Ett tag sen

Det var ett bra tag sen jag skrev här sist med det är inte så jätte mkt som har hänt. Var på fest förra fredagen hemma hos natha vilket var riktigt trevlig och som vanligt så gick vi ner till san marino. Sen gick vi hem till tiina för efterfest men den varade inte så länge.

Veckan har mest bestått utav praktik och att plugga. Var ledig i onsdags så då tog jag sovmorngon sen var jag uppe hos en privat tandläkare och disskuterade praktikplats och jag var så välkommen så hos de. Kommer nog trivas riktigt bra där för de verkar jätte trevliga. Sen träffade jag på emelie och gudrun inne på sultans city så jag gjorde de sällskap ett tag innan jag fortsatte med alla mina ärenden som jag hade på stan. Ringde till min tatuerare och beställde tid för att gadda mig så den 7/3 är jag innehavare av en döskalle.


I går fredags så var jag ledig och då fick jag ett tok ryck och städade hela övervåningen, måste typ ha slagit i huvudet eller nått. Sen var det en sväng ner på stan, träffade på hälge och dansken så jag terrade de ett tag. Sen vart det hem och äta mat sen fixa till sig för jag skulle hem till tiina på inflyttningsfest.

Hade jätte trevligt där, det var en perfekt blandning utav folk där. Sen som alltid så gick vi ner till san marino sen avslutade vissa utav oss kvällen med att gå på efterfest hemma hos nathalie och glenn. Vi hade det jätte trevligt där uppe och tiden bara flög förbi så jag kom inte hem och i säng förens kl kvart över 5 i morse.

Jag sov exakt 5 timmar innan jag skulle upp vid 10 för att följa med min mor ner på stan och köpa jeans åt mig. Hittade ett par snygga jeans inne på lindex som vi köpte, jag var inte så jätte trött när vi gick ner på stan utan tröttheten slog till sen när jag kom hem så det vart till att sova några timmar innan det var dags att äta mat. Sen fick jag för mig att baka en kaka vilket var jätte god och nu så sitter man här och väntar på att klockan snart ska bli tio i 11 så jag kan gå ner och möta victor vid paladeum för vi ska ta våran vanliga lördags runda och kolla vad det är för folk inne på san marino.

Trevlig kväll

I går så hade jag, tiina och gudrun bestämt oss för att vi skulle gå ut och äta någon stanns. Vi hade bestämt oss för kastrullhäxorna men när vi kom dit visade det sig att ett utav gudruns ragg jobbade där så vi skippade att äta där så det var inte till stan igen och väl där inne så bestämde vi oss för kinaresturangen.

Det första vi gör när vi kommer dit upp är att träffa på tobbe och sanna så vi bytte några ord med dem innan vi gick och satte oss. Sen var det en snabb titt i menyn sen beställde vi, det var tre små rätter för min del. Vi hade jätte trevligt när vi satt och åt, pratade lite skit och så och sen när vi hade ätit upp så var vi propp mätta. Sen drog de till victor och jag drog hem för jag skulle se de sista avsnittet för säsongen av grey´s atonome som var så bra.


I dag har jag varit ledig och pluggat till provet som jag har i morrn, har hunit med att ringa till en privat tandläkare där jag förmodligen sak ha min praktik sen. Bestämmde träff med natha för att gå ner på stan, victor följde oxå med så vi begav oss paladium för att fika. Träffade på annelie på vägen dit sen när vi hade fikat en stund så kom maggan, softe och lillen och efter yttligare en stund så kom hälge. Hade jätte trevligt där borta fast inget går upp i mot vårat kära biljarden.

Jag hatar när folk inte fattar att man inte alltid orkar följa med ut på krogen speciellt på onsdagar då man kanske har skola eller praktik dagen efter. Bara för att du äntligen känner för att parta loss onsdag, fredag och lördag nu förtiden så betyder det inte att jag alltid vill. Och när jag säger att jag inte orkar och inte kan följa med för att jag har skola och prov dagen efter så säg inte OCH! Bara för att du för tillfället inte tar ditt pluggande på allvar så betyder det inte att jag inte gör det.

Vart fan var du alla de där onsdagarna, fredagarna och lördagarna då victor och jag var ute på krogen och vi vill ha med dig då fick vi till svars att nä jag orkar inte, jag är trött, nä jag ska upp och jobba i morrn. Vi accepterade det utan att tjata för känner man inte för en sak sak man inte göra det.

Okej visst jag börjar inte skolan förens kl 9,30 i morrn men lik för bannat så måste jag vara pigg och utvilad för hur som haver så måste jag liksom skriva ett prov i morrn och visst jag behöver ju inte dricka men det är inte saken, man blir trött och seg utan att behöva dricka. Vad skulle jag ha sagt till läraren om jag hade följt med ut och varit så trött så jag fick ett stort IG på provet, - Förlåt jag skrev så dåligt på provet för jag var så trött för jag gick på fest i går även fast jag visste att jag hade prov dagen efter.

Ursäkta mig och jag tar mitt pluggande på allvar, för det är min framtid det gäller. Visst jag har varit ute vissa onsdagar men inte då jag vet att jag har prov dagen efter.

Nä nu tänker jag gräva ner mig i soffan sen blir det en snabb dusch innan det är dags att krypa ner i sängen och sova.

Helgen

Det var fest i fredags för vi firade att victor fyllde 21 år då. Så det var förfest hemma hos honom och vi var väl minst 15 pers där uppe som drack och hade roligt. Vi drog ner på krogen sen vid elva och då var det så klart san marino som alltid. Det var mkt folk där nere i vanlig ordning och som nästan alltid så kännde man hälften utav alla.

Sen när san marino stängde vid 1 tiden så vart det babban för vissa utav oss. Det var nästan fullt med folk där inne som trängdes på dansgolvet. Åter igen som träffade man på en hel del folk som man känner. Sen när tiina och jag gick ner på dansgolvet och började dansa så kom det en kille fram och vart lite väl närgången i mot mig och droppen som fick bägaren att rinna över var när han började taffsa på mig vilket inte uppskattades alls från min sida så han fick en redig bitchs slapp utav mig. Och tror du inte fan skapet står kvar och flinar så både tiina och jag sa till honom att dra där ifrån för han visste inte vilka han hade att göra med, det tog nästan 10 jävligt långa minutrar innan han drog i från dansgolvet och tur var väl det för hade han gjort en ända sak till så hade det blivit en rak jävla höger från min sida och sen hade väl min kväll inne på babban slutat.

Men sen efter att babban hade stängt så gick jag, tiina, hälge, annelie, dan, patrik, timjan, nathalie och snygg alex hem till victor för efterfest. Det slutade med att jag, victor, tiina och dan spelade tevespel medans annelie sov i soffan och hälge satt framför datorn resten utav folket drog hem. Vi slutade inte spela tevespel förens kvart i 7 på morgonen så jag var hemma och i säng vid 7 snåret.

Snacka om att jag var skapligt seg på lördagen, gick inte upp förens halv 2 tror jag klockan han och bli. Victor och jag skulle ha dragit hem på fest hos buren på kvällen men det var inställt för han orkade tydligen inte så victor och jag drog ner till san marino vid elva och där var det inte mkt folk. Träffade på basse en snabbis samt franken och hans polare som såg skapligt bra ut. Sen när de hade dragit så träffade vi på nathalie och glen som hade kommit hem från thailand och de tycket det var jävligt kallt här hemma vilket jag kan förstå när de har blivit bort skämmda med 35 graders värme där borta.

Kom hem vid 1 tiden och sen vart det sängen på en gång. Och i dag blir det till att ta det lugnt, ska städa lite på rummet och läsa på lite inför provet jag har på torsdag. Eller om jag gör det i morrn för då är jag ledig.