris, sås och grönsaker till vilket smakade kanon. Passerade duschen för en liten stund sen och nu sitter jag här i väntan på att kanal 5:s komedikväll ska köra igång.

I morrn är det kurs på förmiddagen och det bästa är att vi börjar kl 9 vilket innebär sovmorgon, woho. Jag tar även helg i morrn kväll då jag jobbat klar för denna vecka. Hoppas på att få ett brev samt sms i morrrn men man ska väll inte hoppas på för mkt.
/M

Dag 7

Mina rädslor.

Jag har inte så många rädslor men jag tänke skriva om några utav de. Min första rädsla är att jag är rädd för att dö eller inte det med att dö utan med vad som händer efter att man dött. Ifall jag kommer att känna något, tänka något även fast hjärtat inte slår längre. Jag har nog det rädsla för att jag inte vet vad som händer och jag tycker inte om att inte kunna ha någon stort kontroll över vad som händer.

Min andra rädsla är att jag är höjdrädd. Jag tycker inte om att stå på ex en stege eller gå uppe på ett tak. Jag vet inte om min höjdrädsla har vuxit fram ju äldre jag blir. Jag har absolut inga problem att stå ute på en balkong på ex 5 våningen, flyga högt upp i luften i ett stort flygplan eller sitta uppe på en hög häst. Vet inte rikigt hur det kan komma sig, men att gå på en hög bro med ex vatten eller tågräls under kan ibland få mig att må så illa speciellt ifall jag går själv.

Det var några utav de rädslor jag har sen tycker jag inte om ormar, spindlar och så kryp men det är inte så ialla att jag inte kan se de i verklighet. Utan det är med att jag tycker de är äckliga ifall de kommer för nära mig.

/M


Ge mig vår/sommar nu

Jag lägtar sjukt mycket till våret/sommaren då det är varmt ute och man slipper klä på sig en massa lager kläder. Tänka att kunna gå ute i ett par shorts, ett luftigt linne och ett para låga converse. Eller sätta på sin antingen en sommar klänning eller kjol och en snygg topp.

Jag längtar till man slipper gömma fötterna i vinterskor och istället sätta ner de i ex ett par snygga ballerina skor, converse skor eller ett par schyssta högklackade.

3 måste jag kommer att köpa till våren/sommaren är ett par vita låga converse, ett par korta jeansshorts och något snyggt luftigt linne.

/M


Just nu



Varm choklad & kaka
/M

Små frusen

Bra dag på jobbet, hade högt tempo vilket gjorde att vi vart klara med våra patienter tidigare än vad det stod på schemat. kroppen sparkade inte bakut när jag käkade tacopajen till lunch idag, fast då hade jag ju o andra sidan skrapat bort allt sövel.

Det var rå kallt när jag åkte hem efter jobbet så det vart full värme på så jag skulle tina upp. Mötte älsklingen i dörren, pussade lite på honom innan han åke iväg till garaget.

Själv käkade jag lite middag och sitter nu i soffan och är små frusen. Tänkte att jag skulle ta tag i disken så kanske jag får upp lite värme i kroppen. Blir nog att avrunda med antingen en kopp te eller varm choklad.

/M

Dag 6

Det här längtar jag efter.

Oj det finns mkt jag längtar efter som ex sommaren men det längtar jag ju till varje år. Men några saker jag längar efter nu så som förmodligen inte händer konstant som att vi får sommar är:
- Få ett fast jobb
- Flytta till hus
- Skaffa barn
- Att gifta mig



Ja det var några utav de sakerna jag längtar efter.
/M


En kopp té till denna frusna tjej

Sitter i soffan och fryser även fast jag sitter inlindad i en varm och tjock filt. Fryser inombords så det blir nog till att göra sig en kopp té ihop om att få upp värmen lite.

Känner av gallblåsan lite, tror inte den uppskattade tackopajen så mkt. Ändå så skrapade jag bort det mesta utav ost/majonäs/cream fraich röran som låg ovanpå. Undrar ifall jag fryser tackvare att gallan vart irriterad på mig..?

Nej en kopp té var det och så får vi se om vi ska ta en värktablett på det. Hoppas att läkaren hör av sig i morrn så vi kan disskutera ihop oss om vad vi skall göra.

/M

Tacopaj

Söndag och vi har spenderat den genom att fika hemma hos mina föräldrar och firat min fars födelsedag i förskott. Efter fikat åkte hjärtat ut till garaget och jag fixade och donade här hemma.

Kollat på lite teve, lyssnat på lite musik och bara slappat. Tog en varmdusch förut och skämde bort mitt hår med en välbehövlig hårinpackning.

Nu står tacopajen i ugnen och det kurrar ordentligt i magen på mig, får dock vänta ca 15 min innan jag kan moffa i mig den. Efter maten så ska vi bege oss upp till willys för att handla lite, behöver bl.a frukost till älsklingen så han överlever veckan på jobbet.

Resten utav kvällen vet jag inte vad vi ska hitta på. Det blir förmodligen till att ta det lugnt, mysa och kolla på lite teve.

/M

Dag 5

Min väska.

Jag brukar använda 2 stycken väskor, en till jobbet och sen en annan ifall jag ska gå ut.


Jobbväskan finns det en kallender, penna, necessär, c-vitamin brus tabletter, läppcerat, kam, huvudvärkstabletter, plåster, arbetsnycklar, headset,
korthållare samt mobil och hemnycklar



Väska när jag gå ex går ut finns det korthållare, kam, plåster, huvudvärkstabletter,
läppglans, hemnycklar, mobil och lite lösa pengar

Ifall jag bara ska till affären eller snabbt ner på stan så brukar jag ha mina nycklar, mobil och korthållare i jackfickan.

/M

National treasure 1 & 2

Vart en riktigt lång fika hemma hos madde och chrille. Vi gick över tid vid halv 8 tiden och kom hem för en liten stund sen. Vi pratade bort ca 5 timmar, måste nästan vara rekord för oss när det gäller fika :P

Men som man brukar säga; tiden går fort när man har kul och det kan jag verkligen hålla med om. Vi satt och tittade på national treasure 1 & 2 som visades på teve. Sitter för tillfället och ser slutet på 2:a filmen nu.

När filmer är slut sen så blir det sängen så vi orkar upp i skaplig tid i morrn. Skall över till mina föräldrar och fira mig far i förskott, han fyller år på måndag.

/M

Lördag?

Det känns som om det skulle vara söndag i dag men det är ju bara lördag. Denna helg vart ju lite längre i och med att fredagen var en röd dag.

Denna lördag har spenderats ute i sköldinge, hjärtat höll till i garaget och fixade bilen. Själv satt jag nere i svärmors lokal och putsade en massa krom delar.

På vägen hem sen så svängde vi förbi pizzeria norr som kvällen till ära fick fixa våra middag. Det var kebabtallrik för hjärtat medans jag tog god kycklingsallad.

Jag ligger nu nerbäddad i soffan och tänke vila mina blå en liten stund så jag är pigg ikvälll då vi ska över till våra grannar på fika.

/M

Dag 4

Mitt rum.
Jag bor ju i en 2:a men jag tänke visa er mitt/vårat sovrum.
/M







Väska

Så här ser den nya kuvertväskan ut som jag köpte på åhléns i går. Bra pris var det på den oxå, 149 kr tycker jag inte var så dyrt. Och efter som den är så tidslös och stilren kommer den att funka i flera år.
/M


Stenar

Var uppe på sjukhuset förut i dag för att göra ett ultraljud. Det visade att jag hade 8 st stenar! ja precis 8 st stenar på 1 cm styck i min gallblåsa. Inte undra på att jag har haft ont och kännt mig öm.

Min läkare som skrev remissen ska ta kontakt med mig så skall vi komma fram till hur vi ska göra. Jag har redan bestämt mig, jag vill operera bort det. Inget roligt att gå med de här stenarna och behöva oroa sig för när nästa gallstens anfall skall komma.

Men men resten utav denna dagen ska jag plocka lite i lägenheten, ställa upp julgranspyntet på vinden. Sen blir det att lägga sig på spikmattan och lyssna på lite musik.

/M

Dag 3

Min bästa vän.

Oj jag har många bra vänner som jag känt i flera år. Det finns 2 stycke som står mig riktigt nära om man då inte räknar in min kära karl. Tänkte att jag skulle skriva en lite presentation om de samt lägga upp en bild. En utav de som står mig närmast är en utav mina äldsta vänner.

Natha och jag vart riktigt bra vänner då jag var tillsammans med ett utav mina gammla ex som hon var vän med. Vad jag såg i honom vet jag inte ( skulle ha valt kimberly istället) med ur det uppbrotten så stärktes nathas och min vänskap. Det kan gå flera dagar samt veckor mellan gångerna innan vi ses men vi vet ändå var vi har varandra. Vi har varit med om många galna upptåg och slängt ur oss en massa roliga citat " smartare än självaste internet". Jag kan verkligen lita på henne och vet att hon finns där i vått och torrt för mig. Helt enkelt en underbar vän som dessutom är lika bichig som mig om inte värre ;)




Min andra nära vän bär samma namn som mig med stavar det lite annorlunda, Madeleine. Jag har för mig att vi lärde känna varandra precis efter att vi tagit stundenten. Vi har många gemensamma vänner så det är på den vägen våran väskap har växt fram. Hon är också en tjej jag vet finns där i vått och torrt för mig. Hon och jag bor grannar men även fast vi inte träffas så ofta ( bort port i port :P ) så vet vi ändå vart vi har våran vänskap. Det brukar bli en hel del fika och skvallrande när vi ses och vi har inga större problem med att prata bort en massa timar då.




Finare tjejkompisar än de finns det inte. Sen finns det självklart fler fina vänner jag skulle vilja skriva om som finns i mitt hjärta. Jag hoppas att de vet vilka de är ni alla är guldvärdas för mig <3

/M

Musik

Har lyssnat på en massa gammla musik på youtube, bl.a the beatles och queens. Det är riktig musik och inte som i dagens läge då det mesta låter lika dant.

Lyssnade även på lite "ny" musik dock ingen pop utan rockabilly utav the go getters och vårat katrineholms band the johnny hootch gang.


Nej snart dags för sängen så man är skapligt pigg när man ska till sjukhuste i morrn. Btw listan på 50 dagar vart tydligen väligt populär, det visar ju vilka som är inne och läser här ;)

/M

Torsdag

Dagen på jobbet flöt på bra, slutade redan kl 15 då det är dag före röd dag. När jag kom hem tog jag en snabb vända ner på åhléns. Hittade en jätte snygg och enkel kuvert väska som fick följa med mig hem. Lägger upp bild på den antingen senare i kväll eller i morrn.

Resten utav dagen tog jag det lugnt, låg och myste i soffan med älsklingen en stund. Han hoppade in i duschen sen och jag tok slockanade i soffan.

När jag hade vaknat till liv sen hade han tagit hand om disken så jag började med maten. För min del vart det kycklingfilé, rotfrukter i ugn och cream fraich sås. Älsklingen käkade ostschnizel, rotfrukter med bea sås.

Nu kollar jag på någon film som går på kanal 3, hjärtat är ute i köket och håller på att göra eget snus. Det blir tydligen mkt billigare att göra själv en att köpa färdigt. Sen återstår det väl att se om han tycker det smakar lika bra.

I morrn är det det fredag och vi är lediga. Jag skall upp till sjukan och göra ultraljud för att se om det är några stenar i gallblåsan som gör att det är irriterad. Mitt hjärta skall ut till garaget och att hålla på med bilen. Ja det är väl på ett ungefär så våran dag kommer se ut i morrn.

/M

Dag 2

Om min familj.
Min familj består utav mig, min mor och min far. Sen har jag min "egna" familj som består utav mig och min fästman.

Jag har underbara föräldrar som stöttar och hjälper mig på alla sätt och vis de kan. Min far har varit snäll och kört mig varje gång jag skulle till stallet eller ut i skogen till kompisar. De finns alltid där bara ett telefonsamtal bort vilket är skönt att veta. Min mor är även en utav mina bästa resekompisar. Vi är soldyrkare in i själen båda två så när vi åker någon stanns så blir det bara till varma ställen.

Jag får inte heller glömma min sambos familj som är super härliga. Det är en riktigt bilfamilj där jänkarbilarn flyter i blodådrerna på de alla. Så med de blir det mkt bilsnacka och en hel del resor på veteranmarknader.

Resten utav min släkt är inte så stor längre då min mormor, morfar, faster, morbror samt farfar inte längre är i livet. Jag har dock träffa alla förutom min farfar vilket är tråkigt men det är så livet är ibland. De jag saknar mest i skaran är min underbara mormor  och morfar, var mkt ute hos de när jag var liten.

Annars så har jag två mostar och 3 kusiner, dock är det bara min ena moster och kusin som jag har kontakt med. De andra känns det faktiskt som det kvittar lite. Jag har inte heller någon direkt kontakt med min farmor men tiden får utvisa och se hur det blir med det.

/M


Mina underbara föräldrar


Jag och min fantastiska underbra fästman <3

Just nu










Dag 1



En lite presentation av mig.
Mitt hela namn är Madelene Maria, kort och gott så blir det oftast madde.
Jag blir 25 år till sommare och bor i Katrineholm som ligger i Sörmland. Jag bor sedan lite
mer än 1½ år tillsammans men min fästman.
Innan jag träffade honom hade jag kortare förhållande med killar som i det stora
hela var egoistiska svin. De fick än att inte känna sig speciellt uppskattade, en egenskap
min kära fästman absolut inte besitter.
Innan jag vart tillsammans med honom var jag en riktigt party prinssesa som festade i
stort sett varje helg. Det började med förfester för att sen göra krogen osäkert innan man drog ihop efterfester som ibland kunde hålla på ända fram till tidig morgon.
Jag måste dock poängtera att jag drack alkohol kanske 2 utav 10 gånger jag festade. Oftast så festade jag nykter då jag inte alls såg/ser poängen med att supa sig redlöst full. Oftast när jag gick ut och festade var för att umgås med vänner, träffa nytt folk och bara vara social.
Jag var förmodligen väldigt rastlös inom mig vilket jag inte är längre.
Nu har jag hittat lugnet inom mig och tycker det är skönare att vara hemma en hel helg
och bara umgås med min sambo. Eller sammla ihop några vänner för att titta på film eller ha spelkväll.
Mina vänner är de finaste som finns, de finns där för mig i vått och torrt.
Jag kan verkligen lita på de och de ger en energi och stöttare än.
Till vardags så jobbar jag som tandsköterska, har dock bara ett vikariat som varierar i tjänstgöringsgrad. Det innebär att jag delvis är arbetslös i olika grader vilket ibland är jobbit då det är tusen papper som skall fyllas i till höger och vänster för att man ska få ut de pengar man har rätt till.
Högsta önskan nu är att kunna få en fast tjäns så man slipper fylla i en massa papper samt känna oron över pengar. Men det är bara att kämpa och tänka positivt.
Det här får räcka som presentation.
/M


50 dagars uppgifter

♥ Dag 1 - Pressentation av mig själv + bild
♥ Dag 2 - Om min familj
♥ Dag 3 - Min bästa vän
♥ Dag 4 - Mitt rum
♥ Dag 5 - Det finns i min väska
♥ Dag 6 - Det här längtar jag efter
♥ Dag 7 - Mina rädslor
♥ Dag 8 - Det här hade jag på mig idag
♥ Dag 9 - Några bilder på mig när jag var liten
♥ Dag 10 - Varför började jag blogga?
♥ Dag 11 - Fem webbsidor som jag ofta är inne på
♥ Dag 12 - Det här saknar jag
♥ Dag 13 - Min favorit plats
♥ Dag 14 - Min favorit serie
♥ Dag 15 - Min dag
♥ Dag 16 - Det här åt jag idag
♥ Dag 17 - 3 saker jag vill förändra i världen
♥ Dag 18 - 3 saker jag vill förändra med mig själv
♥ Dag 19 - Länder jag besökt
♥ Dag 20 - Kärlek, vad är det för mig?
♥ Dag 21 - Min tro
♥ Dag 22 - Någonting jag ångrar
♥ Dag 23 - Favoriter ur garderoben
♥ Dag 24 - 3st Älsklings outfitter
♥ Dag 25 - En nytagen bild + Tio fakta om mig själv
♥ Dag 26 - Hur var din första kärlek ?
♥ Dag 27 - 5st Favortit filmer/tv program
♥ Dag 28 - 5st Favorit låtar/artister
♥ Dag 29 - Berätta lite ur min barndom + bilder
♥ Dag 30 - Min kamera
♥ Dag 31 - Bloggar jag läser
♥ Dag 32 - Mina framtidsplaner
♥ Dag 33 - Hobby
♥ Dag 34 - Favorit årstid, varför?
♥ Dag 35 - Vad jag helst vill ha
♥ Dag 36 - Mina husdjur
♥ Dag 37 - Favorit måltid
♥ Dag 38 - Drömresa
♥ Dag 39 - Mina syskon
♥ Dag 40 - Hur en helg ser ut för mig
♥ Dag 41 - Favorit skor
♥ Dag 42 - Ett foto jag är nöjd med
♥ Dag 43 - Bästa citatet
♥ Dag 44 - Min fritid
♥ Dag 45 - En bild som väcker starka känslor
♥ Dag 46 - Person jag älskar
♥ Dag 47 - När förlorade du oskulden ?
♥ Dag 48 - Mina Smeknamn?
♥ Dag 49 - Berätta om en dröm jag haft
♥ Dag 50 - Valfritt inlägg om dig själv - slutet av listan

Lite vardags lyx

Var arg som ett bi när jag åkte hem från jobbet förut. Folk kör som idioter, kör om i uppförsbackar där det finns noll sikt. De kör om även fast de ser att de kommer mötande trafik.

Om de har döttslängtan så varsegod men jag har då fan mig inte det! En idiot plåste om mig samt bussen framför mig som precis blinkade för att svänga av in i sköldige. Vilket arsel, vad fan tänkte människa med?!

Nej det är helt klart att vissa borde fan mig inte ha körkort över huvudtaget! Jag känner en hel del som borde få sina kort klippta. Man börjar ju funderar på hur fan de lyckades ta det, mutade de någon eller? Sen känner ja de som inte har nått kort som kör endå, idioter säger jag bara.

Men nu tänker jag släppa det tills i morrn förmodligen då jag kommer möta på flera sånna idiot förare. Sitter för tillfället i soffan och njuter utav min ensamhet. Mitt hjärta är ute i garaget och fixar med bilen.

Ska strax lägga en upp piggande ansiktsmask, man behöver lite vardags lyx ibland. Sen ska jag lägga mig och lyssna på lite musik och njuta av en god kopp te.

Sista arbetsdagen för veckan i morrn och jag slutar kl 15, det gillas skarpt. Funderar på att ta en sväng ner på stan efter jobbet och se ifall man hittar nått skoj.

/M



Regn och blåst

Fy vad det regnade och blåste när jag åkte till jobbet i morse. Och mörkt som natten var det ute också även fast kl var 06,55.

Nu är förmiddagen gjord och det är dags för lunch vilket är tur då jag är jätte hungrig. Dagen hittills har verklige flugit fram men det är bara positivt. Får hoppas eftermiddagen också gör det :)

Tycker även det kan sluta regna och att solen kan få titta fram lite. Man känner sig ju inte direkt så värst pigg när det är grå trist väder ute.

Nej vår/sommar det är mer min melodi.
/M

3/1 2012

Tisdag och halva arbetsveckan är avklarad, high five på det! Har varit lite små träligt väder ute i dag men tog endå en rask promenix på frisk vården.

Det har varit full rulle på jobbet idag, det har inte varit stressigt utan det har rullat på i bra tempo. Det har gjort en massa undersökningar och ryckts ut lite tänder.

Efter jobbet mötte jag upp hjärtat utanför willys, det stod storhandling på schemat. Det gick riktigt smärtfritt, inte alls mkt folk där uppe. Så nu är kyl/frys och skafferiet välfyllt igen på en massa god mat.

Efter maten så har jag inte gjort så mkt, läst lite bloggar och skickat iväg några arbetsansökningar. Skall strax hoppa in i duschen och sen ska jag kolla på de nya avsnittet av the big bang theory.

/M

2012 erbjuder..

Vad har 2012 att erbjuda måntro..? Det tänkte jag berätta för er nu.

- Live and jive skall besökas, vi kör på 2 dagars i år :D

- Kanske 1 maj cruising i norrköping ifall pärlar är klar

- Nationalfirande med vänner, det är ju en tradition vi har. Undra vad som kommer hända den här gången :P

- Fyller 25 år 1 juli, funderar på fest eller kanske en trevlig middag med vänner

- Rättvik och classic car weekend då ska pärlan vara klar

- Bara glida runt i bilen och njuta av sommaren

Ja det här är en del utav sakerna vi ska hitta på i år. Sen kommer det självklar att besökas en massa veteranmarknader och umgås med fina vänner.

Har ni något inplanerat som ni skall göra i år?

Ögonen möttes av

Satt och tittade ut genom fönstret på jobbet idag.
Regnigt och grådaskigt var det som ögonen möttes av.

När man tittade ut kunde man inte tro att vi var i januari månad
och nyss firat in ett nytt år.

Men det ska inte klagas då jag inte är en utav de som gillar snö.
Visst finns det fördelar med det vita. Men inte tillräckligt många
för att jag ska tycka om det.

För att få någon värme och inte känna sig nere över det grå vädret så
blir det till att tända lite ljus. Kura ihop sig i soffan under en filt
med hjärtat och bara vara.

/M


Måndag 2/1-12

- Få timmars nattsömn för mig och hjärtat
- Första arbetsdagen på det nya året
- Skit väder hela dagen
- Knåpat ihop en matlista för ca 3 veckor
- Middagen avklarad
- Snart tända ljus, teve och mys
- Sen försöka sova

/M

Popcorn och mord

Är sjukt trött men kan vara för att jag kört ett riktigt städ race i dag. Hade ju tänkt att jag bara skulle ta det lugnt men så vart det inte. Men nu är ju åtminstonde lägenheten ren o fin och så är det nybäddat i sängen. Jag kommer sova som en prinssesa i natt.

Ska försöka hålla mig vaken i några timmar till, ska kolla på morden i midsommer innan det blir sängen för min del. Funderar på att pop lite popcorn att ha och tugga på till mordet. Får se hur kroppen reagerar på det, känner att gallblåsan är lite irriterad :(

Usch jag vill ha ett slut på det nu, hoppas att vi båda är on the same page så att säga på fredag. Men tills dess så har jag en hel jobbvecka framför mig, hoppas detta går vägen. Har frikort nu så det är ju alltid nått.

/M


Det mesta är bort...

Det mesta utav julen är nu ner plockad, det enda som är kvar är julgranen. Den fick behålla sin ljusslinga, glitter och julstjärnan. Kulorna plockade jag ner så när det väl är dags att kasta granen är det inte så mkt som behöver plocks bort.

Jag har även passat på att möblera om på lite prydnads saker, vart mkt nöjd med resultatet. Nu väntar jag på att tvättmaskinen skall bli klar. Undertiden så borde jag ta tag i disken men känner mig inte alls motiverad till det :P

/M

Gott nytt år

Vi firade in det nya året ute i sköldinge hos hjärtats föräldrar. Det var från början tänkt att vi bara skulle vara hemma då min galla har krånglat. Men sen ringde svärmor och undrade ifall vi ville komma ut till de och äta toastskagen, efter som jag kände mig bra så åkte vi.

Vi åt toast skagen, luft torkad skinka och hade lite goda ostar till. Satt och snackade en massa skit, sen vid 12 slaget så stod vi inne i vardagsrummet och kollade på alla smällare. Det sköts en hel del där ute och det var så fint att stå och titta på.

Vid halv 1 rullade vi hem till stan, hämtade upp natha i nävertorpoch körde hem henne. Sen myste vi ner oss i soffan en lite stund innan det vart sängen.

I morse när jag vaknade och vickade på persienerna så såg jag all jävla snö som började falla. Jag är inte alls sugen på snö, men det blir väl ljusare ute antar jag.

I dag hade jag tänkt städa undan julen, åtminstonde plocka bort alla tomtar. Julgranen kommer få stå kvar ett tag tag, än så länge så barrar den ju inte. Sen blir det bara att ta det lugnt och ladda in för en ny arbetsvecka.

/M