The past is the past and the future is now

Satt och kollade igenom runt på en massa bilder på fb nu under helgen. Hittade en bild hos en vän, bilden var en gruppbild på vårat "gäng". Jag upptäckte till min förvåning när jag såg bilden att alla var inte taggade. Det var då jag och en person till som inte hade blivit taggad, dock så har den andra personen inte fb. Så förmodligen var den perosnen inte taggad pga det.

Men jag då?! Varför vart inte jag taggad för, har personen som lagt upp bilden ifråga råkat glömma bort mig. Eller har jag gjort personen något i frågan som den markerar det igenom att inte tagga mig i bilden? Hur som hellst så är det inte hela värden men det känns dock lite tråkigt.

Läste igenom kommentarerna till bilden, flera hade skrivit att de saknade den tiden. Och visst ibland kommer det stunder då jag också gör det till en viss del. Men jag känner mest som personen som skrev att saknar också den tiden men har det bättre nu. För jag känner att jag verkligen har det.

Kommer ihåg när man var ute på krogen förr då jag och en utav mina före detta vän var ute. Jag kunde inte dricka så där mycket som jag ville för jag var 8 fall utav 10 tvungen att se till och ta han om personen i fråga. Jag insåg inte då för det var ju självklart att man var snäll och ställde upp. Men nu så här i efter hand kan jag känna att man vart "utnyttjad" och tagen för givet.

Men man tänker ju att klart jag ställer upp för någon gång kanske jag behöver hjälp tex ifall man blir för full eller så. Men nu i efterhand funderar jag på ifall jag någon sin skulle ha fått igen det utav den personen, troligtvis inte.

Men tillbaks till att många saknar den gammla tiden. Bara för att vi är äldre, inte festar på samma vis som när vi var tonåringar samt att många har stadgat sig betyder det inte att man kan sammla ihop ett gäng och ex bowla eller gå ut och äta middag.

Tyvärr så verkar inte det funka. Vi var/är någora stycka som har försökt sammla ihop lite utav det gammla gänget. Och de man har föreslagit det för har varit eld och lågor men sen när man väl bestämt datum ja då går det helt plötsligt inte. Man får inga förklaringar till varför det inte går, ibland har man fått någon dålig ursäkt till bortförklaring.

Detta har tyvärr upprepat sig så många gånger och det är så tråkigt. Det får än att tappa suget till att dels försöka annordna något och sen till att träffa de människorna.

Men jag har insätt och kommit fram till att de vänner jag har kontakt och umgås med det är mina riktiga vänner. Sen finns det många som jag såg som vänner som nu bara är bekanta eller som man inte har någon kontakt med alls.

Fast jag kan väl inte påstå att jag lider så mycket eller saknar de, speciellt inte de jag inte umgås med alls i dagens läge. Visst man kan sakna den gammla tiden man hade med vissa utav människorna men mer än så är det inte.

För det förflutna är det förflutna och framtiden är nu. Som jag sa förut så har jag det mycket bättre nu, för nu vet jag vilka som är mina riktigta vänner som jag kan lite på. Och med de har jag gammla minnen samt att nya minnen kommer skapas med de. Minnen som man förmodligen kommer tänka tillbaka på med ett leende på läpparna.

Mina tankar och mitt syn sätt och det finns säker personen som inte håller med mig men det skiter jag i.

/M

Ditt ord
Postat av: annelie

Hej madde. Det var jag som taggade den bilden. Antar att det är den på victors sida. Jag taggade inte dig eftersom vi inte är vänner på fb. Jag tittar in här ibland och jag är glad över att det går bra för dig. Jag ville bara säga varför du inte är taggad så du inte blir ledsen på victor. Ha det bra.

2010-11-22 @ 21:05:36
Postat av: Malin Nordström

Jag tycker det är bra skrivet madde, jag var aldrig med i erat "gäng" för när jag träffade patrik hade ni redan börjat "splittras" lite. Och jag kände alltid att jag inte passade in pågrund av att jag var några år yngre än er. Jag fick den känslan av att ni ville att patrik skulle ha någon i sin egen ålder. Men du ska veta att patrik saknar er otroligt mycket. Och det skulle vara riktigt kul ifall bowlingen skulle kunna bli av, jag vet att du prata lite med patrik om det för ett tag sen! Hade fint!

2010-11-24 @ 11:23:07
Postat av: Maddiie

Det var nog så i början att vi tycket att han kanske skulle ha skaffat sig en tjej i sin ålder men det var ju innan vi lärde känna dig. I dag tycker jag han gjorde rätt i som vart tillsamman med dig, inte för att vi umgås så mkt men jag tycker du verkar vara en super trevlig tjej med fötterna på jorden :) Då tycker jag vi ska försöka se till att bowlingen blir av :) Du får ha det så bra du med!

2010-11-24 @ 11:52:06
Postat av: Malin Nordström

Skönt att höra :), men jag ska prata med patrik om bowlingen så kan vi höra av oss till er kanske? :)

2010-11-24 @ 14:42:48
Postat av: Maddiie

Ja men gör så så hör jag ifall madde och chrille och vill hänga på och bowla :D

2010-11-24 @ 18:03:12
Postat av: Malin Nordström

Låter bra! :D

2010-11-24 @ 18:26:39
Postat av: Maddiie

Har pratat med madde o chrille och de var på. Vi kom fram till att det enda datumet vi 4 kan innan jul är det 18 december. Vet inte ifall det passar er?

2010-11-24 @ 21:14:06
Postat av: Malin Nordström

Det skulle kunna gå, jag jobbar till halv nio den kvällen men det kanske går att ta bowlingen efter det? Eller så kan jag försöka byta bort den lördagen mot en annan :). Jag jobbar idag med så kan höra med dom idag om det går så hör jag av mig när jag vet :)

2010-11-25 @ 07:59:20
Postat av: Maddiie

Kolla ifall du kanske kan byta bort den lördagen för vi hade tänkt att vi skulle bowla och sen äta middag där nere i bowlinghallen :)

2010-11-25 @ 09:37:37
Postat av: Malin Nordström

Okej jag kollar det, börjar nu vid fyra så jag hör av mig ikväll :)

2010-11-25 @ 15:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0