Ljus

Slutade skolan redan kl 11 i dag efter som jag skulle fila lite på mitt cv och det ligger på min dator så då fick jag gå hem.

Vart en powernapp i soffan på en halvtimme när jag kom hem, sen gick jag upp till weronica så vi gick igenom vad de hade i källaren som skulle sparas samt slängas. Gick ner en sväng på stan sen och kollade i inrednignsaffärer efter lite insperation sen så köpte jag munkjackan som jag gått och funderat över. Det var en kanon bra investering på 250 kr kan jag säga.

Åkte ut på ljusparty me dweronica sen till  alex och vart 233 kr fattigare på en ljushållare, ljus samt en handkräm som luktade jordgubb/arbarber. Efter det så åkte vi till huset för att kolla hur golven vart, nyfikna som vi är. Och resultatet vart kanon bra, ser ut som ett nytt hus invändigt.

Nä snart dags för sängen och få några timmars sömn innan det är dags för skola igen. Sen på fredag är jag ledig för jag ska köra pärona upp till sthlm efter som de ska till cypern.

                                      
Nä puss, kram och god natt på er!

Fika

Skola som vanligt i dag, var rikigt grå kallt när jag cyklade iväg i morse men som tur var så lättade vädret upp. Slutade vid lunch vilket var skönt. Gick en sväng på stan med weronica, sen vart det en långpromenad bort till kims jobb och sen till jysk.

Efter det så vart det en fika med natha på sultans vilket var mkt trevligt. Vart en tur ner på stan för att titta på kläder och lite skor. Natha hittade en röd kjol som hon köpte på ett utav stånden på torget. 

Åkte till willys med weronica sen och handlade lite sen var det bara hem och fixa mat. Tog ett varmt skumbad förut och nu sitter jag nerbäddad i soffan och tittar på lite teve. Blir nog sängen om en timme så man orkar med morgondagen.

Puss och kram på er!

Måndag

Måndag måste nog vara den värsta dagen på hela veckan, så känner jag ialla fall. Jag hade ingen direkt lust att kliva upp ur sängen i morse för att trampa i väg till skolan, hade hellre legat kvar i sängen och sovit 2-3 timmar till. Men lagom som jag hade tänkt cykla iväg så trillade det in ett mess från werran som undrade om jag villa ha skjus till skolan efter som hon ändå var vaken. Jag var då inte sen att tacka ja till erbjudandet, tack så jätte mkt gumman.

Hade bara lektioner till kl 12 sen var det tack och hej. Mötte upp werran vid tapetserar affären för att beställa mer tapeter sen bar det av till sultans för lite fika. Åkte ut till huset sen vid halv fem tiden för werran skulle hämta sin dammsugare och så ville vi se om de hade börjat med golven eller inte. De hade börjat slipa golven så för hopningsvis så är de klara på onsdag kväll, tittade hur tapetseringen såg ut i dag och det såg jävligt bra ut för att vara första gången för båda utav oss.

Nä överväger att krypa ner i sängen snart då ögonlocken börjar kännas vääääldigt tunga. Ska ringa till min mosters sambo i morrn eller på onsdag och diskutera lite angången några saker och så får vi se vad som händer och sker. 

Puss, kram och god natt på er alla! 


Helgen

I fredag vart utgång på kvällen med TT och kolla läget. Träffade på en hel del folk som man kände. Gick dock hem tidigt och var i säng vid halv 2 för jag skulle tidigt upp på lördagen.

Lördag: Åkte till tippen med werran sen vart det ut till huset och slipa som tokar. Kom hem vid 17 tiden och då var det bara att hoppa in i duschen och fixa till sig och sen äta mat. Jonas kom och hämtade mig kl 19 för vi skulle sammlas några minute över sju på sparkbankens parkeringen för vi skulle till norrköping på race men en massa folk.

Det var inte lite bilar som var där när vi kom dit  och den fanns en hel del grymt snygga bilar att dräggla över också. Träffade en massa folk man kände sen tittade vi på när de driftade och brännde gummi. Bäst på att bränna gummi den kvällen var jocke med sin volvo, var inte mkt kvar utav hans bakdäck när han var klar. Sen åkte vi och kollade på race sen vart det tillbaks hem stan. Kan ju säga att det tog väl 20 min hem efter som vi låg i 250 större delen utav tiden.

I dag så har jag varit ute i huste med kim och werran och hennes mamma. Vi började tapetserar och det gick jävligt bra för att aldrig ha gjort det förr. Sen så kom chrille, madde och jonas ut och gjorde oss sällskap. Sen åkte grabbarna hem och fixade käk åt oss så när vi var klara så var det bara att åka hem till madde och chrille och trycka i sig mat.

Ja det var den helgen, det är synd att den ska gå så jävla fort men det är sånt man får stå ut med. Nä snart dags att cykla iväg till skolan.

Puss och kram på er!

Oj

Upptäckte att jag inte skrivit på tre dagar men det har inte hänt så mkt, har skola som vanligt. I onsdags vart det att kolla på film med en killkompis, tittade på seven och den var grymt bra. Sen vart det en tur med bilen över stan och se vad det var för folk ute.

Torsdag var det åter skola men hade turen att sluta redan kl 12, snacka om att jag var glad. Mindre glad vart jag dock när det började regna när jag skulle cykla hem. Väl hemma vart det lunch och sen ta tag i städningen utav garderoben på nedervåningen, data bordet samt mitt rum som såg ut som ett kaos. 6 ½ timme senare var jag klar men då hade jag haft lite avbrott för att åka upp till ÖB med werran, äta mat och lata sig en liten stund i soffan men jobbet vart endå gjort.

I dag är det då äntligen fredag!! Woohoo..det innebär helg vilket innebär att den här damen kan ta sovmorgon i morrn. Jag hoppas den här dagen inte blir så fasligt lång i skolan då jag känner att jag är som en sombie. Utgång i kväll tror jag inte att det blir utan soffan lockar tio gånger mer, det är ju endå samma gammla vanliga folket ute. Blir hemmagjord pizza i kväll och på tal om mat så kanske det är dags för frukost innan man ska cykla iväg till skolan.

Jaja bäst att ta tag i det så jag inte glömmer det. Puss, kram och hej då!

Tisdag

Var helt okej dag i skolan, fick sluta kl 14 i dag vilket inte gjorde mig nått alls. Vart till att ta en fika med madde och werran nere på sultans city, alltid lika roligt att fika med er tjejer. Träffade på emelie nere på stan, tycker fan mig det är dags att du kläcker ur dig ungen nu!

Sen vart det att fixa en massa ärenden med werran, var och beställde tapeter till deras hus. Sen vart fika hemma hos jonas med kim och werran. Sen bar det av hem till sajko för att kolla in hur det gick med bygget av madde och chrille ljudsystem i bilen. Och efter som jonas hade druckit öl så fick jag köra bilen, satan vad skoj det var. Kan ju säga att det gick ju mer än 50 men va fan gör det när det inte finns någon farbror blå i närheten.

Babblade lite med de där borta sen bar det av hem till jonas för att parkera bilen och säga hej då och nu sitter man i soffan och ska strax gå och lägga mig så jag orkar upp i morrn.

Puss o kram på er alla!

Suck

Det är grå kallt ut eoch jag har ingen större lust att gå till skolan eller i dag får jag ju skjus av werran men endå. Känner att jag kommer va helt död i kroppen sen i dag när skolan har slutat. Men men det är väl bara att kämpa, ska ta och ringa och se om damen är vaken somska köra mig.
 
Ser ut att bli fika i kväll, kanske film tittande oxå om jag inte är allt för trött. Höll faktiskt på att somna i soffan redan kl halv 9 i går men höll mig vaken tackvare att jag messade men jonas. Nepp dags att fixat tills sig det sista och plinge linga. Puss o hej!


Long time

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag men i fredags kväll åkte vi först ut till kim och weronicas radhus och fixade lite där. Sen vart det hem till deras lägenhet med madde och chrille och så fixade vi tacos som vi moffade i oss. Vart en sväng ner på krogen, vart rätt så inressant kväll. De som var med vet vad jag menar.

Lördag åkte jag ut en sväng till fiskeboda och roade weronica som hade tråkigt på jobbet. Sen på kvällen vart det at gå till statt med natha och hämta stämpel sen gick vi hem till mig och drack rom o cola samt snackade lite skit. Träffade en massa folk på statt och dansade som en tok. Träffade på sajok utanför så har var så snäll och skjusade mig till maistro för jag var hungrig och det var svingit kallt ute. Fick skjus hem också utav honom men innan han släppte av mig så tog vi och åkte en runda så jag var inte hemma och i säng förens halv 6 på morgonen. Men det är härligt att åka bil mitt i natten och bara lyssna på musik och snacka skit.

Söndag vart det lugna gatan, dagen spenderades i soffan för jag var aptrött. Snackade lite skit med weronica en stund sen på kvällen.

I dag var det föesta dagen i skolan då jag har börjat plugga igen..lärlings grejs via arbetsförmedlingen så jag hade tänkt ta truck kort. Som tur var så gick vi bara i skolan till kl 12 den första dagen vilket var skönt.

I morgon är det tillbaks till verkligheten då går vi från kl 8 till 15.45 men det ska jag nog kunna genomlida. Kanske sa fika med jonas i morrn kväll oxå beroende på hur dags han kommer hem till stan.

Nä nu orkar jag fasiken inte skirva med. God natt och sov gott allesammans!

Woho

Sitter uppe hos kim och weronica, ska snart knäppa upp första cidern för sen blir det utgång i kväll.  Får se hur många man känner som är ute ikväll, lär väl vara ett och annat välbekant ansikte ute.

I kväll kommer det smälla antingen face to face eller i ett fint medelande som kommer plitas ihop i kväll på vägen hem. Känns inte som om jag har så mkt att förlora om man säger så. Bollen är i dina händer nu och så har det varit ett tag. Det känns som att man kan inte förlora nått man inte har.

Varför känns det som om man lever i en dålig såpa alla våra bästa år, varför kan allt bara inte flyta på i lung och ro utan så mkt drama?! Jag vill inte ha en massa drama i mitt liv, tycker det har varit tillräckligt mkt så det räcker och blir över.

Nä dags för lite cider och glömma bort allt för ett tag och bara chilla.

Intervju

Japp snart ska man på anställningsintervju och jag har då aldrig varit så prydligt smat oskyldigt klätt på väääääldigt länge. Ska strax kassta i mig lite frukost så huvudet funkar innan det är dags att bege sig ner på stan för att grillas. Nä men det kommer nog gå bra.

Jag är sugen på att leka..ska kanske kasta iväg ett mess om några timmar.  Well önska mig lycka till nu!

Nice

Var hemma hos madde i fredag o tittade på film sen vart det en sväng med volvon och fan vad bra den går. Det suger verligen i magen när man gasar på. Vart en sväng ner på krogen och mingla lite sen vart det hem och i säng vid halv 3 tiden.

I går var det då statt som gällde, gick dit och hämtade stämpel vid åtta tiden med natha, tt och nathalie. Sen bar det av hem till nathalie och förfesta sen kom två utav nathas vänner upp, ida och anna. Sen bar det av till en annan fest hemma hos ett par killar se vart det statt. Träffade en massa människor och minglade runt, träffade på sajko så vi stod o snackade ett bra tag. Vart efterfest sen hon killarna vi var hos innan sen vart det hemgång vid kvart i 4. Fick sällskap en bit på vägen hem utav sajko, en riktigt trevlig kille och han ser ju inte helt fel ut heller.

I dag blir en slappar dag, är ju inget speciellt bra väder ute skulle jag vilja påstå. Finns inget bra på teven att se så det vart till att sätta på en james bond film - diamant feber. Får väl se hur länge det dröjer innan jag somnar i soffan utav uttråkning. Önskar att den viss trevlig person ska höra av sig och ljusa upp dagen för mig.

Sweet

I går så tittade jag och madde på film och så var jag hundvakt åt lilly igen, fast det är bara roligt. Underbarare hund får man fasiken leta efter, hon kan charmar nästan vem som helst. 

Gick en promenad med werran och lilly, sen gick vi upp till henne och tittade på tapeter. Någon som inte vart så jätte imponerad över att en hund kom in i lägenheten var deras katt terror som gömde sig direkt under soffan. 

I dag har jag varit duktig och skickat iväg lite jobbansökningar sen har jag åkt och handlat med min farmor. Vad gör man inte för sina nära och kära. Var så lat så jag orkade inte laga mat så det var till att åka iväg och handla thai mat.

Ska i väg till madde om en stund och titta på film och ha tjejkväll, tänkte passa på då chrille skulle på firmafest. Blir nog en sväng ner på krogen i kväll och kolla läget oxå. Nä ska fixa till mig nu men ha en trevlig helg gott folk!

Uppdatering

Fredags: Vart en sväng ner till san marino samt bakfikan där jag träffade lite fok. Hade sällskap utav anders en bit på vägen hem.

Lördag: Hjälpte weronica att göra sig i ordning till hennes svärmors 50 - tals fest med 50 -tals tema. Körde sen ut henne och kim till sköldinge. Var hundvakt åt min kusins hund, för de skulle bort på fest. Var hemma o tittade på teve  efter som jag skulle köra hem min kusin och hennes sambo till sköldinge samt köra hem kim och weronica där ifrån. Så jag var inte hemma och i säng förens halv 4.

Söndag: Körde ut weronica till fiskeboda kl 9 för hon böjrade jobba kl 10. Sen åkte jag och hämtade min kusin i sköldinge och körde henne till stan så hon kunde hämta sin bil. Sen vart det film tittande med kim ochh tt. Tittade på DOA och käkade kebabtallrik. Hämtade weronica så vi var hemma i stan vid halv 9.

Måndag: Vart en tripp till linköping och ikea, vart dock en långt varv inne på ikano huset där vi gjorde av med en hel del pengar på kläder. Sen skulle vi ha köpt en tevebänk på ikea dock så var den 190 cm lång och det fick inte plats i volvon. Vart till att strunta i den, kom hem till stan vid 22 tiden. Kan ju säga att jag sov som en prinsessa den natten.

Tisdag: Var först på arbetsförmedlinge kl 11, woho eller inte. Sen vart det en tripp till örebro och ikea där. Denna gång hade vi en opel kombi och vi fick in bänken när vi la den snett i bilen, sen att jag fick sitta lite obekvämt hela resan hem det är en annan sak. Vad gör man inte för sina vänner lixom.

Onsdag: Fiia kom förbi och lämnade lilly kl 7 i morse så jag har varit hundvakt till kl 16 i dag. Har hunnit med att skicka iväg lite ansökningar sen kom madde hit så vi tittade på film. Annars så har det bara varit lungt  i dag, jag och lilly har mest bara slöat.