Ge mig sol!

Vaken och ska om en stund åka till jobbet för att avverka mitt 9 h pass. Man vart ju inte det minsta sugen på att kliva ur sängen i morse då det första man såg var grå trist väder.
 
Snälla någon ge mig lite sol istället, det blir ju så mkt lättare att ta sig upp ur sängen på morgonen. Jaja får hoppas på att dagen går snabbt och att det inte kommer några regnskurar.
 
Det är nämligen inplanerat att vi ska ner på stan en sväng så snälla väder gud kan du åtminstonde se till att det är uppehåll på förmiddagen så ska jag inte klaga ifall det är gråtrist väder i morrn.

Kylig morgon

Hade tur igår och kunde gå lite tidigare från jobbet så jag hämtade sambon på hans jobb så slapp han gå hem. Det innebar även att jag fick middag i magen lite tidigare än tänkt vilket var helt underbart. Rundade av kvällen med ett pass på gymmet och sen lite teve innan det vart sängen.
 
 
I dag vaknade jag kissnödig kvart över 5, efter det kunde jag inte somna om utan låg och vred på mig i sängen. Är skapligt kyligt ute när jag körde iväg sambon till jobbet.
 
Frukosten är nu intagen, ska fixa till mig och sen är det dags att bege sig iväg till jobbet. Vi ska upp till lövåsgården (äldreboende) och sjunga på deras invigning i dag så jag hoppas att regnet håller sig borta.
 
 
 

Svältning på gång...?

Ja det var väl på ett ungefär så man kan säga om min lunch idag.

Det var pannkakor och soppa till lunch men mitt ska va laktosfritt då jag annars får sjukt ont i magen.

I dag hade det blivit en stor miss då det inte var något sånt beställt till mig.

Så min lunch fick bestå av två knäckemackor samt två små tallrikar med sallad.

Jag kommer va genom svullten när jag kommer hem efter kl 17 ikväll. Magen börjar redan kurra så smått :-(

Annorlunda början på morgonen

Skrev ju ingår att jag inte hade någon ork/motivation för att städa, packa osv. Men en stund efter det inlägget fick jag en massa ork så jag städade av lägenheten, tvättade en massa maskiner tvätt och packade ner lite mer saker.
 
Torsdag i dag och det bjudas på grått väder ute, det är så man skulle vilja krypa ner i sängen igen. Men det går ju inte för i dag är det jobb mellan 8-17 som gäller.
 
Jag hann få i mig nästan hela frukosten innan sambon ringde och ville ha skjus till jobbet, hans bil vägrade att starta. Så jag fick hoppa i skorna och köra upp honom.
 
Vi kom fram till att när vi flyttar sen så blir det motorvärme för båda bilarna så de ska hålla sig nöjda samt ev ett nytt batteri till hans bil.
 
Så nu ska jag få i mig restan av frukosten innan jag åker iväg till jobbet. Vart en liten annorlunda början på denna morogn men det gjorde ju så att jag vaknade till haha.

Träningsvärk och noll motivation

Motivationen till att träna, städa och packa jag den är inte så hög. Men det är bara att bita i det sura äpplet och köra på. Tror motivationen kommer bli bättre sen när allt lugnar ner sig då allt med flytten är avklarad.
 
Vart ialla 2 svängar till gymmet i går, tränade rumpa och ben vilket känns i dag. Har en grym träningsvärk i rumpmusklerna. Vart en fika på stan med Natha och lovi, snackade lite skit och tog en sväng på leksaksaffären.
 
Dagen planer är att städa, kasta lite skit som tar onödig plats. Packa ner mer saker i kartonger, ta en sväng på stan och ifall orken finns köra på lite hemma spa.
 
 

Yes please

 
 
sweetpoison/ginatricot/hm

Lycka iform av ett paket

Ett litet paket i hallen väntade på mig när jag kom hem med dessa fina örhängen från Eembla/rockastellaa 

Fettet har fått sig en omgång

Gårdagen vart inte som vi hade tänkt oss. Vi åkte iväg till marknade men innan vi änns hade nått flygfältet var det en sjuhelvetes lång bilkö som inte rörde på sig.
 
Vi orkade inte stå och vänta eller försöka leta upp någon små väg så vi styrde bilen hemmåt. Efter att ha fått lite lunch i oss så tog svärmor och jag en tur ut i skogen i jakt på svamp. Det gick rakt åt helvete för det fanns inte någon svamp alls men motion fick vi.
 
Samnon och jag storhandlade på vägen hem och sen vart det en lugn kväll. Tittade på deckare och dippade grönsaker.
 
I dag har jag hunnit med en sväng på gymmet så fettet på kroppen har fått sig en omgång. Frukosten är avklara och ska fixa till mig om en stund.
 
Ska möta upp madde för en fika/lunch vid 11 tiden och sen kl 13 är det möte på jobbet. Det blir även att packa lite mer saker i eftermiddag/kväll. Känns som man har packat hur mkt som helst men ändå är det en hel del kvar som sak ner.

Balansering & marknad

Gårdagen bestod utav att balansera om framdäcken på min bil. Hängde som en hök över sambon när han höll på med det för att snappa upp så mkt kunskap som möjligt. Det är ju alltid kul att lära sig nya saker och man vet ju aldrig när det kan komma till användning.
 
Packade ner lite mer saker i lägenheten så nu börjar det bli tomt på hyllorna i vardagsrummet. Hänger bara lite tavlor kvar samt ett svärd som vi inte packar ner förens någon dga innan flytten.
 
Vart en kvällsfika hemma hos våra vänner/grannar som vi träffar allt för sällan även fast vi bor i portarna bredvid varandra. Efter fikat vart det iväg en sväng till gymmet för att träna armar.
 
I dag ska vi iväg med sambons föräldrar till veteranmarknade på ekebys flygfält. Se om det finns något utav intresse att köpa. Vet att vi skulle leta efter clips till sambons bonneville då det behövdes en del.
 
 
 

Pannkaks frukost

24 timmars arbetspasset gick kanon, timmarna flög verkligen fram. I morse när jag gick av kl 8 blev det raka vägen hem. Snörade på mig löparskorna och drog ut på en promenad med sambon.
 
Nu har vi precis käkat amerikanska pannkakor till frukost, mumms. Ska strax hoppa in i duschen och fixa till mig så vi kan ta vara på denna lördag.
 
 

God morgon

Har sovit som en prinsessa i natt och vaknade pigg och utvilad när klockan ringde i morse. Det är fredag i dag och för de flesta innebär det helg efter kl 16 men icke för mig.
 
I dag har jag ett 24 timmars arbetspass framför mig men kl 8 i morgon bitti tar jag helg. Hoppas att dagen flyter på bra och går snabbt men det tror jag nog.
 
Vet att vi ska titta på fångarna på fortet ikväll vilket ska bli kul. Det skulle faktisk vara roligt att prova på det de får göra där jag minus det där med ormar, spindlar och små kryp haha.
 
Har ni några planer för i dag/kväll?
 
 

Det har varit full fart här

Det har varit full fart från det att jag gick upp i morse. Åkte i vanlig ordning iväg till gymmet, körde lite armar/bröst. Sen vart det raka vägen hem till min mor då vi skulle ut på en power walk.
 
Vart en vattenpaus efter promenade och så bestämde vi oss för att åka till Flen för att kolla på stövlar till mig på Häst & Hund.
 
Så snabbt hem för att duscha av sig och få lite frukost i magen innan vi åkte iväg. Gjorde först ett stopp då min mor skulle upp till min farmor med en sak.
 
På Häst & Hund hittade vi hur mycket snygga kläder, skor och väskor. Provade två par läderstövlar men det slutade med att jag kom hem med ett par gummistövlar samt fodrade sockor till så jag även kan ha de i vinter.
 
Kom fram till att gummistövlarna passar mig bättre då vi faktisk kommer bo på landet där det blir lerigt och skititgt. Nu ska jag bläddra i lite tidningar innan det är dags att packa ner lite mer utav lägenheten.
 
 

Fika & shopping

Startade min lediga dag med att åka till gymmet i vanlig ordning. Efter passet vart det frukost och sen fixa till sin innan det var dags att möta upp madde & charlie.
 
Vi tog en sväng på stan, fikade på CL där en smarrig kräftstjärtssallad slank ner i magen. Vi snackade lite jobb och ventilerade oss, bra när vi både jobbar på samma ställe.
 
HM fick sig ett besök, hittade en långkjol som fick följa med hem. Passar perfekt nu när vädret inte kan bestämma sig för ifall det ska va varmt eller kallt ute.
 
Gick sen till stadsparken så charlie fick leka av sig innan vi tog en glass på donken. På eftermiddagen vart det en sväng till frissan så hon klippte in löshåret så jag kan använda det.
 
Nu ikväll har jag fixat lite inför den kommande flytten så som flyttanmälan. Sen vart det även ett andra pass på gymmet.
 

I love my self

Åkte till gymmet i morse och tränade ben/rumpa i drygt 1 timme. Känndes riktigt skönt att köra slut på sig själv.
 
Såg mig själv i en utav speglarna på gymmet förut, ja det går ju inte att undvika de där speglarna då de sitter typ överallt. Men jag älskade det jag såg i spegeln.
 
Visst att det inte har rasat några kilon på vågen eller att magen inte är platt. Men en hel del av fettet har jag lyckats omvandla till muskler och skulpterat om kroppen.
 
Jag är nöjd med mig själv och mina resultat jag har åstakommit.
 
 

Rivmärken och frisk luft

Följde med sambon ut till sköldinge istället för att va hemma och somna på soffan. Där ute så hjälpte vi hans far att såga ner ena träden.
 
Det tog en liten stund då grenarna spretade till höger och vänster men efter 45 min så var trädet ett minne blott. Själv sammalade jag på mig några rivmärken från grenarna som vi släpade undan men det är inget som jag inte överlever ;)
 
Vart lite fika innan vi åkte hem sen. Väl hemma så hoppade vi i gymkläderna och snörade på oss löparskorna för en promenad. Vart lite intervall träning då vi sprang bit vis av rundan, vart lagom slut utav efter den rundan och all frisk luft.
 
För hoppningsvis så kommer jag sova gott i natt om nu inte full månen kommer jävlas med mig.
 

För få timmars sammanhängande sömn

Vart helt slut igår när det var dags att krypa ner och sova. Men inte sov jag bättre för det utan vaknade var och varannan timme. Lyckades inte komma till ro så det vart inte så många timmars sammanhängande sömn men det får man väl ta igen sen när man är gammal.
 
Efter jobbet så åkte jag till gymmet där jag försökte mörda mina triceps så gott jag orkade. Tror jag lyckades rätt bra då armarna är som spagetti haha.
 
Har nyss käkat lite thai mat till lunch och ska strax hitta orken till att ta tag i disken. Kan ju säga att det lockar inte för fem öre.
 
 
 

Trevlig dag

Det har hunnits med mycket i dag. Har tränat, städat, tvätta och diskat innan jag for iväg till jobbet.

Här har det varit full fart. E har haft besök och det bjöds på god thai mat till middag.
Nu är det djur akuten och sen du är vad du äter som gäller innan det är säng dags.

Sitter och finular på ifall man kanske skulle skaffa sig en i-pad. Det tåls att tänka på.


Är det måndag i dag..?

Har helt blandat ihop dagarna då jag jobbade i går så när jag vaknade i dag känndes det först som tisdag. Men ialla fall gårdagens jobb gick bra. Vi städade och tittade på teve så timmarna flög fram.
 
Efter åsk och regn ovädret på kväll så åkte gubben och jag först iväg till gymmet sen tog vi en promenad i det sköna vädret.
 
I dag är det jobb som vankas igen, börjar dock inte förens i eftermiddag. Innan dess så ska det handla, städa och diskas. Gymmet har jag redan hunnit besöka på morgonen ;)
 
 

Längtar redan tillbaka

Uppe och frukosten ligger i magen, jag längtar redan tillbaka till sängen. Men innan jag får krypa ner där igen så ska jag hinna avverka ett 9 timmars arbetspass.
 
Inte det minsta sugen på det i dag och vädret ser ut att bli dåligt också. Men men får hoppas på att dagen går fort och att allt flyter på.
 
Vad ska ni hitta på i dag?

Depp väder

Inget roligt vädert ute i dag, det är blåsigt och grått. Men andra ord ett riktigt depp väder och känslan att inte göra något alls infinner sig.
 
Men gubben och jag tog oss iväg till gymmet förut, gick segt att ta sig dit men det var skönt när man klev in genom dörren där. Tror det var fler som var sega i dag då vi inte alls var så många på gymmet som vi brukar vara på en lördags morgon.
 
Frukosten är intagen och vi har sjunkit ned i soffan, ska väl ta tag i denna dagen om en stund. För tillfället letar jag efter doppresent samt nya övningar man kan köra på gymmet.
 
 

Teve kväll

Arbetspasset har gått bra hittills. Sitter och tittar på teve och slappar.

Vi väntar på att djur akuten samt du är vad du äter ska börja. Efter det blir det sängen och lite skönhets sömn.

Klockan ringer 5.50 i morrn, woho eller inte. Men slutar vid 14 så då blir det raka vägen hem till soffan.

Försöker ladda upp

Har hunnit med en sväng på gymmet där det vart konditions träning. Tvättmaskinen är i full gång och jag har precis fått i mig frukost.
 
Nu försäker jag ladda upp inför mitt 24 timmars arbetspass som börjar kl 14 i dag. Kan väl inte påstå att jag är så super pepp men det blir nog bra.
 
 

What have i done today

Jag har gjort typ nada i dag vilket på ett sätt har varit skönt. Var på gymmet i morse, tränade mage och lite ben.
 
Färgade håret samt löshåret jag fick i går, vart mörk rött som ni kan se på bilden i förgående inlägg. Hämtade ut ett utav mina packet i dag, det var klänningen som hade kommit som jag beställt.
 
Sambon och jag tog en promenad förut ikväll, var skönt att komma ut och röra på sig. Nu blir det att titta på teve, äta lite godis och mysa med gubben.
 
inte de bästa bilderna men så här ser klänningen ut, färgen heter burgundy och klänningen är från
jetsettrend
 
 

Bigarrå röd/mörk röd

 
 
Ja det är väl så man skulle kunna beskriva färgen mitt hår fick i dag.
Inte den bästa bilden men ni får ett hum om hur färgen ser ut :D

...

 

Slut klickat

Nu är det slut klickat, har klickat hem en hel del saker från nätet. Allt är inte till mig utan det mesta är till hemmet. Vad det är för saker får ni se när det kommer sen ;)
 
Tisdag i dag och jag har inga direkta planer för i dag. Ska bädda rent i sängen och kolla igenom garderoberna, se om det är något som ska kastas.
 
Gårdagen bestod mest av träning och så packade jag ner typ 1/4 av lägenheten. Det känns overkligt att vi ska flytta om ca 6 veckor. Än mer overkligt att vi faktisk ska flytta till vårat eget hus. Kommer väl inte kännas verkligt förens den dagen man ställer ner första flyttlådan i nya hemmet.
 
Så här ser det ut i köket, fullt med flyttkartonger
 

Tillbaks till vardagen

Måndag och nu är vi båda tillbaka i vardagen, sambon började jobba efter några veckors semester. Jag har återgått till min plikt att se till att han kommer upp på morgonen då han har en förkärlek till att snooza x antal gånger.
 
Gymmet och mathandlingen är redan avklarade så nu är det dags för lite frukost. Tvättmaskinen jobbar för full och kommer få göra det större delen av dagen. Det är sällan tvättkorgen är helt tom men i dag hade jag tänkt försöka mig på det.
 
Annars så ska det städas lite här hemma och så blir det ett besök hos frissan för att fixa de kluvna hårtopparna.
 
 

Grus i ögonen

Det var riktigt segt att komma ur sängen i morse när klockan ringde. Ögonen var grusiga och in i det längsta så hoppades jag på att ljudet från alarmet bara var i mina drömmar.
 
Men nu är jag uppe, kläderna är på och frukosten ligger i magen. Försöker vakna till framför teven och det går sådär. Vädret är inte till någon hjälp i dag då det regnar ute och istället för att jobba så skulle jag vilja ligga kvar i sängen. 
 
Men det är bara jobb mellan 8-17 och de timmarna ska förhoppningsvis går fort.
 
 
 

Vad ska man hitta på idag?

Jobbpasset gick kanon, gick av kl 8 i morse. Blev raka vägen hem för att hämta gubben och så drog vi iväg till gymmet. Tränade ben i dag och det gick bra, träningsvärken har släppt men körde med lätta vikter så benen inte börjar protestera.
 
Snart blir det duschen och gubben skulle ta disken, that´s my man ❤  Sen vet jag inte vad jag/vi ska hitta på idag. Funderar på att ta en sväng ner på stan och kolla in marknaden, ta en sväng in på åhléns och köpa ny body scrub.
 
 

Majoriteten av sakerna ...

.. jag kom hem med från shoppingen i går var sportkläder vilket kanske inte var så oväntat. Även fast jag innan hade spanat in en hel del vardags kläder så var det sportkläder som drog det längsta stråt.
 
Men jag kom hem med två bas toppar från gina tricot samt argan olja och moroccanoil hårinpackning till håret. I sport väg så var det sportbehå och träningsjacka från hm, mamma var så snäll så jag fick jackan utav henne.
 
Det vart även två par löparstrumpor till mig, en tränings linne och så två par löparstrumpor till gubben uppe på intersport.
 
 

Härlig början på dagen

Startade denna gråa fredag med ett pass på gymmet. I dag fick det bli kondition och jag gav mig fan på att jag skulle orka ca 20 min på crosstrainern.
 
Det gick bra, klarade faktisk 42 min då avverkade jag 5,88 km och brände 500 kalorier. Det tycker jag är helt okej för någon som har avskytt den maskinen.
 
Så nu har jag tänkt mig att jag ska försöka köra 3 pass x 40 min varje vecka så konditionen blir bättre. Sen om något kilo försvinner på kroppen så är det ju bara ett plus :)
 
Nej dags att duschan och fixa lite innan det är dags att börja jobba kl 14.
 
 

Perfekt dag för shopping

Gick upp tidigt i morse, drog till gymmet med sambon.

Körde lite magövningar och svettades som en gris. Får se om man känner av någon träningsvärk sen.

Här fixat iordning mig och strax drar mamma och jag iväg till Norrköping.


Inte varje dag

Nej det är inte varje dag man sover till halv 9 men det var ruskigt skönt. Och med tanke på att vädret ser ut att bjuda på regn så var det ju en perfekt dag att ta sovmorgon på.
 

Planera för i dag är att tvätta håret, köra igång några maskiner tvätt, träffa en tjejkompis nere på stan för fika. Vid 14 tiden ska jag hämta lite kartonger så jag kan börja packa inför flytten.
 
Ja det är väl på ett ungefär så min onsdag ser ut :)

Regnet öser ner

Vi käkade lunch nere på stan allesammans. Mycket trevligt och skönt med lite omväxling.

Lagom som vi kom tillbaka till jobbet så öppnade sig hela himlen. Så nu öser regnet ner.

Just nu önskar jag att jag hade varit hemma så man kunde ha krypt ner o soffan och myst med sambon.




20130806

Tisdag i dag och sista arbetspasset innan 2 dagars ledigt. Åh så skönt det ska bli med lite ledigt. Men innan det är dags att vara ledig så ska jag avverka ett 9 timmars pass.
 
Vädret i dag ser ut att bli ostadigt, regnmolnen har radat upp sig på himlen. Hoppas att de blåser bort och att vi får njuta utav solen istället.
 
Tanken i dag är att vi kanske ska ner en sväng på stan ifall det händer något roligt där. Katrineholmsveckan har nämligen dragit igång vilket innebär att de sker en massa olika aktiviteter, uppvisningar m.m runt om i stan och på torget.
 
Det är än utav få gånger om året som Katrineholm verkligen kommer till liv med fullt av människor på stan. Sen är det säkert öltältet som lockar en hel del.
 
 

Understimulerad

Med fler dagars arbetspass på rad med lite action så har jag varit understimulerad vilket gjort att humöret har varit svajigt och tålamodet lågt.
 
Åkte och handlade efter middagen sen satt jag i soffan och förhandlade med mig själv ifall jag skulle åka iväg till gymmet eller inte. Efter lite övervägande så drog jag på mig kläderna och åkte iväg.
 
Tränade bröst/armar i dag då musklerna vid smalbenen fortfarande är ömma. De har dock blivit lite bättre med massagen och voltarensalvan. Mer utav de sakerna blir det ikväll.
 
Kände förut när jag kom hem från gymmet att jag inte längre var understimulerad utan väldigt tillfredsställd och att det var ett jävligt smart val att jag åkte dit.
 
Ska strax kolla på James Bond innan det blir sängen och ladda in för morgondagen arbetspass. Åh måste visa en bild på dessa fina smycken som jag fick hem i brevlådan utav emma i dag. Det gjorde verkligen min dag, tack så mkt!
 
 
 
 

Bortskämd

I går var min sambo så snäll och skämde bort mig med fot och benmassage. Det var precis vad mina ömma ben behövde. Hoppas på att att få lite massage ikväll också
 
Efter en god natts sömn så blir det ett arbetspass mellan 8-16 i dag. Måste åka upp och handla efter jobbet då det ekar lite tomt på frukost saker.
 
 

Hej, ni får gärna flytta in hos mig

Gina Tricot
 
Cubus
 
HM
 

Ömma ben

Sitter på jobbet och masserar mina smalben som är en aningen ömma.

Har haft träningsvärk i några dagar och i går vart det 2x45 minuters promenad på jobbet.

Det gjorde sitt kan jag säga för nu är benen bra stela och lite ömma.

Tur att det blir en lugn dag på jobbet :-)

Kunde inte låta bli

Beställde två par super fina örhängen av Emma då hon hade lagt ut bilder på de på instagram. Hon vet verkligen hur hon ska få en att sätta sprätt på pengar och fylla smyckeskrinet till bredden ;)
 
(bilder lånade från rockastellas instagram)
 
Belv du också sugen på att köpa några av dessa smycken eller kolla in vad mer för snyggt hon gör så

Sola och bada..

Ja det hade ju onekligen inte varit helt fel att kunna sola och bada i dag då himlen är klarblå och solen är framme. Men istället ska jag roa mig med att jobba i dag, kanske inte super lockande men helt okej.
 
Tror att det blir en tur ner på stan under dagen och ska vi kolla in travet på teven. Det är väl på ett ungefär så min lördag kommer se ut.
 
Hur ska ni spendera eran lördag?

Grillat är gott

Fredagens arbetspass gick fort och vädret har visat sig från sin allra bästa sida i dag med en stor sol, blå himel och 30 grader i solen.
 
Väl hemkommer från jobbet var det bara att svida om och traska ner på stan för att handla lite gott kött. Svärföräldrarna undrade ifall vi ville komma ut och grilla hos de och det tackar man ju inte nej till, grillat som är så gott.
 
Så istället för tacopaj som var tänkt att bli fredagsmiddagen så vart det grillade nötbitar/spätt med klyftpotatis och bea sås.
 
Rundade av kvällen där ute med kaffe innan vi åkte hem. Fixade precis iordning en crabbfishpaj som kommer bli min lunch samt middag i morrn.
 
 
sambon med elis som påminner väldigt mkt om seriefiguren katten gustav
 

20130802

Fredag och i dag är det ett kort arbetspass på jobbet, 8-14 är inte helt fel. När jag kommer hem sen i dag så ska jag svänga ihop en god crabbfishpaj som vi ska ha till middag i morrn.
 
Den brukar smaka 10 gånger bättre om det får stå och dra i kylskåpet över natten. Sen ska jag bara ta det lugnt och njuta av resten av dagen.
 
Ladda upp batterierna för denna jobbhelg som vankas. Är inte det minsta sugen på att jobba hela helgen men cash is king.
 
 

Dags att ta tag i det

Var en sväng till gymmet nu på morgonen och tränade magen. Ställde mig på vågen på gymmet, ja det var väl ingen hallelujah moment precis.
 
Så nu blir det att skärpa till sig och kolla över kosten. Byta ut en massa kolhydrater som pasta/ris/potatis till nyttigare alternativ. Tänker inte skippa kolhydrater helt utan välja bättre långsamma kolhydrater.
 
Öka på med konditionsträning och säga hejdå till läsk, godis, glas och chips. Någon gång ibland är det okej men det får banne mig inte bli ofta.
 
Ska även börja äta mer vitt kött, tänke prova kalkonbröst som är ett magert med väldigt protein rikt kött. Ja det finns en hel del man kan göra.