Ingen söndagsångest här inte

En härlig helg börjar lida mot sitt slut. Bra väder har vi haft med en stor sol. 


Fredagskvällen blev lugn då jag inte var hemma förens efter kl 17. 

Lördagen så åkte loke och jag in till stan. Gick en sväng i lite affärer, fyndade 3 par byxor till honom och ett par till mig för under 600 kr. 

Far i huset tog en sväng till tippen och kastade en massa löv/grenar. Vi avslutade kvällen hemma hos farmor och farfar. Vi åt våfflor och firade farfar som fyllde år. Vart även bus med kusinerna och gammelfarmor.

Idag styrde vi bilen mot kumla för ett besök hos familjen arvidsson/pettersson. Hälsade och myste med deras nytillskott emma som är 2 veckor gammal.

Käkade grillat till lunch. Tog en promenad och busade o lekparken med barnen. Käkade middag, gosade bäbis och busade. 

Nu är vi påväg hem och jag har inte det minsta söndagsångest alls. Denna dag har gett mig så mkt energi så det känns helt okej att en ny arbetsvecka drar igång i morgon. 


Shopping helg

Ännu en helg är över men vilket härligt väder det har varit. Visst det har blåst lite men solen har varit framme nästan hela tiden.


I går så åkte grabben och jag in till stan då far i huset skulle iväg och snickra. Vi tog en sväng på hm där jag hittade denna tröja på rea och så hittade jag denna coola t-shirt. 

Nanana batman

Åkte hem till mormor och morfar där det bjöds på våfflor. Det var en hit, lika så mormors rulltårta. Efter lite bus så var det en trött kille som somnade i bilen påvägen hem. Han vilade i över 2 timmar i sin säng när vi kom hem.


Avslutade dagen med en promenad och kvällsfika/välling hos farmor och farfar.

Idag åkte vi till Norrköping då det behövdes inhandlas skor åt grabben. Hans fötter växer som ogräs men vi hittade två par snygga pjux och så fick mammasen ett par gympadojor på köpet. 

Nya pjuks åt grabben och mammsen

Efter lunch på max där det även blev mjukglass så fick en sockerstin grabb springa av sig inne på bauhaus. 


Väl hemma började pappsen krafsa löv och jag tog en promenad med grabben så han skulle vila. Han somnade lagom som vi kom hem. Så han fick sova ute i vagnen och jag hämtade en pall och läste en tidning under tiden. 

Härlig vårpromenad

Storhandling och städning har även hunnits med idag. Grabben badade i sin balja nu ikväll och det var inte populärt när det var dags att gå upp. 


Dags att ta tag i det här med badkar snart. Inte bara han som längtar efter ett, jag saknar att ligga och blöta i ett varmt bad.  


Inrednings prylar som kanske får flytta in

Har hittat lite inredningsprylar som jag funderar på ifall de ska få flytta hem till lokes rum.


De här lamporna från ikea fastnade jag för. Härlig färg och form som passar i barnrum.

Hittade även en matta på ikea som jag tror skulle passa bra i hans rum. 

Har spanat runt på barnsängar på nätet och vart lite sugen på att bygga en egen säng till Loke. Eller jag och jag, det blir mannen som får snickra. 


Funderar på något liknande som denna fast bara botten delen samt sätta låga ben på den. Då kan man ju sammsova i hans säng när han vaknar och är ledsen på nätterna. 


Är våren på ingång

Vilket otroligt fint väder det har varit denna helg. Solen har lyst, det har varit vindstilla och fåglarna har kvittrat. Undra ifall våren är på ingång. 


Det vart en tidig morgon då den lilla herren vaknade redan kl 6 och vägrade somna om. Plockade och busade lite på morgonen sen slocknade han i min famn vid 9 tiden framför teven.

Efter vilan tog vi en promenad bort till farmor och farfar. Käkade lunch och lekte med den stora radiostyrda bilen ute i det fina vädret. 

Gick hem en sväng och var hemma innan vi åkte över senare på eftermiddagen för att äta middag hos farmor och farfar. Det bjöds på biffstroganoff med ris samt glass till efterrätt vilket gick hem hos grabben.


Lilla hjärtat sover nu och jag kikar runt på tapeter. Är galet sugen på att göra om i både mitt dressinroom och matrummet. Det lutar emot att vi börjar med mitt rum då vi redan har golv hemma till det. 

Men vi får se när vi sätter igång, det krävs ju lite pengar och tid. Speciellt det här med tid är ju inte alltid lätt när man har en liten hemma. Men allt går bara man vill.  


3 veckor sen jag skrev här sist

Under den tiden så har jag hunnit varit med i en liten olycka och pajat våran gamla ford.


Det skulle kosta mer än det smakar att laga den, även fast vi gör jobbet själva. Så det blev till att köpa en begagnad volvo s60.

Hittade en fräsch till ett bra pris bara några mil här ifrån så. Vi är mkt nöjda med den.

Annars har det rullat på med jobb i veckorna, busa med grabben på kvällarna och helgerna.

Var i badhuset söndagen som var med grabben och mormor. Han verkligen storm trivs i badhuset.

Veckan som har varit så har både grabben och maken blivit dunder förkylda med feber. Men nu börjar det äntligen vända och jag hållet tummarna för att jag klarar mig. 


Kul att sitta och busa i leksakslådan

Idag har vi varit inne i stan och shoppat lite. Tog en promenad i det fina vädret och åt lunch på sultans.


Handlade påvägen hem och grabben sov sig igenom hela willys och turen hem. Mannen fick för sig att baka bröd vilket vart super gott.

Nu glo lite teve innan det är dags för sängen.