The naked truth about me..

eller åtminstonde lite.
Så vem är jag? En blond tjej med blåa ögon som hunnit bli 19 år, som inte vet vad hon vill göra med sitt liv. Min "trygghet" i nästan hela mitt liv har varit skolan hur jobbig och tråkig den än har varit. Jag har vetat enda sedan jag var liten att en dag kommer den där "tryggheten" försvinna och det gjorde den i våras. För att vara exakt så tog den slut den 10 juni i år då jag tog studenten från omvårdnadslinjen och sa hej då till skolan som har varit som en röd tråd igenom de här åren i mitt liv.

Så vad händer nu?!?! Jag vet inte så det enda jag kom på var att plugga vidare och det är just det jag gör för tillfället. Nu håller jag på att plugga till tandsköterska och jag blir klar med det i september nästa år. Då är det dags att kliva ut på arbetsmarknaden och fixa ett jobb som anntingen  undersköterska eller tandsköterska. 

Hur är jag som person då? Jag älskar min familj och mina vänner och utan de vore jag ingen ting. De får mig verkligen att må bra och jag trivs som fisken i vattnet i mina vänners sällskap. Jag brukar försöka se till att alltid finnas där för de, hjälpa de om jag kan och lyssna på de när de behöver prata av sig osv. Själv så hatar jag att prata om mig själv och då speciellt om mina känslor och mina innersta tankar. Jag är envis och hatar att misslyckas och det spelar ingen roll vad det är och så hatar jag att förlora kontrollen.

Och kärleken, ja den går åt helvete. Jag är urusel när det kommer till kärlek och förhållande. Jag dras till fel killar och de jag har varit tillsammans med har kort och gott varit svin. Det känns som om jag kommer att va singel när jag fortfarande är 30 år och bo i en 2:a men en hund och tre katter. Tanken känns inte så jätte tilltalande för tillfället för man vill ju helst hitta någon att dela sitt liv med.Update

De senaste veckorna har det inte hänt så mkt. Veckorna består utav att plugga och lära sig en massa latinska namn på tänder, skelettet i huvudet m.m. Fick veta att jag vart godkännd på förska skrivningen vi hade så nu är det väl typ bara 10 prov kvar eller nått. Har lyckats fixa praktikplats på folktandvården här i stan efter mkt om och men.

Helgerna har nästan sett lika dana ut, vi har festat varje fredag och ibland på lördagarna annars så har det bara blivit till att slappa och ladda batterierna för en ny vecka.

Har fått höra när knasen, robban och glenn sjunga kareoke inne på san marion onsdagen som var, det var en intressant upplevelse. Träffade på peppe på krogen i fredags, var länge sen jag såg honom.

Var så dum i fredags att jag drack dulees (tror det stavas nått sånnt) och det fick jag lida för senare på kvällen. Fick grym magvärk och det gick änns inte över när jag åt mat, well jag får skylla mig själv för jag vet att jag och min mage inte mår bra utav mjölk. Magvärken gick över sen typ vid 3 snåret så då somnade jag som en stock.

I veckan blir det att plugga inför provet som jag har nästa torsdag på bl.a de latinska namnen på tänder o.s.v. Jag ska fika med david på onsdag, sen fika med natha antingen tordag eller fredag sen lutar det mot utgång på fredag kvällen.

Nä lägga mig i soffan och gäsa för det finns inte mkt mer att göra och det är riktigt pissväder ute oxå.


How I feel

Vet inte riktigt hur jag ska börja eller förklara hur jag mår. Som jag skrev för ett tag sen vet jag inte riktigt hur jag mår eller jo det vet jag på ett ungeför. Jag kan må bra och vara glad i ena stunden och i den andra så känns det som om jag vore på botten och jag känner hur tårarna brinner bakom ögonlocken. Jag kan sitta i soffan och titta på teven och helt plötsligt om de visar något halv sorligt så känner jag hur tårarna är på väg att komma. Vad är det för fel på mig?! När vart jag så himmla överkänsligt  och över sentimental?

Jag har kommit i en period när jag verkligen inte tycker om mig själv, att jag inte tycker jag duger eller det jag presterar. Det känns som hur mkt jag än tränar så blir det inte någon skillnad så nu har jag börjat äta mindre så att jag ska bli smalare för att jag för tillfället tycker jag är fet. Sen så är det jobbigt att känna att magen är fult utav mat ibland. Andra skulle inte hålla med mig, speciellt inte mina vänner och det spelar ingen roll att de säger till mig att jag inte är fet utan att jag är fin som jag är. Jag tar det inte till mig för jag tycker fortfarande att jag är fet, jag har väl något mekaniskt fel i huvudet. Eller är det här tecken på symptomer  på en depression? Vilket som så har jag ingen lust att ta reda på det, inte nu i alla fall.

Alla känslor som jag känner de snurrar bara runt i huvudet på mig. Önskar att de bara kunde försvinna långt bort här ifrån. Ibland känner jag mig bara så psykiskt utmattad utan att jag änns har gjort något.


 
Jag förstår mig inte på dig eller så är det så att jag gör det men inte riktigt inser det. Det kanske till och med är så att vi är väldigt lika, vem vet...?Jag vet  inte riktigt vad jag tycker om dig eller jo det vet jag med ibland blir jag bara så jävla iriterad på dig. Visst man kan glömma och ha dåligt minne, hey till och med jag har det men man kan inte alltid skylla på det. Du ber om ursäkt och säger att det blir nästa gång och när nästa gång kommer så har du åter glömt det även fast jag har påminnt dig säkerligen femhundra gånger. Det känns som att jag mår redan pyton så jag orkar änns inte bli riktigt förbannad på dig för det skulle ta för mkt på mig. Det känns helt enkelt bara hopplöst även fast jag vet att det inte är så. Det känns som om jag behöver någon jag kan ventilera mig för och ällta saker tills jag tröttnat på det, men jag vet inte om jag vill göra det med någon utav mina vänner. Jag tror jag behöver någon utom stående men som ändå känner mig. Men sen är frågan om jag verkligen skulle göra det för jag hatar att blotta mig själv och mina innersta känslor samt att visa helhjärtat hur jag känner. Tiden får utvisa vad som kommer att hända och ske.  

Onsdags kvällen & helgen i danmark

I onsdags som var så var vi ett gäng kompisar som hade bestämt oss för att äta tacosbuffe nere på san marion. Vi vart typ 14 pers, från början var det vara 4 utav oss som hade planerat att gå dit men så frågade vi lite mer folk om de ville hänga på. Skoj som tusan hade vi, detta måste bara göras om.

Sen efter att vi hade moffat en massa mat så splitrades vi upp, jag och några till drog ner på stan och snackade en stund innan vi drog till baka till san marino för en krogrunda. Det vart en hel del drickande och sjungande även från min sida men det är sånt man får bjuda på. Sen på kvällen när alla skulle hem så vart det bråk utan för krogen mellan två av våra kompisar men det slutade okej för tillfället.

Gick sen hem barfota för jag orkade inte med att gå i stövlarna längre. Gjorde sällskap med P och V hem. P skulle gå hem till sig, han bor inte i stan så han fick sova över hos mig istället för att gå hem och tacken för det var att jag typ fick 20 cm utav min säng och att jag fick hans hand  i huvudet 3-4 gånger och en vass armbåge i ryggen. Kan ju tillägga att jag hade ont i huvudet dagen efter och det berode inte på alkoholen.


Åkte till danmarkt tmed buss idigt på fredagsmorgonen med mammsen. Jag pluggade in mp3 hörlurarna i örona och sov större delen utav resan ner,det var inte så jätte bekvämt att sova i en buss. När vi kom ner dit så gick vi runt i lite affärer, jag gick ner i en erotic shopp och köpte en jätte fin korsett topp där. Sen vart det att äta hamburgare på hard rock kaffe. I lördags så gick vi i affärer på ströget, hittade en jätte bra affär med en massa biliga kläder och underkläder. Så det vart till att bränna lite pengar på underkläder, smycken och en topp där inne. Sen på kvällen åt vi en massa goda pizzer och slappade på hotelrummet.

Söndagen åkte vi till kastrup (tror det stavas så) och köpte lite alkohol innan vi begav oss hem. Åter igen så sov jag nästan hela bussresan hem, det finns inte så mkt mer att göra.  Hur som haver så hade jag en jätte trevlig helg i danmark, funderar på att åka tillbaka i vår sen och då ska jag  ha ännu mer pengar som jag kan bränna på kläder och underkläder.