En nål i en höstack

Kollade på film hemma hos barbro med henne och jenny idag vilket var trevligt. Det vart pakten och you don´t  mess with the zohan, han dock inte se slutet på den men ska göra det i morrn. Jag tittade nyss på kung fu panda och det är as grym, jag diggar Po grymt mkt.

Sitter och letar efter jobb men det är som att leta efter en nål i en höstack, nästan så jag börjar tro att det är lättare att hitta nålen ifall man skulle börja leta efter den i en höstack en ett jobb. Men skam den som ger sig, jag ska hitta något sen är det ju alltid frågan om man får det sen när man vä har hitatt och sökt det.

Överväger om jag skulle börja plugga igen men då är det stora fråga till VAD?! Jag har inte den blekast aningen om vad jag vill plugga till, kanske tåg värde eller jag vet inte.

Suck varför kan inte livet vara lite lätt för ibland, jag ber inte om att det ska vara det jämt men någon gång i bland vore ju inte helt fel. Bara så man orkar kämpa vidare istället för att känna att man vill dra täcket över huvudet och skita i allt.

Pusshej


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0