Varma vindar

Tisdag och det innebär 1 timmes friskvård på jobbet, härligt som tusan. Vädret var med oss i dag, härliga varma vindar ute.

Jag hoppade i converse skorna, pluggade i hörlurarna i öronen och gick till willys. Inhandlade en god glass, tog en promenad och hittade en parkbänk där jag slog mig ner och njöt utav vädret. Det pratas om att det ska komma in en ryssvärme över sverig och det tackar jag då inte nej till.

Väl hemma efter jobbet så lyssnade vi på lite musik (ultima thule) inna mitt älskade hjärta fixade iordning middagen. Dagen till ära vart det panerad torsk, potatis och remuladsås.

Nu under kvällen så har vi varvat med att glo på teve och sitta framför datorerna. Är lite sugen på att pyssla men med exakt vad vet jag inte. Får ta och spåna lite till och se ifall jag kommer på något bra projekt.

I morrn är jag ledigt då mitt vik har gått ner till 50% så morgondagen skall utnyttjas till att uträtta en massa ärenden. Tippen skall besökas, spisen/ugnen skall städas liksom garderoberna. Det ska handlas, medicin skall hämtas ut och så ska jag över till mina föräldrar en sväng. Ja det är bara en lite del utav vad jag ska roa mig med i morrn.

Så för att få ut det mesta utav dagen i morrn så skall jag försöka palla mig upp ur sängen i skaplig tid vilket innebär allt innan kl 9. Vi får väl se ifall jag lyckas, jag är skeptisk haha.

/M

Sista dagen

I dag så var sista arbetsdagen på folktandvården här i katrineholm, väldigt tråkigt då jag trivdes bra där. Jag kommer speciellt sakna de gulliga receptionisterna de har där. Fick en söt blomma utav de alla som tack för att jag hade jobbat där.

Annars så startade jag dagen med att gå på en jobbintervju på speciallist tandvården på sjukhuset. Och hur det gick ja det vet jag inte, det kändes helt okej. Men man vet ju inte vad de tycker men skulle få ett besked om ca 2 veckor.

Denna måndag har annars rullat på riktigt bra, mådde dock lite illa efter lunchen tack vare de starka pencillin tabletterna jag trycker i mig. Men det gick över efter 2 timmar tack och lov.

Fixade middag när jag kom hem, sen skrev älsklingen och jag matlista för de 2 kommande veckorna. När den listan var klar skrev jag en shoppinglista och när den var färdigställd åkte vi till willys. Det gick fort och smärt fritt där uppe.

Nu sitter vi och slappar i soffan, kollar på någon film som heter doomsday. Den verkar väl okej, tror faktisk jag har sett den en gång tidigare men jag ska inte säga säkert.



/M

Mors dag

I dag åkte mamma och jag till vårljungens garden och handlade en massa fina blommor till min balkong. Efter att vi hade planterat blommorna så åkte vi en sväng till min farmor och lämnade av en fin blomma till henne.

Sen åkte vi hem till mamma och pappa där det vart mors dag fika. Jag hade bakat en kladdkaka med mjölkchoklad toppat med färska jordgubbar som jag bjöd på.

Jag åkte sen ut till sköldinge med resten utav tårtan så karlarna skulle få lite fikabröd i sig. Satt på john alltan och snackade lite skit innan jag begav mig hem.

Somnade i soffan en stund, blir så förbaskat slö utav dessa pencillin tabletter jag äter. Vaknade till liv för en stund sen och fick ett litet ryck. Började diska och städa av köket lite granna och sen var det en tur med snabeldraken innan orken tog slut igen.

Min underbara karl håller på med maten nu, själv ska jag hänga upp tvätten och passa på att ta en snabb dusch.

/M



Full fart denna lördag

Denna lördag vart det inte så lång sovmorgon, var uppe ur sängen halv 10 vilket är bra för att vara mig. Körde hjärtat till jobbet då han skulle fixa lite saker där innan han skulle vidare till sköldinge.

Jag åkte hem och möte sen upp min mor utanför sultans vid 10 tiden. Gick en sväng på stan, kollade på titan örhängen inne på dahlströms guld. Mamma var så snäll och köpte 2 st par åt mig då jag endast kommer att få använda sånna örhängen så fort var bobborna har försvunnit.

Tog en tur inne på hm och sen åhléns där jag köpte värme spray som skall skydda håret när man plattar och fönar håret. Gick hem sen, åkte ut till sköldinge och bjöd karlarna på lite fikabröd innan jag åkte in till stan för att möta upp henke och hans flickvän.

Vi tog en fika inne på CL, satt och snackade lite skit och pratade gammla minnen. Efter fikat åkte jag upp en sväng till ö&b där jag handlade på mig lite nödvändiga saker. Väl hemma så började jag sortera i handduks skåpet samt i linne skåpet så nu ligger allt snyggt och prydligt.

Hämtade älsklingen vid jobbet sen, vart raka vägen hem. Fortsatte att sortera och denna gång i byrån i sovrummet så nu ligger alla kläder i prydliga högar. Vi får väl se hur länge den ordningen vara, haha.

Fixa middag sen tittade vi lite på titus innan komissarie lewis började. När det sen var slut så fick jag ett infall och bakade en kladdkaka med marabou choklad i, väntar nu på att den ska svalna så man kan provsmaka den och se ifall den vart ätbar.

Hallongrottor

Har du bakat en gäng med hallongrottor och det luktar så gott i lägenheten. Och smakprovning måste vi ju göra sen när de har svalnat så vi ser ifall de är ät bara.

Måste bara tipsa om en smart grej ifall du ska baka hallongrottor. Istället för att fördela hallonsylten från en burk med en liten tesket så köp bob´s hallonsylt på tubflaska. Enkelt och smidigt att klicka ner sylten i de små fördjupningarna du har gjort i kakorna.
/M





Ja men det var ju kul eller inte

Kanon bra dag på jobbet, allt flöt på snabbot och smidigt. Dagen slutade dock mindre bra när jag upptäckte att jag hade fått en var klump vid öronsnibbel. Det var bara till att plocka ut örhängena och sprita av örat.

Mötte upp hjärtat på bolaget sen åkte vi hem till mina föräldrar så min mor fick kolla på örat. Vart till att åka till akuten, hade tur som fick en tid då mitt problem med örat igentligen inte anses som akut. Han åka iväg och handla på ica maxi innan jag skulle va tillbaks på akuten för undersökning.

Var inne i hos läkaren i högst 3 minuter, fick ett recept på pecnillin utskrivet och vart på det korta besöket 300 kr fattigare. Vart yttligare ca 400 kr fattigare nere på apoteket, men vad är det de säger pengar är till för att spenderas.


Har ätit middag, betalat räkningar och tagit första tabletten utav min pencillin kur nu så nu återstår bara 29 tabletter fördelat på 10 dagar. Nä surfa lite till sen tror jag att jag ska ta och baka lite hallongrottor.


Åh drömde om min mormor i natt, drömde att jag var i hennes och morfars gammla hus. Att hon tycke det var roligt att se mig igen och att jag var så fin i mitt mörka hår. Jag kramade henne jätte hårt och ville inte släppa taget om henne för jag visste att skulle jag göra det skulle jag inse att det bara var en dröm och att hon 
inte finns ibland oss.

/M

Dan innan löning

Lagom lugn dag på jobbet, hade möte mellan 10-12 sen direkt efter så var det lunch. Min tandläkare slutade redan kl 16 i dag så sista timmentog jag det lugnt, fyllde på rummet med lite divers instrumment.

När jag kom hem hade min underbara karl fixat middag som bestod utav tacopaj och det smakade gudomligt gott. Trycket i mig lagom mkt så jag inte skulle få matkoma och somna i soffan.

Hjärtat åkte ut till garaget efter mate och jag pysslade lite med mina naglar samt tittade på teve. Hoppade in i duschen efter att jag hade pysslat klar och nu sitter jag i soffan men hjärtat som kom hem för 20 min sen.

I morrn kommer lönen in och en stor del utav den försvinner till att betala alla roliga räkningar. Men några tusenlappar blir det allt över, det tackar vi för.

Ska kolla på criminal mindes, fixa matlåda när det är slut sen hoppas på att få lite massage innan det är sängen som gäller.

/M


Så här ser håret ut efter att ha varit hos frissan

Före



hemsk utväxt




Efter


Färgade håret svart med lite brun kopparfärgade slingor samt klippte luggen

:)

Jobba 5 timmar sen kl 13 är det frisör besök som står på schemat yääy :) ska bli så skönt att äntligen fixa till håret och få bort den hemska utväxten.

Ha en bra dag allesamans för det tänker jag ha.

/M

Vilken regnskur

Jobbade i flen i dag och som vanlig på tisdagar där så har vi friskvård i 1 timme. Jag tryckte in hörlurarna till mobilen och gick ut och tog en promenad. Var lite mörka moln som hänge över än men regnet klarade jag mig ifrån vilket var skönt.

Arbetsdagen har rullat på i bra fart, vart dock lite segt efter 15 fikat då vi fick ett uteblivande på 40 min. Passade på att plocka och fylla på rummet för att få tiden att gå lite snabbare. När jag klev ut från jobbet och skulle gå till bilen så öppnade sig hela himmlen så det var bara att springa till bilen för att inte bli dyngsur.

Väl hemma i stan så sken solen och inte en droppe regn föll vilket inte gjorde mig något då jag skulle gå hem till mina föräldrar. Gick över dit och tittade på blommorna min mor hade köpt, disskuterade lite vad jag ska köpa för blommor till min balkong. Vi bestämde att det blir inhandling utav blommorna på söndag.

Hjärtat hade fixat middag tills jag kom hem så det vart spagetti o köttfärssås till middag framför teven. Vilade ögonen en stund sen innan jag hoppade in i duschen. Har fixat med tånaglarna, filat till de och målat fransk manikyr.

Blir snart sängen för min del då ögonlocken börjar bli tunga. I morrn är det jobb fram till lunch sen ska jag till frissan och färga håret :) Sen blir det stan för att avsluta dagen med storhandling, shoot måste skriva shoppinglistan så vi vet vad vi ska handla.

/M



Vart en bra dag endå..

Var ju inte så pepp på att jobba i morse, mkt berode på det träliga vädret ute samt att jag hade sovit dåligt under natten. Men dagen var riktigt bra endå, fick en trevligt telefon samtal innan lunch.

Hade skickat in en jobbansökan till specialist tandvården här i stan för lite mer än 1 månad sen. Har inte hört något men så i dag så ringde de och ville boka in en arbetsintervju med mig :D Så nästa måndag ska jag infina mig på kullbergska för att bli grillad.

Kan ju alltid hålla tummarna för att man får tjänsten men det känns inte så jätte troligt men hälften är ju redan vunnet då de ville intervjua mig.

Nä nu ska jag få arslet ur vagnen och träna lite sen blir det middag, lövbiff med potatis sallad. Efter det blir det mys i soffan innan det är dags att sova och ladda batterierna till morgon dagen.

/M

Blä..

Usch jag vill inte, jag orkar inte, jävla piss tråkiga väder ute men nu kör vi. Iväg till jobbet bär det, längtar redan tills dagen är över.

/M

Lördag/söndag

Åkte ut till sköldinge i går då kim skulle hålla på i garaget. Själv åkte jag hem en sväng, bakade och städade innan jag åkte ut till sköldinge igen. Fikade och snackade lite skit innan kim och jag begav oss hem. På kvällen tittade vi på teve och sen fixade vi smörgåstårtan som vi skulle ha till middag i dag.

I dag fikade jag med natha och snackade lite skit på balkongen, passade även på att baka en sockerkaka. Hjärtat var som vanligt ute i sköldinge och fixade med bilarna. Åkte ut dit vid 2 tiden, då vart det fika ute i trädgården.

Efter att kim hade skruvat bort bältena i bonneville så åka vi in till stan och handlade på willys. Sen vart det hem och hoppade in i duschen, sen vart det smörgåstårtan till middag. Åh satan vad gott det smakade och ännu godare blir det i morrn när man skall trycka i sig det till lunch.

Ska kolla på iren huss ikväll och mysa i soffan med min underbara karl, intressantare än så blir inte min kväll.

/M


Bjuder på 2 ego bilder




Så här ser nya tatueringen ut




Åh så nöjd jag vart

Jävla skit mrogon det var i går, skulle ta kims bil till jobbet. Var bara det att jag var in parkerad mellan 2 bilar då en golf jävle hade parkerat nästan i arsle på oss. Fick be kim köra ut bilen vilket han lyckades med efter många om och men. Ägaren till denna golf kan vänta sig en inte allt för trevlig lapp om vad jag tycker om dennes parkerings förmåga.

Efter jobbet så åkte jag hem lämnade kims bil och åkte sen iväg till norrköping med madde o charlie. Parkerade bilen i ena parkeringshuset och gick sen ner till rogers studio. Kvart över 2 började nålen surra och de första bläck sträcken kom på benet.

45 min och några nervryckningar senare var gadd nummer 10 klar, super nöjd som alltid vart jag. Diskuterade sen om vad han skulle ha för att fylla i den jag har på det högra benet då den börjar bli lite blek. Han sa att det är bara att vi bokar in en tid efter sommaren så fyller han i den gratis, jätte schysst tycker jag.

Gick en runda på stan sen, madde shoppade ett linne och en bikini överdel. Jag själv kom hem med ett par skor och en bikini överdel. Väl hemma i stan så åkte killara och köpte kebabtallrik som vi åt hemma hos madde och chrille. Sen fixade madde iordning sig så gick hon och jag över till mig, drack och snackade lite skit innan vi gick ut på krogen.

Var inte allt mkt folk ute som man kände men det gjorde inte så mkt. Vi tog en smirnoff på riva, snacka lite skit med kims bror john som kom dit. Sen vid tolv tiden knatade madde och jag hem till våra karlar. Över lag så var det väldigt trevlig fredag.


Åh jag blir så trött på larviga människor, har du något att säga till mig så gör det då. Jag bryr mig inte om ifall du står och pratar med någon utav mina vänner, vill de prata med dig så tänker inte jag hindra de, så sluta vara så löjlig! Jag har ingen ting i mot dig men när du beter dig så där jag då börjar jag verkligen ledsna. Vågar du inte säga något till mig så skriv ett brev eller ett mail om det nu är så att du har något på hjärtat.

/M

Växlande väder

Har varit växlande väder i flen idag, ena stunden var himmlen mörk och regnet föll sen komm solen och sken. Sen växlade det och vart mörka molen en stund och sen kom solen tillbaka, så höll det på större delen utav dagen.

Annars så har arbetsdagen flytit på bra, vart dock små irriterad på en patient som kom 20 min försent och skyllde på en massa dåliga ursäkter. Sluta skyll i från dig och ta ansvar för i helvete.

Märkte när jag åkte genom centrum i flen att det var inte lika mkt liv och rörelser ute, har förmodligen med bankrånet som skedde i går. Det sätter sina spår både synligt och osynligt.

Älsklingen fixade middag i kväll medans jag städade av lägenheten, super bra fördelning tycker jag. Åkte ner till coop på stan efter maten då hjärtat skulle hämta ut sterion som vi ska ha i bonnevillen. Så till nästa laxå tripp så kan vi skrål musik i bilen ifall vi får lust att åka i den.

Resten utav kvällen kommer spenderas framför teven, ska även plocka fram alla saker jag ska ha med mig i morrn oxå.

/M

Snart fika dags

Åh vad mätt jag är efter maten, vart kyckling och pastasallad i dag. Skall gå över till madde och chrille om lite mindre än 1 timme. Blir fika, skit snack och lite planering inför fredagen.

Tog svängen förbi banken i dag på vägen hem från jobbet, hämtade ut pengar tills på fredag då bläcket ska dit på kroppen. Kollade in skopunktens hemsida, hittade 2 par skor som jag ska kolla in i affären när vi endå är i norrköping.

Nä ni gott folk nu ska jag titta på ett avsnitt utav titus innan det är fika dags med grannarna.
/M


Tisdag den 17 maj

Jobbat i flen i dag, hade friskvård på schemat så jag tog en promenad och lyckades komma in innan himmlen öppnade sig. Dagen var lugn med flöt på snabbt, tog svängen förbi willys på vägen hem för att köpa lite ingredienser till veckans middagar.

Hjärtat höll på med maten när jag kom hem, underbara karl jag har. Middag och sen kollade vi på ett csi avsnitt, hoppade in i duschen sen. Nu sitter jag här och finular på ett litet projekt som jag nog ska dra igång efter att lönen har trillat in.

Nä men roligare än så har inte min dag/kväll varit. Ska titta på lite teve en stund till innan jag bäddar ner mig i sängen. Hoppas på att kunna sova så där gott som jag gjorde natten tills i dag, dock var inte kroppen van vid det så när klockan ringde i morse var jag super seg. Men men shit happens.

/M

Underbara citat från Marilyn Monroe

"If you can make a girl laugh, you can make her do anything."

"When it comes down to it, I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them."

"Give a girl the right shoes, and she can conquer the world."

"Sex is part of nature. I go along with nature."

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

"I am good, but not an angel. I do sin, but I am not the devil. I am just a small girl in a big world trying to find someone to love."


Önske lista på saker som jag önskar mig i födelsedags pressent

För de som undrar och som varje år brukar fråga vad jag önskar mig i födelsedags pressent ska jag försöka sätta ihop en liten lista. Det är inte det lättaste då jag inte önskar mig speciellt mkt. Men här kommer ialla fall några saker:

Pressent kort på avslappningsmassage helkropp hos lugna rum: 
http://www.lugnarum.eu/ (klicka på länken så kommer ni till deras hemsida)

Fickpengar till turiket resan

Pengar som jag kan shoppa loss för på sweet poison (de har ej pressentkort)

Christina Aguileras parfym By night

Present kort på Hm

Ja listan blev inte lång för jag kommer knappt på något. Det spelar ingen roll vad jag får i födelsedagspressent, för mig är det tanken som räknas.

/M





En helt okej måndag

En ny arbetsvecka har dragit i gång och även fast det har varit tråkigt väder ute i dag så gick arbetstimmarna fort. Efter jobbet kollade jag in utbudet på hm men fan inget utav intresse där. Åkte upp till willys med kim sen för att köpa ingredienser så vi kan göra milkshake tills ikväll.

Moffade i oss hemmagjord pizza till middag och det smakade inte fy skam. Kollade på teve en stund sen låg vi bara och myste i soffan

Skall strax fixa till milkshake så vi har något smarrigt att dricka till CSI som börjar på kanal 5 kl 21. Efter det blir det nog allt sängen för min del. Bara 3½ arbetsdag kvar innan jag beger mig till norrköping med bästase madde då jag ska fylla på kroppen med bläck, åh som jag längtar.

/M


Helgen

I fredag efter jobbet så vart det stan och sen upp till willys och handla. Köpte pizza och kebabtallrik till middag så efter att jag hade klämt i mig pizzan vart det matkoma. Jag slocknade i soffan runt 19 tiden och vaknade till liv runt 22.30. Glode på lite teve innan det vart sängen.

Lördag så möte jag upp min mor vid sultans, gick ner på stan där vi shoppade loss. Jag köpte hudkräm samt en snygg hatt på åhléns. Gick till hm där jag provade en topp som mamma var så snäll och köpte till mig :) Sen gick vi till kött affären där min mor shoppade loss. Följde med henne hem då hon skulle lägga upp ett par byxor till mig.


Min nya hatt och topp

Åkte ut till sköldinge sen och dumpade av karln ute i garaget sen åkte jag hem och städade lägenheten. Var duktig och bakade en hallon/blåbärs paj som jag sen tog med mig ut till sköldinge. Vart fika på johns alltan sen så åkte hjärtat och jag hem. Fixade middag,tittade på teve sen gick jag ut en sväng med natha och mickis på krogen. Var ingen höjdare ute så jag var hemma vid tolv tiden, dock så träffade jag på balo och det var kul.

I dag körde jag ut karln till sköldinge igen, själv åkte jag hem och kastade en massa glasflaskor som vi har lyckade sammla på oss. Ska hänga upp maskinen med tvätt som precis vart klar sen bär det ut till sköldinge. Har bakat kladdmuffins som jag skall göda karlarna med där ute :P

/M

Näst sista arbetsdagen för denna vecka och...

tempot var inte så jätte högt i dag vilket inte gjorde mig så mkt. Vaknade kl 3 i natt utav åskan som dånade och såg faktisk en och annan blixt innan jag somnade om. Frågade hjärtat i morse ifall han hade hört åskan men han hade sovit sig igenom allt söt nöten.

Annars så har det inte hänt så mkt i dag, kastade in en maskin tvätt när jag kom hem från jobbet samt plockade lite i lägenheten. Insåg att vi har 3 påsar med glasflaskor så i helgen blir det nog att bege sig till återvinings stationen för att göra sig av med.

Har även planer på att baka en hallon/blåbärs paj i helgen och sen hoppas jag på fint väer så man kan åka ner till djulö och steka lite.


Usch jag har verkligen inget intressant att skriva om, känns som att man skriver om samma sak hela tiden. Så är det något just du vill veta eller vill att jag ska skriva om eller att jag ska lägga upp bilder på så lämna en kommentar :)

/M


Vilken härlig dag

Jobbade fram till lunch sen körde jag ut natha och björne till nathas föräldrar. Haha vilken bilresa det vart innan vi fick ordentliga vägbeskrivningar hem till hennes föräldrars gård.

När jag kom tillbaks in till stan vart det en tur på hm, hittade ett par hängselbycor som jag vart lite sugen på men ville ha min karls åsigt då jag inte var hundra över de.

Strosade runt på stan en liten stund i det härliga vädret, väl hemma sen så ringde jag och fixade en klipptid till karl då hans hår växer som ogräs som han själv uttryckte det. Dammsög och diskade lite innan vi sen gick ner på stan efter att han hade kommit hem från jobbet samt passerat duschen.

Hängselbyxorna fick tummen ner från honom och han hade rätt de hade varit tio gånger snygga ifall de hade varit i mörkblå denim. Vart en tur till bolaget och sen hem för lite mat. Så mkt mer har vi inte gjort i kväll, nu ska vi slö titta på en film innan det är säng dags.

/M

Jobba och sen forssjö

Ska strax bege mig till jobbet här i stan för att avverka några timmar. Jobbar fram till lunch sen ska jag köra ut natha till hennes föräldrar i forssjö. Sen vette tusan vad jag ska göra, är lite shopping sugen. Får se ifall det blir en sväng ner till hm men ska nog hålla i pengarna då jag ska shoppa loss rejält i slutet utav denna månaden ;)

Nä jobbet kallar, ha en bra dag allesammans :)

/M

Härlig dag

Har varit kanon väder ute i dag och tyvärr så jobbar man ju självklart då. Men vi hade 1 timmes friskvård i dag, så jag passade på att sitta ute i solen, njuta och läsa en skvaller blaska. Nu i kväll har vi käkat mat och sen bara slöat. Här kommer lite bilder från min dag.










Inte bra med fikabröd

Sov som en kratta i natt tack vare allt socker jag proppade i mig i form av fikabröd på kvällen. Var ju över till chrille och madde för att fira chrille som fyllde år. Evert kom även dit och firade honom så vi alla satt och bubblade fram tills kl vart 23 då vart det hemgång.

Gick dock riktigt bra att jobba i dag även fast det inte vart många timmars sömn under natten. Tror nog dagen gick så bra tack vare det fina vädret som vi har fått. Älsklingen var snäll och fixade middagen när jag kom hem sen vart det en tur ut till sköldinge i bonnevillen.

Snackade lite skit med folket som var ute i garaget, fick även se kim och emmas lilla dotter elvira. Vilken lite plut hon var.

Tog willys påvägen hem och handlade lite små saker vi behöver under veckan. Resten utav kvällen blir lugn, vi har myst ner oss i soffan och varvar ner.

/M

Balkong häng i det fina vädret

Kim åkte ut till sköldinge i dag för att fortsätta på sin brors bil, jag själv stannade var hemma. Passade på att plocka och dammsuga av lägenheten. Åkte en sväng till willys och handlade lite små saker.

Vid 13 tiden kom bästaste natha över på lite fika och skit snack. Var så fint väder ute så vi hängde på balkongen med varsit glas cola och mkt skvaller. Höll på att smällta bort på balkongen i mitt linne så jag svidade om till bikini. Tror jag lyckades få lite färg på mig.

Lyckades även till min fasa se en utav våra grannar som har en för kärlek till att sola näck på balkongen. Jag är lite tacksam över att det bara var hans häck till russin som jag såg och inget annat.

Tränade lite zumba i dag samt så gjorde jag lite mag och rump övningar. Vart till att hoppa in i duschen då jag var redigt svettig, började med maten sen.

Nu sitter vi båda i soffan och låter maten sjunka ner för snart ska vi över till chrille och madde, ska fira chrille som fyller 24 år i dag. Grattis killen!

/M

Shaun of the dead

Tittar på shaun of the dead, en komedi film med zombies och den är så himmla klockren. Hjärtat och jag sitter och as garvar så vi nästan får ont i magen så rolig är den.

Det är verkligen en film jag kan rekommendera varmt att ni ska se ifall ni vill skratta och tycker om zombies.

Annars i dag så har vi fixat med min volvo, bytt vindrutetorkaren bak bland annat. Kim hjälpte sin brorsa med hans bil, finns mkt att fixa på den innan den är kör klar.

Var hemma en vända hos min moster och hennes sambo då han skulle hjälpa mig att släcka några lampor som lyste på panelen men det gick inget vidare. Han var dock så snäll så han tvättade av min bil så nu är det skinande ren igen :)

Ja det var vad vi hittade på denna lördag.

/M

Vad har denna lördag att erbjuda?

Vart som vanligt en lång sovmorgon men vi har ju inget inplanerat i dag så varför inte sova ut riktigt ordentligt. Kollar för tillfället på någon film på kanal 5 som handlar om mode och maffia bossar.

Ska strax hoppa in i duschen och sen får vi se vad denna lördag har att erbjuda. Kanske åka ut och rasta bonnevillen, det är ju endå fint väder ute :)

/M

Tordag och fredag

I går var jag helt slut när jag kom hem från jobbet då vi hade avslutat dagen med att ha nästan 2 timmars akutpass. Tog dock en repa in på willys påvägen hem och det gick undan där inne kan jag säga :P

Vi åtta tiden gick jag över till madde och chrille då madde och jag skulle ha lite tjejkväll då chrille skulle över till kim och spelaspel. Vi hade super trevligt som alltid, pratade om allt mellan himmel och jord.

Disskuterade när vi ska ta och gå ut och vi kom fram till att det förmodligen blir den 20:e denna månad. Vi ska ju till  norrköping först då jag ska tatuera mig så vi tänke att det passar ju bra att avrunda kvällen med utgång så får killarna ha en spelkväll med lille charlie :)


I dag så jobbade jag bara fram till lunch och tiden verkligen flög fram tills dess, det kändes inte som om jag han jobba :P Åkte hem till mina föräldrar sen då jag behövde hjälp med några papper.

Sen åkte mamma och jag upp till ö&b där vi handlade på oss lite saker sen vart det en ut ner på stan. Handlade på mig lite mer saker innan vi åkte hem sen. Resten utav kvällen har varit lugn, vi har ätit middag och sen bara slöat.

Vi tänke fortsätta denna fredagskväll med att bara slöa och njuta utav att vi har varit tillsammans i 11 månader i dag :)

/M


Bloody wednesday

I morse när klockan ringde så hoppade älsklinge upp ur sängen, var skit förvånad då han aldrig brukar vara så pigg att gå upp ur sängen på mornarna. Dock så visade det sig att han hoppade upp i sådan fart för att han blödde näsblod stackaren. Efter att han hade proppat näsan full med papper så kröp han ner i sängen och snoozade som vanligt.

Ett blodigt uppvaknande på denna onsdag och mer blod vart det på jobbet. Skulle ta bort en tand i dag och det gick inte som planerat så vi fick skära upp lite tandkött för att få bort tanden. Normala människor skulle tycka det var äckligt en annan stod där och tycke det var hur farsinerande som helst när tandläkaren skar upp tandköttet och vek bort det från käkbenet.

Resten utav dagen har varit lugn, hjärtat fixade middag medans jag hängde upp tvätten. Nu ska jag strax hoppa in i duschen, hänga upp tvätten och sen sak vi titta på film och mysa.

/M

Har varit lite duktig i dag

Var ingen höjdare i morse när jag vickade på persienerna och såg de stora snöflingorna falla. Jag ville bara lägga mig i sängen igen och dra täcket över huvudet.

Under dagen som gick så över gick de stora snöflingorna till regn sen tillbaks till stora snöfling för att sen spö regna. Ja vi får väl räkna med lite bakslag på väder fronten då vi hade 1 vecka med kalas väder i april som annars brukar vara regnit.

Hade friskvård i dag men efter som det var dåligt väder så stannade jag inne och la in mitt schema på datorn. Jag kompencerade det ialla fall med att träna lite sumba när jag kom hem förut. Tog det dock lugnt och körde bara 10 min men fy tusan vad svettig jag vart.

Medans jag dansade loss i vardagsrummet så fixade älsklingen med disken och middagen. När jag var klar med dansandet så hade jag lite dö tid innan vi skulle äta middag så jag passade på att hoppa lite hopprep.

Åh helvete vad jobbigt det är, när man var mindre jag då kunde man hoppa 30-40 min i sträck. I dagens läge är jag död efter 7 min men jag har bestämt mig för att om några månader ska jag orka hoppa i 30 min. Men som sagt det lär ta flera månader innna jag orkar hoppa så länge men jag ska klara det.

Längtar till fredag då ska jag små shoppa lite, har en lite shoppinglista som skall prickas av. Det viktigaste är redan avprickat och det är chrilles födelsedagspressent.

/M

Grattis mamma!

Jobbade i stan i dag och det var en snurrig dag men fort gick den. Älsklingen var snäll och körde hem mig då det dels var ostadigt väder och så skulle jag hämta ut jotex paketet som hade kommit.

När jag var på jobbet i dag så passade jag på att boka en tid för undersköning så i juni ska jag till tandläkaren. Håller tummarna för att de inte hittar några hål.

Väl hemma fixade jag middag sen vilade jag en lite stund då jag var sjukt trött. När jag hade vaknat till liv var det duschen och nu sitter jag här.

I morrn blir det jobb i flen, hoppas på bra väder då vi har friskvård under dagen. Hoppas även på att den dagen går lika fort som denna.


Grattis mamma på födelsedagen! Hoppas du har haft en bra.

/M

Slappar söndag

Vaknade redan kl 7 i morse men var seg och trött i kroppen så jag struntade i att gå upp. Låg kvar i sängen och sov en lite stund till eller rättare sagt fram till kl 11 då jag orkade ta mig upp ur sängen. Var inte så farligt bakis som jag trodde jag skulle bli, hade bara lite svag huvudvärk som snabbt gick över med ett stort glas vatten.

Kim och jag låg och slöade i soffan fram till 16 tiden då vi skrev klart inköps listan sen åkte vi ut till sköldinge då hans mor hade ringt oss och frågat vem som hade glömt kvar en jacka och mobil. Det visade sig att det var andreas som hade glömt kvar det, så kan det gå ibland.

Åkte till willys sen och storhandlade sen när vi kom hem så fixade vi tacopaj till middag. Var äckligt proppmätt efter att ha tryckt i mig en stor tallrik. Kollade på How I meet your mother på teve nyss, nu sitter jag och nördar här medans kim spelar något bilspel.

Vi blir nog inte uppe så länge till utan det blir sängen för våran del om en stund så vi båda är trötta och sega i kroppen. Men kul som tusan hade vi i går :D



Vad trevligt att du håller koll på vad vi gör och med vilka :P Det måste ju innebära att du kollar in min blogg en sisodär 1-2 gånger i veckan. Men bara så du vet så kommer vi nog inte träffa några speciella människor den här veckan. Utan vi kommer nog mest bara jobba och ta det lugnt men man vet ju aldrig ;)

/M

Bildbomb från valborg


Valborg

Förmiddagen fixade jag balkongen och städade lägenheten medans älsklingen var och jobbade. När han kom hem på vid 16.30 så vart det duschen för hans del medans jag plockade ihop alla saker vi skulle ha med oss.

Mötte upp madde, charlie, chrille och laxå borna utanför porten, packade in oss i bilen och styrde ut mot sköldinge. Kom ut till kims föräldrar vid 17 tiden, kånkade in med alla matkassar som tog upp halva deras kök.

Karlarna gick ut och tände eld på grillen medans vi damer höll oss i köket, där vi kryddade kötten och fixade sallader. Vart till att duka långbord då vi var 10 st som skulle äta sen så hade vi 2 små knoddar, elias och charlie som höll oss alla allerta.

Grillat kött är nog bland det bästa som finns, käkade så jag nästan vart fyrkantig. Plockade fram romflaskan sen och det skulle jag ju inte ha gjort. Hade bara tänkt ta mig ett eller två glas rom o cola men tack vare anje vart det väldigt mkt mer och de andra var ju inte sena på att heja på att jag skulle dricka mera.

Hade en super trevlig kväll med en massa skit snack, lyssnade på intron till nostalgi programm. Vid halv 1 tiden så åke anje, andreas, elias och kalle hem till laxå. Tack så jätte mkt för att ni kom och firade valborg med oss.

Vi andra gav upp vid 1 tiden så vi packade in oss i bilen och madde rattade hem mot stan. Var hemma och i säng vid halv 2 tiden, jag och hjärtat somnade som stockar.

I dag är jag lite halv seg, känner av lite huvudvärk men mår bättre än vad jag trodde jag skulle göra. Hjärtat och jag ligger i soffan och vi tänker inte röra oss i onödan idag.

Tack så jätte mkt alla som var med i går och gjorde denna valborg till en utav de bästa jag någonsin har firat. Det togs lite bilder i går så de ska jag försöka lägga upp under dagen/kvällen så ni kan få se hur trevligt vi hade.

/M