Lite bilder på folk o djur

sandra o danne
Sandra och daniel på deras bröllopsfest den 18/8

freja
Kusinens hund freja

sally
Min mosters ena katt sally, en riktig liten hårboll

david
David i stadsparken på kajrocken

spelning
micke spelar på paladium under k-holmsveckan

spelning
David som sjunger på paladium under k-holms veckan

spelning
David igen

spelning
Micke igen

spelning
Micke och david

Spelning
David som sjunger igen

nathalie o marina
Nathalie o marina inne på paladium när david o bandet spelar

madde o emelie
Madde och emelie hemma på fest hos johanssen

chrille
En full chrille på fest hos johanssen

Tomt skal utan innehåll

Allt känns mörkt och pissigt. Mår skit dåligt, har prestationsångest, döttsångest och känner mig otillräcklig och tjock. Det känns som allt jag gör eller säger bara blir så jävla fel och går åt helvete. Känns som vad jag än gör så är det inte bra nog. Trivs inte alls längre på praktiken, har som tur var bara 4 dagar kvar där men det känns som en plåga att gå dit. Har ångest när jag ska gå dit och känner mig nästan gråtfärdig. Den enda ljuspunkten där är khanda min klasskompis men hon är tyvärr inte på praktiken för tillfället för att hennes son är sjuk. Vill bara gå och dö men det har jag inte mod till att göra. Dra täcket över huvudet och inte gå utanför dörren på en evighet önskar jag att ja kunde göra men det finns det ingen tid för. Som om det inte skulle kunna bli värre så bråkar jag och min far nästan varje dag. Och åter igen så känns det som om det bara är jag som gör så att det blir så och det stämmer väl säkert till en del. Önskar ibland att jag hade dött när jag föddes för då skulle jag slippa såra folk med sätte jag är och inte behöva må så dåligt som jag gör. Det syns kanske inte att jag mår dåligt för jag svarar oftast att jag mår bra om någon frågar och jag ser nästan alltid glad ut när folk träffar mig. Men det stämmer inte, det mesta är bara ett spel, en fasad men innanför fasade så är allt trasigt och raserat. Varför jag inte visar att jag mår dåligt är för att jag hatar att känna mig svag och sårbar inför folk, vänner och familj. Det känns som de flesta tror att jag har bra självförtroende  men det stämmer inte. Ibland så har jag det men inte nu för tiden, det känns som självförtroendet är bortblåst. Känns nästan som om att jag skulle kunna gråta 24 timmar om dygnet tills det inte fanns några tårar kvar. Visst finns det bra stunder också då jag mår bra men de är och känns väldigt sällsynta för tillfället. Vad behöver jag för att må bra? En massa piller?  Det känns som om jag är ett tomt skal, en fasad utan innehåll.

Skit

Det känns som att vad jag än gör eller säger så blir allt bara så jävla fel på alla sätt och vis. Orkar knapp med någon ting, känns som om kroppen håller på att rasa sönder och jag är trött 24 timmar om dygnet hur mkt eller lite jag än sover. Känns som jag inte har någon kraft till att umgås med mina vänner även fast jag vill umgås med dem. Det känns som tiden inte räcker till för allt man ska hinna med att göra på dagaran och under veckorna. Varför kan det inte vara fler timmar på ett dygn för??


Som om det inte räcker så har jag ångest för vad jag ska göra efter att skolan har slutat. Visst jag vet vad jag ska göra..söka jobb men tänk om jag inte får nått vad händer då? Plus det så har jag prestations ångest nästan varje dag då jag går till praktiken.. ja jag vet jag har för höga krav på mig själv men jag kan inte hjälpa det. Allt det här får mig att må jävligt dåligt vilket jag inte vill erkänna så för att dölja att jag inte mår så jätte bra så biter jag av med dryga kommentarer än vad jag normalt brukar göra till folk vilket kan såra en del men det är inte utav elakhet utav att jag inte tycker om att visa mig sårbar. men det är väl lika bra att erkänna jag mår kasst även fast det kanske inte syns men det känns i kroppen som sakta börjar strejka.

Om det är någon jag har sårat utan att vara medveten om det så ber jag om ursäkt det ska inte upprepas jag ska försöka bättra mig o när jag mår dåligt så ska jag försöka säga det istället för att vara dryg.

Förra helgen o den här veckan

Förra fredagen började med att man vara nere på stan och fikade med natha, helana, hennes pojkvän och hans dotter. Satt o babblade ute på hembagarens uteservering sen vart det en tur in i leksaksaffärn, åhlens, röda korsett och tills slut bolaget där det inhandlades lite drickbart. Satt sen och slöade i alkisringen ett tag och sen när man väl får för sig att gå hem så öppnar sig hela himmlen och regnat bara öser ner, skoj skoj eller inte men som tur var så hade man ju Paraply med sig.  Åt lite mat sen var det bara att göra sig iordning innan det bar av hem till emelie o wearner i hemgårn för att förfesta. Madde, chrille och dansken kom oxå upp dit sen slutade det med att vi alla gick ner till johanssen och festade där för han hade nämligen oxå fest. Träffade jonsson där nere, har inte träffat honom sen vi hade våran studentveckan som var för 1 år sen. Lyckades övertala dansken att vi skulle få sminka honom, så fin han vart med lite maskara och ögonskugga. Vart san marino sen med hela gänget, träffade victor, tomas, patrik, tezz, natha och linus där nere. Vart till att dricka lite mer där nere sen gick vi ut några styckan och rökte ciggar som jag hade fått för mig att köpa. Hade en kanon kul kväll i går på krogen och det känns lite i kroppen idag för man är lite seg men det är sånt som hör till Glad med tungan ute

Lördag vart en lugn dag gick nere en sväng på krogen med sofie o kollade läget sen vart det mc donalds för lite käk o sen hem. Söndagen vilade jag upp mig i soffan inför veckan som skulle komma med en massa praktik.

Veckan som var så började jag praktiken igen efter att ha haft lov i 1 månad. Snacka om att man var riktigt trött när man kom hem i måndags efter praktiken men man kom snabbt in i rutinerna igen. I torsdags så hade jag gruppträff och gjorde klart vårat grupparbete sen var det en sväng på stan med khanda.

I går fredags så bjöd eric (tandläkaren) på jätte goda mackor från hembagarens till lunch. Efter praktiken var slut för dagen så gick jag ner på stan o inhandlade ett par nya gympadojjor sen vart det thai hämtmat till middag sen spenderade jag hela kvällen med att vara hemma och slappa. Känner att min kropp behöver vila upp sig ett tag från krogsvängarna. Resten utav helgen ser ut till att bli lugn den med.