Nice

Var hemma hos madde i fredag o tittade på film sen vart det en sväng med volvon och fan vad bra den går. Det suger verligen i magen när man gasar på. Vart en sväng ner på krogen och mingla lite sen vart det hem och i säng vid halv 3 tiden.

I går var det då statt som gällde, gick dit och hämtade stämpel vid åtta tiden med natha, tt och nathalie. Sen bar det av hem till nathalie och förfesta sen kom två utav nathas vänner upp, ida och anna. Sen bar det av till en annan fest hemma hos ett par killar se vart det statt. Träffade en massa människor och minglade runt, träffade på sajko så vi stod o snackade ett bra tag. Vart efterfest sen hon killarna vi var hos innan sen vart det hemgång vid kvart i 4. Fick sällskap en bit på vägen hem utav sajko, en riktigt trevlig kille och han ser ju inte helt fel ut heller.

I dag blir en slappar dag, är ju inget speciellt bra väder ute skulle jag vilja påstå. Finns inget bra på teven att se så det vart till att sätta på en james bond film - diamant feber. Får väl se hur länge det dröjer innan jag somnar i soffan utav uttråkning. Önskar att den viss trevlig person ska höra av sig och ljusa upp dagen för mig.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0