Så nu är det fixat

Har bokat en grej på livit så i slutet utav denna vecka eller nästa så får vi hämta ut paketet och sen ska vi bara hitta ett bra datum. Tänker inte berätta för er än vad det är förnågot innan vi har hittat ett datum ;)


Om jag kunde skita pengar

Om jag kunde skita pengar så skulle jag utöka min garderob med de här plaggen




Sista dagen i denna månaden

Ledig i dag så jag har roat mig med att åka till tippen och slänga glasflaskor. Det var ju inte lite flaskor heller, vi hade väl lyckats sammla på oss en närmare 30 st. Innan tippen så gick jag upp på vinde och ställde undan en påsen med böcker som bara tar en massa onödig plats i lägenheten.

Efter tippen så tog jag en sväng ner på stan, träffade madde och charlie inne på hm. Träffade även min mor där inne så jag följde med henne till tygaffären inna jag körde hem henne. Passade på att ta en fika hemma hos henne och pappa samt att kolla på kjolen mamma hade sytt till sig.

Väl hemma så tog jag tag i diskberget som jag hade blängt på under förmiddagen. Det tog inte så långt stund att diska upp skiten bara man väl satte igång. Sen bänkade jag mig i soffan och knåpade ihop en matlisa, älsklingen kom hen lagom tills jag skulle bestäma vad vi skulle äta vilken dag så han fick hjälpa till.

När det väl var klart så åkte vi till willys för att handla, hämtade upp sophia på vägen som oxå skulle dit. Kom hem med 5 påsar med mat så nu klarar vi oss i 2 veckor, är bara lite små saker som behöver handlas.

Resten utav kvällen ser ut att bli lugnt, vi ska nog kolla på ett avsnitt utav the waling dead och sen blir det säker att sappa lite på teven.

/M

Ja så hur var lördagskvällen då

Kvällen i går började med att vi fixade till oss här hemma, lyssnade på musik och drack lite. Gick till safiren så vi var där vid halv tio tiden. Minglade, lyssande på musik, kollade in tatuerarna samt klädförsäljningen de hade.

Slog oss ner vi ett bord sen med cicci, danne och hans kollega alexandra och snackade lite skit. Kollade på folk som minglade runt. Det var mkt snyggt folk där uppe och vilka snygga kläder och skor vissa tjejer hade. Det var bra mkt folk på safiren men det känndes endå inte så trångt och jobbigt att ta sig fram, inte som om man skulle ha varit på statt en löningshelg.

80% utav människorna som var på safiren i går var verkligen rockabilly människor som tycker om musiken, klädstilen jag hela den där rockabilly atmosfären. De resterande 20% var typ brats och skejtare som förmodligen enbart gick dit för att försöka ragga på alla snygga brudar och bli fulla.

Kommer tyvärr inte bjuda på några bilder, jag kom ihåg att ta med mig kameran men glömde helt bort att ta några bilder. Ja jag vet dåligt utav mig men så kan det bli ibland när man har kul.

I dag är vi små sega, jag klara mig från baksmällan men kim var lite bakis när vi vaknade i morse. Nu har vi precis ätit varsin kebabtallrik och det satt fin i magen. I dag blir det inte många knop utan det blir till att ta det lugnt och ladda upp batterierna.

/M

På G

Sådär nästan allt är fixat och klart :) det enda som fattas är de röda läpparna men innan de målas så ska det drickas lite fler breezer.

Hoppas ni får en trevlig lördags kväll allesammans! För det tänker då jag ha ;)

/M

Snart så smäller det

I kväll så smäller det, äntligen har det blivit lördag den 26/2 och dags för live and jive på safiren. Som jag har tok längtat efter denna kväll. Efter middagen i kväll så är det dags att fixa till håret, sminket, dra på sig rockabilly klänningen, på med de högklackade skorna och köra järnet ikväll.

Har en känsla av att det kommer bli en tok nice kväll men snygga människor, trevlig sällskap och grymt bra musik. Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran och fota lite så jag kan lägga upp lite bilder som ni kan kolla på från kvällen.



Annars så har det inte hänt så mkt på förmiddagen, provade att starta forden i dag och det hoppade så snällt i gång. Den har varit ståendes sen i onsdags då den inte har tycket om den -24 gradiga kylan som har varit. Tog en tur till kastrullhäxorna där vi köpte varsin räkmacka och dricka som vi sen tog med oss ut till sköldinge. Kims mor var nere i smyckes lokalen så vi åkte ner dit och bänkade oss. Snackade lite skit och moffade i oss mackorna, propp mätta som tusan vart vi.

Nu är vi hemma och laddar batterierna för ikväll, ska nog vila en liten stund innan jag börjar med middagen. Tänkte göra kycklingspätt med ris, sås och sallad till. Bäst att äta ordentligt så man har en bra grund till de alkohol haltiga dryckerna som skall förtäras ikväll.

/M

Har varit ett uppehåll ett tag

Har haft ett litet uppehåll med skrivande men det har inte hänt så speciellt mkt. Jobbar och de dagarna jag är ledig roar jag mig med att städa, tvätta, umgås med vänner och uträtta en massa ärenden.

Var fyllechaffis förra helgen och ja det var ju sista gången jag var det åt min kusin. Jag tycker bra om henne men när man inte kan komma i tid när de själva har satt tiden ja det får mig att surna till lite. Vet att hon och tid inte alltid går hand i hand så jag skickade ett mess och förvarnade 5 min innan jag skulle komma att de kunde gå ner. Funkade det, nej fick stå och vänta i 10 min. Visst det kanske inte är mkt men när det är -24 grader ute ja då drar bilen lite soppa och det är inte gratis att köra v70.

Men men man lär sig så länge man lever. Vi rundande av förra helgen med att vara hundvakt åt lily, hon är så snäll och söt. Åkte ut till kims föräldrar och käkade middag och lily charmade kims mamma som nästan föll som en fura för henne. Hon är verkligen en charmig madam den lilla grisen.

Denna helg är det live and jive som gäller, dock skippar vi förrfesten som är på statt i kväll och kör all in i morrnkväll på safiren. Ikväll blir det istället till att mysa och bara ta det lugnt och ladda batterierna. Söndag lär vara en vilo och återhämtar dag.

/M



Hmm..?

Skratta eller gråta..vad ska man göra? Hmm...jag väljer att skratta åt det.

Nej sätta igång en maskin tvätt och sen gå över till madde och charlie en stund.
/M

5:e glaset cola, när kommer effekten...?

Har pimplat i mig 5:e glaste cola nu och väntar på att effekten ska komma. Normalt sätt när jag dricker cola så brukar jag bli pigg eller lite speedat men inte nu. Nu som jag skulle behöva bli det då det är ca 30 min tills krogen stänger, sen ska damerna ha fyllemat. Så ifall jag har tur så ringer de och vill ha skjus hem vid halv 3, det vill säga ifall jag har tur.

Åh den enda tanken som finns i mitt huvud för tillfället är sooooooooooooooooova! Haha ja det skulle ju inte förvåna mig ifall effekten utav colan slår till lagom när jag kommer hem i natt och ska sova. Vilket också innebär att jag kommer bli jävligt pissnödig, suck. Klockar ringer kvart i 7 i morrn då mitt hundsällskap lämpas va här kl 7.

Jag kommer förmodligen med all säkerhet att parkera mig i soffan imorrn efter att ha släppt in madam i lägenheten. Men jag kommer nog inte bli ensammen om att parkera mig i soffan då hon är en riktigt soffpotatis. Men det är skönt det, vi är två riktigta slöhögar när vi är tillsammans.

/M




Varför är det så...

Varför är det så att man blir så himmla trött när man har lovat att man ska ställa upp som fyllechaffis? Jag är nästan bombsäker på att jag skulle ha varit jätte pigg om jag inte skulle ha varit chaffis ikväll/natt.

Sitter i soffan och väntar på att min kusin ska höra av sig och säga att de vill ha skjus in till stan. Dock ser jag inte fram emot att sätta mig i en kall bil, men det blir till att köra på termobyxor ikväll.

Tror älsklingen och jag ska fixa räkmackor i kväll att ha och mummsa på eller om vi gör det till frukost/lunch i morrn.

Och på tal om i morrn så kommer sophia förbi kl 7 och lämnar av lily som vi ska vara hundvakt till då hon ksa iväg på utställning med zelma. Så fylhttp://publishme.se/4481/entries/article/new/lechaffis i natt och hundvakt i morrn så jag har beräknat att jag hinner väl bara sova en ca 4 timmar innan det är dags att gå upp.

Men det är tur att lily är en lite soffgris så det blir säkert så att vi lägger oss i soffan och sover några timmar i morrn efter att sophia har varit här och lämnat henne. Sen på eftermiddagen blir det ut till svärföräldrarna i sköldinge för middag och lite lantluft, kan gör gott både för mig och lily.
/M


Hej what´s up

I går bestod dagen utav jobb och sen väl hemma vart det teve innan det vart sängdags. I dag haar jag varit hos frissan och fixat håret. Trollade bort utväxten, kapade av luggen och de kluvna topparna.

Innan frissan var jag hemma hos mamma och pappa en sväng och fikade samt att mamma fixade lite med två utav mina koftor. När jag var klar hos frissan så åkte mamma och jag till ica maxi och handlade. Hon och pappa var så snäll och betalde maten jag handlade, tack så jätte mkt.

Kim och jag fixade pommes, pepparbiff och bea sås till middag som smakade jätte bra. Efter middagen åkte jag hem till franken som hade fest, hjärtat stannade hemma då han inte kände sig så pigg.

Det var skoj att träffa franken och hans bror igen, snacka lite skit och lyssna på musik. Det droppade in lite mer folk, vissa trevligare än andra. Drog hem för en liten stund sen så jag kännde att festen inte gav mig så jätte mkt, var igen direkt roligt folk i min smak där. Större delen var typ bara fulla nickdockor som inte visste hur man uttalade ordet hej.

Men men skall strax fika iordning en god fruktsallad och mysa ner mig i soffan och glo på lite teve.
/M

Vad jag har roat mig med idag

Tanke var att jag skulle gå upp lagom när kim skulle åka till jobbet i morse men jag låg och drog mig en stund i stället. Men klev ialla fall upp ur sängen tio i 8, fixade iordning mig och väntade på att klockan skulle ticka på.

Gick ialla fall här ifrån tio i 9 och traskade ner till folktandvården då jag skulle dit på jobbintervjue i dag. Jag var riktigt nervös men det var trevligt att träffa de som höll i intervjuen. Jag känner de sen tidigare då jag hade min praktik där 07 när jag pluggade till tandsköterska. Hur intervjuen gick jag det vette tusan, jag tycke det gick bra iaf.

Får förmodligen svar i slutet utav nästa vecka eller i början utav mars ifall jag får tjänsten eller inte. Jag hoppas ju så klart att jag får den men om inte så är det bara att söka vidare.

Efter att ha varit på folktandvården så åkte jag iväg och handlade lite, käkade lunch här hemma innan jag tog tag i den jätte roliga diskhögen. Men med lite bra musik på hög volym så gick det undan att diska upp all disk.

Gick över till madde och charlie sen vid 12 tiden, vi fikade och pratade bort 2 timmar. Var ju ett tag sen vi sågs sist så vi hade en hel del att prata om.

Är hemma nu och har plockat undan lite i lägenheten och nu så kollar jag på top model. Väntar på att kim ska komma hem så vi kan börja med middagen som idag blir kycklingwok gryta med ris.

/M

Kommer inhandlas inom en snar framtid


2011-02-15

Tisdag i dag och det innebar att det var jobb som stod på schemat för mig. Det var skönt att komma till jobbet och få göra det man tycker är kul.

Hade friskvård i dag så jag tog en promenad och så passade jag på att borsta av bilen ordentligt från all jävla snö. Jag lyckades även få bort en massa iskokor från taket så när det väl börjar töa så ska nog bilen vara fri från snö och is lagom till våren :P

Middagen i dag bestod utav köttfärsrullar, ris med beasås. Lätt att laga till och gott som tusan är det. Resten utav kvällen blir lugn, kommer spenderas framför teven.
/M

Red

Kvällen har spenderats med att mummsa i oss luft torkad skinka och lite annat smått och gott. Tittade på en jätte rolig komedi med bl a  bruce willis och helene mirror.

Red heter filmen och den var kanon bra, det hände någon ting hela tiden i filmen och många garv var det. Så den filmen kan jag lätt rekomendera om man vill ha en komedi med mkt action i. Det är en sådann film jag lätt skulle kunna tänka på att se om igen efter 4 månader.

Nej nu blir det sängen för min del då jag ska upp och jobba i morrn men först ska jag fixa iordning matlådan så jag har något att äta till lunch i morrn.

/M



Fick de här vackra rosorna och chokladen i alla ♥ dag present utav älsklingen


So fucking jävla awesome

Det vart termobyxorna på när jag skulle ut förut, bättre att ta det säkra före det osäkra. Det visade sig ju oxå att jag fick skrapa av rutorna på bilen och då det tar ju sin lilla tid. Så utan termobyxor hade jag nog fryst bena utav mig.

Shoppade lite bra och ha grejor på öb, sen vart det ica maxi för lite små saker. Det vart även en tur ner till åhléns för lite smink.  Väl hemma vart det lunch och sen tog jag tag i diskberget som min karl och jag hade skapat.

Efter det tog jag mig i kragen och tränade lite, så jävla skönt när det väl är gjort. En dusch var ju välbehövligt kan jag ju säga.

Fick ett oväntat telefonsamtal nyss som jag vart jätte glad över. Jag ska nämligen på jobbintervjue på onsdag på folktandvården här i stan. Jag hoppas på att få jobbet men det är bara en vinst i säg att de vill att jag ska komma på intervjue.

Älsklingen kom hem nyss och jag fick en jätte fin bukett med röda rosor och choklad utav honom <3 själv får han sin älskade pondus tidning och sen var tanken att han skulle få torkat kött som han tycker om. Men nej då har de slutat att sälja det på ica maxi så det fick bli luft torkad skinka istället.

Och efter som jag är så överlycklig över intervjuen, blommorna och chokladen så kommer jag lägga upp en massa ego bilder bara för att =P
/M


Alla ♥ dag

Ledig i dag så jag ska passa på att uträtta lite ärenden. När man kollar ut genom fönstret så ser det riktigt härligt ut utomhus men dessevärre så står tempen på -15 grader. Den stora frågan är ifall man ska trottsa kylan och skippa termobyxorna eller inte. Jag ska ju endå åka bil till de ställena jag ska till.
/M



Ärlighetslistan!

Är du...
1. Är du singel? Nej.
2. Är du lycklig? Absolut!
3. Är du fullt frisk? Jag
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du glad? Japp
6. Är du gravid? Nej
7. Är du nykterist? Nej
8. Är du nöjd med dig själv? Ja i stort sett
9. Är du kär/intresserad av någon? Kär :)
10. Är du myndig? Ja

Har du...
1. Har du upplevt kärlek vid första ögonkastet? Nej
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja
3. Har du nånsin varit deprimerad? Mja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Ja
5. Har du kysst någon? Haha ja det är väl klart :P
6. Har du haft ett förhållande över 6 månder? Japp
7. Har du blivit dumpad? Mjo
8. Har du dumpat någon? Japp
9. Har du många gånger dejtat utan att det lett vidare?
10. Har du många gånger dejtat och att det lett vidare? Mja

This or that...
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Få bästa helt klart
5. TV eller Internet? Internet
6. Singel eller förhållande? Förhållande.
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Hemma kväll med älsklingen <3
8. Pengar eller lycka? Lycka men både och är inte helt fel
9. Dag eller natt? Oj vad svårt, blir nog dag
10. MSN eller mobil? Mobil

Vem/vad...
1. Vad såg du på tv sist? Wallander
2. Vems blogg läste du sist? En tjejkompis blogg
3. Vad tänkte du på sist? Dricka, är så otroligt sugen på läsk :P
4. Vem pratade du med sist? Älsklingen
5. Vem ringde du sist? Humm..måste ha varit mamma
6. Vem kysste du sist? Älsklingen <3
7. Vad lyssnade du på för låt senast? Hardcore superstar - Moonshine
8. Vem kramde du sist? Älsklingen
9. Vad gjorde du innan du började med detta? Kollade bloggar
10. Vem var du kär i sist? Älskling

Vad jag har gjort i dag

Var som sagt ute i sköldinge hos svärföräldrarna och fikade lite, tog med cheesecaken jag hade i frysen. Det hinkades kaffe (cola för min del) och snackades bilar, kim visade 3 bilar han hade hittat på blocket som vi funderar på. Kims bror kom förbi sen så då vart det lite mer kaffe och bil snack.

Påväg hem sen så stannade vi till på willys för lite handling, kom där ifrån runt 600 kr fattigare. Fast nu är det inte så mkt vi behöver handla i matväg de 2 närmaste veckorna.

Kim fixade middagen som vart hemma gjord pizza medans jag plockade in varorna. Efter maten kollade jag på LA Ink och sen fick mina ögonbryn sig en omgång med färg. Så nu är de lite mer mörkbruna, lägger ut en före och efter bild så får ni se.


före


efter
på bilden syns det inte att ögonbrynen vart så mkt mörkare än innan

Resten utav kvällen ser ut till att bli lugn, sitta och nörda lite framför datorn/teven.
/M

To the woods

Vaken och till fixad snart blir det sköldinge och fika hos svärföräldrarna. Passa på att kolla igenom biltidningarna och se ifall det finns något bra och tilltalande objekt. /M

Lördag

Sovmorgon sen vart det ner på stan, handlade lite på bolaget. Käkade hamburgare till frukost/lunch på maistro. Vart ett stopp på godisaffären för lite lösgodis. Sen vart det hem och slöa framför teven datorn innan jag fick ett ryck och hoppade in i duschen.

Slog på stort och körde på både ansiktsmask, hårinpackning och målade tånaglarna. I morrn ska ögonbryna få sig en omgång med färg och på fredag så är det håret som skall få sig en omgång med både färg och sax.

Middagen vart varma mackor och sen tittade vi på burlesque filmen med cher och christina aguilera i. Hade inte så höga förväntningar på filmen men jävlar vad bra den var. Och vilka läckra kläder och skor de hade i filmen.

Nu blir det ialla fall sängen för min del, natti natti gott folk.
/M


När jag inte skrivit på några dagar

Gårdagen bestod utav jobb och när det väl var dags att åka hem så hade det börja snöa riktigt ordentligt. Spårigt och jävlig var det på vägen, så jag låg stadigt i 60-70. Bättre att köra lite långsammare så både bilen och en själv kommer hem välbehållen.

Väl hemma vart det duschen och kim fixade middagen, lagom när vi skulle äta så gick strömmen. Så vi började tända en massa ljus och när vi hade tänt hälften så kom strömmen tillbaks. Tittade på 2 avsnitt utav csi miami innan vi gick och la oss.

I dag fick man skotta fram bilen innan jag kunde bege mig till jobbet, slutade vid lunch vilket var skönt. Väl hemma vart det lite lunch sen bäddade jag ner mig i soffan då jag frös som en tok. Halv slummrade lite och vaknade av att kim kom hem från jobbet.

Låg och myste lite i soffan en tag :) innan jag började med middagen och han tog tag i disken. Vart ingen avancerad middag utan det vart så enkelt som en räk/kräftstjärts sallad.

Har kollat lite på james bond som går på teve men har redan sett den flera gånger så jag sitter här framför datorn och surfar lite i stället. Så då passar hjärtat på att spela lite battelfield bad company. Det ser ut att gå lite bättre för honom i dag än vad det gjorde i går, då vart han ihjäl skjuten var och varannnan minut :P

/M

Jobba jobba jobba

I går så var det dags att arbeta igen och jävlar så skönt det var när man kom till jobbet. Hade inga problem alls att gå upp på morgonen, värre är det de dagarna då jag är ledig.

Dock så var bilturen till flen igen höjdare och det kunde ha fått ett abrupt slut i modd vädret. Hade nämligen en idiot i en volvo som körde om mig och en massa andra som en tok. Lagom innan sklödinge så kör han om och kastar sig in framför en bil så det slutar med att den bilen hamnar med fronten i diket på motsatt sida. Volvon som körde om stannade i väggrenen i vår kör riktning och vi restrerande bakom fick tvärnita tack vare den idioten.

Fy fan säger jag bara, bena och armarna skakade på mig och det kändes som om frukosten höll på att komma upp. Jag behöver väl inte säga att jag svor en lång och ful ramsa ända tills jag kom till flen.

Resten utav dagen var iallafall kanon bra. Älsklingen var och klippte sig i går och snygg som tusan i håret vart han. Vart en slöar kväll framför datorn och teven.

I dag har jag varit på kommunal för att få hjälp att förstå mig på de där jävla kassakorten. Sen vart det hem till mamma och hämta kjolarna som vart jätte bra, tack mamma!

Kom hem från ica maxi för en liten stund sen, har nyss käkat lunch och skall strax ta tag i disken. Sen ska jag vara lite kreativ och skissa på en potentiel tatuering.
/M
















Måndag

Kim åkte iväg till jobbet i morse och själv låg jag kvar i sängen för jag jobbar bara tisdag, torsdag och fredag denna vecka.

Så i dag har jag roat mig med att baka hallon/blåbärs muffin och tvättat lite. Vid 2 tiden kom natha över på en fika och lite skit snack. Vi gick ner en sväng på stan sen, köpte en läppenna och lösögonfransar på åhlens.

Traskade hem till mina föräldrar sen då jag behövde mammas hjälp med lite pappers grejor. Passade även på att prova kjolarna hon håller på och syr till mig. På onsdag är de klara och reda för att användas.

Fixade middag till mig och kim sen, pasta carbonare och till efterrätt vart det cheesecak med varma hallon/blåbär samt hallon/blåbärs muffins. Nu ligger vi och slö tittar på någon film som handlar om ett gäng minröjare. Btw så var valhalla rising ingen höjdare som vi kollade på i går.

I morrn så är det jobb som står på schemat, skall bli helt underbart att få komma tillbaks till jobbet.

/M

Mmm cheesecake

Söndag och det innebär låååång sovmorgon ialla fall i det här hushållet. Hjärtat klev upp någon gång vid halv 11 tror jag, själv låg jag och drog mig och kom inte ur sängen förens vid 11 tiden.

Letade lite recept på internet och sen skrev en lite shoppinglista innan vi åkte iväg och handlade. Första stoppet vart willys för inhandling av bakgrejor och lite andra nödvändigheter. Efter det vart det elgiganten där kim köpte brännskivor samt en elvisp till mig, woohoo!

Ja jag vet att jag är konstig som blir glad för en elvisp men det underlättar ju så mkt när man ska baka och röra ihop smeten. Det var även jag som vart glad och helt till mig när min karl köpte en sladdlös lilametalic dammsugar åt mig.

Men ialla fall efter elgiganten så fick sig kims ford en omgång i mekonomens biltvätt så nu är den ren och fin. Väl hemma så slöade vi lite innan jag vispade ihop en cheesecake med den nya elvispen.

Efter maten så tittade vi på sherlock holmes, en rikigt bra film enligt mig. Om en stund så ska vi titta på valhalla rising och moffa cheesecaka. Btw så har jag och älsklingen stått ut med varandra i 8 månader i dag vara av ca 7 månader under samma tak. Det är inte illa pinkat eller vad säger ni =P
/M


Eftermiddagen/kvällen spenderades i sköldinge

Igår eftermiddag så åkte vi ut till kims föräldrar för att fika och hämta hem sommardäck till forden. Påväg ut dit så ringde min kusins man och bjöd in oss på middag hemma hos de.

Så vi började eftermiddagen med att fika och äta semlor hemma hos svärföräldrarna och så kom kims bror john över. Vi vart även bjuda på middag där som var spagetti och köttfärsås så vi käkade lite och snackade lite mer skit.

Sen vid halv sex tiden åkte vi till andra sidan sköldinge till min kusin och hennes man för middag. De bjöd på pasta med en jätte god räksås till. Kim körde så jag passade på att ta mig ett glas rom o cola där. Snackade en massa skit, lyssande på musik och kollade runt på en massa sidor på nätet.

Åkte hem så vi var väl hemma vid 21 tiden och då var vi helt slut för min kusins ungar var ju inte lite vilda när vi var där ute. Vart lite teve och dator innan vi släkte lampan och gav upp för kvällen.

/M

Frukost fika på sultans

Vart väckt utav att mobilen ringde några minuter över 9, det var sandra p som ringde. Hon var i stan och väntade på sitt anslutningståg som skulle komma om 1 timme. Så hon och en vän hade bestämt fika men hennevän kunde inte så då ringde hon mig.

Så det var bara till att dra på sig lite kläder och borsta av tänderna innan kim och jag gick ner och mötte henne på slutans. Det är skönt att man bor så nära sultans:P

Vi käkade frukost och snackade lite skit en stund innan hon var tvungen att gå till tåget som skulle ta henne till oslo där hon ska göra staden osäker ikväll ;)

Älsklingen gick hem sen och jag möte upp min mor och vi tog en repa på stan. Vi var inne i tygaffären där hon handlade lite smått och gott till mina projekt som hon håler på och syr. Vart även en svän gin i olika klädaffärer innan vi rundade av med att handla lite gott på systemet.

Sitter hemma och slöar nu men kl 14 så ska vi röra oss ut mot skölding till kims föräldrar. Vi ska hämta sommardäck till forden och ta en fika och äta semlor :)

/M

Inredningsprylar

Åh hade jag obegränsat med pengar så skulle jag köpa de här snygga inredningsprylarna och pimpa lägenheten med.




roliga drinkunderlägg                                            kylskåpsmagneter                     



muffinsformar                         duschdraperi                  grytlappar


plåt tavlor                                      handdukar



tekopp                           kaffekopp                        påslakan


spegel


Gött med smörgåstårta

I dag så var det dags att bege sig till jobbet och dra på sig jobbkläderna igen. Hade en rätt så slapp arbetsdag, hade patienter fram till morgonfikat. Sen så hade vi möte fram till lunch och då bjöd min tandläkare oss på smörgåstårta för att han hade fyllt 60 år innan jul.

Vi tyckte i oss bra mkt smörgåstårta så vi knappt orkade röra på oss. Efter lunchen så hade vi patienter resten utav dagen. Så med andra ord så har det varit en riktigt lugn dag.

Det här var sista arbetsdagen den här veckan för mig och nu så är jag långledig och börjar inte jobba förens på tisdag. Så i morrn ska jag roa mig med att städa lägenheten ordentligt, torka rent i kylskåpet och lite sånt.

/M

Första arbetslösa dagen

I dag så var det min första "arbetslösa" dag, mitt vik har gått ner på 50% så jag jobbar bara 2-3 dagar i veckan nu.

Så efter som jag inte jobbade i dag så tog jag sovmorgon och gick upp lite innan 9. Fixade till mig och åkte iväg till sjukhuset där jag skulle fylla i lite papper och lämna blod på blodcentalen som de skulle analyser. Så om proverna ser bra ut så kommer jag få bli blodgivare och lämna blod om ca 1 månad.


När jag var klar där upp så åkte jag till arbetsförmedlingen då jag var tvungen att skriva in mig där igen, annars så får jag ingen ersättning utav a-kassan. Skall även skicka in en ansökan om a-kasse ersättning till de samt arbetsgivar intyg. Det är nästan ett heltidsarbete att vara arbetslös och fylla i papper för att få ersättning.

Åkte hem sen och tog det lungt en stund och laddade batterierna innan jag åkte iväg och tvättade av bilen. Nu så ser man vad det är för färg på min volvo. Vart en tur till ica maxi sen för lite små handling innan jag åkte hem och tog tag i disken. Plockade även undan lite i lägenheten så det inte ser så stökigt ut.

Väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet, så fort han kommer så ska jag börja fixa till middagen åt oss. Det blir pasta och kycklingsallad ikväll med egna krutonger.

/M

Så var det helt plötsligt februari

I går var det en skit måndag, inget gick riktigt som det skulle. Hamnade efter i tids schemat med patienterna och det är ingen höjdare för det är svårt att jobba ifatt. Kan ju säga att det var otroligt skönt när dagen var över och man fick åka hem. Kim fixade lasange till middag och sen vart det lite teve tittande innan jag sa tack och god natt.

I dag är det den 1 februari och jag tycker inte det var länge sen det var nyårsafton. Månaden som har varit har gått fruktansvärt fort och så helt plötsligt så är vi inne i februari.

Den här arbetsdagen har varit mkt bättre, allt har flytit på och klockat har tickat på i snabb fart. När jag kom hem från jobbet så gick kim och jag till järnvägsgrillen där vi köpte friteraderäkor till middag. Det var super gott och jisses så mätt man vart, är fortfarande mätt och då är det över 3½ timme sen vi käkade middag.

Efter maten så åkte vi ut till sköldinge och kims föräldrar då han skulle kolla vad det var för däckdimension på hans sommardäck. Passade även på att ta en fika där ute och snacka lite skit.

Nu är vi hemma, varvar ner lite innan det är dags att bädda ner sig i sänge. Visserligen jobbar jag inte i morrn så jag skulle kunna passa på att vara uppe lite längre men är så trött så det blir det inget utav.

/M