Kartonger överallt

Idag var vi med när de besiktiga lägenheten. Fick 3 små anmärkningar på städningen som vi åtgärdade.

Varit runt i stan och handlat en massa nödvändigheter som toapapper, skruv och disktabletter.

Tog en sväng på biltema som öppnat i stan, kom där ifrån med en påse.

Har storhandlat då det behövdes fyllas på i kyl/frys. Resten utav dagen/kvällen har gått åt att packa upp kartonger. De tar fan mig aldrig slut, de är överallt :/

Nu slöar vi en stund

Dagarna har gått i ett. I går flyttade vi alla möbler från lägenheten till huset. Gick skit smidigt då vi hade tillgång till lastbil och fick hjälp att sambons föräldrar och bröder. Köpte pellets igår så vi bar in 50 st 16 kg säckar. Bra träning för armarna. I dag har vi städat ur lägenheten, min mor hjälpte oss med köket. Allt som allt tog det oss ca 6 timmar att städa ur lägenheten. Käkade middag hos svärföräldrarna sen har vi packat upp och försökt få ordning här i huset. Nu blir det att glo på film innan det är dags att sova. Stort tack till alla som har hjälpt oss med flytten till huset, städning och inhysning av möbler. Ni är guld värda! ❤

Sneak peak - kitchen

Här kommer en liten sneak peak på hur en del av köket ser ut i huset
 
 
I skrivandes stund är vi i full färd med att packa ner de sista små sakera till bilen innan det är dags
att börja bära ner alla möbler för att sen köra ut de till huset
 
 

Nya schemat

Här fått ett super bra schema på nya jobbet. Me like, inga mer helger.




Är det nu jag ska säga god morgon men en käck röst

Önskar jag var så pigg men nej då, jag är mer i något sort zombie tillstånd. Ja då minus det där att vilja äta upp någon.
 
Frukosten fick bli en nektari då matlusten inte vill infinna sig. Tur att vi på jobbet brukar käka en second breakfast som hobbitarna i sagan om ringen.
 
Ha en fin fredag allesammans! Har ni något skoj inplanerat? :)
 
 

Dä ä mos i huvudet

Jag det är verkligen mos i huvudet på mig, men vad kan man räkna med när man är mitt uppe i en flytt. Försökte låsa upp min bil ikväll som redan var upplåst, det visar ju på hur urkopplad min hjärna är haha.
 
Det vart en vända både upp på vinden och så ut till huset. Vinden är i stort sätt tom förutom kista, gardinstänger och en verktygslåda som jag inte orkade känna på ifall jag skulle orka kånka på.
 
Större delen av alla skåp är tömda och innehållen är nerpackade bara lite små saker som vi fixar i morrn. Jag kan säga på rak arm att jag aldrig mer vill flytta, åtminstonde inte förens jag är gammal och typ måste in på något hem.
 
Det ska bli skönt när det här är över så man kan andas ut och sen börja med det roliga att plocka upp och inreda huset.
 
Men nu mina vänner ska jag slänga ett öga på teve, mumsa på lite torkat kött innan det är dags att slå igen ögonen och låta hjärnkontoren vila.
 
 
 
 

Försöker bli människa

Försöker bli människa och få i mig lite frukost samt vakna till liv men det går segt. Det var en lång dag igår även fast vi gick och la oss vid samma tid som alltid.
 
Gårdagen bestod i stora drag av att springa upp och ner för trappor med kartonger. Vart 3 vändor till huset/garaget för att ställa in en massa kartonger.
 
Sista vändan ut stannade vi till hos svärföräldrarna för att spika en tid angående lördag då hela flyttkalaset drar igång. Drack lite kaffe och tjattrade lite också innan vi åkte hem lite innan kl 21.
 
Var bara att varva ner en stund i soffan innan det var dags att sova. Har drömt en massa skumma drömmar och sovit lite sisodär men det har väl att göra med flytten.
 
Nej sminka på sig ett ansikte innan det är dags att dra iväg till jobbet. Slår nästan vad om att jag måste skrapa rutan på bilen i dag igen :/
 
 
 
 

Helt rätt!

Jag läste ett jätte bra blogginlägg av Ellen Färnström aka Fitspooration om What is health. Ett himla bra inlägg om kost/träning i detta hysteriska tränings mode som har blivit.
 
Så jag kände att jag bara måste bara länka till det inläggetså gå in och läs
-->What is health?<--

Redan frost på taken

Det första jag såg i morse när jag drog upp persienerna var att det låg en tunnt täcke med frost på taken?! Vad i helvete, det är för tidigt för sånt!
 
Solen håller ialla fall på att kämpa sig upp och det är betydligt trevligare än regnet som var i går. I dag blir det att köra lite fler kartonger till garaget, snart märker man förhoppiningsvis att högen med kartonger kommer minska i köket.
 
Måste ringa till hyresvärden då ett rör i badrummet har fått för sig att börja läcka, suck. Ska fika med madde i dag vilket ska bli trevlig, prata av oss och skvallra lite.
 
Ja det är väl på ett ungefär så planera för dagen ser ut, lär säker trycka in 10 saker till jag tycker jag måste göra.
 
 
 

Upp ner upp

Det har blivit ett himla springandes upp och ner för trapporna i dag. Det börjad med att jag sprang upp och ner från lägenheten till bilen när jag skulle packa den full med kartonger.
 
Var helt slut kroppen när jag var klar så efter att jag kom hem från garaget så fick det bli duschen och kleta in färgbomen i håret. Den fick sitta och värka i några timmar medans jag tittade på teve och käkade lunch.
 
Hoppade in i duschen sen och körde på lite hemma spa innan jag tog tag i disken för att sen springa upp och ner mellan lägenheten och vinden. Så nu äntligen är det tomt på kartonger på vinden, så skönt! Bara lite små saker plus en kista som står där uppe.
 
Efter att vi hade smällt middagen och regnet upphörde så vart det lite mer spring i trapporna. Men denna gången gick det snabbara att packa bilen då älsklingen var med och hjälpte till.
 
När vi var klara i garaget vart det svängen förbi svärfar där det vart kaffe och kolla på när han sorterade bilpapper. Det var ingen liten hög han hade då det var bla regbevis, besiktningsprotokoll, försäkringspapper till sammanlagt 10 olika bilar.
 
Nu blir det lite teve tittande innan sänge kallar. Ny dag i morrn med mer springade upp och ner för trappor ^^
 
 
 
 

Regn tisdag

Regnet faller utanför fönstret och jag känner hur orken till att hitta på något är spårlöst borta. Men jag ska väl ta mig i kragen och packa bilen full med lite kartonger och åka ut till garaget med de.
 
Blir även en sväng upp till vinden för att hämta ner fler kartonger. Usch det känns som om det aldrig tar slut på kartonger, de förökar sig bara ^^
 
Sen när allt det är fixat ska jag pyssla om mig själv. Ta en lång varm dusch, lägga en ansiktsmask och kasta i en färgbomb i håret.
 
Vad har ni för väder hos er och vilka är era planer för dagen?

Måndag 23/9

Tog sovmorgon bara för att det är så skönt och för att jag inte hade något inplanerat. Vaknade till en stor sol som lyste upp träde utanför fönstret så alla höstfärger kommer till liv.
 
Frukosten är intagen så jag ska strax bege mig upp till vårt föråd på vinden. Ska bära ner alla kartonger vi har där så blir det lättare sen när vi ska köra ut de till garaget.
 
Annars så är det handling och personlamöte på jobbet som står på dagens schema. Ska väl plocka bort alla skruvar/spikar som sitter i väggarna också efter div tavlor och sånt.
 
 

Soppåsar & kartonger

Fick ett ryck och plockade ner näst intill alla mina kläder i soppåasar. Det gick inte bara åt 1 utan 3 styckna påsar för att alla kläder skulle rymmas. Bra eller dåligt, ja det beror ju helt på hur man väljer att se på det :P
 
I går kväll fick vi nyckle till garaget så i dag körde vi ut ett lass med kartonger. Åkte förbi garaget sen, där fick vi hjälpa till att flytta över skelettet av en gammal pw till släpkärran då den ska skrotas.
 
Disskuterade lite hur vi ska vinterförvara alla bilar, hur och vart det ska stå osv. Vi kom fram till en rätt så bra plan men det är ju ett tag kvar tills vintern kommer.
 
Ska slöa i soffan en stund innan det är dags att fixa disken som föll på min lott i dag.
Vad har ni hittat på hittills i dag?
 
 

Nail inspo

Bilder från google

Go brunch

24 timmars arbetspasset flög verkligen fram och då gjorde vi ända inget speciellt. Vi tittade på teve, tog en sväng till affären. Plockade ner sommargarderoben för att ge plats för höst/vinterkläderna.
 
Min brukare gick och la sig tidigt så jag fick sitta och titta på teve själv från 18.30. Dock fanns det typ inget att se på så när klockan var 21.30  kröp jag ner i sänge och spelade lite mahjong på mobilen.
 
Denna lördag har hittills varit lugnt, vart nere på apoteket för att köpa tabletter för hosta åt sambon. Hoppade in på sultans på vägen hem och köpte två smörgåstårtsbitar åt oss som vi kalasade på till brunch.
 
Vi har varit duktiga och rensat ur ena garderoben och packat ner ytterligare saker i katronger. Usch det känns som jag drunknar i kartonger här hemma men snart så är det äntligen dags för flytten.
 
 

God morgon fredag

Sitter och slöar framför teven och smälter frukosten. Om en liten stund ska jag fixa iordning mig så jag är redo att åka till jobbet.
 
Jag är faktisk rätt så pepp på att åka iväg och jobba men det kan ju ha att göra med att jag varit hemma i nästan 1 vecka och varit sjuk.
 
Är det någon som har några roliga planer för helgen? Själv så blir helgen lugn då sambon fortfarande inte är riktigt frisk.
 
 

Lutar mig tillbaks

Dagen har varit lugn men ändå rätt så produktiv då jag har hunnit med allt jag hade inpanerat samt slöa i soffan.
 
Ringde och ändrade så sambons pondus tidning kommer till rätt adress sen och så fixade jag äntligen det sista med balkongen. Nu är det bara en kruka med jord som skall tömmas men det det är ju lätt gjort.
 
Har dammsugit i och bakom soffan, kan säga att det var inte en dag försent då dammråttorna nästan attackerade mig. Haha nä riktigt så illa var det inte men nästan.
 
Nu är lunch och middagslådan fixade och jobbväskan packad inför morgondagens 24 timmars pass. Så nu kan jag luta mig tillbaka i soffan och bara va.
 
I morrn kommer bli mitt sista kvälls/nattpass och även sista helgpasset. Det känns konstigt men samtidigt skönt att veta att jag inte kommer sova själv eller jobba några fler helger. Har bara 3 arbetspass kvar sen som är dagspass och om 2 veckor kommer jag att jobba måndag till fredag på nya jobbet.
 
 
 
 

Jag är så gott som frisk

Sambon och jag konstaterade att jag är så gott som frisk då jag sjöng på kung fu fighting och dansade runt som en tok.
 
Har grymt mycket överskottsenergi efter att ha legat på soffan i över 4 dagar. Det ska faktisk bli skönt att jobba i morrn även fast det är ett 24 timmars pass.
 
Det är mulet väder ute i dag vilket är perfekt väder för att fixa klart det sista med balkongen som jag har skjutit på i veckor nu.
 
Annars ser det inte ut att hända så mycket i dag, ska försöka se till att sambon blir frisk. Stackaren har jätte ont i halsen :(

Sjukstuga

Jag det är på ett ungefär så det ser ut här hemma för tillfället. Jag börjar må bättre men sambon där emot har åkt på feber och ont i halsen.
 
Stackare, jag som hade hoppats på att han skulle slippa de här bacillerna men kanske lika bra att vi både är sjuka samtidigt så man får ett slut på det sen.
 
Min näsa har börjat återhämta sig, den snorar inte alls lika mkt som i tisdag och det tackar jag för. Det går mycket bättre att sova på nätterna vilket är guld värt.
 
I dag blir det att åter ta det lugnt, ska pyssla om hjärtat och så ska jag åka till affären och köpa på mig en massa god frukt. Måste komma på något att göra till lunch och middagslåda tills på fredag då jag jobbar.

Datum

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sakta men säkert ...

så börjar den här förkylningen bli bättre. Kunde sova större delen utav natten utan att näsan rann och det är ju ett plus. Sen att jag fick sova sittandes var väl kanske inte lika skoj.
 
Tog mig snabbt ner på stan för att införskaffa mig ett nytt smycke till näsan då det förra försvann i något utav alla snytpapper :/
 
Passade även på att köpa hårfärg, nagelfil och tandstickor så jag har något att roa mig med. På tal om att roa mig så ska jag ta tag lite i lägenheten för disken och tvätten fixar ju inte sig själv.
 
Men jag ska även se till att ta det lugnt och vila, får helt enkelt vara diskandet men att ligga på soffan. Så med vattenflaskan i högsta hugg ska jag lägga mig raklång på soffan och titta på housewife of beverly hills.
 
 

Näsa bortskänkes!

Jag är villig att skänka bort min näsa för nu har jag ledsnat på den. Större delen av dagen har spenderats med att springa fram och till baka till toalett för att snyta mig. Hur mkt snor kan en näsa producera?!
Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har snytit mig bara i dag! Så snälla näsa sluta rinna annars skänker jag bort dig.

För övrigt mår jag varken bättre eller sämre men hoppas innerligt på att må bättre i morrn. Dagen till ära har jag proppat kroppen full med en massa vatten vilket gjort att jag har kissat som en dåre. Frukt och c-vitamins tablett har jag även stoppat i mig och så klart lite marängsviss, bra för själen vett ni ;)

Nej vet ni vad jag ska roa mig med nu..det jag har roat mig större delen av dagen med, att snyta mig.



Skönhetssömn och rinnande näsa går inte ihop

Någon skönhetssömn vart det inte under natten men min rinnande näsa. Inte var det mkt sömn för gubben heller så fick ligga och lyssna på mig.
 
Stackaren såg helt förstörd ut när han åkte iväg till jobbet i morse, själv lyckades jag somna och sov som en stock i 2 timmar. Rinner näsan lika mkt i kväll så blir det soffan för min del så han får lite sömn. Det kommer bli super när vi flyttar för då kommer vi ha ett gästrum som man kan lägga sig i när man blir sjuk.
 
Tog mig hem till mina föräldrar för att låna deras telefon men promenaden dit kändes låång då bor de ända 300 mk ifrån oss. Ringde och bokat in både massage och pedikyr till mig själv som jag ska på om ca 3 veckor. Ville inte ta det tidigare med tanke på att vi flyttar nästa helt och det känns ju mer värt att gå på något sådant efter flytten.
 
Har handlat, käkat lunch och nu ska jag gör i soffan en stund innan jag ska försöka ta tag i disken samt förbereda middagen.
 
 
 
 

Man är inte tonåring längre

Må hända att man inte är gammal men man är ingen tonåring längre, speciellt inte när det kommer till att sova länge på morgonen. Visst lyckades vi sova relativt länge till kl 10 men när vi gick upp kände vi hur förstörda vi var i kroppen.
 
Vi var utvilade men kroppen var stel och ryggen kändes nästan som om den skulle tillhöra en 80 årig gammal dam. Det var inte som förr när man var yngre och kunde sova till kl 11-12 utan att ryggen protesterade när man klev upp.
 
Nu för tiden när kl ca 9 då är det hög tid att gå upp som senast för att ha en fungerande icke stel kropp.
 

I går var det dop för lilla M och han skötte sig så bra, sa inte ett ljud igenom hela ceremonin. Storebror med kompisar skötte sig också bra.
 
Efteråt vart det fika med en massa gott som de hade dukat upp. Barnen lekte och sen vart det dags att öppna alla doppressenter.
 
Vi gav M ett fin tavellist som man kan ställa upp barnböckerna på så man vet vart man har den när det är dags för god natt sagorna.
 
När vi kom hem var vi helt slut även fast man inte hade gjort något ansträngande. Var väl säkert allt gott fikabröd som försatte än i matkoma ;)
 
 

Måsten för dagen

En stor kopp té med honung i, c-vitaminer, mkt vatten och alvedon är mina måsten för dagen. Känner mig inte så jätte pigg men ska sminka på mig ett snyggt ansikte för om några timmar är det dop.
 
Det tänker jag då inte missa efter som sambon har fått äran att vara gudfar åt lilla M.
 
 

Vill ha till hösten/vintern

En utav de här kapporna skulle jag inte tacka nej till att glida fram i nu i höst/vinter
 

Dags för soffan

Mitt 24 timmars arbetspass är över och det har gått okej. Känner mig dock inte helt kry i varken halsen eller kroppen.
 
Så nu blir det soffan och vila lite, hoppas på att det ska hjälpa. Kommer även bli x antal koppar té med honung för att halsen ska bli bättre.
 
Trevlig fredag den 13:e på er! Har ni haft någon tur eller otur än så länge i dag?

#!@

Skapligt irriterad

Känner mig bakfull

Ja det var så jag kände när jag vaknade i morse. Kroppen och huvudet känns allmänt bortkopplat och halsen ska vi inte prata om.
 
När jag gick och la mig igår så var halsen uppsvullen så det fick bli till att bulla upp kuddarna ordentligt så jag skulle kunna sova samt få luft. Tack vara en ipren så kunde jag sova natten igenom utan större problem.
 
I dag är halsen fortfarande svullen så det kommer bli en hel del té drickande och knaprande av ipren för jag har nämligen ett 24 timmars arbetspass att se fram emot i eftermiddag.
 
Fram tills dess att jag börjar jobba ska jag bara ta det lugnt och göra så lite som möjligt.
 
 

Blankt

Det vart en pw/löptur i morse med jäklar vad tungt det var, bena var som bly efter gårdagens benpass. Jag dog lite smått svettig och jävlig på hallgolvet innan jag orkade ta mig till duschen.
 
Käkade frukost och tittade på pretty little liars innan det var dag att styra bilen mot Flen och bilbesiktningen för att få sin dom.
 
Fälgen var varm när jag kom dit och han berättade att den låg på så han knackade på kolvarna (har jag för mig). Där trodde jag det var kört men han var snäll och sa att om han inte hittade något när han skulle köra den så behövde jag inte komma tillbaka förens nästa år.
 
Jag hade tur för han hittade inget mer så min röda fara kom där ifrån med blanka papper. Men en sak är säkert oket ska bytas hur som haver för det sjunger på sista versen.
 
Vart lunch med madde och charlie på sultans. Snackade lite skit och spikade ett datum för vår ullareds resa, det blir en lördag i november ;)
 
Ner till arbetsförmedlingen sen, informera de om att de kunde avskriva mig i oktober då jag börjar mitt nya jobb. Tackade för mig och sa att det ska bli jävligt skönt att slippa ha med de att göra.
 
Tanken var att boka en massage tid sen men fröken som håller i massagen hade problem med armen så nu ska jag leta upp någon annan som ska få knåda min rygg.
 
Resten av dagen har varit lugn då halsen har börjat krångla igen och jag känner mig hängig. Så nu blir det mkt té, halstabletter, vatten, frukt och vila. För jag har nämligen inte tid med att vara sjuk.

...

 

Hjärtat bankar och knäna skakar

Ni vet att jag bad er hålla tummarna för mig för drygt 1½ vecka sen. Det verkar som det funkat för jag tänker nu berätta vad det gällde.
 
Jag var på anställningsintervju förra måndagen för en tjänst som tandsköterska på folktandvården. I dag fick jag det glada beskedet att jag fick tjänsten!
 
Tackar alla ni söta som höll tummarna för mig. Jag är så glad och lite smått chockad, knäna skakar och hjärtat bankar men fan vad lycklig jag är!
 
 

En liten paus

Det har varit full fart i dag men jag gillar det. Var ivägen en sväng med franken och shoppade lite nödvändigheter så som mat och flyttkartonger.
 
Svängde förbi jysk och köpte de här två sängborden som kommer passa perfekt till vår sänggavel. Det var extrapris på de så istället för att betala 458 kr för båda så betalade jag bara 250 kr. Sånt gillas skarpt!
 
Efter shoppingen vart det en sväng på gymmet där bena fick sig en omgång. Var tvungen att åka och tanka sen så bilen är relativt glad när jag ska till besiktningen i morrn.
 
Mötte upp natha nere på stan, fick tillbaka min vågtång utav henne. Fixade ett fint dopkort då vi ska på dop på lördag. Sen har jag roa mig med att diska, packa en massa flyttkartonger och möblerat om de i köket.
 
Nu blir det en paus i soffan innan det är dags att fixa middag och sen när solen har gått i moln eller nått så ska jag ta tag i balkongen.

Tisdag

Trött = sovmorgon = mjukiskläder framför teven. Gråtrist väder = fixa balkongen.
 

Vill ha - Ikea

Ja tack, det här skulle passa bra i nya hemmet

Bra start på dagen

Har avverkat ett härligt pass på gymmet nu på morgonen. Det fick blir armar/axlar/bröst så nu är de lagom möra.
 
Ringde transportstyrelesen angående mitt körkort och jag behöver bara skriva på papprena som kommer hem att jag har hittade det så är allt ur världen.
 
Planerna för denna dag är att tippen ska få sig ett besök då jag har en massa flaskor och tidningar som ska slängas. Ska fixa lite fler kartonger så jag kan packa ner lite mer saker.
 
Ska gå igenom några av garderoberna och se vad som ska slänga och vad som ska behållas. Ja det var väl de få planerna jag hade för i dag.
 
 
Vad har ni för planer för i dag?

8 september 2013

Hittills har det varit en härlig söndag som startade med en lång sovmorgon med sambon. Det har blivit lite teve tittande och lunch från sibylla.
 
Fick ett ryck förut och städade 1/3 av köket. Det tar verkligen sin lilla tid att städa ett kök om man ska göra det noggrannt. Torkade ialla fall av alla de övre skåpsluckorna både insida och utsida, blir att ta lite till antingen ikväll eller i morrn.
 
Det är ju lika bra att städa av det värsta så det inte är så mkt att ta rätt på sen när det är dags för flyttstädningen. Dagarna springer på och det är bra 20 dagar kvar innan det är dags att flytta in i huset.
 
Blir middag om någon timme sen skulle sambon ut till garaget och då ska jag passa på att ha lite hemma spa. Fixa naglarna och lacka de i någon fin färg, lite senare ikväll så blir det en sväng till gymmet.
 
 
 
 

Hawk eye

Gårdagen startade ju inte så bra men arbetspasset gick kanon och jag lyckades få en bra natts sömn på jobbet. Efter att jag hade kommit hem i morse så kollade sambon och jag igenom min bil efter min plånbok.
 
Sambon behövde bara öppna passagerardörren så hittade han den på en gång. Hök ögon som han har så såg han att den låg i det smala mellanrummet mellan passagerarstolen och golvkanten.
 
Och jag som tycker jag hade vänt upp och ner på hela bilen men skit samma jag är bara så glad att vi hittade korten. Visst jag kan inte använda något utav de förutom träningskortet men spärren på körkortet ska jag försöka häva på måndag.
 
Tog en slappar dag och har bara latat mig i soffan samt kört två maskiner tvätt. Svärmor hämtade upp mig på eftermiddagen så åkte vi och handlade då det vart spontan grillning ute hos de.
 
Kvällen har varit lugnt, kom nyss hem efter att ha varit en sväng på gymmet där sambon och jag körde slut på oss. Men jävlar vad skönt det känns, blir på´t i morrn igen.

Balsam för själen




Helvetes fredag

Hela fredags förmiddagen har varit slut. Det började med att jag skulle besiktiga bilen i flen.

Men det kunde jag glömma då jag tydligen inte hade någon bokad tid. Det visade sig när jag kom hem att pengarna tydligen kommit in försent till de.

Påvägen till flen började bilen krångla. Vänster fälg var skit varm när jag kom fram, oket som spökar.

Men när jag kom hem var fälgen iskall. Svor en jävla ramsa över bilen.

Efter att ha duschat och fixat till mig upptäcker jag att min korthållate med bank/träning/ica och körkort var borta.

Vänt upp och ner på lägenhet/bil men den är borta. Ringt och spärrat samt fixat nya kort.

Jävla skitdag, är ju inte så super pepp på att jobba till kl 8 i morrn. Men vad ska man göra, bara bita ihop och le.

Lite lantluft gör än gott

Dagen på jobbet gick bra, huvudvärken gav med sig vid 10. Tagit en promenad i det fina vädret, finns ingen mening med att sitta inne när solen lyser ute.
 
Var dubbelbemanning på eftermiddagen så då vart det att vi åkte upp till willys och handlade. När jag slutade vart det raka vägen hem för mat då magen kurrade.
 
Sambon hade fixat en kryddig och smarrig korvstroganoff som slank ner fint i magen. Efter middagen åkte vi ut till sköldinge då han skulle hjälpa sin far att byta fönster.
 
Jag och svärmor passade på att ta en promenad runt byn i det fina vädret. Var skönt att komma ut och röra på sig, få lite lantluft i lungorna. Har nu njutit av en kopp té och halsen känns bra igen så på lördag blir det äntligen gymmet igen efter några dagars vila.
 
 

Slut som artist

Ja lite så kände jag när jag kravla mig ur sängen i morse. Gick och la mig med hvudvärk och vaknade med skiten. Men det sak jag nog råda bot på med några glas vatten och en alvedon.
 
Solen är framme vilket alltid är välkommet speciellt när man ska åka iväg och jobba, det blir lite lättare på något vis. Hoppas det håller i sig hela dagen så vi kanske kan ta en skön promenad på jobbet och få frisk luft.
 
Nej nu ska jag fixa till mig, sminka mig så man ser lite piggare ut än vad man känner sig. Ibland så är det inte så tokigt med smink haha.
 
 

Skapligt seg

Sitter på jobbet, har nyss fått i oss lite frukost.

Ögona står nästan i kors så seg är jag. Och vetskapen om att vi snart ska bada och att jag inte slutar förens kl 11 gör mig inte piggare.

Kvällen/natten på jobbet gick bra, har sovit hyffsat. Längtar dock tills ikväll då man får krypa ner i sin egen säng.

Planer för dagen är inte många men har lite saker som ska uträttas. Vad har ni för planer för idag?

Sugen på att shoppa inredning...

Jag har fått ett sådant sug på att shoppa och speciellt inrednings prylar. Det suget blir starkar ju närmar flytten vi närmar oss. Det är ju bra 24 dagar kvar innan flyttlasset går, galet vad fort tiden går.
 
Planerna finns på att madde och jag ska ta oss en tur till ullaren någon gång i november då vi båda har kommit till rätt i våra hus. För innan dess är det ingen idé att åka då man inte vet vilka mått man ska köpa på ex gardiner.
 
Och sen så är det ju allitd lättare att köpt saker till husen när man väl har flyttat dit och ser vad det är man behöver och så vidare. Fast det har ju inte stoppat mig från att göra en liten shoppinglista i huvudet haha.
 
de här skulle jag gärna kunna tänka mig
 
Hitta något fint bäddset till gästsängen

Passa på när tillfälle ges

Vaknade i morse av att halsen gjorde lite ont så jag valde bort träningen och tog en sovmorgon istället. Det är ju inte bra att träna när man har ont i halsen och jag ska ju ändå plaska i badet på jobbet i morrn.
 
Det var skönt att bara ligga och dra sig i sängen, det händer ju inte så ofta nu för tiden. Har slängt igång en maskin tvätt. Avnjutit en god frukost framför teven och tänker slå till på en lyxig lunch då gubben skulle moffa smörgåstårta på jobbet.
 
 
 
 
 
 

Check check

Det har hunnits med mycket i dag men än är inte allt på checklistan gjort. Har ialla fall hunnit med träning, handling, pappersfix.
 
Ringt en massa samtal och inhandlat en fin doppresent till milo. Nu återstår det som är mindre kul som disk, vika tvätt och dammsuga.
 
Men va tusan allt man gör kan ju inte vara kul men med lite bra musik i högtalarna så ska det nog gå som på en dans.
 
Vad har ni hittat på/ ska hitta på i dag?

Hålla tummarna

Arbetspasset gick bra även fast tiden gick långsamt stundtals. Det vart inte så mkt gjort när jag kom hem, gick ialla fall igenom papprena.
 
Käkade en super god middag iform av portergryta med koktpotatis till som sambon hade fixat. Var precis på gränsen till att jag fick matkoma. Blir lite teve tittande nu innan det är dags för lite sömn så man orkar med morgondagen.
 
Åh det skulle var super snällt ifall ni som läser vill hålla tummarna för mig i morrn och några veckor framåt. Tänkter inte berätta än vad det gäller men åh vad jag vill att det ska gå vägen.
 
 

Mycket att ta tag i

Söndag och dagen bjuder på ännu en grå trist dag. Den där känslan av att vilja krypa ner och lägga sig i sängen blir ju inte mindre.
 
I dag är det mycket som ska hinnas med  innan dagen lider mot sitt slut. Först ska jag jobba mellan 8-17, sen när jag kommer hem har vi en stor bunt med papper som ska gås igenom och skrivas på.
 
Det är mycket pappers fix när man ska köpa hus, tänk om det kunda va lika mkt pappersarbete som när man köper en bil haha.
 
En massa tvätt ska vikas och någon stanns under kvällen tänke jag försöka mig på att klämma in ett träningspass. Ja vi får väl se hur mkt som blir gjort i dag, finns ju risk för att soffan lockar för mkt när jag kommer hem från jobbet sen.