Julpynt

Här kommer några bilder på lite utav det fina julpyntet jag plockade fram idag :) När vi kommer närmare jul sen så kommer det komma fram mer tomtar.
/M
 
 

Tjuvstarta men julpyntningen

Morgonbestyder så som träning och disk är avklarade. Har hunnit med att duscha och fixa till mig så man ser någorlunda bra ut. Märket när jag fönade luggen att den har blivit jävligt lång så nu är fråga ifall man ska spara ut den eller kapa den kort igen..?
 
Annars i dag så tänke jag tjuvstarta lite men julpyntningen, sätta upp några tomtar och hänga några julgranskulor i fönstrena. Vill ju ha lite juligt och fint när vi får främmande i morrn då vi ska fira älsklingen.
 
Han fyller dock inte år förens på söndag men hans föräldrar och ev bröder skulle komma och fira honom i morrn. Sen så kommer mina föräldrar över på söndag, blev så då både min mor samt svärmor jobbar innom vården och jobbar denna helg.
 
Blir även en sväng till hedenlunda ikväll då sambon skulla agera chafför till sin far och några av hans jobbarkompisar då de ska äta julbord. Jag följer med som resesällskap då det inte är så roligt att åka bil själv på kvällen, speceillt inte i detta väder.
/M
 
 
 

Dagens citat

 
 

Pin up inspo

 
 
 

Trevlig dag med min mor

Åkte hem till min mor efter att jag hade fixat till mig efter gympasset där jag förövrigt cyklade 1 mil på 34 min. Jag vet, kanske inte så intressant att läsa men jag måste få skryta lite då jag är väldigt nöjd med mig själv.
 
Men ialla fall innan jag åkte hem till min mor var jag tvungen att borsta fram bilen och skrapa av rutorna, har jag skat hur mkt jag älskar vintern >.<
 
Vi handlade alla ingredienser vi behövde för att göra moussakan, hämtade även ut mitt och sambons paket från gymgrossisten med en div portein pulver.
 
Mamma och jag var ett super bra team i köket och fick ihop en varsin form med moussaka. Får hoppas det smakar lika gott som det luktade om den. Har även hunnit med att plantera om mina blommor i de nya krukorna. Bytt sängkläder och tvättade de andra.

Vi disskutera även lite om hur en del folk verkar leva i en bubbla och inte verkligheten. Om folks vanor/ovanor och om brist på struktur osv.

Dagen har gått i ett hittills men nu ska jag slå ner arslet i soffan en stund och bara slappa innan sambon kommer hem. Han ska laga pannkakor till middag åt oss i dag, ska bli gått men måste komma ihåg att inte äta för många så jag inte får ont i magen.
/M
 

 
 

Tunga ögonlock

Vem ställer isg och börjar diska kl 23 på kvällen? Om ni gissade på mig så gissade ni rätt. Jag gjorde det i väntan på att få entra badrummet. Sambon stod och duschade så medans jag väntande på att få borsta tänderna kände jag att jag lika väl kunde göra lite nytta under tiden.
 
När jag sen skulle gå och lägga mig så kunde jag inte somna. Bökade runt rätt mkt i sängen innan jag tillslut lyckades slå ihop mina blå. Detta resulterade i en trött sambo i morse och själv känner jag mig knappt levande. Så jag har kommit fram till att man inte ska ställa sig och diska så sent.
 
Nu är frukosten ialla fall intagen och jag ska snart ta påmigytterkläderna för att bege mig till gymmet med grannen. Inte sugen för fem öre men vi kör endå, skönt när man väl kommer dit och när det väl är gjort.
/M

Gick inte så bra

Det där med att ta det lugnt hela dagen gick inte så där super bra. Jag skulle bara vika ihop tvätten och ta hand om disken men efter det så spårade det ut.
 
Fick ett sånt sjukt sug på att städa så jag dammade av hela lägenheten plus alla lister på golven. Dammsög hela lägenheten plus bakom ena byrån. Kan ju säga att det var ju inte en dag försen för bakom den byrån så var dammråttorna många och stora.
 
Nu har vi precis fått i oss lite middag, ska låta den ligga och jäsa en liten stund innan vi åker ut till sköldinge sen. Sambon ska hålla på i garaget och själv ska jag fortsätta pyssla mina blommkrukor nere hos svärmor.
 
Blir förhoppningsvis klar med krukorna ikväll så jag kan plantera blommorna i de i morrn :)
/M
 

Inte riktigt klara än

Snyggt under

 
Underkläder från HM & Lindex

Snöig onsdag

Vilodag från gymmet innebär även sovmorgon, var skönt att kunna sova en lite längre stund i dag. Låg sen kvar en stund i sängen och lyssnade på musik och kollade på snön som fortfarande faller ner från himlen.
 
Vart frukost framför teven och sen har jag inte gjort så mkt förutom att glida runt i myskläder. Ska ta och vika lite tvätt om en stund. Annars så ska jag bara ta det så lugnt som möjligt och verkligen vila kroppen.
 
Har en grym träningsvärk i magen så magträningen på gymmet och pilatesträningen jag gjorde hemma måste ha gett lite utdelning :P

/M
 

Dagens citat

 
 

Förjälva nöjd med mig själv!

Har varit på gymmet nu under kvällen och körde ännu ett konditions pass. Denna gång la jag in en högre växel än vad jag gjorde i morse.
 
Det vart först en snabb promenad på 3,2 km på löpbandet. Tiden landade på 28 min och lite mer än 200 kalorier förbrända. Sen gick jag över till träningscykeln där jag avverkade 7 km på 25 under 30 min och brände 150 kalorier.
 
Jag är förjävla nöjd med mig själv efter träning och svettig som en gris var jag. De där fettförbrännings tabletterna Ripped Pro får en verkligen att prester bättre samt svettas ordentligt.
 
Nu har jag precis tagit en dusch och mummsa i mig en knäckemacka med lite makrill till. Så nu blir det sängen för min del, natti natti!
/M
 
 

Pin up beauty

 
 
 
 
 

Regn regn

Gymmet är avklarat, körde konditionsträning då det ska förbrännas fett! Tränade även lite mage med pilatesboll, men det blev mest en massa skratt.
 
Väl hemma körde jag lite pilates övningar för att träna magen, medans energin var på topp så tog jag tag i disken. Efter duschen drog jag ner på stan, köpte köttfärs och postade ett brev.
 
Håller på att tvätta och byta gardiner i köket sen ska jag upp med lite saker på vinden, bla den nya mattan vi köpte. Den gjorde sig inte alls så bra i vardagsrummet som jag hade hoppats så nu får det stå på vinden i väntan på tills den dagen vi flyttar till hus :P
 
Annars så blir det en lugn inne dag då det har regnat konstant sen i går kväll. Trodde väl aldrig jag skulle säga det här men jag vill banne mig ha snö nu så man slipper detta pissväder.
 
Men från piss till den god nyhet. Mina föräldrar fick ju en vattenskade i köket, de visste inte hur mkt den hade spridit sig. Men i dag fick de svar på det, tack och lov så är det bara köket som det behöver fixas. Resten utav undervåningen hade klarat sig och det är jätte bra nyheter :)
/M
 
 

Inte det minsta pepp

Jag är inte det minsta pepp på att kliva ur sängen och dra på mig gymkläderna när man hör regnet som piskat mot fönstret. Men vi kör ändå, resten utav dagen tänker jag spendera inomhus!

Veckans mat

 

Pustar ut!

Det har varit full fart under hela dagen förut då jag slog ner rumpan för att käka lite lunch. Men jag har faktiskt lyckas beta av hela lista :)  Dock var jag inte ensammen om att åka till tippen i dag även fast det var dåligt väder ute.
 
Nu tänker jag parkera rumpan en liten stund i soffan och pusta ut innan det är dags att fixa middag. Sen om orken finns så tror jag att jag ska färga utväxten som har blivit gräslig.
 
Åh när jag var på min lilla shopping runda i dag så hittade jag en jätte fin isbjörn som lyser inne på jysk. Sambon tycker om sådanna då han har en jätte fin isbjör sen tidigare så naturligtvis så fick den jag hitta följa med hem :)
/M
 

 

To do lista

 

Dagens citat

 

Instagram

 
 
1. Krackilerat krukor hos svärmor. 2. Pysslat ihop ett fint ljusfat.
3. Andra ljustfaten jag pysslade ihop. 4. Storhandling med sambon.
 
 

Pyssel pyssel

Större delen av lägenheten är städade, sen försvann lusten. Var istället pyssel sugen men insåg att jag inte hade saker till det jag skulle göra. Men det löste jag genom att åka till svärmor som har det mesta inom pyssel saker. Köpte med mig kakor ut som vi och karlarna har smaskat på. Nu är det bara denna väntan innan man ser hur slutresultatet blir :)




Städ och pyssel dag

Söndag och den kommer att ägnast åt att städa och sen kanske pyssla lite ifall tiden och orken finns. Hemmet ser typ ut som ett jävla bombnedslag men så blir det när man börjar rensa och röja här hemma ^^
 
Ska ta mig upp på vinden och ställa undan en massa saker som bara står ivägen och inte används. Gissar väl på att det kommer bli ex antal vänder upp dit men det blir lite gratis träning för bena.
 
Annars så ska vi storhandla i dag, ska försöka skriva klart listan så gott det går. Får inte heller glömma bort tvätten, jaja det kommer nog bli bra det här :D
/M
 
 
 

Oj hade vi så mkt handdukar

Efter att jag hade läst igenom ena skvaller blaskan och vilat en stund så var det dags att hänga upp tvätten. Tvättade de nya handdukarna vi köpte för man vet ju aldrig vilka det är som har klämt och känt på den.
 
Tog tag och sorterade i handduks skåpet, resnade bort de handdukarna vi inte skulle ha kvar och la resten i fina högar. När jag endå var igång så rensade samt sorterade jag i linneskåpet också.
 
Det slutade med att jag hade 3 fulla påsar med handdukar och sängkläder som skall kastat och då plockade jag bort en massa handdukar som sambon skall ta med sig ut till garagte.
 
Gjorde ett litet avbrott i mitt rensande för att käka middag som bestod utav en jätte god vegetarisk risotto som sambon fixat till.
 
Vi har nyss skrivit ihop matlistan för 4 veckor framåt, ska skriva ihop en lista tills i morrn på vad det är vi behöver handla hem. Annars så tänke jag åter gå till att rensa garderoben innan det är dags att dra till gymmet.
/M
 

Så är vi äntligen hemma

Vi började dagens shoppingrunda inne på biltema. Jag handlade en träningshjul för att träna magmusklerna, sambon där emot han handlade desto mera. Det var några sorts slipskivor, hjul, spolarvätska, någon sorts slang och några sprayburkar.
 
Sen vart det en sväng in på ikea och där plockade vi på oss en hel del. Det vart mkt köks tillbehör som mortel, glas, underlägg till tallrikar och matlådor. Hittade en fin vardagsrumms matta, köpte en till oss och en till mina föräldrar.
 
Passade på att köpa nya krukor och så badhanddukar för det är något man annars drar sig för att handla då de brukar kosta en del. Ja vil lyckades plocka ihop saker för ca 1600 kr, fick ju presentkort utan mamma på 2000 kr som hon hade fått när hon köpte sina nya soffor därfrån.
 
Nästa besök vart på jula då sambon skulle ha lite saker till garaget, själv köpte jag en köksklocka till mina föräldrar då deras hade ballat ut totalt. Efter det så vart det Burger King för lite käk innan vi tog en sväng in på stadium outlet.
 
Hittade en sportbehå, träningsbyor och strumpor som fick följa med hem. Så nu jävlar hoppas jag på att slippa skavsår och blåser på fötterna.
 
Nu är vi hemma och alla saker är upppackade och diskade så nu ska jag lägga mig i soffan och bläddra i en tidning och äta skummtomtar :D
/M
 
Träningshjul för att träna magmusklerna

Äntligen

Äntligen lördag och snart dags att åka till Linköping. Där ska vi besöka biltema och Ikea. Men innan vi åker ska vi få i oss lite frukost.



Dagens citat

 
 

Vi kör på fredagsmys

Thai maten smakande kanon och mätta vart vi, så mätta så vi tog en lite powernap i soffan med lite musik. Åkte upp till ica för en liten stund sen för att köpa chips, dipp och dricka för ikväll kör vi på lite fredagsmys.
 
Det är någon vi nästan aldrig gör, visst vi myser men inte med det här konceptet att det ska va dricka, godis och chips till. Vart faktisk riktigt förvånad när sambon sa att ska vi inte köra på lite fredagsmys.
 
Nu sitter jag och väntar på att grimm ska börja på teve, i väntan på det så får sambon spela lite tevespel. Gäller ju att se till att han är nöjd också haha ;)
 
 
Måste även passa på att gratta våra fina vänner Angelica och Andreas som fick en jätte söt dotter i dag, grattis! Får ju inte glömma att deras lilla Elias vart storebror :) 
/M
 
 

Det går bra nu..eller inte.

Åh har upptäckt att jag har fått ännu ett skavsår/blås :( Denna gången under ena tån, snacka om att man har flyt eller inte. Inte vart det bättre utav att jag fick med mig fel blanket hem från polisen.
 
Jaja får gå ner dit på måndag och hämta rätt blanket. Vad är det de brukar säga, det man inte har i huvudet får man ha i bena ^^
 
Nej ingen idé att hänga läpp, det är ju fredag i dag och så är solen framme :) Samt att jag köpte en ny skvallerblaska när jag stannade till vid affären förut. Tror jag ska luta mig tillbaka i soffan och bläddra igenom den.
/M
 

Yääy it´s friday!

Wopwop det är äntligen fredag i dag vilket innebär att imorrn bär det av till ikea, biltema, jula och ikanohuset :) Åh som jag längtar, det ska bli så skoj.
 
Både älsklingen och jag trodde det var lördag när vi vaknade i morse men insåg sanbbt att så var det ju tyvärr inte. Men men det var ju tur att det var fredag och inte tisdag eller nått för då hade det känts surt haha.
 
Gymmet är avklarta i vanlig ordning så nu ska jag väl ta och roa mig med disken så jag har den urvägen. Lika bra att beta av alla tråkiga saker först så man kan njuta utav resten av dagen.
 
Till kvällen vankas det thai mat, nom nom. Det ska bli så gott så, har längtat efter det i över en veckan nu. Och på tal om mat så ska jag försöka skriva ihop en matlissta för 4 veckor framåt. Måste dock erkänna att det går lite trögt att komma på maträtter efter ett tag.
 
/M
 
 
 

Effektiv dag

Denna torsdag började med ett gympass med grannen, väl hemma vart det till att roa sig med att diska. Tog mig ner på stan sen och hämtade ut mina pysselsaker jag hade beställt.
 
Fixade lite lunch när jag kom hem och slöa tittade på teve en stund. Sen satte jag igång och började med mina julkort. Han nästan klart med de, lite små detaljer som fattas bra.
 
Fick sen ett ryck och bakade ca 25 st hallongrotter, alla förutom 2 st ligger i frysen. Man måste ju smakprova så man vet ifall de går att bjuda på eller inte :P
 
Så nu är typ 1/3 av frysen full med en massa smarrigt fikabröd som hallongrottor, dumlekakor, kärleksmums och chokladbollar. Haha gästerna som kommer och firar sambon nästa helg kommer väl att få en sockerchock.
 
Har hunnit med att vara ute en sväng i sköldinge nu på kvällen. Sambon höll till i garaget medans jag var nere i svärmors lokal. Karlarna har skrivit en liten shoppinglista tills på lördag då vi ska till linköping och bla gå på biltema.
 
Nu är vi hemma och ska ladda batterierna innan det är dags att fara till gymmet och för min del göra dagens andra träningspss.
 
Hoppas ni har haft och kommer ha en fortsatt fin torsdagskväll :)
/M
  
 
 

Just nu

 

 
Pyssel dags

Det gick riktigt bra

Tråkigt väder ute i dag, det är så där grå trist regn väder ute. Det enda man i stort sett känner för är att dra täcket över huvudet. Men grannen och jag drog iväg och tränade nu på morgonen, man brukar bli så mkt piggare efter ett pass.
 
Det gick riktigt bra att träna dock så fick jag träna utan tränings skor då de trycker där skavsåret sitter. Men lyckades gå 2 km på löpbandet och det är jag nöjd med med tanke på omständigheterna.
 
Ska strax ta tag i disken och sen hoppa in i duschen. Sen vid 11 tiden ska jag ta mig ner på stan och hämta ut mina pyssel saker som har kommit. Får se om jag sätter mig och börjar med julkorten sen :)
 
/M
 

Dagens citat

 
 
 

Före och efter

En del ville se hur det såg ut innan vi bytte till det nya vardagsrums bordet och klart ni ska få se det :) Hittade efter mkt letande en gamal bild på kistan som vi hade som bord. Nu är bilderna inte tagna från samma vinkel men man ser ändå vilken skillnad ett bord kan göra.
 
Före
 
Efter

Skadeskjuten höna

Tog en sovmorgon i morse och bara glidit runt i mjukiskläder. Åkt upp till ica och handlade lite saker så jag kan baka lite mer fikabröd tills sambon fyller år nästa söndag. Fick även min och sambons julklapp i förskott utav mina underbara föräldrar.
 
Fan jag går som en skadeskjuten höna, kan säga att när jag körde upp till ica maxi så önskade jag att jag hade haft en automat bil för tillfället. Det har blivit ett stort och ömt sår där blåsan gick sönder och det är en pina att gå på foten.
 
Hoppas det gör mindre ont på lördag då vi ska gå på ikea och biltema om inte så får väl älsklingen skjutsa runt mig på de där vagnarna de har på ikea haha :P Nä men så illa ska det nog inte bli.
/M
 
 

Nytt bord

Har varit hemma en sväng hos min mor i dag och kollade i hur hennes nya soffor såg ut. Det vart riktigt snyggt uppe i teverummet. Hon har köpt en röd och en svart tvåsits soffan från ikea och de är aå fräsiga :)
 
När jag kom hem från mamma så käkade jag lite lunch innan det var dags att ta tag i städningen. Körde i gång en tvättmaskin, tog tag i disken, dammsög samt tvättade gloven och plockade iordning i lägenheten.
 
Fick upp nya vardagsrummsbordet i går som vi fick utan john då han inte skulle ha kvar det då han har flyttat ihop med sin tjej. Har var så snäll och tittade förbi igår så han och älsklingen bar upp bordsskiva som är utav marmor. Sen bar de upp det gamla bordet till vinden.
 
Resultatet i vardagsrummet var jätte bra, det ser så mkt större och ljusar ut nu tack vara det nya bordet. Ska kolla på ikea på lördag ifall jag hittar några fina värmeljushållare så man kan ha på bordet. Funderar på ifall man skulle köpa en lite korg att ha på bordet där alla dosor till teven, lamporna och dvd spelaren kan ligga. Mmm..det tåls att tänka på.
/M
 
 
Det nya vardagsrumms bordet, innan hade vi en mörk kista som bord.
 

Veckans mat

 
 

Det här fick man för att man är duktig och tränar

Ett träningspass på gymmet med grannen är nu avklarat. Har fått en monster stor blåsa på hälen som gått sönder :( Det fick man för att man är duktig och träna. Måste leta upp ett par bättre strumpor att träna i, men i morrn får det bli vila för både kroppen och min stackars häl.
 
Ska strax hoppa in i duschen och fräscha till mig innan jag knatar över till mamma. Hon ska få sina nya soffor från ikea i dag. Så det ska bli spännande att se hur det kommer att se ut i teverummet sen när de har kommit på plats.
 
Annars så ska jag roa mig med att städa och tvätta i dag. Kanske baka lite ifall orken finns till det, ska bara komma på något lätt att baka då.
/M
 


Dagens citat

 
 

Från partyprinsessa till träningsbiten tös

Satt och tänkte i dag, tänkte tillbaka på hur livet såg ut för ca 3 år sen. Hur man spenderade sina helger och det är verkligen stor skillnad på hur jag spenderade de då mot hur jag spenderar de i dag.
 
Förr så var jag en riktig partyprinsessa, det var väl fest i stort sett varje helg både fredag och lördag. Det var väldigt få gånger jag bangade på att gå på en fest, det var väl om man var dödssjuk som man stannade hemma.
 
Kanske bäst att flika in och berätta att det inte alls var så ofta jag drack på festerna utan jag var nykter de flesta gångerna. Jag drog inte på fest för att dricka utan för att umgås med folk, träffa nytt folk och bara va social.
Hade liksom inte ro att sitta hemma under helg kvällarna och bara va.
 
Men med tiden så ändrades det och när jag träffade min sambo så tappade jag helt enkelt suget på att vara ute och flänga. Inte för att jag var bort från singelmarkande utan för att jag kände att jag hade hamnat i ett ekorrhjul och att det var inte lika kul att gå ut längre. Man tappade liksom smak för det och orka lixom inte med dramat som lätt kunde uppstå när man gick ut med en bunt fulla människor.
 
Nej jag började uppskatta att vara hemma på helgerna och ta det lugnt med det trevliga sällskap i form av min sambo. Man kände efter ett tag att kroppen mådde så mycket bättre av det också. Kände sig mer utvilad och fick en bättre dyngsrytm.
 
Nu på senaste så har sambon och jag skaffat gymkort och jag har verkligen blivit träningsbiten. Från att inte ha tränat på många många år så hänger jag nu på gymmet allt från 3-5 dagar i veckan.
 
Jag trivs som fisken i vattnet på gymmet (varför fick jag inte arslet ur vagnen tidigare för?!). Och många utav våra lördagskvällar och söndagskvällar spenderar vi faktiskt på gymmet då det brukar vara få som tränar då. Jag har äntligen hittat något jag trivs med, som får mig att må så bra och efter varje träning så längtar jag som en tok till nästa träningspass.
/M
 
 
 
 
 
 
 
 

Red love

 
 
 
 
 
 
 

God morgon måndag!

Legat vaken i sängen och filosoferat lite sen kvart i 7 då sambon drog iväg till jobbet. Har du fått på mig gymkläderna och ska strax dra dit med madde och träna lite.
 
Vädret ute ser grått och ruggit ut, nästan så man skulle vilja krypa ner i den varma sängen igen. Får hoppas solen tittar fram under dagen.
 
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på i dag, måste handla men det är väl typ den enda jag vet som jag måste göra. Kanske mysa ner sig i soffan och kolla på lite film med en kopp teé, det vore ju inte så dumt.
/M

Och så var den sagan slut

Kom nyss hem efter att ha varit på bio och sett braking dawn part 2. Den var riktigt bra gjord, fighting scenerna var så bra. Ska inte berätta för mkt så jag avslöjar något ifall det nu är så att det är några som inte har hunnit se filmen än.
 
Älsklingen som absolut inte är något fan utav twilight tycke ialla fall att den hade sina bra/roliga stunder ibland. Skönt var det också att de inte var något stoj eller tjoade i biosalongen för det kan verkligen förstöra en hel film för än.
 
Nu blir det att slöa i soffan en stund sen får vi se ifall vi beger oss en sväng till gymmet. Vi har inte riktigt bestämt oss än. Men jag tror åtminstone som jag känner att det kommer bli en sväng dig. Skönt att köra slut lite på kroppen en stund innan läggdags för man brukar sova så bra då.
/M
 

Love it

 
 

Det tog bra

Det där benpasset jag körde på gymmet i går det tog kan jag säga. Känner i bena i dag att de är bra möra och inte kommer det bli bättre utav att jag måste springa upp och den i trapporna.
 
Ska nämligen upp på vinden och sortera samt organisera vårat förråd så vi får plats med vårt vardagsrumsbord då vi fick johns gamla.
 
Annars så blir det en lugn söndag med bio på ikväll, vi ska nämligen se breaking dawn part 2 :) Åh det ska bli så skoj, längtar som en tok. Någon som inte är lika ivrig över det som jag är min kära sambo som skall följa med. Men va tusan lite sak de väl plågas så de känner att de lever ;)
/M
 

Dagens citat

 
 

Haha vi är inte som alla andra

Jag och sambon är inte som alla andra, vi har spenderat våran lördagskväll på gymmet. Det var riktigt skönt och det var nästan inga där alls. Räknade till att vi högst var 5 pers där inne.
 
I dag eller rättare sagt ikväll vart det ett konditions och ben pass. Har en känsa av att jag kommer ha en grym träningsvärk i vad musklerna.
 
Nej käka en knäckemacka och sen bädda ner sig i sängen så man orkar med morgondagen. Hade nämligen tänkt sortera och organisera lite på vinden så vi får plats med vårat gamla vardagsrumms bord.
/M
 

Hund mys & smycken till höger och vänster

Denna lördag startade vi som alltid med sovmorgon och mys. Min underbara sambo bjöd sen på brunch på sultans :)
 
När vi båda var mätta och belåtna traskade vi hem. För att sen åka ut till varsin del utav sköldinge, han till garaget och jag hem till min kusin.
 
Hos min kusin vart det lite skit snack, prat och hus och så mkt mys med bosse en frans bulldog som hon var hundvakt åt. Så jävla söt och go han var, hade lätt kunnat tänka mig att stjäla med honom hem :P
 
Åkte förbi garaget sen då jag skulle lämna tillbaka älsklingens bilnyckel som låg kvar i min jacka. Det slutade med att jag fasnade kvar där ute. Tittade på ett vardagsrummesbord som john inte skulle ha kvar så det kommer snart pryda vårat vardagsrum.
 
Hjälpte svärmor att möblera om nere i lokalen och ställa upp alla hennes smycken som hon har tillverkat. Fan det var smycken både till höger och vänster. Men efter mkt plockande så var vi båda nöjda med resultatet av om möbleringen :)
 
Nu har vi precis käkat middag så nu tänke jag jäsa en stund i soffan och bara va.
/M
 

Bosse en super söt fransk bulldog

Spärrad & Ted

Ringde och pratade med telia idag för att se ifall de hade kommit fram till varför mina sms inte kom fram till min mors mobil. Det visade sig att min mor på något vänster har lyckats spärra mitt nummer så jag inte kunde skicka sms till henne. 
 
Tittade på den listan i går när jag gick igenom hennes mobil, då hittade jag inget men det var för att jag inte blädrade ner i listan. De 7 första inläggs raderna som jag såg var tomma så jag antog att de andra var det också. Men när jag blädrade ner på listan visade det sig att mitt nummer låg på plats nr 9.
 
Jag vet inte hur min allt annat en tekniska mor hade lyckats med det men både hon, jag och killen på telia fick oss ett gott skratt. Tog bort mitt nummer från spärrlistan så nu kan vi sms:a till varandra igen :) Och hon som skyllde på att det säkert var min mobil det var fel på....fnys!
 
Annars så har dagen kvällen varit lugnt. Städade lite så längeheten är ren och fin. Sen fick det bli sibylla hamburgare till middag vilket smakade kanon.
 
Har kollat på grimm ikväll, sen så tittade jag och älsklingen på filmen TED. Hade inga höga förväntningar alls på den filmen men vart glatt överraskad. Den var mkt roligare än jag trodde den skulle vara så jag rekomenderar er att åtminstonde ge den en chans :)
 
Nu är klockan mkt enligt mig och ögonlocken börjar bli tunga så jag tänke bädda ner mig i sängen nu. Natti naatti på er och hoppas ni haft en fin fredag!
/M
 
 

Love Ink

 
 
 
 
 
 
 

Fredag wopwop!

Tog sovmorgon då jag vaknade med huvudvärk i morse när sambon åkte till jobbet. Hade huvudvärk redan i går kväll när jag gick och la mig,  två panodil höll ialla fall huvudvärken i schack under natten.
 
Nu är huvudvärken borta men skippar gymmet i dag, fast det gör inte så mkt för jag körde slut på mig själv i går när sambon och jag drog till gymmet. Körde lite intervallträning på löpbandet, dock vart det inte så jätte mkt löpning då jag inte rikigt har kondisen för det än. Istället fick det bli till att gå riktigt fort.
 
Under tiden vi var där han jag gå ca 5,2 km, bränna 320 kalorier på drygt 45 min. Hällde väl i mig 1½ liter vatten under den tiden samt svettades som jag vet inte vad. Lyckades även på en mega stor blåsa på hälen men jävlar vad nöjd jag var då jag kände att kroppen var helt slut.
 
Men nu i dag blir det lugnt, ska vika lite tvätt och åka iväg och handla lite saker vi behöver till helgen. Ska även ta ett varv med dammsugaren så lägenheten är ren och fin tills helgen :)
/M
 

Dagens citat

 
 
 

Aldrig mer fet

Har suttit och tittat på det programmet nu på teve och vilken inspiration det ger än till att träna. Visst jag är inte fet eller överviktig men det ger mig ändå en sådan motivation till att träna och äta rätt.
 
Visst måste man få unna sig lite godis, någon kaka och läsk ibland men med måtta! Så länge man äter med måtta och rör på sig så kan man äta nästan i stort sätt vad som helst.
 
Nej nu ska jag byta om till träningskläder och dra med min karln till gymmet för att svettas lite :)
/M
 
 
 

Jävla torsdag...

Fan vilken jävla torsdag och dagen är inte änns slut! Var över hos min mor en sväng och hon hade åkt på en vattenläcka i köket :( Så förmodligen så måste de bryta upp hela golvet i köket.
 
Har ringt till telia en sisodär 5 gånger i dag då jag inte kan skicka sms till min mor. Eller jo jag kan skicka men de kommer inte fram till henne. Men hon kan skicka till mig som jag kan läsa och vi kan ringa till varandra. Jag har inga problem med att skicka sms till andra det är bara henne det inte funkar till.
 
De har provat och gjort en uppdatering, jag har tagit bort henne som kontakt i tele.boken och skrivit in hennes nummer mannuelt för att sen skicka iväg sms:et. Men inget har funkat, har även kollat så hennes inkort på mobilen inte är full och det var den inte. Nu har de ialla fall skickat iväg en felrapport så jag hoppas de har löst det snart för det är förjävla irriterande!
 
Bara det har gjort mig irriterad och grinig och det vart ju inte bättre av att jag hittade en massa jävla reklam i brevlådan när vi inte ska få någon. Hur jävla svårt ska det vara att läsa på dörren där det står på ren svenska; Ej reklam tack! Okej om det är reklam som är adresserad till än som typ från jotex, hm osv men alla annan reklar är inte okej.
 
Usch jag känner mig som värsta bitterfittan i dag och vi har typ bara kommit genom 2/3 delar av denna torsdag. Hur fan ska kvällen sluta :S Nej ta tag i disken så jag slipper se den.
/M
 
 

Recept - Dumlekakor

 

Noll energi och motivation

Åh vad jag helst utav allt hade velat lega kvar i sängen x antal timmar till men det går ju inte. Eller visst det gör det väl men då skulle jag få ångest över det.
 
Har typ noll energi och motivation men tänkte dra till gymmet endå och hoppas på att jag hittar något där :) Well man kan väl inte allt vara på topp så att säga.
/M
 

Dumle och biobiljetter

Bakade en massa dumlekakor i dag, dock ska de flesta åka ner i frysen så man har något gott att bjuda på när sambon fyller år sen. De senaste åren så har han bjudit på hemmagjord smörgåstårta men det skippar vi i år och köper en från ica maxi. Så då tänkte jag att jag kunde lägga lite krut på att baka en massa goda kakor som vi kan bjuda på också :)
 
Biljetter till Breaking down part 2 är bokade, så på söndag ska vi gå ett helt gäng och se den. Sambon är inte så där super duper roa med följer med ändå då jag lovade att vi skulle på på silent hill 2 ifall den släpps på bio. Jag kommer att dö då jag hatälskar skräckfilmer, har dock inte riktigt nerverna för sånt :P
 
Annars så har eftermiddagen kvällen varit lugn. Sambon har rensat avloppen i köket, det är hans uppgift att fixa avloppen i vår lägenhet. Vi har delat upp sysslorna så jag fixar det andra som städa och tvätt så fixar han det. Passar perfekt för mig som inte alls tycker om att hålla på med sånt :P 
 
Ni som är sambon hur gör ni, har ni delat upp så ni har några specifika sysslor som in tar hand om eller?
/M
 
Bio dags på söndag :)
 
Dumlekakor mums
 

Roligt med post ibland

Det var inte så kallt ute i dag så jag passade på att åka och tvätta bilen så nu är den ren och fin inför vintern :) Har precis tagit hand om disken och påbörjat bakningen, väntar på att degen ska ha stått sig klar i kylen.
 
Åh för några dagar sen så vann jag ett par jätte söta örhängen på Johannas blogg , var super glad när jag kikade in på hennes blog och såg det :) I dag så trillade de snygga örhängena ner i mitt brevinkasst.
 
Det är ett par Betsey Johnson örhängen i form av revolver, hur coolt är inte det. De finns att beställa på Oasap.

Och så här ser de ut :) Jag har lånat bilden  från Johannas blogg.
/M
 

Slapp onsdags förmiddag

Mogonen/förmiddagen har varit slapp då jag valde att ha en vilodag från gymmet då jag ändå körde dubbla pass i går. Tog en skön sovmorgon och sen har jag typ bara legat i sängen och läst en bok :)
 
Ska strax fixa till mig för att åka till willys och handla då det saknas några ingridienser till det jag hade tänkt baka i dag. Sen ska jag även passa på att inhandla matvete då jag ska äta det till middag idag istället för makaronerna till korven.
 
Ska kolla hur kallt/varmt det är ute, beroende på hur tempen ser ut funderar jag på ifall man skulle tvätta av bilen en sista gång innan vinter kommer ordentligt.
/M
 

Dagens citat

 
 

Dags att göra slut..

eller åtminstonde dra ner på pasta och socker. Tänkte byta ut pastan mot matvete istället, de två ända gångerna pasta är okej att äta är när det kommer till korvstroganoff och köttfärssås. Annars så är det ett big no no och självklart ska det ätas i måtlig portion!
 
Sen så sak jag även dra ner på sockret, ska försöka att bara ha honung och mjölk i teét samt att bara dricka o´boy max 1 gång i veckan. Sen får vi inte glömma den där förbannade ketchupen som det finns bra mkt socker i, det ska jag också dras ner på. Men det kommer det göras automatiskt när jag byter ut pastan mot matveten.
 
Ska även försöka minska portionerna och verkligen känna efter om man är mätt i stället för att äta som en hästa och få matkoma sen :P Fikabröd är inga problem, är inte så mkt för att äta det som jag är för att baka det ^^
 
Det här gör jag för att kroppen ska må bättre samt att man kan hoppas att man går ner några kilon. Om det är någon som har några andra tips så tas det gärna emot :)
 
Nej nu ska jag krypa ner i sängen och få min skönhetssömn, natti natti.
/M
 
 
 
 
 

Matkoma

Käkade en jätte god mellis i dag iform av jordgubbar, frysta hallon som jag tinade i mikron, banan samt mandarinklyftor. Satan vad gott det var, nästan lika gott som en choklad bit :P
 
Fixade middag förut som i dag bestod utav fiskgratäng. Nu ligger både jag och sambon i soffan med matkoma. Ska nog ta och vila ögonen en stund så jag orkar med dagens andra gympass i kväll :)
 
Åh jag sammanställde shoppinglistan med alla saker vi ska ha på ikea och den vart inte så blodigt lång som jag trodde. Men man lär väl säkert hitta en massa mer saker som åker ner i korgen när man är där ^^
/M
 

 

Go lunch och pyssel saker

Humöret börjar bli lite bättre, det gjorde mig gott att komma iväg till gymmet och slita gärnet. Mindre roligt var det att behöva skrapa rutorna på bilen men det är väl bara att börja vänja sig för vi är ju endå inne i november.
 
Vart en snabbdusch när jag kom hem och sen en rask promenad ner på stan. Stannade till på pyssel affären och beställde lite saker jag behöver för att göra julkorten. Det är ju hög tid att börja med de för innan man vet ordet utav så är det dags att lägga de på brevlådan.
 
Unnade mig en go lunch i form av sushi för att få upp humöret lite extra. Om det funka det vette tusan men mätt och belåten vart jag iallafall. Så nu ska jag ta tag i disk plus städning. Ska byta och tvätta sängkläder och städa av toaletten.
/M
 


Blä

Trött, frusen, sovit som en kratta och känner mig lite små grinig. Ute är det disigt och ser förjävligt kallt ut men jag ska tvinga mig ut till gymmet. Hoppas humöret väder under dagen.
/M
 

Veckans mat

 
 

Pin ups

 
 
 
 

Hej och hå det mesta är nu klart

Ett skönt pass på gymmet är nu avverkat, riktade in mig på kondition och ben i dag. Åh visste ni att rumpan tränast typ mest när man går på ett löpband med lite lutning på. Inte konstigt att jag älskar löpbandet så himla mkt ;)
 
Kan cheka av duschning, disk och handling på att göra listan. Första tvättmaskinen är i gång så medans den jobbar ska jag ta en lite paus. Ska kolla in Ikeas hemsida och se vad vi ska köpa för skoj när vi ska dit i slutet av månaden.
 
Jag har en känsla av att den listan kommer bli jätte låååång och det kommer nog mest vara små saker på listan för vi behöver inga nya möbler eller porslin. Sen lär man nog hitta en hel del saker när man går där som man tycker att det hör vore ju bra att ha ^^
/M
 
 
 
 
 

Ny dag nya äventyr

Måndag vilket innebär en ny vecka med nya möjligheter. Sovit jätte bra men drömt konstiga drömmar men jag var tydligen inte ensammen om det utan sambon hade drömt konstigt också.
 
Håller nu på att knapra i mig knäckemackor sen ska jag dra iväg till gymmet och plåga kroppen lite. Ska passa på att handla påvägen hem så man har det gjort.
 
Tvätta ska det göras i dag också, ja det är väl på ett ungefär så min dag kommer att se ut. Vad ska ni hitta på i dag?
/M
 

Dagens citat

 
 

Just nu

Älsklingen håller på och lagar mat åt oss. Min underbara fina karl <3 Själva ska jag leta mig in på AF:s hemsida och leta jobb.



Tar en paus och kör på fika igen

Kakorna och lotterna var uppskattade även fast vinsten inte vart så stor. Har nu hunnit med att plocka och dammsuga av lägenheten.
 
Fan vad mkt löv och grus vi hade lyckats släpa in men risken är väl stor att det är lika mkt igen om några dagar.
Det är nog det västa med den här årstiden så här innan snön kommer.
 
Nej nu ska jag ta en liten paus och åka ut på en fika i sköldinge. Sen när jag kommer hem så ska jag ta tag i disken som inte alls är så lockande :(

/M
 

Fars dag

I dag är det inte vilkensöndag som helst utan det är fars dag. Jag ska om en liten stund gå hem till mina föräldrar och fira farsgubben :) Hans farsdagpresen består utav lite skraplotter och kärleksmums som jag har bakat :)
 
Annars så ska jag ta och städa i dag vilket kan behövas efter att ha haft de små busfräna på besök. De fäller nämligen något förjävligt och sen har vi lyckats dragit in en massa löv och grus från alla promenader.
 
Jag ska även åka ut en sväng till sköldinge för lite (svär)farsdag fika, tänke ta med mig lite kärleksmums ut till de också och bjuda på.
 
Nej nu ska jag slita mig från teven och ta tag i denna söndag.
/M
 

 

Paketinslagning och bilder på fredags shoppingen

Lördagen har varit rätt så lugnt, mest bara myst med hundarna. Sophia kom och hämtade busfröna vid 17 tiden. Vart riktigt tomt och tyst när de åkte hem, inga som grymtar, snarkar och övervakar än när man äter haha :P
 
Efter middagen som i dag bestod utav fläskfile, potatisgratäng, sallad och beasås åkte jag upp till ica. Vart så fruktansvärt sugen på något gott till kvällen. Så det slutade med att det fick bli chokladpudding, banan och klementinklyftor och så chips till karln.
 
Satt och roade mig förut med att slå in julklapparna jag köpte i fredags när jag var i norrköping. Kommer dock inte lägga upp bilder på sakerna då personerna ifråga som ska få de nämligen läser bloggen.
 
Nej nu ska jag glo på lite teve och smaska i mig lite chokladpudding. Trevlig lördagskväll på er och glöm inte bort att det är fars dag i morrn!
/M
 
Julklappar
 
Shoppingen från i fredags: Papptallrikar, örngott, hair donut, svart kjol, läppglans, julgranskulor och en juluggla.
 
Nya skor till mig skosamling
 
och så tatueringen jag gjorde hos roger, körsbär på vardera ben

I´m singing in the rain

Nä riktigt det gör jag inte men regnar ute gör det och man känner sig lite extra frusen när man tittar ut genom fönstret. Var hem till mina föräldrar en sväng med hundarna och så fick jag visa upp de nyinskaffade tatueringarna.
 
Nu är vi hemma och slöar, ena hunden ligger i hundburen och den andra i soffan och snarkar. Själv funderar jag på ifall jag ska ta tag i disken eller om man skulle vänta en stund till.
 
Är sugen på att fixa något gott till kvällen men vet inte riktigt vad. Chokladmousse och mandarinklyftor vore inte helt fel eller kanske fixa en god dipp att dippa morotsstavar. Humm det tåls att tänka på :P
/M
 

Dagens citat

 
 
 
 
 

God humm morgon

Hade ju tänkt ta mig en liten sovmorgon i dag då hundarna och jag tog sista kisspromenaden sent i går kväll. Men icke då kvart i 7 fick jag vackert gå upp då lill skiten hade spytt på mattan.
 
Det är inte lätt när man är ett matvrak och tuggar i sig en massa "skit" när man är ute på promenad. Så det vart till att skrubba mattan och sen var det lika bra att gå ut när vi ändå var uppe och vakna.
 
Nu har vi alla 3 fått frukost i magen och busfröna ligger och sover. Själv njuter jag av en kopp teé och försöker hitta något skoj på teven utan någon framgång. Får se ifall jag kryper en i sängen sen brevid min karl som ligger och sover som en bebis.
/M
 

Soffhäng med lily i går
 
Zelma var även hon med på ett hörn
 

Oops

Hoppsan kan hända att jag råkade köpa med mig ett par skor till mig själv under julklapps shoppingen :P Nej nu ska jag bege mig till roger.




...

 
 

God morgon

Fredag och jag ska strax bege mig till norrköping för att shoppa lite. Innan det är dags att tuta o köra så är jag nog så illa tvungen till att skrapa rutorna på bilen. Det regna/anlade i går och så har det frysta på under natten, jipi eller inte. Nä ha en bra dag! :)

Pin up and ink

 
 
 
 
 

Hållt till i köket

I dag har jag spenderat större delen utav dagen i soffan samt i köket. Bakade en god köttfärspaj och gjorde en sallad som vi käkade till lunch. Tanke var att vi skulle ha haft det till middag och lyxat till med kebabtallrik till lunch. Men där vi köper kebabtallriken öppnar inte förens kl 15 så då kastade vi om lite i matschemat :P
 
Efter lunchen så forsatte jag att hänga i köket. Bakade kärleksmums och höjdpunkten är ju nästa åtminstonde för mig att slicka ur bunken efter att man hällt i smeten i formen ^^
 
Tänkte lägga ner hälften utav kakorna i frysen så vi har något gott att bjuda på när älsklingen fyller år om ca 3 veckor. Resten kommer vi nog mumsa i oss under helgen :D
 
Nej kirra lite mat om en stund sen ska jag hämta upp min mor då vi ska åka ut till sköldinge. Hälsa på nere i svärmors lokal då de skulle ha öppet ikväll så vi får väl se om min mor handlar med sig något smycke eller dylikt.
/M
 

Lunchen
 
Kvällens fikabröd
 
 

Lyxar till denna torsdag med sovmorgon

Vi lyxade till det med en lång sovmorgon så här nästan mitt i veckan. Varför inte passa på när sambon ändå är hemma och är sjuk och en annan är fritidsforsakre (arbetslös).
 
I dag får det bli en vilodag från gymmet då jag råkat överanstränga ena muskeln i benet. Men med lite vila så hinner kroppen återhämta sig och är fit for fight för ett träningspass på söndag :)
 
Hade skumma drömmar i natt, drömde att jag vart jagade utav zombies på typ ett sjukhus/ålderdomshem. I en annan dröm så hade någon skurit sönder däcken på bilen för mig :/  Sen drömde jag att allt julpynt i affärerna hande tagit slut och vi haden änns inte kommit in i december månad ^^
 
Nej nu ska jag sluta skriva och dricka lite teé istället :)
/M
 

Dagens citat

 
 
 
 

Naglar & gul mask

Mötet på AF fick snabbt smidigt och bra. Vi disskuterade lite om service utbildning, stiltjen som börjar bli på arbetsmarkande och planer på att kanske studera till hösten.
 
När jag kom hem så var sambon redan hemma, han kände sig mosig och hänging. Jag skrek jippi och håller nu tummarna för att hans förkylning verkligen bryter ut så han slipper att gå och va små förkyld. Förra året gick han nog små förkyld i ett halv år innan det tillslut bröt ut och sånt är inte skoj.
 
Kvällen har varit lugnt, sambon har roat sig med att spela tevespel. Själv har jag haft lite mini hemma spa, la en varm gul ansiktsmask som skulle rengöra huden på djupet. Tvättade och gjorde inpackning på håret och sen fixade jag till naglarna lite.
 
Sitter nu i soffa och tittar på space cowboys, garvar arslet utav mig haha! Ska nu njuta utav en kopp vaniljteé och mysa lite med min sjukling.
/M
 


Vill ha!

 
 
från hm

Svettig brud

Kroppen är mör och det är en svettig brud som snart ska åka hem och hoppa in i duschen. I dag är det lugnt och skönt på gymmet, vi är väl kanske totalt 10 pers. Precis lagom om ni frågar mig :P




Sol & blåst

Ser ut att kunna bli en fin dag i dag även fast det ser ut att blåsa snål blåst. Solen börjar titta fram här och där vilket är härligt :)
 
I går kväll åkte jag ut en sväng till min fina kusin och hennes barn. Vi satt och skvallra, tittade på teve och käkade glass :) Kallt som satan var det när sambon kom och hämtade mig på kvällen.
 
 
Nu ligger frukosten i magen, ska hoppa in och borsta tänderna sen tänkte jag bege mig till gymmet och göra lite nytta. Tror det blir en promenad med sophia och dogsen i dag också :)
 
Sen sak man ner till AF för möte, mindre kul men det brukar gå snabbt och smidigt. Får hålla tummarna för att det gör det i dag också :D
 
Har ni några planer för dagen?
/M

Känner mig så glad

Fan så jävla skönt det vara att komma iväg till gymmet och träna sig helt slut i kroppen. Kännde mig så lugn och glad när jag åkte där ifrån.
 
Förra veckan var jag inte så jätte glad, tycke allt typ var piss och kände mig allmänt nere. Nu kom jag på varför jag kände så det var för att jag inte tränade någon ting då efter som jag hade en vilovecka då jag inte kände mig hundra i kroppen.
 
Nu känner jag hur himla underbart jag mår när jag träna om det så ändå bara är att gå på ett löpband i 40 min. Jag tränar inte för att bli pinn smal och få beach 2013 kropp eller okej kanske pytte lite beach 2013 ^^  Utan jag tränar för att må bra, få lite fastare kropp, muskler och att kunna äta vad tusan jag vill i måttliga mängder.
 
Nej nu ska jag sluta tjattra om träning och istället fortsätta med städningen. Tvättmaskin är i gång och gör sitt jobb så det är väl lika bra att jag sätter igång och gör mitt :P
/M
 

Ännu en regning dag..?

Sovit som en prinsessa men ändå var jag helt slut som människa när jag vaknade. Men frukosten är intagen och träningskläderna är på så snart ska jag ge mig iväg mot gymmet :)
 
Ser ut som om det kommer bli ännu en regning dag :/ Ja det är väl tur att man behöver städa av lägenheten så man måste spendera större delen inomhus haha :P
 
Har ni samma tråkiga väder som jag i dag?
/M
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens citat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veckans mat

 
 

Fullspäckad veckan

Trodde inte denna veckan skulle innehålla så mkt saker att göra men oj så fel jag hade :P Tror nästan det är något inplanerat varje dag förutom i morrn. 
 
Veckan kommer ialla att bjuda på tråkigt möte på af på onsdag, promenad med sophia och hundarna. Ska se ifall jag ska klämma in en fika på kvällen med min fina kusin :)
 

Torsdag sak jag ut till sköldinge på kvällen med min mor och titta in i svärmors loka. Se om mamma ska ska shoppa loss lite där nere.
 
Fredag blir det norrköping då jag ska köpa lite julklappar och sen på kvällen ska vi va hundvakt åt sophias hundar :) Ska ha de ända tills på lördag vilket ska bli mysig.
 
Ska trycka in en massa träningspass plus städning i veckan också. Det är väl typ helgen som kommer vara lugnt och oplanerad :P
/M
 

Jävla pissväder

Efter den mysiga frukost fikan på sultans med madde så åkte jag hem till min mor. Hon höll på att baka några nogatkakor så jag fick den stora äran att hjälpa henne riva en massa nogat.
 
Sen hjälpte jag henne att beställa nya soffor från ikea, fick fixa och trixa lite med det hela med det löste sig till slut. Hjälpte henne även med att skicka ett mail på engelska till hotellet de bodde på i höstan för de ska tillbaks dit nästa år och vill ha samma rum.
 
När allt det var fixat åkte vi ner på stan och fixade lite ärenden. Åkte sen till jysk då mamma skulle köpa en nya matta. Hoppade sen in på macken där hon köpte en jätte mysig fårskinspläd till mig att ha i bilen då stolsvärmen inte funkar i förarstolen. Och jag är en sådan där frusen person utav mig men nu behöver jag inte frysa om rumpan i vinter :) Passade även på att köka en kokot med bröd, så jävla gott det var!
 
Hemma och jag tänker inte sätta min fot utanför dörren något mer i dag i detta pissväder! Jag ska roa mig med att slå in älsklingens födelsedagspresent och sen diska. Roligare kanske man kan ha men ibland måste man ju göra sådana där tråkiga nödvändiga vardagssysslor.
/M
 


Frukost fika

Startade denna måndagen med en trevlig frukost fika på sultans med madde. Nu blir det snart att bege sig hem till min mor. Sen får vi se vad resten utav dagen har att erbjuda.

Frukt + choklad = <3

Gottade till det lite i kväll men jordgubbar och bannan doppat i choklad. Mumms så jävla gott det var!
/M
 

Kladdat med färg

Söndagen började med mys med sambon. Vi gick sen ner till sultans där vi käkade brunch och bra satt och njöt. Knallade sen hem och bytte om till verkstads/garagekläder och åkte ut till sköldinge.
 
Svärfar höll på att tvätta sommardäcken till bilarna, älsklingen fixade lite saker till luftvärmepumpen. Själv roade jag mig med att kladda på lite vit färg på garageportarna så de skulle se lite finare ut. Åh jag trivs verkligen som fisken i vattnet där ute, inte bara i garagte utan i själva byn.
 
Vart en fika hemma hos svärföräldrarna innan vi sen styrde bilen tillbaks till stan. Stannade till på ica då karln skulle köpta frukost så han har på jobbet under veckan.
 
Passade på att hoppa in i duschen sen när han höll på med maten som i dag bestod utav chili con carna, nom nom. Söndagskvällen blir lugn, titta på lite teve och mysa i soffan.
 
Hoppas ni alla har haft en trevlig helg :)
/M
 

Dagens citat

 
 

Pretty pretty ink

 
 
 
 

Bläcket flödar

Födelsedagspresent är köpt, check. Nu är vi hos Roger och bläcket flödar. Först ut är kusin vitamin sen är det min tur att plågas ;)




Norrköping

Vaken men sovit som en kratta inatt. Men men vad gör det om hundra år. Snart ska jag och kusin bege oss till Norrköping för shopping och tatuera oss. Ha en fin lördag :)

Paket paket

Käkat lite lunch och efter det så har jag roat mig med att slå in sambons födelsedagspresent samt julklappar :) Nu ska jag bara ta och gömma undan de för honom :D
 
När det är gjort så ska jag ta tag i disken som står ute i köket och väntar på mig. Får inte glöma att hänga upp tvätten också ^^
 
Sen ska luta mig tilbaks i soffan med en kopp teé och kanske titta på någon film.
/M
 


Drömmarnas natt

Sovit som en prinsessa i natt men har drömt jätte skumma drömmar. Har suttit hala halva morgonen och sökt på drömmarna för att få reda på vad de kan betyda. Dock så vart jag inte så mkt klokare ^^
 
Är det någon som vet någon bra sida på nätet där man kan tyda sina drömmar så får ni gärna tipsa mig :)
 
Ska strax fixa till mig och dra ner en sväng på stan, hämta ut ett paket till älsklingen. Måste tanka bilen också då det är norrköping som gäller i morrn med min kusin :)

/M
 

Dagens citat

 
 

Uttråkad till max

Är uttråkad till max och har varit det större delen utav denna torsdag. Har dock ingen ork till att hitta på något heller så får väl skylla mig själ.
 
På teve visade det bara skit, blir man förvånad eller. Men de gångerna man har jätte mkt inplanerat eller ska göra ja då burkar de visa allt bra man tycker om eller vill se.
 
Usch jag känner verkligen hur negativ jag låter så nu ska jag sluta skriva för i dag och istället äta lite chips.
/M
 

Inte så mkt för julen men..

De senaste 10 åren så har jag inte alls varit så där jätte mkt för pynta och så till julen. Kastar fram några tomtar och klär granen lite det är väl typ det jag brukar göra.
 
Men för någon vecka sedan var jag på rusta och de hade börjat med en massa julpyt. Vart som helt tokig och hittade hur mkt snyggt som helts som jag ville köpa med mig hem.
 
Vad fan har hänt med mig?! Har jag helt plötsligt gått och blivit tokig i julen, har det något med att man har hamnat på 25 års strecket eller?
 
Sambon har däremot blivit tvärt om, han typ älskade julen förut men nu räcker det med att vi har en riktigt julgran så är han nöjd. Lusttigt hur det kan bli ibland :P
 
Här har ni ialla fall lite utav de jultpyntet jag inte skulle tacka nej till :)
/M
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 November

Torsdag den 1 november och vi har klivit in i en ny månad. Det innebär att det bara är 31 dagar kvar tills det är dags att fira min älskling som fyller 25 år :)
 
I dag ska jag åter bara ta det lugnt, får bli ett litet uppehåll med träningen denna vecka då jag inte allt känner mig fräsch i kroppen :/ Men känns som det är bättre att vila så kroppen blir bra än att gå och små träna och riskera att det blir värre.
 
Men jag tänker inte bara sitta på arslet i dag utan tänkte att jag skulle städa av lägenheten så den är rent och fint till helgen. Ska ni hitta på något speceillt i dag?
/M