Julfirandet

Julafton firades med att sonen fick öppna en utav sina julklappar här hemma. Den innehöll en bobbycar som han genast började leka med 


Bobbycaren var en bra julklapp

Åkte ut till forssjö där vi firade julafton med makens familj. Tittade på kalles julafton, åt lagom med mat. 


Jultomten kom och delade ut klappar till barnen. Alla vart glada för sina saker. Loke fick många bra och roliga leksaker så som böcker, pussel och träbilar. 


Innan avfärd mot julfirandet i forssjö

Juldagen var vi hemma hos mina föräldrar och firade jul. De bjöd på kalkon, potatis och sås till middag. Skönt att slippa äta julmat två dagar i rad. 


Vart lite julklapps öppning och även där fick Loke bra klappar. Pyjamasar, en leksakshund och bästa av allt en egen fotölj. 

Den går att fälla ut så den ligger han och myser i titt som tätt här uppe i vardagsrummet. 

Det var julen, nu laddar vi om till nyår. Vi kommer fira in det nya året lugnt, äta lite god mat och bara vara. 


Ljusare

Var hos frissan i lördags och avfärgade mitt hår då jag vill få tillbaka min naturliga hårfärg så gott det går. 


Vi båda vart riktigt nöjda med resultatet och jag trivs väldigt bra i den ljusa hårfärgen. 

Igår så var Loke och jag hemma hos mina föräldrar och käkade middag. Det här är vad han lyckades åstadkomma efter att ha spenderat 15 minuter i deras kök. Vad ska man säga, han är väldigt effektivt utav sig 😂


Det duggar inte tätt mellan inläggen här

Men mkt har hänt sen sist. Firade våran plutt som fyllde 1 år den 21/10. 

Var på volbeat konsert, maken var hemma då han blev sjuk. Men de ska spela i sthlm nästa år så då får vi en ny chans att se de ihop. 

Har hunnit med att fira maken som fyllde år i början av denna månad. 

Dagarna och veckorna går fort! Det är fullt ös på grabben, från morgon till kväll. 

Han har testat att åkt pulka vilket var skoj. Roligast tyckte han dock det var när morsan hans kastade ut sand i vår backen upp till huset. 

Påtalat om backen så halkade jag ner med bilen när den första snön kom. Allt gick bra och jag kom tillslut upp. Men det har blivit lite av min grej att halka ner för backen minst 1 gång om året haha. 

I förrgår slog det mig att min lilla grabb inte är så lite längre då jag tackade ja till hans förskoleplats. Han börjar dock inte förens i april men tiden har och går så fort. 

Min ledighet tar snart slut då jag börjar jobba 2 januari. Ska bli skönt att börja jobba igen men kommer sakna grabben som kommer va hemma med maken. 

Ja det var en någorlunda uppdatering, ska försöka bli bättre på att skriva här.