Hålla bloggen vid liv

Ja det är inte alltid det lättaste. Det är fullt upp nästan hela tiden och när det väl är lugnt jag då finns inte orken till att uppdatera här.
 
Men jag ska göra ett försök med att ha den lite levandes och uppdatera så fort orken/lusten finns.
 
Så det som har hänt sen jag skrev sist är att vi har hunnit med att döpa tyra. Inget stort dop utan bara den närmsta familjen samt de närmsta vännerna.
 
Haft grillkväll med goda vänner, sånt är balsam för själen. Ätit på pinchos i norrköping med natha, maken var så snäll och bjöd henne och mig medans han var hemma med barnen. 
 
Firat midsommar, åt mat hemma hos mina föräldrar. Dagen efter grillade vi hemma hos svägerskan och svågetn med svärföräldrarna. 
 
Hunnit med picknick kväll uppe på förskolan. På tal om förskolan så byter min plutt avdelning till hösten till de lite äldre barnen. Helt plötsligt är han inte så liten längre, det slår än till och från. 
 
Vi eller min kära make håller på och bygger ut altan, kommer bli så bra när det är klar. Han är så duktig, i skrivandets stund håller han på att snickra dit trapporna.
 
Idag har jag skämt bort mig själv genom att göra en ny tatuering. Tatuerade in tyras namn då jag har lokes sen tidigare. Var hos en helt ny tatuerare för mig, vart jätte nöjd så risken är väl att jag kommer boka in fler tider hos henne.
 
Tidigare i veckan var jag hos min frissa och klippte av mig håret. Så nu har jag en frisyr, förut så kastade jag bara upp det i en tråkig toffs. Ska tillbaka på tisdag, då ska vi fixa med lite färg och eventuellt klippa det lite kortare i nacken.