118 100

Känner mig fan nästan som 118 100! So hit me with your questions!

//M


Slappar dag på hög nivå

Ja det har varit och är slappar dag på hög nivå här då både hunden och jag är sega. Vi lyckades somna i soffan förut och sov i ca 1½ timme. Hon är lite extra myspysig utav sig nu då hon förmodligen är dräktig.


Snart ska vi ge oss ut i kylan och gå en liten promenad och få lite frisk luft i oss. Efter det blir det nog att bädda ner sig i soffan och mysa lite till.

Och det är med att öppna matteboken och plugga har inte inträffat än och kommer nog inte göra det heller ikväll. Dock så ska tvätthögen med rena kläder bäras upp och prydligt läggas in i garderoben.

//M


Motivation

Ligger i soffan med lily som jag är hundakt åt i dag. Hon ligger och sover, själv försöker jag hitta motivationen till att öppna matteboken och plugga lite. Men om jag känner mig själv rätt så kommer matteboken ligga orörd i dag.

Helgen har varit okej, var ute på korgen och kollade läget med några vänner. Fredagen var en aningen händelserikare än lördagen då det vart bråk och en massa tjaffs. Personligen så tycket jag lördagen var bäst då jag inte är så mkt för drama och sånt shit längre.

Nä ska försöka ta och hitta motivationen nu.

//M


Tandsten

Var en rätt så lugn dag på jobbet, var dock inte inne hos min vanliga tandläkare utan var inne hos en annan och jobbade. Det gick kanon bra dock så så hade vi lite långtråkigt då vi hade några uteblivande så då passade vi på att putsa bort lite tandsten från mina tänder. Lika bra att passa på när resurserna finns till hands.

Slutade vid lunchtid så när jag kom hem till stan vart det ett stopp på apoteket för att fylla på förådet med flourskölj så mina tänder håller sig starka. Sen vart det sushi till lunch.

Efter att kommit hem och ätit lunch så däckade jag i soffan och sov tills sophia ringe o väckte mig. Hon undrade ifall jag ville va hundvakt åt lily på söndag och det är ju klart man ställer upp. Efter att jag pratat klart med henne så somnade jag om och vaknade lagom till middagen.

Nu ligger jag nerbäddat i soffan och njuter utav att det är helg. Ska svida om sen vid halv elva då jag ska ner en lite sväng på stan och kolla läget med chrisse. Får se ifall det är något roligt folk ute.

I morrn ska jag ialla fall plocka fram matte boken och plugga lite inför nationella provet som jag har nästa måndag den 8/2.

//M


Kaos i snön

Orkade inte blogga i går för jag hade ingen tid. Vart ialla fall fika på kvällen hemma hos madde, hon hade bakat jätte goda hallongrottor. Så det vart te, hallongrottor och lite skit snack. Jag tror vi pratade bort en sisodär 2½ timme.

I dag när jag skulle åka till jobbet var det hur mkt snön ute som helst. Det var på vippen på att jag inte kom till jobbet för de hade inte plogat utanför karporten så jag höll på att fasna. Men det var bara till att ta satts med bilen så kom jag loss och kunde åka sakta med säkert till jobbet.

På jobbet så hade de inte plogat vägen in till parkeringen så en utav mina arbetskompisar hade fasnat med sin bil så vi fick skotta bort en massa snö så hon kunde komma loss. Sen var det bara att vänta på plog gubben så han kunde ploga vägen åt oss. Till slut så kunde vi åka in på parkeringen och parkerar bilarna och ta tag i dagens arbete.

Allt har flytit på bra på jobbet i dag, jag och min tandläkare jobbar så effektivt så vi var klara med våran sista patient 16.15. Så 16.45 var jag klar med alla syslor och kunde åka hem i det underbara snö vädret.

När jag kom hem till stan så hämtade jag ut min paket som hade kommit från hm. Det var mina kuddar samt leopard mönstrade påslakan som hade kommit.

Vart ett varmt bad förut och jag skulle bara vila ögonen i 2-3 minuter, det slutade med att jag somnade i ca 20 min. Haha det är så typiskt mig att somna i badkaret.

Nä ska glo på lite teve och sen blir det sängen för min del. Hoppas på att det blir lite lättare att ta sig till jobbet i morrn.

//M


Pengar

Var skapligt seg i morse när jag skulle åka till jobbet men piggnade till när jag satte i gång sterion i bilen. Jobbade heldag i dag och allt har flytit på kalas bra.

Var och jobbade i sterilen på eftermiddagen och det var en hel del nytt att lära sig men det ska nog inte ta allt för lång tid.

När jag kom hem så hade mitt lönespec kommit så i morrn trillar lönen in på konton vilket gillas. Vart nästan lite shopping sugen igen men ska nog hålla igen på shoppande ett tag framöver.

//M


                                 


Zzzzzzz...

Mina ögonlock börjar bli lika tunga som bly men det är en aningen för tidigt att gå och lägga sig. Ska pina mig och försöka vara vaken 1 timme till innan jag kryper ner i sängen och kramar kudden.

//M


Fullt up hela dagen

Jobbade idag 7,30 till 12,15 var av vi hade klinikmöte mellan 10 - 12. Kom iväg lite tidigare från jobbet då jag redan hade dukat fram och fixat allt tills nästa patient efter lunch.

Ringde min kusin när jag var på väg in till stan och bestämde vart jag skulle möta upp henne. Vart en fika på hembagarens med henne och en gammal klasskompis till henne. Passade även på att ringa min tatuerare så den 19/2 så är det dags för tatuering nummer 8.

Efter fikat hämtade jag upp natha och så åkte vi till djurmagasinet för hon skulle ha lite saker till sina katter, vart en tur in på willys oxå. På vägen hem så gjorde jag ett stopp hos min frissa och beställde tid hos henne så i slutet utav nästa måndag så sak jag fixa håret.

Väl hemma kollade jag mailen och såg att mitt paket från lindex hade kommit så det var bara att bege sig ner till stan igen och hämta ut det. När jag kom hem sen så vart det tacos till middag vilket inte satt helt fel.

Just nu är det soffhäng som gäller, tror jag ska plugga in mp3 och lyssna på lite musik. Snackat lite skit med madde på msn förut och passade på att bokat in en kvällsfika med damen.

//M


Äntligen

Så var det då måndag igen och snart dags att åka ivög till jobbet, lovely! Nu kanske många tycker fan vad dum i huvudet du är som gillar att det är måndag och dags att åka till jobbet. Men nu är det så här att jag trivs för jävla bra där jag jobbar så jag ser alltid fram emot att få åka dit. Svårare än så är det inte.

Nä plikten kallar men jag hoppas alla får en bra måndag.

//M


Musik

Här kommer några låtar jag har snöat in mig på.







Snart slut

Så börjar helgen lida mot sitt slut men inte hänger jag läpp för det. Jag längtar faktiskt lite tills i morrn då det är dags att jobba igen. Jag trivs så himmla bra på jobbet så ingen söndags eller måndags ångest existerar här inte.

I fredags gick jag och tt över till natha och tog det lungt hos henne en stund innan vi gick över till nicklas. Vart lite förfest där och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om det. Drog ner på krogen sen med natha, tt, roger, tessan o ricky. Det var ingen direkt höjdare på krogen så vid halv 2 vart det mat och sen hemgång.

Lördagen tog jag det mest lungt på dagen och sen på kvällen drog jag hem till franken och tittade på film. Vi kollade på första batman filmen, halloween 2 och sen lite på gone in 60 seconds. Kom hem vid halv 2 och det vart sängen på en gång då ögonlocken var som bly.

I dag har jag fikat med henke på sultans och snackat en massa skit. Efter att ha kommit hem från fikat så tog jag tag i städandet så nu ser mitt rum ordentligt ut igen. Städade även lite vid den stationära datorn och jävlar vad dammigt det var där.

Nu lutar det emot ett vamt bad och koppla av med lite bra musik.

//M


..?

Vet inte ifall jag ska skratta eller gråta?
Blir till att vila en stund i stället.

//M


Full fart

Åkte upp till skolan i dag och härjade lite på min lärare. Höll nästan på att tappa mitt tålamod men det gjorde jag inte. Efter många om och men så kom vi fram till ett datum då jag ska gör mitt nationella prov i matte B.

Körde ner min mor till frissan och sen skulle jag hämta ut pengar åt henne och jag skojar inte när jag säger att kön till bankomaten var 3 meter lång. Så jag åkte till bankomaten i nävertorp men den bankomaten var död så det var bara att åka tillbaks o ställa sig i den underbara kön. Fick ialla fall ut pengar sen som jag lämnade till min mor.

Sen skulle jag fika men mitt fika sällskap stallde in men natha hon var så snäll så hon stallde upp och fikade med mig på sultans. Tack gumman <3 Sen åkte vi till överskottsmarknade där hon köpte en spegel och sen vart det en tur på bolaget innan jag körde hem henne.

Hämtade morsan sen hos frissan och så åkte vi till onoff och köpte en sodastremer (stavning?) för att sen åka tlll willys och storhandla. Hämtade ut mitt påslakanset som hade kommit från hm i dag också så nu har jag bäddat sängen med det. Vart riktigt snyggt.

Ska strax fixa till mig lite för att sen gå bort till natha innan vi drar vidare på lite fest men goa vänner. Hoppas ni alla får en bra fredagskväll. 


                                                            

//M


Enformigt

I dag på jobbet så hade vi mest bara rotfyllnigar samt rotbehandlingar, det blir lite enformigt efter ett tag. Tack och lov så var det en lagning så vi fick något annat att göra.

Vart gulachsoppa (stavning?) till middag och det slank ner för jag var hungrig som en varg. Har blivit soffhäng resten utav kvällen och nu glor jag på CSI miami.

I morrn är jag ledig så jag ska luncha med kierstin på american pizza sen ska jag och min mor åka och kolla på en soda strimer (stavning?). Funderar på ifall jag ska åka upp till skolan och jaga rätt på min matte lärare så jag kan planera in när jag ska göra mitt nationella prov i matte.



Har kommit fram till att känslor är bara skit, det skulle vara så mkt lättare om man kunde vara känslolös. Det känns som det skulle underlätta lite ibland ifall man var det.



//M


Snart dags

Lunchen är avklarad och snart ska jag packa ihop mig själv och åka till jobbet. Var ledig i går så det ska faktiskt bli skönt att åka till jobbet och slita lite. I morrn så är jag ledig igen, har varit en kort arbetsveckan för min del.

Nä ta och sammla ihop alla grejer jag ska ha med mig, är ju så duktigt så jag har ju spridit ut de över hela huset.

//M


Ledig dag

Var ledig i dag så jag tog sovmorgon ohc klev upp kl 9. Sen vid 10 tiden mötte jag upp emmy och vi promenerade upp till öb. Där uppe handlade jag på mig lite ansiktsmasker samt handkräm som jag kan ha på jobbet.

Spritar ju händerna så ofta så då går det åt en bra handkräm att smörja in händerna med så de inte blir torra. Vill ju inte få sprickor i händerna för det svider som tusan när man spritar händerna då.

Sen efter att jag kommit hem och dumpat av sakerna jag hade handlat gick jag ner på stan för jag hade lite shoppingsug. Det vart en sväng in på ur & penn där jag handlade några nya armband sen vart det en ut in på hm. Kom där ifrån med en ny behå samt trosor och från kappahl kom jag ut med en ny tröja.

Efter min lilla shoppingrunda bar det av hem och fixa lunch och sen gick jag över till natha där hon, jag och emmy fikade och snackade en massa skit.

Nu i kväll har jag legat 30 min på spikmattan så ryggen känns mjuk och avslappnad, tog ett varmt bad efter och provade en utav de nya anskitsmaskerna. Har precis köpt ett linne på lindex web sida efter som jag inte hittade den i affären.

Snart är det dags för kvällsfika, blir chokladmousse och så ska jag slänga ett öga på morden i midsommer. Lägger upp en bild på hur linnet ser ut som jag har beställt på lindex hemsida.

//M

Lindex Shop Online - Topp


Mer tid

Tiden gick fort på jobbet i dag, sen så vart det ju en kortis dag då jag bara jobbade eftermiddag. Fick även reda på att jag kommer få mer tider att jobba utöver det schema jag redan går på. Sånt gillas skarpt då det innebär mer pengar till mig.

Nu sitter jag i tevesoffan en aningen rastlös och uttråkad. Är ledig i morrn så behöver inte oroa mig för att jag måste somna i skaplig tid.

Planer för morgondagen är inte många. Det enda inplanerade jag har är att jag ska fika med natha kl 2. Funderarpå ifall man skulle ta en tur nere på stan och kolla om det finns något skoj inne på hm o lindex i klädväg.

//M


....

Tänkte bara lägga in en bild och visa ur jag ser ute på jobbet. Jag diggar faktiskt de röda kläderna, vi har även de traditonella vita sjukhuskläderna med de gillas inte utav mig.
//M



Tisdag

Tog lite sovmorgon och klev upp kvart i 9. Börjar inte jobba förens kl 13 i dag, blir en kortis dag på jobbet idag.

Sitter och glor på lite teve och funderar på vad man ska göra för gott till lunch. Det lutar emot en avakado sallad, nyttigt, enkelt och gott.

Innan det är dags för lunch och sen åka iväg till jobbet ska jag finlira lite på min skissen till den nya tatuering. Blir väl till att ringa och boka tid snart hos roger och hoppas på att väntetiden inte är allt för lång.

//M


Vad lugn du är

Det var precis vad min tandläkare sa till mig idag. Och visst var jag lung även fast det var första dagen jag jobbade helt själv med honom. Förra veckan gick jag med en utav de andra tandsköterskorna för att lära mig rutineran och komma in i allt.

Men i morse var det en annan visa, då var jag fruktansvärt nervös så jag hade till och med svårt att äta frukost. Det blev ju inte bättre utav att det var skit väder ute och en massa slask på vägen och kylarvätsan i bilen har ju frusit. 

Trodde det skulle bli ett helvete att köra till jobbet och det var det tills jag kom förbi skylten till lenatorp då jag provade ifall spolarvätska mot förmodan kanske skulle fungerade. Och vilken tur jag hade, spolarvätskan hade smällt så äntligen gick det att få en ren ruta. Snacka om att jag var överlycklig.

Hela dagen har flytit på kanon bra och min tandläkare har varit jätte nöjd med min insatts. Han tycket då inte att det märktes att jag inte har jobbat något ting alls själv vilket var trevligt att höra. Kändes som att jag växte några cm när han sa det.

I morrn börjar jag inte förens kl 13 så i kväll kan man ju vara uppe lite längre men får se ifall det blir så. Det lutar nog mer emot att jag kryper ner i sängen efter att CSI NY är slut.

//M


Helgen

Fredag: Gick på bio och kollade på snabba cash som var jätte bra. Sen vart det hem, gick o la mig kl 22. Lite pensionärs varning men var grymt trött efter första arbetsveckan.

Lördag: Förfest hemma hos emmy och jerry. Sen vart det harrys för mingel och dans.

Söndag: Soffhäng sen vart det lånpromenad med lily. Har ritat lite på nästa gadd som jag ska göra.

//M


Ork..

Har inte skrivit på några dagar för det har hänt mkt och jag har inte direkt haft någon ork, tid eller lust att skriva här.

Skriver ett längre inlägg någon annan dag.

//M


Halfway through

Halva arbetsveckan är gjort och det återstår bara 2 dagar eller rättaresagt 1½  dag då jag slutar vid lunchtid på fredag.

I dag var det något varmar på jobbet men istället så har vi fått vattenläcka i taket inne i omklädningsrummet. Och fastighets skötarna kan ju inte ha haft många hästar hemma för de stog mest och tittade i taket och kliade sig i huvudet.

Får väl se ifall de kan få någon rätsida på det hela i morrn, men man ska väl inte hoppas på för mkt.

Fick semlor till fikat i dag då en utav tandläkarna var så snälla och bjöd oss. Första semlan för i år och det smakade smaskens.

Nu är det tevesoffan som gäller och försöka att inte somna. Dock kan jag ju säga att ögonlocken börja kännas en aningen tunga som bly.

//M


Tisdag

Var en aningen kyligt i morsen, närmare bestämt -15 grader. Kan ju säga att det var gudomligt skönt att sätta sig i en varm bil.

Det har varit full rulle på jobbet idag och jag börjar komma in i rutinerna mer och mer. Men jäklar vad kallt dey var där idag, tror inte vi hade mer än 16 grader varmt. Tror det är något vajsing med elementen på ställena.

Funderar på att skaffa ett träningskort igen, denna gång blir det nog natilus då jag är mer utav en gym människa än att att gå på en massa gympa pass. Dessutom så får man ju bada på gymkorte på natilus vilket inte är helt fel.

Känner att det blir sängen om en stund då ögonlocken känns som bly.

//M


Awesome

Har avklarat första dagen på nya jobbet och jag storm trivs jätte bra. Det är helt underbara människor som jobbar där.

Är dock en aningen seg i huvudet då det har varit mkt nya saker att ta in. Försöka lära sig namn på de som jobbar där samt vart alla grejor ligger.

Känner att jag skulle kunna somna när som helst så trött är jag men jag ska försöka hålla mig vaken åtminstonde 3 timmar till.

//M

                                                                                                                                                                                                   


Filmkväll

Hade tråkigt förut och inget bra på teven var det så jag rotade fram några bra dvd film. Så jag tände några ljus i sovrummet och bäddade ner mig i sängen med datorn och tittade på film. Det vart transporter och sen pakten, många snygga karlar i båda filmerna

Ska snart bädda ner mig i sängen och försöka sova för i morrn ringer larmet kl 6. Ska blir skönt att få komma igång och jobba igen.

Hoppas min mattelärare mailar mig i morrn så jag får reda på hur det nationella provet i matte gick. Jag hoppas jag får godkännt på det men det lutar nog mer emot att blir till att göra om det.

Nä borsta tänderna och sen krypa ner i sängen. God natt på er alla!

//M

Tatuering nr 8?

Sitter och finular lite på en ny tatuering, blir det av så blir det nummer 8 till sammlingen. Jag vet att min mor är allt annat än glad över min kärlek till att smycka min kropp med bläck.

Men jag berättade iallafall om mina planer i går, vad det är för motiv det lutar åt och varför. Hon var väldigt förstående och nästan lite entusiastisk och kom med jätte bra idér.

Så vem vet inom en snart framtid så kommer kanske min kropp prydas av lite mer bläck.


Annars så är jag grymt happy för i morrn börjar som sagt mitt vik och jag längtar efter att gå upp tidigt och verkligen göra nått vettigt.

//M

  


Huvudvärk delux

I går så var det då 60 års fest här hemma för min far. Vi vart inget stort gäng som firade honom utan det var de närmaste men det räckte kan jag säga.

Efter ex antal glas vin samt öl så var ljudnivån på topp här, då var vi endå bara 7 pers. Men det gör ju inte saken bättre att visa utav de inte har samma hörsel som de hade när de var i 20 års åldern samt att någon får den briljanta idén att de ska lyssna på musik sammtidigt.

Ett par öronproppar hade ju då inte suttit helt fel för jag som fortfarande har bra hörsel hade fan mig skavsår i öronen. Men kvällen var endå hel okej.

Vid kvart i 1 så körde jag hem min mosters sambo och hans syster till sköldinge och valla. Kan ju säga att det var gudomligt skönt att sitta själv i bilen hem med avstängd stero och inte höra ett enda ljud förutom ljudet från bilen.
När jag kom hem hade restrerande folk gått och en skön tysnad hade laggt sig över bievägen. Dock så gick jag och la mig men en grym huvudvärk som uppkommit på grund av den höga ljudnivån.

I dag är den söndag och jag tänker inte göra många knop. Huvudvärken sitter fortfarande i men den börja sakta försvinna. När den har försvunnit helt ska jag ögna igenom lite läroböcker för i morrn så drar mitt vik i gång på folktandvården i flen som tsk.

Får ju inte glömma att sötnosen lily kommer vid halv 4 tiden och livar upp stämningen här hemma. Får se ifall jag uppdaterna bloggen något mer i dag annars så får ni ha en trevlig dag/kväll.

//M

Middag & bio

I går så käkade rebecka och jag middag på hot basilikan. Vi vart propp mätta och fyrkantiga efter middagen. Sen begav vi oss ut i kylan bort till bion och köpte biljetter till filmen vi skulle se.

Sen så hade vid drygt 1 timme som vi skulle fördriva tills bion började så vi drog upp till sandrah och emil för lite skit snack. Snackade skit, lyssnade på musik och hade jätte trevligt i värmen. Sen bar det av ut i kylan igen för att komma till bion.

Vi tittade på sherlock holmes och filmen var kalas bra, det ena minuset var att det var en aningen kyligt i biosalongen. Sånt gillar inte, tur att jag har en varm och go jacka.

Efter bion så gick jag hem och bäddade ner mig i soffan med en varm filt och försökte tina upp min frusna kropp. Vid 1 tiden började mina ögon stå i kors så då vart det sängen.

I dag har jag servat skruttbilen, fyllt på lite kylarvätska, kollat oljan och sånt shit. Min far fyller för övrigt 60 år idag så blir lite fest här hemma. Ska strax åka och hämta min nana from hell. Känns som om det kommer bli en lååååååååång eftermiddag.

I kväll vet jag inte vad som händer, har ingen inplanerat. Kanske blir att bädda ner sig i sängen och titta på en bra film på datorn.

//M


Lasange

Det tog mig drygt 1 timme att skriva nationella provet och man får sitta som högst 4 timmar med det. Så med andra ord det kommer att bli ett ig på det provet.

Men men nu sitter jag hemma i soffan och ska strax ta tag i städandet då det behövs. Det kurrar dock grymt mkt i magen men som tur är så håller min kära mor på med maten. Det blir lasange till middag nom nom som natha skulle säga.

Efter städandet och maten så ska jag plocka fram mina gammla studieböcker och friska upp mitt minne så jag är med på banan på måndag.

Åh btw så hittade jag äntligen min tröja till understället. Det är grymt skönt att ha på sig underställs byxer under jeansen nu när det är så jävla kallt ute.

//M

Nationellt prov

Tog sovmorgon i från skolan i morse och klev ur sängen kvart i 10. Tryckte i mig några rostade makcor och sen åkte jag iväg till skolan. Nu sitter jag i skolan och väntar på att kl ska bli 12 så jag kan skriva mitt nationella prov i matte B.

Kan ju redan nu säga att det förmodligen blir omprov då jag inte haft någon direkt ork till att plugga till det. Känns som shit the same för jag börjar ju endå jobba på måndag. Men det skulle ju vara trevligt och få ett betyg i matte b. Men som sagt man kan ju alltid göra om nationella ifall det skulle gå åt helvete.

Suck det är 30 min kvar och jag hinner må illa 10 gånger om. Jag mår alltid illa när jag ska göra prov, har inga nerver utav stål här inte. Speciellt inte när det gäller prov.

Nä lite mer cola på det här så blir det nog bra.

//M

Sovmorgon

I går åkte jag ut till min kusin i sköldinge och tittade på film. Det vart new moon och jennifers body, bäst var dock new moon. Sen bar det av hem vid halv 1 tiden och när jag kom hem så värmed jag på lite pizza som vart kvar sen middagen. Var så himmla hungrig, efter att ha tryck i sig lite mat så vart det sängen.

Vart en lång sovmorgon i dag då jag inte klev upp ur sängen förens kvart i tolv. Vart lite tevetittande och sen fixade jag till en sallad till brunch.

Nu har jag precis lagt ifrån mig en massa matte papper då jag håller på att plugga till ett nationellt prov jag ska göra i morrn. Känner redan nu att det nog inte kommer att gå så bra men det är bara att göra sitt bästa och i värsta fall så får man göra om det.

Ska strax sätta in bakpotatisarna i ungen då de tar 1 timma att bli klara och under tiden så blir det att glo på smallville.

Bara 5 dagar kvar, jag längtar.

//M

Ajajaj

Fikat på sultans med madde var jätte trevligt, vi pratade bort ca 2 timmar. Dock så kändes det som kortare tid men tiden flyger fram när man har kul.

Sen när jag kom hem så var jag frusen som en isbit så det vart ett varmt bad och tina upp kroppen. Gudomligt skönt var det, hade ju inte varit helt fel ifall man hade haft bastu oxå.

Åkte upp till farmor sen och firade henne, hon bjöd på fika och en massa babbel. Efter det vart det parken och köpa pizza.

Nu ligger jag i soffan och har en svidande nästan knivskarp smärta i magen vilket beror på att jag har fått i mig en massa mjölkprodukter vilket inte är bra för min stackars mage. Var ju så osmart och åt bakpotatis med skagenröra och sen var det en massa vitsås på pizzan.

Ska ligga och tycka synd om mig en liten stund till i soffan innan jag beger mig ut till sköldinge för att kolla på film med min kusin.

Hoppas ni alla får en trevlig kväll.

//M

Händer i dag då?

  • Först skola och försöka vara aktiv och räkna lite matte
  • Fika med madde på sultans och snacka lite skit
  • Ner på stan och handla lite små saker
  • Hem till farmor och fira henne ( tanten blir 91)
  • Sen köpa pizza och åka hem och dö en stund

Ja det var väl i stort sätt den här dagen. Vad ska ni hitta på idag?

//M


Avakado

Mitt uppe i min ilska över dessa friktionsdäck som sitter på farsans bil så vart jag sugen på pasta sallade med avakado.

Har nog faktiskt varit sugen på avakado enda sen förra veckan då jag var hemma hos franken och tittade på teve. Kollade på ett matlagningsprogram där de just lagade en sallade med avakado.

Det blir nog banne mig till att köpa avakado i dag när jag ska åka och storhandla med morsan och stilla mitt begär lite. Men fram tills det är dags att åka och storhandla så ska jag försöka ta tag i pluggandet.

Längar som en tok tills nästa måndag.

//M



#%¤&

Åh vad jag bara älskar dessa jävla friktionsdäck som sitter på bilfan! Friktionsdäck + snorhal rondel är fan mig inte kul kl 7,45 på morgonen. 

Men grym som jag är så lyckades jag styra mig ur den glashala situvationen och både jag och bliskrället är hela utan en skråma. Det enda menet efter det här var att mitt stackars hjärta bankade för glatta live i en kvart.

Men en sak är jävligt klar att när jag skaffar egen bil då jävlar kommer det åka på dubbdäck så det sjunger om det varje vinter.

En "underbar" start på den nya veckan eller inte.

//

2 januari 2010

Har väl inte gjort så speciellt mkt i dag förutom att handla lite och sen fyllt på spolarvätska i bilen så den är nöjd och glad nu.

Mumsade i mig lite varma mackor nyss och snart är det dags att kolla på engels deckar och dregla lite över ena polisen i serien. Han har en liten arogant stil som bara får än att tycka ännu bättre om honom.

Nä nu börjar programmet så jag ska sluta skriva och börja dregla lite istället :P

//M

Nyårsafton

Det var nyårsafton igår och det spenderades först med att jag körde ut mina föräldrar till sköldinge till min moster och hennes sambo.

Sen åkte jag hem till natha och väntade på att hon skulle fixa till sig sen åkte vi hem och lämnade min bil. Efter det så gick vi hem till nathas kusin henke som hade fest. Det var en intressant fest med en massa fulla 18-åringar som hade tjej/killproblem.

Natha och jag satt mest och skrattade åt deras problem och konstaterade att vi inte alls var i närheten utav att vara sånna när vi var i 18-års åldern, thank you lord!

Drog ner till krogen vid halv tolv och det var typ inte en enda männisak ute som vi kände, tog lite obligatoriska toalett kort inne på san marino.

Innan klockan slog tolv så traska vi ner till torget där resten utav alla människor firade in tolvslaget. Det var en massa tjoande, raketer som for till höger och vänster samt en massa poliser. Träffade lite människor som man kände och sen när natha och jag gått igenom hela torget drog vi till maistro.

Där vart det inhandling utav lite mat och sen begav vi oss hem. Jag parkerade mig i soffan och mummsade i mig min hamburgetallrik och tittade på criminal minds. Sen när det var slut vid 2 tiden så vart det sängen för min del.
Så med andra ord vart det en nykter och lung nyårsafton för min del vilket var super skönt.

I dag åkte jag ut till sköldinge och hämtade mina föräldrar och sen har det mest bara blivit till att slappa. Ska strax börja med maten och vad händer sen? Ja det är det stora frågan.

//M


2010

Gott Nytt År allesammans!

Skriver mer i morrn för nu ska jag
krypa ner i sängen och sova.

//M