Full fartI fredags åkte jag, victor, annelie, agnes och basse till norrköping. Alla förutom basse och victor skulle pierca sig, innan det var dags att gå till piercaren så sprang vi runt i alla affärer vi han med och gjorde av med en massa pengar. Jag inhandlade två par kjolar, ett par skor och lite annat smått och gott.
Sen var det time för lunch innan vi trallade iväg till lucky 7 och ta hål i tungan.

Han som tog hål i tungan på mig var jävligt snygg, ujuju det var nästan så jag glömde bort smärtan i tungan där för ett tag. Så nu är jag innehavare av ännu ett titan smycke i kroppen. Sen när vi kom hem från norrköping så hjälpte jag tiina och chrill att flytta in i deras nya lägenhet. Sen på kvällen så drog jag och dansken ner på krogen med annelie och victor. Vi träffade på chrille där ners så vi drog en repa på varenda krog innan det var dags för sängen och sova.

Lördag vart det till att fortsätta hjälpa tiina och chrill att flytta in skaer i lägenheten. Jag, annelie och dansken hjälpte till med det vi kunnde, sen på kvällen så kom wearner och victor. Vi satt och pratade lite skit innan vi drog ner på krogen och hade en en jätte trevlig kväll. Träffade på chrille, buren och john inne på babban. Sen när det var time för att gå hem så var det kallt och dum som man är så hade jag glömmt tröjan hemma så jag fick låna danskens.

Söndagen tillbringades i sängen med mp3 i örona, var för trött för att göra något. Det var en riktig slappar dag.

Sen i måndags och tisdags var jag på studiebesök hos två tandläkare, en i åby och en i norrköping. Sen i dag har jag bara slappa, vart nere på stan och köpt lite strumper och umgåts med mammsen. I morrn är det skola och studiebesök på sterilen på sjukhuset och på fredag så är det party igen. Får se om jag dricker någon ting den här helgen, man ska inte dricka när man precis har piercat sig men på fredag så har det gått en vecka så vi får se.

Den ska som är jobbigt men ändå bra på ett sätt är att när man har tagit hål i tungan kan man inte äta så bra så det blir mest soppa till mat vilket innebär att man går ner i vikt vilket alltid är trevligt iallafall för mig.
Nä rimga sandra i morrn och se om hon har pratat med de på natilus om träningskort, ska även medela  hurdags vi kommer ut och hämtar helmer  om 4 dagar (tror jag han heter) som T ska få utan C.

Boring

Japp så var det åter en ny vecka och vädret har ju inte varit det bästa under dagen. Var ute och gick en promenad med mor min kl 8 i morse, det regnade lite med det var bara sköt men ju närmare vi närmade oss vårat hus efter promenade ju mer började det regna. Vi vart tvungna att springa den sista biten hem så vi inte skulle bli genomsura. Efter promenade så vart det frukost och för en gång skull så åt vi frukost tillsammans hela familjen. Det brukar inte hända ofta, det brukar typ bara inträffa på julafton. Orsaken till att vi alla 3 var sammlade tillsammans och åt frukost var att pappsen hade ledigt från jobbet i dag.

Sen vart det att plugga och lyssna på musik, fanns inte så mkt mer att göra när regnet står i backen. Ringde till min kusin och bestämde att vi skulle ta en fika i morrn här hemma och moffa i oss kladdkaka och prata en massa skit. Det är alltid lika skoj att umgås med henne, hoppas hon tar med sig tvillingarna i morrn för de är jätte söta.

Hade så tråkigt på eftermiddagen så då vart jag lite ego och tog lite kort på mig, det fördrev åtminstonde tiden tills det kom något roligt på teven.

Öjöjöj nu är det bara 3½ dag kvar innan det är dags att trycka igenom den där långa piercingnålen igenom tungan. Börjar bli lite smått nervös men det kommer nog vara värre på fredag när jag sitter på tåget till norrköping och räknar ner minutrarna. Ska hjälpa tiina och chrille att flytta in i deras 2:a under helgen oxå, gud så bra jag kommer att kunna prata eller inte och så ska jag försöka äta kräftor med mina föräldrar på fredagen oxå. Det ska bli spännade och se hur det går..eller inte går.


Fredagens party

I fredag så fyllde Natha 20 år och det firade hon med att tralla in på bolaget ock köpa öl och cider.Hon hoppade runt och flög på små alkohol moln inne på bolaget. Sen på kvällen så hade vi förfest hemma hos sandra. Det var jag, victor, hans karl, natha, tobbe, annelie, alexandra och natha K. Sen så kom jari och robban och en kille till. Vi hade jätte roligt uppe hos sandra.

Sen när vi gick ner till san marion så träffade vi på dansken och wearner så vi drog med de in på krogen. Det vart en hel del drickande därinne och sen så gick dansken upp och sjöng as longes I love you med backstreet boys (tror låten och gruppens namn stavas så). Det lätt rätt så bra när han sjöng men huvudsaken att man har kul vilket vi alla hade den kvällen.


I lördags när jag vaknade så känndes huvudet tungt och det var jobbigt att kliva upp ur sängen, men andra ord jag var bakis. Det var inte bara jag som var det utan även natha var det. Vi gick ner på stan runt kl 13 för hon skulle in på bolaget och sen vart det bakis mat. Sen trallade jag hem och sov innan jag gick hem till tiina och tittade på film med henne, chrille och dansken. Kollade på en jätte rolig film men har förtillfället glömt bort vad den heter.

I dag har varit en slöar dag, gick upp vi fem i 13 tror jag kl var. Har typ bara tittat på teve och sofftat.Tiina och chrille var över och tittade på en tevebänk som de fick ta utav oss om de ville så den ska vi flytta över till de sen när de flyttar in i nya lägenheten nästa vecka.

Ja det var allt som hände den här helgen. I morrn börjar en ny veckan och en massa saker som skall fixas och göras.

Sommaren 06

Sommaren 06 är oförglömlig för mig, det har varit den bästa sommaren på länge.
Det har varit toppen väder hela sommaren vilket har gjort att man har badat en hel del. Det är många minnen som man har skapat under denna sommar. Minnen som man alltid kommer att bära med sig nära hjärtat, iallafall jag.

Slutade skolan och tog studenten den 10 juni viket var roligt, skönt men endå lite ledsamt. Man har gått och längtat i flera år att det ska bli ens tur att få sätta på sig den där mössan och springa ut från skolan och aldrig komma tillbaka. Sen när allt det är gjort så är allt över och man har längre ingen klass att gå till varje dag. Man kände lite seprationsångest ett litet tag innan och efter man tagit studenten för man har ju endå spenderat nästan varje dag tillsammans i 3 års tid.
 

Sen vart det midsommar som vi firade ett gäng hemma hos tiina och chrill. Vi hade en kombinerad midsommarfest/inflyttningsfest för de hade precis flyttat in i sin 1:a. Vi hade det jätte trevligt, det var trevligt folk och man vart så där lagom full som man ska bli. Sen så har det blivit en hel del fotbolls tittande hemma hos de efter som det var fotbolls VM (tror det var VM, jaja sak samma). Vi sammalde ihop ett gäng och satt och tittade och skrek uder matcherna när det inte gick som vi ville.


Annars så har jag typ jobbat häcken utav mig på lövåsen hela sommaren men det har varit roligt endå även fast man har slitit som ett djur i värmen. Har haft underbara jobbarkompisar att jobbat men vilket gjorde det mkt lättare att cykla iväg till jobbet på morrnarna. Jag och danne vilket jäva radarpar vi var, det gick undan som fan när vi jobbade ihop. Det var varit många tråkiga stunder på jobbet som när 3 st utav våra boende dog, fast det var ju det bästa för de. Sen har det varit många roliga stunder oxå när vi t ex har suttit och fikat, när vi har gjort små hyss mot varandra och så.

Tiina, jag, chrill och dansken har hunnit med några bilturer under sommaren oxå, åkt i väg och badat, fikat och haft det skit skoj. Har varit på malma marknade med tiina, dansken, wearner och madde. Det var jätte skoj även fast man var lite bakis från festen kvällen innan och naturligtvis så skulle vi ju såklart åka karuseller, det var så magen vände sig ut och in. Men det var det värt för jag tror aldrig jag har skrattat så mkt i hela mitt liv som då.Hade avskedsfest den 28 juli för chrille och dansken som skulle åka in i lumpen i enköping den 31 juli.Det var en minnesvärd kväll för oss alla som var där uppe. Killarna fick presenter som vi hade köpt till dem. Det var många tårar som föll ur ögona inte bara på de utan på oss alla som var där uppe.
Det var många som skulle komma att sakna de när de åkte här i från. Men en kanon kul kväll hade vi allihoppa och många fina minnen kommer jag ha från den festen. Vi var sen några st som vinkade av de vid tåget på måndagen när de skulle åka här ifrån. Det vart tomt utan de sen för man var så van att nästan jämt och ständigt stöta ihop men någon utav de på stan.


Sen har det vart katrineholms veckan och killarna hade permis under den helgen så då vart det ut och festa i öltältet. Dansken har fixat tågbiljetter åt några utav oss så vi kan åka upp och träffa de sen när de har besöksdag vecka 38.

Sommaren 06 har varit en händelse rik sommar, man har tagit studenten och blivit vuxen, killarna har åkt in i lumpen för att bli män, fok kämpar på för att få jobb, vissa fortsätter att plugga. Men bara för att sommaren är slut så är det inte slut på att skapa underbara minnen tillsammans med sina vänner för det har vi hela hösten, vintern och våren på oss att göra innan det är dags för en ny händelserik sommar.
 


Förändring

Som jag nämde i min förra blogg så har jag börjat ett nyttigare liv. Vilket innebär mindre godis, läsk och mer motion. Som om inte det räcker så gick jag till min frisör i dag och klippte och färgade håret.
Det vart samma gammla vanliga blonda slingor men istället för att bara toppa håret så klippte vi av en bra bit utav det. Jag är nu längre inte långhårig utan har en typ halv lång page frisyr som är uppklippt och rockig.

Jag kände att det var dags att förnya sig lite och vad är inte bättre än en ny frisyr. Jag är storm förtjust i frisyren min frisör malin gjorde på mig. Jag kom bara med små förslag och sen så fick hon fria händer att klippa hur hon ville. Har aldrig haft en bättre frisör än henne, kommer inte släppa taget om henne i första taget.

Annars så har jag inte gjort så mkt mer idag, jo jag har vart och hämtat ut mina bilder på svenssons foto som jag laddade upp igår. Jisses vad snabba de var att framkalla dem. Det stod att de skulle ta upp till 3 dagar men det gjorde det inte. Vart riktigt  bra bilder från avskedsfesten vi hade för killarna sen så hade jag laddat upp lite andra bilder som oxå vart bra.

Ska träffa natha i morrn, vi ska ner på stan och håna allt folk som går där. Annars så är det väl inget speciellt som händer, ska plugga lite och naturligtvis träna oxå.

  

Back too schoolJapp så i går så började man plugga igen. Va då plugga kanske ni undrar, tog inte du studenten i år? Jo det gjorde jag men jag sökte en kurs till att plugga till tandsköterska på distans som jag kom in på. Så i går så var det första dagen i en ny skola men nya ansikten och nya ämnen.

Lärarna och de nya eleverna verkar jätte trevliga, dock så är jag en utav de yngsta i gruppen med shit the same. Och ämnena vi ska läsa verkar jätte roliga så det här kommer nog gå jätte bra. Sen så kommer det ju bli mkt pluggande hemifrån för vi träffas bara 2 gånger i månaden så man måste verkligen vara fokuserad och ha disiplin när man ska sitta hemma och plugga. Men det där kommer att fixa sig.

Ska börja plugga i körkorts boken oxå så man kan ta det där jäkla körkortet någon gång. Sen hör och häpna så har jag tänkt att börja ett  nyttigare liv vilket innebär mkt minder godis, läsk och att små äta.
Har börjat gå morgon promenader med mor min innan hon börjar jobba på morgonen. Så kl tio över 5 så ringer våran väckarklocka så då är det bara att hoppa upp ur sängen och i jogging kläderna och gå ut.

Vad pigg man blir sen efter att ha varit ute och promenerat i 20 minuter och sen ätit frukost. Dagen känns mkt längre när man går upp tidigt på morgonen och man får så mkt mer gjort.

Ska till hårfrisören i morrn och klippa mig men jag vet inte riktigt hur jag ska klippa mig än men det blir nog bra. Jag har en sån trevlig och duktig hårfrisör så jag är inte rädd att jag inte kommer att vara nöjd med frisyren sen.

Åh bara 9 dagar kvar innan jag ska till norrköping och pierca tungan, börjar bli lite nervös nu men det kommer nog bli värre sen då på fredagen då man kliver in i studion och ska göra det.Helgens bravaderI fredags så kom killarna hem från lumpen på permis och naturligtvis så skulle det firas med att gå ut på öltältet. Själv så hade man ju "turen" att man skulle jobba hela helgen så jag hade ju inte tänkt följa med ut men så vart det ju inte. Så i fredags kväll efter att jag hade slutat jobba (slutade kvart över 20 istället fär 21) cyklade jag hem och fixade till mig innan jag trallade över till tiina. Satt och snackade ett tag och väntade på att dansken skulle komma så vi kunde dra ner på öltältet.

När vi väl kom ner dit så träffade vi victor, natha, wearner, madde, annelie, knasen och många fler. Drack bara en cider för jag skulle upp tidigt på lördag morgonen och jobba. Drog hem vid tolv tiden för att krypa i säng på en gång för att få några timmars sömn. Hade det jätte skoj den kvällen men det var bra seg sen på morgonen när man skulle jobba men det gick bra endå, jobbade som tur va bara till kl 14.

Efter jobbet pratade jag med tiina och kollade om vi skulle hitta på något som att titta på film men vi kom inte fram till något. Sen så kom dansken över och hämtade sina öl som han hade lämnat här, killade upp till tiina sen och satt och snackade lite skit innan vi gick ner på stan där vi träffade chrille. Vi drog iväg och lyssnade på kajrocken men det sög totalt så det vart tivolit istället. Åkte lite karusell så magen vände sig ut och in, snurrigt i huvudet vart det också känndes som fylla fast utan alkohol.

Sen så vart det öltältet och några cider, kunnde inte dricka så jätte mkt den kvällen heller för jag skulle upp och jobba dagen efter. Träffade på madde, wearner, annelie och min morbror, han var så snäll och bjöd på cider. Mådde inte så jätte bra sen efter som jag inte hade ätit något sen lunchen på jobbet som var kl 12. Är man duktig eller men efter lite luft och en promenad så mådde jag bättre. Kom hem vid tolv snåret igen, var seg som tusan dagen efter på jobbet men som tur var så var det sista dagen där.

Sen efter jobbet trallade jag hem till tiina och tittade på film med henne och dansken. Tittade på någon krigsfilm som var helt oki. Sa hej då sen till dansken som skulle åka till baka till lumpen på kvällen.

Ska åka upp till killarna vecka 38 under helgen då det har besöksdag. Dansken har fixat gratis biljetter åt oss dit och hem, så är vi tvugna att gå i uniformer när vi är på området och besöker dem. Åh vad skoj det ska bli att få åka upp till de och träffa dem där och se hur det ser ut på området.

Onsdags kvällHade bestämt träff med tina i går vid tunneln kl 19 för vi skulle gå ner på stan och mingla lite.Träffade på victor, natha och gudrun så vi begav oss in i öltältet och satt och snackade där.Var riktigt trevligt, mkt folk var det där inne oxå tyvärr innebar det att mitt "kära" ex var där oxå.Har märkt att stan inte är tillräkligt stor för att vi ska slippa stöta på varandra.

Sen efter en stund så drog vi till venezia och köpte mat som vi tog med oss till stads paken där de skulle vissa film, stannade inte kvar så länge för filmen var skit tråkigt. Det vart öltältet istället, träffade på tobbe där inne samt en massa företdetta klasskompisar.
Natha och jag gick hem till knasen sen och groggade en stund innan vi begav oss ner till öltältet ännu en gång. Sen drog vi vidare till san marino och naturligt vis så följde ju mitt ex med (hatar hatar hatar).... Natha och jag gick hem sen vid halv 1 för då var det så himmla tråkigt.


Det är synd att den här stan är så jävla liten för annars så skulle man ha sluppit att springa ihop med sitt ex jämt och ständigt. Tycker han kan gå och hänga sog men först så kan han ju betala tillbaka pengarna han är skyldig mig, han har bara 450 kr kvar som han ska betala igen mig och de pengarna kommer jag nog aldrig att få sen. Hur jävla svårt sak det kunna vara att hosta upp 450 kr när man tjänar 10 000 kr efter skatt. Usch jag gjorde det största misstaget hitils i mitt liv och det var när jag vart ihop med honom. Jag var så dum att jag för engång skull litade på någon och öppnade upp mit hjärta och se vart det lede mig någon stanns. Jag kommer nog aldrig hitta en vettig pojkvän för i den här stan finns det typ bara pundare, idioter, folk som har problem med snuten och folk som dricker som svin. Nä det kommer nog bli så att när jag är 35 år så kommer jag sitta i en 2:a men 5 katter helt själv och så mkt tycker jag inte om katter.

Jaja men i morrn är det fredag och då kommer pojkarna hem på permis från lumpen. Då blir det till att tralla ner till öltältet och dricka lite för jag ska upp och börja jobba dagen efter kl 7. Usch vad jag saknar dem, det ska bli så roligt att få se dem igen. Oki visst de har bara varit borta i 2 veckor endå men det känns endå tomt i stan. Men som tur är finns det mobil och så har man ju alla minnen och bilder från festerna man haft och så fick jag ju chrilles snusdosa som ett minne av honom.

Nä dags att fixa lite mat och sen titta på teve innan det är dags att cykla
till jobbet vid 16 och tjäna lite pengar.
Miss you boys.


Långtråkigt

Usch började jobba kl 7 i dag, det var inte roligt att kliva ur sängen tio i 6 i morse.
Allt var sig likt på jobbet, hade inte fått några nya boende viket är skönt.
Vi har för tillfället bara 10 boende vilket räcker att ta hand om och vissa utav de är mer krävande än andra.
Efter alla morgonbestyr så kunde vi själva sätta oss ner och äta frukost och sen efter det så gick tiden långsammt fram tills att man skulle ha lunchrast vid halv 13.
Tiden gick som tur var fortare sen efter att man själv hade haft lunch för sen ska de boende ha lunch, lägga sig m.m.


Danne kom sen vid 16 så jag kunde gå hem och lata mig. Senare i kväll blir det att gå ner på stan och öltältet med natha för de skulle ha irländsk pubkväll vilket låter skoj.

I morrn blir det till att tralla till banken och fixa lite grejor, köpa skrivblock så jag har nått att skriva i sen när skolan börjar, ska köpa en plajwood (tror det stavas så) skiva så jag kan fixa en säng gavel till min säng, sen ska jag nog beställa en tid till hårfrissan oxå. Känner att det är dags att fixa håret sen efter att jag har slutat jobba. Det blir nog till att klippa och färga men hur jag ska klippa mig det vet jag inte riktigt än.

Nä nu blir det lite teve tittande innan det är dags att att tralla ner på stan. 

Veckorna som har varit

    Det är mkt som har hänt under de senaste veckorna. Det som dominerar mina veckor är jobbet vilket jag vid det här laget har ledsnat riktigt ordentligt på. Det är jobbigt att gå upp tio i 6 på morgonen för att sedan börja jobba antingen kvart i 7 eller 7. Och när jag inte jobbar förmiddagar så är det eftermiddagar då man kan börja allt ifrån 13.30 - 16 och sen sluta 21 eller kvart i 22. Och extra jobbigt är det när man jobbar helger när man helst utav allt skulle vilja vara men vännerna och festa.

Men jag får tänka på pengarna jag kommer att tjäna och allt roligt jag kommer att kunna ha för dem.
Det är synd att man måste dra skatt på det men hellre betalar jag skatt och får tillbaka lite nästa år än att bli återbetals skyldig.

När jag inte har jobbat så har jag umgåtts med mina vänner, åkt ner till djulö och badat.
Åkt på små bilturer med tiina, chril och dansken. Ena gången hamnade vi ute i sköldinge vid väcken
där vi fikade och hade skoj. Just då var det inget annat som existerade i våra huvuden som jobb, lumpen, vad man ska göra efter sommaren osv utan vi njöt bara utav stunden.
Vi pratade gammla minnen från fester på vägen hem, det vart många skratt under den bilresan.

Sen vart det fredag den 28 juli och sista festen med gänget för två utav våra killkompisar skulle åka in i lumpen på måndagen. Det var en avskedsfest som hette duga, det fick presenter ock kort från oss så de skulle veta att vi skulle komma att sakna dem. Det vart många tårar som föll den kvällen med oxå många skratt. Förfesten/avskedsfesten hölls hos tiina sen vart det ner på krogen och san marion där vi sjöng för
killarna och sen så gick de två upp och sjöng we are the champions. Kvällen slutade på barbros med mkt dricka och dansande.

Åkte bakis och trött på malmamarknaden dagen efter med tiina, madde, dansken och wearner. Åkte en massa karuseller, gick runt bland alla stånden och köpte lite grejor.
Sen på måndagen så gick annelie, victor och jag till tågstationen kvart i 8 och vinkade av dansken och chrille som skulle ta tåget upp till enköping och lumpen. det känns tomt här i stan utan de två men det komme rhem nu till helgen som kommer :)

Nu i dagsläget så har jag bara 5 arbetsdagar kvar var av att jag ska jobba hela helgen, typiskt nu när killarna har permis från lumpen men jag ska festa endå även fast jag kommer att få gå till jobbet bakis.
Sen den 14 ska jag börja plugga igen, blir att plugga till tandsköterska på distans.

Sen nu fram över ska jag åka till sthlm och shoppa lite skor och kläder men först och främst så ska jag till norrköping den 25 och pierca tungan. Annelie, victor och agnes ska följa med mig till norrköping för de ska oxå till piercaren.