Måndag & tisdag

 
I går åkte vi på en liten roadtrip med första stopp i Norrköping. Där inhandlades det en piltavla till sambon. Sen åkte vi vidare till Söderköping där vi käkade en god lunch, tog en promenad längst med kanalen och så vart det  naturligtvis en glass på smultronstället. Sista stoppet vart Linköping och ikea, hoppade även in på hm och köpte lite fler bebiskläder.
 
 
Tråkigt sommarväder ute i dag så jag har roat mig med att baka både pizzabullar och kanelbullar. Hängde upp nya gardiner i bebisrummet och så målade jag om en pall som skall få flytta in där och agera fotpall. 

Äntligen semester

Förra veckan var sista jobbveckan innan semester och den var ovanligt lugnt på jobbet. Riktigt skönt då det annars brukar kunna vara ett riktigt högtryck med akutpatienter under sommaren. Vi gottade till det och beställde pizza till lunch en dag. 
 
Avslutade jobbveckan med att åka bonneville hem från jobbet. Livet på en pinne - att åka V8.
 
Lördagen var det släktträff ute i stjärnhov med sambos fars släkt. Vi var väl säkerligen en 25 st om man räknade in barnen. Det grillades, kastades boll, lekte med barnen och så hade de den årliga boule turneringen. I år var det svärfar som vann men det var en jämn kamp. 
 
   
 
I går vart det örebro och ikea för att köpa en massa saker till barnrummet. Det gick riktigt smidigt och vi kom ut med det vi skulle ha. Käkade lunch på max sen vart det en sväng till marieberg för lite shopping. Handlade lite bebiskläder och så mötte vi upp en killkompis där. Tog en fika, provade på frozen yogurt som var så gott. Åkte hem till honom och snackade skit och kollade hur det gick med hus/altanbygget. 
   
 
I dag var jag hos bästa Vera på heaven or hell annexet för att trolla bort utväxten. Vi färgade håret i en mörkröd färg och så blekte vi lite slingor. Så småning om ska slingorna bli blonda men vi tar det stegvis för att spara på håret. Men de vart rikigt ljusa endå, så nu är de ljust aprikosfärgade.
 
 
Vart en fika hemma hos svärmor med älsklingen. Annars så har vi skruvat ihop möblerna till barnrummet och börjat möblera lite. Har tvättat sängkläder så i morrn kan jag bädda spjälsängen. Nu har vi tagit kvällen och varvar ner i soffan, det är ju en ny dag i morrn. 
 
 

Veckorna i bilder sen jag skrev sist

leopard orkideén blommar/ rosenbusken blommar för fullt/ frostat ur frysen
frossat i körsbär/ plockat en massa jordgubbar/ njutit utav lugnet i stjärnhov
tagit en tur i fin bilen/ köpt bebiskläder / mummsat våfflor med glass & jordgubbar

Grattis till mig!

I dag är det ingen vanlig dag utan det är min födelsedag. Och dagen till ära så vart det strålande sol och ca 25 grader varmt. Ännu bättre var att jag slutade redan vid lunch, kunde ju inte bli så mkt bättre. 
 
När sambon kom hem från jobbet så fick jag en jätte fin bukett blommor samt ett presentkort på massage av honom ♥ Vi käkade smörgåstårta till lunch som jag hade fixat iordning tidigare under dagen.
 
Mina föräldrar kom ut sen och firade mig. Fick en jättefin ljuslykta med ljus, servetter och pengar till ikea utav de. Satt ute på altan och fikade samt njöt utav det fina sommarvädret. 
 
Resten av kvällen har varit lugn, sambon åkte hem till sina föräldrar och hjälpte de att lägga klinkers. Själv har jag mest segat i soffan, fick dock ett ryck och bakade kolakakor.