Måndag

Idag när jag vaknade så var det snööööö utomhus..bläääää säger jag bara. Som tur var så hade nästan all snö försvunnit när det vart eftermiddag. Jag hoppas inte det kommer mer snö för jag vill att våren sak komma på riktigt NU!

Tog en tok lång sovmorgon i dag, klev inte upp ur sängen förens tio i elva. Tittade lite på teven en stund sen vart det att sitta och nörda framför datorn. Fick sen ett tokryck och städade hela mitt rum, sorterade kläderna i garderoben och så dammsög jag hela övervåningen. Hann även med att läsa igenom ett kompendium som min lärare hade skrivit ut till oss sen hjälpte jag till med maten, det vart oxfilepytt som smakade jätte gott.

Tittar just nu på CSI sammtidigt som jag sitter framför mammas bärbara dator och uppdaterar min blogg. Var även inne på ikeas hemsida och tittade på lite olika grejor som kan behövas inskaffas sen i framtiden. 

Har praktik i morrn på folktandvården, det är min sista vecka där vilket är lite trisst efter som jag storm trivs där. Ska ta en fika med david på fredag, hinner knappt träffa mina vänner under denna vecka efter som jag har praktik varje dag och slutar sent men inte på fredag för då slutar jag tidigt om man kan kalla det för tidigt när man slutar kl 3.

Mina föräldrar åker till cypern om 2 veckor och det ska bli så skönt att ha hela huset för sig själv. Ska ha en lite fest här hemma då på valborg med mina underbara vänner. Och då måste det som alltid tas lite nya kort så jag har något att sätta in i mitt fotoalbum.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0