Brumm brumm

Vart mkt körande kors och tvärs i går men det gjorde inte så mkt. Var väl på krogen sammanlagt 30 min i går men det gjorde inget, var endå inte så många man kände ute.

Vart en tur ner till grendel i går och det var inte så många där men vi hade kul endå. Kom hem och i säng vid 3 tiden och klev inte upp förens tio i 12.

I kväll vet jag inte vad som händer, kanske vingåker och the crows men jenny ifall hon bestämmer sig för att vi ska dit annars får kvällen utvisa vad  jag gör och vart jag hamnar.

//M

Af

Var där på möte i dag och var då inte så mkt klokare men jag kom iallfall fram till att jag nog ska börja plugga ugen men till vad är fortfarande den stora frågan.

I kväll ska jag över en sväng till emil och sen ska jag hämta barbro och jenny nere i duveholmshallen och köra upp de till stan. Sen blir det en sväng på krogen.

//M

Walk the line

Kollade på den filmen förut men mina föräldrar och tusan vad bra det var, jag rekomenderar den varmt. Var meningen att jag bara skulle kolla några minuter och sen göra lite andra saker men jag fastnade totalt frmför filmen.

Fixade ögonbrynen förut så nu ser de ordentliga ut och naglarna är filade och målade. Känner mig verkligen på topp, ska strax krypa ner i sängen och lyssna på lite musik innan det är dags att sova.

//M

Städa och badhus

Finstädade sovrummet idag så nu finns det banne mig inte en ändå dammråtta där inne. Sen vart det en sväng ner till systemet och mina föräldrar och sen upp till willys och handla med min mor.

Efter det vart det fika med werran innan hon, jag, jessica och jenny drog ner till badhuset. Det vart ju då inte så mkt simma utan istället vart det bubbelpol, bastu samt solning och så avslutade vi med lite käk nere på olympos.

Sen när jag kom hem så vart det till att käka middag igen och nu ligger jag och jäser i soffan.

//M

Onsdag kväll

Var helt okej i går, förfesten var roligast men som sagt jag gör och kommer nog alltid att ha lite svårt för iuc:are. Visst det var jätte trevliga på förfesten men sen spårade det ut lite på vissa, de kan fan mig inte dricka som folk. Nä bättre vet jag grabbarna grus som jag brukar festa med. De må kunna bli ordentligt kalas fulla men de sköter sig endå bättre en vad de gjorde.

Ska ner till badhuset senare i dag med jessica, jenny och werran. Ska bli jävligt skönt, tror jag ska ta och passa på att sola lite när vi endå är där nere.

//M

Tippen

Var på tippen i dag då jag och min mor fick för oss att kasta ut bokhyllan vi har i köket. Åkte upp till jysk och köpte två nya som är mindre och 10 gånger snyggare. Det vart ett helt nytt kök när de nya bokhyllerna kom på sin plats.

Tog ett bad förut och snart ska jag hem till barbro och dricka lite cola med medans hon, jenny o jessica dricker lite öl.


//M

Och så städar vi igen

Har nyss ätit frukost och kollat alla sidor jag brukar kolla på nätet så tänkte jag ta tag i och städa nu. Känns som att det är det enda jag gör här hemma men o andra sidan finns det inte så mkt mer att hitta på när man är arbetslös. Ja huste blir iallafall rent och fint och det kan man ju inte klaga på.

Vad som mer händer under dagen har jag ingen aning om.

//M

God natt

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och försöka sova var bara tvungen att läsa klart boken jag höll på med. Man kan ju inte lägga ifrån sig boken när det bara är 25 sidor kvar och upplösningen, det går bara inte för sig.

Vad morgon dagen har att erbjuda det vet jag inte, kanske blir det promenix med jenny och barbro och om inte så ska jag försöka ta mig ut på en egen promenix med mp3 som sällskap.

Överväger att rensa ut ena klädkammaren vi har och sen kolla om man hittar några jobb man kan söka och vem vet kanske man hittar någon utbildning man vill gå.

//M

Promenad och tvätt

Vi gick en promenad på 45 min sen vart det fika hemma hos barbro och så började vi planera lite smått för en kryssning i slutet utav juli.

Sen när jag kom hem så fixade jag lunch och så kom gullegrisen som förtillfället nu ligger i soffan och slöar. Har hunnit med och tvättat en maskin tvätt med örngott. Ska strax börja med, ska bara vänta på att min mor kommer tillbaka eftre sin promenad.

//M

090224

Vaknade halv 10 och kastade på mig kläderna och åkte till tippen med allt jag hade rensat ut från tvättstugan i går och nu sitter jag här. Väntar på att klockan ska bli tjugo i 11 så jag kan gå och möta upp jenny och barbro för en liten promenix. Efter det ska jag hem och fixa lunch och vänta på att gullegrisen kommer.

//M

Mmm chokladmousse

Var så duktig och gjorde eget chokladmousse till fikat och det vart jätte smarrigt. Nu sitter jag i soffan och överväger om jag skulle gå ner och fixa lite mackaroner då jag börjar bli hungrig.

I morrn är det först tippen sen promenad med jenny och barbro som gäller och efter det så kommer gullegrisen på besök.

//M

Fika och städat tvättstugan

Var en sväng på stan med min kusin och åt lunch samt gick runt på stan och kollade i lite affärer. Sen när jag kom hem så vart det att åka och handla lite mat sen fick jag ett tyck och städade tvättstugan så det går att röra sig fritt där inne nu.

Måste dock åka till tippen i morrn och kasta allt skit jag rensade ut tvättsugan sen blir det promenad med jenny och barbro. Och efter det så kommer hjärtegullet på besök och då blir det nog mest till att slöa i soffan.

//M

Måndag

Har nyss kastat in en maskin tvätt så väntar på att den ska bli klar. Funderar på om man skulle fixa lite frulle till sig och sen blir det att läsa lite ur boken jag håller på med.

Utomhus så snöar det så klar, vad annars lixom. Hade tänkt stanna inne hela dagen men jag kom nyss på att jag måste iväg till affären och handla sen.

//M


Slappar dag

Har inte gjort något annat än att slöat i dag men även det kan vara skönt. Tittar på miami ink nu och sen blir det bones och efter det så ska jag titta på beck. Men andrar ord så kommer jag sitta bänkad framför teven i kväll.

I morrn är det måndag och jag vet inte riktigt vad som händer. Kanske blir det en fika med min kusin, jag ska tvätta en maskin tvätt så jag har lite rena kläder och om jag sen är på humör så ska jag städa lite.

//M

I går/i dag

I går kväll så kom werran o kim in till stan för vi skulle festa lite. Från börjar skulle det ha varit hemma hos emil med det blev hemma hos olsson i stället vilket inte gjorde mig något för han hade balkong så ingen rökning inomhus.

Var en rätt så halv seg kväll och det var inte så mkt mer drag nere på krogen heller så vi avslutade kvällen på maistro halv 1. Så jag var i säng redan fem i 1 vilket var jävligt skönt då jag hade gäspat mig igenom större delen utav kvällen pga att jag var så seg.

I dag tänker jag bara hålla mig inomhus för det SNÖAR som fan utomhus och det är inte precis mitt favorit väder. Det skulle ju inte skada om våren fick för sig att komma redan nu för då skulle jag jubla som tusan.

//M


Morgon pigg..mm nä!

Klockan ringde tjugo över sex så det var bara att kravla sig upp för hjärtegullet skulle komma halv 7. Sen efter att lilly hade kommit hit så kröp jag ner i sängen igen och sov yttligare några timmar.

Klev inte upp förens kl 10 och nu ligger jag i soffan och slöar med lilly. Vi är nog fan mig lika lata båda två när vi väl sätter den sidan till.

Funderar på att fixa frukost/luch men jag vet inte rikigt vad jag är sugen på att äta, tåls att tänka på en stund till.

//M

God natt

Ska ta och krypa ner i sängen och nanna kudde nu men har haft en kalas kul kväll med ga vänner! I morrn kväll blir det en repris på det. I morrn eller rättaresagt om 5 timmar så kommer hjärtegullet på besök igen.

//M

Så duktig så

Har dammsugit hela huset och tvättat en maskin tvätt innan jag gick över till madde. Var tvungen att kolla in deras nya lägenhet som de har flyttat till, det var jätte fin. Satt och snackade lite skit och käkade kladdkaka.

Emil ringde medans jag var där uppe och undrade vad jag skulle hitta på ikväll.  Svarade att jag skulle festa hemma hos honom i kväll som vanligt.

Nä ska strax börja med maten.

//M

Peace and quiet

Min kusin var här förut med sina 3 ungar samt hunden, det var livat. Inte så att de höll på att riva huset eller något men tillräckligt för att jag inte skulle vilja skaffa barn under de närmast 5 åren.

Åkte sen upp till willys och handlade lite små saker och naturligtvis så var köerna meterlånga, vad annars. Sen åkte jag vidare upp till coop och hämtade jenny och körde hem henne.

Käkad créeps till middag så nu är jag propp mätt, ska strax lägga mig i ett varmt bad. Har en känsla utav att jag kommer att lyckas somna en stund i badet men det är sånt man får ta. Det är så tyst och lungt och skönt i huset nu, helt jävla underbart. Till och med huvudvärken börjar försvinna nu.

//M

Hell yeah!

Vart bortgång till jenny i går där jessica och barbro satt så det vart att snacka skit, lyssna på musik och drack lite. Sen kom stefan över och gjorde oss sällskap senare så kom även anders. Trallade ner till san marino där vi träffade emil, natha och joanna. Var där en stund sen avslutade vi med att gå till lilla och där träffade jag jarmo och franken.

Vart efterfest hos barbro men var inte kvar så jätte länge, var hemma i säng vid tjugo över 3. Vaknade av ett mess kvart i 9 i morse av min kusin som undrade om vi skulle ta fikat nu på morgonen eller senare. Det blir senare på dagen så hon hinner sova lite och jag hinner slöa.

Körde upp jenny förut till coop för hon skulle jobba, det är ingen höjdare att gå upp i kylan till lövåsen där coop ligger, sak va snäll och köra hem henne sen när hon slutar i dag.



Baby I see your true colers and its not flattering


Pusshej!

Tomt..

Sophia var och hämtade lilly för en liten stund sen och det känns lite tomt här i huset nu. Men den lilla grisen kommer tillbaka redan på lördag,s ka bli så skoj så.

Ska strax gå ut i kylan och ta mig bort till coop för att panta lite burka sen så ska jag hyra film och köpa cola så jag och jenny har till kvällen sen.

Känner att det är dags att börja fixa till maten sen för det börjar kurra i min mage. Det blir kycklingpaj med vitlöks sås till middag, undra om man skulle vara duktig och göra en sallad till.

//M

Så kan det gå

Gick ner till arbetsförmedlingen men då hade de ändrat på tiden så det vart en snabb rund ainne på åhlens innan jag gick hem igen. När jag kom hem så vart det en liten promenix med lilly och då menar jag en lite promenix. Vi var väl ute i ca 5 min högst innan damen hade bestämt sig för att gå hem.

Så nu sitter jag här framför datorn och hon ligger i ena soffan och sover. Hon är en rikigt soffpotatis till hund men det gör inget för hon är så otroligt söt.

Ska bort och panta lite burkar sen så vi blir avmd dem, sak även hyra film som jenny och jag ska titta på i kväll.

Pusshej

Uppe med tuppen

Var uppe halv 7 för att lilly skulle komma få, vart till att käka en skål med flingor och mjölk iväntan på att hon skulle komma. Sen när sötnosen hade kommit så kröp jag ner i sängen igen för några timmars sömn vilket var jätte skönt. Lilly i sin tur beslag tog ena tevesoffan och gosade ner sig i.

Ska kasta på min lite varma kläder och sen är det en långpromenad som gäller för oss två eller ja vi får se hur bra det går om damen är villig att gå en lång prmenix eller inte.

Ska ner till arbetsförmedlingen sen kl 13 och efter det ska jag bara ta det lungt. Hem till jenny sen i kväll och titta på film.

Pusshej!

Full fart framåt..

Var uppe och handlade med mor i morse på willys sen vart det fika på stan med werran. Drack varm choklad inne på hembagarens där jag träffade anders, romeo och stefan. Sen åkte vi till smyckesaffären för werran skulle handla lite smycken.

Sen åkte vi ner till min frissa för jag skulle fixa håret, kom in en tele2 försäljare som tjatade och tjadade på att tele 2 var så bra. Min hårfrissa och hennes arbetskompis va rinte impade då de sa på en gång att de var nöjda med det de hade men det fattade inte han.

Håret vart jätte bra, färgade utväxten och la i lite ljusa slingor. Bokade ny tid i slutet utav april då ska håret bli ljusae men inte jätte blont utan vi tar det steg för steg så mitt hår inte rammlar av.

Nu har jag precis skrivit klar en ansökan som jag ska lämna in i morrn då jag ska ner till Af, ska även dit på tordsdag och träffa min handledare och ha planeringsmöte.

I morrn så kommer öven lilly hit, ska va hundvakt åt den lilla grisen. Ska se om vi orkar ta en långpromenad.

Pusshej!

Inte trött

Man borde anta att jag skulle vara trött så här dags efter att ha sprungit runt i norrköping nästan hela dagen dessutom så har jag inte vilat någon. Men nejdå inte är jag trött men ska försöka gå och lägga mig om en stund och hoppas på att somna för i morrn är det fullt upp.

Ska åka upp till willys med min mor i morgon bitti och handla lite mat sen blir det hem och damsuga huset. Efter det sak jag träffa werran sen ska jag till frissan kl 14 och färga håret. Sen blir det hem och fixa mat och sen skriva en ansökan som jag ska lämnan in på onsdag. Sen har hela den dagen gått.

Pusshej!

I love shoes

Jag tog en tripp till norrköping med tåget i dag vid 11 så var där vid halv 12. Vart till att käka lunch då jag hoppade över frukosten i morse, vart en stor sallad till lunch. Efter den goda salladen så var det då dags att springa runt i lite butiker och kolla på diverse grejer.

Jag kom då hem med ett par snygga skor, högklackade såklart vad annars liksom. Detta vart par ny 23, Sen så köpte jag en snygg kjol, strumpor samt två linne från hm. Sen handlade jag ett diadem från glitter mer vart det inte.

Tittade in hos roger och beställde tid till mig och min mor så 2 mars så ska vi dit och tatuera oss. Jag ska fylla i mina hjärtan som jag gjorde i januari och mamma ska göra lika danna på handleden.

Ska ta och mysa ner mig i soffan nu och se om det finns nått att se på teven.

Pusshej

Mmm smells like food

Håller på att lagar lite mat, det blir stek och kokt potatis. Medans potatisen håller på att kokar så roar jag mig med att sitta framför den bärbara datorn nere i köket. Dock så börjar det kurra extra mkt i magen nu när doften utav mat sprider sig i köket, önskar maten kunde vara klar nu.

Tittade nyss ut genom fönstret och synen där ute är då inte rolig, ligger en massa snö och man fryser bara man tittar på det. Den vore ju inte fel med en enkel biljett till ett varmt land, ligga på stranden under ett parasol och dricka en drink. Det skulle ju som sagt inte vara helt fel men jag får väl nöja mig med att ta ett varmt bad sen.

Pusshej

Shake that ass

I går så vart det först förfest hemma hos emil, vart annars. Jenny och jag drack vin för kvällen samt några öl, efter förfesten så drog jag och jenny till statt.

Efter ett tag kännde vi för att gå in på harrys så det vart en sväng in där. Större delen utav kvällen spenderades på dansgolvet antingen inne på statt eller harrys för skaka lite rumpa.

Hade en kalas roligt kväll men i dag har jag lite träningsvärk i låren efter allt dansande.

Farmor skulle förmodligen komma över i dag igen, wohoo eller nått sånt. Annars blir det en lugn dag framför teven.

Pusshej

Fika på stan

I går hade jag det kalas kul, var på inflyttnigsfest hemma hos romeo. Sjukt snygg lägenhet hade karln.

Sen så tittade micke upp (stefans bror), har inte träffat honom sen i maj förra året efter som han bor i värnamo. Var skit roligt att träffa honom igen.

Sen vart det krogen o på slutet vart det lite tjaffs o bråk, pojkarna i vårat gäng tänder verkligen till på alla cylindrar om det är någon som tjaffsar med någon i vårat sällskap.

I dag vart det en sväng på stan med barbro och jenny sen vart det fika på hembagarens där anders gjorde oss sällskap. Jenny och jag funderar på statt i kväll..är sugna på att se hur det ser ut där nu efter att de har renoverat stället.

Nä dags att hämta farmor snart för hon ska äta middag med oss.

Pusshej

Jag gör det jag alltid brukar göra på en fredag

Friden vart störd. Hade precis lagt mig på sidan i soffan för att vila en stund och så kommer ljudet från iron maidens fear of the dark från mobilen. Behövde bara gissa en gång vem som ringer mig tio i 6 en fredag kväll, emil vem annars.

Planerna på varm choklad och en bok i soffan har nu bytts ut mot  inflyttningsfest på öster hemma hos romeo. Har precis fixat till mig, tog inte så långt stund även fast jag sprang runt i hela huset och letade efter ett linne förbrilt. Men som sagt vad brukar den här damen göra en fredags kväll..jo festa så klart!

Pusshej

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Vad har jag gjort för fel för att förtjäna det här!! Okej jag är inte guds bästa barn och jag har säkert gjort en hel del men varför! Min kära farmor ska komma över på middag i morrn och bjuda oss på kalops.

Jag äter knappt kött och då allra minst köttgrytor då jag är vääldigt kräsen när det kommer till kött. Men jag kan ju inte säga att jag inte vill ha eller att jag inte tycker om kalops, det är som att säga att du är dålig på att laga mat. Ialla fall när det kommer till äldre människor, mina föräldrar vet att jag inte är så mkt för kött och thats fine whit them.

Usch, får väl klistra på ett leende och försöka tugga i mig det.

Pusshej

Back in town

Var skönt att komma ut på landet en lite stund och snacka skit med min kusin. Gullade lite mer rosco, den lilla skit hunden.

Var och handlade lövbiff som jag och min far ska ha till middagen i kväll, det blir nämligen nudelsoppa med lövbiff i. Handlade även på mig chips och en pucko, tänkte nämligen göra varm choklad med puck i sen.

Annars vet jag inte vad som händer, har inga planer för kvällen. Om det är någon som ska hitta på nått skoj så hojta till vett jag. Annars så blir det till att bädda ner sig i soffan med en bra bok och bara mysa.

Pusshej

To the woods

Ska ner på stan och hämta ut min halsband som har varit inne på gravering sen blir det ut till sköldinge och skogen! Kanske bäst att jag fixar till mig och slutar skirva här så jag kommer någon vart. Blir updatering senare i kväll.

Pusshej!

Så less på människor

Åkte upp till willys förut i dag med min farmor och det gick rikigt bra, dock så var det rätt så mkt folk. Sen efter att jag hade kört hem farmor och hjälpt min mor packa in varorna som hon hade handlat så gick jag ner på stan och fikade med madde.

Tog en fika på sultans city där jag mummsade i mig varma mackor vilket var jätte gott. Pratade bort nästan 2 timmar på sultans, tiden går fort när man har trevligt.

Har inte gjort så mkt mer idag, gjorde hemma gjord pizza till middag vilket var jätte gott och nu sitter jag i teve soffan och slöar.

Är så jävla less på människor överlag, vad har hänt med allmän vett och etiket?! Hur jävla dåligt funtade är vissa människor i huvudet igentligen, stora egoister är vad det är.  För allt existerar ju runt de eller inte, väx upp! Som min kära kusin sa: H'*n har inte många papegojor i stallet. Det låter faktisk lite roligare än att säga att h*n inte har alla hästar hemma i stallet.

Pusshej


Stor handling på G

Hade en kalas trevlig kväll i går med barbro och jenny. Är lite seg i dag efter som jag kom i säng halv 3 och gick upp halv 9 för det var meningen att jag skulle ha följt med min far till norrköping då han skulle på möte. Men nix pix, han mådde inte bra i morse så jag kunde ha sovit längre om jag hade velat men men.

Ska iallafall åka och handla mat med min farmor och så ska min mor med, ska upp till willys. Har en känsla utav att det kommer ta en timme där uppe men det är bara att stå ut.

Ska fika med madde sen i dag vilket alltid är lika trevligt sen så ska jag ringa och se om jag får tag i roger oxå. Dumma han svarde ju inte i telefonen när jag ringde i går.

Pusshej

Mmm varm o´boy med puko

Var och fikade med min kusin förut i dag på hembagarens och drack varm o´boy med puko. Det var jätte smarrigt och en aningen beroende framkallande kom vi på.

Tittade klart på you don´t mess whit the zohan, galet bra,  Sen var jag uppe på coop och handlade med min far sen vart det till att slöa en stund i soffan innan vi drog i gång med maten.

Jag ska hem till jenny om en stund och dricka vin och snacka skit, sen blir det en sväng ner på krogen. Men först så ska jag power nappa lite efter att ha städat huset.

Pusshej

En nål i en höstack

Kollade på film hemma hos barbro med henne och jenny idag vilket var trevligt. Det vart pakten och you don´t  mess with the zohan, han dock inte se slutet på den men ska göra det i morrn. Jag tittade nyss på kung fu panda och det är as grym, jag diggar Po grymt mkt.

Sitter och letar efter jobb men det är som att leta efter en nål i en höstack, nästan så jag börjar tro att det är lättare att hitta nålen ifall man skulle börja leta efter den i en höstack en ett jobb. Men skam den som ger sig, jag ska hitta något sen är det ju alltid frågan om man får det sen när man vä har hitatt och sökt det.

Överväger om jag skulle börja plugga igen men då är det stora fråga till VAD?! Jag har inte den blekast aningen om vad jag vill plugga till, kanske tåg värde eller jag vet inte.

Suck varför kan inte livet vara lite lätt för ibland, jag ber inte om att det ska vara det jämt men någon gång i bland vore ju inte helt fel. Bara så man orkar kämpa vidare istället för att känna att man vill dra täcket över huvudet och skita i allt.

Pusshej


Upp upp och iväg..

Klev inte ur sängen förens för 40 min sen men jag tycker endå jag har tagit vara på tiden. För från att jag har gått upp tills att jag satte mig framför datorn nu så har jag hunnit sleva i mig men skål med flingor samt fixat maten tills ikväll.

Ni kanske undrar varför jag fixar ordning kvällsmaten redan nu med det är så att jag ska hem till jenny om någon timme och titta på en massa film och jag hade lovat att jag skulle fixa maten i dag. Så då behöver jag bara vara hemma till fyra och värma på maten och dukta sen är allt klart tills min mor kommer hem kvart över 4.

Nä dags att hoppa ur pjamasen och fixa till sig.

Pusshej


Nada ork

Har iallafall varit duktig och gå ett promenad i det fina vädret i dag och det var mkt skönt. Sen har jag i stort sätt inte gjort så mkt mer förutom att läst lite ur en bok och legat på soffan och slöat.

Tänkte va duktigt och lägga in bilderna från helgen men det får bli i morrn då jag verkligen inte har ork att sitta och pilla med det i kväll.

Ska iallafall följa med min far till norrköping på torsdag, han ska dit på möte och jag tänkte passa på att gå några tusen steg i den staden för omväxlings skull och passa på att titta in hos roger och se hur mkt mitt nya projekt kommer att kosta.

Vart grymt sugen på oboy och ett äpple så det ska jag fixa till sen ska jag mosa ner mig i soffan med min bok.

Pusshej


Måndag och planering för veckan

I dag så kommer det nog inte att hända så värst mkt, ska ta och attackera tvättkorgen. Sen ska jag försöka mottivera mig till att gå ut och gå en promenad i detta väder. Men det kan ju vara värt det för i kväll ska min far och jag mummsa i oss thai mat.

På tisdag så ska jenny och jag ha film dag och titta på en massa filmer sen blir det väl inte mer gjort den dagen. Onsdag så ska jag fika med min kusin på hembagarens och dricka varm choklad sen ska det banne mig bli en promenad också.

Resten utav veckan är ännu oplanerad men den kommer säkerligen bestå utav att städa, försöka gå ut och promenera, slöa i soffan. Och till helgen lär det säkert bli utgång men tänke låta bli alkoholen ett tag.

Pusshej

MC fest och slö dag

I går så var det då årsfest på Grendel MC men innan vi kom dit så var jag hemma hos jenny och sen bar det av hem till bibbi för lite förfest. Vart lite gorilla drinkar samt cider och mkt snacks eller vad säger du jenny :D

Sen vart det bulle ner till grendel där det var mkt folk, hade en kalas bra band som spelade. Jenny och jag trycket i oss en massa toasts samr varmkorv och det smakar 10 gånger bättre på fyllan. Men vi var inte rikigt i form så vi slutade kvällen vid halv 2 tiden.

Nä jag gick hem så började det naturligtvis att snöa mega stora snöflingor och så klart så lyckades jag få några rakt i ögat också.

I dag vart det till att sova lääänge sen har jag bara slöat i soffan och tagit en fika, ska se om jag orkar ladda upp bilderna från i går i kväll eller så blir det i morrn. Ska ta och lägga mig i ett bad nu så jag känner mig som en pigg och fräsch människa sen.

Pusshej


Gravering och spikmatta

Har varit nere en sväng på stan med min mor och lämnade in min halsbricka som jag ska gravera. Sen tog vi en sväng till hälsokostaffären där min mor köpte en spickmatta som vi ska prova att ligga på en liten stund varje dag för att få bättre blod tillförsel i ryggen.

I kväll ska jag först hem till jenny och fixa hennes hår sen bär det av till barbro och sen hemm till någon bibbi där vi ska förfesta. Sen bär det av till sista hållplatsen som är grendel mc för att festa loss.

Nä nu ska jag prova spikmattan och se om den är bekväm att ligga på.

Pusshej

Ajajaj

Vart en tidig kväll för mig vilket beror på två saker för det första så vill jag va pigg och på G i morrn för då jävlar blir det brakfest nere på grendel mc. Det är nämligen årsfest så då vill jag ha mkt energi så man orkar festa till kl 4 på morgonen. För det andra har jag en grym huvudvärk, fick den tack vare all ciggaret rök uppe hos emil samt att ljudnivån var jävligt hög.

Men jag hade kalas kul hemma hos emil med allt folk, vart en sväng ner på krogen men kännde att sängen drog det längsta stråt så nu ska jag krypa ner i den och kura ihop mig i täcket.

Pusshej

Varmt bad och sen bort till öster

Ska hoppa in och lägga mig i ett varmt bad strax, sen blir det att fixa till sig för att sen promenixa bort till den östra sidan och hem till partyboy.

Kom nyss hem från willys med min mor, åk aldrig dit en fredag kväll säger jag bara. Det var skit mkt folk och långa köer men som tur var skulle vi bar aha några små saker.

Hoppas ni får en trevlig kväll allesammans!

Pusshej

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Tittade ut genom fönstret och det skulle jag inte ha gjort för det bokstavligt talat vräker ner en massa snö! Vad har jag gjort för fel för att förtjäna dettta gryma iskallaväder!! Tell me!!


Btw jag vill till norrköping så jag kan gadda mig igen för nu vet jag hur jag vill bygga ut tatueringen på sidan utav ryggslutet.

Pusshej

Helvetes jävla snö

Var ner till mammas jobb så karin fick titta på cykeln och hon ville köpa den så det var bara att gå ner till cykelaffären och fixa ljusen som inte funkade sen så sänkte de sadeln också. Så snart blir jag av med min svea (cykeln heter så).

Emil ringde när jag stod i cykelaffären och frågade vad som händer i kväll för han ska festa så det blir väl att jag dyker bort dit en stund i kväll.

Annars så är det en massa jävla snö ute, blöt snö dessutom som inte är någon höjdare att gå i och när jag var på väg hem förut så var det ju tvunget till att börja snöa också.

Sitter nu nerbäddad i soffan och tittar på teve, överväger att lägga mig i ett varmt bad och drömma mig bort till något varmt land. En stor sol, 26 grader varmt och en sand strand vore inte helt fel.

Pusshej

Bra med mkt kläder

Min kära kusin kom förbi så vi käkade frukost sen tittade vi igenom min garderob för att se om vi hittade nått som hon kunde låna och ta på festen på lördag.  Det slutade med att hon kom där ifrån med 2 tröjor som hon fick utav mig osm jag inte använder så nu kan jag med gott sammveta köpa två nya plagg ifall jag vill.

Vart en runda på stan och kollade på lite skor och väskor, vi är lika stora fanatiker båd atvå när det kommer till de sakerna. Sen letade vi efter några snygga hårspännen som vi sen hittade på åhlesn som fick följa med henne hem.

Träffade madde sen vid halv 3 och tog en fika med henne på hembagarens, va rju jätte länge sen vi sågs. Hade en hel del att prata om och när man som alltid har kul så springer klockan iväg. Efter fikat var det hem och fixa mat med familjen och sen inta tevesoffan.

Fundera på att gå och lägga mig tidigt men det lär väl spricka som alltid, men hoppas kan man ju.

Pusshej

Frukost med kusin vitamin

Väntar på att min kära kusin ska dyka upp så vi kan äta frukost och hon kan hälla i sig sina 3 koppar kaffe för sen ska vi ner på stan. Hon ska lete efter nått att ha på sig på 50-års festen hon ska gå på lördag. Sen ska jag träffa madde halv 3 vid åhlens, var ett bra tag sen jag så henne sist.

Nädu nu får du banne mig ta och komma, kaffemaskinen är laddad och jag är sugen på flingor och mjölk. Åh btw det ligger snö ute på marken, me dont like it!

Pusshej

Stan och en promenad

Gick ner en sväng med min mor på stan och köpte ett nytt fotoalbum då det jag hade tog slut i går när jag klistrade in bilder. Tittade lite på gardiner och kuddar och kom fram till att det är mkt biligare på ikea så vi funderar på att åka dit om ett tag.

Gick sen och möte upp barbro vid preem sen gick vi upp till coop extra vid lövåsen och väntade på att jenny skulle sluta. Sen begav vi oss iväg på 1 timmes promenad men en massa skit snack. Efter det så vart det lite handling och hem till barbro för ännu mera skit snack, pratade bla om hur dåliga de är på vårdcentralen och om olika sätt vi har skadat oss på.

När jag kom hem så tog jag av mig stegräknaren jag hade haft på mig och den visade på 11975 steg och det är inte illa. Sitter i soffan och slöar, ska titta på nya knight rider sen bourne identity i kväll sen blir det sängen för i morrn ska jag på stan med min kusin.

Pusshej

En skål flingor och teve

Sitter och äter en skål flingor och mjölk till frukost framför teven. Lyckades inte somna förens efter kl 24 i natt vilket gjorde att jag stänge av larmet som går i gång kl 9 och vände mig om och sov. Ska försöka somna tidigare i kväll så man kommer upp i morrn vid 9 så man får någorlunda bra dyngsrytm.

Om 1½ timme vankas det promenad med jenny och barbro.

Pusshej

Huvudvärk och en skön säng

Har en grym huvudvärk som kom från ingen stanns och slog ner som en blixt. Dessutom så har jag bara huvudvärk på den högra sidan och det ligger precis över höger ögat. Hoppas det inte är bihålerna som spökar då blir jag tokig.

Ska iallafall krypa ner i min sköna säng nu och hoppas på att jag somnar sött och att värken försvinner. Håret kommer väl att stå åt alla håll i morrn när jag vaknar för det är fortfarande funktigt men jag orkar inte bry mig så mkt för tillfället. Det kan ju alltid va kul och se vilken ny frilla man har fått i morgon.

Pusshej

Varmt bad och bygglov

Den där power nappen i soffan vart lite längre än vad jag hade tänkt mig. Jag lyckades power nappa i 1 h 25 min, men fastken vad skönt det var.

Hoppade in i ett bad efter att jag hade vaknat, var rikigt skönt och ligga i badet och plaska. Smörjde in hela kroppen sen med body butter så nu är hela min kropp mjuk och len. Sitter nu och tittar på slutet utav bygglov, vart riktigt snyggt det de hade byggt i det här avsnittet.

I morrn blir det promenix med jenny och barbro vid 1 tiden, nu jävlar ska vi bli hurtiga! Fast på lördag kväll då jävlar ska vi synda!

Pusshej

Tacos och promenad

Efter att jag kom hem från handlingen så dammsög jag hela huset så nu finns det inga dammråttor kvar. Satte mig sen ner och klistrade in lite foton som jag hade framkallat sen vart det till att skriva lite ansökningar som nu ligger på brevlådan.

Jag och min far fixade tacos så det var klart att äta när min mor kom hem från jobbet. åt så jag nästan rullade från borden. Sen så gick jag och min mor på en lite promenad, vart 3857 steg vilket inte är illa. Min mor har ju börjat med stegräknare, funderar på om jag också ska göra det.

Nu funderar jag starkt på att power nappa en liten stund innan jag tar ett varmt och skönt bad.

Helgen börjar närma sig, me like :)

Pusshej

Små städat och handling på G

Har små städat lite inne på badrummet och kastat toma kartoner och burkar som bara tar upp en massa onödig plats. Ska skriva en shopping lista så jag vet vad jag ska köpa på mig i affären så man slipper springa runt som en tok och upptäcka när man kommer hem att man har glömt hälften utav de man skulle ha.

Sen efter det blir det mer städa, skriva lite ansökningar och höra med jenny om vi ska ta en promenix.

Pusshej

Nytt nagelack och nystädat rum

Hade lite tråkigt ikväll så jag började städa mitt rum i brist på annat att göra så nu är det rent och fint. Efter det så fick jag för mig att jag skulle fixa till naglarna så nu är de fina och nylackade. Passade på att köpa ett nytt nagelack när jag var nere på stan förut i dag , vart en mörk lila färg.

Ska strax gå och lägga mig för i morrn ska jag och min far iväg tidigt och handla så vi kan fixa tacos till middag. Ska även skicka i väg lite ansökningar och sen ska jag och jenny förmodligen gå en lite promenix. Har tänkt att jag ska försöka börja ett nyttigare liv.

Pusshej
 


Tippen, skola, ams och solarium

Jag har då tråkigt nog inget jobb eller rättare sagt lärlingsplats längre då ena delägaren tycke att jag hade varit sjuk för mkt under de månaderna jag har varit där. Jag tror jag har varit sjuk 5-6 dagar  (på 5 mån) förutom nu sist då jag var sjukskriven i 2 veckor pga akut bronkit.

Men men det är bara att ta nya tag, var uppe på skolan och pratade lite med lärnaren sen vart det ner till arbetsförmedlingen då jag skrev in mig som arbetslös igen.

Innan allt detta så var jag duktig och åkte till tippen och kastade en massa skit med min mor. Eter alla andra ärenden sen så gick bort och solade lite solarium och det var grymt skönt. Känner mig rikigt avslappnad i kroppen nu speciellt ryggen vilket är skönt.

Pusshej


Varmt bad och miami ink

Tog ett varmt skönt bad förut och skrubbade hela kroppen med body skrubb så alla döda hunceller försvinner. Sen så smörjde jag in hela kroppen med body butter, den jag använder ska ha en lugnande effekt på kroppen, får se om det stämmer. I morrn ska jag nog sola lite solarium, det är grymt skönt och det mjukar upp kroppen.

Nu sitter jag och tittar på miami ink och känner hur det kurrar i magen. Ska fixa till en sallad sen när programet är slut sen för jag har tänkt börja ett nyttigare liv. Jag ska börja skära ner ordentligt på godis, läsk, chips och snabbmat. Men det kommer att bli svårt för jag är en sucker för hamburgare och dricka.

Pusshej



Vad bjuder denna söndag på då?

Sitter just nu och slappar framför teven med datorn i knät. Jag funderar på om jag ska vara duktig och städa mitt rum ordentligt och rensa ut en massa skit som jag inte har någon nytta utav.

Jag ska ju endå åka en sväng till tippen i morrn så då kan jag ju ta med allt skit och slänga det då. Det låter som en bra idé i mina öron, ska bara hitta lite ork också.

Vad har den här dagen mer att erbjuda då, det har jag ingen aning om. Vet ialla fall att jag ska bänka mig framför teven i kväll kl 7 och kolla på miami ink.

Pusshej