Dags att skriva lite här igen

Har haft en underbar veckan, har haft hela huste för mig själv för mina föräldar drog i väg till cypern i måndags och lämnade mig kvar här hemme för att passa huset. Har haft praktik i måndags, torsdags och i fredags, där i mellan så har man hunnit med en krogrunda på onsdagen och sedan filmkvällar.

I fredags så var det förfest hemma hos en killkompis, det var väl ca 15 pers där uppe. Hela gänget drog ner till san marion sen vid elva tiden och där inne hade vi jätte kul. Vart en seg dag på lördagen, vart till att titta på film på kvällen. I dag så ska jag städa huset så det ser någorluna bra ut för i morrn så ska det  komma över lite folk hit och fira valborg med mig. Tog en fika med tobbe och annelie på sultans idag, satt och pratade lite skit och hade trevligt. Natha ska komma över i kväll och titta på tevev och äta pizza med mig.

Överlag så har helgen varit super bra och det beror jätte mkt på det trevliga sällskapet man har haft utav alla under bara vänner och så ;)

Btw på tal om valborg så tycker jag det är jävligt tråkigt att ni inte kommer hit en sväng i morrn så man kan träffa er men det tråkigaste utav allt är att ni inte har hör av er till mig och sagt det utan att jag får istället reda på det av en kompis till oss. Jag är inte arg på er men jag är jävligt besviken att ni inte kan höra av er och berätta det själva!

Up date

Så vad har hänt på senaste tiden? Inte så jätte mkt. Jag har börjat på min nya praktik plats och jag trivs jätte bra även fast det är mkt mindre än på folktandvården.  Annars så har jag haft skola och lyssnat på föreläsning om protetik i 5 timmar men våran lärare är så bra så de där 5 timmarna kändes bara som 2 typ.

Har tittat på film på kvällara med tiina och natha nästan hela veckan vilket har varit trevligt. Vet inte hur många filmer vi har plöjt igenom.

I går i vanlig ordnign så vart det krogen på kvällen men först var det lite förfest hemma hos en killkompis, jag och annelie körde stark på våran cola. Hon efter som hon är med barn och jag för att jag inte kännde för att dricka. Gick ner till san marino där det var rätt så mkt folk, träffade på dan så jag fick tillbaka min hundring som han hade lånat och sen så var han så snäll och bjöd på en pigilin och en lakris shot.

Btw så fikade jag med annelie, madde och susanne i går och det var jätte trevligt. Satt och pratade lite skit och mummsade i och en massa onytigheter.


Sista dagen

Japp så i morrn så är det sista dagen på praktiken för mig på folktandvården. Har varit där sen i slutet utav december och tiden har gått så fort. Har trivts jätte bra där och jag har lärt mig jätte mkt och det är mkt tack vare mitra och anita som jag har haft som handledare. De har lärt mig så mkt och jag tror inte man kan få snällare och bättre handledare än de. Kommer sakna de jätte mkt men jag kommer ju träffa de en gång om året efter som jag nämligen har mitra som tandläkare och anita som tandsköterska.

Annars så har det inte hänt så mkt i veckan, slutade tidigt i onsdag så då tog jag en fika på paladium med tiina, sofie, victor och natha. Satt där från kvart i fyra till kvart över sju och pratade skit och tittade på teve vilket var trevligt. Ska ta en fika med david i morrn på paladium och sen på kvällen så ska man tydligen över till knasen på förfest för susanne ringde förut och tycket jag skulle komma över i morrn för hon skulle dit och festa. Har inte träffat henne senns i februari tror jag det var... men jag hinner träffa henne en stund på dagen oxå för hon ska nämligen till tandläkaren och inte till vilken tandläkare som helst utan till den tandläkaren jag är hos.

Ja det var väl allt jag hade att skriva om....ska titta på teve en stund innan det blir till att krama kudden så man orkar upp i morrn.


Måndag

Idag när jag vaknade så var det snööööö utomhus..bläääää säger jag bara. Som tur var så hade nästan all snö försvunnit när det vart eftermiddag. Jag hoppas inte det kommer mer snö för jag vill att våren sak komma på riktigt NU!

Tog en tok lång sovmorgon i dag, klev inte upp ur sängen förens tio i elva. Tittade lite på teven en stund sen vart det att sitta och nörda framför datorn. Fick sen ett tokryck och städade hela mitt rum, sorterade kläderna i garderoben och så dammsög jag hela övervåningen. Hann även med att läsa igenom ett kompendium som min lärare hade skrivit ut till oss sen hjälpte jag till med maten, det vart oxfilepytt som smakade jätte gott.

Tittar just nu på CSI sammtidigt som jag sitter framför mammas bärbara dator och uppdaterar min blogg. Var även inne på ikeas hemsida och tittade på lite olika grejor som kan behövas inskaffas sen i framtiden. 

Har praktik i morrn på folktandvården, det är min sista vecka där vilket är lite trisst efter som jag storm trivs där. Ska ta en fika med david på fredag, hinner knappt träffa mina vänner under denna vecka efter som jag har praktik varje dag och slutar sent men inte på fredag för då slutar jag tidigt om man kan kalla det för tidigt när man slutar kl 3.

Mina föräldrar åker till cypern om 2 veckor och det ska bli så skönt att ha hela huset för sig själv. Ska ha en lite fest här hemma då på valborg med mina underbara vänner. Och då måste det som alltid tas lite nya kort så jag har något att sätta in i mitt fotoalbum.

Framtida planer

Har under de senaste dagarna funderat på vad jag ska göra i framtiden efter att jag har pluggat klart. Det är svårt att veta vad man vill göra med resten utav sitt liv men jag tror jag har kommit underfull med vad jag vill göra och uppnå under det närmaste året och det är ju alltid nått.

Min mor och jag satt och spånade förut i dag om vad jag ska göra efter att jag har pluggat klart och vi båda var överens om att vi ska förska hitta en lägenhet åt mig så jag kan flytta hemifrån sen när jag är klar med pluggandet. Det känns skönt att hon och jag är på samma våglängd och att hon förstår att jag inte orkar bo hemma så mkt längre till, speciellt pga att jag och min far inte kommer så bra överens med varandra. Ska även börja söka efter jobb sen när jag bara har några veckor kvar utav skolan.

Så för hoppnigsvis om jag har tur och allt går min väg så kommer jag kanske att flytta till en egen lya efter att jag slutat skolan eller åtminstonde innan det här året är slut. Hoppas att det blir efter att jag har slutat skolan. Man kan ju hoppas att allt går vägen, det skulle vara så skönt att bo själv och stå på egna ben och göra som man själv vill.

För övrigt så ska jag försöka återuppta körkorts pluggandet om jag nu kan motivera mig till att få arslet ur vagnen och gå ner till bilskolan. Några fler utav mina planer är att försöka dra ihop några kompisar och åka på kryssning och att  åka till london över en eller två dagar samt åka tilbaka till köpenhamn. Ja det var väl det jag har lyckats komma fram till och tiden får utvisa om allt går i lås som jag vill.