Trevlig dag med min mor

Åkte hem till min mor efter att jag hade fixat till mig efter gympasset där jag förövrigt cyklade 1 mil på 34 min. Jag vet, kanske inte så intressant att läsa men jag måste få skryta lite då jag är väldigt nöjd med mig själv.
 
Men ialla fall innan jag åkte hem till min mor var jag tvungen att borsta fram bilen och skrapa av rutorna, har jag skat hur mkt jag älskar vintern >.<
 
Vi handlade alla ingredienser vi behövde för att göra moussakan, hämtade även ut mitt och sambons paket från gymgrossisten med en div portein pulver.
 
Mamma och jag var ett super bra team i köket och fick ihop en varsin form med moussaka. Får hoppas det smakar lika gott som det luktade om den. Har även hunnit med att plantera om mina blommor i de nya krukorna. Bytt sängkläder och tvättade de andra.

Vi disskutera även lite om hur en del folk verkar leva i en bubbla och inte verkligheten. Om folks vanor/ovanor och om brist på struktur osv.

Dagen har gått i ett hittills men nu ska jag slå ner arslet i soffan en stund och bara slappa innan sambon kommer hem. Han ska laga pannkakor till middag åt oss i dag, ska bli gått men måste komma ihåg att inte äta för många så jag inte får ont i magen.
/M
 

 
 

Ditt ord
Postat av: Rockabilly Pinup Girl

Sv: åh tack så mycket! :) ja eller hur, det är skit svårt till dom :P

2012-11-29 @ 16:24:44
URL: http://rockabillypinupgirl.blogspot.se/
Postat av: elli

tackar tackar!
har haft en sjukt bra torsdag!
är ledig imorgon från skolan imorgon :D
hur har din torsdag varit då?

Svar: Åh vad skönt o va ledig från skolan i morrn, då blir det en riktigt lång helg :) Min torsdag har varit kanon :) Spendera lite kvalitetstid med min mor :)
Maddiie

2012-11-29 @ 18:08:31
URL: http://missweetelli.blogspot.com
Postat av: elin stridh

hehe :)
godnatt!

2012-11-29 @ 23:04:03
URL: http://elincecilia.com/
Postat av: Malin

vad mysigt :) moussaka har jag faktiskt aldrig ätit. kul med pulver, kör du på något? såg att du kör med kapslar? jag kör med ett par men de tar slut inom en vecka nu och jag tänkte vara utan ett tag. händer något kul i helgen? :)

2012-11-30 @ 08:51:46
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0