Förändring

Som jag nämde i min förra blogg så har jag börjat ett nyttigare liv. Vilket innebär mindre godis, läsk och mer motion. Som om inte det räcker så gick jag till min frisör i dag och klippte och färgade håret.
Det vart samma gammla vanliga blonda slingor men istället för att bara toppa håret så klippte vi av en bra bit utav det. Jag är nu längre inte långhårig utan har en typ halv lång page frisyr som är uppklippt och rockig.

Jag kände att det var dags att förnya sig lite och vad är inte bättre än en ny frisyr. Jag är storm förtjust i frisyren min frisör malin gjorde på mig. Jag kom bara med små förslag och sen så fick hon fria händer att klippa hur hon ville. Har aldrig haft en bättre frisör än henne, kommer inte släppa taget om henne i första taget.

Annars så har jag inte gjort så mkt mer idag, jo jag har vart och hämtat ut mina bilder på svenssons foto som jag laddade upp igår. Jisses vad snabba de var att framkalla dem. Det stod att de skulle ta upp till 3 dagar men det gjorde det inte. Vart riktigt  bra bilder från avskedsfesten vi hade för killarna sen så hade jag laddat upp lite andra bilder som oxå vart bra.

Ska träffa natha i morrn, vi ska ner på stan och håna allt folk som går där. Annars så är det väl inget speciellt som händer, ska plugga lite och naturligtvis träna oxå.

  

Ditt ord
Postat av: malin

måste ju säga att du skulle vara grym som blondin igen, du passade sjukt bra! :D

2012-05-29 @ 15:56:48
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0