Bilder på lite folk

patric2 nathor
trion
victor o roberttezz o patrik
fulla
snuskfarfarbasse & tias

Onsdag

Vaknade rätt så tidigt i dag för att vara ledig. Satte mig en snabbis framför datorn innan det var dags att va duktig o plugga inför provet som jag har i morrn. Kan ju säga att min motivation för att plugga ligger typ på botten och att jag typ inte har läst något alls inför provet även fast jag har haft över 2 veckor på mig. Hmmm illa jag vet men jag skyller på att jag inte har haft ork efter som jag har haft vattkoppor.

Var nere på stan med victor i dag och letade efter en student present till annelie. Efter mkt om och men så lyckades vi faktiskt hitta en present åt henne o jag tror hon kommer att gilla den skarpt. Han med en fika med min kusin och hennes vild djur till ungar men ack så söta de är. Han med en runda i lite affärer oxå innan hon var tvungen att åka iväg. Sen vart det en fika med victor o tiina på paladium innan det var dags att dra hem o fixa mat.

Nu så har jag bara suttit o pluggat som en tok, har dock tagit små pausar o nördat lite framför datorn som nu. Kännde att det var time att uppdatera bloggen lite. Usch har ont i magen o mår illa, beror säkert på att jag har ångest inför provet i morrn. Ja det vara väl allt jag hade att skriva här för tillfället.

Helgens bravader

Fredagen började med att man var ledig så jag tog en fika på sultans med tezz, victor och peråke. Tezz fick sina presenter utav mig efter som hon hade fyllt år på måndagen. Efter fikat så vart det ner en sväng på stan för att se om man kunde komma på nått att köpa till annelie i student present men det gick inget vidare. Sen vart det hem äta middag, satt och drack lite  innan jag möte upp victor vid elvatiden för att dra ner till san marino. Där var det full fart men så var det ju löning oxå. Träffade på jätte mkt folk som man känner på krogen, vart lagom full o glad.

Vaknade tidigt på lördagen och var faktiskt rätt så pigg för att ha druckit så mkt som jag gjorde. Gick bort till tiina o matade hennes katter sen vart det ner på stan en sväng o shoppa en ny bikini. Sen vart det hem o sola o läsa en massa tidningar. Efter maten var det dags att fixa till sig för vi skulle festa på kvällen för robert skulle äntligen komma ner hit o festa med oss igen o så skulle kimberly oxå komma ner.  Vart en bra fest o det var jätte trevligt att träffa killarna igen. Sen vart det en sväng ner på krogen, var inte så jätte mkt folk ute men efter som vi är så duktiga på att ha roligt så funkade det endå. Sen vart det maisto för mat o sen hem o sova.

Söndag vaknade första gången vid halv 6 rätt så pigg men orkade inte gå upp så det vart till att fortsätta sova gick väl upp sen vid elva någon gång. Gick bort till tiina för att åter igen mata katterna sen hem o slöa i soffan. Victor ringde o tyckte vi skulle ta promenad var inte så jätte på men det var promenad ner till maistor för mat sen ringde tiina o sa att hon hade kommit hem så vi gick dit bort o terrade henne. Nu så är man lite piggare efter att ha tagit ett bad men kroppen känns fortfarande som en geleklump vad det nu kan bero på. jo all alkohol. Det blir nog till att hoppa i säng tidigt i kväll så jag orkar med praktiken i morrn.


victor o robert
Victor o robert inne på san marino

tezz o patrik
Tezz o patrik

Öltältet

I onsdags så hade de slagit upp öltältet nere på stan så då var man ju tvungen att ta en tur ner dit. Men innan man kom dit så började det med en lite förfest hemma hos chrill och där uppe så träffade man dansken, wearner och emelie. Sen nere på öltältet träffade man en hel bunt med folk som man kände, sen gick vi till san marino vid tolvtiden och stannade där tills de stängde.

Fredagen var jag nere på banken på dagen och fixade lite grejer sen vart det hemm och plugga. Var förfest hemma hos chrill igen sen gick vi ner till öltältet. Vart ett helt gäng där nere som hade skitkul...drog sen i väg och fortsatte kvällen på san marino när öltältet stängde. Efter att san marino stängde vart det efterfest hemma hos tiina,  var inte hemma i sängs förens vid 4. Vart väckt kl kvart i 10 på lördagen utav att påke ringde...hatar när folk ringer o väcker mig.

Pallade mig ner på stan vid 3 tiden med victor var där nere ett tag innan jag drog hem till tiina o slöade. Danne ringde o ville ha sällskap så vi drog ner på stan med honom, hade skit kul när vi satt vid centrum grillen. Vart öltältet sen på kvällen och sen vidare till san marion. Efter det vart det hem o käka lite mat innan man hoppade i säng vid halv 2 tiden.

I dag har jag pluggat fast dock inte så mkt..har för tillfället inte så mkt motivation till det. Hade tråkigt sen så jag tog ett skumbad vilket var jätte skönt för kroppen. Sitter här nu o nördar, funderar på att gå ner o göra några varma mackor. Ska hoppa i säng om typ 2 timmar för i morrn ska man upp o ha praktik igen efter att ha varit hemma o sjuk i 2 veckor.

......

I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn?t even matter

The pain inside my heart,
it's tearing me apartLista

Kännde för att kasta upp en sånn härn onödig lista igen ^^


JAG ÄR: Madde
JAG KOMMER IFRÅN: Katrineholm
JAG SAMLAR PÅ: Humm..inget
JAG BLIR GLAD AV: Musik, vänner
JAG BLIR FÖRBANNAD PÅ: Många saker...
VEM KRAMADE DU SENAST? Annelie
VAD SA DU SENAST?: ?Ses i morrn." 
VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?: Bra fråga..ingen
VAD SKULLE DU BEHÖVA NU: Sex
VAD HAR DU NU: Definiera?
HAR DU SNYGGA SKOR? Ja enligt mig själv.
VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE: ??God morgon?
VAD SÅG DU SENAST PÅ TV: Förhäxad
HAR DU KÖRKORT: Nej
BRUKAR DU KOMMA I TID: Alltid
VAD HADE DU I DIN MUN SENAST: Godis
HAR DU BRA KONDITION: Ja rätt så
NÄR MÅR DU BRA: När jag är med mina vänner 
NÄR BLEV DU FOTAD SENAST: I går 
HUR KÄNNER DU DIG NU: Uttråkad, seg
VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER: Svart, vitt
KAN DU LAGA MAT: Klart att jag kan!
VAD PLUGGAR DU: Till tandsköterska
VAD TYCKER DU OM FÖTTER: Beror helt på vems fötter
ÄR DU SMART: Ja, så där lagom smart
BLIR DU BRA PÅ KORT: Om jag tar de själv blir jag super bra på kort
VAD HAR DU PÅ DIG: Jeans och t-shirt
ÄR DU AKTIV I SKOLAN: Japp det är jag
VAD SAKNAR DU: Kärlek, omtanke, ett förhållande
NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST: Humm..kommer inte ihåg
VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET: Nej
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR: Japp det hade jag 
DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN: Vatten 
GRÖNA ELLER RÖDA ÄPPLEN: Gillar båda
RAKAR DU BENEN: Ja
ÄR DU NYTTIG: Ja och nej
NÄR BRUKAR DU GÅ OCH LÄGGA DIG: Det är olika
VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS? Nej
PROJEKT JUST NU: Inget
VAD BORDE DU GÖRA: Plugag till mitt prov 
VAD VILL DU GÖRA NU: Ha sex, festa
HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB: Ja
JAY LENO SHOW: Det funkar i brist på annat att se
ÄR DU BLYG: Ibland
ÄR DU POLITISKT AKTIV: Nej
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: Vid 11 tiden 
VILKEN KLASS GICK/GÅR DU I? Gick i 3CD
VAD HAR DU FÖR SNITTBETYG? TYp VG tror jag det var
VILKA INSTRUMENT KAN DU SPELA? Instrument är inte riktigt min grej 
VILKEN IDROTT SYSSLAR DU/HAR DU SYSSLAT MED? Hållt på med hästa
VILL DU HELLRE HA MAIL ÄN VANLIGA BREV? Det spellar ingen roll
TROR DU PÅ KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET? Nej
HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL? Det beror på vad jag dricker
HAR DU SPYTT OFFENTLIGT? Nä inte vad jag minns 
VAD ÄR DET PINSAMMASTE DU GJORT PÅ FYLLAN? Oj vart ska jag börjar någon stanns
VAD SKULLE DU GÖRA OM DU VAR Kille FÖR EN DAG? Ha sex
HAR DU STJÄRNOR OCH KAJAL? Nej
BRUKAR DU SMINKA DEJ? Ja
VEM/VILKA HAR BETYTT MEST FÖR DEJ I DITT LIV? Min familj o mina vänner
ÄR DU NÖJD MED DITT LIV? I överlag så är jag det
OM INTE, VAD VILL DU ÄNDRA PÅ? Komme rinte på något nu
VAD VILL DU JOBBA MED? Tandsköterska eller personlig assistent
HAR DU TRÅKIGT JUST NU? Ja
VAD GÖR LIVET VÄRT ATT LEVA? Min familj och mina närmaste vänner
VAD ÄR DET ROLIGASTE DU GÖR NÄR DU ÄR LEDIG? Sova, va med vänner 
GÖRA IKVÄLL: Titta på teve och sova
MORGON? Banken
VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA? Träffa alla vänner i morrn  


Bläää

Oj har upptäckt att jag inte har skrivit här på jätte länge men men. Hade fest hemma hos mig på valborg och vi hade jätte trevligt. Bra blandning utav folk, lagom mkt alkohol och bra stämning det är allt som behövs.

Annars har det inte hänt så jätte mkt förutom att jag har lyckats fått både magkatarr och vattkoppor men som tur är så har magkatarren gått över och vattkopporna börjar sakta men säkert att försvinna de med. Helgen har varit lugn, var på fest/filmkväll i fredags sen i lördags så var jag hemma hos victor och kollade på schlaaaaaaaager och det sööööööög verkligen men vi som satt där uppe hade roligt endå.

I dag söndag har jag bara slöat i soffan och det tänker jag fortsätta göra resten utav kvällen. Ska vara hemma den här veckan oxå, ska se till och plugga en hel del oxå o inte vända på dygnet som jag gjorde förra veckan.

Grattis till Chrille P som fyllde 20 i tisdags och grattis i förskott till Dansken som fyller 20 i morrn och till min babe Annelie som fyller 20 år på tisdag!