Ingen energi

Åkte hem efter lunch från skolan och det vart soffan dirket. Känner mig helt död i kroppen som om det inte finns någon energi alls.

Efter 1½ timmes teve tittande tog jag mig själv i kragen och kastade in en lass med mörka kläder i tvättmaskinen. När tvätten sen var klar och upphängde var det dags för middag och nu sitter jag i soffan helt orkeslös.

Jag borde plocka upp en massa kläder samt saker som ligger huller och buller i mitt rum men orken finns inte där. Helst av allt skulle jag vilja gå och lägga mig men det är för tidigt för att sova för då skulle jag bara vakna mitt i natten och inte kunna somna om.

Nä ge mig vår/ sommar för den här årstiden nu tar snart nästan död på mig. Undra om man skulle kunna sova sig igenom de närmaste månadera fram tills våren kommer.

//M

Måndag morgon

Så vart det måndag morgon och en ny veckan, klockan är runt halv åtta och det är kolsvart ute. Kände i morse när larmet ringde att jag inte riktigt ville gå upp då jag fortfarande var grymt trött. Kom ju inte i säng förens efter elva i går kväll då jag tittade på teve. JJa jg vet synden får straffa sig själv.

Ska strax packa ihop mina grejer och gå ut till bilen och åka till skolan, längtar redan till lunch då jag åker hem. Ska förbi kristoffer på vägen hem och kolla läget och se så allt är som det ska.

Fixade naglarna i går så jag lägger upp en bild på hur de blev samt en morgon bild på hur inte laddad jag är inför idag.


                                          


//M


Disigt ute

Tog en promenad med lily förut vid halv 10 och det var jätte disigt ute. Sophia kom vid 10 tiden och hämtade skitgrisen och nu sitter jag här i soffan och tittar på teve.

Det är fortfarande rätt så disigt ute och vädret gör mig en aningen slöa men jag ska försöka ta mig i kragen och städa upp röran som jag så fint har skapat på mitt rum.

Annars i dag händer det nog inte så mkt utan det blir nog mest till att ladda batterierna inför en ny skolveckan.

//M

Kvällspromenad

Kom nyss in efter en kvällspromenad med skitgrisen så hon skulle få kissa lite innan det natten. Vart en tur ner vid norrgläntan innan hon hittade en gräsplätt att kissa på.

Nu ligger vi båda i soffan och slöar, hon har somnat för man hör nöjda små snarkningar ifrån henne. Själv ska jag vara vaken en stund till för jag kollar på beck filmen; vita nätter som går på kanla 4+. Efter filmen blir det sängen för min del.

Kollade på foki´s blogg förut och kollade på hennes nageldesigner hon har gjort. Jag vart lite sugen på att göra nått sånt med mina naglar, kanske dock inte så som hennes naglar ser ut för det är inte direkt min stil. Men man får många bra idér utav att kolla på hennes bilder.


//M

Fredag/lördag

I går vart det först bio, luftslottes som sprängdes. Tycke det var riktigt bra, bättre än andra filmen i den här trilogin. Sen vart upp till tobbe på lite förfest, larvde oss och hade skit kul.

Drog ner på krogen vid halv tolv tiden, vart först lilla men det var bara en massa 18 åringar. Drog då vidare till san marino men det var lika illa där och picasso ska vi inte tala om så till slut så drog vi till harrys.

Var uppe på dansgolvet nästan hela kvälle och sen när harrys stänge vart det maistro för lite mat. Vart en hets disskution där inne på en viss herr maffiosso inte kunde erkänna att han hade gjort fel. Efter många turer så drog vi hem till tobbe på efterfest. Orkade dock inte stanna kvar så länge så någon gång vid halv fyra tiden drog jag och natha hem.

I dag vart det lunch på hot basilikan med ellinor och rebecka. Var jätte trevligt vart en massa skit snack om allt mellan himel och jord. Vi tog en sväng på stan sen och kollade in hm och lindex innan de begav sig hem.

När jag kom hem efter lunchen så la jag mig i soffan och somnade som en stock, vakande lagom till sophia kom med skitgrisen som jag ska ha i kväll/natt.

Just nu sitter jag i soffan och lily ligger nere vid mina fötter och sover. Funderar på att gå bort till coop och köpa cola. Vart nämligen sugen på att dricka lite rom och cola.

//M


Stel i armen

Den enda biverkning jag har fått efter att ha tagit vaccinet är att jag är stel i armen samt att jag är öm där de tog sprutan. Efter som jag är öm på vänster armen så gick det inte att ligga och sova på vänster sida vilket är min bästa sov sida så i dag är jag en aningen seg. Sitte roch är lite frusen också men det kan bero på att det inte är någon direkt värme här i skolan.

Det är lunch om mindre än 1 timme vilket är skönt för jag är jätte hungrig. Efter lunchen ska jag åka hem och plugga ( läs: lägga mig i soffan och vila en stund).

Sen i kväll är det bio och fest som står på schemat och jag hoppas att det utekvällen blir lika bra som förr förra helgen. Det var inget bråk, inga knarkare inne på krogen utan det var bara städat folk ute.

//M

Biobiljetter och vaccinations spruta

Åkte och handlade mat med min mor vid halv tre tiden och efter det åkte jag ner till lokalerna vid ericsson för att ta vaccinations sprutan. Men det var kö enda bort till ericsson parkeringen så jag sket i det och åkte hem istället.

Efter maten åkte jag till bion och hämtade ut biljetterna till luftslottet som sprängdes som jag ska se i morrn kväll men min mor, moster och kusin. Åkte sen ner till lokalerna vid ericsson och den här gånger var det inte lika mkt kö. Fick dock stå i kö i 50 min innan det var min tur att få en spruta i armen.

Jag känner än så länge inte av något men armen lär säkert vara öm och stel i morrn. Nu ska jag titta lite på teve och sen blir det sängen för min del.

//M

Happy girl

Var lite seg i morse när jag gick upp efter som jag satt uppe längre i går än vanligt då jag tittade på Doa som gick på teven. Den var lika bra som sist när jag kollade på den.

I dag så är matteläraren här och han har gått igenom de talen jag hade problem med så det ser rätt så ljust ut för tillfället vilket gör mig glad. Drar hem efter lunch sen och ska plugga lite hemma i stället.

Jag ska även passa på att uträtta lite andra ärenden. Lovade nämligen min mor att vi skulle åka upp till willys för att handla lite mat, sen måste jag åka förbi en sväng hemma hos kristoffer och kolla läget. Sen vid tre tiden ska jag åka och ta vaccinations sprutan mot nöffnöff influensan.

I morrn är det fredag och äntligen helg, på kvällen är det bio och fest som gäller. Hoppas på en lika bra utekväll som förr förra lördagen då det var bra folk och bra stämning. Men man ska väl inte hoppas på för mkt. Lördagen ska jag träffa elli och rebeckan, vi ska käka lunch och fika. Sen på kvällen kommer min skitgris på besök en stund.

//


Doa

Om en halvtimme ska jag bänka mig framför teven med en skål kinamix godis och kolla på Doa som går på kanal 6. Doa eller dead or aliv som den heter tycker jag är as bra, en kamp film med grymt snygga skådespelare. Lite surt att det inte slutar förens bort mot elva tiden men va tusan då kanske jag somnar på en gång sen när jag ska sova.

I morrn är det åter skolan igen och det är bäst för min matte lärare att han är på plats för annars kommer jag blir rejält förbannad. För jag vill faktiskt lära mig den här skiten och kunna fortsätta räkna de andra sidorna.

//M


Fika på sultans

Vart inte mkt gjort i skolan i dag då jag har fasnat på vissa tal och min lärare var inte i skolan. Så jag har mest suttita vid datorn samt lyssnat på mp3.

Pratade ialla fall med en utav lärarna om att jag tycker det är jobbigt att sitta där uppe då jag inte får någon arbetsro då det är som ett vuxen dagis med en massa chatter. Vi kom ialla fall överens om att jag bara behöver vara i skola från kl 8 fram till lunchen vid 12 tiden sen kan jag jobba hemifrån ifall jag vill mån - fred.

Drog ner på stan vid kvart i 3 för att köpa en kofta på kaphal som jag hade hittat sen gick jag runt i lite andra affärer ihop om att komma på vad jag ska köpa i julklapp till mina föräldrar.

Vid halv 4 mötte jag upp madde vid sultans då vi skulle ta en fika. Vart mkt skit snack, skrat och en massa prat om gammla tider. Sen efter ett tag så kom kim och gjorde oss sällskap.

Nu ligger jag halvdöd i soffan och tittar på teve efter att ha proppat i mig en massa mackaroner med ost o skink sås.

//M

Fuck all this shit!

Hoppas att det lösa pratet om planerar blir av, att det verkligen händer. Det skulle vara så himmla skönt även fast risken finns att jag kommer gå bannanas. Men det är en risk jag är villig att ta. 


                                                                    

//M

 


Halsont och huvudvärk

Har ont i huvudet o halsen, kan det blir så jävla mkt bättre?! Jag men lägg till 7 timmars skoladag med att enbart räkna matte. Jag vill fan mig bara dö i dag känns det som!

Nä jag är verkligen inte positiv i dag och tror ni inte mp3 spelaren dog förut men smart som jag är ibland så tog jag med mig ett extra batteri. Men med min tur lär väl det batteriet bara hålla i 2 timmar.

Nä det här känns verkligen inte som min dag. Har bara sådan stor lust att åka hem och dra täcket över huvudet.

//M


Usch jag vill inte!

Jag känner mig inte pepp för fem öre att åka till skolan i detta ruskväder. Och som om inte det vore nog så börjar jag känna av min hals, peppar peppar ta i trä hoppas den inte börjar krångla nu. Det är så himmla typiskt att det ska börja göra det när man har mkt roligt som man ska göra samt att det alltid kommer lagom till de här vinter månaderna.

Slänger upp en bild på hur mina naglar såg ut efter att jag hade köpt nytt nagelack för jag kom på att jag hade glömmt lägga upp bild på det. Sen blir det en bild på hur naglarna ser ut nu plus två mupp bilder på mig så här på morgonen så injoy!

//M


Trött = grinig

Känner mig grymt trött men det är dock en aningen för tidigt att gå och lägga sig så nu är jag små grinig istället. Jag har en tidens till att kunna bli grinig när jag är trött speciellt när jag har suttit i skolan flera timmar och pluggat. Jag är inte trött i kroppen men hjärnan är som skumgummi och vill inte riktigt vara med.

Vart ialla fall en aningen piggare när jag släpade in mig i badrummet och tvättade håret. Nu sitter jag här framför datorn samt teve och bara degar.

Håller på att kolla på olika mobiltelefoner då jag är rätt så sugen på en ny mobil med touch screen men vet inte vilket märke samt modelljag vill ha. Är lite sugen på en iphone som tobbe har men samsung och LG har oxå grymt snygga touch screen mobiler. Men det blir nog ingen ny mobil förens mitt abonnemang har gått ut i slutet utav september men man vet ju aldrig.

Nä kanske skulle fixa en lunchlåda så jag har något att tugga i mig till lunch i morrn.

//M


Inte lång tid kvar

Har för tillfälligt lunch i skolan nu och sen är det bara drygt 2 timmar kvar innan jag ska säga hej då till det här stället för i dag. Ska bli skönt att få komma hem där det inte är lika mkt liv och rörelse som här.

Ikväll är det rårakor med fläsk som står på menyn och det ska blir så gott så. Det är så jag längtar till middagen redan nu även fast jag är mätt sen jag trycke i mig lunchen.

Åh på fredag ska jag på bio igen, den här gången ska jag gå med karlström släktet och se luftslottet som sprängdes som är sista delen ur mileniumtrilogin.

Shit det är inte långt kvar till jul, i morrn är det exakt 1 månad till julafton  och jag har inte köpt några julklappar än. Visserligen ska jag bara köpa till min mor och far men jag har änns inte kommit på något att köpa till de för de vet inte vad de önskar sig. Eller jo min far önskar sig en corvett men jag är då fan mig inte miljonär.

Själv vet jag inte heller vad jag önskar mig i julklapp, hittade dock ett påslakanset samt några badhanddukar från hm som jag ska önska mig. Men jag kommer inte på något mer, det var 10 gånger lättare när man var mindre för då var önskelistan flera meter lång. 

//M


Krogen - bråk - fotbollsfest

Fredagskvällen spenderades en stund uppe hos sandrah och emil. Sen innan tio tiden körde jag ner barbro till harrys, följde med in en stund och kollade läget. Träffade på anna, jenny, clara och nathalie där inne. Sen vid elva tiden åkte anna och jag för att hämta upp natha och sen drog vi ner till krogarna på stan. Var inget speciellt roligt folk ute, hamnade på san marion sen när det stängde så höll det på att bli bråk mellan tvp iuc killar och måretn o lillen. Natha o jag drog med oss lillen o mårten till lilla krog efter mkt om och men så det vart inte bråk den kvällen.

Lördagen låg jag mest i soffan under dagen och var seg då hjärnan inte riktigt hade återhämtat sig från omställningen sen torsdags natten då jag var på bio. Pratade med emmy på msn om vi skulle hitta på något på kvällen. Bestämde oss för att dra ut till hävla där det var fotbollsfest så vid halv nio åkte jag ut med emmy o jerry i räserbilen. Mötte upp kristian, linnea, elli och en massa andra utanför fotbollslokalen. Drog upp til kristian en stund o lyssnade på musik innan festen skulle dra igång där nere i lokalen. Sen vart det ner till lokalen och vara lite social med resten utav folket. Åkte hem vid halv ett tiden och jag var skapligt trött när jag kom hem så jag somnade som en stock i sängen.

Söndagen tog jag det lungt, provade på att laga ett nytt matrecept till middag som vart rikigt bra. Sen vart ett en massa teve tittande och sen fick jag för mig att måla naglarna och efter att de hade torkat vart det sängen.

Idag är det måndag och skola, woohoo eller nått. Har ialla fall kommit en bra bit i matteboken vilket är bra men det känns som att det kommer bli en lång och seg dag. Men får väl ta små pausar och sätta mig här och nörda.

//M


Väck i huvudet

Det är precis så jag känner mig efter bara 3 timmars sömn. Det var ju allt annat än en höjdare att kliva upp ur sängen i morse kl 7.

Var nämligen på bio i går natt med emmy, såg premiären utav new moon som gick kl 00.00. Klockan var 02,20 när jag var hemma innanför dörren. Osmart som jag är ibland så hade jag druckit cola under filmen så jag var ju speedad och hade jätte svårt att somna. Tror jag lyckades somna någon gång efter kl 04.00 efter att ha legat och vridigt och vänt på mig x antal gånger.

Men hur var filmen då? Jo jag tycker den var fucking jävla awesome! Visst det hade kortat ner den jämfört med boken och ändrat lite på vissa saker men den stämmer ändå jävligt bra överens med boken. De hade tagit med de mesta detaljerna som man kanske inte trodde de skulle ha gjort ifall man läst boken.

Nä får man ju då vänta ett helt år på nästa film i twilight serien. Suck hur ska det gå, kommer ju få lite abstinens besvär eller vad säger du emmy.

Annars sitter jag i skolan helt jävla väck i huvudet och det enda jag vill göra är att sova! Har hällt i mig en redbull men det hjälpte då fan inte mkt, får ta och hälla i mig den andra bruken snart så jag åtminstonde överlever fram till lunch.

Jag säger bara tack gode gud för smink för de där mörka ringarna under ögonen var då inte smikrande. Det är fan mig tur att det finns smink så man kan trolla lite och se lite piggare samt fräschare ut än man verkligen är och känner sig.

Nä ska väl återgå till min jätte roliga matte bok, ska plugga in mp3 spelaren så jag inte somnar.

//M


Awesome!

Har nyss kommit hem från bion och det var super bra! Jag skulle kunna se om den på en gång. Den var så otroligt bra gjord och de har fått med de här små detaljerna som man inte riktigt hade förväntat sig att de skulle få med. Filmen här helt klart sevärd tio gånger om.

Nä kanske dags att försöka tänka på att sova för jag ska upp kl 7 då det faktiskt är skoldag i morrn och jag börjar kl 8. Det får nog bli till att svänga in til macken innan skolan och köpa några redbull så jag åtminstonde kan hålla mig vaken till lunch.

God natt på er!

//M

Sova

Fikade och storhandlade med natha och emmy. Sen vart det en massa skit snack samt moffande av lite mat från pizzerian som ligger borta vid nathas hus.

Nu är jag hemma och funderar på att sova några timmar innan det är dags att plocka upp emmy och åka till bion. För i kväll kl 00.00 är det premiär på new moon filmen och det är ju klart att vi två fanatiker ska se den.


//M


Timmarna går sakta

Klockan är inte mer än 11.38 och jag slutar inte förens 15.45. Suck fattar inte varför timmarna inte kan gå fortare, det är ialla fall lunch om 20 min.

Orkar för tillfället inte sitta med näsan i matteboken utan tog ett liten paus, har ju endå hunnit jävligt långt i matte boken. Har surfat runt på var enda sida jag kan komma på bara för att fördriva tiden lite.

Övertrötta kärringar är det värsta jag vet och just 5 st sånna sitter det i klassrummet och kacklar. Woho det är känns ju verkligen som min dag eller inte!

//M


Torsdag den 19/11

Frukosten är avklarad och jag är fixad så det är väl bara att packa ihop sakerna och bege sig till skolan. Känns dock inte så lockande då är grå trist väder ute och det säkert kommer att regna vilken minut som helst.

Efter skolan i dag så blir det att åka o storhandla med natha och sen fika med henne och emmy. Efter det blir det hem o äta middag sen vet jag inte om jag ska sova eller inte för kl 00.00 i natt ska emmy och jag på bio. Fråga är om jag ska vara vaken hela natten igenom tills bion slutar eller om jag ska sova några timmar innan den börjar..hmm det tåls att tänka på.

Nä nu ska jag åka iväg till skolan. Hoppas ni alla får en bra dag.

//M

Fika och mat

Vart en fika med kierstin efter skolan och det var mkt skit snack samt skratt. Sen efter fikan så drog vi till coop där vi möte upp alexander och kristoffer.

Handlade alla ingredienserna till taccogratängen och sen åkte vi hem till kristoffer och fixad till maten. Vart mkt snack och bus då de där sköningarna åker hem till sina städer på fredag då de ska ut på praktik på måndagen och kommer inte tillbaks till stan förens i januari.

Nä börjar jag bli grymt trött så ska strax gå och lägga mig. Dock så funderar jag på ifall jag skulle ta och måla naglarna så jag blir extra trött för då kanske jag har turen att somna på en gång istället för att ligga o vrida och vända på mig 311 gånger innan jag somnar.

Hur som haver så är det torsdag i morrn och det innebär att det är bio dags för mig och emmy. Vi ska nämligen se premiären av new moon kl 00.00 på natten. Ska blir rikigt kul, mindre kul blir det när man ska upp till skolan dagen efter men det är ett senare problem.

God natt på er alla och hoppas ni få sover gott.

//M


Thank you god for mp3 spelaren

Ja utan den hade jag fan mig blivit galen utav att lyssna på allt jävla chatter här på skolan. Det känns mer som ett stort vuxen dagis.

Ska bara genomlida 2 timmar och 45 min sen kan jag säga hejdå till skiten för idag. Ser ut att bli en fikatår med min underbara mora brud kierstin på sultan efter skolan.

Känner att jag behöver skvallra lite och få höra lite mummsiga hemligheter som kierstin har sammlat på sig som vi ska utreda.

Nähä bara 30 min kvar utav lunchrasten, fan vad klockan ska gå segt då. Tycker att klockan ska vara 15,45 nästa gång jag tittar på den så jag kan försvinna här ifrån.

//M


Trötter

Har sovit piss i natt så i dag är jag som en sengångare. Känner verkligen inte för att åka till skolan och plugga matte men det är väl bara att bita ihop.

Nä det är väl dags att försöka få i sig lite frukost och sen bege sig till skolan. Hoppas ni alla får en bra dag.

//M

Ett tal hit och ett tal dit

Åkte till skolan i morse och i dag började vi klockan 8.00. Var lite piggare i dag då jag hade sovit lite bättre den här natten som var än förra.

I skolan fyllde jag i en massa papper innan det var dags att kasta sig över matte boken. Vid lunch tid var jag grymt uttråkad och satte mig framför en dator och surfade en stund. Sen när lunchen var slut så vart det bara att stoppa näsan i boken igen. Hade jag inte haft headsetet till mobilen så jag kunde lyssna på musik så hade jag nog inte överlevt dagen.

När jag kom hem var det dags att fixa till middag och sen tvät dog jag i soffan en stund. Släpade mig själv in till badrummet förut och tog ett varmt bad för att mjuka upp min kropp.

Snart är det dags för NCIS  samt NCIS LA och efter det blir det nog banne mig sängen för min del.


                                                          Så här road var jag utav skolan i dag

//M

 


Det vart ju bra till slut

Var skapligt seg när jag gick upp i morse vid 7 tiden, hade lite svårt att somna natten som var. Åkte iväg till lernia för jag började nämligen skolan i dag. Hade lite genomgång där vi fick information och en snabb rundvandrig utav skolan. Efter att ha gjort ett matte test så fick jag sluta för dagen och då var klockan kvart i elva.

Åkte hem och hämtade upp min mor och så begav vi oss till Ö&B för hon skulle köpa en matta och sen åkte vill till jysk. Där hittade vi ett tevebord som vi tycked va snyggt så det fick följa med hem.

Väl hemma vart det först lite lunch innan vi tog tag i att skruva ihop borden och ja det var ju allt annat än en dans på rosor. Helvetes jävla ritning samt bord säger jag bara. Efter typ 2 timmar så var bordet äntligen ihop skruvat och det passade perfekt uppe i teverummet.

Ligger nu i soffan och slöar men ska strax fixa till en pastasalald som jag ska ha till lunch i morrn. Sen ska jag lägga in lite nya låtar i mp3 och sen blir det nog att lägga sig u sän gtidigt så man är pigg i morrn.

It´s funny how fast you can get used to sometings

//M

Last night was a good good night

Vart lite förfest hemma hos tobbe med natha, nina, evve, waerner och kerstin. Satt och lyssnade på musik och snackade skit.

Drog ner till lilla vid halv tolv tiden och det var skit bra stämmning där nere. Tog ett bord där inne och satt och lyssnade på kareoken. Tobbe var så snäll och bjöd mig på cola sen snodde jag hans iphon och tog en massa kort och la ut på fejjan.

Träffade en massa trevliga människor man känner, träffade på dan och burén som jag inte sett på hur länge som helst. Nina och jag larvade oss och retade waerner, det är fan mig inte bra att dricka 2 lite cola. Var som en speedad kanin.

Drog bort till pizzerian brevid starlight när lilla stängde för käk och sen vart det upp till tobbe på efterfest. Vart dock inte så jätte lång varig utan tog en promenix bort till de norra kvarteren för socialesering.

I dag är jag grymt seg och kroppen är som gelé , känner mig nästan lite bakis fast jag inte drack någon alkohol alls. Vaknade runt 11 tiden men kom inte upp ur sängen förens efter kl 12.

Kom nyss hem efter att ha handlat lite mat och nu blir det soffhäng tills det är dags att fixa middag bort mot fyra. Sen blir det teve tittande och sen försöka komma isäng tidigt då jag börjar skolan i morrn.


I´t was a awesome night last night ;)

//M

Fredagskvällen

Körde franken till julita vid 19 tiden och hade med mig natha som codriver. Sen när vi kom tillbaks in till stan så plockade vi upp waerner innan vi begav oss hem till annelie är det skulle vara lite party. När vi kom dit så försökte annelie och nina korka upp en vinflaska men det gick inget vidare förens waerner fick ryka in och hjälpa till.

Drog ner till krogen vid elva tiden, vart lilla krog för våran del. Täffade på henke och jesper där inne och efter ett tag så vällde det in med folk. Träffade på L och K där inne så jag slog mig ner med de och snackade en massa skit och hade jätte kul. Sen vart det en sväng till donkan vid halv 2 tiden och sen åkte natha och jag ut till julia för att hämta franken.

Naturligtvis så hade det ju börjat snöa under kvällen, det var pissigt jävla spårigt på vägen och som om inte det räckte så snöade det fortfarande så det vart till att ligga och trycka i 70 km/h. Vågade inte köra fortare då jag inte hade lust att sätta mig i något dike, bättre att det får ta lite tid och man kommer fram hel än att chansa och riskera sitt liv.

Kom hem till stan vid kavrt i 3, vart ett stopp på venezia för franken skulle ha mat sen vart det hem till honom och byta bil. När jag kom hem så vart det till att värma på lite thai mat innan det vart sängen för min del.

I dag/kväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, det visar sig vad som händer.

//

Fredag den 13

I går vart det att titta på skräckfilm hemma hos franken. Drog hem vid 3 tiden och jag var lite harig utav mig när jag skulle gå till bilen.

I da är det fredag den 13 och det ska ju vara en oturs dag men än så länge har ingen ting hänt. Har varit snabbt nere på stan och uträttat lite ärenden och nu sitter jag i soffan och slappar.

Ska åka och hämta sophia sen kvart i 4 så ska vi åka och köpa thaimat som vi ska trycka i oss här hemma. Sen vid 6 tiden ska jag åka hem till franken och byta bil för att sen köra ut honom till julita.

Vad hände sen i kväll då?? Någon som har några planer?

//M

Jaha

Hade filmkväll hemma hos natha i tisdagskväll med henne och emmy. Vi hade skit kul, tittade på skräckfilm och moffade i oss en massa onyttigheter. Satt och snackade en massa skit och larvade oss på fb, gjorde ett test där man kunde få veta sitt hamster namn och natha heter Sliver, jag heter Snicker och emmy heter Sprinkles. Vi avslutade våran filmkväl kl 4 på morgonen.


Tog en lång sovmorgon på onsdagen efter som våran filmkväll slutade kl 4 på morgonen. Hände inte så mkt under dagen, vart mest soffhäng. På kvällen drog natha och jag upp till kristoffer och snackade lite skit. Franken kom över samt nina och annelie.

Drog ner till lilla kroge sen, satte oss vid ett borde och helt plötsligt kommer det 3 killar och sätter sig vid oss och börjar snacka. Tycker de verkar lite skumma, de såg ut som att hjärncellerna inte rikigt klickade. Sen efter ett tag säger nina till mig att fan det lukar kaviar om en utav killarna som sitter brevid henne och då går ett ljus upp för mig.

Förmodligen så har de tagit kräfta (drog) och det brukar lukta skaldjur om än då. Jippi, efter mkt om och men så lyckas vi flytta till ett långbord då wearner, jenny och natha hade kommit ner till lilla. Lyckas ialla fall bli av med idioterna en stund, efter ett tag så trillar det in mer folk på lilla. Börjar iakta större delen utav de om kommer fram till att förmodligen 3/5 delar utav alla som var på lilla igår hade dragit i sig något jävla skit o var höga.

Drog hem sen vid 2 och det var så jävla skönt att krypan ner i sängen och sova.

I dag har morsan och jag varit och storhandlat på willys och varit en sväng upp till Ö&B och köpt små matter att ha vid sängarna. Är hundvakt åt lily i dag så nu ligger hon och jag i soffan och myser. Får se ifall det blir till att glo på film i kväll hemma hos franken.

//M


Full fart framåt

I dag har jag först varit på möte uppe på lernia angående studier då jag vill plugga matte B så jag får betyg i det. Så på måndag 8.30 kör jag i gång med att plugga matte B för fulla muggar.

Åkte ner till arbetsförmedlingen och fyllde i lite papper så jag ska få mina pengar och efter det vart det en tripp till min frissa. Bokade in en tide den 7 december, då blir det till att klippa och att färga bort det träliga utväxten.

Åkte hem och fixade lite där hemma innan jag gick bort till coop och handlade det min mor och far skulle ha till middag. Sen åkte sophia och jag till vertinären och hämtade hem lily som hade opererat bort en tand som hon hande slagit av. Lilla grisen var lite hängig efter narkosen men inte så mkt som vi trodde hon skulle vara.

Åkte upp till willys vid 2 tiden med emmy för att köpa en massa onyttigheter till våran filmkväll som vi ska ha. Blir till att kolla på en massa skräckfilmer och snacka skit.

Nu sitter jag hemma hos sophia, hon bjöd på middag förut innan hon drog iväg till jobbet och nu sitter jag och myser med grisen som är helt utslagen. Blir inte många knop ikväll kan jag lova utan det blir mest bara till att slappa.

//M

Nagelack och sushi

Gick till bibblan i dag och lämnade tillbaka boken och sen vart det en sväng in på åhlens för att kolla efter nagelack. Tog ett tag innan jag hittade någon färg som jag gillade, det vart ett lila rosa nagelack eller hur man nu ska beskriva färgen. Ska lägga ut en bild på naglarna i morrn så får ni se hur de ser ut.

Sen innan jag gick hem så köpte jag med mig sushi som jag käkade till lunch framför teven. Har surfat lite på internet och letat efter jobb att söka. Så mkt mer har jag inte gjort i dag då jag inte har känt mig riktigt kry i kroppen. Så jag hoppade över att träna i kväll utan det får bli ett danspass på onsdag istället.

I morrn ska jag upp till lerina för att diskutera ifall jag kan plugga in matte B där så jag kan få ett betyg i den kursen. Sen ska jag köra sophia till djurkliniken så hon kan hämta hem lily som ska operera bort sin enda tand. Den lilla klantmajan till hund slog ut halva sin tand när hon lekte med ett däck för några dagar sen så i morrn ska det operera bort det som återstår utav den tanden så hon inte får infektion i munnen.

Efter det så ska jag, emmy och natha upp till willys och köpa onyttighetern inför våran skräckfilmskväll vi ska ha i morrn.

//M


Planer för i morrn

Har börjat planera lite smått vad jag ska roa mig med i morrn. Först ska jag ialla fall gå till bibblan och lämna tillbaka den 4:e twilight boken som jag har läst ute. Sen funderar jag på att köpa nagelack i någon uppiggande färg men vi får se hur modig jag blir med färgvalet. Efter det blir det nog att jag köper med mig sushi hem för just förtillfället så är jag grymt sugen på det och troligtvis så är jag fortfarande det i morrn. Sen avslutar jag nog dagen med ett skönt träningspass på friskis, ha rinte tränat på över 1 veckan då jag har haft gryma skavsår som har plågat mig lite.

Men nu gott folk blir det sängen för min del. God natt på er och sov så gott.

//M

                                                      

Ett litet uppehåll

Såg att jag inte har skrivit sen i torsdags så tänkte skriva ner hur min helg har varit.

I fredags så åkte jag och min far till norrköping för en snabb visit för att han skulle hämta ut en resecheck på resia som han ahde fått från sitt förra jobb. Sen vart det lunch på max och där inne var det ett grupp grabbar på ca 15 pers. Några utav grabbarna hade munktröjor med ladies night logga och då förstod jag att det var scenarbetare samt att matte från bygglov var med och käkade hamburgare. Och nu tror ni väl att jag vart helt till mig då jag fick syn på honom men sorry det fick jag inte för så speciellt snygg var han inte. När vi kom hem till stan vart det bibblan och låna 4:e twilight boken som jag började läsa på direkten.

På fredagkvällen vart det hem till kristoffer med natha för att laga mat i hans nya lägenhet åt honom och hans lumpar polare som var på besök. Sen vart det efterrätt och efter det så drog inflyttningsfesten igång och folket rammlade in. Drog ner på krogen vid 23 tiden och träffade en mass folk man kände. Gick hem vid 2 tiden och la mig i sängen och fortsatte läsa boken jag hade lånat, la i från mig boken halv 6 på morgonen.

Lördag vaknade jag kl 11 och började läsa boken igen, ja jag vet att jag har blivit lite besat av böckerna. Sen vid 13 tiden så hade jag läst ut boken så då vart det att surfa på datorn. Jenny messa och fråga om jag vill hänga med och käka pizza så det vart pizza på maistro med henne och kristoffer. Efter det vart det hem och lägga sig i soffan då jag var slö som tusan.

På kvällen vart det fest hemma hos jenny och andreas från helsingborg som vi lärde känna i vårad så han gick på IUC här i stan kom på besök vilket var trevligt. Vart en nykter kväll igen tills vi drog till harrys då andreas promt tycket jag skulle dricka en blue hawaii med honom vilket jag inte kunde tacka nej till då de är jäte goda. Dansade en hel del och träffade på jätte mkt folk som jag kände. Vart hemgång vid 2 tiden och somnade som en stock.

I dag när jag vaknade så kände jag att jag hade ont i halsen, jippie eller inte. Hoppas verkligen att det bara är en förklylning så det inte är halsfluss eller akut bronkit. Så i dag har jag bara legat i soffan nerbäddad och slöat och det tänker jag fortsätta med hela kvällen också.

//M


Torsdag

Så vad har jag gjort för skoj i dag då? Jo jag fikade med henke på förmiddagen på hembagarens och snackade en massa skit i vanlig ordning.

Sen när jag kom hem så kastade jag mig över den 3:e twilight boken som emmy kom med igår. Gjorde ett litet avbrott vid 15 tiden för att hjälpa min far med maten sen när det var klart så kastade jag mig över boken igen. Vid 17 tiden så hade jag läst ut boken så i morrn ska jag ner till bibblan och se ifall de har den 4:e boken.

Sen vid 18 tiden kom franken och hämtade upp mig för vi skulle handla mat då han hade lovat at tbjuda mig på middagen. Vart spagetti och köttförsås vilket smakade jätte gott sen vart det teve tittaden. Kollade på någon film med willem dafoe som var väldigt skum.

Nä dags för sänge för i morrn bär det av till norrköping vid 10 tiden. Natti natti på er.

//M


Snö

Var på arbetsförmedlingen i dag och hade möte med min handledare och jag kom ut färifrån med mer frågetecken än när jag kom dit. Ska sätta mig ner någon dag och tänka över lite saker, väga för och nackdelar mot varandra.

Annars så har dagen flytigt på i ett lungt tempo. Sophia kom förbi halv sju i morse och lämnade lilypilly som är lite snorrig. Stackars lilla gris men nu ligger hon i soffan och vilar efter våran promenad. Och naturligtvis så har det ju börjat snöa också. Jag vill inte jag vill inte jag vill inte, tycker inte om snön när den inte ligger kvar och på köpet så blåser det som tusan.

Sophia kommer och hämtar lily sen vid fyra tiden och efter det ska jag åka och hämta upp natha och bege oss hem till kristoffers nya lägenhet och hjälpa honom bära saker. Sen ska vi iväg och handla en massa mat tills på fredagen.

Nu ska jag göra som lily och power nappa .



                                                   


                                                 Ingen utav oss gillade promenaden så mkt i blåste


 //M

 

 


Städ och tvättdag

Har inte gjort så mkt i dag förutom att städa och tvättat. Kände att jag inte kunde ignorera tvätthögen samt dammråttorna längre så det var bara att ta tag i det. Tog bara några timmar sen så var jag klar och väntade på att det var dags att börja med matten.

Messade emmy och kollade ifall hon hade tredejboken men hon höll på och läste ur den så jag får den kanske i morrn eller på tordag. Så för att något att göra tills jag får den tredjeboken så har jag börjat läsa en deckar men det stillar inte suget som jag har fått på vampyrböckerna.

Åkte upp en sväng till sörmlandsbo med natha, kristoffer och alex för att titta på soffa åt kristoffer. Natha och jag hittade hur mkt snyggt som helst där uppe men ingen lämplig soffa åt herren. Tog en tur till överskottsmarknaden och där hittade vi en soffa plus fotölj som kristoffer slog till på.

Har tittat på dubbel avsnitt av NCIS och ska nu återgå till att läsa den där deckarne för att stilla mitt sug. I morrn kommer ♥ hit. Ska även till arbetsförmedlingen i morrn för ett möte med min handledare, woho eller nått.

//M

Gårdagen

I går hände det inte så mkt för min del. Vart en sväng ner på stan med min mor, kollade lite på hm och sen i dahlströms guld affär på thomas sabos smycken.

Efter det satte jag igång att läsa stephenie meyers andra bok när jag hör din röst som emmy hade lämnat åt mig i brevlådan. Jag sträckläste från kl 14 till kl 19.45 med ett litet avbrott för att äta mat. Jag vart helt uppslukade utav boken så det var svårt att lägga den ifrån sig så naturligtvis så läste jag ju ut den igår.

I dag händer det inte så värst mkt vad jag vet, funderar på att städa och kanske åka upp en sväng till öb. Ska kolla med emmy också om hon har den 3:e boken så jag kan kasta mig över den också.

Men nu ska det betalas räkningar och kolla om det finns några jobb att söka.

//M

Helgen

Helgen som var bestod utav att i fredags vart det en tur på stan med min kusin. Sen lunchade jag med kierstin, kristoffer och tt på hotbasilikan. På kvällen vart det inflyttningsfest hos jenny i hennes nya 1:a vliket var jätte fin. Anah från borås hade kommit på besök också och det var så trevligt att se henne. Vi var väl säkert 15 styckna hemma hos jenny och det var jätte kul. Kristoffer och jag delade på en jägerflaska som vi blandande med redbull, mumma. Sen vart det ner på krogen och mingla.

Lördag föttera gjorde grymt ocn då jag fortfarande har skavsår och jag var rätt så seg. Låg större delen utav dagen i soffan och gjorde ingen ting. Sen vid sex tiden började jag fixa till mig för jag skulle på halloween party hemma hos sandra. Mötte upp jenny, kristoffer och annan vid coop vid halv åtta tiden och gick i sammlad trupp hem till sandra. Där var partyt redan igång så det var bara till att hitta en sittplats och börja festa. Drog till statt sen och dansa och minglade innan jag gick hem vid ett tiden då mina fötter började strejka.

I dag gick jag upp kl sex för sophia skulle komma över med lily då jag skulle va hundvakt. Efter att skitgrisen hade kommit så gick jag och la mig en stund till. Vart en promenix vid tio tiden och fy fan vad ont jag hade vid hälarna där skavsåren sitter så det vart en långsamm promenad med lily. Sen har vi bara kört soffhäng hela dagen. Resten utav kvällen kommer att bli lugn då fötterna fortfarande gör grymt ont.

//M