Ett glas vin i goda vänners sällskap

Lördags kvällen började hemma hos glenn och nathalie, det var födelsedages fest för natha som hade fyllt år. De bjöd på pastasallad och så vart det kort spel och skit snack.

Drog mig där i från vid åtta tiden och begav mig hem till emmy och jerry. Där bjöds det på en massa kakor och skitsnack. Det var jag, clara, ida, marcus och kristian samt emmy och jerry. Kvällen till äran i goda vänners sällskap så drack jag faktiskt några glas vin och det smakade jätte gott.

Vart hemgång vid tolv tiden efter en kalas trevlig kväll med mkt skratt.

I dag har jag storhandlat med min mor och farmor och sen vart det en sväng upp till willys med natha och resten utav dagen blir det till att ta det lugnt.


Bitterfitta är vad du är! Jag tror inte att jag är bättre än alla andra för det är jag inte. Sen att jag kanske fått de karlarna du tycker är rätt så heta i säng det är inte mitt problem, suck on that. Om du tycker jag är sån bitch så visst jag kan spela den rollen stumpan om det får dig att må bättre. Det är allt jag har att säga dig förutom att jag hoppas du får ett bra liv för jag önskar dig faktiskt allt gott!

//M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0