Balansering & marknad

Gårdagen bestod utav att balansera om framdäcken på min bil. Hängde som en hök över sambon när han höll på med det för att snappa upp så mkt kunskap som möjligt. Det är ju alltid kul att lära sig nya saker och man vet ju aldrig när det kan komma till användning.
 
Packade ner lite mer saker i lägenheten så nu börjar det bli tomt på hyllorna i vardagsrummet. Hänger bara lite tavlor kvar samt ett svärd som vi inte packar ner förens någon dga innan flytten.
 
Vart en kvällsfika hemma hos våra vänner/grannar som vi träffar allt för sällan även fast vi bor i portarna bredvid varandra. Efter fikat vart det iväg en sväng till gymmet för att träna armar.
 
I dag ska vi iväg med sambons föräldrar till veteranmarknade på ekebys flygfält. Se om det finns något utav intresse att köpa. Vet att vi skulle leta efter clips till sambons bonneville då det behövdes en del.
 
 
 

Ditt ord
Postat av: malin

Ekeby marknaden är på fältet där va? :) isåfall var jag där då jag var 16.. tyckte mycket om det minns jag! hoppas ni har haft en bra dag iallafall och hittat något skoj! (läste just att det var på flygfältet) xD haha! skönt att lägenheten börjar bli tom nu med :) känns det spännande?

2013-08-25 @ 20:56:27
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0