Uppe med tuppen

Gick upp halv 8 i dag för jag skulle vara hundvakt åt lily och valparna. Just nu ligger lily och sover i sitt lilla hus medans prinsarna springer runt i köket och bråkar med varandra.

Själv sitter jag framför datorn och slöar och kastar ett öga på teven då och då. Vad som händer i kväll har jag ingen aning om, ska messa jenny senare i dag och höra med henne.

//M

Vin

Förmiddagen i dag var jag arg som ett bi men vart sen glad som en sol efter att ha pratat med försäkringskassan som sa att mina pengar skulle komma in den 28 (idag). Efter att ha ätit middag åkte barbro, jenny och jag hem till kick för att kolla hur det såg ut i nya lyan efter att hon möblerat. Vart en fika ute på hennes veranda och njuta utav vädret.

Sen körde jag hem jenny och barbro och åkte hem och fixade till mig lite då jenny, jag samt emmy skulle dricka några glas vin på kvällen. Trillade in hos jenny vid åtta tiden och satte oss på balkongen och lyssnade på musik och drack vin.

Tog en tur till harrys men det var dött så vi drog till statt där det var lite mer folk. Tog ett bord där inne och sen kom en gammal herre bort och började prata med oss samt så sjöng han en liten melodi för oss. Den gamla herren som hade fått en eller två glas för mkt i sig var så snäll och bjöd oss 3 på varsin drink.

Sen vart det hemgång efter att vi hade druckit upp. Kom hem efter tolv men kom inte i säng förens efter kl 1 då jag satt och skrev med jenny på msn och det var ju miljoner stavfel hela tiden. Att vi änns fattade vad vi skrev var ett under.

I dag vart det en tur hem till emmy och kolla på lite maskeradkläder samt skitsnack. Sen drog jenny och jag till maistro för mat och sen åhlens för jag skulle fixa en present till min mor. Drog hem och la mig på gräsmattan och solade i bikini en stund. Efter maten åkte jag upp till barbro en sväng och nu sitter jag i soffan och slöar. Blir att hoppa i säng tidigt i kväll för jag ska va hundvakt från kl 8 i morrn.

//M

Den här dagen började inte bra

Jag skrev ju i går att jag kommer att va grinig i dag om inte mina pengar är bokförda och inte fan mig var de det. Kul det ser ut som att valborg kommer att firas med 1,99 kr på kortet. Nä kliva ner med arga steg till arbetsförmedlingen sen när de öppnar  och fråga när fan de skickade in mina papper igentligen.

Men först ska mor och jag ta en tur upp till willys och handla mat, då kan jag spy lite galla över alla belister ute.

//grinig M

Natti natti

Nu ska jag gå och lägga mig och fylla på min energi så man orkar med morgondagen. Dock vet jag inte rikigt vad den kommer att  innehålla exakt. Det jag vet är att mamma och jag ska åka och handla mat, sen kanske det blir en fika på stan med jenny och rebecca. Jag hoppas även på att de har skrivit in mina pengar som en framtida insättning så jag får de på onsdag annars kommer jag blir grinig.

God natt på er alla och sov gott!

//M

Hårfrissa och nya brillor

Var hos min frissa i dag och toppade håret, var inte så mkt som behövdes klippas av och endå harjag inte klippt mig på ca 4 månader. Efter det så åkte mamma och jag ner och tittade på bågar på blic och det slutade med att jag hittade två par som jag bestämde mig för att köpa. Hela kalaset kommer att gå på 2250 kr vilket inte är så farligt för 2 par glasögon.

Sen messade jag med jenny för att kolla vart hon och barbro var för vi skulle ta en tripp ut och kolla i vilket skick ekudden såg ut. När vi kom ut så gick vi runt och kollade och det såg inte så himmla illa ut som vi hade hört så då började vi leka med en idé som vi har. Berättar mer om den när vi själva vet mer.

Drog ner på stan och lunchade med dessi på sultans city och snackade lite skit. Åkte upp till skokanonen sen där jenny köpte ett par snygga ballerina skor. Efter det så åkte vi hem till barbro men vi vart inte lång variga då vi alla vart trötta så vi var och en drog hem till sig.

Halv slumrade lite i soffan med mp3 innan det var dags för mat sen vart det att sitta ute i solen en stund innan jag fick ett ryck och rensa lite mellan plattorna på marken. Orkade dock inte ta hela uteplatsen men en liten del utav uteplatsen är klar.

Åh btw jag har 2 kr på mitt konto nu och jag kommer blir grymel förbannade om inte pengarna kommer in senast onsdag. Jävla arbetsförmedlingen samt försäkringskasan säger jag bara, snart eldar jag upp skiten!

//M

Crows MC

Efter att jag hade varit hundvakt i dag så vart det hem och äta middag. Sen messade jag med barbro för att kolla vad som skulle hända under kvällen. Tog en power napp medans jag väntade på svar, sen kom vi fram till att vi nog allt ville dra till vingåker och crows mc.

Sagt och gjort så drog vi först hem till cai och jenny i vingåker för lite skit snacka med de, nisse, marina, dessi och kim. Sen bart det av ner till mc klubben för lite öl dock inte för min del då det var jag som körde.

Cai den fulingen satten en massa klistermärken där det stod särimner mc på oss. Sen fick han tag i gräddflaska som någon hade tagit med sig ner och sprutade grädde i uringningen på mig men jag gav igen och smetade ner hela hans feja med grädde. Sen hällde jag lite chilinötter innan för tröjan på honom också för att riktigt jävlas.

Åkte hem mot stan vid 1 efter att vi hade släppt av cai och jenny hemma hos de. Efter att jag dumpat av barbro hemma hos henne så tog jag mc driven och tryckte i mig två cheesburgare. Fast det tyckte inte min magen om så nu har jag magknip utav de där skäp burgarna. Ska bädda ner mig i sängen nu och får lite mer än 3½ timmars sömn som jag fick förra natten.

//M


Trött mössa

I går så hjälpt jag kicki och jossan att flytta alla möbler och när vi var klara så åt vi pizza hemma hos de på deras veranda. Sen bar det av hem och hoppa in i duschen för att sen snygga tills sig och gå hem till barbro och sen vidare hem till emil och sandra för lite fest.

Vart ner på krogen sen och efter det vart det efterfest hemma hos jarmo. Drog där ifrån vid 3 tiden då jag vart trött och hade en lång promenad framför mig innan jag skulle komma hem. Jarmo bor nämligen ner mot backavallen.

Kom hem och stöp i säng kvart i 4 och klockan ringde kvart i 8 för jag skulle va hundvakt i dag. Var ju lagom trött och seg när jag drog på mig kläderna för att gå bort till fia. Fast jag vart lite piggare när jag fick träffa lilly och hennes små charmtroll till valpar.

Just för tillfället så börjar tröttheten så till så jag hoppas valparna snart tar en liten siesta för då tänker jag också passa på att göra det.

//en trött med glad M

Friday and i'm in love

Så är det äntligen helg fast det känns ju inte lika mkt när man är arbetslös  som om man hade jobbat. Men men jag och mor åkte upp till coop lövåsen och handlade lite mat sen åkte jag och hämtade upp barbro. Vi åkte till Ö&B för att köpa kattsand sen passade vi på att ta en tur in på nordiska samt jyske.

Åkte hem och satte oss en stund på hennes balkong och snackade skit och njöt utav vädret. Åkte hem sen men passade först på att boka bort på olympos tills nästa veckan. Sen åkte jag hem var bara att vända och åka ner till bolaget åt far.

Nu är jag hemma och slappar lit ei soffan, ska strax tvätta håret och sen åka iväg och köpa thai mat sen blir det bort till kicki och hjälpa henne och jossan att flytta.

//M

Iq fiskmås

Denna dagen har går rikigt fort men det brukar ju göra det när man har kul. Var nere på stan i dag med jenny, lämnade igen en bok på bibblan.

Efter det så vart det lunch på maistro, fallafel tallrik för min del och jenny slog till på en pizza. Innan vi skulle gå in och beställa så fick jennys hjärnceller lite blackout för en sekudn då hon frågade mig om de tog kort där inne. Lika snabbt som hon hade stallt frågan kom hon på svaret, det är inte lätt att få blackout alla gånger.

Sen gick vi och hämtade ute hennes linser och jag hittade ett par schyssta bågar som var lila som jag fasnade för dock inte prisen på 1795 kr. Blir jag rik någon månad framöver vilket inte kommer att hända ska jag banne mig köpa de.  Möte upp barbro sen vid åhlens, drog en liten repa där inne innan vi begav oss till sultans city då barbro skulle äta lite lunch. Satt på uteserveringen och njöt utav det fina vädret.

Sen vart en repa på stan och gå igenom klädaffärerna i stan och sen vart det ett stopp på kvarnen för jenny skulle ha mat och jag vart sugen på marängsvisch. Sen hjälpte jag jenny hem med hennes matkassar då hennes karl är döds sjuk (förkyld). Tryckte i oss lite glass och så skulle jag försöka hjälpa henne med en uppgift men det gick väl sådär.

Drog bort till ica nära sen för att hämta ut pengar för vi skulle betala vårat vin som var på ingång. Jenny fick en än gång lite blackout när hon skulle hämta ut pengar, hon köpte lite potatis för att hon skulle kunna ta ut pengar i kassan. Detta hörde kassörskan som sa; ja men du kunde ju ha hämtat ut pengar i atomaten som finns här utanför. Sant fast vi kom fram till sen att potatis är sånt som är bra att ha hemma dessutom skulle den bankomaten ha tagit 10 kr i avgift så då är det bättre med en påse potatis.

Nu sitter jag i soffan och slöar samt slänger ett öga på teven. Ska nog leta upp mp3 spelar och lyssna på lite skön musik.

//M

Har totalt fasnat för denna

http://nimrodofobi.blogspot.com/


//M

En flara vin o skit snack

Messade med jenny under går dagen i fall vi skulle trilla ut på kvällen men ingen utav oss visste om det var någon idé för att löningen är ju inte förens i slutet utav veckan. Så vi bestämde oss för att vi skulle höras senare ifall vi vart sugna på att sticka ut huvudet.

Vid nio tiden kommer vi på att vi nog allt vi ut en svän goch bestämemr oss för att sitta hemma hos mig först men sen kom ett problem, ingen utav hos hade någon ting hemma att dricka. Så jenny kollade med kicki i fall hon hade vin vi kunde ta så skulle hon få igen det till helgen och det hade hon.

Hämtade upp jenny strax innan tio och åkte bort och hämtade vinet sen när vi kom hem så vart det vin och skit snack i vardagsrummet innan vid gick ner halv tolv.

Var typ dött på folk på både san marino och lilla men efter tolv tiden så trillade det in en del folk på lilla och senbar det vidare till port 26. Vart inte så långvariga där utan drog hem runt halv två tiden.

Nu ska jag fixa till mig och gå ner på stan och möta jenny och ta en mjukglass i det fina vädret.

//M

Onsdag

Åkte upp vid 10 till willys och handlade lite mat med min mor sen efter det så kom min kusin över på en kopp kaffe. Snackade lite skit och kom in på hur äckliga spindlar, ormar och små kryp är. Det slutade med att det kliade på hela kroppen på både henne och mig.

Gick över till madde sen vid 1 tiden, hjälpte henne att fixa designen på hennes blogg. Det gick bra i början sen gick det mindre bra. Efter att ha gjort ex antal grimarser mot datorn så gick det bättre och tillslut så hade jag fixat en snygg design.

Kom hem vid halv 3 tiden sen har jag bara legat i soffan med huvudvärk. Trodde det skulle bli bättre efter att jag hade ätit middag samt hält i mig nästan 1 liter vatten men så var inte fallet. Ska väl gå ner och ta en huvudvärks tablett och se om det blir bättre utav det.

//M

Skit snack på bokia

Gick ner till bokia för att kolla ifall min miniräknare klarade av matte B och det gjorde den. Passade på att snacka lite skit med madde som jobbade där i dag. Pratade skit i över 1 timme, tiden går fort när man har kul.

Sen stegade jag över till arbetsförmdelingen för att få en förklaring på vissa papper, det gick snabbt och enkelt. Efter det så vart det hem och bädda ner sig i soffan för det var förjävligt kallt ute. Målade naglarna förut och efter mycket om och men så kom jag fram till vad det skulle bli för färg på naglarna. Hade lite besluts ångest där ett tag men körde på ett säkert kort så det vart mörk lilla igen.

Emil ringde nyss och frågade om man var sugen på att festa på fredag och det är väl klart man kan ställa upp på det. Åh stackaren har ena handen i gips och det luktade tydligen pyton om handen och han ska inte ta bort det förens om 3 veckor. Tänk vad najs det kommer att lukta då eller inte, haha.

Nä hoppa in i en varm dusch snart och tina upp min frusna kropp vore inte en dum idé.

// en frusen M


Tråk väder

Det är grått och trist ute, solen vägra visa sig. Det är med andra ord ett riktigt stanna inne och mysa/fixa väder. Ska iallafall strax fixa till mig och gå ner på stan för att uträtta lite ärenden. Det ena ärendet är att kolla om jag måste skaffa en ny miniräknare då jag ska plugga matte B, är inte riktigt hundra på att den jag har funkar till den skiten.

Resten utav dagen kommer nog spenderas hemma men kanske en film och känner jag mig riktigt pysslig kanske jag målar naglarna i någon snygg färg.

Nä röra på sig kanske är en bra idé för annars får man ingen ting gjort.

//M


Counting all the asshols in this town

Det gick kalas bra hos tandläkaren i dag då jag fick min vanliga tandläkare mitra samt tsk anita. Det visade sig att jag hade två hål i mina tänder, så idag vart det till att laga ena hålet och nästa ska lagas den 22 juni.

Efter tandläkaren så drog jag till bokia och snackade lite skit med madde och väntade på att min bedövning skulle släppa. Jag säger då bara att vissa personer är ju helt dumma i huvudet och andra kan ju försöka lägga ihop 1+1 så kanske de inser det uppenbara.

Jenny messade medans jag var på bokia så vi bestämde oss för att dra till maistro för en kebabtallrik vilket smakade kalas bra. Träffade jari, anders, blondie, natha samt fan skapet som är skyldig mig pengar när vi var på väg bort för lite käk. Efter maten drog vi hem till barbro och snackade lite skit, beställde kläder från ellos sen vart det hem och fixa mat.

Hämtade jenny sen vid 6 tiden och så åkte vi bort till kicki för att hjälpa henne och jossan att flytta en massa kartonger till deras nya place. Blir att hjälpa till på fredag och flytta mer grejor då det har fått nyckeln till lägenheten.

Nu sitter jag och tittar på färjan och längtar tills vi järn gänget ska dra på kryssning.

Åh btw, counting all the asshols in this town and you get more than you can count on two hands.

//M


Usch fy och blä!

Om drygt 1 timme ska jag befinna mig hos tandläkaren för att laga ett hål jag har i ena tanden samt kolla inflammationen jag har i tandköttet. Jag ser inte fram imot dettta besök för jag har skräck för när de borrar i mina stackars tänder.

Det ironiska är att jag utbildade mig till tandsköterska och vet hur hela den här laga håll prosesen går till. Men det gör mig inte lugnare för fem öre för jag hatar ljudet utav borren samt känslan över hur den drar fram över mina tänder. Det finns ingen som har lust att byta mun med mig för en stund så jag slipper va med när de ska borra och ha sig?!

Jag hoppas i allafall att jag får en bra och pedagogisk läkare annars är det jag som kommer sitta livrädd uppe i taket. Nä dags att fixa till sig och polera upp tänderna så det inte har allt för mkt att klaga på.

//M

Hjulet snurrar men hamstern är död

Efter att jag hade städat och plockat in allt som skulle till boden så åke jag iväg och slängde en massa gammla kläder. Jag passade även på att ta mc driven och köpa en mjukglass vilket smakade gudomligt gott.

Annars så har jag bara legat i soffan o tittat på teve samt vilat. Har ingen direkt ork till att göra något över huvudtaget, känns som att jag har kommit in i den dålig period. Motivation vad är det för nått, känns som jag inte vet vad det är längre. Går det att äta.

Nä nu ska jag gå ut och stätta mig i solen och njuta utav vädret samt lyssna på musik.

//M


Operation städa

Ska ta tag i och städa lite i dag,ska plocka ihop en massa grejor som ska ställas ut i boden. Ska väl föröska fixa till någon sorts ordning där ute när man endå är där. Sen blir det nog en promenad på det, måste ju försöka hålla sig  lite i form.

Just för tillfället så sitter jag i soffan och tittar på ett gammalt avsnitt av miami ink, försöker hitta lite ork till städandet.

//M

Spotify

Jenny var så snäll och hjälpte mig att fixa spotify för en lite stund sen, thanx baby!  Annars så händer det inte så mkt, har lite huvudvärk som beror på att jag har varit dålig på att druckit vatten. Ska strax ta och åtgärda det.

Funderar på en tur bort till coop och köpa loka eller något annat gott smaksatt vatten till middagen, måste ju lyxa till det lite när det är helg. Är grymt sugen på mjukglass men försöker förtränga det så gott det går. Kanske skulle passa på och köpa någon god frukt om jag endå ska iväg bort till coop.

//M

Promenix

Tog en promenad förut och det var lite små kyligt innan man fick upp värmen. Men mot slutet utav promenaden då hade jag fåt upp värmen riktigt ordentligt, nästan så jag var tvungen att ta av mig jackan.

Fixade lite lunch nyss, vart mackaroner och ketchup och ett glas vatten. Snabbt och enkelt att tillaga och rikigt gott. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska väl hoppa in och ta en dusch sen kanske sätta sig ute och njuta utav solen.

//M


Kill bill vol 1

Vart till att ligga och sega i soffan hela dagen med mp3 i örona, har inte haft någon direkt ork till något annat. Satt en stund ute på balkonen förut efter middagen och det var riktigt härligt.

Har kommit fram till att jag måste skaffa mig en hobby igen, funderar på att ta upp ridningen igen. Ska kolla med min moste om hon vet någon som behöver ha lite hjälp med sin häst.

Är extremt sugen på något sött och gott men jag vet inte riktigt vad det skulle vara. Tror söt sugen beror på att jag håller på att skära ner på allt läsk intag. Men vill man vara fin och komma lättare i form så får man offra lite.

Nu ligger jag i soffan och kollar på kill bill vol 1 på teve, riktigt bra film än så länge. Har velat sett den ett tag men aldrig kommit mig för att göra det, men i kväll blev det av efter som jag inte har något bättre för mig.

Tänker försöka vara lite hurrtig i morrn och kanske gå en promenad samt cykla lite. Har ju endå inget bättre för mig så man kan ju försöka komma i form in för beach 09.

//M


Uppe med tuppen

Larmet på mobilen började pipa tjugo över 7 men jag orkade inte gå upp ur min varma säng. Det vart till att snooza alarmet 10 min innan jag klev upp. Käkade lite frukost innan det var dags att ringa till tandläkaren då jag har ett hål i ena tanden. Fick en tid så på måndag ska jag dit och se hur illa det är.

Åkte ner till stan med min mor för hon skulle handla gardinstång sen passade jag på att laga mina glasögon, ena sadeln hade ramlat av. Sen vart det att köpa tågbiljetter så det är fixat och klar när vi ska till arlanda den 22 maj.

Har nyss ätit lunch och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, blir nog till att lyssna på lite musik och slöa.

//M


Willys

Vart inte till att ligga i soffan hela dagen utav efter lunch så fixade jag marinad till kycklingfilerna vi skulle ha till middag samt salladen. Sen vart det en sväng upp och slöa i soffan framför diagnos mord som jag tycker om att se på.

Efter det drog jag ner på stan i hopp om att hitta en snyggt läppglans som inte kostar skjortan. Dock så hittade jag inget med där imot så hittade jag 4 snygga byggarbetare att vila ögonen på en liten stund när jag gick förbi huset där systembolaget ligger. De ska tydligen byta tak eller nått, shit the same bara de är kvar där i några dagar så har man en bra anledning till att hänga på stan.

Drog iallafall upp till willys sen och handlade lite till middagen och unnade mig en tidning där man fick med en 3 palets conseler. Tittade nämligen på en sådann conseler nere på stan och den skulle kosta 70 kr, nu behövde jag bara betala 45 kr för tidningen och den.

Har legat och slöat i soffan resten utav kvällen och mitt humör är helt i obalans, som en berg och dal bana och jag gillar det inte. Önskar ibland att man vore en aningen mer känslokall än vad man är, det skulle underlätta så mkt ibland efter som jag och känslor sällan går bra ihopp.

//M

Tv dag

Klev upp sent ur sängen i morse (11.30) men sen så trillade jag ju inte i säng förens  vid 2 tiden i morse. Känner att idag blir det nog en tv dag och bara slöa i soffan.

Ska plinga till mor snart och se hur dags hon slutar för samt kolla vad vi ska fixa till midag i kväll. Påtal om mat så kanske man skulle fixa till sig lite lunch.

//M

....

Some times i´m just like the rest bitches in this town, smiling and fake it


Hade en trevlig kväll hemma hos jenny med tjejerna samt anders. Och som i lördags så lyckades denna damen bli en aningen slirig dock inte lika mkt som sist. Nä nu jävlar blir det sängen och nanna kudden.

//over and out M

Mmmmjukglass

Åkte ner på vid 4 tiden till bokia för att ta en fika med madde och snacka skit. Det vart mjukglass och en cola på mc donalds och det smakade kalas gott.

Ska gå över till jenny om en lite stund för vi ska dricka lite vin i kväll. Är grymt sugen på grekisk sallad, humm undra om man skulle ta svängen förbi olympos och köpa sallad innan jag fortsätter vidare hem till jenny. Det tåls att tänka på.

Nä nu ska jag fixa till mig så jag ser någorlunda ordentlig ut.

//M

Matlista

Kom upp och ur sängen redan kl 7 i morse men sen tog tröttheten över och jag kröp ner en stund och gick upp vid 9 igen. Skrev en matlisa i dag och det var ju inte det lättaste att komma på vad man ska äta för en hel vecka.

Tralla över till barbro och snackade lite skit med henne och jenny förut. Madde skickade mess och kolalde vad jag skulle göra på eftermiddagen, om jag kanske var sugen på att ta en glassa när hon har rast sen. Spikat och klar, jag ska tralla ner till bokia vid 4 tiden och ta en glass och snacka lite skit med henne.

Sen i kväll blir det hem till jenny och dricka ett eller två glas vin med henne och kanske dessi o emmy. Men nu ska jag blunda ögonen en liten stund.

//M

Biltvätt och pizza

Åkte iväg och hämtade jenny vid 12 sen drog vi iväg och pantade burkar och köpte cigg. Sen bar det iväg till gammla preem för att tvätta bilen och resultatet vart en ren och fin bil.

Sen kände vi för att belöna oss så det vart en tur upp till barken för en pizza och dricka. Efter det så lämpade jag av jenny utanför hos eller och jag begav mig ner till stan och arbetsförmedlingen. Var inne där en snabbis och fyllde i lite papper så det trillar in pengar på mitt konto den 25 eller 27 denna månad.

Sen vart det hem och lägga sig i soffan med datorn, skapade en ny blogg enbart för att hålla på att fixa och trixa med designen då jag tycker det är riktigt roligt.

Nä ska strax krypa ner i sängen och försöka sova så man orkar upp i skaplig tid i morrn.

//M

Fixa

Vart inte riktigt nöjd med hur bloggen såg ut när jag tittade på den idag så det var till att ändra bilderna jag hade som menyn samt  header bakgrund. Hittade en fin bild med diamanter så la in den istället och vips så vart bloggen mkt snyggare enligt mig.

Ska fixa iordning mig om en stund för sen ska jag hämta up jenny för vi ska roa oss med att tvätta min bil. Känner att den behöver få sig en omgång till.


Resten utav dagen vet jag inte riktigt vad som händer, om solen tittar fram lite mer så sätter jag mig nog ute på gården och sola.

//M

Måndag

På förmiddagen så låg jag bara i soffa och slöade lite, pillade lite med bloggen. Sen ringde sofia och undrade om vi ville åka ut och titta på lillys valpar och det kan man ju inte säga nej till.

Åkte ut till forssjö vid 2 tiden för att kolla på valparna. Lilly var jätte glad för att se mamma och mig som hon inte har sett på 3-4 veckor, fick en massa blöta pussar utav henne. Gick in och kollade på hennes två valpar, så himmla gulliga och söta de var. De är 2 veckor gammla och har precis öppnat ögonen. Satt en stund och gosade med de samt tog en massa kort på de.

Sen vart det hem och glida lite amazon runt stan med min mosters sambo. Att åka 60-tals bil och höra motorljudet utav den ja det är kärlek. Efter åkturen så vart det iväg och köpa kebabpizza och cola som vart dagens middag.

Åkte ut en sväng till werran förut med jenny, snackade lite skit en stund innan det var dags att bege sig in till stan igen. Resten utav kvällen har jag laggt upp bilder på facebook på festen i lördags samt bilderna på valparna. Har även suttit och pillat med bloggen i 3 timmar och nu äntligen är jag nöjd så nu blir det sängen för mig.

//M
 
    
Amazon 69 som jag åkte i dag, en utav valparna, stolt mamma, söta 2 veckors gammla valpar

Fast and furious

Var på bio i kväll med jenny, krille, marcus, rebecka och ellinor. Tittade på fast and furious och den var jätte bra, dock lite mkt speciall effekter. Men skulle lätt kunna se om den en gång till på bion för att höra det där underbara mullrandet utav bilarna.

I morrn vet jag inte rikigt vad som händer, kanske ska glida gammal 60-tals bil annars blir det nog till att slöa. Nä om man skulle ta och bädda ner sig i sängen innan ögonen står o kors på än =P

//M

Off

Känner mig lite off och tvär i dag, vet inte rikigt varför eller jo lite vet jag varför. Lite beror på att kroppen är seg och inte riktigt har den ork man bruka ha men o andra sidan så brukar jag ju inte vara så där kalasis som jag var igår.

Tror nog det blir bättre när jag kommer ut sen, ska promenixa ner på stan sen för det är bio som gäller ikväll. Dock vet jag inte vad jag ska sätta på mig, det är varmt och skönt ute nu men sen när det är dags att gå hem ikväll lär det ju inte vara det. Aaa det fixar sig som allt annat.

//M

I´m alive....

Som det står på överskriften så lever jag, tog mig upp ur sängen kvart i 11. Det tycker jag är bra med tanke på hur rund under fötterna jag var i går. Lyckades dricka lite mer eller väldigt mkt mer än vad jag brukar göra och det beror på att jenny hade ett litet finger med i spelet.

Jag är inte så jätte bakis med tanke på hur många gorilla drinkar jag drack i går men kroppen den är lika seg som vingummi. Ska hoppa in i duschen om en stund och hoppas på att jag känner mig som en ny människa när jag kommer ut ur den. I dag blir det till att ta det lungt och försöka återfå lite energi till kroppen så man är någorlunda pigg när man ska på bion i kväll.

//M


Gorillas!

Åh yes det smakade kalas gott dock så lyckades jenny och jag inte tömma vid dunken. Men hon lyckades fylla mig en då så jag vart kalas onykter. Drog ner vid halv 1 till san marino och lilla men sen vart det port 26 och dansa. Har kommit hem nu och ska krypa i sängen och nyktra till så jag kanske kan köra lite amazon i morrn, det är kärlek. Hade iallafall kalas kul i kväll, thank you jenny my babe!

//en smula onykter M

Yeeees!

I går vart det krogen efter att vi hade varit uppe hos emil. Var nästan inget folk ute alls som man kände så när kl var 1 då gick jenny och jag till venezia och delade på en pizza.

Gick upp vid halv 11 och fixade till mig sen drog jag bort till jenny. Vi laddade ner lite nostalgi låtar från 90-talen, bla joakim hillson med vacker utan spackel. Drog en sväng med bilen ner till mc driven sen vart det en tur runt i stan och lyssnade på den nybrända skivan.

Sitter nu hemma och ska power nappa lite innan det är dags att fixa håret sen ska jag iväg och hämta farmor. När jag har dumpat av henne hemma hos oss bär det av hem till barbro för tacos och sen fest.

//M

Sunny friday

I går kväll vart det först en sväng över till barbro och sedan vidare hem till emil och festade lite. Bar av ner till krogen med det var lite halv dött (var ju safiren) så drog till harrys en stund istället. Efter det så gick vi tillbaks till lilla och sista anhalten vart port 26 (starlight).

Idag var jag  faktisk duktig i dag och bytte äntligen däcket på bilen, orkade ju inte göra det när vi fick hem däcket. Bytte det på 10 min men lite hjälpa utav min far. Solen har varit framme nästa hela dagen och det är så himmla underbart.

Åkte upp till cop förut med jenny och barbro för att köpa allt vi skulle ha till tacosen i morrn. vart en sväng till Ö&B för att köpa stora plast muggar till gorillan i morrn.

Käkade mat när jag kom hem och nu har jag precis fixat till mig för snart ska jag tralla över till barbro och sedan bär det i vanlig ordning vidare hem till emil.

Längtar som tusan tills i morrn för då jävlar blir det PARTY!

//M

Torsdag

Var nere en sväng på stan i dag med min mor, gick runt och luktade på parfymer och tittade på kläder. Hittade ett par svarta capribyxor som fick följa med mig hem. Har varit halv dåligt väder hela dagen fram tills för en stund sen för då kom solen fram. Just nu ligger det stora måln för solen men får hoppas att den lyckas ta sig igenom det. Ska hem till barbro en sväng i kväll, ska bli trevligt. Laddar dock tills lördag och tror du inte jag håller på att bli förkyld också men det ignorerar vi starkt!

//M 

Mp3 inpluggad i örona

Efter fikat med madde på hembagarens så knallade jag hem för att möta upp leveransen som skulle komma. Efter det så knallade jag ner på stan igen och mötte upp jenny, gick till banken och sen vandrade vi runt på stan. Hittade ett snyggt linne inne på lindex som jag fasnade lite för sen var det att knalla hem igen.

Väntade på att min mor skulle sluta jobba sen drog vi ner på stan och det slutade med att jag handlade ett linne på lindex inte det jag fasnade för utan jag hittade ett ännu bättre, ett svart halterneck linne. Drog sen upp till willys och handlade mat och när vi kom hem hade pappa fixat middag åt oss.

Har resten utav kvällen mest bara legat i soffan med mp3 inpluggade i örona och lyssnat på bra musik. Längtar som tusan till sommaren då man kan sola, bad och grilla. Speciellt så längtar jag till 2 datum, det första är den 22 maj då jag och min mor drar 1 vecka till turkiet. Det andra datumet är 31 juli då jävlar bär det av på 24 timmars kryssning men en massa festande. Resten utav sommaren som det ser ut nu kommer att spenderas nere på stranden, festa, grilla och umgås med vänner.

Btw grattis emelie till körkortet!

//M

Duktig

Kom faktisk upp ur sängen halv 10 i dag vilket jag tycker är bra för att vara jag, men ska jag vara ärlig så vart jag väckt utav ett mess och kände att det var meningslöst att somna om.

Ska ficka med madde kl 11 på sultans, hade ju tänkt att sitta på uteserveringen men det sket ju sig totalt då solen inte alls har lust med att titta fram. Men men fika blir det endå fast inomhus.

Kanske ska fixa frukost så jag inte är utsvulten sen.

//M

Uteservering

Kom upp halv 11 ur sängen i dag, det börjar gå åt rätt håll. Slöade lite vid datorn sen messade jenny så bestämde att vi skulle ses kl 11 nere på stan.

Gick  till bibblan och hämtade ut en bok som hon ska ha när hon ska läsa sin andra kurs. Sen vart det lunch på maistro och dagen till ära då det var så fint väder ute bestämde vi oss för att sitta ute och äta vilket var härligt.

Vandrade hem till jenny sen för hon skulle kolla sitt bank kont sen var det hem till barbro och brainstorna lite angående kryssning, det ser ut att lösa sig. Satt på hennes balkon i den mån som gick då solen inte rikigt vill komma fram och värma oss.

Tittade på teve för ut och nu håller jag på att roa mig med att måla naglarna, hur resultatet blir ja det vet bara gudarna. Ska ialalfall snart lägga på överlacket sen jävlar är det klart.

Längtar som en tok tills lördag för då blir det party party men vin och gorillas.

//M

Östra sidan

Trallade bort till östra sidan och hem till jenny för att försöka lära mig något när jari skulle hjälpa henne med hemsidan. Kom snabbt fram till att det där inte rikigt vad min grej utan tevesoffan och en fjärkontroll det är mina grejor.

Tittade lite på färjan och konstaterade att den ena var fasiken mer korkad en den andra men rolig underhållning var det. Jari var duktig och lyckades fixa hemsidan till jenny dock så krånglade passagens sida så det gick inte att lägga upp hemsidan. Får hoppas att den sidan slutar krångla i morrn.

Kom hem för 40 min sen och då vart det till att fixa nudlar då jag vart hungrig på vägen hem, Ska strax gå och lägga mig så man orkar upp i skaplig tid i morrn.

//M


Sol sol sol och mjukglass

Åkte en sväng till tippen med min far sen vart det en sväng till däckis plåt för att lämna in och få ena däcket lagat. Blir till att hämta den i mitten utav veckan.

Jenny messade sen så det var att tralla ner på stan till sultans city och träffa henne och barbro. Vart en sväng på stan i den fina vädret. Vi passade även på att köpa mjukglass vilket var försvinnande gott, lite beroende framkallande är det. Planerade lite inför helgen, längtar som tusan och tycker det kan vara helg redan nu.

Har suttit ute i solen i nästan 2 timmar och bara njutit. Ska iväg hem till jenny om 1 timme och kolla om man kan lära sig något när jari ska hjälpa henne att göra en hemsida. Men jag får inte använda för många hjärnceller på engång för de går det inte bra som barbro sa.

//M

ÖB och biobiljetter

Åkte upp en sväng till öb med morsan i dag för hon skulle ha nya dynor till utemöblerna samt några krukor. Efter det bar det hem och lägga sig i soffan och slöa.

Sophia kom förbi förut en snabbis och tog en rökpaus hemma hos oss och snackade lite skit innan hon skulle trampa iväg och fortsätta jobba.

Fixade biobiljetter i dag till fast and furious så nästa söndag är det bio time, sak bli trevligt. Annars så har det inte hänt så mkt i dag fast det gör inget.


//M

Mmm grillat

Var på ljusparty hemma hos emelie i dag vilket var trevligt. Jenny och jag hade bestämt oss för att inte köpa något men det gick ju inte rikigt som vi hade tänkt oss. Det slutade med att vi köpte varsit 12 pack med teljus för 95 kr styck.

Sen bar det av upp till willys där vi köpte lövbiff och potatis sallad för vi hade bestämt att vi skulle grilla med jonna, hennes karl krille och sonny samt danne och lena. Sonny och krille tyckte att det tog sådan tid så de drog iväg för att köpa engångs grillar. När de kom tillbaka så hade vi fått ordning på glöden så deras kött var klart.

Var så himmla härligt att sitta ute och äta grillad mat, lika kul var det inte att mygg jävlarna har vaknat till liv.

Sen när vi åkte hem så märket vi att jag hade pyspunka på vänster bakdäck så det var bara att byta däck när jag kom hem. Fick lite hjälp utav pappa men det mesta klarade jag själv, riktigt stolt över mig själv.

För att fira att vi inte slog ihjäl varandra under detta lilla projekt så vart det några lakris shotar för att belöna oss själva. Kan ju säga att det var mumma så den kommer inte vara svår att dricka upp.

Nu funderar jag faktisk på att städa lite och sen fortsätta läsa ur boken svensk maffia.

//M

Friday friday

Har sovit så där i natt då jag inte rikigt kan ligga på vänster sida då gaddningen är lite öm. Men jag är ju så fruktansvärt smart eller inte så det glömmde jag mitt i natten och rullar över på vänster sida. Big mistake kan jag säga, jag rullade snabbt som attans över på rygg och svor åt mig själv.

Har varit duktig och ätit frukost i dag, det är ett steg i rätt rikitning. Nästa är att få in det samt att äta lunch varje dag till en rutin. Ska strax ta tag i städandet utav mitt rum då det börjar krypa fram så elaka dammråttor, så det ska putts väck i dag.

//M

Ny gaddad

Åkte ju ner till norrpan med jenny i dag och första stoppet vart på max för lite lunch. Efter det parkerade vi bilden och begav oss till telia för att hämta ut jennys mobil som hade varit på lagning. Dock så var det hur mkt folk som helst där inne samt att det gick klångsammare än en snigel.

Jag dumpade jenny och sprang bort till claes ohlsson och köpte mig en ny plattång så nu jävlar ska vi fixa o trixa med håret. Gick tillbaka till telia där det inte hade hänt någon ting men efter 10 min så hade de betat sig igenom hela kön fram till oss. Istället för att få tillbaka sin gammla mobil så fick jenny en sprojlans ny så hon var överlycklig, mindre lycklig var hon att batteriet inte var laddat.

Drog iväg till min tatuerare sen och det tog ca 2 timmar sen var min nya gadd klar och det var då ingen dans på rosor. Jenny had einte så roligt helelr som fick sitta och vänta på mig. Ska ialla fall tillbaka om en månad och fylla  i den igen, vad skönt det ska bli eller inte.

Tog en tur förbi max sen igen innan vi åkt hem vid 4 och vi ska inte tala om vad vi lyckades med på hemvägen. Sitter nu hemma och är lite små sugen på mjukglass men har då fan ingen ork att åka bort tll donkan så det blir till att strunta i skiten. Dessutom så hade jag ju tänkt att bli nyttig och förlora några kilon innan det är dags att dra till turkiet och all inclusive.

//M


Roadtrip!

Strax så bär det av till norrpan med jenny. Ska bara packa ner bilderna jag ska ha med, plånboken så jag kan hämta ut pengar. Kan ju vara bra att ha den med så man kan betala gaddningen. Ska inte glömma att ta med solbrillorna för solen lyser nämligen så vackert utan för.

Ja det var väl allt, skriver mer i kväll.

//M

Underbara vår

Satt ute i solen 1 timme och bara njöt utav det sköna vädret. Sen när jag gick in så hamnade jag framför datorn och hel plötsligt så vart jag sugen på mjukglass. Kollade med jenny och hon var på så det vart mcdriven för oss två.

Sen vart det bolaget och sen dumpade jag av henne hemma.  Själv åkte jag hem och tog en dusch och nu så fasnade jag här. Var ju bara meningen att jag skulle föra över pengar tills i morrn men det blir aldrig som man ha rtänkt sig.

Nä bege mig över till jenny och sen ska vi vidare hem till emil. Btw så är jenny dum mot mig på msn...dumma halta lotta!

//
M


Värme

Tog en lång sovmorgon, klev inte upp förens kvart i 11 men det var ju så förbaskat skönt att ligga och dra sig.

Ringde telia förut och fixade så min faktura kommer månadsvis, så det blir ju kalas bra istället för att de kommer var tredje månad. Sen efter som det är så fint väder ute så passade jag på att ta en liten promenix och satan så svettig jag vart utav det, Men det var himmla skönt väder ute.

Nä blir en dusch snart och sen åka iväg till tippen med lite skit innan det är dags att göra laxsoppan vi ska ha till middag.

//M