Jobb, jobb och så lite städning på det

Som vanligt består dagarna utav jobb, i dag var det högt tempo på jobbet så jag for runt som en tok. Efter jobbet i dag så åkte jag och kim till willys sen vart det posten för att skicka iväg lite labb paket. Sista stoppet innan vi åkte hem var pressbyrån för att hämta ut ett packet med lampor.

Väl hemma fixade kim middagen, själv passade jag på att vika ihop tvätt, dammsuga hallen samt tvätta golven, städa toan samt ta en dusch. Var klar lagom till middagen, vilken tajming.

Resten utav kvällen har vi kollat på teve och snart är det sängen för min del. I morrn är sista arbetsdagen för denna vecka då jag har tagit semester på torsdag och fredag, skönt med kort arbetsvecka.

/M

1:a advent i dag

Vart sovmorgon som alltid innan vi klev upp ur sängen och startade våran dag. Hjärtat har varit duktig och hängt upp tavlorna vi köpte och det vart skit snyggt.

Själv har jag bakat en massa kolakakor samt chokladmuffins i dag, så nu har vi rätt så mkt fika bröd att bjuda på när hjärtat fyller år på torsdag. Har även hunnit med att tvätta 3 maskiner tvätt så nu är tvättkorgen bara halvfull eller halvtom beroende på hur man ser på det.

Jag har även hunnit med att pyssla lite med att måla lite lösnaglar, det är riktigt roligt och man får lite utlopp för sin kreativa sida.

Nu kollar jag på teve och kim håller på med middagen som blir pommes, lövbiff och bea sås. Resten utav kvällen blir det till att titta på film och bara mysa.

/M


När det luktar lussebullar i lägenheten och julpyntet har kommit upp

I går efter att jag slutade jobbet vart det en sväng på stan och kolla in den nya affären, euro store. Jag kom där ifrån med två amplar att hänga i fönstret med ljus i, servetter samt lite värmeljus.

Åkte hem och plockade i lägenheten innan natha kom över på en fika. Vi satt och snackade en massa skit och skvallrade. Kim kom hem sen och efter att han hade jävlats lite med natha så drog vi ner och kollade på tavlor på euro store då jag inte kunde bestämma mig när jag var där inne första gången. Kom ialla fall ut där ifrån med 2 tavlor, sen åkte vi och köpte thai mat till middag.

Senare på kvällen möte vi upp natha och tobbe vid tunneln och gick ner på krogen och kollade läget. Man träffade en och annan människa som man kände men annars var det ingen direkt höjdare.

I dag var vi ner på stan och köpte en till tavla, handlade lite öl på bolaget och sen vart det frukost/lunch på sultans. När vi var mätta och belåtna åkte vi först till willys och handlade sen vart det ica maxi. Där uppe träffade vi på madde, chrille och charlie. Efter maxi vart det öb och sen vart det raka vägen hem.

Nu i kväll har jag plockat och städat lägenheten, hämtade ner julpyntet från vinden. Kim har bakat en massa goda lussekatter. Mitt hjärta var så snäll och skämde bort mig med att köpa ett dyrt tränings spel till kinect spelet vi har hemma. Han är bara för underbar <3

Kollade in på jotex sida nyss och det vart till att klicka hem 2 par nya gardiner samt ett nytt påslakan set, kännde att det var dags för lite förnying här hemma.

/M

Vart en tripp till badhuset i dag med trevligt sällskap

Efter jobbet i dag så vart det hem och fixa middag, vart kycklingspätt med matvete och vitlöks sås. Sen halv sju mötte jag upp madde utanför våra portar och vi styrde min bil ner mot badhuset.

Vi hade tänkt köra lite vattengympa men vi var lite slöa så vi nöjde oss med att bubbla och basta. Men nästa gång då jävlar ska vi hoppa runt i vattnet till musiken. När vi satt och bubblade satt det några utländska killar och de måste fan mig ha ätit blängsylta och ingen teve kan de ha haft hemma eller för de glodde som idioter på oss.

Efter att vi kom ut från badhuset satt vi oss i kaffeterian med varsin mjukglass och dricka och kollade på folk som bowlade. Sen körde jag hem madde till hennes föräldrar och själv har jag nu parkerat mig i soffan med hjärtat.

I morrn är det fredag och jag jobbar bara fram till lunch sen är eftermiddag fullspäckad i vanlig ordning haha.

/M

Vart ett litet uppehåll med uppdateringen

Har inte skrivit på några dagar med det har inte funnits så mkt att skriva om. Jag har mest egnat mig åt att jobba och sen mysa med sambon efter jobbet.

Den där har skrivit en novell och my good jag kan inte göra annat än att skratta åt det. Ordbajsare är nog ett bra ord som beskriver det hela.

Har haft madde, chrille och charlie på besök vilket alltid är lika trevligt. Killarna spelade xbox spel medans madde och jag skvallrade lite. Blir nog mer skvaller i morrn då vi ska åka till badhuset för lite vattengympa samt bubelbad.

Nej nu ska jag göra lite smoothie så jag har något gott och rätt så nyttigt till frukost i morrn sen blir det att bädda ner sig i sängen med mitt hjärta.

/M


Jag ser det snöa jag ser det snöa...

Bilen var täckt med ett ett stort lager snö i morse så det var bara att skotta fram den innan man kunde åka till jobbet. Var riktigt skönt att få jobba i dag då jag har varit hemma och typ rullat tummarna sedan i torsdags då jag har varit sjuk.

Klockan susade fram på jobbet i dag och utan att man visste ordet utav så var det dags att åka hem. Åter igen fick man skotta fram bilen då det har snöat näst intill hela dagen.

Middagen är avklarad och nu slappar vi i soffan med varsin dator. Har läst en "rolig novell" och snart ska jag pyssa lite.

/M

The past is the past and the future is now

Satt och kollade igenom runt på en massa bilder på fb nu under helgen. Hittade en bild hos en vän, bilden var en gruppbild på vårat "gäng". Jag upptäckte till min förvåning när jag såg bilden att alla var inte taggade. Det var då jag och en person till som inte hade blivit taggad, dock så har den andra personen inte fb. Så förmodligen var den perosnen inte taggad pga det.

Men jag då?! Varför vart inte jag taggad för, har personen som lagt upp bilden ifråga råkat glömma bort mig. Eller har jag gjort personen något i frågan som den markerar det igenom att inte tagga mig i bilden? Hur som hellst så är det inte hela värden men det känns dock lite tråkigt.

Läste igenom kommentarerna till bilden, flera hade skrivit att de saknade den tiden. Och visst ibland kommer det stunder då jag också gör det till en viss del. Men jag känner mest som personen som skrev att saknar också den tiden men har det bättre nu. För jag känner att jag verkligen har det.

Kommer ihåg när man var ute på krogen förr då jag och en utav mina före detta vän var ute. Jag kunde inte dricka så där mycket som jag ville för jag var 8 fall utav 10 tvungen att se till och ta han om personen i fråga. Jag insåg inte då för det var ju självklart att man var snäll och ställde upp. Men nu så här i efter hand kan jag känna att man vart "utnyttjad" och tagen för givet.

Men man tänker ju att klart jag ställer upp för någon gång kanske jag behöver hjälp tex ifall man blir för full eller så. Men nu i efterhand funderar jag på ifall jag någon sin skulle ha fått igen det utav den personen, troligtvis inte.

Men tillbaks till att många saknar den gammla tiden. Bara för att vi är äldre, inte festar på samma vis som när vi var tonåringar samt att många har stadgat sig betyder det inte att man kan sammla ihop ett gäng och ex bowla eller gå ut och äta middag.

Tyvärr så verkar inte det funka. Vi var/är någora stycka som har försökt sammla ihop lite utav det gammla gänget. Och de man har föreslagit det för har varit eld och lågor men sen när man väl bestämt datum ja då går det helt plötsligt inte. Man får inga förklaringar till varför det inte går, ibland har man fått någon dålig ursäkt till bortförklaring.

Detta har tyvärr upprepat sig så många gånger och det är så tråkigt. Det får än att tappa suget till att dels försöka annordna något och sen till att träffa de människorna.

Men jag har insätt och kommit fram till att de vänner jag har kontakt och umgås med det är mina riktiga vänner. Sen finns det många som jag såg som vänner som nu bara är bekanta eller som man inte har någon kontakt med alls.

Fast jag kan väl inte påstå att jag lider så mycket eller saknar de, speciellt inte de jag inte umgås med alls i dagens läge. Visst man kan sakna den gammla tiden man hade med vissa utav människorna men mer än så är det inte.

För det förflutna är det förflutna och framtiden är nu. Som jag sa förut så har jag det mycket bättre nu, för nu vet jag vilka som är mina riktigta vänner som jag kan lite på. Och med de har jag gammla minnen samt att nya minnen kommer skapas med de. Minnen som man förmodligen kommer tänka tillbaka på med ett leende på läpparna.

Mina tankar och mitt syn sätt och det finns säker personen som inte håller med mig men det skiter jag i.

/M

Kinect spel och en tidigt morgon promenad

I går kom våra grannar över på fika sen så vart det lite kinect spelande och de var lika frälsta över det som vi :P Passade på att ta en massa kort med systemkameran, ska lägga in bilderna inom en snar framtid så ni får se hur rolig manser ut när man spelar kinect :P

Hundarna de brydde sig inte så mkt om att vi hoppade och tjoade utan den ena hade lagt sig till rätta i sängen och den andra i soffan. Var en sista promenix vid elva tiden men hundarna innan det vart sovdags för oss alla.

Dock vaknade jag tio över fem i morse av konstiga ljud och de visade sig då att lily hade mått dåligt och spyt den stackaren :( Så det var bara till att ta bort överkastet som låg i soffan och sen gå ut en liten promenad med henne.

Efter promenade vart det till att halvsova lite till kl 8 då båda hundarna ville ut på en morgon promenad. När den var avklarade och de hade fått frukost i sig var det bara att kastain  överkastet i tvätten. Sen parkerade vi oss alla i soffan och halv slöade.

Gick hem till sophia sen med hundarna som var glada över att va hemma igen, de busade som tokar. När vi kom hem sen så slappade vi  lite i soffan, vänta på att tvätten skulle bli klar. Dock vart det inte rent så vi tänke kolla ifall det fanns några lediga tvätt tiden men det fanns det inte förens den 28/11. :O

Vart ialla falll frukost/lunch på sultans :) sen åkte vi ut till kims föräldrar för att låna deras tvättmaskin. Vart fika där ute och jag bjöd på kakor som jag hade tagit med mig ut, de uppskattades. Pratade lite om hus och bilar, alex kom förbi på en sväng kaffe också när vi var där ute.

Nu är vi hemma och jag har dammsugat hela lägenheten och hjärtat har diskat och håller nu på med middagen. Resten utav kvällen blir rätt så lugn, ska kolla på LA Ink och sen ska det spelas kinect :D

/M

Vi spenderar denna lördag med att vara hundvakt

Vi hade inga direkta planer för denna helg så då frågade jag sophia ifall vi skulle kunna få låna hennes två hundar så i dag tills i morrn så är vi hundvakt åt lily och zelma. Lily har parkerat sig på en filt på golvet och sover medans zelma sitter i soffan och kollar med stora ögon när kim trycker i sig en macka.

Har en känsla av att det kommer bli en riktigt mys och soffhängar dag förutom när vi är ute och promenixar med hundarna. Ikväll blir det tacos till middag och som jag längtar, var ett tag sen sist vi åt det. Våra grannar kanske skulle titta över på en fika under dagen/kvällen, alltid lika trevligt.

/M

En lugn fredag

Var seg som tusan i morse men det får man vara när man är sjuk. Hittade ialla fall lite energi som gjorde att jag orkade passera duschen och sen bege mig ner till apoteket. Kim gjorde mig sällskap ner på stan, inhandlade halstabletter som skulle lindra samt bedöva halsen. Vart en snabb sväng in på åhlens för att köpa hem en tvättkorg samt en tidningskorg. Japp jag är en riktig sucker för heminrednings prylar men det är ju så himmla roligt.

Gick sen över till min mor för att hämta hem en stol samt låna deras hemtelefon för att ringa till försäkringskassan angående lite frågor. Mamma var snäll och bjöd på fika och tanten jag pratade med från försäkringskassan var riktigt bra och hjälpsam. Fick svar på alla frågor jag hade och telefonkön behövde jag inte sitta länge i heller.

Väl hemma sen plockade jag iordning lite på alla saker, kim diskade och sen vart det matlagning och soffhäng. Nu spelas det pangpang spel live för fulla muggar och själv har man varit duktig och bakat dumlekakor. Resten utav kvällen blir lugn för i morrn så ska vi vara hundvakt åt lily och zelma.



 

Den här tvättkorgen fick följa med oss hem från åhléns samt denna tidningskorg fast i vitt.
/M

En sucker på inredningsprylar

Jag har gått och blivit en sucker på inredningsprylar, förut var jag en sucker för skor men det behovet är inte lika stort längre. Har kollat runt på en massa sidor och gud så mkt fint det finns. Här kommer lite utav sakerna jag har fasnat för.




Två snygga tvättkorgar



Mysiga påslakan och snygga gardiner till vardagsrummet


Fin prydnads älva att hänga i fönstret



Thank you for being an asshole

I just want to thanke you for being an asshole because you made my life so much better. If it wasent for you I´d probably wouldent never had seen my heart like I see it now. So thank you!

Dyng förkyld och träningsvärk är ingen bra kombination

Kände i dag på jobbet att förkylningen hade blommat ut ordentligt då jag fick lite feber frossa till och från. Men envis som man är så körde man på hela dagen men tog ialla fall beslutet att stanna hemma i morrn och på fredag. Viserligen innebär det att jag förlorar lite pengar med o andra sidan så kanske jag har större chans att bli frisk snabbare samt minimera risken att smitta ner mina kollegor.

Spelade ju kniect i går och det kändes av i dag då jag har grym träningsvärk i bena efter att ha hoppat som en tok. Och träningsvärk samt feber som gör att man blir öm i kroppen är ingen bra kombination. Men kul som tusan hade ialla fall jag och hjärtat i går.

När jag kom hem efter jobbet i så bäddade jag ner mig i soffan för att vila ihopp om att må lite bättre sen när kim skulle komma hem från jobbet då han jobbade över lite. Men icke mådde lika dåligt som när jag kom hem, hjärtat har också blivit förkyld. Så det vart kebabtallrik till middag då ingen utav oss hade så mkt ork i kroppen.

Så imorrn och på fredag så blir det hemmadag för oss båda så vi kan kurera oss och se till att bli friska.

/M




Så har man gått och blivit förkyld

I går var jag tvungen att åka hem efter lunch då jag vart yr i huvudet och mådde illa. Tryckte i mig ett järntablett och vilade några timmar så vart det lite bättre. Åkte ut till svärföräldrarna när kim kom hem från jobbet. Firade fars dag, fikade och planerade julen lite.

I dag vaknade jag upp med halsont men ignorerade det och åkte till jobbet. Lagom när vi skulle ta in andra patienten så fick jag huvudvärk och näsan började rinna som tusan. Resten utav dagen bestod utav huvudvärk, nysningar och en näsan som aldrig ville sluta rinna. Så med andra ord så har jag lyckats åka på en ordentlig förkylning för det värker som tusan i kroppen.

I kväll efter middagen så spelade jag och hjärtat kinect, som vi har köpt hem i dag. Dock känner jag nu i kroppen att det kanske inte var så smart gjort när man är sjuk men det är ju så himmla kul. Ska dricka te och kolla på ncis nu.

Btw ett stort grattis till angelica och andreas som fick en liten son i går :)

/M

Lite bilder ifrån laxå den 13/11


Kim och andreas gör sig redo för att bestiga taket


Kim uppe på taket


Andreas har fått på sig säkerhets selet och känner sig redo..eller?


Anje och andreas chekar kamera inställningarna så de är rätt


Hjärtat och jag innan han sprang upp på taket igen


Skorstenshatten är på väg upp till taket och andreas ser ut att känna sig rätt så bekväm uppe på taket


Kalle och chrille inspekterar kalles beemer


Medans madde och charlie höll sig inomhus i värmen

Road trippen med destination laxå

Åkte iväg på en liten road tripp i fredagskväll med destination laxå och närmare bestämt hem till anje och andreas. Kom hem till de runt 19-20 tiden, då vart det teve och soffhäng. Vi kollade på idol och kommenterade om hur bra/ ur uselt de sjäng och vad de hade på sig.

Vi kom inte i säng förens vid halv 1 tiden, men väl nerbäddad så somnade jag som en stock. Fick sov sällskap i form utav saga (deras katt) som sov hos mig större delen utav natten. Hon passade på ibland att mysa ner sig hos kim och när det inte dög längre kom hon tillbaks till mig.

Lördagen var det sen frukost med rostat bröd, juice, yogurt och kaffe. Sen kom madde, chrille och charlie och då vart det lite soffhäng, sen kom även kalle förbi. Andreas och kim bytte om för de skulle upp på taket och montera en skorstenshatt som kim hade svettsat ihop. Andreas var lite höjdrädd med efter att ha fått på sig säkerhets selet och kommit upp på taket så gick det kanon bra.

Vi dokumenterade det hela med att ta lite kort på grabbarna men sen gick vi in till värmen istället och lät de hålla på i fred. Sen när de var klara så åkte vi iväg till bowlinghallen och käkade middag som vart hamburgetallrik. Efter middagen åkte vi hem till anje och andreas för lite soffhäng.

Madde, chrille och charlie begav sig hem sen och vi åkte hem till kalle för att prova det nya kinect spelet till xbox 360 och jag vart helt såld. Det var så jävla kul, det påminner lite om wee spelet men man behöver inga handkontroller utav det är en själv som är handkontrollen.

Åkte hem vid halv nio tiden och var hemma i stan vid halv elva. Vart lite slöande i soffan innan det vart sängen för våran del. Klockan ringde vid 9 i morse då, fixade tee till hjärtat och kollade lite på teve. Åkte till norrköping och mediamarket för att köpa kinect spelet men det var slut men de skulle få in det i veckan så vi bokade ett spel.

Lunchade på max sen när vi kom hem vart det soffmys innan jag satte upp väggdekorationen iform utav blommor på två utav garderobsdörrarna. Det var jävligt pilligt men snyggt vart det. Nu sooffhäng och nördande utav dator samt xbox. Om en stund ska vi bort till mina föräldrar och käka middag sen blir det att handla mat och sen myskväll med lite film.

Bilder från i går kommer upp i ett eget inlägg.

/M

Duktigt gjort madde!

Slutade vid lunch tid idag och åkte hem. Sammlade ihop lite kartonger som jag skulle slänge på tippen, fick med mig allt ut och slängde igen dörren. Skulle fiska upp nycklarna ur jackfickan så jag hade de när jag kom ut till bilen. Då upptäckte jag att jag hade lyckats låsa in nycklara. Det var bara att ringa till hjärtat och be honom åka hem och låsa upp till mig. Jag behöver väl inte säga att hjärtat mitt as garvade  åt mig i telefonen :P

Efter att ha fått tillbaks nycklarna åkte jag och hämtade upp min mor, vi åkte till tippen och kastade en massa skräp. När det var gjort åkte vi ner på stan och handlade lite, hämtade upp mitt paket från panduro och sen var det hem.

Har tagit tag i disken, städat av lite snabbt i lägenheten och sen passerat duschen. Nu väntar jag på att hjärtat ska komma hem så jag kan åka iväg och köpa lite thai mat. Sen bär det iväg på road trip.

/M

Vad jag har hittat på under denna vecka

Har inte orkat orkat blogga på ett tag men det är inte så värst mkt som har hänt. Veckan hittills har bestått utav jobb,jobb, jobb och mer jobb. Var dock uppe i sthlm i tisdags med jobbet då vi hade verksamhets planering, sen gick vi ut och käkade middag allesammans innan vi tog tåget hem.

I går så var vi över hos våra grannar madde, chrille och charlie och fikade lite. Charlie var övertrött så han tog höga toner den lilla parveln.

I dag blir det mys och filmkväll innan det är dags att sova och ladda inför en ny jobbdag. Jobbar dock bara halv dag sen blir det hem till mamma en sväng innan hjärtat och jag åker iväg på en lite road trip.

/M


Helgen som har varit

Fredag: Slutade vid lunch och åkte ner och fixade en massa ärenden på stan. Var inne en sväng på bolaget så min underbara sambo skulle slippa slåss med halva katrineholm efter jobbet. Väl hemma vart det att diska, sammsuga samt plcka undan i lägenheten. Hjärtat fixade plankstek till middag åt oss sen vart det film och mys i soffan resten utav kvällen.

Lördag: Tog vi en repa på stan med min kusin och hennes ena grabb. Tog en paus och lunchade på CL innan vi fortsatte att göra stan. Jag kom hem med en klänning och läppstift medans hjärta kom hem med en skjorta, 2 gubbkepsar, en jacka och en mössa. På kvällen gick vi ut och åt middag på kolgrillen, helt okej mat. Sen drog vi hem till franken som hade lite fest. Skulle ner på krogen och kolla läget men vi struntade i det och åkte hem och bäddade ner och i sängen istället.

Söndag: I dag har vi storhandlat och städat. Nu har vi tagit en liten paus och passar på att nörda lite med dator och tevespel. Ska strax dra igång med middagen som blir köttfärsrullar med matvete, sallad och creme fraiche. Sen blir det nog en film eller lite sappande på teven i kväll.

/M

5 månader i dag

I dag firar :love: och jag 5 månader och det firar vi med att gå ut och äta middag på kolgrillen här i stan. Du gör mig så otroligt lycklig och jag är glad att jag har dig.


Som ett barn på julafton

Det har varit en lång och seg dag på jobbet men fick ialla fall två sms som gjorde mig lite gladare. Messen innehöll paketnummer så jag kunde hämta ut mina paket som hade kommit. Det ena paketet var från hm som innehöll en klänning och en lång tröja. Ska prova kläderna efter att jag har fått i mig middag som blir fisk och potatis. I det andra paketet så var det röda glödlampor som jag ska pimpa sovrummet med ;) 

Var förbi en sväng hemma hos mina föräldrar och lånade hem två plankor utav de så jag och hjärtat ska göra plankstek till middag i morrn. Resten utav kvällen blir lugnt, ska passera duschen och sen blir det nog mys i soffan.

Bara halva dagen att jobba i morrn sen är det helg för min del :) skall dock springa ner på stan i morrn efter lunch och fixa en massa ärenden som jag har sammlat på hög.

/M 




När halva jobbveckan är gjord

Onsdag och halva jobbveckan är kvklarad, skönt som tusan. I dag har vi mest roat oss med en massa lagningar och några undersökningar.

Hjärtat höll på med middagen när jag kom hem, vart pyttipanna till middag. Johan kom förbi en sväng för att långa lite spel. När han hade gått så drog vi över till molle för att fika.

Snackade lite skit, disskuterade mobiltelefoner och karlarna drack lite kaffe. Var kyliga vindar när vi gick hem förut, så man blev frusen enda in till märgen. Nu spelas det tvespel och nördas framför datorn för fulla muggar men strax så blir det sängen för min del.

Trevlig kväll på er!

/M

Tisdagen den 2/11 2010

Helt okej dag på jobbet, hade friskvårt så passade på att handla lite saker som vi skulle ha till middagen. Skönt att slippa stanna och handla på vägen hem. Hjärtat jobbade över lite så jag passade på att diska, dammsuga lägenheten samt passera duschen innan han kom hem.

Upptäckte att vi inte hade alla saker hemma till middagen så jag traskade bort i regenet till coop medans hjärtat började med middagen. Det var faktiskt skönt att ta en liten promenix i regenet, skönt med frisk luft. Väl hemma så var det bara att ivänta att middagen skulle bli klar.

Middagen har vi avklarat, jag sitter här och nördar och hjärtat passar på att spela xbox live. Sen kl 21 ska vi kolla på NCIS samt vara onyttiga och mummsa i oss chips och dipp.



Ring tillbaks, hoppas hoppas det vore ju så kul.

/M

Dagen/kvällens låt



Aerosmith - I don´t wanna miss a thing






Inte riktigt min måndag

I morse när jag kom till jobbet och rundade bilen såg jag att någon idiot har kastat ett ägg på min bil. Tack så jävla mkt för att du kladdar ner min bil. Hade ialla fall våtservetter i bilden så jag torkade bort det värsta.

Dagen på jobbet har varit så där, halkade efter lite i tids schemat på eftermiddagen så vi han icke med någon eftermiddags fika. Och naturligtvis så var jag grymt hungrig vilket jag annars inte brukar vara till eftermiddags fikat men det var bara att bita ihop.

Efter jobbet mötte jag upp hjärtat vid möbelhuset då vi skulle kolla på fotöljer men vi hittade ingen i våran smak. Åkte iväg och tvättade rent bilen, funderar seriöst på att sätta upp en lapp på bilen där det står: Ägaren till denna bil har väldigt kort temperamen och tvekar inte att använda doctor martens kängorna med stålhätta på den person som tillfogar någon skada på bilen.

Men men får jag tag på den jävel som gjorde det så lovar jag att använda min sambos kängor för att tillfoga lite smärta.

Middagen ligger och sjunker ner i magen och nu inväntar jag på att kl ska bli 20.00 för då börjar top model. Då ska jag bädda ner mig i soffan med lite dumlekolor och förhoppningvis mysa lite med karln min.

/M