Fantastiskt

Firade midsommar samt hade muckfest för dansken o chrille ute i vid danskens sommarstuga o det var kanon även fast vädret inte var så bra hela tiden. Vi grillade, fiskade, madde o jag badade bastu o drack en massa cider där inne. Vi hade pressent utdelning till pojkarna som muckade, dansken fick en tröja med ett kort på sig själv  när han var liten där det stod: liten har blivit "STOR" och chrille fick en bok med massa kända o okända sexcitat. Pressenterna passade de perfekt o det var jätte glada.

Dagen efter när vi vaknade ute i sommarstugan så var man bra seg i kroppen, vart till att röja undan där ute innan vi for hem mot stan. Trallade över till tiina på kvällen o sen drog hon och jag ner på krogen men det var inte så mkt roligt folk ute så vi gick hem till henne o tittade på film.

Söndagen spenderade jag större delar i soffan med att bara slappa o lyssna på musik. Gick över till tiina på kvällen tittade på the fast and the furious.  Åh vad jag bara älskar den filmen, heta karlar o snygga bilar grrrr.

Måndags for jag till norrköping med tomas o victor för uppdrag shopping o det vart det på hög nivår. Köpte två para helt underbara skor som jag kan trippa runt i nu. Hittade två linnen inne på hm som jag oxå köpte sen vart det en t-shirt o en svart jeans kjol på cubus och en munktröja på intersport. Handlade oxå lite nya pirecingsmycken, en par röda fluffiga handbojor, batterier till mp3 spelaren och en massa toffsar. Hela kalaset gick väl på ca 2000 kr men det är jag värd.

Vi åt lunch inne på domino, det vart sallad o det var jätte god o gud så mätt man vart. Orkade int eäta upp allt för det var inte ett litet lass med sallad man fick. Sen när vi kom hem med tåget så gick vi o träffade sofie o tiina vid fontänen och visade våra inköp.

I morrn är det sista dagen på praktiken innan jag har sommarlov o de har semester o då ska vi mummsa tårta. Ska ute och äta middag med min farmor och mina föräldrar i morrn o det ska bli hummm intressant.

På fredag är det party party som gäller för då kommer robert ner hit o så blir det väl att vi ska in på babban eller starlight som det heter nu, suck hoppas vi skippar det. Lördag om det är fint väder o min kusin får barnvakt så sak vi tydligen grilla här hemma, det kan bli riktigt trevligt och på söndag så fyller jag 20!

Nä ska tralla bort till soffan o vänta på att morden i midsommer ska börja sen efter det så är det sängen som gäller.

Snart

Japp om några timmar så bör det av ut till sommarstugan för muck o midsommar firande... åh åh vad skoj det ska bli. Det är synd att vädret inte är bättre men man kan ju hoppas på att solen tittar fram sen.

Hade en kanon rolig dag i går även fast man hade praktik från 9-16. Sprang på stan o hjälpte dansken att köpa kläder o det gick riktigt bra o snygga kläder vart det...hela kalaset gick bara på runt fyra tusen men så blir det om man handlar på jc. Gud det är tur att det är på måndag man ska åka o shoppa i norrköping för jag vart extremt shoppingsugen efter att ha hjälpt honom. Sen vart det hem till mig så han kunde byta kläder o sen börja dricka...dumpade av honom vid tåget kvart i åtta för han skulle upp till sthlm o fira med sina lumpar polare.

Själv så tralla man över till tiina en stund men gick hem vid tio för att ta ett bad o vakna till lite. Skulle packa grejorna i går som jag ska ha med mig i dag men det slutade med att jag bråka med far min o sen gick jag över till tiina igen o satt o snacka där o varvade ner. Fick lite trevligt sällskap på vägen hem vilket inte är fel ;)

Nä dags att sluta nörda här o fixa det sista innan det är dags att bege sig mot da woods med polarna.

......





Det sak bli så skönt att åka ut på fredag med vännerna till danskens sommarstuga o fira midsommar samt ha muckfest. Bara fira med vännerna o bli fulla, glada o glömma bort vardagen o allt för en sekund. Och på måndag ska man till norrköping o shoppa tills man stupar.

Vill ha

Åh jag önskar jag vore mångmiljonär när man surfar runt på olika sider med snygga kläder o skor. Det finns ju så himmla mkt snyggt som man skulle vilka köpa men det är bara det att man inte har pengarna till allt man vill ha  -suckar-


Jaja jag åker snart till norrköping o ska shoppa så jag hoppas jag hittar något snyggt o roligt då. Om det skulle vara någon som känner sig oförskämt generös mot mig så är det här två utav mina favvo saker som ni då jätte gärna får köpa till mig :)


vill havill ha

Va ett tag sen

Oj har upptäck att jag inte har skrivit på ett tag men det beror på att jag har haft fullt upp o när man sen har satt sig framför datorn så har inte orken räckt till.

Var o tittade på när annelie tog studenten i lördags o det var ju inte lite varmt ute. Jag, tiina, hälge o victor gick sen ner på stan o tittade på när studenterna åkter runt i sina vagnar. Efter det så åkte vi ut till annelie med knasen o firade henne där ute. Åt smörgåstårta där ute som var jätte god som hennes mor hade gjort sen vart det tillbax in till stan. Fixade tills sig innan man gick bort till knasen o förfestade, hade skit trevligt där o det berode på det trevliga sällskapet av alla mäniskor där plus alkoholen.

Vart sen ner på krogen o fortsätta firande, grattade wearner, lillen o gudrun till studenten sen vart det en massa krogrundor o en trevlig lite promenad ;D Sen vart det fylle mat för några styckna o sen hemgång. Dagen efter var man sliten o trött vilket berode på olika anledningar, åkte ner till sjön en stund o solade o badade med polarna sen vart det hem o slöa.

Har haft praktik hela veckan woohoo eller inte...har nästan avlidigt uppe hos tandläkaren i den här jävla värmen, tack o lov så vart det lite svalare i går när man hade praktik. Sen när man kom hem ringde victor o sa att jag skulle med honom över till glenn o nathalie för att spela kubb. Det vart tyvärr ingen kubb för det började regna men vi spelade panik uppe hos de o drack cider o sen fyllde de oss med en massa likörer som vi shottade o sen vart det ner på krogen o jag som inte skulle ner tid.. yäää right. Både jag o victor vart skapligt runda under föttera efter all jävla likör. Träffade på tiina, natha, sofie, knasen där nere så vi gjorde de sällskap sen vart det fyllekäk på maistor innan jag gick hem för att sova.

Hade skola i dag o mitt huvud mådde inte så jätte bra, hade lite huvudvärk sen i går men det var det fan mig värt för vi hade så jävla kul. Huvudvärken höll i sin ända till lunch sen försvann den tack och lov. Var en seg med ändå en rätt så rolig dag. I morrn är man ledig så då blir det till att vila ut.

Nästa vecka så är det muckfest på fredagen, ska bli så jävla skoj o veckan efter det på fredagen så sak man till norrköping o shoppa upp en massa pengar o sen på söndagen så fyller man 20. Blir nog en tripp ner på bolaget på måndagen bara för att...ska fira att jag har sommarlov i 1 månad samt att man själv får gå in o betala skiten på bolaget utan att behöva be någon annan göra det åt en.



Förlåt att jag glömde bort dig men jag är inte den bästa på att komma ihåg saker o speciellt inte om jag super senare underkvällen. Visst det är ingen bra ursäkt men så är det . Sen så jag har så mkt i mitt huvud nu med att få skolan o praktiken att gå ihop o sammtidigt ha tid o ork att hinna umgås med mina vänner sammtidigt som jag har en massa jävla pappers fixande så jag blir garanterad mina pengar som jag ska ha. Som om inte det räcker så måste jag börja söka jobb oxå så jag inte står där sen när jag har slutat skolan o inte har nått att göra. Visst  jag är säkert inte den endå som har tusen saker att göra men det är fan mig männskligt att fela o glömma o sist jag tittade efter så var jag bara människa o ingen superwomen. Det känns som om det bara var mig du blev arg på...vi var faktiskt flera som glömmde bort det o inte bara jag. Det finns inte så mkt mer jag kan göra än att säga att jag är jävligt ledsen o ska försöka se till att det inte upprepas igen.

Lördag & söndag

I går så var man som sagt nere på stan med mammi o köpte klänning o gick runt i affärer sen vart det till att vila o efter det ut o sola i värmen. Sen satt jag o nördade framför datorn, magnus kom förbi en sväng o visade sin motorcykel som jag stog o dreglade över. Ljudet från en motorcykel eller en het bil får mig att spinna som en katt.

Sen var det dags att fixa till sig innan jag först gick bort till tiina o terrade henne medans hon gjorde sig i ordning. Jag passade på att vara lite ego o ta lite kort på mig själv, kan ju inte säga att jag var speciellt seriös när jag tog kort på mig själv då. Gjorde den ena konstiga minen efter den andra, tror det berode på allt cola jag hade druckit.

Sen bara det hem till tezz där vi skulle vara o festa, var jätte trevligt där. Satt o snacka, lyssnade på musik o drack. Själv så höll sig både tiina o jag oss stadigt till våran cola. Vi drog ner till krogen sen vid halv tolv, det var en sväng på lilla o sen san marino. Men det var inte så jätte mkt roligt folk ute så kvällen slutade på venezia men lite käk som vanligt. Sen vart det hem o sova.

I dag har jag suttit här o nördat o sen bara legat ute i solen o försökt få lite färg på sig. Veckan som kommer är jävligt slapp. Har metodövning i morrn mellan kl 13-15,30 sen praktik på tisdagen från kl 9-16 sen är jag ledig. Ska bara till frissan på tordag o få ordnign på håret sen på lördagen ska man fira annelie, wearner o agnes som tar studenten o där imellan så blir det nog till att supa oxå.

Lite kort från i lördags:
 

Trallala

I går så var det först förfest hemma hos adde o det var han, fredda, sandra, tiina o jag som var där o drack. Sen efter ett tag så åkte vi ut till typ bie med tomas för vi skulle ut till sandras sommarstuga. Var det ett tag o drack sen begav vi oss in till stan igen o hem till adde. Fortsatt o dricka där sen kom flötet o råbin förbi sen vart det ner på krogen. Det var fullt utav studenter som skrek o hade sig...gaaaaaaaah så jobbigt.

Drog en sväng på typ varenda krog, träffade på daim, basse o david inne på lilla så vi bytte några ord med dem.
Träffade på lillen o sofie inne på san marino o lillen var ju inte speciellt nykter men det ska man ju inte va heller när man tar studenten. Sen vart det vinezia för lite käk innan det var dags att gå hem o sova.

Vakande med lite huvudvärk som berode på att folk hade skrikit så jävla mkt o sen att jag hade druckit både cider, öl, minttu o laktrisshots. Gick ner på stan med mammi o köpte en kläning åt mig o sen gick vi runt o tittade i affärer. Sen vart det soffan när jag kom hem, låg o vilade ett tag sen var det till att hoppa i bikinin o lägga sig o sola på gräsmattan så lite färg har man fått på sig nu. Får ta o sola mer i morrn om det är fint väder. Ska i väg till tezz sen o festa men i kväll är det cola för min del som gäller.

tiina o jag
Tiina o jag innan förfesten
tiina o adde
Tiina o adde på förfesten hemma hos honom
adde, råbin o tiina
Charmtrollen adde, råbin o tiina inne på san marino
lillen o sofie
Lillen o sofie inna på san marino
lillen full
Lillen "smått" full inne på san marino