De två senaste helgerna

De har varit de besta helgerna på länge! Förra fredagen så satt jag, victor och tomas (victors kompis) och tiina hemma hos henne och drack. Tiina och jag delade på två vinflaskor, jag avskyr vin så jag brukar aldrig dricka det men det här vinet var helt oki. Det gick riktigt bra att peta i sig det och roligt som tusan vart man på det.

Efter att jag hade fixat håret på tiina och vi alla hade druckit upp så bar det ner till san marion där vi anslöt oss till gudrun, martin, dansken och wearner. Hade en kanon kul kväll där inne och tiina och jag var heta som fan på dansgolvet  ;)

Sen att jag mådde pyton sen på kvällen när jag skulle sova det är en annan femma  men det var det verkligen värt. Resten utav helgen vart lugn, vart lite filmtittande och ett träningspass men kusinen.

Den här fredagen så var vi uppe hos victor och förfestade, det var tiina, jag, david, gudrun, annelie, tobbe, chrill, dansken och tomas. Åter igen så drack tiina och jag varsin vinflaska och sen så vart det lite strårom med cola volket inte var helt fel. Vart san marion sen och parta loss där nere. Träffade en massa fok och hade trevligt.

Började lördagen med att träna med kusinvitamin och det var riktigt skönt att röra på sig efter en helkväll på krogen. Sen vart det att gå hem till victor på kvällen och titta på film en stund. Delade en pizza och en chipspåse med tiina, det är alltid gott med lite flottig mat dagen efter att man har festat.

I morrn är det måndag och då är det plugga och träna som gäller. Måste se till att göra klart min insändnings uppgift den här veckan för veckan efter så har jag prov på typ hela boken vi läser nu o_O

Åker till danmark, köpenhamn på fredag morgon med mammsen. Det ska bli riktigt skoj att åka dit igen, kommer inte hem förens på söndag kväll.

Well det var väl typ allt jag hade att skriva här, skulle jag skriva ner allt som har hänt i minsta detalj så skulle det ta flera timmar och det orkar jag helt enkelt inte med. De som var med och festade de vet allt som hände och det räcker.

Vad händer,har hänt

Dagarna är nästan lika dana dag ut och dag in, de består utav att plugga, går ner på stan & se om det finns något trevligt folk att umgås med, bli rastlös för att det inte finns nått att göra, gå på krogen onsdag,fredag & lördag nästan varje vecka. Man kan ju inte påstå att det är något speciellt roligt och händelserikt liv man lever men vad ska man göra när den här stan är tråkig.

I fredags så vart det då krogen med det gammla vanliga gänget och som vanligt så slutar det inte alltid som man har tänkt sig. Det var san marino som vanligt & sitta och kröka, sprang bort till barbros & betalade inträde, tog stämpel innan vi sprang tillbaka till san marion för lite mer alkoholhaltid dryck. Sen splitrades vi upp under kvällens gång & min kväll slutade med att jag gick en massa promenader på stan med två killkompisar. Det vart inget barbros för mig, var väl där inne sammanlagt 7 min när jag betalade inträdet & sen när jag hämtade mina grejor. Det gjorde inte så mkt att jag aldrig var där inne under kvällen för jag kände inte för att dansa ändå.

P jag förstår inte hur du känner dig det skulle va att ljuga för dig om jag sa så men jag kan tänka mig in lite i hur du känner dig. Det måste vara jävligt tufft men jag tycker du hanterar det mkt bra måste jag säga och stå på dig! Du vet att vi finns här för dig i vått & torrt killen,  jag beundrar dig att du åkte tillbaka.

Annars så har jag & kusinvitamin börjat träna på nautilus nere i badhuset, kommer trivas där jätte bra och mkt beror nog på att jag har dig att träna med. Fan varför har vi inte kommit på det här tidigare för..?! Jaja bättre sen än aldrig &så kan vi ju prata en massa skit och planera en massa grejor vi ska göra. Well vi ska ner på söndag & träna riktigt ordentligt & avsluta med bubbelbad och bastu.

Den här veckan är det inte mkt som har hänt, krogen i går (åh viken överaskning att jag var på krogen) & det var inte mkt roligt folk där men en och annan snygg grabb klev in där. I dag var det shopping dag nere i norrköping med mammsen, det var en tröja och ett par byxor. Cubus där jag köpte mina byxor har blivit min nya favvo butik, den äger som fan. Drog med mammsen bort till lucky 7 så daniel (piercaren) kunde kolla hur min tungpiercing hade läkt, bytte staven till en kortare. Gosh han var lika snygg som förra gången och lika gulligt & trevlig. Varför finns det inte sådanna killar i den här stan för..?! ÖÖÖh daniel flytta hit så man har något snyggt att titta på i den här stan, oki det finns snygga killar att titta på i den här stan men de är inte lika trevliga som dig. Sen efter att vi hade varit där så drog jag med henne bort till roger (tatuerare) för jag skulle beställa tid för att fylla i mitt hjärta så jag fick en tid i mitten av oktober.

Vad som händer i helgen det vet jag inte det som händer det händer. Det jag vet är att vi ska träna på söndag och jag känner att jag behöver ventilera mig lite och få höra dina synpunkter på lite grejer. Öh jag vill att min tröja som jag har beställt ska komma nu, orka vänta längre!


 




I make mistakes, I´m only human and I ´m not perfect.


Jag vet helt enkelt inte

hjärtahjärta


Jag vet inte hur jag känner eller hur jag riktigt mår. Då kanske ni undrar hur kan du inte veta vad du känner eller hur du mår. Jag kan helt enkelt inte förstå mig på eller tyda mina tankar och känslor. Om någon frågar hur jag mår eller hur det är så vet jag inte riktigt vad jag ska svara för jag  vet ju inte, så det slutar med att jag säger att allt är bra.

Det känns som om jag har en svacka, jag orkar inte med nått, orkar inte fixa till mig, vara social med någon eller gå utanför dörren. Förut när de här svackorna var så gick jag fortfarande i skolan så då pallade man sig dit hur än osocial man kännde sig. Nu när jag pluggar på distans så spelar det ingen roll om jag går upp kl 8 eller 15 på dagen.

Hur mår jag då igentligen om jag tänker efter...? Bra fråga......
Jag har svårt att prata med mina vänner om hur jag mår och jag vet inte varför. För att jag känner mig så himmla sårbar då? För att jag inte kan lita på de? För att jag är helt jävla rubbad i huvudet?

Det känns som jag är helt ensamm i hela den här världen och det spelar ingen roll hur mkt fok eller vänner jag har omkring mig, jag känner mig endå ensammen. Jag börjar nästan funderar på om jag är så himmla iskall som vissa tycker att jag är. Är jag verkligen det..? Har jag verkligen ett hjärta av is och sten? Är det så folk omkring mig ser mig, som en iskall människa men ett hjärta av is och sten...?
Det är snart så att jag börjar tro att jag har det.

Kommer jag någonsin förstå mig på mina egna tankar och känslor? Och i så fall när...? Jag hoppas det är snart för så som jag mår nu så känns det bara åt helvete, som om hela mitt liv har rasta samman. Till viss del har det gjort det men det var ju några år sen och jag trodde jag hade börjat bygga upp mitt liv igen eller är det bara som jag inbillar mig att jag har gjort det..?


Choklad hjälper mot nästan allt

Jag och natha var hemma hos knasen i dag och fikade, var ju ett tag sen man såg honom. Sist jag träffade honom det var nog under katrineholmsveckan tror jag, har inte större koll för veckorna flyter bara ihop. Annars så har jag inte gjort så mkt mer i dag förutom att pluggat vilket är rätt så uttråkande ibland.

Jag har även varit duktig och tvättat lite kläder där ibland danskens tröja så nu luktar den inte unket längre. Han får väl tillbaka den när han kommer hem i helgen eller så behåller jag den ett tag till.


Gick en runda på stan i dag och det var tråkigt, var typ inte en ända människa ute som man kännde så det gjord än lite deppig så räddningen vart choklad. Efter att ha ätit lite choklad så vart humöret bättre men det känndes ändå jävligt tomt på stan. Fan ta er killar att nu skulle åka in och göra lumpen för innan ni drog iväg så träffade man ju på er var och varannan dag nere på stan, jag saknar det som fan! Fast tur är väl att ni kommer hem nästan varje helg så man kan träffa er.

Tänk att bara en små sak som en viss låt eller bil kan påminna en om personer eller händelser, det behövs inte mkt för att komma ihåg vissa saker. Just nu för tillfället så är himmlen rosa blå och helt underbart fin att titta på, det påminner om de gånger vi vart ute i skogen och festat, när man suttit ute på balkonen och förfestat.  

Åh drömmde en as skum drömm i natt om en utav mina killkompisar, tänker dock inte säga vem det var. Jag kommer inte ihåg så jätte mkt av drömmen förutom att den var skum och olågisk men ändå inte. Undrar igentligen vad den betyder, får väl ta och se om vi har någon bok här hemma som kan tyda drömmar för det skulle vara rätt så intressant att veta vad drömmen betyde.




Shake it



I fredags så var det åter fest igen i vanlig ordning denna gång var vi uppe hos victor och förfestade. Det var victor, jag, ronny, wearner, emma, tiina, sofie, annelie, natha och linus. Fy fan vad kul vi hade där uppe sen drog vi ner till san marion vid elva. Vi var bara där en stund innan vi drog till barbros hela gänget med gudrun som vi träffade där inne på krogen. Det vart en hel del dansande och drickande inna på babban i vanlig ordning sen innan det var dags att gå hem så vart det ett stop på maestro för lite käk.

Lördag vart det filmkväll hemma hos tiina, det vart samma gäng som kvällen innan förutom linus och natha. Men efter ca 1 ½ film så vart jag och wearner rastlösa så vi ringde chrille och frågade när de skulle dra ner på krogen så en halv timme efter att vi hade ringt så trallade jag, wearner, victor och ronny ner på krogen. Det vart san marion hela kvällen. Vi satt och drack med chrille, buren och madde sen innan alla skulle dra hem så vart det ett stop på venezia för lite fylle mat. Sa hejdå till grabbarna sen vid bussen och så vart det raka vägen hem för att sova.

I dag har jag lunchat med natha, vi satt och pratade skit som vanligt. Bestämde att vi ska ta och fika med knasen på tisdag så han kan skälla på oss för att natha har blivit tillsammans med linus igen och för att jag har tagit hål i tungan och klippt av mig mitt långa hår.


C visade upp sina ärr han hade fått utav mig på ryggen, han bara flinade åt mig när han sa att det var mitt fel. So what, erkänn du gillade det för jag vet att du gjorde det. Det känns bra på nått sätt att han har de där ärren, det kommer påminna honom om mig och dosan jag har kommer att påminna mig om honom.
Well undra om alla minnena kommer vara lika tydliga om 10 år som de är nu, jag tror inte det men man kan ju hoppas.

Bara en text som skrevs för ett tag sen:

Du kommer nog aldrig att läsa det här men sak samma.
Du är speciell och roligt och jag känner mig vilsen för att
mina känslor är så jobbiga. Jag gillar dig som en vän men ibland så går de känslorna över till att tycka om dig lite mer än bara det. Jag vet att det nog aldrig kommer att bli vi på det sättet och att vi aldrig skulle funka. Ibland är det jobbigt att se dig och att prata med dig när de där känslorna har passerat vänner stadiumet. Men på nått sätt så lyckas jag lägga band på mig själv och mina känslor då. För jag är rädd, rädd att berätta hur jag känner för dig ibland för jag vill inte förlora den vänskap vi har.
Förhoppningsvis så går allt det här över med tiden.

Well änns hjärta och hjärna kan vara fuckt up ibland men det är väl så livet är.

Nä tvätta danskens tröja så den inte luktar lika unket när han får tillbaka den som den gör nu. Gaah han kan inte ha tvättad den här på minst 2 veckor, karlar säger jag bara.