Mmm cheesecake

Söndag och det innebär låååång sovmorgon ialla fall i det här hushållet. Hjärtat klev upp någon gång vid halv 11 tror jag, själv låg jag och drog mig och kom inte ur sängen förens vid 11 tiden.

Letade lite recept på internet och sen skrev en lite shoppinglista innan vi åkte iväg och handlade. Första stoppet vart willys för inhandling av bakgrejor och lite andra nödvändigheter. Efter det vart det elgiganten där kim köpte brännskivor samt en elvisp till mig, woohoo!

Ja jag vet att jag är konstig som blir glad för en elvisp men det underlättar ju så mkt när man ska baka och röra ihop smeten. Det var även jag som vart glad och helt till mig när min karl köpte en sladdlös lilametalic dammsugar åt mig.

Men ialla fall efter elgiganten så fick sig kims ford en omgång i mekonomens biltvätt så nu är den ren och fin. Väl hemma så slöade vi lite innan jag vispade ihop en cheesecake med den nya elvispen.

Efter maten så tittade vi på sherlock holmes, en rikigt bra film enligt mig. Om en stund så ska vi titta på valhalla rising och moffa cheesecaka. Btw så har jag och älsklingen stått ut med varandra i 8 månader i dag vara av ca 7 månader under samma tak. Det är inte illa pinkat eller vad säger ni =P
/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0