När man blir 4500 kr fattigare på ett telefonsamtal

Sov som en kratta i natt då halsen har börjat spöka, håller dock tummarna för att det ska försvinna fort som tusan. Vakande ialla fall till liv efter morgon fikat och resten utav dagen har knallat på bra. Min tandläkare och jag räknade ut hur mkt pengar vi hade tjänat in idag på våra behandlingar och det vart runt 43000 kr. Det är inte illa men då hade vi också 3 jätte stora behandlingar som vi tjänade in bra mkt pengar på.

På tal om pengar så ringde de från däckfiramn förut, ringde i onsdags och sa att jag ville svida om till vinterdäck på fredag. De skulle kolla hur min vinterdäck såg ut så skulle de höra av sig, de ringde förut när jag höll på med disken. Ja det var ett utav de dyrase samtalen hitills, hade nästan inget mönster kvar så det blir till att inhandla nya sulor till bilen.

Men bättre att köpa nya så man vet att man har bra däck på bilen sen när vinter slår till. Det är väl aldrig kul att slänga ut 4500 kr på en uppsättnign däck men hellre det och minska risken för att man får betala med sitt liv.

Nu är det snart dags för middag, det blir lövbiff och potatisgratäng smarrigt värre.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0