Måndag

Vaknade tidigt i morse och åt frukost redan tjugo över 8. Sen fick jag ett ryck och städade hela övervåninge sen var jag helt dyngsur utav svett. Vart en snabb dusch innan jag gick ner på stan och möte upp jenny. Fikade i skuggan på sultans city och försökte att inte smällta bort i värmen.

Gick hem sen och la mig på gräsmattan och stekte en stund se vart det soffan och en bra bok.Ska titta på teve en liten stund till sen blir det sängen och försöka att sova.

Funderar på att gå upp kl 5 i morrn och gå en promenad för då har det inte hunnit bli så varmt men vi får se hur jag gör med det.

//M

Helgen

Fredags kväll bestog utav möhippa  för ellen som sak gifta sig om ca 3 veckor. Började med firandet hemma hos barbro där vi hade överaskningsfest för ellen. Kläde ut henne i en french maid dress, bar det ner på stan för ellen skulle sälja ballonger och pussar. När ballongerna vart slut så bytte vi den lappen mot kramar istället. Gick runt på krogarna och sista annhalt var harrys. Ellen lyckades tjäna ihop över 400 kr. Rundade av kvällen med mat på donkan.

Lördag vart en seg dag då jag mest låg i soffan med huvudvärk. Att jag inte lär mig att dricka tillräckligt mkt vatten när det är så varmt. Gick hem till barbro vid 21 tiden och drack gorilla sen vart det stadsparken för att träffa jenny, krille, tobbe och hans tjej. Vart en sväng till statt, har inte varit där på envigheter men hade jätte kul. Trallade hem vid halv 2 tiden och passade på att köpa en hamburgetallrik som fick avslutas kvällen.

I dag har jag legat ute och solat en stund men tillslut vart det för varmt för mig så jag la mig i soffan inomhus med en bra bok. Tittade på LA Ink och jävlar vilka gryma tatueringar det gjorde i dag. Nä nu ska jag  ta en kalldusch och svalka av mig lite.

//M

Hot

Vart en sväng ner till djulö i går med jenny, jonna och sandra. Sen på kvällen vart det lite kubbspel i sjukhusparken och sen hem till barbro för lite skit snack, kom i säng vid 3 tiden.

Larmet pep halv 8 i morse, körde min far till skolan sen åkte jag hem och sov till kl 10. Åkte ner på stan sen med min mor och uträttade lite ärenden sen åkte jag och hämtade min ffar. Sen satte jag igång att tvätta bilen och det var väl helt okej, ren vart det.

Nu vankas det snart middag och sen jävlar blir det lite special party i kväll.

//M

F**k

Fick antangingsbeskedet från IUC och det var ju ingen höjdare, fick reservplats 13. När man äntligen har hittat något man verkligen vill plugga till så skiter det sig! Jaha då var det bara att börja fundera på en plan B. Har ialla fall hittat ett jobb som jag har sökt men sen vet man ju int ehur stor chansen är att man får det,

Nä dränka sina sorger och ilska med en flaska vin i kväll och se om man kanske kommer på någon genialisk idé. Eller så kör jag på det jag alltid har skojat om, att gifta mig rik. Synd bara att man är en aningen kräsen och faktisk vill tjäna sina egna pengar.

Jag försöker, kanske inte så jätte stort men en bit på vägen. Tycker inte det ska vara påtvingat för då känns det bara falskt.

//M


Vaken

Har varit vaken sen halv 8 för jag skulle köra min far till skolan kvart i 8 för att jag ska kunna ha bilen hela dagen. Ska åka iväg och slänga lite skräp om en stund och sen kommer en el kille och installerar nya element åt oss.

Ska även åka iväg en sväng till djulö i dag med jenny, jonna och sandra. Ska steka fläsket lite granna och se om det finns något snyggt att vila ögonen på.

//M

Djulö

Det vart bussen ner till djulö för min och jennys del. Stannade där nere drygt 1 timme sen åkte vi hem, jag slockanade i soffan. Vaknade efter 1 timme och då var det dags för middag och sen har jag mest slö tittat på teve. Brovade ena tutten förut som jag bakade och den vart jätte god.

I morrn är det djulö som gäller så jag hoppas det är lika fint väder då som i dag.

//M

Doftar nybakat

Har lekt sockerbagare i dag och bakat en sockertårta i tuttform. Den vart riktigt bra fast jag vet dock inte hur den smakar, för hoppningsvis så smakar den bra. Det får vi reda på sen till kvällsfikat.

Är sugen på att dra ner till djulö lika så jenny men vi har ett problem, hur ska vi ta oss ner. Jag har ingen tillgång till bil och cykla kan vi inte göra då jennys cykel är urfunktion. Att gå ner skulle bokstavligt talat ta död på oss, eller ja ner skulle vi nog kunna ta oss värre blir det när man ska hem sen.

Det tåls att funderar på hur vi ska gör. Usch jag börjar bli nervös, vill ha brevet från iuc med beskedet i NU! Har ialla fall kanske kommit på en plan B utifall jag inte kommer in på skolan. 

Åh min mor är nere på stan nu och håller på att klura ut något bra att köpa i födelsedagspressent åt mig. Det är inte det lättaste för jag vet inte vad jag önskar mig i pressent.

//M

Måndag

Har hunnit städa hela övervåninge , tagit en dusch, käkat lunch och nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga ut tvätten på tork. Min moster var förbi en lite sväng och med sig hade hon sin jätte söta cockerspaniel valp stina. Men jäklar vilka sylvassa tänder det där lilla yrvädret har.

Börjar bli lite nervös för i veckan kommer beskedet ifall jag kommer in eller inte på skolan. Någon plan B har jag inte rikigt kommit fram till ifall jag inte kommer in. Ska iväg till tandläkaren om en stund för att lagat ett hål, avskyr verkligen att höra ljudet från tandläkarborren.

//M

Söndag

Var hemma en stund hos barbro i går och drack lite vin innan vi alla begav oss över till olsson för fortsätta kvällen. Gick dock hem vid elva tiden då jag började bli trött och seg i kroppen.

Var små seg när jag vaknade i dag så större delen utav dagen har jag spenderat i soffan med näsan i en väldigt bra bok, Östermalmsmorden av Lars Bill Lundholm.Tycker man om att läsa deckarböcker så ska man läsa den här boken.

Nu sitter jag och slö tittar på teve och svär över den förbaskade mensvärken jag har, blir till trycka i sin gnågra alvedon och sen värma vetekudden innan jag kryper ner i sängen sen.

I morrn ska man till tandläkaren och laga ett hål, usch fy och blä säger jag bara.

//M



Trevlig kväll :)

Gick hem till barbro vid 5 tiden och drack en gorilla på balkongen medans vi väntade på lina, tuba och rickard. Sen när de kom så gick vi ner till olympos för lite mat, vart propp mätt.

Upp till barbro sen för lite mer alkohol intag, sen vid halv tio tiden så kom det över lite folk till barbro som lina kände så vi vart ett helt gäng där. Satt och snackade om bra filmer smar snygga skådisar vi lätt skulle kunna ligga med. När kl var halv 1 så gick vi ner till harrys. Var inte så jätte mkt folk där nere med trevligt hade vi endå.

Kom i säng vid kvart över 2 och somnade som en stock. Det här var nog den bästa midsommaren på länge. Nu sitter jag i soffan och slöar men ska snart tvätta håret och fixa till mig för sen bär det hem till barbro för att festa lite ikväll igen.

//en glad M

Midsommar

Vart en lång sovmorgon då jag har vaknat flera gånger utav den hemska mensvärken. Ska strax fixa till lite brunch så jag får nått i magen för det är ett par timmar kvar tills vi ska äta middag. Ska även åka iväg och hämta upp farmor kl 3 för hon ska fira midsommar med oss.

Jag ska iallfall hem till barbro sen i kväll och fira midsommar med henne och dricka lite gorilla. Får hoppas på fint väder i kväll för alla som har tänkt att fira midsommar utomhus.

//M

Tjoho..

I går vart det en sväng till harrys vid tio tiden men sandra, sandras mor, jenny, andreas, tomas och en massa mer folk. Hade en jätte trevlig kväll i går och sen hamnade man på efterfest hos andreas och tomas igen i nävertorp.

Kom hem kvart i sex i morse och åt frukost med min mor som skulle i väg till jobbet sen. När jag vaknade efter att ha sovit några timmar så mådde jag allt annat än bra, bakis så det skrek om det. Säger ju då bara att det är farligt att ta en krogrunda med skåningar/finnar för de kan verkligen dricka.

Huvudet har dunkat större delen utav dagen och på köpte har jag en grym mensvärk så jag tror jag nästan ska avlida. Sammlade ialla fall ihop mig och åkte och hämtade upp jenny vid tre tiden för vi skulle till bolaget och efter det vart det raka vägen hem till soffan. Mer har jag inte orkat göra förutom att ligga och vrida och vända mig i soffan utav smärta pga den där förbannade jävla mensvärken. På köpet så har vi inga värktabletter hemma så det är bara le och försöka se glad ut.

Nä funderar på att krypa ner i sängen och sova men en varm vetekudde över magen ihop om att lindra värken.

//en bakfull M

Tripp till norrköping

I går kväll så vart det lite kubbspelande i sjukhusparken med jenny, emmy, sandra, andreas och tomas. Vädret var kalas bra och vi hade skit kul.

Stor handlade med mamma på morgonen sen åkte jag, jenny och sandra till norrköping för jag skulle lämna in min mobil på lagning. Passade även på att träffa min älskade victor som jag inte sett på år och dar. Vart lunch på vårat ställe där vi alltid brukar äta och som vanligt så vart vi propp mätta.

Vi tjejer sprangrunt på stan sen och shoppade loss och victor fick vara smak råd. Det blev ett par surfar shorts samt en klänning som fick följa med mig hem.

När vi hade kommit in till stan så dumpade jag tjejerna och åkte hem och hämtade lily och så åkte vi till djulö. Vart inte så mkt badande utan lily blötte tassarna och sen vart det bra. Åkte hem och fixade mat och sen har vi legat i soffan och slöat.

//M


Blå himmel och sol

Har varit duktig och ätit frukost samt gått en lång promenad. Sitter för tillfället i soffan och pustar ut. Ska strax ta tag i och packa bilen full med saker som ska slängas på tippen. Hoppas på att det fina vädrer håller i sig nu.

//M

Inte igen!

Ringde till tele 2 förut för att felanmäla den j*vla boxen vi har till teven. Killen jag snackade med på telefonen var rikigt trevligt och erkännde faktiskt att boxarna var rätt så värdelösa. Han skulle iallafall skicka ut en ny box, får väl den för hoppingsvis i slutet utav veckan. Detta blir de den 4:e boxen vi får på1½ år, känns som att det är dags för tele 2 att göra bättre boxar för jag kan då inte vara den enda som har ringt och klagat.

Nä nu ska jag sluta skriva och försöka hitta något skoj på teven att titta på, fast utbudet är väl inte så jätte stort med 1:an, 2:an och 4:an att roa sig med.

//M

Regn regn

Det regnar och blåser ute och det känns inte alls som sommar eller så är det en väldigt typisk svensk sommar. Men jag vill inte ha en sån sommar utan jag vill ha en varm och skön sommar med en stor sol. Får hoppas på att vädret vänder till det bättre snart.

Annars så händer det inte så mkt förutom att jag snart kastar ut boxen till teven från balkongen då den vägrar att fungera. Ska prata med min mor när hon kommer hem och se ifall vi ska byta till telia istället, har ju endå bredbandet samt hemtelefonen hos de.

//M




Arg som ett bi

Elkillen kom kl 8 och installerade luft pumpen och då var han tvungen att bryta strömmen i några minuter. Det var helt lungt, stänge av teven samt datorn och la mig i soffan och lyssnade på musik ett tag. När farsan och jag väl satte på teven sen så vägrade den där jävla box jäveln att fungera. Den har hakat upp sig på något jävla vis. Provade med att  stänga av den och dra ut sladden och sen sätta i den igen men inget funkar. Tele 2 kan köra upp något stort i arslet för nu har jag fan mig ledsnat på deras jävla skit! Vi är inne på våran 3:e box på drygt 1½ år, vad säger det om hur bra deras företag är.

//M

God natt

Ska strax krypa ner i sängen och sova för i morrn kl 8 som kommer elkillarna för att installera luftpumpen. Kan ju vara trevligt om man är lite vaken och ser någorlunda pigg ut. Hoppas jag kan sova i natt för jag känner hur halsen börjar krångla och kännas svullen på ena sidan. Får hoppas att det är en vanlig förkyldning och inget som behöver botas med pencillin för det har jag fan mig inte råd med för tillfället. Nä ska sluta skriva nu och be ge mig mot sängen.

//M

Grattis!

Var uppe hos chrille och madde i dag och firade madde som fyller 22 år i dag. Grattis gumman! Snackade en massa skir och åt en jätte god tårta som madde hade bakat.

Efter fikat så åkte jag och solade lite solarium vilket var jätte skönt. Hoppas dock att det blir bättre väder veckan som kommer, att solen kommer fram så man kan ligga ute på gräsmattan och sola och skippa solariumet.

Nä fortsätta kolla på LA Ink och mummsa nachochips.

//M


Tappat bort

Det känns som jag har tappart bort och förlorat mig själv. Jag är inte lika glag och uppåt längre och känner mig mest likgiltig inför allt. Känns som det enda jag orkar och vill göra är att sova 24 timmar om dygnet. Att skratta och le börjar kännas jobbig lika så att vara socialt och trevlig. Till och med att festa med vännerna är inte lika lockande men jag gör det endå för att inte isolera mig för mkt. Helst av allt skulle jag vilja åka tillbaka till icmeler, njuta av vädret och lugnet och inte komma tillbaka på en lång tid. Väldigt omöjligt men drömma kan man.

//M


Lördag

Vart en sväng över till jenny i går där det var lite fest, själv höll jag mig nykter. Åkte ner en sväng på krogen men det var ingen höjdare, körde hem jenny vid tolv tiden sen åkte jag hem till mig och kröp ner i sängen.

I dag så vart det studenten för alla gymnasie 3:or i katrineholm, åkte ner på stan och kollade när de åkte runt i sina vagnar och tjoade. Det fick än att tänka tillbaka på en när en själv tog studenten, kom även på att det är 3 årsen en annan stog på vagnen och tjoade över att man tagit studenten.

Åkte och solade solarium en stund sen innanjag åkte hem och fixade mat. Vart teve soffan sen där jag lyckades somna 1 timme eller så. Var och hämtade emil och sandrah förut som var ute i skogen och körde in de till stan. Nu sitter man i soffan och moffar chips och slänger ett öga på teven.


Jag känner mig likgiltig till allt, känns som att jag inte har någon ork eller engagemang till något längre. Det är en utav orsakerna till att jag knappt har hört av mig till någon utav mina vänner, det andra är att jag är extremt dålig på den fronten. Jag vet att jag måste bättra mig på det så att jag inte förlorar någon. Visst jag umgås rätt så mkt med jenny men oftas brukar det vara så att vi sitter i varsit hörn utav soffan, glor på teve och säger knappt ett ord till varandra. Men visst det är ingen ursäkt för att jag varit usel på att höra av mig.

//M

Soffläge i dag

Klev upp kvart över sex i morse då sophia skulle komma över med lily som jag ska ha hela dagen. Kan ju säga att jag var ju inte den piggaste men upp kom jag. Efter att sophia hade lämnat damen så gick jag och la mig i sängen för yttligare några timmars sömn och lily beslag tog ena soffan.

Var ute på en promenad för en stund sen och det måste ha varit denkrtaste promenaden i världshistorien, 1 minut var vi ute sen ville hon promt hem! Varför den korta promenade var för att det spöregnar ute och hon avskyr verkligen regn. Så efter att ha trokat henne med en handduk så ligger vi nu i varsin soffa och myser, det kommer vi nog att göra resten utav dagen.

//M

Skruv maja

Körde ner på stan med min mor idag då hon skulle uträtta lite ärenden sen vart det iväg till jysk för vi skulle ha lite skoförvaring då jag har lyckats sammla å mig en mindre skoaffär här hemma.

Vi hittade en skobyrå samt en skohylla som vi följa med hem och jag hade den stora äran att skruva ihop det. Efter lite svärande så fick jag ihop nästan hela skobyrån sen fick mamma skruva ihop resten för jag tog en paus och gick ner på stan.

Mötte upp jenny vid åhlens och så gick vi en runda å stan för hon skulle hitta ett studentkort till tone. När det var avklarat gick vi till tropicana för lite lunch, vart pastasallade med ost och skika och jenny tog en pizza. Maten där är jätte god och påköpte är det trevlig personal och bra priser.

När jag kom hem skruvade jag ihop skohyllan och sen var det bara att ställa iordning skorna, reultatet vart jätte bra. Sen kom tröttheten och det vart soffan efter middagen och där ligger jag fortfarande fast nu är jag lite piggare än förut. Ska strax fixa till en kopp té då jag är lite frusen.

//M


Trevlig överaskning

Loggade in på internetbanken förut och då fick jag en trevlig överaskning. Jag hade fått in mina skattepengar på mitt konto, hade fått in de igår men det visste ju inte jag om så jag vart glad när jag upptäckte det nu. Trodde inte de skulle trilla in förens i slutet utav nästa vecka.

Men de fick inte sitta kvar så jätte länge på kontot utan jag flyttade över de till ena sparkontot så jag inte nallar utav pengarna för jag hade tänkt ha de när jag åker på kryssning sen i slutet utav juli. Så någon tok shopping för min del blir det inte.

//M


Trött mössa

Spelade kubb och twister i går med underbara människor i sjukhusparken. Sen hamnade zandra och jag på fest hemma hos några iuc killar. Kom inte hem och i säng förens kl 3 och halv 8 pep larmet. Var ju allt annat än pigg men jag klev ialla fall upp ur sängen för hantverkarna skulle komma kl 8 och installera luft pumpen.

Åkte och hämtade jenny sen kl 10 för jag skulle köra henne till arbetsintervjun hon skulle på, håller tummarna för dig. Sen hämtade jag mamma vid jobbet halv 12 för hon skulle upp till sjukan sen körde jag tillbaka henne och sen vart det soffan för min del. Somnade som i soffan och vaknade några timmar senare och då var det dags att fixa middag.

Nu sitter jag i soffan och känner mig lika trött som när jag gick upp i morse, tror det blir en lugn kväll med en varm kopp teé efter som det är värsta piss vädret ute.

//M


Herre gud!

Åkte til norrköping i dag med min far, farmor samt jenny för att min farmor ville handla lite där. Vi begränsade oss till ingelsta områden då vi int ehade någon lust att gå med min farmor frånhelvetet inne i norrköping.

Det gick rätt så bra, hon hittade hälften utav sakerna hon skulle ha, sen vart det en mardröms tur inne på ica maxi där hon skulle handla mat. Hon skulle promt titta på allt hon inte skulle köpa, gammla helvetes jävla människor säger jag. Jenny insåg efter idag varför jag och pappa hade våndats över denna dagen och varför jag hade klagat i förväg. men tack så jätte mkt gumman att du följde med, du räddade min dag!

När vi kom hem till stan och dumpat min farmor drog jenny och jag till hot basilkia för lite mat sen gick jag hem och dog i soffan. Sitter nu och väntar på att lasangen ska bli klar som står i ugnen. Sen ska vi se om jag och jenny kan skrapa ihop lite folk som har lust att kanske spela lite kub, twister eller göra andra galenheter.

//M


Duktig

Var duktig och åt frukost i dag samt att jag var så hurtig och gick en promenad idag vilket var rikigt skönt. Åkte över till jenny sen för jag skulle hjälpa henne att slänga en massa skräp. Efter att det var gjort så åkte vi upp till barken för lite lunch.

Sen när jag kom hem vart det sovan och lite teve tittande, slumrade även till en liten stund. Sen var det dags att fixa till middag och efter det tog jag tag och städade mitt rum så nu ser det lite bättre ut.

I morrn är det norrköping som gäller med pappa och farmor, det kan gå hur som helst. Men som tur var så ska jenny flöja med annars kommer jag nog inte att överleva.  Nä dags att krypa ner i sängen för vi ska åka kl 10 i morrn och jag vill vara utvilad när man ska ska åka på äventyr med farmor från helvetet.

//M

Öltältet

Hade jätte trevligt i går. Det började med förfest hemma hos jenny och kristian. Sen bort mot halv elva åkte vi ner till öltältet där 3cb spelade. De var lika bra som alltid. Träffade en massa folk som man kände, vissa hade man inte träffat på år och dar. Sen när tältet stängde så drog jag, jenny och andreas till statt. Jag vet att jag är urusel på att höra av mig men är det riktig vänskap så överlever den även fast man kanske inte ses och hörs mer än ca 2 gånger i månaden. Men visst jag ska anstränga mig och försöka höra av mig mer. Nu ska jag titta på en fisk som heter wanda på teven sen blir det sängen. //M

I går

Vankade kl 3 av att hannibal var jätte pigg och ville leka det ville då inte jag. Lyckades få honom att somna om men kl 5 så var det kört igen så då vart det teve soffan en stund. Kunde krypa ner i sängen och sova bort emot 6 tiden då han återigen hade somnat, kl halv 8 väcker lily mig. Hon ville gå ut på promenad så det var bara att dra på sig kläderna och gå ut.

La mig o soffan och dog till kl vart tjugo i 11 då gick jag iväg till frissan o färgade håret. Sen vart det hemgång och vila i soffan en stund. Åkte iväg med min mor sen och handlade blommor för 600 kr som hon ska ha i trädgården, svänge även förbi jenny och hämtade upp mitt vin.

Körde ut mina föräldrar till sköldinge på kvällen för de skulle till min moster och hennes sambo för att sen åka upp till katrineberg. Det tog 2 timamr innan jag körde upp de till katrineberg för de skulle först dricka lite osv. Körde min mosters sambos vita volvo kombi (kommer ej ihåg modellen) så det drog jag in till stan med, 10 gånger skönare att köra en våranbil.

Vart hem till emil och sandra där kristian och jenny satt och drack, sen vart det att köra ner de till öltältet och jag körde vidare ut mot sköldinge för min moster ville hem. Körde hem henne och mina föräldrar och bytte tillbaks till våran bil sen vart det hem och dumpa av dem och sen ner i öltältet för att möta upp gänget.  Kom hem vid kvart i 1 och somnade som en stock i sängen.

//M

Fika dag

Möte upp jenny och emmy nere på stan vid tolv och käkade lunch på tropicana (tror jag det heter). Typ enda ställeti hela katrineholm som serverar  varma pasta rätter. Efter ett tag kom tt och gjorde oss sällskap, sen drog vi till ica nära och hämtade ut ett paket som vi har väntat på.

Tog en fika med madde och chrille sen på sultans norr, hade jätte trevligt då jag inte träffade de på ett bra tag. Satt och snackade om allt mellan himmel och jord.

Sitter nu hemma hos sophia för jag ska vara hundvakt i natt åt lily och hannibal (ena valpen) då sophia har åkt till norge för att läma diesel (andra valpen) till sina nya ägare. Ska strax mysa ner mig i soffan med hannibal och titta på en film, sen blir det en kvällspromenix med lily och sen sova.

I morrn är det dags att gå till frissan och färga håret och sen skulle mamma och jag göra nått på eftermiddagen men jag har så dåligt minne så jag kommer inte ihåg vad det var.

//M

Trevligt sällskap

Hade en trevligt kväll med gott sällskap, snackade skit och skrattade en massa. I dag blir det ner på stan och fixa lite saker. Ta en lunch fika med jenny, emmy och bea sen efter det blir det en fika med madde som jag inte har träffat på ett bra tag.

När jag kommer hem senare i dag så ska jag ta tag i och ladda upp bilderna från semestern så ni alla får se hur det såg ut där jag var i turkiet. Bilderna hamnar på bdb samt facebook, kommer kanske lägga upp någon enstaka här.

//M 

Onsdag

Gick ner en sväng på stan förut med jenny, vart ett stopp på bolaget för en flarra vin som ska avnjutas i kväll men underbart sällskap. Sen gick vi upp till barbro och snackade lite skit, fixade det sista med kryssningen.

Drog hem sen och åkte upp till willys med mamma och storhandlade, åkte även till onoff och köpte en ny elvisp så nu jävlar blir det till att baka.

Jenny kommer strax över och våldgästar mig en stund innan vi ska över till emmy. Humm..kanske dags att fixa till sig så man är star klar sen. Åh btw äntligen så lyser solen, hoppas det håller i sig resten utav dagen och att det inte kommer något mer regn.

//M

Monster

Är hundvakt i dag och lily och hennes två valpar. Hon är en rikigt ängel och ligger bara och slöar medans valparna är som små monster som biter på precis allt! Sen så får vi ju inte glömma alla piss pölar de lämnar efter sig plus skit högar. Även fast de är små monster så är de otroligt gulliga.

När jag kommer hem sen i kväll blir det nog en kopp te och krypa ner i soffan med en bra bok för det är ju pissväder ute. Tycker solen kan ta och komma fram men huvudsaken är att det blir bra väder i helgen då det är knallemarknad samt öltältet i stan.

//M

Måndags

Var kalas fint väder i går så det slutade med att jag, emmy och jenny drog ner till djulö för sol och bad. Var fisljummet i vattnet vilket jag vart förvånad över, trodde det skulle vara svinkallt. Resten utav kvällen vart det till att slöa o soffan.


//M

Semestern

Åkte förra fredagen till turkiet, planet lyfte vid 7 tiden och var nere kl 00 turkisk tid ( de ligger 1 timme före sverige). Var på hotellet vid halv 3 tiden då vart det sängen på en gång.

Lördagen vart det först frukost sen en promenad för att hitta shopping streetan i icmeler och det gick sådär. Min mor vägrade lyssna på fem öre på mig så det slutade med att vi gick förbi shoppingstreetan och hamnade i marmaric som är en stan som ligger brevid icmeler. Det är 8 km dit så vi gick sammanlagt 1.6 mil i 25 gradig värme, jag var inte alls imponerad utav min mor. Resten utav dageen vart det stranden och på kvällen var vi på en dragshowe som var kanon bra.

Resten utav veckan bestod utav att ligga och pressa nere på stranden och ligga i plurret och blötlägga oss så det var mellan 30-35 grader varmt. Sen såg vi allt för många gammla gubbar som gick runt i små speedos på stranden, det borde fan mig vara förbjudet.

Lyckades få ena bartendern på ena resturanden att kära nersig i mig hur fan jag nu lyckades med det men men sånt som händer. Han med lite shopping också och jag är banne mig en hejare på att pruta ner priserna.

Kom hem lördagen som var, landade på arlanda kl 4 och hade inte sovit en jävla blund. Satt på centralen och väntade till kl vart 8 då tåget gick hem till k-holm. Kom hem tjugo i 10 och hade då varit vaken i 1 dygn och ögonen stod i kors. Kröp ner i sängen för några timmars sömn innan jag hämtade upp jenny och barbro för att bege oss till särtinge och no limit mc.

Det var skit kul på tältpremiären, trevligt folk och jätte bra band som spelade. Vart säng gång redan kl 1 på natten sov nästan som en stock. Vakande runt 8 - 9 tiden utav att det var kalas varmt så det var upp och ära frukos och sen ligga på gräsmattan och sola.

Åkte hem vid halv 1 tiden, tog ett stopp och käkade lunch sen vart det hem till stan där jag stupade i soffan och sov några timmar. Veckan i turkiet har varit kalas bra och skulle gärna vilja åka tillbaka dit snart och helgen som var med tältingen var kalas kul .

// en nöjd o glad M