Orkeslös

Finns inte en gnutta ork i min kropp, allt jag har lust för att göra är att sova. Har sovit större delen utav dagen när jag kom hem efter skolan.

Ge mig vår, värme och sol för då mår jag som bäst.

//M

Tisdag morgon

Ocj jag är inte peppe fr fem öre att åka till skolan. Skall dock inte klaga då jag bara kommer att vara där i 2 timmar efter som jag ska åka till sjukan sen vid halv 11. Har lovat morsan att köra henne dit då hon ska lämna blod och det är ju klart man ställer upp.

Åh det ser ut som om jag får en utav mina favvo rätter till middag ikväll då mina föräldrar har bestämt sig för att äta lever gryta vilket jag inte äter. Så det lutar emot att det blir sushi till middag för min del..nom nom.

Nä hur var det nu, dags att sätta på sig ytterkläderna och bege sig till skolan.

//M


Lösen

You know how it works ;)

http://www.nogg.se/blogg.asp?idHomepage=111612

//M

Hmmm..

undra om det här kommer att funka eller kommer det skita sig igen.


//M

Se där...

Fick precis reda på hur mitt matte prov gick, hade turen på min sida och fick godkänt. Så jävla skönt, då kanske inte den här dagen är så dålig ändå.

Jag är dock fortfarande hungrig som ett svin och sugen på sushi. Men när kl blir 12 så blir det ändring på det för då ska jag mummsa i mig sushi som en tok.

Tills dess ska jag försöka hitta motivationen till att räkna lite fler matte tal.

//M 

Oflyt

Känns som det här kommer att bli en dålig dag. Orkade inte äta någon frukost i morse utan satt och knaprade i mig en massa chips, duktigt madde.

Hade matte prov på morgonen och om vi säger så här så vill jag då inte ha tillbaka resultatet. Det där med att jag skulle plugga matte igår det gick käpp rätt åt helvete.

Men som sagt det är bara till att göra om provet om inte ett mirakel skulle inträffa och jag faktisk lyckades klara det.

Åh sen är jag hungrig, är grymt sugen på sushi. Jag vill att kl ska vara lunchdags nu.

//M

Lite matkoma

Ligger förtillfället i soffan propp mätt som gud vet vad efter att ha proppat i mig en massa chips o dipp. Funderar på att slå igång en film och glo på men risken är väl att jag somnar så kanske ska hålla mig till att zappa på teven.

Tog ialla fall tag i och städade undan röran på mitt rum förut så nu jävlar är det ordning och reda igen. det enda måstet jag har kvar i kväll är att öppna den där matteboken men jag tror jag skjuter på den 1 timme till.

Ska ialla fall lägga in bilderna på datorn från helgen, tog inte så många kort med några blev det. Tror även jag ska koppla in min externa hårdisk och leta efter lite kort som jag är sugen på att framkalla. Känner att det är dags att fylla på med lite bilder i fotoalbumet.

Nä kanske ska ta tag i allt nu så det blir gjort :P

//M

Måsten

Har lite måsten saker som jag borde göra men jag vet inte. Jag borde plugga lite matte då jag har prov i morrn och jag borde städa upp röran på mitt rum men orkan finns inte. Det enda jag känner för just nu är att bädda ner  mig i soffan och bara sova.

Ska jag kämpa emot och sparka mig själv i arslet och ta tag i allt eller ska jag bara skita i det...det visar sig hur det blir.

//M

Privat

Skaffat en till blogg som är lösenords skyddad där jag skriva fritt utan att behöva bry mig vilka som läser det.

www.nogg.se/mizzm


//M

Julafton

Så nu är äntligen julafton över vilket är skönt. Jag är inte så mkt för att fira julafton längre, inte mina föräldrar heller. Vi byter några julklappar med varandra och sen äter vi lite jumat och sen var det julfirandet slut.

I julklapp så fick jag badlakan, kokbok, parfym, vantar o halsduk. Sånna där nödvändiga julklappar som man har användning utav.

I dag blir det lungt på dagen och kvällen vet jag inte riktigt vad som händer. Funderar på att kanske gå upp till emil o sandrah och festa lite.

//M

23 december 2009

I dag följde jag med min far till bolaget och det tog väl oss ca 10 min innan vi lyckades hitta en parkeringsplats. På bolaget var det fullt med folk men det gick rätt så fort att betala och komma därifrån endå vilket var skönt.

Åkte till coop lövåsen och handlade en mini kalkon på 5,3 kilo! Det tycker jag då inte är mini men men, tung som fan var den frysta klumpen.

Åkte ner på stan sen igen så jag kunde köpa frukost/lunch, det var 10 bitars sushi att ta med sig hem. Käkade när vi kom hem sen och det smakade kalas gott.

Sen bäddade jag ner mig i soffan och tittade på film, det vart twilight och jag tycker den var mkt bättre än första gången jag såg den.

Gick ner en sväng på stan sen igen och shoppade lite underkläder, kjol samt linne för jag kände att jag ville unna mig något.

Väl hemma sen så fixade farsan och jag middag och sen tog jag ett varmt skumbad och drack en iskall smirnoff vilket smakade gudomligt gott.

Nu sitter jag och har tråkigt men det är ingen idé att gå och lägga sig för jag är inte trött. Blir nog till att kolla på sagan om ringen ( del 1) som visas på teve nu.

//M

Jag har inga ord...

förutom att dagen vart bra och kvällen...ja vad ska man säga intressant..?!

//M


Nyttig frukost?

Har nyss ätit frukost vart leverpastejs mackor samt coca cola, kanske inte den nyttigaste frukosten. Men jag kände att jag behöver lite cola i kroppen ifall jag ska orka med dagen då jag inte sovot så vidare värst bra i natt.

Fick sista messet fem i tolv och då kände jag att jag började bli trött och trodde att jag skulle somna på en gång. Jo men tjena eller hur, har väl sovit 20 min sammanhängande och sen vaknat och inte kunnat somna om för att sen lyckas somna och sova ytligare 20 min.

Fick mess av natha kl 5 i morse och hon vart förvånad över att jag var vaken, ja vad ska man säga problem med att sova nej då inte alls. Men jag tror det berodde på att jag var så uppe i varv i går efter att jag fått reda på att jag fick viket.

Men men skola i dag och sen ska jag med natha när hon kollar efter julklappar eller vaddet nu var hon skrev i morse.

//M

Så jävla underbart!

Morgonen börjde seg då jag sovit dåligt under natten, sammanhängande sömn vad är det.

Var ialla fall en bra dag i skolan, matten flöt på riktigt bra och det var inte så mkt kacklande i klassrummet. Drog hem vid lunchtid och värmde på lite laxpudding som jag käkade framför teven.

Sen vid ett tiden så ringde telefonen och det var från folktandvården i flen som berättade att jag hade fått vikariatet hos de som jag hade sökt. Snacka om att jag var överlycklig för jag trodde inte att jag skulle få det. Jag visste att jag låg rätt så bra till och att det tycke om mig men jag hade inga höga förväntningar, bättre det så blir man inte så besviken ifall man inte skulle få det.

Visst det är bara ett vik på 50% i ca 6 månader men det är bättre än ingen ting speciellt i dessa tider. Så från och med 11 januari så kommer jag jobba på folktandvården i flen.

Så ikväll har jag firat med ett glas vitt vin samt ett glas rom och cola. Ska faktiskt ta ett till glas rom och cola och bara njuta utav den underbara tillvaron.

//M


Ett glas vin i goda vänners sällskap

Lördags kvällen började hemma hos glenn och nathalie, det var födelsedages fest för natha som hade fyllt år. De bjöd på pastasallad och så vart det kort spel och skit snack.

Drog mig där i från vid åtta tiden och begav mig hem till emmy och jerry. Där bjöds det på en massa kakor och skitsnack. Det var jag, clara, ida, marcus och kristian samt emmy och jerry. Kvällen till äran i goda vänners sällskap så drack jag faktiskt några glas vin och det smakade jätte gott.

Vart hemgång vid tolv tiden efter en kalas trevlig kväll med mkt skratt.

I dag har jag storhandlat med min mor och farmor och sen vart det en sväng upp till willys med natha och resten utav dagen blir det till att ta det lugnt.


Bitterfitta är vad du är! Jag tror inte att jag är bättre än alla andra för det är jag inte. Sen att jag kanske fått de karlarna du tycker är rätt så heta i säng det är inte mitt problem, suck on that. Om du tycker jag är sån bitch så visst jag kan spela den rollen stumpan om det får dig att må bättre. Det är allt jag har att säga dig förutom att jag hoppas du får ett bra liv för jag önskar dig faktiskt allt gott!

//M

Inflyttningsfest

I går var jag hemma hos zandra på inflyttningsfest, det var trevligt och hon hade en kalas fin lägenhet. Var väl runt 10 -15 pers som mest hemma hos henne men sen var en del folk så tråkiga och drog på krogen.

Själv knatade jag hem vid tolv tiden då jag var så himmla trött och ft tusan vad kallt det var ute. Vara bra -20 grader när jag gick hem och jag höll på att frysa arslet utav mig så kallt var det och då har jag bara högst 3 min gång väg hem från zandra.

I dag orkade jag inte kliva upp ur sängen förens halv 11, det är ju så förbaskat skönt att sova. Men efter att jag kom upp ur sängen vart det att surfa lite på datorn och sen har jag bakat lite mer kolakakor.

Har närmare bestämt bakat 80 st kolakakor så det ska väl räcka ett litet tag. Nu ska jag kolla lite på teve och sen blir det till att passera duschen för ikväll ska jag hem till natha och glenn och fira natha som har fyllt år. Sen blir det vidare bort till emmy och jerry för att äta julgodis och snacka skit.

//M

Sovmorgon

Tog sovmorgon i dag då jag inte har någon skolan och det var så skönt att kunna stänga av alarmet kl 07.05 och veta att jag behöver inte gå upp nu. Sov vidare och klev inte upp förens kl 9 vilket var helt underbart.

Har fixat till mig och letat upp några papper som jag ska ha med mig sen när jag ska iväg på en liten road tripp. Jag ska nämligen iväg på anställningsintervju för ett jobb och varför jag inte berättade någon ting i går för var att jag skulle bli så jävla nervös.

Visst det är jag endå, tog ett tag innan jag lyckades somna i går men skulle alla få reda på redan igår vad jag skall göra i dag så skulle jag har börjat klättra på vägarna av nervositet. Jag avskyr verkligen intervjuer men det är bara att försöka att inte glömma andas och vara sig själv.

Nej kanske försöka äta lite frukost och sen vänta på att klockan blir dag för att åka. Hoppas ni får en bra dag allesammans för det ska jag försöka ha.

//M

Ge mig fredag!

Har inte gjort många knop i dag efter att jag kom hem från skolan. Har mest bara blivit soffhäng för min del.

I morrn är det mkt som står på schemat. Först blir det tippen och sen en lite road tripp, efter det så blir det en sväng till bolaget. Den här gången ska jag för en gång skull handla åt mig själv, ska prova en glögg med choklad smak och se om den är god. Sen blir det nog en flaska vitt vin också.

När det är klart så ska jag åka och storhandla med natha uppe på willys och sen när jag kommer hem är det dags för middag. Kvällen kommer att spenderas hemma hos zandra och har inflyttningsfest, ska blir roligt att se hur hennes lya ser ute.

Men nu gott folk ska jag titta på criminal minds och sen blir det sängen. Natti Natti gott folk.

//M

Så jävla glad

Dagen började väl inte så jätte bra, för lamporna utomhus var helt döda så jag såg knappt ett skit i morse när jag skulle låsa dörren.

Matten går rätt så bra, vissa avsnitt är segare än andra men det är bara att kämpa på. Kände förut att den här dagen kommer att bli pissdålig men nej då.

Fick ett telefonsamtal nyss som jag vart jätte glad utav, nästan så jag började dansa runt så glad vart jag. Vad det var för samtal tänker jag inte berätta om men jag börjar se ett ljus :D


Det finns men mening med allt brukar folk säga och jag kan inte mer än instämma.

//M



En varm kopp te

Kom nyss hem från en trevligt fika på sultans norr med madde och chrisse. Vart varma mackor och en kopp rött vaniljte för min del och det smakade kalas bra.

Vi satt och pratade om allt mella himmel och jord i 2 timmar innan det var dags att kanat hem. Nu ligger jag i soffan och har lily som fotvärmare.

Ska väl börja med maten om en lite stund men först ska jag mysa lite till med hunden.

//M

                                                                                          


Onsdag den 16 december

Motivationen till att plugga matte i dag är helt bortblåst men jag försöker endå. Om jag lyckas nej det kan jag inte påstå men några tal har jag lyckats gjort men som sagt det går jävligt långsamt.

Höjdpunkterna denna dag blir när kl blir 13.00 för då är det fika på sultans norr med madde och chrisse. Och sen när jag kommer hem så ska jag vara hundvakt åt lily och hon kan alltid få än att le.

Men tills kl är dags för fika så ska jag traggla lite mer med matten vilket inte kommer bli lätt då händerna är som isbitar och hjärnan är som skumgummi. Den perfekta kombinationen eller inte.

Men men det är bara i dag och i morrn kvar i skolan för den här veckan för på fredag ska jag till "läkaren". Känner verkligen att jag behöver en hel dag hemma med sovmorgon och hela kittet så då hoppar jag över fredagens lektioner.

//M

Se upp i backen

Vid lunchtid drog jag och waerner ner på stan till nya pizzerian där vi mötte upp tobbe. Vart lunch där inne och pizzorna var super goda och jävlar vad mätt man vart.

Disskuterade lite ifall man skulle dra och åka pulka i dag så sagt och gjort så messade jag emmy och 10 min senare hämtade vi upp henne och åkte i väg till Ö&B.

Emmy köpte ett tefat och vi andra köpte varsin stjärtlapp och sen begav vi oss till kyrkbacken på norr. Åkte en hel del och jävlar vad kul vi hade, nästan så man kände sig som 10 år igen.

Körde hem grabbarna sen när vi hade ledsnat på det och var relativt blöta i bakarna efter allt åkande. Passade på att tanka bilen på vägen hem och sen vart det till att mysa ner sig i soffan och få upp värmen i kroppen.


Efter middagen så vart det en promenix med emmy och det var riktigt skönt ut, mindre kul var det att få all snö i ögonen. Efter promenade så har jag mest suttit i soffan och glott på teve, för tillfället så är det NCIS Los Angelse på teve och efter det som blir det sängen för min del.

//M


Jag ser det snöar

I morse var jag lite små seg när jag klev upp ur sängen efter som jag inte kom i säng så tidigt som jag hade tänkt mig. Skyller allt på den där jävla mobiltelefonen ;)

Men jag kom upp efter en liten stund och så vart det frukost och lagom när jag skulle åka iväg till skolan så började det snöa. Har tydligen snöat under natten också då det låg en hel del snö på marken. Tycker faktiskt det är riktigt skönt att snön äntligen har kommit för det blir mkt ljusare ute och sen får man lite mer julkänsla också. 

Nä ska väl återgå till min jätte roliga matte B som jag håller på med. Ingen som har lust att byta med mig? :)

//M


Rosiga kinder

Var grymt trött när jag kom hem från skolan vid lunch tid så efter att ha käkat lite så vart det till att vila en lite stund.

När jag vaknade till liv sen så hade klockan redan blivit 3 så då var det dags att börja lite smått med maten. Fiaxde till pitatisgratäng med mögelost och till det vart de fläskfile.

Efter middagen tvättade jag håret då det började kännas lite ofräsht samt så passade jag på att färga ögonbrynen.

Tog en promenix för en stund sen med zandra och hennes hund karamell. Promenerade bort till karsudden och tillbaka, var rätt så halt på vissa ställen. Sen var det bra kyligt i luften så efter våran promenad på 30 miuter så hade jag jätte rosiga kinder när jag kom in i värmen.

Nu blir det lite teve tittande och sen blir det sängen för min del då jag redan börjar bli trött.

//M

Ny veckan

Så var det måndag igen och man har överlevt ännu en helg. Fast denna helg har varit tikigt bra, träffa en massa underbara vänner.

Sitter för tillfället i skolan och fryser, det blir ju inte bättre att det är kallt ute heller. Men det är faktisk fint ute med den lilla snö som ligger på backen. Det får gärna komma lite mer snö sen till julafton.

Blir nog att lägga sig under filten i soffan sen när jag kommer hem, kanska ta o glo på någon film oxå fast risken finns väl att jag somnar då.

Men innan dess så ska jag räkna lite mer i matte boken så jag kommer någon vart med skiten.

//M


Statt - san marino - lilla krog

I går så vart det för lite fest hemma hos nathalie axelsson borta på öster. det var rikigt trevlight, var mkt nytt folk där som man inte hade träffat förut. Sen drog jag, natha och tobbe bort till statt vid halv tio tiden.

Satt och snackade skit där tills klockan var elva då vi tog stämpel och gick ner till stan för att kolla läget på krogarna där.

Träffade på ackerman, glenn och resten utav gänget ner på san marino. Tog ett bord och slog oss ner och snackade en massa skit. Tobbe och natha drog tillbaks till statt vid tolv tiden mendans jag stannade kvar med resten utav gänget.

Drog till lilla sen när san marino stänge och minglade lite där. Var dock inte så jätte mkt folk där inne som man kände.

Promenerade hem till norr efter att lilla hade stängt och fasiken vad kallt samt halt det var ute.

I dag kom jag inte ur sängen förens kl två, men det är ju så skönt att sova länge när man har mysigt sovsällskap. Har nyss käkat middag så snart är det väl matkoma i soffan som gäller en stund sen blir det att ta en varm dusch.

//M

Girls vs boys

Satt och funderade förut över hur många tjejkompisar jag har som jag verkligen umgås med och kan prata om det mesta med. Jag kom fram till att jag har drygt två händer fulla med tjejkompisar med det är bara ca 3-4 st jag umgås med regelbundet och som jag kan säga allt till ifall jag vill. De är oxå de ca 3-4 tjejerna som jag litar på riktigt mkt.

När det kommer till killkompisar så har jag en hel drös utav de och de flesta umgås jag med regelbundet förutom de som inte bor runt om k-holm. De flesta utav grabbarna kan jag oxå berätta allt för om jag skulle vilja och jag litar på större delen utav de.

Hur kommer sig det då? Kanske för att det är lättare att umgås med killar för de är rätt så rak i sitt sätt att vara. Vi tjejer vi är mer ja vad ska man säga omständiga i vårat sätt att vara. Jag försöker att inte vara det och de tjejkompisarna som jag umgås mest med har inte det där omständiga sättet att vara på.

Så vilka vinner då utav killkompisar vs tjejkompisar? Båda, de är lika behövliga så länge man väljer rätt människor. Men så är det ju oxå med allt.

//M


Fredagskvällen

Hämtade upp natha lite innan halv åtta och sen bar det hem till franken för att hämta honom och sen begav vi hos hem till anna som hade fest. Var en hel del människor hemma hos henne när vi kom och inte en endå kotte kände man knappt.

Men efter en stund så kom kierstin och kristoffer över och det var jätte roligt att se de igen. De har ju praktik på sina hemorter nu men kom till stan över helgen.

Natha och jag drog till harrys vid halv tio, var nästan ingen folk där inne som man kände. Vart några varv på dansgolvet och några toalett kort innan grabbarna från skogen kom och gjorde oss sällskap. Vart en massa skit snack o öl ( dock inte för natha o mig).

Mitt humör var rätt så mkt på topp under kvällen och mkt berode på det trevligasällskapet men sen sjönk det efter ett telefonsamtal. Att människor och speciellt brudar ska vara så fittigt dumma i huvudet säger jag bara.

Vart mat på venezia och sen skjusa jag hem grabbarna samt natha. Innan jag somnade så han jag med ett telefonsamtal för att kolla läget med en person samt messa med sällskapet från kvällen.

//M


Gårdagen

I går så vart det typ full fart hela tiden. Slutade skolan kl 12 och sen var det hem och lämna bilen och sen gå ner på stan och möta upp henke. Tog en fika inne på hembagarens och snackade en massa skit mellan himmel och jord.

Vart en tur in på åhlens sen och köpa nya vantar då jag var tvungen att kasta mina gammla vantar då det luktade skunk om de. Efter att ha shoppaty nya vantar så gick jag till sultans norr vid 2 tiden och mötte upp madde för en fika.

Vi satt och snackade en massa skit och hade det trevligt. Efter fika nummer två så gick jag bort till coop pch hyrde film till kvällen. Det vart public enemies då jag hade frågat runt bland vänner ifall den var sevärd.

Sen vart det hem och fixa kvällsmat, vart friterade räkor med ris och hollandaisesås. Det vart super gott och jag käkade så mkt så jag nästan vart fyrkantig.

Efter att ha dött en stund i soffan efter maten så var det dags för filmkväll. Filmen var grymt bra men sen var det ju bra skådisar i den oxå. Kom i säng sen i går natt, klockan han väl bli lite efter elva innan mitt huvud landade på kudden men jag klagar då inte.

I dag är det fredag och jag är faktiskt riktigt pigg. Hade trevligt frukost sällskap i form utan min lilla skit gris som jag ska vara hundvakt åt i dag.


I går var det även 6 år sen du valde att avsluta dit liv. 6 år har gått och jag har börjat hata dig mindre för det. Nu kan jag faktiskt tänka på dig och känna en liten saknad efter dig. Men jag vet att du har det mkt bättre där du är nu men en sak är säkert julen är inte densamma för mig längre för du förstörde den faktiskt med ditt val.

//M


Värdelös natt

Gick och la mig vid elva tiden i går och jag trodde ju då naturligtvis att jag borde somna som en stock då jag normalt sätt går och läggert mig redan vid tio. Men tji fick jag, hade jätte svårt att sova och klockan den bara tickade på.

Roade mig med att gå in på fb vid tolvtiden på natten i hopp om att kunna trötta ut mig. Loggade ut någon gång vid halv 1 tiden och sen lyckades jag somna men inte för någon längre stund. Vaknade med jämna mellan rum resten utav natten.

I dag är jag inte så värst trött än men det lär säkert komma ju längre dagen går. Kommer säkert vara som en zombie vid lunch tid vilket jag inte har tid med då jag ska träffa en massa vänner idag.

Blir väl att hälla i sig en massa cola och hoppas på att man kan hålla ögonen öppna tills det blir kväller och dags för att sova.

//M

Saknar

Kollade på vem som vet mest förut och så kom en fråga upp om vad heter halstabletten som är rosa. Svaret på frågan var emser och det påminde mig om min mormor.

Min mormor brukade alltid köpa emser när hon levde, det är ett utav mina starkaste minnen utav henne. Jag saknar henne något så fruktansvärt även fast det är 10 år sen hon dog. Saknar henne så mkt så tårarna till och med börjar rinna ner för mina kinder när jag tänker på henne.

Åh vad jag önskar att hon kunnde finnas här nu för jag skulle verkligen behöva prata med henne för hon hade nästa alltid svar på allt. Klokare och visare kvinna har jag då aldrig kännt. Hon visste alltid när någon utav hennes närmaste behövde henne utan att änns ha höra av sig till henne. 

Mormor jag älskar och saknar dig enormt mkt!




 



Pasta, ost och skinksås

Åkte hem vid lunch från skola och satte mig i soffan och slöade en stund. Drog hem till franken sen vid 13 tiden, skulle hjälpa honom med hans engelska läxa. Som tack för hjälpen så bjöd han på lunch, vart pasta med ost och skinksås. Det smakade kalas got toch mätt som tusan vart jag.

Sen när jag kom hem så vart det lite teve tittande innan det var dags att laga middag. Efter middagen så snackade jag lite skit med micke på msn. Sen bar det av till solariumet då jag kännde att jag behövde mjuka upp kroppen samt få lite färg på mig. Efter 12 min i solariumet så var hela kroppen mjuk och all stelhet var som bort blåst.

Nu sitter jag här framför datorn igen men ska strax titta på film. Får ej glömma att tvätta håret också då det börjar bli rätt så formbart efter alla styling produkter jag har haft i.

//M


Är det morgon eller kväll?

Det var helt becksvart ute i morse när jag satt och åt frukost kl 7.15. Det var nästan så man knude ha trott att det var mitt i natten. Men jag var ändå rätt så pepp på att åka till skolan konstigt nog.

Nu är kl 9.30 och det är ljusare ute nu och jag är lite mindre peppe på skolan. Det går lite trögt med matten men det är bara att kämpa på.

Börjar störa mig lite på mina nya bordsgrannar som typ bara chattrar hela tiden eller ja det lyckades faktisk vara tysta i hela 20 min i sträck. Tror nästan det är rekord för att vara dem. Nä jag är inte bitter jag vill bara kunna plugga utan att bli störd.

//M

Put yourself out there

Jag brukar ha problem men det, brukar ofta övernalysera saker. Exempelvis när man får sms eller när man ska skicka iväg ett sms själv. Brukar oftast tänka på hur kommer den här människan uppfatta mitt sms, kommer personen ifråga tolka det så som jag menar eller kommer personen tolka det helt fel?

Det är likadant ibland när jag själv får sms, hur tänker personen i fråga nu och vad kommer personen ifråga tänka om jag svarar si eller så.

Ja jag vet jag borde koppla bort min hjärna ibland och bara go with the flow. Tror faktiskt jag ska ta och göra det lite oftare för ibland går det riktigt bra även fast nerverna ibland håller på att hoppa ur skinnet på än.






Nu ska jag titta på NCIS sen blir det sängen för min del då jag börjar bli lite sömning utav mig.


//M

Alla klappar klara

Var nere på stan en sväng förut efter att jag hade slutat skolan. Usch vilket ruggigt väder det var och naturligtvis så hade jag glömt vantarna hemma så händerna var som isbitar innan jag kom in på åhlens.

Gick runt i en massa affärer ihop om att hitta något att köpa till min far i julklapp så efter mkt vandrande så hittade jag en bra julklapp åt honom. Så nu är äntligen alla julklappar handlade så nu kan man strycka det från listan över saker som skall göra.

När jag gick runt på stan i jakt efter julklapp så hittade jag ett snyggt nattlinne på hm som jag funderar på att köpa men det tåls att tänka på ett tag. Hitta även en hel del andra saker som jag är rätt så sugen på att köpa men det är nog bäst att hålla hårt i pengarna ett tag till. Är ju inte precis miljonär så jag kan strö pengar runt om kring mig.

Ska strax ta tag i och plocka ur diskmaskinen och när det är gjort så är det lagom att börja med maten sen. Blir kokt potatis, stekt fläsk och löksås till middag. Det passar kalas bra till middag en sådann här ruggig dag/kväll.


//M

Vad sakta tiden går..

Tycker klockan har segat sig fram i dag men det kan ju bero på att det inte har gått så vidare bra att räkna idag. Har fastnat på en massa tal och naturligtvis så är inte matte läraren här i dag. Haft fått ta och hoppa över de talen och räkna det jag förstår, ska ta och haffa matte läraren på torsdag då han är i skolan igen.

Annars ser dagen uta att bli lung, tänkte ta en repa nere på stan och se ifall jag hittar någon julklapp åt min far. Ska även ta en tur förbi K:s lägenhet och kolla läget och efter det blir det hem och fixa lunch.

Ja nu återstår det bara 1 timme att tidsfördriva här, blir väl till att lyssna på lite mer musik och försöka traggla med matten.

//M

Envis huvudvärk

Fick en grym huvudvärk efter maten så det vart till att vila en stund i stället för att fila på mitt cv. Men efter drygt en timmes slöande så trottsade jag huvudvärken och filade på mitt personliga prev och skickade iväg en jobbansökan.

Resten utav jobbansökningarna jag hade tänkt skriva får bli i morrn då jag hoppas jag inte får någon elak huvudvärk som kommer och stör mig.

Sitter och slö tittar på CSI men funderar på att krypa ner i sängen snart och försöka sova. Men först blir det nog ett stort glas vatten och två alvedon så den envisa huvudvärken försvinner.

//M


Gossip

Tog en fika på sultans city förut med emmy och vi skvallrade som två gammla tanter. Tänk att skvaller kan vara så kul och göra änns dag, det är helt sjukt.

Sen gick vi i en massa affärer och kollade efter lämpliga julklappar. Hittade en julklapp till min mor så nu återstår det bara att komma på något till min far. Stod och dreglade lite över thomas sabos fina smycken, synd att man inte vore miljonär för då skulle jag nog köpa allla hans smycken.

Ska strax ta tag och skriva en jobbansökan till ett jobb jag har hittat, borde även fila lite på mitt cv som jag ska skicka iväg till ett bemanningsföretag.

Men först är det mat som står på schemat, blir kokt potatis, stekt rödspätta med remuladsås yummi.

//M

7 december

Så var helgen över och det var återigen måndag och en ny skolvecka. Var så där lagom roligt att kliva upp ur den varma sängen i morse men det gick.

Har varit rätt så produktiv och räknat en hel del nu fram till rasten. Ska försöka vara lika duktig efter rasten också, dock så är allt chatter i klassrummet rätt så störande. Så återigen så har jag fått plugga in mp3 i örona så jag ska kunna fokusera lite.

Blir en fika på stan i dag vid 2 tiden med emmy, ska bli skoj då jag inte träffat henne på ett tag. Ska även försöka fixa julklapparna till mina föräldrar hade jag tänkt mig.

//M

Trevlig fika stund

Fick ett ryck i eftermiddags och rensade ur min garderob på kläder jag aldrig använder längre och det vart en lite hög som ska kastas. Sen vek jag ihop allt och la i prydliga färgkordinerade högar, får dock se hur länge den här ordningen i garderoben varar.

Kom hem för en stund sen från sophia och lily. Vart dit bjuden på på en fika och det var jätte mysigt. Vart påhoppad när jag klev innanför dörren hos sophia för lily vart överlycklg när hon fick syn på mig. Hon höll nästan på att pussa ihjäl mig den lilla grisen.

Efter fikat vart det en promenad så grisen skulle få kissa lite. Var riktigt skönt att ta en kvällspromenad, borde ta och gå ut och gå lite oftare. Ska strax hoppa in i duschen och sen blir det nog sängen för min del.

//M


Filmkväll och bakning

I går var det lördag och det vart en sväng på stan under dagen med min mor. Hittade en jätte fin tröja på åhlens som fick följa med mig hem.

Sen på kvällen vart det middag hemma hos barbro men jenny, eva-lotta, franken, waerner, glenn, nathalie och anna som tack för hjälpen för att vi hade hjälpt jenny att flytta.

Vi käkade en jätte god kyckling gryta med ris och sen vart det en massa skit snack och skratt. franken och jag drog hem till honom sen vid halv tio tiden då vi skulle kolla på film då ingen utav oss var suen på att gå ut på krogen.

Vi kollade på drag me to hell och det var riktigt jävla bra, har inte sett en sån bra skräckfilm på länge. Den kan jag verkligen rekomendera ifall man vill se en bra skräckfilm. Kollade några andra filmer sen men vid 3 tiden drog jag mig hem för då började tröttheten komma.

I dag är det söndag och jag har bakat en massa kolakakor, rättare sagt en sisodär 60 styckna. Nu sitter jag nerbäddad i soffan och snackar med natha på msn. Funderar på ifall jag skulle ta och städa lite på mitt rum sen och kanske julpynta lite.

//M

Det trodde ni inte va

Det är fredagkväll och jag är hemma och tar det lungt. Det trodde ni väl inte att jag skulle göra. Jag som brukar vara ute nästan varje fredag samt lördag och festa (oftast nykter). Men i dag kände jag för att bara ta det lungt, vara hemma och glo på lite teve.

Har tappat suget på att gå ut varje fredag och lördag för man träffar oftast samma gammla vanliga människor ute och inget nytt händer. Förr gick man (läs jag) oftast ut för att man inte ville riskerat att missa någon spännande för tänkt om man stannade hemma och missade något.

Nu har jag växt upp och insätt att 1. det händer inte så jätte mkt spännande saker i den här stan. 2. jag överlever även fast jag skulle missa något spännande som hände ute på krogen. 3 det finns alltid någon man känner som har varit ute och kan återberätta vad det är man hade missat ifall det skulle ha hänt något intressant.

Nu ska jag fortsätta titta på lite teve innan jag ska krypa ner i sängen och sova. Hoppas ni alla har en trevlig fredagskväll.

//M

I´m happy

Det är fredag i dag vilket innebär helg snart, ska bara genomlida 4 timmar i skolan. Fick tillbaka mitt matte prov i dag och ja vad ska man säga jag fick godkännt! Så himmla glad, vet dock inte hur jag lyckades få godkännt då jag tycke det gick skit när jag skrev det i går.

Efter skolan i dag ska jag åka förbi kristoffer sen blir det hem och hämt amin mor för vi ska åka och handla något till trädgården. Åh lägtar till middagen ikväll då vi ska äta chicken nuggets med ris och sötsur sås mumms.

Nej dags att vara duktig och fortsätta plugga.

//M


Nu åker jag hem

Sådär nu är matte provet avklarat och hur det gick ja det vette tusan. Får väl hoppas på att det vart godkännt, svarade på 10 av 14 frågor. Sen om de 10 frågorna är rätt eller inte ja det visar sig.

Laddad upp med pizza och cola innan provet och det gjorde nog susen för så jätte nervös var jag inte. Dock känndes det som en evighet innan läraren gav mig provet så jag han nästan börja må illa. Jag och prov går inte riktigt ihop och speciellt inte matte prov.

Ska strax åka hem och lägga mig i soffan och inte röra en muskel med gott samvete. Okej några muskler ska jag väl röra för annars går det ju inte att flippa på fjärkontrollen till teven.

Ha en bra eftermiddag allesammans för det tänker jag ha.

//M


Det ska gå eller?

Håller på att ladda inför matte provet i eftermiddag och nu ser det ut som att det kanske blir pizza till lunch. Det kan fan i bli bättre uppladdning, eller?  Jag tror det här matte provet kommer att gå bra bara jag håller mina nerver och hjärna i schack. I värsta fall så är det ju bara att göra om det.

//M

Laddad och redo?

Morrn morrn på er, sitter och äter frukost och utanför fönstret så är det kolsvart ute. Vad pigg man blir utav den synen eller inte. Det är med all säkerthet minusgrader ute också men jag tänker då inte ta reda på hur mkt. Det blir ialla fall till att ta dunjackan på sig i dag.

I dag är det matte prov på eftermiddagen som står på schemat och jag är verkligen laddad och redo för det eller inte. Känner mig inte speciellt motiverad till det i dag efter nattens dåliga sömn.

Men men ska äta upp frukosten och sen åka iväg, lika bra att ta tjuren vid horna.

//M




Matte prov

Har matte prov i morrn på eftermiddagen så i dag efter lunch har jag faktisk läst lite ur matte boken så nu hoppas jag på att något har fasnat i mitt huvud. Ska ta och läsa och göra lite fler upg i morrn på förmiddagen i skolan innan det är dags för provet.

Nu sitter jag i soffan och har nyss ätit middag och tittar på ett gammalt avsnitt uav NCIS. När det är slut sen så ska jag ta tag i röran på mitt rum som jag har sagt att jag borde göra i flera dag nu.

Om tiden och orken finns sen så blir det nog till att strycka lite tvätt också.

//M

Kallt som satan

Ja det var ju ingen direkt värme i morse när jag klev utanför dörren men som tur var så hade min far satt igång kupevärmaren så bilen var åtminstonde varm. Läste nyss en fb status att det är - 7 grader ute, inte undra på att jag frös arslet utav mig när jag gick till bilen.

I dag ska jag faktisk vara duktig och plugga när jag kommer hem efter lunchen för jag har matte prov i morrn. Skulle behöva städa mitt rum också som jag ännu inte har gjort så när det tar emot att plugga matte så får det bli till att städa istället.

//M


Söt sugen

Vart nyss grymt sugen på frukt doppas i choklad. Tänk er banan, jordgubbar, kiwi doppat i choklad jummy jummy säger jag bara. Det är så jag ärligt talat funderar på att skaffa en chokladfondue.
  
  //M                         


Propp mätt

Käkade nyss middag och det vart krämig makaronipudding som min mor hade lagat till. Var så himmla gott så jag åt så mkt så jag nästan vart fyrkantig. Så ligger jag i teve soffan, tittar på teve och jäser.

Var hos hårfrissan förut i dag och färgade bort utväxten, la i nya slingor samt klippte bort det kluvna topparna i håret. Så nu är håret mörk brunt med guldslingor i och jag vart super nöjd men det brukar jag o andra sidan alltid bli när jag har varit ner hos boss.

Har väl haft bosse som hårfrissan i lite mer än 3 års tid nu tror jag det är och jag har aldrig gått där ifrån missnöjd. Inte änns när hon färgade mitt yberblonda hår till mörk brunt utan att säga till i förväg. Den gången var det tänkt att jag skulle bli mellanblond till vinter men som sagt det vart mörk brunt i stället och nu är det drygt 1 år sen och jag är fortfarande brunett. Jag har aldrigt haft en bättre samt trevligare hårfrissan än henne.

Ska lägga mig på spikmattan en stund sen och se ifall det känns bättre i min rygg som är full utav en massa knutor. Vem vet kanske sover lite bättre natten som kommer än vad jag gjorde natten tills i dag.

Lägger upp en bild på hur håret såg ut innan jag var hos bosse samt två efterbilder.

                             


//M

1 december

Morrn morrn, i dag har vi då gått in i december månad och ännu har det inte kommit någon snö. Jag är ingen större fantast utav snö eller jo lite om snön ligger ordentligt kvar på marken och det inte blir slask utav det på en gång. Men hur som helst så tycker jag faktiskt att snön kan ta och komma nu lite försiktigt för det skulle bli tio gånger ljusare utanför.

I dag är det skola fram till lunch sen blir det att åka och storhandla med min mor. Efter att det är avklarat ska jag ner till min frissa så hon kan fixa mitt hår. Nej jag ska väl vara duktig och sätta mig och räkna lite nu.

//M