Onsdag

Känner mig bedövad i kroppen men jag tänker inte ge mig jag ska iväg till jobbet dessutom så har vi inte så mkt att göra där så det blir en lung dag. Ska polera gaddarna innan det är dagst att åka.

17 dagar kvar, jag längtar som tusan!

Puss o kram på er!

Snark

Trodde jag skulle avlida på jobbet i dag, timmarna segade sig fram och på köpet så frös jag som en gnu hela dagen. Men andra ord så börjar förkylningn ta över min kropp men än tänke jag inte ge med mig.

Är helt slut nu men jag pinade mig att vara vaken tills nu, var redo och kasta in handduken redan kvart i 8 och gå och lägga mig men det är för tidigt. Men nu jävlar ska jag bädda ner mig i sängen under mina två täcken, frös som en gnu under natten så jag letade upp det andra täcket och virade in mig i.

Onsdag i morrn och sen är det bara 2 dagar kvar innan det är helg så man kan vila ut. Eller det blir inte jätte mkt vila, blir ju grendel på lördag men det blir nog lungt på dricka fronten för mig.

Puss, kram och god natt på er!

Ysch

Jag känner mig inte kry i kroppen för fem öre men det försöker vi ignorera ett tag till. Har nyss tryckt i mig en macka så snart är det dags att bege sig till jobbet. Blir till att åka bil i dag igenäven fast jag inte gillar att åka när det ligger snö men hur ska man annars vänja sig.

Bara 18 dagar kvar, det böörjar gå fort nu.

Puss och kram på er i kylan!

Grrr

Det snöade och blåste i morse när jag åkte till jobbet, inte mitt favorit väder då det är första vintern med körkort för min del. Men jag tog mig och bilen till jobbet utan en skråma.

Det rullade på som vanligt på jobbet, men satan så kallt det var. Vart till att springa och skölja händerna under varmt vatten ex antal gånger under dagen för att de inte skulle frysa till is.

Just nu känner jag mig bara allmänt trött, tjurigt, grinig och jag känner hur förkyldningen sprider sig i kroppen. Helst av allt skulle jag vilja ligga kvar i sängen resten utav veckan med det går ju inte.

Nä nu ska jag bädda ner mig i sänge och hoppas på bättre humör i morrn.

Puss, kram och god natt på er!

Helgen

Hade en kalas helg och det började på fredagen med mina underbara brudar. Var uppe hos madde med emelie och werran och för festade. Pratade en massa skit och tog en massa kort och larvade oss.

Vart ner på krogen sen, tyvärr så var madde dålig. Hennes blodsocker sköt i höjden så vi hjälpte henne hem till sin mor så hon inte skulle vara själv under natten men dagen efter mådde hon bra igen =)

Vi fortsatte kvällen med en krogrunda och träffade lite folk, bl a barbro, jerry, danne, jenny och lina. Fick ett jätte trevligt medelande utav stefan eller inte. Är du nöjd nu att jag skriver ut dit namn i mina inlägg, ville inte göra det förut då jag inte vill hänga ut folk utan bara skriva av mig mina känslor.

Och som jag svarade i medelandet; vem utav oss var det som sket i fikat sist vännen! Det var dock inte jag för jag dumt nog såg fram imot att ta den där fikan med dig som aldrig vart av.

Men efter krogen så hamnade werran och jag på efter fest hemma hos barbro men jenny, emil, natha med mera. Var inte hemma föens kl 3 på morgonen och werran och jag stöp i sängen då.

Vakande kvart i 12 lite små sega sen ringe farmor och det var bara på med kläderna och åka upp och handla med henne. Drog med mig werran också så jag inte skulle vara ensamm om att lida sen vart det bakis fika på hembagrens. Drog upp till madde och chrille en stund sen och babbalade.

Natha och jag gick ut på statt på kvällen, vart ett stopp på san marino där man träffade wearner, sanna och hennes kompis. Sen var det tillbaks till statt där vi träffade gudrun sen träffade jag på sajko.

Natha och jag banagade vid halv 1 då vi var mega trötta så vi traskade hem då och fan vad skönt det var att lägga sig och sova. 

Söndagen vart det till att ta det  lungt, vilade upp mig inför i dag då det är dags för en ny arbetsvecka.

19 dagar kvar, det rör på sig.

Puss och kram på er!

Woho

Jag var på jobbet i lite mer än 1 timme sen fick jag åka hem för vi hade nada att göra. Innan jag åkte så städade vi verkstan.

När jag kom hem så kastade jag mig över boken som jag håller på och läser sen vart det en liten tuplur så jag är pigger till i kväll.

Tog ett varmt bad för en stund sen och fixat till mig lite så sen i kväll är det bara att fixa håret, byta kläder och bättra på mig sminket då jag bara har lagt en lätt grund.

Kanske ska åka upp och handla med farmor när pappa kommer hem sen eller så blir det andling med henne i morrn fast i dag vore bättre ifall jag skulle va bakis i morrn. Blir thai mat till middag, ska bli rikigt mummsigt.

Puss och kram på er!

God morgon

Jag är rätt så vaken och pigg men tänker dock vila ögonen en stund när jag tar bussen till jobbet. Hoppas på att dagen flyger fram till kl 16 då det är dags att bege sig hem.

Har ett tajt schema sen när jag kommer hem, ska nämligen lyckas hinna få i mig mat, ta ett snabb bad och sen fixa till mig innan kl är halv 7 då werran kommer och hämtar mig. Visserligen kan jag sminka mig uppe hos madde men det är ju det där med att välja kläder och fixa håret som tar en halv dag.

Jag har dock kommit fram till på ett undefär vad jag sak ha på mig och hur håret ser ut. Håller tummarna för att pappa hinner hämta mig kl 16 och att det inte är värsta bilkön när vi ska hem och allt det flyter på så hinner jag och om inte det vill jag inte tänka på.


Nä fixa till sig och bege sig mot bussen. Bara 22 dagar var, det rör ju iallafall på sig sakta med säkert.

Puss och kram på er!

Härligt

Fick sluta redan kl 11 i dag för vi hade ingen ting att göra på jobbet. Jag klagade dock inte för det innebar att jag kunde umgås lite med tjejerna.

Åkte hem och käkade lunch innan jag gick ner till bosse där madde och emelie var. Emelie färgade och klippte håret, hon vart skit snygg i det röd lila håret. Jag passade på att boka till så jag kan färga utväxten tills den 13/12.

Vart en sväng på stan och sen en sen lunch på sultans, sen kom werran och gjorde oss sällskap. Jag och werran åkte till willys sen medans madde och emelie knatade upp till madde. Jag och werran tittade upp där sen och så tittade vi en stund på HSM2 .

Är hemma och ligger i soffan och glor på teven, i morrn så är det äntligen fredag och på kvällen blir det till att slå klackarna i taket med brudarna. Fan så grymt jävla kul vi kommer att ha!

23 dagar kvar, vill att tiden ska gå fortare.

Puss och kram på er!

Torsdag

Yes  torsdag i dag vilket innebär att i morrn så är det äntligen fredag, sak bli så skönt med helg. Ska ut med brudarna i morrn så det där med att sova några timmar efter jobbet är bara att skippa men det ska nog funka endå.

Nä fixa till sig innan man åker i väg till jobbet, blir till att åka lungt till jobbet då det fryst på under natten och blivit halt.

Puss och kram på er!


Hemgårn

Det tog mig 1 timme att komma hem från jobbet då det var vägarbete efter kastrullhäxorna. Stod stilla i en mega lång bilkö i ca 20 minuter. Jag är dock glad att jag inte åkte buss för då skulle jag väl inte ha varit hemma förens halv 6 i stället för kl 5. Och på köpet så har det ju snöat så nu ligger det en massa snö på marken.

Var uppe i hemgång nyss hos madde och chrille, fikade med med de, emelie, werran och kim. Var där uppe i 2 timmar men det känns snarare som 30 minuter bara. Tiden går fort när man har kul.

Bara 24 dagar kvar, kan tiden inte gå fortare.

Nä nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på mer än 3 timmars sömn i natt.


Puss, kram och god natt på er!

Paus

Åkte till jobbet i morse även fast jag var trött som en gnu. Är hemma och har rast nu för jag körde in en utav bilarna till stan som skulle besiktigas, när det är klart så ska jag hämta den och köra tillbaka den till flen.

Blir fika hemma i kväll och madde men emelie och werran, sak bli riktigt trevligt. Längar till fredag då vi ska slå klackarna i taket vi brudar.

Snart dags att hämta bilen och åka till flen, är väl i flen tio i 1 vilket innebär att det bara är 2 h och femtion mintuter att jobba innan det är dags att bege sig hemmåt.

Puss och kram på er!

3 timmar

Japp det är så mkt sömn jag har lyckas fått under natten. Vaknade kl 1 och kunde inte somna om, lyckat eller inte. Överväger om jag ska åka till jobbet eller inte, vet inte om jag kommer att  palla att jobba en 8 timmars dag med 3 timmars sömn.

Har dock ingen lust att ringa och sjukanmäla mig heller, visst det skulle va skönt att kunna få ta igen sömnen men endå. Fan fan fan vet inte hur jag ska göra och ingen att rådfråga för de ligger nämligne och sover.

Puss och kram på er!

Regn

Dagen på jobbet gick ju då inte lika fort som i går utan i dag kröp klockan fram till lunch. Efter lunchen så gick klockan lite fortare fram.

Frös som en gnu gjorde jag i dag så jag var tvungen att sätta på mig den andra tjocktröjan jag har på jobbet. Förmodligen så är det ett teckan på att jag börjar bli sjuk då båda mina föräldrar är hemma och är sjuka.

Jag vill inte vara sjuk..jag har banne mig inte tid med det så tills vidare så ignorerar jag alla tecken på att jag skulle va sjuk. Håller på och bränner en ny skivaasom jag kan lyssna på när jag ska till jobbet i morrn.

Fika hemma hos madde i morrn kväll, ska bli riktigt trevligt för emelie och werran skulle komma oxå. Nä ta ett varmt bad och sen sova, tycker det låter som en toppen idé.

25 dagara kvar, det ska bli trevligt.

Puss, kram och god natt på er!

Jaha

Så då var det dags igen, ska bara fixa till mig innan det bär av till jobbet. Hoppas på en lika snabb dag som i går.

Puss och kram på er!

Kallt

Ja det var ju inte varmt i morse när jag klev ut till bilen och dessto kallare var det när jag skulle ut till bilen från jobbet. Dagen har gått fort, kändes knappt som man han jobbat nått alls men det gjorde jag.


Passade på att tvätta bilen på jobbet så nu är pärlan ren och fin, i allafall  utvändigt. Ska ta tag och städa den invändigt någon dag.


Ska kura ner mig i soffan under en varm filt snart och sappa lite på teven, finns inte så mkt orkt till mer.
1 dag närmare fredag och mina tjejer, hoppas på en kanon kväll men vi brukar ju ha kul tillsammans.


26 dagar kvar, jag längtar som tusan!


Åh btw jag ignorerar dig för att det enda du göra är att få mig att bli ledsen och må dåligt. Jag är ledsen att min vänskap inte betyder nått för dig men det är bättre att jag lägger ner min tid och energi på folk som verkligen uppskattar mig. Och beter man sig som en skitstövel så blir man behandlad där efter.

Puss och kram på er!


5.53

God morgon, jag är rätt så pigg även fast jag vaknade till 2 gånger under natten. Ska trycka i mig frukosten framför teven och datorn i vanlig ordning innan jag ska fixa till mig. Blir till att köra lungt till flen för det har fryst på i natt, hoppas det inte är något mer vägarbete nu vid valla.

Puss och kram på er!

Skratt

Var i sthlm i gå rmed mamma och shoppade lite eller det vart en hel del,  2 par strumpor, löshår, jeans, behå, örhängen med döskallar, en rattmuff där det står höger och vänster på den, 2 st örngott, iskubsform som hade formen utav körsbär och sen body butter som luktade cocos. Jag tror det var allt.

När jag kom hem vid 7 tiden var det bara fixa till sig för att sen möta natha vid statt, tog stämpel sen gick vi ner till lilla. Satt där en stund och så kom det fram en kille och bjöd oss på varsin smirnoff och gjorde oss sällskap. Men efter ett tag vart han så full så han typ somnade så då kom den jätte snygga bartendern som en ängel och räddade natha och mig från killen.

Gick en snabbis till san marino där vi träffade barbro och snackade lite skit men henne innan vi drog till statt där patrik kom och gjorde oss sällskap. Satte oss vid ett utav boden vid pubdelen så man kunde kolla ut igenom fönstrena till sultan. Vid sultan stod det en kille så natha började vinka och då började han gå imot vårat fönster, natha dök ner i soffan och jag låg och asgarvade så jag knapt fick luft.

Tog en sväng på dansgolvet och naturligvis så blir man nästan attackerad utav en massa svartskallar (ursäkta mig jag är inte rasist, mina arbetskollegor är nämligen iraker). Natha och jag dissade de och flyttade oss lite snyggt vidare till en anann del utav dansgolvet.

Vi skulle sen vinka till oss patrik så han skulle göra oss sällskap på dansgolvet vilket han dissade men då kom en kille fram till oss och skulle börja dansa med natha..haha trodde jag skulle skratta ihjäl mig då hon var säker på att han var ute efter mig. Sen när vi skulle hämta våra jackor så kom han fram till natha och frågade om hon skulle gå och det som gjorde det tio gånger roligare var att han lät som grodan boll.

Fy fan vad jag skrattade nästan hela vägen till maistro, natha köpte pizza innan vi begav oss hem. Gick inte upp förens kl 12 vilket var skönt. Har bara slappat i dag ska strax gå och lägga mig så jag orkar upp i morrn. Längtar tills på fredag då jag ska umgås med mina babes. 

Puss, kram och god natt på er! 

Sthlm

Japp om en liten stund ska jag och min mor bege oss till tåget som tar oss till sthlm för att shoppa lite. Hoppas på en kanon dag och att man hittar mkt roligt att köpa.

Puss och kram på er

Happy

Vart en kort dag på jobbet då jag fick åka hem efter lunch, det berode på att jag skulle köra in en utav killarna till verkstan inne i stan och då tycket min chef det var onödigt att jag åkte tillbaks till flen sen. Jag klagar inte efter som jag var hemma redan halv 1 istället för halv 5.

Vart en trip ner till bolaget åt min far sen vart det soffan för min del och vila. Var som en zombi sen när jag skulle gå ner för trappen för att äta mat. Men efter ett varmt bad så är jag rätt så pigg. Ska ner en sväng vid elva och kolla läget på krogen.

I morrn är det sthlm med mamma som gäller och shoppa lite. Ska bli trevligt att åka dit, var ett sen jag var där.

Puss och kram på er!

.....

Japp den här natten vakande jag inte kl 4 utan kl 3 i stället, vilken lycka eller inte. Men jag hade lite tur för jag lyckades somna om vid 4 om man ny kan kalla det fär tur. Det enda jag längtar efter nu är att kl ska bli 16 så man kan åka hem men först ska man kanske ta sig i kragen och fixa till sig så man kan åka till jobbet.

Puss och kram från en trött madam!

Bada

Åkte ner till badhuset med madde, det vart först lite soalnde innan vi begav oss mot bubbelpolen. Meningen var ju att vi skulle på vattengympan men den hade redan börjat när vi kom ut från solningen så vi badade bubbelpol två gånger i stället.

Vart en sväng till sibyla sen för en hamburgare då madde var tvungen att få mat i sig då hon ska jobba natt i kväll på grafiska.

I morrn är det äntligen fredag och helg, ska bli så skönt att komma hem i morrn kväll och veta att man kan vila en stund i soffan om man vill utan att veta att man rubbar nattsömnen för man behövver inte gå upp så tidigt dagen efter.

Nä krypa ner i sängen och sova och hoppas på att jag inte vaknar kl 4 på morgonen som jag gjord 2 dagar i rad.

Puss, kram och god natt på er!

Fans helvete

Tror ni inte att jag lyckades vakna kl 4 i dag igen utan att lyckas somna om, det är så jävla älskvärt eller inte. Usch jag vill inte längre, jag vill kunna sova en hel natt igenom utan att vakan så här.

Jag hoppas att jag får sova hela natten igenom i kväll efter som då har jag varit på vattengympa och det lär man ju blir extra trött utav. Men men det är bara i dag jag ska genomlida och i morrn sen är det helg men det blir dock ingen sovmorgon på lördag för tåget till sthlm går kl 9. Visst det blir ju några timmars sovmorgon men som tur är har jag lätt för att somna på tåg, det tar ju endå ca 1½ timme med regunaltåg till sthlm.

Nu ska jag fixa till mig, sätta upp ögonlocken med klädnypor känns det som. Som tur är så brukar jag alltid vara pigg när jag ska köra bil, kan bero på att jag sätter på iron maiden på rätt så hög volym och dunkar i bilen.

Puss och kram på er i mörkret!

Jaha

Då var den här dagen snart över och det är bara 2 arbetsdagar kvar innan det är helg. Men först så ska jag och madde åka ner till badhuset i morrn kväll och bada, sak va duktiga och prova på vattengympa.

Det var lite tomt när man kom hem i dag då det inte var någon huns som kom och mötte än i dörren men det kommer fler gånger då vi ska va hundvakt.

Nä om man skulle ta en varm dusch innan man går och lägger sig, jag hoppas att jag inte vaknar kl 4 i morgon bitti och inte kan somna om. Ska bara lyssna klar på lips of an angel med hinder som jag har fasnat för totalt.


Puss och kram på er!


Gäsp

Är lite små seg i dag, vaknade redan kl 4 och kännde att jag kommer då fan mig aldrig lyckas somna om. Och så klart så hade jag rätt, har legat och vridigt och vänt på mig i 1½ timme ungefär, är det inte underbart eller inte.

Blir till att åka bil i dag för då kommer jag hem fortare om man inte fasnar i bilkön där det är vägarbete, jaja det visar sig.
Vart ialla fall möt utav lilly nu på morgonen när jag gick upp, hon är lika seg som jag.

Mamma var nyss ute på en kort promenix med henne och lilly var motligt road men desto gladare när hon sprang in genom dörren,

Nä om man skulle ta och fixa till sig så man kan åka i väg om en stund, måste åka i väg och tanka oxå.

Puss och kram på er i mörkret!

Sweet

Dagen flög fram på jobbet, fick köra in till flen och lämna av en dam sen vart det att snurra runt på mackerna för att köpa cigg åt chefen. Han skulle ju så klart ha ett märke som första macken inte hade så det vart andra macken som tur nog hade det.

När jag kom hem så var det en liten sötsak som mötte mig i dörren, nämligen lilly. Vi ska vara hundvakt hela kvällen samt i morgon åt henne. Hon är så go den hunden, det märks knapp att man har en hund när man är hundvakt åt henne.

Var på sultans förut och fikade med emelie,johan, kim och werran. Vart en hel del prat om jobb, bilar och lite annat skit. Kom fram till att jag, emelie, werran och madde om hon inte jobbar på lördag ska slå klackarna i taket nästa fredag. Det blir med andra ord en krogrunda.

Nä nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova. Puss och kram er alla!

Sweet

Fick sluta tidigare i går efter som de var tvugna att få en bil inkörd till stan så jagfick den stora äran sen tyckte arkan att det inte var någon ide för mig att ta bussen tillbaka till jobbet för att vara där i drygt 20 min för att sen åka hem. Så jag var hemma kvart över 2, åkte iväg och fixade lite papper sen vart det teve soffan.

I natt har jag faktiskt inte vaknat och inte kunnan somna om, woho eller nått. Ska strax knata bort till bussen, känner dock inte för att gå ut då jag är en anningen frusen i dag men det blir nog bra så fort man kommer igång och rör på kroppen.

På torsdag blir det till att bege sig ner till badhuset med madde och kanske werran. Det blir solning, bada bubbelpol och vattengymnastik, skratta inte åt det sista! Vi hade tänkt prova på och se om det är nått för oss, dock kommer vi nog se jävligt roliga ut som hoppar runt i basängen.

Puss och kram på er!

Surt

Vakande kvart i 1 i morse och kunde inte somna om, fan så lyckat eller inte. Låg och vred och vände på mig, lyckades somna bort mot 3 tiden skulle jag tro. Så nu är jag så äckligt trött och det jag helst skulle vilja göra är att bara krypa ner i sängen men det går ju inte.

Min första tanke när jag vaknar på morgonen efter att ha sovit så här dåligt är att hoppas dagen går fort så jag får åka hem och sova. Som sagt det mesta känns som om det kretsar om sömn men så är det, får man inte sova ordentliget  under natten så är det fan mig det enda man tänker/längtar till under dagen att få sova.

Nä fixat till mig och knalla bort till bussen så man kommer till jobbet, längtar till lunchen då det ska ätas och sovas.

Puss och kram på er!

Beroendeframkallande

After Eight chokladen är fan mig beroendeframkallande lika så låten lips of an angel med hinder, tror jag har lyssnat på den 10 gånger i rad. Vad som mer är beroendeframkallande åtminstonde för mig så är det underbara vänner, min familj, bra musik och god mat.

Puss och kram på er!


Dåligt

Mamma gjorde i ordninge en fransyska (tror det stavas så) i går efter konstens alla regler som vi skulle äta idag. Har för mig att hon stekte köttet i 1 timme sen stallde vi in den i kylen och tog fram den i dag och den fick värmas upp i grytan i 20 minuter. Så långt så var allt bra tills mamma skulle skära upp köttet då var det helt blodigt rakt igenom ( var bara stekt runt om kanerna) så det var bara ner i grytan i 40 minuter. När hon tog upp den sen för att skiva upp hela så var den fortfarande helt blodig inuti.

Min mor var allt annat än glad och vi kommer då aldrig med att köpa kött uppe på nya coop vid lövåsen det är en sak som är klar. Och vi kom även fram till att det inte kan ha varit fransyska som det stod på förpackningen, förövrigt så var den inte ljupfryst för hade den varit det så brukar det ta lite längre tid att till laga köttet men när det inte blir igenom på samanlagt  2 timmar jag då är det nått som inte stämmer.

Så mkt för den trevliga söndags middagen, mamma hade ju tänkt bjuda på en jätte god middag när det var fars dag  i dag. Jaja det är sånt som händer men fan vad förbannad man blir.

Glad fars dag, puss och kram på er!

Snart slut

Ja så var den här helgen snart slut och en ny arbetsveckan börjar. Men innan den här dagen är slut så ska jag hinna med att städa och tvätta. Och om jag känner mig rikigt hurtig så funderar jag på att kanske gå en promenad.

Puss och kram på er!

Slappa

I dag har jag inte gjort mkt alls, mest bara legat i soffan och slappat. Var nere en sväng på stan och inhandlade en massa varma strumpor åt mina små fossingar.

Blir en skön hemmakväll i soffan, orkar inte gå ut dessutom så är det kallt ute och kyla är inte riktigt min grej. Sol där imot är mer min melodi, någon som har lust att bjuda iväg mig på en solsemester så är det bara att ni hör av er.

Nä leta fram mp3:n och lägga sig i soffan och mysa in sig i den varma filten och lyssna på lite härlig musik som hinder med lips of an angel. Den är helt gudomlig sen har sångaren en helt underbar röst att lyssna på.

Puss och kram på er!

Ja du

Orkade inte skriva nått i går kväll för jag var en aningen trött när jag kom hem från jobbet. Efter maten så vart det sovan, hade tänkt vila någon timme men så vart det inte. Jag fasnade framför teven samt en tidining så det där med att vila glömde jag totalt bort.

Vart en sväng på krogen i går, träffade på jenny, krille, tess, hennes bror samt natha. Var en helt okej kväll i går, drog dock så jag var hemma kvart i 2 efter som jag var en aningen trött. Sov som en princessa i natt vilket var skönt.

Ska ner på stan en sväng snart och inhandla tjocka strumpor som jag kan ha på jobbet så inte mina fossingar förfryser i verkstan. Ska se om jag hittar nått annat skoj att köpa, men ska tog hålla lite i pengarna då min mor och jag ska upp till sthlm nästa lördag.

Puss och kram på er i ruskvädret!

Skogen

Efter att jag kom hem i går och käkade middag så bar det var ut i skogen med madde och chrille för att åka till kim och weronica. Det vankades nämligen fika där ute, emelie, johan och kevin kom ut och gjorde oss sällskap. Killarna övertog teverummet medans vi tjejer bänkade oss vid köksbordet.

Vi var där ute i 2 timmar och babbalde en massa skit och planerade inför den 13/12, de där 2 timmarna känndes mer bara som 30 min. Men tiden går fort när man har roligt.

Var hemma sen tjugo i 22 så då var det bara att krypa ner i sängen så jag skulle orka upp i dag vilket jag faktisk gjorde. Ska borsta tänderna snart och gå iväg till bussen, sak banne mig vila en stund på vägen till jobbet för jag vaknar endå lagom som vi åker ur sköldinge.

I dag prick kl 16 så är det då äntligrn helg, helt jävla underbart. Blir utgång en stund i kväll vid elva tiden för innan dess ska jag banne mig vila en timme eller två.

Puss och kram på er!

orka

Trött...frusen...åka till jobbet snart...vill helst bara sova...hoppas på en snabb dag..önskar det var kväll så man fick sova...

Puss och kram på er!


Snabbt

Den här dagen gick snabbt den också vilket är skönt. Vart hemmalagad pizza till middag vilket inte var helt fel. Efter middagen så vart det en fika på sultans med werran sen åkte vi till willys och handlade. Känner att det snart är dags att krypa ner i sängen och sova.

I morrn är det torsdag och snart så är den här arbetsveckan gjort. Har inga direkta planer för helgen, blir nog att gå ut och kolla läget på krogen på fredag. Nästa lördags så ska mamma och jag åka upp till sthlm, ska bli trevligt.

Nä bläddra lite i tidningen innan det är dags att sova. Puss och kram på er!


Usch

Japp så var det åter dags att åka till jobbet, hoppas på en snabb dag igen. Usch börjar känna av min hals vilket jag inte tycker om, har ingen lust att få halsfluss. Nä vi ignorerar starkt att det ömmar lite i den, har ingen lust att gå upp till sjukan.

Nä ska borsta gaddarna nu innan jag åker. Puss och kram på er!


Frusen

Dagen gick snabt på jobbet i dag, klockan rusnade ram till lunch och rusade lika fort fram tills det var dags att byta om och åka hem. Åkte i väg och fixade arbetskläder i dag som jobbet står för.

Ligger i soffan under en filt och är frusen, överväger att ta ett varmt bad och se om man tinar upp. Skickade iväg ett mail förut angående den 13/12 till de som det angår så nu vet de vad det är som gäller.

I morrn så är det onsdag och halva arbestveckan är avklarad. Funderar på om man skulle åka ner till badhuset och fixa badkort och samtidigt passa på att simma några längder.

Blir att åka bil till jobbet i morrn med vilket innebär att jag kan sova en kvart längre vilket inte är helt fel. Man sover ju som bäst mellan kl 4-7,i alla fall så gör jag det så det är ju ingen höjdare att krypa upp ur sängen 5.25. Men som sagt i morrn kliver jag nog inte upp förens kvart i 6.

Puss och kram på er!

God Morgon

Ja då vart det snart dags att bege sig till jobbet men i dag kan jag ta det lite lungt för pappa är hemma och är sjuk så då har jag till gång till bilen. Så istället för att åka buss så blir det till att köra bil. Visst är det väl skönt att åka buss för då kan man sova en liten stund påväg till jobbet men man kommer ju inte hem förens kl 17 med bussen och med bil så är jag ju hemma i stan typ halv 17 och det är mkt skönare.

Nä borsta gaddarna och sen packa väskan sn är det bara att bege sig iväg till jobbet. Hoppas på att dagen går fort. Ska kanske träffa werran i kväll, passa på att fixa vårat badkort då så vi kommer igång med träningen.

Puss och kram på er!

Brev till en vän

Vet inte riktigt hur jag ska börja men det här är inget brev som säger att allt är ditt fel för det är det inte. Det är nog till stor del bädas fel.  Jag saknar våran vänskap..vart tog den vägen? Går den att rädda? För jag saknar den

Jag har säkert för höga krav på dig som vän men det känns som om att förut så hörde du av dig mer, det gör du inte längre. Jag kräver inte att du ska höra av dig flera gånger i veckan, någon gång i månaden vore trevligt så man vet att du lever och mår bra.

Jag menar inte att det är bara du som ska höra av dig utan jag också. Men för tillfället så känns det som om det bara är jag som har hört av mig till dig. Om jag nu har fel så snälla berätta, visa mig det.

Jag trodde det skulle bli bättre när vi pratade sist, då du fick mig att gråta. Jag vet att det inte var din mening att få mig att gråta men på nått sätt så känns det som om vad jag än säger eller gör så är det bara fel. Det är nog inte din mening att få mig att känna så men det gör jag, kanske är jag överkänsligvem vet.

Jag vet att jag behöver bättra mig på att le och se glad ut som du sa ena gången när vi pratade. Jag försökte sist jag träffade dig men det verkade inte hjälp för du såg inte så vidare värst glad ut över att se mig.

Kanske är det dags att ge upp,skita i den här vänskapen men det känns vemodigt för en del utav mig, en stor del av mig vill fortfarande ha kvar vänskapen med dig.  Men det känns nästan in till hopplöst ibland att försöka fixa det här. Är det jag som har fel? Jag hoppas det.

Ibland får jag känslan utav att du inte tror att vi kan vara vänner för att jag har känslor för dig. Så är det inte, de känslorna jag hade för dig försvann för ett bra tag sen, det enda jag känner för dig är som en vän.

Vi gjorde ett försök och det funkade inte och det accepterar jag för jag kände att jag har/hade endå en jävligt bra killkompis och att det var värt mer än nått annat. Hade jag fel där eller?

Jag saknar min vän som gjorde fula grimarser och fick mig att skratta..vart tog du vägen? Är det jag somhar förstört allt för det känns som så.  Jag vart en aningen ledsen sist jag kastade iväg ett mess till dig för det känndes som om det bara var jag som konverserade och frågade vad som hände osv. Ingen fråga tillbaka om vad som händer, lust att ta en fika eller så.

Det känndes trist, kanske överreagerade jag men det var den känslan jag fick. jag hoppas att vi någon gång kan lösa det här vad det nu är. I vilket fall som helst så är meningen med det här brevet inte att smutskassta dig utan bara förklara hur jag känner för jag är en sån person som har jävligt svårt att prata om hur jag känner och mår.

Visst hade det säkerligen varit bättre att ta det här mellan fyra ögon i stället för i ett brev, det kanske hade varit mindre fegt utav mig men jag har ingen lust att gråta igen framför dig eller någon annan. För jag vet att skulle jag säga allt det här till dig som jag nu har skrivit skulle jag garanterat ha börjat gråta Och jag avskyr att gråta inför folk då jag känner det som en svaghet och sårbarhet och jag avskyr att känna så. man kanske inte ska se det på så sätt men jag gör det.

Efter att du läst det här brevet så snälla om du vill prata hoppa över att skrika på mig för det orkar jag inte med, så stark är jag inte som folk oftast tror jag är. Inte för att jag tror du skulle göra det men man vet aldrig. Om jag har sårat dig på nått sätt så ber jag om ursäkt, det har aldrig varit min mening.

I allafall så hoppas jag att du mår bra och önskar dig all lycka i livet vare sig vi kommer lösa det här eller inte.
                                                                                                                                                                                        Madde


Jag skrev och skickade det här för ex antal veckor sen. Responsen på brevet vart bra, han uppskattade det. Till det tråkiga är att det har inte blivit någon bättring som han lovade. Sågs på krogen i helgen och ena stunden gick det bra att prata med mig men sen när vi satt flera stycken vid samma bord så existerade jag inte eller jo när du frågade om jag ville ha alkohol och när svaret vart nej så dög jag inte att prata med längre.
 
Tack så mkt också för fikan vi skulle ha tagit i lördags som du lovade att höra av dig om. Det var verkligen trevligt, det måste vi ta och göra om eller vad säger du. (ironisk) Det vore ju trevligt om du kunde ta dig i kragen och höra av dig när du säger att du ska det och att fikan kan bli av någon gång detta år!

Mys

Hade sovmorgon i dag efter som jag skulle till (hår) läkaren kl 11. Han med att åka ut till tippen innan och kasta ena fotöljen. Efter det så gick jag ner till bosse som fixade mitt hår sen vart det konsum för att köpa lunch som jag tryckte i mig framför teven.

Kl 13 så trillade brudarna in på fika här hemma, emelie hade med sig kevin oxå. Vi satt i ca 2 timmar och babblade en massa skit och hade trevligt. Det vart en hel del skratt under fikat och tårtan jag hade bakat gick hem hos tjejerna.

Sen efter fikat så åktejag och handlade på willys, bolaget och till sist konsum. Passade på att åka ner till olympus så nu har vi ett bord bokat till den 13/12 då vi ska ut och äta.

Sitter nu i soffan och är lagom sen, blir nog till att krypa ner i sängen tidigt i kväll så man orkar upp tidigt i morrn. Ska dock lägga in lite musik i mobilen, kolla på simon och tomas på teve samt byta sängkläder innan det är dags för att krama kudden.

Puss och kram på er!


Kul

Åkte upp till barbro i går och satt och snackade skit med henne,kicki o natha innen vi drog till grendel. Det va rinte så jätte mkt folk där först men sen så ringde mamma så jag åkte iväg och hämtade de och körde de till grende. Tror jag åkte 3 vändor och hämtade folk så till slut så var det en hel hög nere på grendel.

Sen bar det av till stompers efter ett tag och där slutade kvällen sen. Körde hem mina föräldrar, min mosters sambo samt hasse vid 1 tiden, var tillbaks i stan vid 2 tiden. Tog lite tid att köra hem från sköldinge då det har varit vägarbets och det är  en massa skarvar i vägen efter att de har asfalterat på vissa ställen. Som tur var så hade jag natha som rese sällskap.

Åkte tillbaks till stompers och sen vid kvart i 3 så körde jag hem kicki, barbor och kristine, vart dock ett stop vid Mc donlads driven för lite mat. Landade i sängen vid 3 tiden och det var gudomligt skönt att få sova.

Åkte och kollade på bil i dag med min mosters sambo men det var inte mkt till att ha, hela nederdelen på bagagluckan var rostig samt högersidan längst ner vid skärmarna men ägaren sa att nä men det är inte så farligt. Ja eller hur..måste ju fan byta lucka som går på ex antal kr så nej tack.

Så vi åkte till onoff och kollade på mobiltelefoner istället sen vart det coop och handla diverse grejer. Bakade en sockerkaka förut som jag delade på och la chokladmousse imellan. Det vart rikigt gott, ska bjuda tjejerna på det i morrn när vi ska fika.Nä ladda ner lite musik sen blir det teve tittande. Puss o kram på er!
Party

Var och hämtade min mosters sambo förut och körde in honom till stan sen så körde jag ner mina föräldar och honom till olympus för de skulle fira en vän där. 

Fixade nyss till några varma mackor som fick bli kvällsmat ooch nu slö tittar jag på teve. Ska börja fixa till mig om en liten stund och sen bär det va hem till barbro på inflyttningsfest . Ska blir rikigt kul men det blir dock nyktert för min del för jag ska köra i kväll.

I morrn är det bakning som står på schemat, ska baka sockerkaka som jag sen ska dela till två delar och läggga chokladmouss i mellan. Ska bjuda tjejerna på det på måndag då vi ska fika. Nu börja fixa till sig var det.

Puss o kram på er alla!


Så där jag

Det vart en lite runda ute på krogen i går, fick sällskap utav emelie. Det var riktigt mkt folk ute men det berodde nog på att det nyss var löning. Träffade barbro där nere på san marino så vi slog oss ner och gjorde henne sällskap, träffade även på stefan.

Barbro och jag babblade och jag vart uppbjuden på inflyttningsfest hemma hos henne i dag så det ska jag roa mig med ikväll medans mina föräldrar är på fest. Dock så kommer det vara nyktert för min del då jag ska va chaffis i kväll.

Synd att det går bra att prata när vi står själva men att du inte kan göra det när vi är flera styckna vid ett bord. Vet du hur värdelös och ivägen man känner sig då, jag tror inte det.

Ska titta på teve nu, puss o kram på er!