Nya rutinet

Som rubriken säger så har vi börjat med lite nya rutiner för grabben. 
 
Vi försöker minska på antalet vilostunder han har under dagen för att sen kunna natta honom för natten tidigare. 
 
Det går rätt så bra men lite kämpigt är det på kvällen mellan 18-19.30 då han börjar bli trött. Han får sista målet mat runt 19.30-20 för att sen sova för natten. 
 
Tidigare så vilade han mellan 18-19, åt sen lite yoghurt för att sen få sista målet mat 21.30 och sen somnade han inte förens efter kl 22. 
 
Man kan ju tycka att efter som han somnar tidigare så borde han vakna tidigt på morgonen. Men icke då, utan vi går upp runt 7.30 men det är nog tack vare att vi satte upp en mörkläggnings rullgardin. 
 
Innan vi satte upp den så kunde han vakna runt kl 6 på morgonen även fast han inte hade somnat förens efter kl 22 kvällen Innan.
 
Där ser man hur styrda vi människor och speciellt barn är utav solljuset. 

Kärlek & värme

Nu har det ekat tomt här ett tag så nu är det dags att uppdatera lite. 

Inte så mkt har hänt förutom att grabben börjar få tänder i underkäken. Vassa små rackare, i dag var han så busig och bet mig i stortån. 

Vilket härligt sommarväder som har dragit fram. Och det var verkligen passande då två utav våra fina vänner gifte sig i helgen som var. 

Kanon fint väder, jätte fin vigsel, trevlig bröllopsfest och de var så fina i sina bröllopskläder. 

I helgen ska vädret tydligen ändra sig till det sämre. Ingen höjdare men sambon klagar inte då han tydligen ska jobba på lördagen. Själv åker nog jag och grabben hem till mormor & morfar. 

Ska börja planera lite vad vi ska köpa för blommor till bla altanen. Tänkte sattsa på årets pelargon som tydligen ska vara lättskötta och tålig. Passar mig perfekt.