Back on track

Fy tusan vad sköt det var att komma tillbaka till jobbet i dag efter att ha varit hemma och sjuk sen i tisdagskväll. Mitt humör var på topp till och med när några patienter kom flera minuter försenade.

Det ser även ut som att jag kanske får vara kvar där några månader till, mitt vik går ju ut sista september men det ser ut att kunna bli förlängt :D

Annars så har det inte hänt något speciellt i dag. Var kycklingwok till middag och nu sitter vi och nördar i soffan, ovanligt va :P Ska kolla på fångarna på fortet sen en lite stund och sen kolla på seven som visades på teve i kväll.

Men nu så blir det nog en glass även fast det är lite ruggit väder ute.

/M

En riktigt tvättar dag

I dag har jag hunnit med att tvätta 3 stycken maskiner så nu finns det nästan ingen smuttsvätt alls :D Annars så har jag fikat med henken och sen bara slöat i soffan. Kim fixade middagen i dag och det vart lasagne.

Nu ska vi strax titta på film och mysa och snora samt hosta i kapp :P

Här kommer lite bilder på vad jag kom hem med ifrån norrköping i går.

/M


Par nummer 27 i min          Svart enkelt skärp från        Ett brett skärp från lindex
skosammling :P                             carlings



Linne från new yorker  Trosor från lindex  Sötnosen köpte en skit snygg gubbkeps på carlings

Action

I går kväll så kollade vi på film med linnéa och krille och det vart action för hela slanten. Kommer dock inte ihåg vad filmerna hette nu men de var helt okej. Dock så bommade vi på thriller vi hade lånat, vi missade att den var spansk. Så det såg vi bara 10 minuter utav innan vi sågade den totalt.

Vid 22 tiden åkte sällskapet här ifrån så då vart det lite teve tittade för mig och sötnosen innan vi satte oss och nördade framför xboxet samt datorn.

I dag är det söndag och jag ska fika med henke kl 13 på sultans :) innan dess så ska jag ta tag i disken och sen tvätta några maskiner med smuttstvätt. Ska även ta och pyssla om min karl lite som fortfarande dras med sin förkylning och den går tyvärr inte åt rätt håll :(

/M

Norrköping

Åkte iväg till norrköping i dag för lite shopping och fika med krille och linnea. Jag passade även på att växla lite pengar på forex inför resan nästa fredag.

Gick igenom en hel del affärer men jackan jag var ute efter på hm hade tyvärr inte kommit in :( så istället fick det förlja med en behå hem därifrån samt ett nattlinne.

Hittade en skit snygg t-shirt inne på jack and jones som kim provade och den fick följa med hem samt en gubbkeps inne på carlings. Själv lyckades jag handla på mig lite underkläder, en topp, 2 par skärp och naturligtvis ett par högklackade skor i diverse butiker.

Så vid det här laget så har jag väl nu en sisodär 27 par skor men jag ska faktisk ta mig i kragen snart och renas bort lite skor från min sammling.

Middagen skall strax fixas, det blir lövbiff, klyftpotatis och bea sås mumms
Sen vid 19 tiden ska vi möta upp krille och linnea utanför videobutiken, ska kolla på film och ta det lungt ikväll. Blir till att moffa chips och sallsa till filmerna ikväll

/M

Myspys

Så var det kväll och alla bestyr som disk, tvätt och städning samt middag avklarade. Ja minus disken som vart efter middagen men det fixar jag i morrn istället. Som spanjorerna säger manjana manjana

Nu har jag tänt en massa ljus och myst ner mig i soffan och lyssnar på ljudet från en massa pang pangande på teven. Med andra ord så spelar kim xbox men det gör inget för jag nördar ju endå vid datorn


Ska strax prova bacardi mojiton jag köpte på bolaget i dag som de har gjort reklam för på teven. Sötnosen ska förmodligen dricka lite jäger/redbull i hopp om att hans förkylning ska försvinna.

I morrn blir det norrköping med sötnosen, krille och linnea. Det ska växlas pengar, shoppa samt fikas. Med andra ord ha en riktigt trevlig dag


/M



Face mask

Förkylningen börjar släppa mer och mer vilket är jätte skönt. Dock så börjar ju sötnosen bli sjuk i stället men lika bra att vi båda får det så man slipper det sen.

Passade ialla fall på i morse att lägga en sval och skön ansiktsmask, man ser ju inte så jätte snygg ut i den men skönt som tusan var det. Huden vart jätte len och skön så nu känner jag mig ännu piggare Bjuder på en bild så ni kan se hur snygg jag var med ansiktsmasken

Ska göra i ordning lite lunch och sen ska jag ner på stan och fixa lite ärenden. När det är avklarat så blir det till att städa och tvätta lite, har ju inget annat att göra så jag kan ju lika bra roa mig med det


/M



Captain morgan och hot shots

Myste ner oss i soffan efter middag och slö tittade på lite serier som gick på teven. Sötnosen började känna sig hängig så han passade på att vila en liten stund medans jag satt framför datorn och nördade lite.

Klickade hem lite saker till badrummet sen laddade jag ner hot shots. För att bota min förkylning lite granna så blandade jag till en rom och cola. Det smakade kalas gott, sötnosen botade sin förkylning lite senare med kaffe med konjak i. Vi får väl se ifall det ger något bra resultat på oss.

Kollade på hot shots sen, även fast filmen är gammal så skrattar man fortfarande åt den. Slö tittar lite på teve nu men känner att det snart är dags att förflytta sig till sängen.

Over and out

/M

Torsdag

Vart en riktigt lång sovmorgon men är man sjuk så får man faktisk ligga kvar länge i sängen. Kom ialla fall upp vid halv 11, kollade datorn och sen vart det in i duschen.

Kände mig lite piggare och mkt fräschare efter duschen så då tog jag tag i och ringde alla samtal som skulle ringas. Var hemma en snabbis och pratade med mor min vad det är vi behöver med oss på resan då vi åker nästa fredag.

Åkte ner på stan för att fixa lite saker på försäkringskassan samt arbetsförmedlingen. När det var avklarat vart det hem till sötnosens lägenhet och här har jag roat mig med att diska, plocka undan lite saker och tittat på teve.

Ska strax lägga mig till rätta i soffan och fortsätta läsa ur boken jag började med för länge sen men som jag inte direkt har kommit någon vart i.

/M

Hade tur

Hade bara åkt på en redig dunder förkylning så nu blir det att trycka i sig en massa alvedon, dricka litervis med teé, käka halstabletter och bara ta det lugnt.

Har mest sovit större delen utav dagen förutom när jag fick ett ryck och tog tag i disken från går dagen. Åkte och handlade sen när kim kom hem från jobbet.

När det var avklarat vart det middag och sen mysa ner sig i soffan och kolla på fångarna på fortet. Ska strax trycka i mig några alvedon och bädda ner mig i sängen, sötnosen sitter och spelar online på sitt xbox den lilla nörden Fast jag ska väl inte säga något, jag sitter ju här framför datorn och nördar.

Ha en fortsatt bra kväll allesammans för det ska jag försöka ha även fast näsan rinner som gud vet vad

/M

Måste erkänna mig...

Jag måste erkänna mig besegrad utav denna förkylning för nu ligger jag helt utslagen i soffan.

Det började lite i måndags kväll när vi skulle kolla på film. Det vart det green zone i stället för from paris whit love. När 2/3 av filmen hade gått gav jag upp för att jag var så himmla trött och gick och la mig, då var kl 21.05.

I går på jobbet så kände jag mig lite mosig, ont i halsen och näsan ran så jag skippade att gå ut och gå promenad på våran friskvårds timme. Sen efter lunch så bröt det ut ordentligt, halsen började krångla mer, näsan ran, nös väl säkerligen ett tjugotal gånger och jag kände hur febern kom.

Kände mig ännu sämre sen när vi kom hem o går från fikat hemma hos köning så sötnosen fikade te åt mig och jag bäddade ner mig i soffan. För flyttade mig sen in till sängen och har lyckats sova någorluna bra natten som var.

Men i dag känns det 10 gånger värre, ringde till jobbet och medelade att jag inte kommeka strax ringa till läkaren och se ifall jag kan få komma dit och se så jag inte åkt på halsfluss eller nått. Håller tummarna för att det bara är en vanlig förkylning. Men jävlar vad det värker i var ända led i kroppen, det gör så jävla ont så jag nästan börjar grina snart.

Måtte denna förkylning gå över snart men som tur är så har jag en underbar pojkvän som står ut med mitt snörvlande.

/M

From paris whit love

Middagen är avklarad och jag har hunnit sitta här och nördat en stund. Allt flöt på kanoners på jobbet i dag, hade möte på förmiddagen då vi gick igenom lite saker. Sen på eftermiddagen hade vi akutpass och sen lite lagningar efter eftermiddags fikat.

Ska strax förflytta min röv ut till köket och fixa till lunchlåda så jag har tills i morrn. När det är fixat sen och kim har spelat klar denna omgången utav sitt skjuta skjuta pang pang spel på xbox så ska vi kolla på film. Kvällens film blir From paris whit love, den verkar riktigt bra.

Kanske skriver mer i kväll sen efter att vi har tittat på filmen men tills dess så ha en trevlig kväll.

/M

Off to work...

Off to work we go, baby and me!

/M

Rent och fint

Var nere en sväng på åhlens och inhandlade 2 förvaringsaskar till badrummet och sen svängde jag föri hemma. Morsan och jag drog bort till sj och fixade tågbiljetterna till sthlm så det bara är att hoppa på tåget näst nästa fredag.

Sen när jag kom hem till kims lägenhet så höll de på att flytta ut kissekatten så när hon var ute så satte jag igång att städa. Har dammat av hela lägenheten, plockat iordning saker så de ligger på sin plats. Det enda som återstår är att dammsuga och torka rent köket men det tar jag tag i om en lite stund. Först så ska snyggigen ta tag i disken efter att han har spelat klart på sitt xbox.

När allt det är avklartat så ska vi bege oss iväg och handla så vi något att äta veckan som kommer. Sen blir det till att fixa middag och kolla på någon bra film.

Vad har ni gjort/ ska göra under dagen kvällen?

/M

Funderar starkt på den här

Blir förmodligen norrköping nästa lördag med krille och linnéa för lite fika och shopping. Då ska jag passa på att hoppa in på hm och se ifall de har fått in den här snygga jackan. Funderar nämligen på att köpa den och ha i höst, skönt att kunna varva mellan att ha skinjackan och sen en lite varmare höstjacka.

/M


Me and my girls

I går vart det lite utgång för min del. Mötte upp bex vid 7 eleven och sen drog vi vidare till riva. Slog oss ner på uteserveringen och väntade in natha och sofie.
Vi hade en jätte rolig kväll med många skratt tack vara nathas sms konversation med hallongrottan.
Jag säker bara: Riktiga män knullar bort sin huvudvärk.
Teimur kom till riva sen och gjorde oss sällskap och snäll som han är bjöd han mig på en cola. Drog hem vid 1 tiden då jag började bli trött och frusen.

I dag har inte det inte hänt så mkt förutom en liten tripp ner till åhlens där jag inhandlade en ny tandborstmugg
då jag ledsnade på den fula som stod inne i badrummet. Jag kastade den fula muggen med gott samvete. Inhandlade även en burk till topsen ska dock ner en sväng i morrn och köpa yttligare två sånna burkar till plackers byglarna och bomullspadsen.

Annars så har jag mest suttit framför datorn, sorterat och tagit bort en massa bilder på min externa hårddisk och kim har spelat xbox online. Vi tog ett avbrott i vårat nördande och åkte och köpte middag, vart pizza på american pizza. Efter att ha tryckt i oss våra pizzer vart det matkoma i soffan men nu har vi båda vaknat till liv igen.

Resten utav kvällen vet jag inte riktigt hur den ser ut, har inga direkta planer men det är skönt att bara ta kvällen som den kommer.

I morrn funderar jag faktisk på att åka till gymmet, har inte varit där på över 2 månader så det är väl dags att ta tag i det. Känner verkligen att jag måste för kroppen kommer att må så mkt bättre igen bara jag kommer igång med träninge. Det är banne mig dags att bli av med några kilon nu.

/M

Vampyrer suger

Kom nyss hem från bion där vi såg Vampyrer suger och jag tycker det var riktigt bra. Satt och skrattde mig igenom nästan hela filmen. Så är du ett fan eller inte utav vampyrer och vill skratta så tycker jag du ska ta och se den filmen. /M


Guld värd

Tog en fika förut med natha på sultans, vi satt och ventilerade oss om allt möjligt. Vi hade lite att gå igenom då vi inte har träffats på ett tag. Men o andra sidan behöver man inte träffa varandra hela tiden ifall man är äkta vänner. För är det äkta vänskap så ska det kunna gå flera veckor utan att man ses och sen när man väl ses så är det som om man träffades i går. Och så är det mellan oss och i mina ögon så är du banne mig guld värd gumman för du finns alltid där för än <3

Efter att vi hade fikat klart så vart det en tur ner på stan för att kolla på lite kläder. Vart hm och lindex men jag hittade inget som föll mig i smaken förutom ett par leggings och ett nagellack som fick följa med mig hem. Tycker klädemodet nu för tiden är så konstigt eller så är det jag som är för kräsen.

Nu ska jag smälta middagen innan det är dags att röra på sig igen. Ikväll är det bio som gäller, vampyrer suger. Sen får vi se ifall jag eller vi båda tittar ut en sväng på krogen. Den som lever får se.

/M

Run bitch run

I dag vart det inte så mkt sovmorgon utan larmet ringde kl 8. Efter att ha fixat till oss och fått i oss frukost åkte vi iväg mot sköllersta och lithells fabriken. I deras shopp handlade vi hamburgare, grill och kok korv samt kabanos.

Så nu är frysen rätt så full med lite utav korven försvinner då mina föräldrar ska ha lite. Tog tag i disken nyss och helt plötsligt springer katten förbi i 180 blås. Hon hade fått sig en avhyvling då hon hade varit på batterisladden till datorn. Så nu sitter hon och trycker i fönsterkarmen och där kan hon banne mig sitta!

Ska sortera lite bilder och sen kl 13 så blir det fika med natha på sultans :) Här ska det skvallras på hög nivå eller vad säger du gumman :P

/M


Sköldinge

I går hände det inget speciellt allt, var det vanliga jobba, komma hem och äta middag sen kolla lite på teve innan det var dags att sova.

I dag har det varit en rätt så lugn dag på jobbet, var inne hos en annan tandläkare idag på förmiddagen och sen efter lunch så städade och donade jag lite på mitt arbetsrum. Kollade igenom alla instrument så det inte fanns några rester kvar utav fyllningsmaterial på de.

När jag åkte hem sen så regnade det, vad annars. Det skulle ju inte vara helt fel ifall solen kunde titta fram någon gång istället. Efter middagn så åkte vi ut till sköldinge och firade kims mamma som fyllde år. Det bjöds på kaffe, tåra, kakor och skit snack.

Nu sitter vi nersjunkna i teve soffan. Jag ska strax betala räkningen på den rutiga kjolen jag fick i dag som jag hade skickade efter. Den och sakerna jag beställde från no shame kom i dag så jag var nästan som ett litet barn på julafton när jag öppnade paketen.

/M




Cold hard cash

I går efter middagen åkte vi ut och firade john som fyllde år. Han bjöd på kaffe, saft, kakor, smörgåstårat samt tårta. Var proppmätt efter middagen men en lite tårtbit slak ner.

Karln fick pengar i födelsedagspresent för då kan han köpa exakt vad han vill ha. Var där ute i några timmar och snackade skit och kastade ett öga på teven.

Sen är vi kom hem så tittade vi på smala sussie innan det var dag att krypa ner i sängen för min del.


Idag är det onsdag och jag ska snart bege mig till jobbet. Det är grå trist väder ute så man är ju inte så jätte pepp speciellt inte när sötnosen ligger kvar i sängen och sover då han har semester. Nä ska gå in och pussa lite på honom innan jag åker iväg och jobbar.

/M

Working hard

Eller det kan jag väl inte direkt påstå att vi göra. Vi har mest bara en massa undersökningar i dag och det är inte så jobbigt. Vi tar lite bilder, kollar igenom munnen så allt ser bra ut, fyller i lite papper på datorn och sen är det klart.

Ska igentligen ha friskvård nu, vara ute och gå promenad men min hals har börjat krångla igen. Så i dag när det är så pissigt väder ute så hoppar jag faktisk över det och plockar och fyller på med saker på rummen. Dock fanns det inte så jätte mkt att fixa så då passade jag på att sätta mig här och skriva ner några rader.

Usch vrålhungrig börjar jag oxå att bli, blir nog till att värma på matlådan snart. Men innan dess ska jag spana runt lite på lite resor.

/M

Vad vill du veta

Har inte så jätte mkt intressant att skriva om för tillfället så jag tänkte att ni som tittar in här på bloggen kan ju ställa frågor till mig ifall det är något ni vill veta om mig.

/M

20100816

Så har en ny arbetsvecka dragit i gång men vi startade endå måndagen riktigt lugnt. Kan vara skönt för omväxling skulle att inte rivstarta veckan.

Har varit väldigt växlande väder i dag, på förmiddagen enda fram till eeftermiddags fikat var det rätt så soligt ute. Sen helt plötsligt hade det kommit en massa halv mörka moln och regnet började komma lagom när vi slutade för dagen.

Kim höll på med middagen när jag kom hem efter jobbet, vart chili con cane. Det smakde extra gått då inten utav oss har ätit det på ett bra tag.

Nu slöar jag i soffan och väntar på att mobilen jag lånade från chrille ska ha laddat klart så jag kan föra över bilderna från mitt minneskort till datorn. Mitt gammla minneskort passar nämligen inte i nya mobilen och den föra är stendöd.

Snyggingen kommer väl hem om en stund, han åkte ut till sina föräldrar i sköldinge förut för att lämna tillbaka en matdosa till sin far.

Nä gott folk roligare än så här kommer inte detta inlägga att bli. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll.

/M


Slut

Har varit nere på stan i dag och kollat på bilarna de ställde ut vid röda ladan samt på blic parkeringen. Fanns mkt snyggt att vila ögonen på.

Efter att vi hade gått en sväng så vart det hamburgare på sväng in och när de var uppätna så åkte vi till willys och handlade. Väl hemma sen vart det duschen för min del och xboxet för honom. Vart bortbjudan på middag sen hos madde, chrille och charlie som tack för att kim och jag tar hand om deras lilla monster till katt.

De bjöd på fläskfile och pommes vilket smakades smaskens. Kollade på sista fast and the furius medans vi käkade middag och nu sitter madde och jag i soffan med charlie mendans karlarna sitter på balkongen.


Jag vill inte att det ska ta slut men samtidigt så vill jag det för jag vill kunna vara lite oansvarig.

/M

Info about the owner of this blog


Namn: Madelene Maria Karlström

Ålder: 23 år (1987-07-01)

Civilstatus: Upptagen

Stad: Katrineholm

Yrke: Tandsköterska

Arbete: Folktandvården Flen

Utbildning: Gick omvårdnad i Katrineholm sen pluggade jag vidare på distans till tandsköterska

Skostorlek: 40-41

Färg: Svart

Musik: Poprock, rock, rockabilly

Familj: Min mor Monica och min far Claes-Göran

Last: Skor och coca cola

Favorit-ord: Kalas

Förebild: Oj, måste nog vara min kusin Sandra som nästan har blivit som en stora syster för mig

Just another saturday

Vart en sväng ner på stan vid lunchtid för att äta vildsvinskebab sen vart det hem till sötnosen och lägga sig i soffan och bara vara. Vart lite teve och datande innan jag slumrade till i några timmar.

Vart mat bort mot sex tiden och det gick ner men sen kom huvudvärken samt illamående, med andra ord bakis. Har försökt bota min baksmälla resten utav kvällen och nu har äntligen huvudvärken försvunnit efter x antal glas vatten och några alvedon.

Tittade på jennifers body förut, han komma igenom halva filmen sen gick vi över till madde, chrille och lille charlie. Vart lite skit snack där samt så kollade på the one har jag för mig att filmen hette. Medans vi tittade på filmen så kom evert förbi också och gjorde oss sällskap.

Nu är vi hemma hos kim igen och bara slöar. Funderar på ifall man skulle ta och bädda ner sig i sängen om en lite stund för det är ju en ny ledig dag i morrn.



Tegelvägg

/M

50 års fest

Hade en jätte trevlig kväll i går på 50 års festen ja förutom att en viss person som inte hade någon ting där att göra döck upp. Men det var trevligt att träffa alla igen som mats, berit, christel hennes söner, rickard och hans fru samt deras underbara 1 årige som gabriel. Charmigare och gladare lillkille får man nog leta efter, var nästan lite sugen på att skaffa en egen när man hade gullat med honom.

Det bjöds på öl, vin, krabbfishpaj, rostbiff, potatis sallad, frukt och sen en massa grillat kött på kvällen. det var med andra ord ingen risk att man varken gick hungrig eller törstig där ute. Själv pimplade jag i mig vin, rom oboy samt rom och cola.

Vi kom hem till stan vid 5 tiden och då vart det sängen direkt för mig och snyggingen. Nu har vi vaknat till liv och ska strax ner på stan för vildsvins kebab.


Du hade då fan mig ingen ting att göra där ute i går på min släkts fest. Jag skiter i att du kom ut för att va fyllechaffis till en utav mina vänner men det innebär inte att du behöver kliva ur bilen och komma o hälsa. Tycker det var väldigt nonchalant gjort utav dig och dålig stil. Jag skulle då inte ha gjort samma sak ifall jag hade varit fyllechaffis till någon som var på din familjs eller vänners fest.

Vi tre, du, jag och kim har inte sätts över huvud taget och hälsat på varandra sen han och jag vart tillsammans och då tycker jag fan inte att man behöver göra det ute på en fest som hålls utav mina släktingar. Jag tycker det var jävligt respektlöst gjort utav dig men du tänker förmodligen inte längre än vad ditt sundaförnuft sträcker sig.

Du tycker kim var otrevlig i sina mess till dig och skyller på att det var för att jag satt brevid honom när han skrev dem med det stämmer inte för jag satt inte brevid honom då. Du bara anntar att det är så och att allt beror på mig. Men du har då aldrig funderat på att han kanske är så kort och "otrevlig" utav sig för att han inte längre vill ha någon kontat alls med dig som vän?

Nej nu ät det mat som står på schemat och sen resten utav dagen ska vi bara ta det lungt och bara vara.

/M



Fredag den 13:e

Så nästan alla ärenden är avklarade, det enda som återstår är att handla redbull, mjölk och oboy pulver. När det är fixat ska vi över till mig och käka lunch, slappa lite innan det bär av ut till sköldinge för partaj :D

Ja just det det är ju fredag den 13:e i dag och vissa är ju lite skrock full över det datumet men jag bryr mig inte så mkt över det. Det känns som vilken fredag som helst. Är ni skrock full när det kommer till fredag den 13:e?

/M

Weehoo

Så var det torsdag kvälloch min helg har börjat nu :) Kolla igenom taxfree katalogen hemma och hittade några intressanta parfymer som jag tänkte kolla upp på åhlens i morrn. Kim kryssade för de sakerna han skulle ha vilket inne fattade bl a snus :P

Pussade lite på zelma och lily sen innan vi drog hem till snyggingen. Zelma var som ett frimärke på sin stackars mor men hon har ett tålamod som en ängel även fast de klassas som "kamphundar" enligt vissa människor.

Sitter i soffan och slöar nu, sötnosen spelar xbox för fullt. Funderar på ifall man skulle bädda ner sig i sängen strax är mkt som skall uträttas i morrn. Ska förbi min frissa, handla på bolaget, kolla in marknaden, kim ska till sin frissa, åhlens och sniffa på parfymer.

När allt det är avklarat så ska det ätas lunch, fixa till sig och sen jävlar bär det ut till sköldinge på 50 års fest. Får hoppas på att födelsedagsbarnet orkar hålla sig vaken längre än till 22 snåret och att min mor håller sig i skinnet och inte gör illa sig.

/M


Fy i helvetes jävla skit

Är på jobbet och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen det spelar ingen roll ifall jag sitter ner eller står upp så värker det i ena rygghalvan. Jag tror snart jag blir galen, har inte tid med sån här skit! Och inte kan jag sjukskriva mig och åka hem heller då det inte finns någon personal som kan hoppa in hos min tandläkare.

Life is fucking great, det kommer att bli en väldigt låååång dag på jobbet.

/M


A-team

Sötnosen fixade middag när jag kom hem från jobbet, köttbullar och mackaroner. Fy tusan vad gott det smakade, det behöver inte alltid vara komplicerade maträtter för att man ska tycka det smakar jätte bra.

Efter middag så fixade jag matlåda tills i morrn och så passade jag på att ta tag i disken som hade blivit efter middagen. När allt det var avklarat sen så bestämde vi oss för att titta på lite film.

Det vart A-team och fy tusan vad bra det var. Inte en tråkigt stund alls i den filmen och många skratt lockade den fram oxå. Men nu ska jag strax krypa ner i sängen så jag orkar med sista arbetsdagen i morrn för denna vecka.

Här kommer bilderna som jag lovade på hallon/björnbärs pajen jag bakade samt hallon browniesen som sötnosen bakade.

/M


Stämplar ut för i kväll

Nu stämplar jag ut för i kväll och kryper ner i sängen för några timmars sömn. Det är ju en ny arbetsdag i morrn men sen är det bara torsdag kvar att jobba innan det är helg för min del.

Natti natti gott folk och sov så sött för det ska jag göra.

/M


Inte riktigt överens

Jag är inte riktigt överens med mina tankar som flyger runt i huvudet. Inte bra med för mkt dö tid på jobbet för då börjar hjärnan köra sitt eget race.

Nädu M1 nu tycker jag det är dags att du kommer hem så vi kan fika och skvallra lite. I need som girl talk :P

/M

Kom hem

Nu tycker jag ni ska få komma hem så man kan få se den söta lillkillen och sniffa lite på honom. Det är något speciellt med doften utav bebis, de är så oskyldiga och oförstörda utav livet.

/M

Vill ha begär

/M

Regnet bara öser ner

Efter lunch idag så öppnade sig hela himmlen och regnet bara öste ner. Det fanns banne mig ingen hejd på det och åska som tusan gjorde det oxå.
Det regnade så mkt att det läckte in vatten i vårat personalrum tack vara att brunnen utanför ena personal ingången inte orkade med allt vatten som sammlade sig där.


Vart en tripp till willys efter middagen då jag behövde handla lite ingredienser då jag fick för mig att jag skulle ha pastasallad med mig till jobbet i morrn. Det var riktigt lugnt och skönt där uppe men det kan nog ha berott på att det regnade så mkt ute så ingen ville väl sätta sin fot utomhus.

/M


Brownies och hallon/björnbärs paj

Sitter i soffan med en liten socker chock efter att vi har tryckt i oss både hallon brownies som kim bakade och hallon/björnbärs paj som jag fixade till. Lägger ut bilder på god sakerna i morrn.

Nu blir det lite teve tittande och mys i soffan innan det är dags för sängen och några timmars sömn så man är redo för en ny arbetsveckan i morrn.

/M

Söndag

Steg ut från duschen för en liten stund sen, det vart en lång sovmorgon i dag. Men va tusan lika bra att passa på för i morrn drar en ny arbetsvecka igång.

Så vad händer i dag då? Jag ska få arslet ur vagnen och baka en hallon/björnbärs paj och kim skulle förmodligen baka hallon brownis. Sen ska vi ta tag i diskbärget som vi har byggt på ute i köket samt äta middag hemma hos mig.

Men just för tillfället så sitter vi båda i soffan och försöker vakna till liv och sammla kraft att ta tag i allt.

/M

Söderköping

I går fick jag ett ryck och städade sötnosens lägenhet medans han och chrille var på bio. Sen när de kom tillbaks vart dte lite skit snack och drickande innan vi tog en sväng ner på krogen. Vi kollade läget, träffade lite folk sen vart det hemgång vid tolvtiden.

I dag vid elva tiden åkte kim och jag iväg till söderköping för att käka glass. Det var lite halv mulet väder och det små duggade lite men det var mysigt en då. Tycker söderköping är en mysig liten stad med charmiga hus, nästan så jag skulle kunna tänka mig att bo där.

Efter att vi hade fått i oss våra glassar vart det en promenad längs med gatorna i stan och njuta utav omgivningen innan vi styrde bilen tillbaks mot stan.

Resten utav dagen/kvällen har spenderats med att titta på en massa film, äta varma mackor och bara mysa. Har även hunnit med att pilla lite med bloggdesignen och fört över en massa kort till datorn från min kamera. Men nu blir det sängen för min del.

/M



Just my luck

Har sovit som en kratta i natt, vaknade utav att jag hade som myror i ena knän. Det pirrade och värkte som tusan. Lyckades somna om efter 1 timme eller så men var helt slut när klockan ringde i morse.

Det har gått rätt så bra på jobbet i dag förutom att jag lyckades sticka mig på en kanyl då jag skulle ladda en spruta. Som tur var så var kanylen oanvänd men ont som tusan gjorde det endå. Sen lyckades jag köra upp huvudet i ena skåpsluckan som stod på vidgavel så det nästan snurrade stjärnor runt huvudet på mig.

Med andra ord så har det inte riktigt varit min dag i dag. Får väl hoppas att resten utav eftermiddagen och kvällen blir bättre.

/M

Kortet är draget

Slutade vid lunchtid i dag så när jag kom in till stan så vart det fika med victor vid 1 tiden. Det var trevligt att träffa honom igen, har inte sett honom på evigheter. Vart en liten shopping runda på stan sen, handlade lite skönhetsprodukter.

Vart en sväng ner till plåtis däck för att balansera däcken då det skakade i bilen men det var inte däcken som var boven i dramat. Åke ialla fall hem och käkade mat och sen ringde jag ut till min mosters sambo. Han tycke jag skulle titta ut på en gång så kim och jag åkte ut till sköldinge.

Lagom när vi kommer ut till de så börjar det rycka om höger fram däck och det visade sig att det var bromsoket som hade gett upp. Ringe runt och de på ljud dämpar servic var så snälla och höll öppet några minuter längre så vi kunde åka in och köpa ett bromsok utav de.

Det gick riktigt fort in till stan och min mosters en vart det sambo tycke jag körde som en biltjuv. Vart ialla fall 1200 fattigare med det var det värt. Sen vart det tillbaks ut till sköldinge för att montera det. Karlarna drack öl och monterade oket medans jag och min moster satt på trappen och snackade skit och gosade med hundarna.

Nu går bilen äntligen som en klocka igen. Vart en sväng till willys och handla lite små saker för snyggingen har lovat att baka hallon/björnbärs paj i morrn. Nu så har vi båda landat i soffan och tittar på family guy.

/M





Onsdag

Allt flöt på som vanligt på jobbet dock så var jag grymt trött och hade ont i ryggen men det fick funka endå. Vi jobbade extra snabbt på eftermiddagen så vi var klara runt kvart över 4 så halv 5 åkte jag hem mot stan.

Snyggingen fixade middagåt oss när jag kom hem, vart chicken nugget och pommes. Jag masade mig in i duschen sen efter många om och men, vart så trött efter maten. Det vart en lång och varm dusch och nu har jag parkerat mig i soffan igen.

Funderar på att göra en kopp té och mysa ner mig med snyggingen och se ifall det finns något bra på teven att glo på. I morrn jobbas det bara halvdag och sen blir det en fika på stan med victor.

/M

Road trip

I går när jag kom hem från jobbet var jag kalas trött, nästan så jag somnade vid middagsbordet. Sen frågar kim ifall vi skulle åka och hälsa på madde och chrille i E-tuna och det kunde man ju inte banga på.

Så efter maten drog vi till e-tuna och träffade de på sjukhuste, dock fick vi inte träffa charlie. Det var så roligt att träffa madde igen och hennes mage har nästan försvunnit helt. Vi lämpade av två mjukisdjur till lillkillen som vi hade inhandlat för några veckor sen, en liten kanin och en mellanstor björn.

Kom hem vid tio tiden och då vart det sängen direkt för mig, hade dock lite svårt att somna men det gick bättre sen när sötnosen kröp ner brevid mig i sängen.

/M

Inte samma sak

Det är inte alltid samma sak för man förändrar sig. 
Bara man vill och hittar en orsak som gör det värt det.
Tro det eller ej men det händer faktiskt.

/M


I dag

Jobbat, ätit lasange till middag, myst i soffan med sötnosen och tittat på sin city. Sen druckit te, tittar på 2½ män, surfar runt på nätet. Strax blir det sängen för min del. natti natti gott folk.

/M

Ett bra kap

Jag har fan mig ett bra kap till karl :) Han var så snäll och masserade min rygg i går då jag har börjat få ont vid höger skulderblad tack vare att man sitter som ett arsel på jobbet.

Du är banne mig guld värd i mina ögon sötnos.

/M


20100801

I går gick jag bort till emmy som hade fest och sen vart det vidare på harrys. Där inne träffade jag nicklas, sandra, susanne och tt. Var lite skit snack och dansande innan jag gick hem till sötnosen.

Idag vart det lång sovmorgon innan vi klev upp. Åkte hem till mig vid 4 tiden för att käka middag. Träffade på chrille utanför våran gästparkering så han visade bildera som de hade tagit på charlie. Det var inte en lite klump de hade fått men söt var han.

Efter middag åkte vi och handlade lite och sen kom chrille upp på en kopp kaffe. Efter att han åkte tillbaks till madde och charlie i e-tuna så har jag suttit framför datorn och fixa lite och kim har spela xbox.

Vi ska strax titta på lite serier på teve innan det bli sovdags för mig då en ny arbetsvecka drar igång för mig, sötnosen börjar ju sin semester i morrn.

/M