Jummy

Fick slutat 2 timmar tidigare i dag vilket man inte tackr nej till. Så när jag kom hem for jag och pappa i väg till kyrkogården och tände ljus sen åkte vi hem. Tog ett varmt bad föut för att tina upp min frusna kropp, det var rikigt skönt kan jag säga.

Nu sitter jag och väntar på maten, det blir potatisgratäng med möggelost och skinkschnizel med ost på. Det sak bli riktigt gott att sätta tänderna i. Känner doften utav potatisgratänge, det luktar så gott att det vattnas i munnen på än.

Nä nu är maten klar så jag ska springa ner till köket och hugga in nu, puss o kram på er!

Fredag

Yes så är det äntligen underbara fredag och jag ska bara avverka 8 timmar innan det är helg. De 8 timmarna kommer att gå snabbt har jag en känsla utav dock så gillar jag inte vädret som har blivit. Jag är då inte byggt för kyla, snö och sen detta mörker.

Ska åka ner till graven sen efter jobbet och sätta ljus för det är ju allahelgona i dag eller i morrn. Sen blir det hem och fixa mat och sen mysa ner sig i soffan under en varm filt. Det där med utgång i kväll känns inte så jätte lockande med kylan men det där brukar ju ändra sig. Det brukar nästan alltid sluta med att jag knatar ner en sväng och kollar läget.

Nepp ska fixa till mig nu så den här dagen kan börja. Puss o kram på er alla!

Satan i gatan

Jag var verkligen glad att jag plockade fram vinterjackan i dag för tusan vad svinigt kallt det var när jag väntade på bussen i morse. Dagen rullade på fort och utan att jag visste ordet utav så var det dags att byta om och åka hem.

Slapp åka buss hem i dag för jag fick det stora nöjet att köra hem en utav bilarna som var klara, var en audi kombi. Den var riktigt skön att köra dock så uppskattade jag inte resan hem då det spöregnade och på köpet så var det ju vägarbeten vid valla också. Jag bara älskar att dela körbana med stora feta lastbilar eller inte men jag överlevde resan men var jävligt glad när jag kom fram och kunde lämpa av bilen och traska hem.

Sitter nu och myser i soffan under ett varmt täcke och slötittar på teve. Tror det blir till att krypa i säng tidigt i kväll för det var endå inget bra på teven så då kan man lika bra sova. I morrn så är det fredag och helg vilket ska bli skönt, tror jag ska gå ut och kolla läget en snabbis i morrn kväll.

Nä nu ska jag kasta mig över fikat, puss och kram på er alla!

Burr

Ja nu jäklar är det då dags att ta fram vinterjackan för tempmätaren står på -5 grader. Usch usch det är då inte lockande att kliva ut genom dörren men vad måste man inte göra för att ta sig till jobbet.

Är små trött och överväger om man ska ta svängen förbi pressbyrån sen och köpa nått med lite coffin i så man vaknar till liv men först ska jag borsta gaddarna sen rota fram vinterjackan.

Puss o kram på er alla i kylan!

Så där jag

Dagen gick riktigt fort på jobbet men sen så hade vi ju mkt att göra oxå. Var dock spyfärdig fram till lunch sen gick det som tur var över. Hatar att inte kunna äta frukost som en normal människa. Fick dock lite trevliga besked vilket glädjer mig.

Var tött och seg när jag kom hem men vart genast på bra humör då jag möttes utav lilly när jag klev in genom dörren. Sötare hund får man leta efter. Just nu ligger vi i varsin soffan och myser, hör lite små snarkningar bort ifrån soffan där hon ligger.

I morrn är det torsdag och snart så är det helg, ska bli skönt. Ser ut att bli en lugn helg än så länge men det hinner säkert ändra sig. På lördag ska jag va fylleschaffis åt mina föräldrar som ska ut.


Ja men det är ju kul att man får svar när man skickar iväg en fråga..så mkt för den bättringen men hej vem försökte jag lura genom att tror på det. Jaja tycker bara det är tråkigt att det inte finns något engagemang från din sida. En annan försöker ju åtminstonde men hej vill man inte se eller så, så berätta det istället för att bara ignorera messet.


Nä busa lite med lilly nu innan det är dags att lämna tillbaks henne. Puss o kram på er alla!

Nu så

Nu jävlar ska jag komma iväg till jobbet i dag, visserligen känner jag mig illamående men då får jag väl helt enkelt spy på jobbet. Peppar peppar ta i trä så hoppas jag inte att jag gör det men tänkter dock inte ligga hemma och klättra på väggarna för att jag är rastlös, det är inte riktigt min melodi.

Nä ska hoppa in och borsta mina små gaddar sen är det bara att packa väskan och bege sig mot bussen som ska ta mig till jobbet för jag ska dit, skam den som ger sig liksom.

Klarar jag mig bara fram till lunch så går ju de återstående 4 timmarna fort.

Puss o kram på er alla!

Fram och tillbaka

Har varit och handlat med werran först bar det av till onoff sen hem till henne för att hämta plånboken sen åkte vi hem till mig och käkade fläskpankaka. Sen bar det av för att möta upp emelie en tjejkompis till henne som skulle komma på besök sen bar det av till coop extra för lite godis sen körde hon hem mig.

Sitter nu i soffan och slöar, pratade med chrille på msn nyss och så en killkompis som jag har lärt känna på bdb. Ska se om vi ska träffas nått nästa vecka och ta en fika, ska bli spännande men lite läskigt. Och till det komiska så heter han precis samma ska som ett utav mina ex och flört heter, ironiskt eller vad.

Nä nu är det banne mig dags för sängen för i morrn ska jag fan mig iväg till jobbet har jag bestämt. Kröp i hela kroppen när jag var hemma i dag och rastlös som tusan vart jag, nä jobba är bra för kroppen.

Puss, kram och god natt på er alla!

Humm

Lyckades ta mig till bussen i morse innan illamåendet sköljde över mig så det var bara att ge upp idén på att åka till jobbet. Jag lyckades ta mig hem innan för dörren innan frukosten jag hade ätit bestämde sig för att komma upp. Härligt eller inte!

Jag är inte det som är klen och är hemma för minsta lilla men jag åker då fasiken inte till jobbet när jag är spyfärdig, är hellre hemma nerbäddad i soffan och är spyfärdig. Någon måtta får det vara på hurtigheten, men i morrn då jävlar ska jag till jobbet.

Morsan frågade mig förut i dag om jag mådde illa för att jag inte trivs på mitt jobb. Och så är inte fallet, det här är första stället jag verkligen trivs på även fast jag måste kliva upp tidigt på morgonen när jag är som tröttast men det är så värt det.

Nä nu ska jag se om jag kan äta nått utan att må illa, puss o kram på er alla!




Morrn morrn

Japp nu är man vaken och ska strax åka iväg till jobbet, skönt att man kan vila ögonen en stund på bussen. Är lite små trött i dag igen och det beror åter på att jag vaknar 2-3 gånger per natt.

Åh det skulle vara så skönt att få sova en hel natt igenom utan att vakna men men. Bara 3 arbetsdagar kvar efter i dag och nästa måndag så är man ju ledig också eftr som jag hade lite mötenjag ska på vvilket innebär SOVMORGON för min del! Yes, jippi woho! Nä packa ihop grejorna och bege sig till jobbet nu då.

Puss och kram påer alla!

Måndag

Sov halvdannt i natt även fast jag gick och la mig halv 22 då jag var trött så ögonen stod i kors, men som tur var så var jag inte så jätte trött när klockan ringe 05.25 i morse. Det var ovanligt ljust ute när jag klev på bussen mot flen, det kan nog bero på att vi har gått över till vintertid.

Dagen gick rikigt fort på jobbet, passade på att kasta iväg lite mess under lunchrasten samt att vila en liten stund. Vilandet på lunchrasten hör till den dagliga rutinen som jag och min arbetskompis har börjat med ( har glömt bort hans namn, det är något svårt och utländskt).

Var rätt så pigg när jag kom hem för en gång skulle, vart till att käka mat på en gång sen bädda ner sig i soffan och mysa under filten och glo på teve. Frös som tusan förut så det vart till att ta ett varmt bad för en stund sen, så nu är jag varm och börjar bli en aningen trött.

Jag ska bara se klart på design thomas and simon sen blir det att krypa ner i sängen för lite skönhetssömn så man orkar med morgon dagen. Jag hoppas den går lika fort som den här dagen har gjort.

Btw så har jag märk att jag sover en aningen bättre nu när jag har kopplat ur min klockradio, använder ju ända mobilen som väckarklocka. Slänger upp en bild på hur jag ser ut nu för tiden, har ju nämligen färgat håret brunt för någon vecka sen.

Puss och kram och god natt på er alla!


Oj vad dålig..

Ja jag är inte direkt bra på att blogga men ska försöka bättra mig. Arbetsveckan som var gick fort och det gick bra. Tog en kvällsfika med madde och werran på sultans, satt där i över en timme och skvallrade.

I fredag så vart det åter kvällsfika dennna gången var hela gänget samlat; madde,chrille, werran, kim, emelie,johan,kevin och jag. Det vart sultans denna gången och åter igen så satt vi drygt en timme och skvallarade och planerade en massa saker som vi är sugna på att göra.

Vart utgång på kvällen med natha ner till san marino och sen vidare till bakfickan, träffade på lite folk som man kännde. Kom hem prick kl 2 efter som jag var skapligt trött efter en tuff jobbvecka.

Lördag sprang jag ner på stan och uträttade lite ärenden sen vart det att planera med emelie och werran hur dags de skulle komma över och göra sig iordning hemma hos mig för att sen dra till statt. De kom vi åtta tiden så då var det bara till att fixa till sig och fixa hår samt smink innan vi var redo för att hämta stämpel.

Det bar sen av ner till lilla krog där jag träffade en klasskompis, han visade sin nya tatuering som var grymt snygg och ja han ser inte heller illa ute om jag ska vara ärlig. Träffade natha, linus och annelie där nere. Sen vart vi hungriga så det vart ett stopp på maistro innan vi drog till statt för att dansa.

Dansa nästan non stopp förutom ni vi var tvungna till att ta lite luft och rökpaus. Träffade på niclas där inne som jag inte har sätt sen förra julen eller nått sånt, var dock rikigt trevligt att träffa honom igen. Sweet memories tralla la.

I dag söndag så har jag bara slappat, åkte upp till nya coop och köpte en massa godis som jag har moffat i mig under dagen. Ska hoppa in i duchen strax innan det är dags att krypa ner i sängen och sova för imorrn är det åter dags för en nu jobbvecka.

Puss och kram på er alla!

Hej o hå

 Lördagen var det förfest hemma hos jenny innan det bar av ner till grendel MC för mer festande. Vart lite shotande nere på grendel samt en och annan cider slank ner. Hade super trevligt o mkt trevligt folk var det där nere.Tror inte jag har haft så roligt på länge. Byte några ord med en viss person och det ser ut som om allt kommer att lösa sig men jag hoppas inte på för mkt, bättre att inte ha några förväntningar än att ha och sen bli besviken.

I dag är det då tisdag och det återstår 3 arbetsdagar kvar, tycker dagarna går jätte fort. Det kan ju bero på att jag har mkt att göra under dagarna nu när jag håller på och utbildar mig till lackerare. Met enda som inte är en höjdare är att gå upp halv 6 på morgonen men man vänjer sig.

Var duktig och åkte ner till badhuset i söndags samt i dag och simmade en massa längder sen vart det bubbelpol samt bastu, helt underbart för kroppen. Träffa emelie på fredag och ta en fika med henne och gulla lite med kevin.

Nä titta på teve och knappra chilinötter, puss o kram på er!

Fredag

Var helt slut efter en tuff men rolig jobbveckan men efter att ha vilat i någon timme och sen tagit ett varmt bad så var jag pigg och på G igen.


Träffade upp madde och chrille nere på san marino där vi haffade ett bord och snackade en massa skit och träffade en massa vänner. Linda och natha kom ner vid elva tiden och gjorde oss sällskap sen så träffade man på knasen som gått och blivit kär och slutat använda sin skinväst på köpet, är glad för din skull gubben.


Vart bakfickan med natha med flera, träffade på glenn och nathalie där nere. Natha visade upp sin jätte fina ring med 3 diamanter i, snacka om att den var skit snygg. Träffade på danner där nere oxå samt anna.


Hade en super trevlig kväll med alla vänner men det är synd att en viss personr inte kan bete sig moget utan att det hamnar på sandlåde nivå. Jag trodde faktiskt att du var mognare än så men det är bevisat att åldern har inget med mognaden att göra, sug på den du!


Nä fixa käk så jag inte hungrar ihjäl sen blir det hem till jenny i kväll på förfest innan vi ska bege oss ner till grendel MC. Hoppas åter på en kanon kväll men det brukar jag ha med jenny, kicki, barbro och kompani.


Så där ja

Helgen har flugit förbi och det vart utgång i fredags samt i lördags. Vart statt i lördags med werran, det var inte planerat utan en inpuls grej som var jätte skoj. På dagen så vart det en fika med chrisse, madde, chrille samt victor  som ar på besök i stan. Vart en onyttig fika på sultans med två bakelser. Söndagen vart det fika hemma hos madde och chrille med kim och werran.

I går så började jag min lärlingspalts på amiralens bilskadecenter i flen som billackerar. Dagen flög förbi, jag fick slipa och tejpa en massa. Hade träningsvärk i benan när jag kom hem efter att ha suttit på huk samt på knä större delen utav dagen. I dag hade jag grym träningsvärk i bena och har det fortfarande, et är en pina att gå upp och ner i trapper sak ni veta. I dag så fick jag vattenslipa, tejpa, blanda färg och vara med och kolla på när de lackerade. Var en aningen trött i dag så dagen gick inte lika fort som i går men det var grymt skönt att sätta sig på bussen och åka hem kvart över 16.

Nu börjar jag bli sakpligt trött med jag ska se om jag kan pina mig till att vara vaken drygt 1 timme till och kolla på dessperate housewifes. Men vi får väl se hur det går med det, är ialla fall glad att jag har sovmorgon i morrn. Jag behöver inte gå upp halv 6 i morrn utan kan sova till kvart över 6 för jag ska hämta en utav bilarna på skadecentret tvärs över gatan kl 7 och köra den till lackeringen i flen.

Nä försöka pina mig till att va vaken en stund till var det jag, puss o kram på er alla!


Jaha

Ja då sitter man i skolan igen och gör i stort sätt ingen ting. Jag roar mig med att sitta framför datorn och gå ut på en massa sidor som jag kommer på. Nu kanske ni undrar över varför jag inte gör nått i skolan men det är faktiskt så att för tillfället så kan jag inte göra så mkt förutom att vänta på att kl ska bli halv 2. Då bär det av till flen på möte och sen jävlar drar det igång på allvar nästa vecka, det är ialla fall tänkt så.

Vad har den här dagen mer att erbjuda då, jo jag ska träffa werran vid lunchtid och följa med henne till smyckesbutiken. Sen blir det som sagt iväg på möte sen efter det blir det hem och komma på nått att fixa till mat. Det lutar emot utgång i kväll men natha, får se om tt skulle med ut en sväng.

Victor kommer till stan i dag så jag ska planera ihop fika med honom fast det det lutar emot i morrn då det passar bättre för både mig, madde och chrille. Ska kasta i väg ett mess till honom om en stund så han vet upplägget vi har för fikat.

Nä dags att sluta skriva här för nu är det fikarast. Puss o kram på er!

Torsdag

Japp då har man snart klarat av hela skolveckan, ska bli så skönt med helg. Var hos frissan i går och färgade och klippte håret det vart en stor men jätte bra förändring, tänker dock inte berätta hur utan jag lägger upp en bild snart så får ni se hur håret blev =)

Efter att jag varit hos frissan blev det fika med tjejerna på sultans city sen vart det godis handlande på kvarnen. Sen tog jag mod till mig eller jag fick hjälp utan mina tjejer till att genomföra en sak, tack så jätte mkt för hjälpen!

Åkte hem till madde sen och tittade på film och tryckte i oss godis, han med att av verka två filmer innan det var dags att bege sig hem för att fixa middag. Vart att åka upp till madde och chrille på kvällen sen och ha filmkväll med de samt werran och kim. Vi tjejer tittade på film medans grabbarna satt framför datorn och spelade bilspel.

I dag har det varit segt i skolan men fick sluta vid halv 12 så jag var glad. Vart till att gå hem och äta lunch sen vart det en tur ner på stan och köpa textilfärg.

Ska kanske åka ut till werran i kväll för hon skulle hämta ljusen och det som vi hade beställt när vi var hemma hos alex på ljusparty. Ska bli roligt att få hem grejerna, speciellt handkrämen som luktar super gott.

Nä nu ska jag kasta ett öga på teven. Puss och kram på er!

Norrköping

Var skola som vanligt i dag sen så hade jag ett möte och det verkar lovande mer tänker jag inte säga. Min kära kusin ringe förut i dag och undrade om jag ville följa med ner till norrköping och vara smakråd för hon skulle köpa tapeter.

Det vart en livlig resa efter som hon hade alla barnen med sig, hon har tre styckan. När vi kom till norrköping så kom vi på att vi var hungriga så det vart hamburgare på max men innan vi kom dit ( ingen utav oss hittar så bra i norrköping) så vart det en åktur inne i norrköping. Hamburgarna smakade jätte bra och efter det så begav vi oss till rusta och handlade tapeter och lite andra små saker. Ungarna var ju allt annat än lugna, jag säger bara sele och flexikoppel tack.

Det var otroligt skönt att komma hem men även fast de är sjövilda så är de så otroligt söta och gulliga. Åt en smarrig moussaka till middag som mamma hade lagat. Åt så mkt så jag nästan rullade från matbordet.

I morrn ska jag till frissan och fixa till mitt hår, det ska färgas och kippas. Jag vet vilken färg håret ska färgas i men jag vet inte hur jag ska klippa det. Får be min hårfrissör komma på nått bra, dock så ska det inte bli kort då jag vill ha kvar längden så gott det går.

Nepp nu ska jag sluta nörda här och titta på teve. Puss o kram på er!


Ett tag sen

Har inte skrivit på ett tag men det är inte så jätte mkt som har hänt. Pärona åkte till cyper förra fredagen så då passade jag på att dra ihop lite folk som kom över hit. Vart guitar hero spelane och en och annan öl o cider. Var nere en snabbis på krogen och träffade lite folk.

Veckan bestod utav skola, var uppe hon johan o emelie i måndags o tittade på kevin o fikade. Har är så söt så, nästan så man bilr sugen själv. Vart film tittaden hemma hos en killkompis på kvällen. Resten utav veckan har jag hjälp werran o kim att fixa med huset, var ute hos de i torsdags med madde o chrille o tittade på film. Fredags kväll åkte jag o hämtade pärona på arlanda kl halv 3 på morgonen. Var inte hemma förens kl 6 på lördags morgonen..och det var ju inte lite dimma på vägen heller o inga dimmljus på bilfan finns det heller.

Helgen vart med andra ord lugn...var dock ute en liten sväng i går på statt och träffade nathalie och jennie vilket var trevligt.

I går så var det åter skola igen, kan väl inte påstå att vi gör så vidare värst mkt men lite åstakommer vi ibland. Skrev ett långt brev i går till en person dock så vet jag inte om jag ska skicka det. Om jag skickar  det så har jag en känsla utav att jag kommer få jävligt mkt skit för det och jag vet inte riktigt om jag orkar med det, är inte alltid så stark som många tror.

Till något roligare, har fått en as rolig låt på hjärnan...werran du vet vilken jag menar. Jag skyller på en viss person som spelade låten för mig men jag förlåter dig för man blir på så bra humör när man lyssnar på den.

Nä puss o kram på er alla!