Frisk luft gör än trött

Fredag idag och vi har inte hittat på så jätte mycket.

Åkte in en sväng på förmiddagen till mormor och morfar. Grabben käkade lunch där och själv blev det en kopp kaffe. Vinkade av mormor som skulle på kusinträff i helsingborg. 

Handlade på matpiraten med morfar och vad som kändes som 1/3 av stan innan vi åkte hem. 

Grabben sov i vagnen ute på altanen så jag passade på att rensa ogräs mellan plattorna. Fy fan så tråkigt men jäklar vad nöjd jag var med mig själv när allt var klart. Passade även på att plantera lite ljung i en kruka för att få det lite höst fint. 

Beställde grabbens namn i dekorplast som kom idag. Vart jätte bra på dörren så nu ser man vems det fina barnrummet tillhör. 


Ligger och gäspar i soffan, man blir trött av att va ute och hålla på i den friska luften. Blir sängen snart då det vankas jobb för min del i morgon. 

Fullt ös

Igår var det den 21/9 vilket innebär att våran inte så lilla grabb vart hela 11 månader gammal. 

De där månadera har flugit fram, tycker inte det var så länge sedan vi låg på bb med honom. 

Denna dagen har det vart fullt ös nästan hela tiden. Ja förutom när jag passade på att vila med grabben på förmiddagen. Det är ju så mysigt att ligga bredvid honom i våran stora säng och höra honom sussa så sött. 
                      

Annars har vi varit iväg och hämtat ut ett paket. Tagit en promenad med svärmor/farmor, bjöd på kaffe och lite lek sen. 

Grabben tog eftermiddagsvila ute i vagnen så då passade jag på att rensa rabatten/gången. 

Efter middagen har vi eller min kära man tagit hand om lite utav äpplena vi har medans jag lekte med grabben. Han gjorde en äppelkaka som vi bjöd hans föräldrar på ikväll. 

Skar upp och la en del äpplen i frysen som man sen kan ha till smulpaj. Och så pressade han lite äppeljuice som vart så god. 

Under dagen så har jag dekorerat grabbens rum med olika djur i dekorplast som jag beställt från fyndiq. Mannen satte upp en mätsticka i samma material igår. 

          
Tycker rummet vart mkt mer ombonat så som ett barnrum ska vara. 

Tiden går mellan inläggen

Förra lördagen kom en gammal kär vän på besök till stan. Var så kul att träffa honom igen, vi har inte sätta på ca 9-10 år. 

Tog en fika med honom, hans grabb, min man och våran son. Kom fram till att jag och en utav våra gemensamma tjejkompisar ska försöka åka till honom innan årets slut. 

Förra veckan så besökte vi öppna förskolan både i Katrineholm & valla vilket grabben tyckte var kul. 

Åkte även till badhuset i Vingåker på torsdagen med mormor, även det var en hitt hos grabben. Han slocknade som ett ljus i bilen på vägen hem. 
Annars så är det full rulle här hemma då grabben har lärt sig att gå eller han springer snarare fram. 

Och nu på onsdag blir min lilla grabb 11 månader. Vart har tiden tagit vägen?! 

Utflykt

Lämnade blod idag och det gick kanon. Är ju lite spruträdd men hon som stack mig var grymt duktig. 

Vart liten utflykt till badhuset i Vingåker med grabben och mormor. 

Litet och mysigt badhus, grabben storm trivdes. Första gången han besökte ett badhus och han var cool lugn, stolt mamma. 

Efter nästan 40 minuters badande så var det en liten kille som slocknade som ett ljus på vägen hem. Vi kommer garanterat att åka dit och bada flera gånger.