Varit ute hos svärföräldrarna och sen haft trevligt fika besök

I dag efter att ha vaknat till liv och fixat till oss åkte vi ut till kims föräldrar i sköldinge. Vi gjorde ett litet stopp på kastrullhäxorna och köpte med oss varsin räkmacka till frukost.

Ute hos svärföräldrarna käkade vi frukos, kollade på bilar på näte samt  diskuterar julklappar. Åkte in till stan sen vid halv 2 tiden. Tvättade kims bil och åkte till willys för att handla lite. Vä hemma så skruvade han ihop bokhyllan vi köpte i går och jag roade mig med att städa lägenheten.

Fixade middag sen när vi var klara med lägenheten sen vid 18 tiden så kom robin och åsa över på fika. Satt och snackade en massa skit och tryckte i oss hallonbrownies. De åke hem för en lite stund sen och nu glor jag på den 4:e indiana jones filmen och hjärtat fixar matlådor tills i morrn.

/M

Efter en dag på ikea var vi helt slut

Kim och jag var helt slut efter att vi kom hem från våran tripp på ikea, carlings samt biltema. Men vi kom ialla fall hem med lits smått och gott. Blev en bokhylla, pepparkvar samt en pastaslev på ikea. På biltema kom vi ut med spolarvätska, is spray, febertermometer, klämmer till att stätta fast sladdar, borstar till bilen och lite mer smått.

När vi endå var i linköping så gick vi in på ikanohust och kollade vad de hade för skoj på carlins och hm. Jag hittade inget som föll mig i smaken med hjärtat kom där ifrån med en ny gubbkeps samt 3 nya skjortor. På vägen hemsvängde vi in i norrköping och käkade på max sen vart det raka vägen hem.

Väl hemma så la vi oss i soffan för vi var så himmla trötta så det vart till att vila, vaknade för en lite stund sen. Vart sugen på hallonbrownies så hjärta var så snäll och bakade det. Nu står kakan och svalnar så snart blir det fika och mys i soffan resten utav denna lördagskväll.


Bokhyllan som fick följa med oss hem från ikea

/M

Snart bär det iväg till linköping och ikea för lite shopping

I går efter att vi hade fått i oss middag och fixat till oss gick vi bort till natha där det var hemma fest. Vi var inte så jätte många men vi hade riktigt trevligt. Vi lyssnade på musik, disskuterade kalas fyllor vi haft, otrogna slynor och en massa annat.

Hjärtat och jag traskade hem vid elva tiden för att bädda ner oss i sängen då vi skulle försöka komma upp tidigt i dag. Ja och det gick väl sådär men snart så ska vi bege oss iväg till linköping och ikea. Vi ska även ta en sväng till biltema och shoppa loss lite.

Vi får väl se vad vi kommer hem med för smått och gott och självklart så blir det ett stopp på max innan hemfärd. Mmmm det är så det vattnar sig i munnen redan efter en utav deras goda hamburgare.

/M

Fredag med fullt ös

Hade undersökningspass på jobbet i dag vilket innebär att vi är två sköterskor som tar in varsin patient med 10 min mellanrum, tar bilder och sen kommer tandläkaren in och kollar tänderna. Så det har varit fullt ös hela förmiddagen för oss med det har gått bra.

Slutade vid lunch idag så då vart det att åka och tvätta bilen samt tanka. Har även inhandlat hjärtats födelsedagspressent samt julklapp, sen vart det en sväng till banken för att fixa ny pinkod till telebanken.

Har änligen fått i mig lite lunch och ska strax ta tag i disken och städningen sen ska jag titta förbi mina föräldrar en liten stund.

/M

När onsdagen är passerad och torsdagen snart också är det

I går var det en halv seg dag på jobbet, frusen var jag också tack vare skit vädret som var. Kom hem och fixade middag, pottatis kaka och bacon. När vi hade fått i oss maten så tvingade vi oss upp till willys för att storhandla då det började eka lite i skåpen.

Det gick smidigt och fort, väl hemma så plockade kim upp varorna medans jag vek ihop samt la in tvätten på sin rätt plats. Sen kom chrille över till oss för grabbkväll och jag gick en prot bort upp till madde. Vart en massa tjejsnack om allt ifrån skvaller till vad man ska köpa i julklapp osv. Charlie orade sig med att ligga och jollra under babygymmet, sen vart det mat dags för lillkillen innan han somnade.

I dag kände jag mig som en zombi på jobbet, var typ bäcksvart enda fram till kl 9 i morse. Hade ialla fall sista patienten kl 15 sen roade jag mig med att städa vårat rum de sista 2 timmarna innan det var dags att åka hem.

Kim höll på med maten när jag kom hem, det blev spagetti och köttfärsås. Passerade duschen efetr middagen och nu ligger jag helt utslagen i soffan. Blir nog en tidigt kväll för min del så vi ska ha undersökningspass i morrn och det krävs att man är pigg och alert.

/M

20101026

Dagen flöt på helt okej på jobbet. Tog en uppfriskande promenad på friskvården förut idag, det var skönt att få frisk kylig luft i lungorna.

När jag kom hem ikväll från jobbet så hade hjärtat kommit hem, skönt att ha honom hemma igen. Tog tag i disken på en gång så det skulle vara gjort. Medans kim fixade middag passade jag på att passera duschen.

Efter middagen som vart hamburgare med bröd har vi bara slö tittat på tve och försöka komma på saker att skriva upp på våra julklappslistor. Väntar på att NCIS ska börja och efter att det är slut så blir det sängen för min del.

/M

Vill att det ska vara dags nu

Åh jag vill ha december nu! Inte för att jag är sugen på vinter, kyla och snö utan för att hjärta och jag ska ut på en lite tripp då. Jag säger inte var, hur och när denna lilla tripp är utan det får ni reda på när det är dags.

Har roat mig med denna kväll med att kolla på meningslösa tveprogram som top model samt hollywood fruar. Har pillat lite med bloggen och bytt pressbild. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova, natti natti.

/M


Kvällens låt


Kings of leon -  sexes on fire



Sista måndagen i denna månad

Fan vilken pissig start jag fick på dagen. Hela bilen var täckt med ett tjock lager med is och naturligtvis hade jag glömt lägga på skyddet på framrutan. Så det var bara till att starta bilen och sen roa sig med att skrapa bort all is.

Väl på jobbet så visade det sig att min tandläkare var sjuk så förmiddagen gick åt till att ringa återbud till våra patienter samt boka nya tider till de.

Eftermiddagen spenderade jag ute i receptionen där jag lärde mig hur växeln fungerade samt en massa andra saker. Tiden gick snabbar än jag trodde i dag då jag hade förväntat mig att klockan skulle sega sig fram då jag inte hade någon tandläkare att jobba med.

Nu är jag hemma, har ätit middag och nu bäddat ner mig under en varm filt i soffa. Det enda som saknas är hjärtat men han är i sthlm och jobbar. Så det blir till att få hela sängen för sig själv i natt men i morrn kväll är han hemma igen.

Shit kom på att det är sista måndagen i denna månad, för nästa måndag går vi in i november. Det innebär också att det inte är långt kvar till jul. Och på tal om jul så har jag kommit på vad jag ska köpa till alla i julklapp så nu är det bara till att inhandla allt.

/M


En mörk söndagskväll

Sista maskinen tvätt är äntligen klar, middagn ligger i magen och jäser. Min underbara karl kom hem vid 16 i dag efter att ha varit iväg och lanat med sina killkompisr. Nu ligger han i soffan och sover så sött.

Kollar på gossip girl och mummsar i mig lite godis. Funderar på vad jag ska kolla på tve sen, antingen morden i midsommer, how i met your mother eller indiana jones. Så vårt val, blir förmodligen att jag sappar mellan de 3 programmen.

/M

När jag nästan är klar med tvättningn

Hela lägenheten är nu städad och jag är inne på den 2:a maskinen tvätt. Har bara 3 maskintvättar kvar sen kan jag äntligen se botten på tvättkorgen.

Ska strax bege mig ut i detta regnväder för att gå bort till coop. Ska kasta en massa glasflaskor, panta burka samt handla lite ingredienser som fattas till middagen ikväll. Det blir inte mer kullinariskt än pasta med ostoch skink sås.

Resten utav dagen/kvällen kommer spenderas i soffan och se ifall det finns något att se på teve.

Vad har ni roat eller med i dag och vad ska ni roa er med i kväll?

/M


När orken kommer tillbaka

I går hade jag ingen ork alls att göra nått, så det vart en sunkdag med massa onyttigheter. Tog en jätte lång sovmorgon idag och klev inte upp förens 11.50. Kände på engång att energi hade kommit tillbaka så idag blit det till att städa hela lägenheten.

Har avverkat köket och det stora diskbärget, har plockat iordning i sovrummet samt hallen. Men nu har jag tagit en liten paus och glor på lite teve innan det är dags att fortsätta med städninge.

Det regnar och är ruskigt ute så jag tänker inte sätta min fot utanför dörren idag mer än för att springa bort till coop för att handla lite.

Nej du låter det som att tvättmaskinen är klar så bara till att hänga upp tvätten och starta en ny maskin för jag har bestämt mig för att komma ner till botten på tvättkrogen :P

/M

Några bra låtar ifrån Volbeat



Maybellene i hofteholder





Guitar Gangsters and Cadillac Blood



The Garden's Tale




Mary Ann's Place


Snön kom och snön försvann

I går när jag klev ut igenom porten och skulle åka till jobbet så möttes jag utav en massa snö. Så det var bara till att borsta fram bilen under snön, åka sakta till jobbet då jag hade sommardäck på. Jobbade bara fram till lunch sen åkte jag ner till plåtis för att byta däck. Vinterdäcken kom på och jag vart 4500 kr fattigare men det var det värt.

Åkte hem till mamma en sväng och fixade lite papper, körde ner henne till bolaget sen innan jag åkte hem och fick lite lunch i mig. Hjärtat kom hem vid 16 tiden så jag började med maten då medans han hoppade in i duschen. Efter middagen vart det soffhäng och när kl var 23 så stod mina ögon i kors så då vart det sängen.

I dag vakande jag kl 7 och det är fan mig inte okej när man är ledigt men jag lyckades somna om som tur va. Klev upp ur sängen vid halv 12 och såg att nästan all snö hade försvunnit. Sa hej då till hjärta som skulle dra iväg på lan och jag själv drog en repa på stan. Hittade en snyggt linne inne på hm som fick följa med hem.

Gick runt i en massa olika affärer nere på stan och letade efter ett ..... .... men fanns inte att hitta i någon affär alls. Så madde ifall du läser det här så tycker jag att du och jag ska dra till norrköping inom en snart framtid och shoppa lite.

Vart en sväng upp till willys sen för att handla på sig lite gott och nu ligger jag i soffan under en filt och fryser satan. Känner att jag borde diska samt städa men jag har banne mig ingen ork eller lust alls. Så det får bli morgondagens projekt ifall jag inte får någon infall senare ikväll det vill säga.

/M

.........

Inte riktigt nöjd för tillfället, det bubblar lite inom mig. Men ska slå undan det och äta en underbar middag med hjärtat nu.

/M

När man blir 4500 kr fattigare på ett telefonsamtal

Sov som en kratta i natt då halsen har börjat spöka, håller dock tummarna för att det ska försvinna fort som tusan. Vakande ialla fall till liv efter morgon fikat och resten utav dagen har knallat på bra. Min tandläkare och jag räknade ut hur mkt pengar vi hade tjänat in idag på våra behandlingar och det vart runt 43000 kr. Det är inte illa men då hade vi också 3 jätte stora behandlingar som vi tjänade in bra mkt pengar på.

På tal om pengar så ringde de från däckfiramn förut, ringde i onsdags och sa att jag ville svida om till vinterdäck på fredag. De skulle kolla hur min vinterdäck såg ut så skulle de höra av sig, de ringde förut när jag höll på med disken. Ja det var ett utav de dyrase samtalen hitills, hade nästan inget mönster kvar så det blir till att inhandla nya sulor till bilen.

Men bättre att köpa nya så man vet att man har bra däck på bilen sen när vinter slår till. Det är väl aldrig kul att slänga ut 4500 kr på en uppsättnign däck men hellre det och minska risken för att man får betala med sitt liv.

Nu är det snart dags för middag, det blir lövbiff och potatisgratäng smarrigt värre.

/M

När vi har haft 50 st 3:åringar på kliniken

Förmiddagen hade vi lagningar smat lite undersökningar vilket var helt okej. Efter lunch sen så drog vi alla igång med att undersöka ca 50 st 3:åringar. Vi hade plockat fram en massa leksaker samt fixat en fiskedamm så tandläkarbesöket skulle bli någorlunda roligt.

Vissa tycke det var helt okej och gapade så fort vi frågade ifall vi fick räkna deras tänder. Andra tycke det var lite läskigt och ville inte alls vara med om det. Vi struntade i att försöka få de att öppna munnen, det är bättre att vänta 1 halv år än att skrämma de för livet. Men hur vidare de vågade öppna munnen eller inte så fick alla fiska i fiskedammen då vi ville att det skulle vara en posetiv upplevelse som möjligt.

Nu är jag hemma och middagen har vi tyckt i oss och jag har även hunnit passera duschen. Är helt slut i dag efter allt stoj som var i väntrummet med 3:åringarna. Som jag känner nu blir det en tidigt kväll för min del.

/M

Regnig, blåsig tisdag

Det var segt att ta sig upp ur sängen i morse och ta sig till jobbet. Inte gjorde vädret det hela så mkt bättre, regn och rusk. Den enda ljusglimten i dag var att jag hade naprapat tid, vart knådad och ryggen vart knäckt.

Eftermiddagen flöt på och när jag kom hem från jobbet så tog jag tag i disken och kastade in en maskin tvätt. Ska strax ta och hänga upp den. Ska bara smälta maten några minuter till. Hjärtat lagade en jätte god taccopaj som jag moffade i mig jätte mkt utav.

Ja så mkt roligare än så har inte min dag varit men kvälllen kanske blir bättre och trevligare ;)

/M

Klinikresan på smögen

Så nu ska jag äntligen berätta hur klinikresan på smögen var.

Torsdag: Vi tog tåget från K-holm till Hallsberg (staden gud glömde) för att byta tåg. Efter tågbytet var det raka vägen till Göteborg. När vi kom fram bytte vi till buss, efter 2 timmar så var vi äntligen i smögen. Solen lyste och det var fantastiskt fint.




Vi chekade in på hotellet samt åt lunch där. Sen åkte vi ut med båt till Hållösta ö, där fick vi en guidad tur. Vi vart sen uppdelade i lag då vi skulle ha bl.a dragkamp och skatt jakt. Det var en roligt eftermiddag ute på den fina ön.



På kvällen vart det skaldjursfrossa till middag i en sjöbod. Det bjöds på mängder av färska havskräftor samt räkor. Vi vart mätta och belåtna, det smakade gudomligt gott.



Fredag: Frukost på hotellet vid 7 tiden. Sen vid 8 tiden begav vi oss ner till hamnen för att åka ut på hummersafari. Vi fick byta om till överlevnadsdräkter som skulle skydda oss mot kyla, de fungerade även som flytvästar. Vi åkte ut på sjön och drog upp hummertinor ihopp om att fånga några hummrar. I de 6 första tinorna fick vi bara en massa krabbor, fast det gjorde inte oss något. Men sen drog vi upp en tina med 2 st hummrar i som fick stanna kvar på båten. Vi tog en lite fika paus sen med kaffe och bulle.



När fikat sen var slut fortsatte vi jakten på hummrar. Vi lyckades dra upp en 60 cm lång och 2 kg tung hummer som var blå. Det var en riktigt maffig hummer må jag säga. Vi fick dock släppa tillbaka den då det var en hona som var full med rom. Fiskaren berättade för oss att det var inte så jätte ofta de fick upp blåa hummrar. Så vi vart jätte malliga att vi hade lyckats med det.



Kom i hamn vid lunchtid då vi begav oss till en utav de lokala krogarna för att avnjuta en god lunch. Eftermiddagen fick vi disponera fritt så jag valde att simma i hotellpoolen samt att bubbla lite bubbel pool. Jag avslutade eftermiddagen med aroma massage. Hela kroppen vart masserad med en avslappnande olja. Det var otroligt skönt.


På kvällen vart det 5 rätters hummersupé på hotellet. Maten var jätte god, det enda lilla minuset var att det tog lite tid. Vi satt och åt middag i lite mer än 4 timmar. Det gick fort att äta rätterna men mindre fort att få de. Men det var inte hela världen.

Lördag: Packade ihop resväskan, åt frukost och sen chekade vi ut. 8.15 satt vi på bussen till Göteborg, sen vart det raka vägen hem till K-holm med tåget. Var hemma i stan vid 13 tiden, det var skönt att komma hem till lägenheten samt till hjärtat.

Summering: Det var en kanon trevlig resa med mina goa kollegor. Det vart många skratt under dessa 2 dagar i det fantastiska smögen.

/M




Måndagar brukar ju vara tråkiga med inte denna

Måndag och en ny arbetsvecka har dragit i gång. De brukar ju oftast vara tråkig då man vet att man har en hel veckan framför sig man ska masa sig upp tidigt till jobbet. Men denna måndag har har varken varit tråkig eller dålig.

Visst lite motigt var det att kliva ur sängen i morse men väl på jobbet så var det helt okej. För 1: Vi hade  klinikmöte mellan 10-12 vilket innebär att vi inte har patienter på 2 timmar vilket kan va skönt ibland. Och sen så brukar vi få jätte goda mackor, dessutom så brukar vi ha det himmla trevligt på våra möten.

2: Sen fick jag reda på att de kommer förlänga mitt vik så jag har jobb fram tills året är slut vilket är awesome! Dessutom så är det tandvårdsdagar i januari (tandvårdsdagar= föreläsningar samt 3 rätters middag och fest på kvällen) vilket jag får följa med på vare sig jag jobbar kvar där eller inte. Hur snällt är inte det :)


3: Ena tandläkaren hade en patient från förvaret vilket hade eskort utav 3 personal där ifrån samt 2 poliser. Det är inte vanligt att polisen brukar följa med då det annars räcker med personalen. Vad den killen hade gjort ja det förtäljer inte historian men att se män i uniformer fick oss att gå en extra gång ner i korridoren. Sen när tandläkaren som behandlade patienten nästan var klar dök det upp en 3:e polis och då var det många som var tvugna att gå igenom korridoren ännu en extra gång. Ja det är något med män i uniformer som får kvinnor att vakna till liv lite extra en annars så grå trist måndag :P

Ja sådär så min måndag ut, en riktigt bra start på veckan om jag får säga det. Men nu ska jag bädda ner mig i soffan med en bra bok medans min sambo nördar xbox live.

/M



Lite bilder från gårdagens fest





































Stephen Lynch - Bitch

had to see you one last time
theres something on my mind
how do i say what needs to be said?
the words are hard to find

how about bitch give me my money
i want my money and i wwant it fast
hey, bitch give me my money

else i´m bout to take it out your ass


Det här vara bara en utav de sjuka låtarna vi lyssnade på i går :P



Vart ju en trevlig fest även fast det var brist på folk

Festen i går här hemma vart hur trevlig som helst även fast nästan alla bangade. Men tt, franken, madde, chrille och lille charlie kom över och festade med oss.

Sökte och lyssnade på den ena sjuka låten efter den andra och en massa skratt och skit snack vart det oxå. På ett sätt var det väl bra att det inte vart så mkt folk för då kunde ju madde och chrille ta med sig lille charlie hit istället för att de skulle dela på sig och springa imellan.

Lyckades med konsten att bli redigt full i går och ja det är ju inte ofta det inträffar, typ 1 gång var 4:e månad. Jag, hjärtat, tt och franken tog en sväng ner på krogen sen på kvällen. Träffade lite folk inne på riva som man kände, sen vart det vinezia för lite mat innan det vart hemgång.

I dag vaknade jag kl 9 och kände att det var karusell i magen och att jag fortfarande var full. Vart till att sova några timmar till och klev inte upp förens vid 12. Denna gång var jag bakis istället och magen var fortfarande en karusell. Knatade ialla fall bort till coop förut och köpte pan pizza och lite annat gått.

Nu har jag intagit soffläge och hoppas på att magen ska lugna ner sig och att man ska bli körduglig någon gång bort mot 17 tiden så man kan åka upp till willys och handla saker till kvällsmaten.

/M


Ja men det var ju kul eller inte

Var laddad inför festen för en stund sen men nu har varendå jävle bangat typ. Okej jag förstår de som bangar för att de inte känner att de har råd eller att de inte mår bra det är helt okej och förstårligt. Men man blir lite sur när folk bangar för att det inte kommer finnas några singelbrudar där som de kan ragga på eller att de inte vet ifall det kommer att ha kul. Man har endå "förvarnadt" och bjudit folk 2 veckor i förväg men det tycks inte hjäplas. Det är sånt som det här som får mig att inte vilja ha fest. Men skit samma nu tänker jag ta en captain morgan och njuta utav min underbara karls sällskap!

/M

Få sovtimmar och en tidigt morgon

Kom hem kl 3 i natt efter att ha lekt taxi åt min kusin och henns vänner som skulle hem från safiren. Kallt som satan var det ut också, tycker vinter kan vänta med att komma.

Klockan ringde vid 6 i morse och 45 min senare så klev hjärtat upp för han skulle iväg till jobbet kl 7. Själv somnade jag om en stund med gick upp kl 8 då min mor skulle komma förbi för att hjälpa mig med lite papper.

Efter att vi hade gått igenom de så åkte vi upp till ÖB, willys och jysk för lite shopping. Mamma var så snäll och betalade hela mitt kalas, mammor är fan mig bäst. Tack så jätte mkt!

Nu sitter jag i soffan och ska strax äta lite lunch och sen plocka i ordning på grejorna jag handlade sen är det bara att invänta tills det blir kväll då det är lite fest här som står på schemat.

/M

Woho äntligen helg

Jobbade bara till halv 13 i dag vilket var super skönt. Efter jobbet hoppade jag in i bilen och drog raka vägen hem för att se åka ner på stan. Kollade in ifall det fanns något snyggt på hem men hittade inget. Vart en tripp till bolaget för att handla lite öl till hjärtat då vi ska ha lite fest i morrn.

Jag avslutade min runda nere på stan med att köpa hem sushi till lunch. Det var otroligt gått då jag inte har ätit det på ett bra tag. Vart till att slappa en stund i soffan sen innan jag fick ett lite ryck och städade större delen utav lägenheten. Har bara badrummet kvar med det tar jag och städar i morrn.

Madde tittade över för en lite stund sen då hon skulle låna en locktäng utav mig, vart lite skit snack i hallen också. Nu sitter jag och kolla på teve och hoppas på att hjärtat kommer hem om någon timme. De skulle jobba över i dag samt i morrn. Så fort han kommer hem så ska jag fixa till middag åt oss, kyckling och pastagratäng.

/M

En seg dag på jobbet och så lite HRL

Vi startade våran arbetsdag med HRL utbildning i 1 timme. För de som inte vet vad HRL betyder så är det hjärt och lungräddning.

När utbildningen var klar så fortsatte vi dagen med att behandla patienter dock så fick vi några uteblivande på eftermiddagen. Visst det är väl inte hela världen men när man inte har något att göra i lite mer än 1 timme så blir det himmla segt. Hade inte änns någon akut som vi kunde ta emot och få tiden att gå.

Annars har dagen varit bra förutom den där jävla mensvärken som bråkar med en. Måste fan vara djävulen påfund eller nått. Väl hemma så vart det middag och nu sitter jag i soffan och slöar. Jag ska strax bege mig in i duschen och sen ska vi kolla på film, det blir frankensteins monster från 1934 tror jag.

/M

När halva arbetsveckan har gått

Jag och min tandläkare har mest roat oss med att rensa samt rotfylla en massa tänder i dag och tempot har varit högt. Tror vi hade 15 patienter idag och ibland fick vi jobba satan för att inte halka efter i tids schemat men vi lyckades hålla det.

Det är skönt att det är onsdag idag och halva arbetsveckan redan har gått. Har bara i morrn och sen halva fredagen att jobba sen är det helg för min del. Så skönt så dock ska hjärtat jobba över på fredag samt jobba hela lördagen vilket är mindre kul.

Men nu ska jag titta på the simpsons och skratta lite.

/M



Ja det gick ju som det gick

Var och besiktiga bilen efter jobbet idag och jag måste erkänna att jag var bra nervös, såg för mitt innre hur tusenlapparna försvann. Men de tusenlapparna får stanna kvar på sparkonton för jag åkte där ifrån med blanka papper. Så jävla skönt!

Väntar på att sambon ska komma hem så vi kan fixa middag. Nu sitter jag i soffan och små fryser, tycker banne mig det är dags att de sätter på värmen i lägenheten nu.

/M

Funderar på födelsedagspresent och julklappar

Ja jag vet att det är långt kvar till jul men jag tycker om att vara ute i god tid. Dessutom så tycker jag det är svårt att komma på vad man ska köpa i julklapp till folk. Speciellt till hjärtat då han inte önskar sig något men jag ska väl inte klaga jag är inte heller så lätt att köpa presenter till.

Sitter och finular på vad jag ska köpa i födelsedagspresent till honom också. Jag tror på ett ungefär att jag har kommit på vad han ska få då. Och nej jag tänkter inte skriva ut det här då jag vet att hjärtat brukar läsa min blogg ibland.

Ska "tvinga" honom att skriva en önskelista på födelsedags/julklapps saker och för att det ska bli någorlunda rättvist så ska jag försöka knåpa ihop en julklappslista till honom på saker jag önskar mig.

/M

Filmkväll och jobbdag

I går kväll drog kim och jag över till tobbe för lite filmkväll vilket var skoj. Tittade på någon film om superhjältar, kommer inte ihåg namnet på filmen men iaf så var det riktigt bra.

Var hemma 22.45 så det var bara att bädda ner sig i sängen för att sova så man skulle orka upp i morse. Men det var bra segt att kliva ur sängen i dag. Det vart ju inte bättre utav att man fick skrapa rutorna på bilen när man kom ut i morse.

Men dagen på jobbet har varit kanon, klockan har bara sprungit iväg och sånt gillar jag. Nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar sen ska vi mysa ner oss i soffan och titta på film.

Ska försöka skriva någon dag framöver om hur det var på klinikresan men i dag känner jag att jag inte riktigt orkar. Men innan slutet utav denna veckan ska det inlägget komma upp.

/M

Vad har denna söndag att bjuda på

Vi började dagen med en lång sovmorgon och lite mys. När vi hade klivit upp vid halv 12 så knåpade vi ihop en matlista för 2 veckor framöver. Det är skönt med matlistor för då behöver man inte så och funderar varje dag på vad man ska äta.

Kim åkte iväg till jobbet för en stund sen då  han skulle fixa lite på en skorstenshatt till andreas. Jag själv har roat mig med att plocka och städa lägenheten. Har tagit ett litet break i städanet och slöar här framför datorn.

När kim kommer hem sen så ska vi åka och handla och sen blir det tacco paj till middag :) Nej fortsätta städa var det.

/M

Borta bra men hemma bäst

Kom hem från smögen i dag vid lunchtid och det har varit fantastiskt men jag skriver mer om resan i morrn. Men ialla fall det var skönt att komma hem och slänga sig i soffan och så klart pussa på min snygging.

Efter att jag hade landat en liten stund drog vi över till kims bror och sambo då hjärtat skulle köpa hans kamera. Vart bjudna på fika och efter en liten stund så kom kim och johans föräldrar över. Vart lite skit snacka innan vi åkte iväg för att hämta ut ett paket som hade kommit till kim.

Var lite lata i dag så det vart middag från pizzeria norr, kebabtallrik vart det och det smakade kalas gott. Vi har spenderat större delen utav eftermiddagen och källen i soffan och bara slöat. Och det kommer resten utav kvällen att spenders också, för tillfället sitter vi och skrattar åt top gear som går på teve.

Ha en fortsatt trevlig lördags kväll.

/M


Tiden går fort när man har det bra

Hjärtat och jag har varit tillsammans i 4 månader nu, tiden går fort när man har det bra. Har inte mått så här bra på länge och det är till större delen hjärtats förtjäns :love:

Annars så laddar jag för klinikresan som går av stapeln i morrn, 7.45 går tågt mot göteborg för att sedan ta bussen till smögen. Det ska bli riktigt skoj med alla aktiviteter vi har inbokade. Ska ta med mig kameran och se ifall jag är så duktig så jag kommer ihåg att ta några kort.

Men nu ska jag mysa ner mig i soffan och njuta utav mitt underbara sällskap.

/M

Tisdag

Arbetsdagen gick fort, hade få patienter med det berode på att vi hade lite längre behandlingar på vissa. Har haft ont i magen och mått illa större delen utav dagen. Dricka till resan fixades idag under friskvården, sista arbetsdagen i morrn för denna vecka.

Sambon fixade middagen medans jag låg nerbäddad i soffan och mådde dåligt, han är helt enklet bäst. Vart en varm och lång dusch i hopp om att må lite bättre. Lackade naglarna i hor rött och nu ligger jag nerbäddad i soffan och kollar på NCIS.

När det är slut blir det att bädda ner sig i sängen med hjärtat.
/M

Ja vad ska man säga om denna dagen

Det rullade på i vanlig ordning på jobbet, patienter och patienter gick. Höjdpunkten på dagen var när våran ena receptionist annelie hade bakat kanellbullar och bjöd oss på. För i dag var det nämligen kanellbullens dag och det var riktigt smarrigt med hembakta bullar.

På eftermiddagen dök baffe en utav våra gammla tandläkare upp på besök, han skulle vara med som hjälp till en utav våra tandläkare som skulle operera ut en tand. Det var roligt att träffa den gammle mannen igen och naturligtvis så skämde han bort oss med hembakta kakor.

När jag kom hem sen från jobbet så fixade jag till kycklingspett med ris till mig och kim. Den stackaren är fortfarande sjuk men han var upp till läkaren i dag och de konstaterade att han bara hade åkt på en riktig dunder förkylning. Får hoppas att det går över snart.

Annars så har jag städat av lite i sovrummet och sen pakat lite inför klinikresan som vi ska på i veckan. Nu ska jag strax fixa te åt oss och sen blir det att glo på lite teve.

/M



Underbar sambo man har

Min kära sambo var så snäll och fixade middagen ikväll så jag kunde slöa i soffan en stund även fast han inte mår riktigt hundra tack vare förkylningen han har åkt på. Jag hoppas att han blir kry snart för han blir verkligen små jävlig när han har proppat i sig alvedon, då kommer retstickan fram i honom :P

Nu sitter vi i soffan nerbäddad under en massa varma filtar och kollar på morden i midsommer. När det är slut så blir det sängen för min del så man är fit for fight för en ny arbetsveckan.


Tycker grymt mkt om dig :love: så glad att jag har dig!

/M


Vi ska roa oss med städning i dag

Söndag och det vart en ordentlig sovmorgon, klev inte ur sängen förens halv 12 men attans så skönt det var att sova. I dag ska vi roa oss med att städa lägenheten eller jag ska roa mig med det medans hjärtat ska sätta upp två hyllor i sovrummet. Sen tänker jag bädda ner honom i soffan då han inte är riktigt kry.

Vad ska nu hitta på för skoj i dag?

/M

Blev en tidig kväll

Mötte upp natha kvart i tio och så gick vi till harrys sen dissade vi det efter 1 timme och drog till lilla i stället. Där hade de ett live band som spelade irländs musik och de var super bra. Men vid kvart i tolv kände jag hur tröttheten kom över och begav mig hem. Men jag han träffa på en hel del vänner.

Nu blir det lite soffhäng innan det är dags att krypa ner i sängen med :love:

/M

I love shoes

Vart en tur till orrköping i dag då jag skulle inhandla ett par vinterstövlar. Visserligen har jag ett par men det kan alltid vara bra att ha ett par att byta av med. Dessa som jag köpte i dag var även varmfodrade och hade en ordentlig sula på så här ska det inte halkas runt i vinter.




Vi kom även hem med en ny dammsugare i lilametalic, den är skit snygg enligt mig. Sen fick även ett nytt diskställ följa med hem då det vi har börja sjunga på sista versen.

Vart thai hämt mat i dag till middag då vi kände oss lite slöa. Nu sitter vi i soffan och glor på Ace ventura 2. Jag ska strax börja fixa till mig för jag ska följa med becca och natha till harrys ikväll. Hjärtat stannar hemma då han inte riktigt känner sig kry.

/M



Lite bilder från i går när vi var hundvakt


Kim och zelma som funderar på ifall kim är lite farlig eller inte


Lily låg och sov på golvet


Zelma kom fram till att kim inte var så värst farlig :P


Madde och charlie kom över en sväng för att kolla på "grisarna"


Zelma och lily som ligger och sover i soffan

Hjärtat och jag vart lite sugna på att skaffa en egen liten "gris" men det får vänta ett tag till. Vi känner att vi inte riktigt har tiden som krävs för tillfället. Men att vara hundvakt åt de där två gör vi mer än gäran om :)

/M

Mys i soffan med :love: och hundarna

Middagen är avklarad lika så tvätten, åtminstonde för idag. Måste nog kasta in en ny maskin tvätt i morrn så det där tvättberget minskar.

Tog en varm och skön dusch förut och tvättade håret vilket var behövligt. Det blir så förbaskat torrt efter bara någon dag då vi har rätt kvav luft på jobbet med undantag för omklädningsrummet där det är svin kallt.

Nu har vi alla parkerat oss i soffan och myser eller jag myser med hundarna medans :love: spelar xbox live för fulla muggar. Hundarna bryr sig inte för fem öre att det pangar och dånar i hela vardagsrummet, de ligger så nöjda i soffan på var sida om mig.

Nä ska kolla in hm;s sida och se ifall det är något man ska kolla in lite extra när man endå är i norrköping i morrn.

/M

Friday I´m in love

I går var det en kanon bra dag, allt bara flöt på vilket var skönt. Mitt paket från jotex kom i går så det var bara att svänga förbi OKQ8 och hämta ut det efter jobbet. Hade beställt 2 st mattor och en duschstång med hyllor för att kunna ställa tvål flaskorna på.

Vi avslutade torsdagskvällen med att gå på bio med madde och chrille. Vi tittade på den nya resident evil filmen som var i 3D. Den var helt okej ingen ting jag kommer se om på ett tag men ett stort plus var att det had emkt 3D effekter.

I dag är det då fredag och jag jobbade bara fram till halv 1 vilket var super skönt. Sen när jag kom hem så gick jag över till sophia och hämtade hennes små grisar.

Väl hemma med grisarna så kom hjärtat hem tidigare för han kännde sig inte riktigt kry. Efter en liten stund så kom madde och charlie över då hon ville träffa hundarna. Satt och snackade en lite stund innan hon gick hem till sig och jag tog tag i disken.

Nu ligger hundarna och sover efter våran lilla prommenad och hjärtat ligger och slöar i soffan. Jag själv väntar på att tvätten ska bli klar.

/M