Jag klarar...

  1. jag klarar mig utan folk som ljuger för än
  2. som säger en sak och inte håller det
  3. som kommer med dåliga ursäkter när man konfronterar dem
  4. som bara pratar om sina problem hela tiden och inte kan lyssna på andra
  5. folk som inte kan höra av sig till än.. (jag vet att jag inte är så bra på det själv men jag försöker bättra mig och jag har dock informerat detta till alla mina vänner)  speciellt om man är lite osams. Om folk/vänner/bekanta säger till mig att de är dålig på att höra av sig, fine då vet man lixom
  6. folk som säger jag hör av mig och inte gör det.. det är okej om man hör av sig senare och ber om ursäkt att man glömde bort att höra av sig men inte annars. Då ska det finnas en jävligt bra ursäkt


 

jag vet att jag som sagt inte är så bra på att höra av mig men jag tänker försöka bättra mig.
det finns säkert fler utav dessa punkter som jag behöver bättra mig på och det tänker jag göra.
som man själv vill bli behandlad ska man fan mig behandla andra!

Tisdag

Hade tur och jobbade en kort tur i dag vilket var skönt efter som det var så varmt i dag. Sen när jag kom hem vart det på med bikinik och lägga sig på en filt ute på gräsmattan. Lyckades somna med mp3 spelare i örona ute på gräsmattan när solen gick i moln. Var duktig och städade mitt rum idag samt så bakade jag en rabbarber paj. I morrn är det stan som gäller, shopping och fika. Sen om det blr fint väder så kanske jag åker ner till djulö eller så blir det att lägga sig på gräsmattan här ute.

Helgen

I fredags morse rensade vi ut boden sen vart det till att handla och efter det åka ut till sköldinge. Åkte hem till min moster och hennes sambo där vi åt en massa god mat. Sen fick jag köra min mosters sambos volvo amazon vilket var jätte kul. Fick ett telefonsamtal utav micke under kvällen vilket var jätte trevligt, saknar dig vännen. Du får fan mig ta och komma hit snart.

Lördags åkte jag, tt och amanda ner till djulö för att sola och bada. Det var så himmla varmt ute så vi låg mest i sjön och jäste. Sen på kvällen så tittade jag och tt på nya knight rider filmen och den var kanon bra. Efter det vart det till statt där det inte hade kommit så mkt folk så det vart en sväng ner till lilla krog och sen tillbaks till statt. Vi gav upp vid 1 tiden då det var så himmla varmt där inne.

I dag söndag har jag den stora "turen" att jag ska jobba i den här värmen, börjar 11.45 och slutar 21.15. Suck har ingen ork att jobba men det ska väl gå det med. Ska väl gå ut och gå elljusspåret med werran sen i kväll, vi har ju fått för oss att vi ska bli hurtiga.

Sweet

Jobbade sista dagen i dag på mitt 7 dagars schema så nu har jag 2 lediga dagar innan det är dags att knata ner till jobbet igen. Var och fikade med madde och chrille förut på sultans på norr, var så varmt så vi satt inne. Satt och snackade lite skit och hade det trevligt. Ska gå elljuspåret med werran i kväll igen, vi har kommit fram till att vi ska bli nyttiga. I morrn ska jag och min mor städa ur boden sen bär det av ut till sköldinge på kvällen för lite god mat och sällskap hon min moster och hennes sambo. Kanske till och med blir så att jag sak köra runt han och min far i hans amazon.

Elljuspår & djulö

Var duktig och gick elljuspåret med werran och tt efter att jag slutade jobbet halv 21. Sen tog vi en tur ner till djulö och tog ett dopp i sjön och svallkade av oss. Det var rikigt skönt, så i kväll kommer jag att sova gott. Har bara morgondagen kvar att jobba sen är jag ledig i två dagar, ska bli helt underbart.

.....

"Jag älskar den manliga kroppen. Den är bättre utformad än den manliga hjärnan."
                                                                                                                        Andrea Newman


"Ju mer jag har med män att göra, desto mer tycker jag om hundar."                                                                                         
Madame de SévignéHittade de här klockrena citaten som verkligen stämmer in på vad jag tycker om män ibland. En hund är fanmig mer trofast än en man och de behandlar än inte som piss. Och angåenge citatet om den manliga hjärnan så finns det undantag då det faktisk finns vissa män som har en väl utformad hjärna som fungerar men det är sällsynt.

Tisdag

I dag har jag bara tagit det lugnt, börjar jobba kl halv 4 till halv 21.  För tillfället så är jag hundvakt åt lilli, sophias hund. Ska ta hand om henne till halv 4 då hon slutar jobba och jag börjar jobba istället. Ska va duktig och gå promenad med werran sen i kväll när jag har slutat jobbet. Bara två dagar kvar efte ri kväll att jobba sen är jag ledig, ska bli så skönt så.

Helgen

Ja så var helgen över och jag har spenderat den med att jobba. Kanske inte det roligaste men det blir pengar vilket alltid är trevligt. Ska strax gå och lägga mig då jag är bra jävla trött efter dagens arbetspass. Har bara 4 dagar kvar att jobba innan jag är ledig 2 dagar vilket ska bli skapligt skönt. Det är ingen höjdare att jobba 7 dagar i rad. Nä tack och god natt för min del.

05.55

Burr.. det ser förjävligt kallt ute och jag är trött och känner inte direkt någon ork för att gå till jobbet. Men vetskapen om att jag får gå hem kvart i 12 och sova några timmar innan jag börjar jobba kl 16 igen får mig att känna lite mer ork. Bara 4 dagars jobb kvar efter i dag innan jag är ledig 2 dagar. Nä lika bra att fixa till sig så man är klar för att röra sig till jobbet, ingen höjdare att börja kvart i 7.

Gäsp

Är lagom trött och skulle hellre ligga kvar i sängen och sova istället för att gå ner och jobba. Som tur är så kommer det vara lugnt där nere, åtminstonde tills den sjunde boende kommer hem halv 3. Var peppe på i går att gå ut på korgen i kväll men det vette tusan om jag är det längre. Tror då inte jag kommer bli mer pepp under dagens gång. Blir nog att titta på film och ta krogen nästa helg istället.

God Morgon

Gick upp för en halvtimme sen och det är snart dags att fixa till sig innan jag ska steppa ner till jobbet. Det ser ut att kunna bli en lugn och skön dag på jobbet då en utav de boende har åkt hem. Sen så har jag turen att jag jobbar bara en kort tur, 7.30 till kl 13. Tänkt om man kunnde jobba sådanna turer hela tiden men då skulle man dock inte tjäna så mkt pengar. Ska roa mig med att jobba hela helgen samt att jag jobbar nästan hela nästa vecka, går av på torsdag kvällen. Jag lär väl vara död då skulle jag tro men jag är ju ledig nästan hela helgen där, jobabr dock söndagen. Nä nu ska jag sluta skriva och fixa till mig så jag är fitt for fight så jag kan jobba.

Löfte

Nu har jag gett mig själv ett eller rättare sagt fler löften.

1. Jag ska återuppta min träning och den här gången ska det hålla i mer än 4 veckor.
2.Dra ner ordentligt på godis, chips, dricka och onyttig fet mat.
3.Ha bättre ordning på rummet så det inte ser ut som ett bomdnedslag.
4.Bli mer organiserad.
5.Att bli bättre på att söka jobb.

Vi får väl se hur bra det här kommer att gå men jag har gett mig fan på att jag ska lyckas. Det är väl tur att jag är envis utav mig, den egenskapen kan vara rätt så bra att ha ibland.


Oj...

Upptäckte att jag inte har skrivit hör på ett jätte bra tag. Har inte hunnit och orkat då jag jobbar rätt så mkt nu under sommaren. Det har väl hänt en hel del, men tänker inte skriva om allt.

Har hunnit med att fylla år och fira det. Har åkt till linköping två gånger med werran. Har blivit en hel del festande de helger jag inte har jobbat. Var på bio i går med min mor och tittade på mamma mia och den var super bra, den måste bara ses säger jag.

Var hos frissan i dag o toppade håret så nu är det fräscht och snyggt igen. Ska tillbaks till frissan om drygt en månad och färga utväxten. Ska till norrpan om några veckor och fylla i lite bläck på vissa utav tatueringarna. Ska även komma igång med att träna och äta nyttigare. Man måste ju försöka hålla sig fräsch ocn snygg, det krävs hårt arbete att ligga på topp.