Måste erkänna mig...

Jag måste erkänna mig besegrad utav denna förkylning för nu ligger jag helt utslagen i soffan.

Det började lite i måndags kväll när vi skulle kolla på film. Det vart det green zone i stället för from paris whit love. När 2/3 av filmen hade gått gav jag upp för att jag var så himmla trött och gick och la mig, då var kl 21.05.

I går på jobbet så kände jag mig lite mosig, ont i halsen och näsan ran så jag skippade att gå ut och gå promenad på våran friskvårds timme. Sen efter lunch så bröt det ut ordentligt, halsen började krångla mer, näsan ran, nös väl säkerligen ett tjugotal gånger och jag kände hur febern kom.

Kände mig ännu sämre sen när vi kom hem o går från fikat hemma hos köning så sötnosen fikade te åt mig och jag bäddade ner mig i soffan. För flyttade mig sen in till sängen och har lyckats sova någorluna bra natten som var.

Men i dag känns det 10 gånger värre, ringde till jobbet och medelade att jag inte kommeka strax ringa till läkaren och se ifall jag kan få komma dit och se så jag inte åkt på halsfluss eller nått. Håller tummarna för att det bara är en vanlig förkylning. Men jävlar vad det värker i var ända led i kroppen, det gör så jävla ont så jag nästan börjar grina snart.

Måtte denna förkylning gå över snart men som tur är så har jag en underbar pojkvän som står ut med mitt snörvlande.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0