Let the music play

Fixade super god middag bestående av pasta och kycklingsallad. Till det gjorde vi egna krutonger, nom nom. Det är superlätt att göra egna sådanna. Ta vanlig franska och skär i tärningar, våra kom ur frysen så jag rosatde de lite i brödrosten så de skulle tina upp.

Häll sen typ 1 dl olivolja (tycker det blir godast smak med den) i en panna och hetta upp oljan så det blir lagom varm. Hacka en vitlöksklyfta och lägg ner i oljan och sen brödet som du har tärnat. Sen är det bara att steka brödet tills det har sugit åt sig oljan och blivit lite kaprigt.

Efter maten så har jag legat och lyssnat på musik, bara tagit det lugnt och njutit utav den friska luften som kommer in från den öppna balkongdörren.

Det händer inte så mkt ikväll, vi ska tydligen kolla på terminator salvation. Inget jag hoppar jämfota över men jag ger den en chans, arnold är ju inte men i den. Tycker inte om den karl för fem öre, dock så är christian bale med och han kan man ju alltid vila ögonen på en stund.
/M




Dagens outfit







Linne från CJ & jeans från Gina Tricot

Hur gick det?

Kom hem från intervjun för en stund sen, det var angående en anställning på subway som skall öppna här i stan. Hur gick det då? Jadu bra fråga, det gick nog bra tror jag :P Ska ialla fall få svar om ca 2 veckor om hur det blir.

Annars så har jag fått i mig lite lunch och sitter nu och finular på ifall jag ska ta en lite roadtrip. Det blir inte lång roadtrip utan bara till grannstaden ^^

Kankse ska ta tag i disken först, är dock inte så jätte pepp på det :P måste även skriva en lista på vad jag ska ha från affären sen oxå.

Vad har ni för er?
/M


Sitter på ams och väntar på anställningsin...

Sitter på ams och väntar på anställningsintervjun. Kan säga att jag är skapligt nervös nu men det kanske är ett bra tecken så man inte är för självsäker. Det blir nog bätre sen när jag får träffa chefen, hoppas iallafall på det :P


Lite nervös

Nu börjar klockan dra ihop sig så det snart är dags att gå ner på stan. Ska nämligen till arbetsförmedlingen där jag ska på anställningsintervju. Jag tänker dock inte berätta vad det är för jobb anställningsintervjun gäller, inte än åtminstonde.

Vill se hur det går på intervjun först. Måste erkänna att jag börjar bli lite nervös men det är bara att försöka ta det lugnt, andas och vara en själv. Sen får man hoppas på det bästa :)
/M


Utvilad

Det vart en sovmorgon i morse vilket var skönt och jag har sovit som en prinsessa under natten. Skippade morgonpromenaden då bena är stumma, känner att de behöver en dags vila.

Nu på morgonen har jag inte gjort så mkt, käkat frukost och sen plockat lite i lägenheten. Dagen blir rätt så lugn, ska städa och tvätta lite.

Vädret ute ser lite ostadigt ute, solen är visserligen framme men det är också de mörka molnen :/ Ja jag hoppas det åtminstonde är uppehåll medans jag ska ner på stan om en stund.
/M


Dagens citat



Onsdag kväll

Väntar på att body of proof ska börja på kanal 5 sen blir det sängen för min del så jag är pigg och utvilad tills i morrn.

Annars så har det inte hänt så speciellt mycket i kväll. Har sökt lite jobb, läst lite bloggar, kollat vad det finns för hus till salu runt om kring här. Har även kollat in div menyer hos olika restauranger, har lite planer inför nästa vecka ;)

Lyssnar för tillfället på när älsklingen skjuter sönder stridsvagnar och div andra saker, han spelar nämligen xbox. Det är ett rätt så sövande ljud åtminstonde enligt mig :P

Nä men jag har inte så mycket mer att skriva om för tillfället. Är det något speciellt ni vill läsa om här, skuller vara kul att veta :)
/M

Bilder från djulö

Här kommer några biler från djulö när vi var nere med hundarna så de fick leka och bada.



Lily som väntar på att jag ska kasta sten i vattnet till henne


Letar för fullt efter stora stenar


Zelma simmar och lily letar sten

Dagens outfit





Linne från JC och jeans från Gina Tricot

Färg färg färg

Sitter med färg i håret och väntar på att klockan ska gå så det är dags att skölja ur det. Det är konstigt att klcokan alltid ska gå så långsamt när man väntar på något :P

Men under tidens medans jag väntar på att få skölja ur färgen så kollar jag på teve samt svara på en massa fina kommentarer :)

Sen när håret är klart så ska jag flytta på min bil så älsklingen får tillbaka sin p-plats. Efter det så är det dags att fixa lite middag somi dag består av mozzarella biffar och potatismos. Nom nom, det är så det kurrar i magen bara jag tänker på det :P
/M


Puh vad svettigt det vart

Vi tog en långpromenad ner till djulö med hundarna så de fick bada och plaska i vattnet. Hundarna var mkt nöjda och glada och vi var nöjda med en lite paus. Traska hem sen och nu sitter jag i soffan och vilar bena, det var en promenad på 7,5 km.

Har fått i mig lite lunch i form av pastasallad och sen har jag ringt och kollat lite med a-kassan. Nu ska jag kolla efter lite jobb och sen blir det duschen. Får se ifall jag färgar utväxten på håret nu eller ifall det blir senare ikväll.

Vad ska ni hitta på i dag då?
/M



Nere vid Djulö med hundarna. Zelma badar o...

imag0895 (MMS)

Nere vid Djulö med hundarna. Zelma badar och lily letar efter sten i vattnet. Tok skönt väder är det ute :)


Sover som en kratta

Har inte sovit något vidare i natt heller men släpade mig upp ur sängen tio i 7 för att flytta bilen. Får ju inte stå på ena gatan på onsdagar och den andra gatan på tisdagar. Men från och med på fredag så är det fritt fram att stå på de gaterna på de dagarna igen, skönt som tusan!

Kröp iallafall ner i sängen sen efter att ha flyttat bilen, somnade som en stock. Vaknade till liv för en lite stund sen. Ska strax hoppa i träningskläderna, trycka i mig en banan och sen bege mig bort till sophia. Vi ska nämligen gå djulörundan idag.

Kan nog säger hej till träningsvärk i bena sen men det är så jävla värt det :D Sen så bränner man bra med fett när man kör PW och det tackar man ju inte nej till.

Hoppas att ni alla har sovit gott och får en bra onsdag :)
/M



Dagens citat




Så sjukt snygga skor!


Trötta ben och huvud

Både huvudet och bena är trötta så det vart en lite tupplur i soffan efter lunchen. Bena känns lite piggare nu men inte huvudet, tror jag druckit för lite vatten :/

Men ska fylla min vattenflaska och se till och få i mig 1 l vatten innan det är dags att ta kväller. Nu kom älsklingen hem så då är det dags att börja med middagen.
/M

<3



Bena är som klubbor

Är helt mör i bena, de kändes som klubbor när jag skulle gå ner till arbetsförmedlingen förut. Mötet där var rätt så givande och de som höll i det var riktigt bra :)

Efter mötet vart det raka vägen till köttaffären och handla på sig lite smått och gott. Gick hem till mina föräldrar sen då jag skulle hämta min pajform och en skål.

Det slutade med att mamma och jag tog en sväng upp till willys för lite handling. Landade hemma för en lite stund sen. Har käkat lunch och nu ska jag bara slappa, villa upp bena lite :P
/M

Dagens outfit







Kom hem från PW nr 2 för en liten stund sen. Har hunnit passera duschen och fixat till mig för snart ska jag till arbetsförmedlingen på möte. Dagens outfit består av tunika- hm, leggings - gina tricot, skärp - topaz och skorna kommer från sko punkten.
/M

Härlig morgon!

Kickstartade denna tisdag med att börja morgonen med en PW vid halv 7 med sophia och hundarna. Kände på vägen hem hur möra bena var men det var bara att kämpa på.

Nu är jag hemma och pustar ut lite, få lite frukost i magen innan det är dags för nästa promenad. Ska möta upp madde och charlie vid halv 9 så ska vi gå karsudden rundan.

Sen blir det att ta en snabbdusch innan jag ska ner till arbetsförmedlingen på möte.

Vad ska ni hitta på i dag? :)
/M

Dagens citat




Som ett barn på en regning dag

Förut ikväll så var jag grymt uttråkad. Ville hitta på något men viste inte vad, jag var verkligen som en barn på en regning dag.

Men räddningen kom när sophia skrev på fb chatten och frågade ifall jag ville hänga med ut på en lite promenad. Ett perfekt erbjudanade som man inte kunde tacka nej till.

Det vart ingen kort PW utan vi tog en runda på 7 km i högt tempo och det känns i bena kan jag säga. Nu har jag placerat mig i soffan och varvat ner med en skål med kesella men funlight, cashewnötter och russin i. Till det en massa vatten.

I morrn så kör vi igen, det blir morgon PW x 2. Jag lär ju vara helt död i bena i morrn kväll men det är så värt det!
/M

Fun light green med stevia

Var ju nere en sväng på stan med madde och charlie. Det fanns inte mkt roligt i bikiniväg i någon affär, tur att man redan har en schysst bikini.

Gick runt och kollade i lite affären, både madde och jag konstaterade att det fanns inte mkt som föll oss i smaken. Vet inte ifall det är en annan som har blivit kräsen eller om det är modet som är konstig :P

När jag kom hem sen så vart det lunch, plockade iordning lite i lägenheten. Nu sitter jag och avnjuter ett glas med fun light green med stevia. Den är riktigt god och läskande.

Så den kan jag verkligen rekomendera ifall ni vill dricka saft men inte få i er en massa socker. Stevia är ett naturligt sötningsmedel utan kalorier.
/M


Sitter ute och väntar på madde o charlie. ...

imag0875 (MMS)

Sitter ute och väntar på madde o charlie. Vi ska ta en sväng ner på stan i detta blåsiga väder. Ska se om man kanske kan hitta någon snygg bikini :P


Dagens outfit






Dagens outfit består av linne från new yorker, leggings - gina tricot, kofta - hm och hårband från lindex.
/M

Måndag och en ny vecka

Morrn morrn på er! Sovit som en kratta i natt men kom ialla fall upp i skaplig tid. Han fixa i ordningn mig innan eletrikern kom kvart i 8 och fixade lampknappen på fläkten.

Så nu har vi en fungerande lampknapp :) Har varit upp en sväng på sjukhuset och förnyat mitt recept på p-piller. Nu ska jag se till att få lite frukost i magen.

Sen ska tvätten vikas som jag helt glömde bort i går, lika bra att ta disken så man blir av med den också. Får inte glömma att byta batteri i klockan i köket, den sackar efter några timmar ^^

Vad ska ni hitta på för skoj denna måndag?
/M


Dagens citat




Happy happy happy!

Så otroligt glad, känns som att det här kommer bli en riktigt bra vecka!


Annars så har jag kirrat ihop en matlisa på 4 veckor vilket inte är illa pinkat då fantasin på maträtter inte har varit så stor. Det kommer bli mkt sallad framöver men man orkar ju inte äta något allt för stabbigt i denna värme.

Storhandlingen är avklarat och mat i magen har vi fått i oss också, vart crabbfishpaj i dag. Resten utav denna kväll blir lugnt, ska väl ta mig an och vika lite tvätt.
/M


Älsklingen ute i forssjö. Firar theos föde...

img_20120527_154 (MMS)

Älsklingen ute i forssjö. Firar theos födelsedag med massa presenter och gott fika :)


En fika avklarad

Har nyss kommit hem från en fika hemma hos mina föräldrar. Min mor vart jätte glad för presenterna hos fick och pajen gick hem hos alla :)

Tittar på teve och varvar ner lite innan det är dags att bege sig ut till forssjö för lite mer fika. Ska försöka skriva ihop en matlisa så vi vet vad det är vi behöver handla sen på willys ikväll.

Det är väl typ så resten utav min dag ser ut.

Vad ska ni hitta på i dag?
/M







Mammas morsdag presenter

Dagens outfit består av ett Linnea från ne...

imag0864 (MMS)

Dagens outfit består av ett Linnea från new yorker och shorts från hm.


Morsdag!

Grattis på morsdag min älskade mamma!


Snart dags att gå upp och ta tag i denna d...

Snart dags att gå upp och ta tag i denna dagen. Dock är det mer lockande att ligga kvar i sängen brevid älsklingen. Men men ska baka en god paj som vi ska ta med oss till mina föräldrar till morsdag fikat. Sen blir det ut till forssjö och fira Theo :)


Dagens citat






Följ mig...

Följ mig på instagram vett jag, maddiie87. Lägger upp en hel del bilder som inte kommer upp här.
/M


Mm..gott med grillat

Kom nyss hem efter att ha varit ute i sköldinge och grillat. Beslagtog svärföräldrarnas hus en stund medans de är i ludvika på fest.

Grillade entrecote från köttaffären, det smakade så gott. Till det hade vi potatissallad, en grönsallade och vitlöksbröd. Älsklingen avnjöt några öl och själv drack jag jordgubbsvin (alkoholfritt då jag körde) till maten, vi vart så där lagom mätta.

Är som sagt hemma nu och har precis jagat ut en geting från lägenheten, det är fan ett utav få minus när det kommer till sommaren. Det andra som som hamnar på minus är flugor, fästingar och mygg.

Nej ska se ifall jag kan komma på någon bra film vi kan titta på ikväll. Någon som har nått bra förslag på film? :)
/M



Sitter ute i sköldinge och grillar samt nj...

imag0863 (MMS)

Sitter ute i sköldinge och grillar samt njuter utav ett glas alkoholfritt vin då jag har äran att köra ikväll.


Efter en sväng på stan så vart det lunch p...

imag0856 (MMS)

Efter en sväng på stan så vart det lunch på balkongen med älsklingen :)


Dagens outfit




Topp från sweetpoison och kjol från gina tricot.

Myspys

Vi kollade på cry-baby i går innan vi gick och la oss. En riktigt rolig och bra film med Johnny Depp. Under tiden medans vi tittade på filmen så åska och regnade det vilket var mysigt.


Vaknade vid 3 tiden i natt utav att regnet piskade rutorna men somnade om lika fort. Nu på morgonen så tog vi sovmorgon och låg och myste.

Är uppe nu och ska snart köra igång några maskiner tvätt och dra ett varv med snabeldraken. Älsklingen ska åka en sväng till jobbet men sen när han kommer hem ska vi gå ner på stan. Ska handla lite kött och öl till kvällen då vi hade tänkt grilla.

Vad ska ni hitta på denna lördag?
/M

Dagens citat





Det doftar gott

Det doftar jätte gått i köket då jag nämligen håller på och gör björnbärspaj som hjärtat och jag ska festa loss på. Det finns nog inget godare än smulpajer med diverse frukter i och lite vaniljsås till, mums :)

Sophia kom förbi för en liten stund sen och hämtade zelmabus så nu känns det lite tomt här hemma. Man vänjer sig fort vid att ha någon här hemma som tassar runt. Och som hoppar upp i soffan och tränger in sig imellan oss så vi alla sitter super tight :P

Nej kolla till hur det går för pajen så den inte får allt för mkt färg.
Ni får ha en fortsatt trevlig fredagskväll :)
/M

Man blir slö utav värmen

Både hunden och jag är riktigt slöa utav värmen så ingen utav oss orkar göra så mkt. Har dock varit nere en sväng på stan och köpt solkräm. Lika bra att smörja in sig så man inte bränner sig för det är inte skoj.

Har nyss målat tånaglarna, ska strax gå ut och sätta mig på balkongen och njuta utav det fina vädret. Så värst mkt mer händer det inte här.

Vad hittar ni på för skoj? :)

Nere vid Djulö o leker

imag0850 (MMS)

Nere vid Djulö o leker


Dagens outfit






Fick bli ett par short och ett svart linne från HM i dag. Bandanan är från sweetpoison.se.
Nu så ska jag och zelma åka till sjön så hon får bada lite :)
/M

Varmt som tusan

Kl är halv 10 och det är redan varmt som tusan ute, härligt! Hoppas att denna värmen är här för att stanna hela sommaren, det vore ju så underbart.

Zelma och jag tog en kort promenad i morse vid kvart i 7 sen käkade vi frukost och slöade i soffan. Eller rättare sagt jag slöade och hon snarkade som bara den :P

Nu kom vi nyss hem från en långpromand, ska strax ta tag i disken som vägrar försvinna utav sig själv. Sen blir det nog att vi åker ner till djulö så damen får plaska och svalka av sig lite i vattnet.

Vad ska ni hitta på i dag?
/M

Dagens citat




En nöjd tjej

Har nyss varit ute på promenad och nu är hon en nöjd tjej som ligger i sin hundbur och tuggar på ett märgben. Själv ska jag ta och njuta utav en choklad bit.

Ska spana runt på lite sommriga matrecept, det börjar ju bli riktigt varmt ute och då är man inte lika sugen på att äta varm mat. Så jag ska se ifall jag kan hitta lite inspiration då det är dags att skriva en ny 3 veckors lång matlista på söndag.

Annars så blir kvällen lugnt, ska titta på lite teve innan vi tar sista kvällspromenaden vid 23 tiden. Sen blir det tack och god natt.
/M


Plaskat i vatten

Var på möte på ams i dag och vart inte så mkt klokar men det blir nog bra i slutändan. Inna jag gick hem så tog jag svängen förbi köttaffären och köpte ett märgben och zelma.

Väl hemma så svidade jag om till shorts och linne sen åkte zelma och jag ner till djulö så hon fick plaska lite i vattnet. Hon tycke det var roligt att simma runt och fånga pipleksaken jag kastade ut i vattnet till henne.

Nu har vi precis kommit hem och slöar lite. Ska börja med maten sen när hjärtat kommer hem.
/M




Dagens outfit



 

Körde på klänning från gömdajuveler i dag när jag skulle till ams på möte.

/M


Sitter på balkongen o njuter utav det unde...

imag0837 (MMS)

Sitter på balkongen o njuter utav det underbara vädret :)


Snart dags för promenad

Var ute med zelma för en stund sen så hon fixa kissa sen gick vi snabbt in då vi båda var hungriga. Sitter nu i soffan mätt och belåten och lill skiten ligger brevid mig och snarkar.

Dock blir det ingen lång vila då vi ska möta upp madde och charlie kl 8 för en långpromenad. Bäst att passa på att gå tidigt på morgonen då det blir för varmt både för mig och zelma att gå sen.

Ska se ifall vi ska åka ner till djulö senare i dag så hon får plaska lite i vattnet och svalka sig.
/M

Dagens citat





Hissgardin

Så här fint vart det med hissgardinen som min kära mor sydde åt mig av tyget jag köpte förra veckan. Jag vart riktigt riktigt nöjd, tack så mkt mamma!
/M


Fler bilder från gatbilsträffen i K-holm























Bilsport gatbilsträffen i K-holm












Fler bilder kommer senare ikväll.
/M

Dagens outfit







Kör på slappar stil i dag, svarta shorts fårn hm och ett grönt linne från cubus

Stenar och hjärta

Här kommer biler på lite utav det jag pysslade med i går ute hos svärmor :)
/M






Paus

Sovmorgon i morse, kände att kroppen behövde en lite paus och vila upp sig. Har suttit en stund på balkongen nu på morgonen och njutit utav det fina vädret.

Ska strax fixa med gardinerna innan jag går hem till sophia för att hämta zelma bus som ska bo hos oss i 3 dagar. Denna onsdag blir lugn, mysa med zelmaoch njuta utav vädret.

Får se ifall vi kanske åker ner till djulö en sväng senare i dag så hon får simma och svalka av sig i vattnet lite.

Vad ska ni hitta på denna fina onsdag?
/M


Dagens citat




Det vimmlade av bilar

Bilsport körde gatbilssträffen i katrineholm i kväll och det var hur mycket bilar som helst som kom dit. Det fanns en hel del snygga bilar men också en hel del skräp.

Jag är ju inte så mycket för nya plastiga bilar utan det ska vara riktiga bilar av plåt byggat mellan 40-60 talet. Det är riktigt bil och kärlek för mig.

De skulle försöka sammla ihop så många bilar som det gick att få plats med på grasmattan vid TM racing. Ordningen på det hela var inte så jätte bra utan det var lite kaos och djungelnslag typ. Men tillslut så stod det drygt 200 bilar har jag för mig att de sa.

De tog lite gruppkort på alla bilarna och folket som stod på gräsmattan så inom några månader trodde de att repotaget skulle komma med i deras tidning.

Vi åkte ut till sköldinge efter fotograferinge då vi skulle lämna mustangen och byta tillbaks till forden. Vart lite fika och strunt prat innan vi åkte hem. Svänge förbi hemma hos mina föräldrar då min älskade mor var klar med min hissgardin.

Ska fixa med det i morrn, ska även lägga in korten som jag tog i kväll på bilarna. Lägger upp bilder på det i morrn så håll utkik :)
/M

Har varit kreativ

Har varit ute i sköldinge och svärmor, vi har pysslat och varit kreativa. Lägger upp bilder senare ikväll på lite utan det jag pysslade med i dag.

Nu ska jag strax börja med middagen, ska bara flytta på bilen först. Efter middagen sen så sak vi bege oss till Tm racing då bilsport tydligen skulle komma dit. Tar med kameran ifall det skulle finnas några tjusiga bilar där :)
/M


Tips

Har ni vägarna förbi Katrineholm/Björkvik den 30 juni eller ifall ni bort runt om kring här och tycker om rockabilly musik. Då tycker jag ni ska komma på rockabilly rumble i björkviks folkets park den 30 juni och lyssna på banden som skall spela :) Ta en öl eller två och umgås med lika siniga och titta på snygga jänkare.
/M



Dagens outfit




Tub topp och linne från hm


Fick bli flätor dagen till ära :)

Full fart nu på morgonen

Varit vaken sen 6.10 i morse. Mötte upp sophia och hundarna halv 7, gick karsudden rundan. Det var riktigt friskt och skönt väder ute.

Hem och äta frukost, varva ner en liten stund innan jag åkte och handlade. Har precis packat in alla varor och ska gå hem till sopiha. Ska hämta lite saker till zelma då hon ska bo hemma hos mig och kim från i morrn tills på fredag kväll.

Sen kvart i 10 ska jag möta upp madde och charlie för dagens andra promenad. Efter det blir det lunch, pysselaffärn och sen åka ut till svärmor.

Fullt upp med andra ord :P
/M

Dagens citat






God morgon! Uppe tidigt i dag för strax är...

God morgon! Uppe tidigt i dag för strax är det PW med sophia som står på schemat. Solen har redan börjat titta fram så det ser ut att kunna bli en lika fin dag som igår. Det tycker vi om :)


Fin kväll

Fixade så maten var klar när hjärtat kom hem från jobbet. När vi var mätta i magen så tog vi impalan ut till sköldinge. Parkerade den hemma hos svärfar, tog en sväng förbi john och snackade lite skit.

Åkte sen ner till verkstaden där svärfar höll till, han klippte gräsen då det hade växt sig långt. Det luktade så himmla gott med nyklippt gräs, tur att man inte är allergisk mot det.

Snackade lite skit med honom innan vi åkte hem till svärföräldrarna för att bya bil igen. Älsklingen körde ut mustangen från garaget då vi skulle ta den in till stan och så fick forden hamna i garaget i stället.

Åkte till Ica och bytte in trisslotterna mot 3 nya så nu hoppas vi på att bli miljonärer :D Passade även på att köpa en mjukglass och den smakade riktigt bra.

Vi parkerade oss på balkongen en stund förut efter att vi hade kommit hem, var ljummet och skönt där ute. Älsklingen passade att avnjuta en öl medans vi satt där ute.

När är det xbox och datorn som gäller, sen blir det att titta på CIS innan det är dags att gå och lägga sig.
/M




Mycket fin åk med V8:a i idag :)

Underbara sol

Har varit hemma hos min mor, hon kollade på tygen och vi bestämde hur hos skulle göra hissgardinen. Var nere på stan och handlade band till gardinen sen tog vi en glass på stan innan vi gick hem.

Passade på att låna mina föräldrars uteplats en stund, låg och solade och bara njöt utav vädret. Nu är jag hemma och ska strax bänka mig på balkongen och lapa i mig lite mer sol :D
/M



Dagens outfit


Det är fint väder i dag så jag kör på ett par short och tubtopp från hm.
Den röda bandanan är från Sweet Poison.
/M

Härlig promenad

Det var riktigt skönt att komma ut på en promenad i det fina vädret. Varm och skönt var det ute, gick mesta delen i skuggan så hundarna inte skulle bli för varma.

Tror tempen ligger på minst 18 plus grade ute, hoppas detta håller i sig nu! Ska strax hoppa in i duschen och sen blir det shorts och linne som gäller.

Fixa lite lunch sen innan jag knatar över till min mor :)

Vad ska ni hitta på denna fina måndag?
/M

Tyg

Det här fina tyget som jag har köpt ska min snälla mor sy en hissgardin utav som jag ska ha i köket. Tror det kommer att bli super fint :)
/M



Startat måndagen med att städa

Var super pigg när jag klev upp ur sängen förut så istället för att sätta mig och dega framför teven tog jag tag i disken. Lika bra att bli av med den på en gång så slipper man tänka på att man måste ta hand om den.

När jag ändå var uppe i varv så passade jag på att plocka iordning i lägenheten så nu är det bara ett varv med snabeldraken kvar. Ska ta det efter att jag har läst lite bloggar smat kollat mailen.

Kl 10 ska jag möta upp sophia med hundarna för att gå en promenad i det fina vädret. Hade funderinar på ifall jag skulle ge mig ut på en promenad men kände mig inte så jätte motiverad.

Just som jag hade slagit bort tanken på promenad så skriver hon på fb och frågar ifall jag ska hänga med. Klart man inte kan säga nej till att få promenadsällskap, det gör det ju så mkt roligare att gå en promenad då :)

Nej ta ett varv med snabeldraken, sen borsta gaddarna, dra en kam genom håret och svida om till träningskläder så jag är klar tills kl är 10.
/M


Morrn morrn! Dags att gå upp och ta tag i ...

imag0790 (MMS)

Morrn morrn! Dags att gå upp och ta tag i denna dag. Ser ut att va fint väder ute, då kan man ju inte ligga i sängen och slöa :P


Dagens citat





....

Tog en behövlig dusch förut och skrubbade rent ansiktet, la en lermask så alla smuts skulle försvinna. Så nu har man ren och baby len hud i ansiktet.

Har tagit lite kort på kläderna jag rensade ut och lagt ut de på ena köp och sälj sidan på Fb. Får se ifall det är någon som vill köpa sakerna annars blir det nog att kasta de i en uff låda eller nått.

Pratade med mamma nyss, bestämde att jag ska hem till henne i morrn så ska hon hjälpa mig att sy en hissgardin till köket. Åh det kommer att bli så fin, ska lägga upp en bild sen på tygen.

Nu ska jag läsa lite blogar, zappa på teven och äta lite naturgodis innan det är dags att säga tack och god natt.
/M

Heldag ute i friska luften

Efter att vi hade fått i oss en sen frukost åkte vi ut till sköldinge, gjorde svärmor sällskap nere i hennes lokal medans hon hade öppet. Det var en hel del folk där nere som köpte askar och smycken.

När hon stängde i vid 13 tiden åke vi hem till henne och svärfar. Efter som det var så bra väder ute så tvättade vi av mustangen så den vart ren och fin.

Städade ur garaget lite så det vart rent och fint då vi skulle köra in mustangen i garaget. När vi endå var igång så tvättade vi av svärfars impala.

Tog den in till stan då den ska lämnas in på verkstad i morgon bitti då det behövde fixas med framvagns inställning. På vägen hem stannade vi till vid carlos garage och hjälpte honom och svärfar när de skulle sätta dit motorhuven på carlos pontiac.

Det gick väl sådär, fixade lite med bagagluckan och det gick mycket bättre. Nu är vi hemma och har fått lite mat i magen. Ska strax hoppa in i duschen och sen får vi se vad resten utav kvällen har att rebjuda :)
/M

Snart åka in till stan i svärfars rentvätt...

imag0781 (MMS)

Snart åka in till stan i svärfars rentvättade impala :)


Mmm...V8:an i mustangen

imag0778 (MMS)

Mmm...V8:an i mustangen


Varmt men lite molnigt, perfekt väder för ...

imag0777 (MMS)

Varmt men lite molnigt, perfekt väder för att tvätta bilen.


Söndag

Söndag och vi kom upp sent i dag men ni har vi ialla fall fått lite frukost i magen. Solen lyser ute i dag igen så vi kör på en favorit i repris. Med andra ord så åkte vi ut till sköldinge igen för att njuta utav det fina vädret :)

Vad mer som händer i dag har jag ingen aning om. Vad ska ni hitta på i dag?
/M



Dagens citat





Bra film

Älsklingen och jag har hittat på film ikväll, det vart mr popper's penguins. Hade inte så jätte höga förväntningar på filmen men jag vart glatt överraskad :)

Jim Carrey spelade rollen som Mr Popper fantaskitsk men sen är han ju en jätte bra skådis speciellt när det kommer till komedier. Filmen är riktigt rolig men den har ett bra budsakp också så har ni inte sett den så tycker jag ni ska göra det :)

Nu blir det sängen för min del, tack och god natt på er!
/M


Från oordning till ordning

Fick ett ryck nu ikväll och fixade iordning min garderob som såg ut som helvete. När jag ändå var igång så rensade jag ut lite kläder som jag aldrig använder.

Sen när jag klar med det så fortsatte jag men mina byrålådor så nu är det ordning och reda i dem oxå.  Nu så ska vi strax titta på film innan vi ger oss för ikväll.
/M



Bombnedslag


Ordning och reda :)

Oj vad trött jag vart

Efter att vi hade varit ute i sköldinge och lapat sol samt städat ut min ford så skulle vi sätta oss på balkongen och slappa. Men vi gick snabbt in för det var fan mig ingen värme där ute.

Älsklingen var snäll och fixade disken mendans jag tittade ifall det kommit ut några nya jobb att söka men det var torrt på den fronten.

Jag fixade middag sen som vart kyckling och ris, vart tok trött efter maten så det vart till att vila ögonen en stund i soffan. Nu är jag vaken men ack så slö jag är men här kan jag inte sitta och dega fram tills det är dags att sova.

Så jag tänkte istället fixa iordning i min garderob där det ser ut som om någon har slängt in en bomb :P Kanske passa på och se ifall man kan rensa ut lite kläder oxå, för gör man det jag då får man väl fylla på med nytt eller hur?! :D
/M

Sitter på trappen med solglajjorna på o la...

imag0765 (MMS)

Sitter på trappen med solglajjorna på o lapar sol :D


Ute hos svärföräldrarna och njuter utav de...

imag0764 (MMS)

Ute hos svärföräldrarna och njuter utav det fina vädret :)


Fint väder ute

Lördag i dag men det känns nästan som söndag, tror det kan va för att älsklingen var ledig halva torsdagen och i fredags.

Vi har ialla fall hunnit med en sväng upp till ica och handlat lite frukost samt andra saker vi behövde. Sitter nu mätt och belåten i soffan efter att ha fått i sig 2 jätte goda mackor.

Funderar på vad man ska hitta på i dag, jag skulle ju behöva städa ur bilen men det känns mer som en söndags göra. Blir nog att hänga ute på balkongen då det är fint väder ute.

Vad ska ni hitta på i dag?
/M

Dagens citat






Sommar på flaska

Jag sitter och avnjuter ett gott glas med alkoholfritt jordgubbsvin som jag köpt på bolaget. Det smakar verkligen sommar om detta vin då jag förknippar jordgubbar med sommaren :)

Det här kommer jag lätt att köpa i vinter då jag brukar länga efter sommaren som en tok då jag inte är en vinter människa för fem öre :P

Har ni något vin eller drick som "smakar" sommar för er och isåfall vad? :)
/M


Vill ha, ge mig!

Åh de här kläderna/skorna vill jag ha, ge mig de någon! Varför var man inte miljonär för eller kunde skita pengar. Åh kunde jag skita pengar skulle jag köpa ett stooort hus med en stor walk in closet som jag skulle fylla men massa fina kläder och skor. Men tills det händer så får man fortsätta suktar och drömma :)
/M



H&M


Daisy dapper


Gina tricot


Shock


Shock


Daisy dapper


Daisy dapper

Fixat & donat

Har varit hemam en sväng hos mina föräldrar och printat ut några bilder till min mor med min lilla fotoskrivare. Hon vart jätte glad och nöjd över bilderna.

Vi pratade lite skit om hur folk beter sig, tittade på lite hus och diskuterade lite syprojekt. När jag kom hem så var karln min så snäll och fixade disken. Själv knatade jag upp till vårat vindsföråd och kollade igenom vad vi hade.

Så mkt skoj hade vi inte där uppe, inte heller något som behövdes slängas. Dock så stallde jag iordning alla kartonger och div bilprylar så det ska bli lättare att ta sig fram där inne.

Nu ska vi strax ner på stan en sväng. Ska kolla på lite tyg, ta en sväng på hm och sen skulle älsklingen in på bolaget har jag för mig.

Bäst att passa på att ta ett varv på stan när solen är framme :D
/M






Inte fått mycket gjort

Denna förmiddag har jag/vi inte fått mycket gjort. Vi har bara slappat och tagit det lugnt. Hade fastighets skötaren på besök vid 8 tiden i morse, han fixade haspen/spärren på ugnen.


Har fått i mig lite lunch i form aven macka, ska strax upp på vinden och rota lite. Ska se om det finns något skoj som mina kusins barn kanske ville ha. Ska även se ifall man kan rensa bort och kasta lite saker.

Vad händer hos er denna fredag?
/M

Är med och tävlar

Jag tävlar på MissRetro.se om en klänning från Hell Bunny. MissRetro.se säljer snygga Rockabillyklänningar och 50-talskläder till ett bra pris och med fri frakt. Om du vill vara med och tävla så gå till Retrolovers blogg <<<< retrolover >>>> och var med!

Dagens citat





Så sjukt gott

Jag är inte så mycket för godis men jag är helt såld när det kommer till nötkräm och röda salta/sura godis band. Så de gångerna när jag syndar och äter godis så blir det just nötkräm och de där banden.

Har ni något godis ni är helt sålda på?
/M


MissRetro

Jag tävlar på MissRetro.se om ett presentkort på 250kr. MissRetro.se säljer snygga Rockabillyklänningar och 50-talskläder till ett bra pris och med fri frakt. Om du vill vara med och tävla så gå till Retrolovers blogg <<<< Retrolover >>>> och var med!

/M

Räkmacka & skitsnack

Spenderade några timmar ute hos min kusin i sköldinge. Vi käkade räkmackor och snackade en massa skit. Det var full fart på ungarna där ute.

Tänke om en annan kunde ha lika mkt engergi som de busfröna, tänka vad mkt man skulle få gjort då. Älsklingen kom förbi en sväng sen oxå.

Åkte sen hem till hans föräldrar då han skulle lämna mustangen sen åkte vi hem, stannade till på ica maxi. Köpte lite gott att äta och dricka till kvällen.

Hjärtat ligger nu utlsagen i fotöljern och lyssnar på musik, själv ska jag bädda ner mig i soffan och lyssna på lite musik. När orken kommer tillbaka sen och magen börjar kurra så ska vi börja med lite käk.
/M


Underbaraste kusinen men sin man :)

Slappt

Har legat i sängen hela förmiddagen och läst en bra bok, många timmar flög förbi. Nu har jag ialla fall tagit mig upp ur sängen, det hade ju inte varit fy skam att ligga kvar och dra sig en stund till. Men tvätten viker ju inte sig själv tråkigt nog.

När det är klar saka jag fixa till mig och sen är det dags att åka ut till sköldinge och äta lunch med min kusin. Ska bli mycket trevlig då vi inte har träffats på ett bra tag.

Vad resten utav dagen har att rebjuda vet jag inte. Dock ser det ut som att vädergudarna kommer att bjuda på regn :/

Hoppas ni får en bra dag och att vädret är lite bättre hos er än det är hos mig.
/M


Dagens citat







Rosa/lila

Har tagit en lång och varm dusch och kastat i en färgbomb i håret så färgen ska hålla lite. Sitter nu och väntar på att nagelacket skall torka så jag kan bädda ner mig ordentligt i soffan.

Blir teve för hela slanten i kväll och självklart lite mys med min fina karl :) Längtar tok mkt tills i morrn för då ska jag åka hem till min kusin och käka lunch. Det var super länge sen vi sågs sist så vi har en del att catcha up.
/M


Rosa/lila naglar :D

Guld reklam ;)

Tycker de här reklamerna är riktigt riktigt roliga och bra. Tror banne mig de är bland de bästa reklamerna som har visats på teve.












Har ni någon/några favoritreklamer och vilka i så fall? :)
/M

Älskade ugn

Jag fick ett infall och gjorde rent ugnen samt skrubbade rent gallret. Fy fan bättre infall kunde jag ju ha fått känner jag nu så här i efter hand.

Efter väldigt mkt skrubbande med svinto som nu är min bästa vän så vart gallret så ren det gick det att få. Det behövdes inte lika mkt skrubbande i ugnen som tur var. Men jag måste banne mig se till att bli bättre på att göra rent den lite oftare än vad jag gör nu.

Jag ska försöka göra rent den minst i gång varannan månad lika så gallret. Får se ifall jag lyckad med det :P
Hur ofta gör ni rent era ugnar?
/M


Kör på en riktig tvätt dag

Mötet på banken gick bra, han med att snacka lite skit med min super häliga bankgubbe. Bokade en ny tid om ca 3 veckor då vi ska gå igenom pension sparande och hur vi ska placera om det.

Var inne och pratade med de på ydewalls och de ska komma någon gång i nästa vecka då det är röd dag i morrn. Nu har jag fått lite lunch i magen och så är 1:a maskinen tvätt utav 5 igång.

Ska söka lite jobb nu innan jag ska roa mig med disken, skulle behöva göra rent ugnen oxå. Humm..får se hur mkt energin räcker till :P
/M

Pepp

Så här pepp var jag i morse när jag skulle dra ut på en PW med sophia och hundarna. Det regnade lite till och från men det var inget som stoppade oss.

Nu är jag hemma, nyduschad och har fått lite frukost i magen. Ska ner till banken kl 10 och ha ett möte med min bankgubba och gå igenom alla konton osv.

Efter det blir det förbi ydewalls och anmäla att lampan till fläckten är glapp samt att haken/haspen till ugnen är trasig och kommer lossna snart.

Resten utav dagen blir det till att tvätta, söka jobb och kanske titta på någon film.

Vad ska ni hitta på denna osndag?
/M


Dagens citat





En tur i skogen

Tog en långpromenad i skogen förut i kväll med sophia och hundarna. Det vart en promenix på 5.5 km och det var fullt ös på hundarna.

Efter promenaden så åkte vi till djurmagasinet så sophia kunde köpa en hundbädd till lily. Träffade på emma, kim och elvira där inne, de tittade på fåglar men elvira var inte så jätte förtjust i fåglarna.

Körde hem sophia och hundarna, sen när jag kom hem vart det att hoppa in i en dusch gå jag var genom svettig sen promenaden. Älsklingen kom hem sen så vi fixade till lite käk och nu tittar jag på Top model all star.

Jag känner redan av lite träningsvärk i bena sen skogspromenaden, undra hur det kommer att kännas i morgon bitt :P
/M




En bägare med glass

Har varit en sväng på stan med sophia, vi var först borta vid ena djuraffären då hon skulle köpa en hundbädd. Naturligtvis var det stängt så då vart det stan istället.

Gick runt i lite affärer och kollade på kläder sen käkade vi super god glass på den italienska glass baren i stan. Har in inte varit där som bor i k-holm spå tycker jag verkligen att ni ska gå dit för det är sjukt god glass!

Nu är jag hemma, har målat naglarna och så fort de har torkat ska jag ta ett varv med snabeldraken. Sen vid 16 tiden ska jag hämta upp sophia så ska vi åka till djuraffären sen så lily kan få en skön hundbädd att ligga och mysa i.

/M


Utmaning

Har redan blivit utmanad en gång men jag tycker det är roligt att läsa och svara på frågor. Så jag gjorde så att jag svarade på frågorna men hoppar över att skriva nya samt utmana några.
/M
1. Hur länge har du bloggat?
Sen augusti 2006

2. Är du nöjd/tillfreds med vem du är och hur du ser ut?

Överlag ja, men håller på att shapa upp kroppen för att få den lite mer fit

3. Favorit fritidsgrej?
Åka amerikanare, gå promenader i skogen

4. Tycker du om att laga mat?
Jag tycker det är jätte roligt

5. Bor du i hus/lägenhet/stuga o.s.v.?
Lägenhet men vill bo i hus

6. Bor du i Liten eller stor stad?
Liten stad

7. Har du någon kamera el anv. du mobil?

Har digitalkamera, systemkamera och sen den i mobilen

8. Favoit färger?
Svart, rött, brunt, vitt, blått

9. Dröm bil?
Chevrolet chevelle ss 69 eller Dodge charger 70

10. Senaste saken du köpte?
Ett par skor

11. Vad fördrar du att titta på av Dans, teater, historiska muséer, Konstutställning?

Oj det var svårt men det blir nog teater



Laddat batterierna

Eftermiddagen i går gick inte så bra, skulle försöka brodera med det vart bara skit. Gjorde en kopp varm choklad och lyckades spilla mjölk på plattan. Jippi, fy fan vad vidrigt varm/bränd mjölk luktar.

Det vart ialla fall lite bättre när min älskling kom hem från jobbet dock var jag super trött så det vart sängen för mig redan kl 22 i går.

I dag tog jag sovmorgon en stund och sen har jag legat i sängen, läst en bok och bara laddat batterierna. Dagens väder ser ostadigt ut. Man blir ju inte direkt inspererad till att göra något.

Men ska fixa en god macka innan jag tar tag i och städar köket. Vad resten utav denna tisdag har att erbjuda det vet jag inte. Någon som har ett bra förslag på vad man kan hitta?

Vad ska ni göra i dag?
/M

Dagens citat




Teven som sällskap

Sitter inbäddad i en filt helt själv här hemma med teven som ända sällskap. Älsklingen jobbar över i dag så han kan vara ledig på fredag.

Har fått i mig lite middag som bestod utav kinesisk köttfärsröra i mjukt tacobröd, himmlans gott. Nu glor jag på the big bang theoy och funderar på att fixa mig en kopp varm choklad.

Vad hittar ni på denna måndagskväll?
/M

Dagens outfit







Skjorta från lindex, leggings från gina tricot och skor från din sko.

Utmaning!

Jag fick en utmaning av söta Jennie, jag ska svara på 11 frågor och sen komma på 11 nya frågor.

1. Har du någon förebild?
Mamma och mormor

2. Vart bor du helst, på landet eller i stan?
Landet eller någon stanns mitt i mellan båda :P

3. Om du fick välja att gå på en konsert i hela ditt liv, vem skulle du då vilja se? Av alla, levande som döda artister/grupper.
Horrorpops

4. Vad gör du helst en Lördagskväll?
Myser ner mig i soffan med älsklingen och tittar på film

5. Tror du på det övernaturliga?
Lite

6. Skidresa eller solresa?

Solresa!

7. Vad gör du helst på din semester?
Tar det lugnt, umgås med vänner & familj samt åka raggarbil

8. Är du hund eller kattmänniska?
Hund

9. Om du fick 10.000 i handen nu, vad skulle du göra/köpa då?
Tror jag skulle köpa premieobligationer för 5000 kr, tatuera mig, bjuda älsklinge på resturang och köpa en snygg klänning :D

10. Tre saker du inte kan leva utan:
Mobiltelefonen, datorn & hårsnodd

11. Vad dricker du helst när det är partydax?
Rom/cola eller rom/oboy

Mina frågor

1. Dator eller teve?

2. Har du någon fobi & i så fall vad?

3. Vad dricker du helst till maten; vatten, saft, läsk eller mjölk?

4. Om du var tvungen att pierca eller tatuera dig, villket skulle det bli?

5. Sommar eller vinter?

6. Tre jobb du skulle kunna tänka dig att jobb med.

7. Dansband eller klassiskmusik?

8. Högklackade eller platta skor?

9. Vilken stad av Paris, London eller New York skulle du vilja besöka?

10. Choklad eller vaniljglass?

11. Vilken död kändis skulle du vilja träffa för en dag?

Jag utmanar:

Shabobabe

Eembla

Retrolover

Astoryofagirl








Damejeanne

Så här fina ser damejeannerna ut kvällstid när de är tända. Det är älsklingen min som har tagit de fina bilderna :)
/M








I väntans tider

Det finns nog inget tråkigare än att gå och vänta på samtal. Ett samtal kan jag pricka av med det återstår dock ett och jag tycker mobilen kan ringa NU!

Visst skulle jag kunna ställa mig och diska men det känns inte så lockande än :P Nej det får bli till att titta på lite teve en stund.
/M

Stormig måndag

Kom upp i skaplig tid i dag även fast jag var super trött när älsklingen åkte till jobbet tidigare i morse. Har hunnit med att ringa lite samtal, nu väntar jag på att de ska ringa tillbaks.

Det kommer dock dröja en timme innan första samtalet kommer att komma så tills dess ska jag fixa lite frukost och titta på lite teve.

Vädret ute är ingen höjdare, det blåser och se allmänt ruggit ut. Tur att en annan hade tänkt hålla sig hemma större delen utav dagen för att pyssla och träna :D

Vad ska ni hitta på i dag då?
/M

Dagens citat




Fim och ananas

Nu har jag haft lite spa kväll med ansiktsmask, fixat naglarna och haft i en färgbomb i håret. Känner mig som en ny människa nu :D

Om en liten stund så ska vi titta på film, det blir this means war och till det ska jag äta färsk ananas. Jag är helt tokig i färsk ananas och tur som jag har så tycke inte älsklingen om det utan det innebär mer till mig :)
/M


Tatuerings inspiration




Vad tycker ni om sådana tatueringar, hiss eller diss? Och vilket motiv är snyggast?

Ordning och reda

När vi åkte hem från sköldinge förut så stannade vi till på ica då älsklingen skulle köpa frukost så han har på jobbet i veckan. Sen när vi kom hem så började vi röja i lägenheten, han tog hand om disken och jag plockat i ordning på alla saker.

Fixade med mina damejeanner så nu är de reda ann användas. Lägger upp en bild på de sen ikväll så ni får se hur de ser ut :)

Nu ska vi käka lite lassange sen slöa i soffan innan jag ska köra på lite spa kväll. Lägga en ansiktsmask, fixa naglarna och köra en färgbomb i håret :)

Tror vi avrundar kvällen med att titta på någon film och mysa :)
/M

Glad tjej som har varit ute i sköldinge oc...

imag0747 (MMS)

Glad tjej som har varit ute i sköldinge och fikat, hängt i garaget och åkt V8. En underbar dag helt enkelt.


Skor

Så här ser skorna ut som jag köpte i går, hittade de inne på din sko. Har letat efter sådanna jätte länge men inte hittat några jag fasnat för förens nu. Och det bästa av allt var att de var på REA :)
/M


Oj vad klockan gick

Kom i säng sent i går vilket resulterade i att vi kom upp sen i dag. Men vad tusan det är inte ofta vi sover till kl 11 längre. Nu är vi alla fall vakna och ska snart gå ner till sultans så älsklingen ska bjuda mig på brunch. Vilken underbar kille man har eller vad :)

Efter brunchen så ska vi åka ut till sköldinge, kolla till bilarna och snacka lite skit. Vädret är kalas så vi får se ifall det kanske blir en tur med ponnyn.

Senare i dag så sak vi röja lite i lägenheten och ta tag i disken som vi har ignorerat sen i fredags :P
Vad ska ni hitta på denna fina söndag?
/M

Dagens citat




Bio

Var på bio ikväll med hjärtat, madde, chrille och evert. Vi kollade på the avengers som jag starkt kan rekomendera. Det var full fart hela tiden i filmen och det var många repliker som gav upphov till mycket skratt.

Tycker ni om filmerna som the hulk, captain america och thor så tycker jag ni ska gå och se den här filmen :)

Nu är vi hemma, blir sängen om en liten stund då det har varit full rulle i dag men en massa spring på marieberg och sen avrundat med bio på kvällen. Även fast jag är helt slut i kroppen och knoppen så har jag haft en toppen dag med underbart sällskap! :)
/M


.....

Orkar inte vända ut och in på mig hur som helst. Ena gången hit och andra gången dit, tålamodet börjar sina. Jag försöker men orkar inte hur mycket som helst, är ju bara människa.
/M

Super trevlig dag

Vi kom fram till marieberg vid 12 tiden, gick i lite affärer i väntan på laxå folket. Köpte min färgbomb till håret och sen så hittade jag ett par skor. Hittade de inne på din sko och det var rea på de så jag slog till :D Lägger upp bild på de senare ikväll eller i morrn.

Mötte upp anje, andreas och kalle sen och då stod det mat på schemat då både älsklingen, jag, madde, chrille och charlie var hungriga. När vi alla var mätta och belåtna så tog vi några varv i lite olika affärer.

Snackade en massa skit, planerade in lite saker till sommaren och så avslutade vi dagen med en glass inne på donken innan vi alla åkte hem till sig.

Nu sitter älsklingen och jag hemma, mätta som bara en i soffan. Blir att slöa en lite stund för sen ikväll ska vi på bio med madde och chrille. Vi ska titta på The Avengers, hoppas på att den ska vara bra :)
/M

Marieberg

Sovmorgon stod på schemat men tror ni inte att jag vaknar halv 7 och känner mig utvilad. Men jag ignorerade det och somnade om en stund till.

Nu har vi fått i oss lite frukost, vaknat till liv och fixat oss. Om ca 30 min så ska vi börja rulla mot marieberg för lite shopping samt möta upp våra underbara vänner från laxå där :)

Jag ska inte shoppa så mycket utan det som står på min lista är ljusslingor och färgbomb till håret. Sen lär det ju med all säkerhet följa men något mer hem :P

Vad ska ni hitta på i dag då?
/M


Dagens citat




Rörigt

Det kanske ser lite rörigt ut men det är för att jag håller på att pilla lite med designen. Är inte riktigt klar än men det får räcka för ikväll innan jag tappar tålamodet :P
/M

Nu är det igång igen

Solen lyser men lik förbannat så regnar det. Och vi ska inte tala om blåsten som får träden att svaja som bara den och rutorna att skallra till ibland.

Tanke på att vi ska ge oss ner till coop på stan är inte lockande för fem öre men som tur är så blir det bil ner dit. Älsklingen ska hämta ut sin nya laddare till datorn så nu håller jag tummarna för att den ska funka som den ska.

Åka och tanka bilen sen så vi är redo i morrn när vi ska bege oss till marieberg för shopping. Får ju inte glömma att vi ska träffa våra underbara vänner från laxå där :) Det var på tok för länge sen vi sågs men det ska det bli ändring på.

Kvällen blir lugn, ska bädda ner mig i soffan och kolla på teve samt mysa med mitt hjärta.

Vad ska ni hitta på för skoj i kväll?
/M




Rockabilly inspirerad heminredning




Några utav de här sakerna från
www.misssmith.se kommer jag att klicka hem.
Kan ni gissa vilka det blir? :D
/M


Mörka moln

Har roat mig med att vika lite tvätt här hemma och lagt det på sin rätta plats. Fick ett ryck och vågade håret, det tar sin lilla tid då håret är tjockar än vad jag tror :P

Sitter nu och kollar runt på inredningsprylar på nätet och jag har hittat en hel del fina saker. Några blir det nog att klicka hem i slutet utav månaden. Ska visa er i ett annat inlägg vad det är för saker jag har hittat.

Nu sitter jag och väntar på att natha och sofie ska komma över. Tanken är att vi ska åka på en liten road trip och kolla in en sak. Dock ser inte vädret ut att bli det bästa, en massa mörka moln som börjar titta fram.

Som om inte det är störande nog så har de borrat till och från sen kl 8 i morse hos ena grannen.
/M


Ostadigt väder

Ostadigt väder är det ute men det är inte speciellt kallt ute så med andra ord kan vi nog räkna med en regnskur i dag.

Har iallfall tagit en promenad på morgonen, fixat disken och sen slappat en stund. Tog tag i och försökte mig på en kanalsökning då tv hade muppat sig i går.

Ja det gick väl sådär, har fått in lite kanaler på favvo listan. Men älsklingen får ta och slänga ett öga på det sen när han kommer hem så har får det som han och jag vill :D

Börjar kurra i magen så det är väl snart dags för lunch sen skulle natha komma över vid 14 tiden :) Tills dess ska jag försöka roa mig med något :P

Vad ska ni hitta på i dag och har ni några roliga planer för helgen?
/M

Dagens citat




Regnet smattrar

Regnet smattrar mot fönstert och jag känner mig lite så där extra frusen. Just nu så hade det inte varit helt fel med  ett badkar så man kunde lägga sig i ett varmt bad. Men tyvärr så har vi inget badkar utan bara dusch det blir inte samma sak.

Men medans jag får fortsätta drömma om det där varma badet så ska jag gör i ordning en kopp teé. Ska även bädda ner mig under en varm filt i soffan och hoppas på att värmen hittar tillbaka till min frusna kropp.
/M


Snart klara

Nu har mina damejeanner torkad och jag behöver inte måla de någon mer gång. Så nu är det snart klara, det ända som fattas nu är ljusslingor. Men det ska jag inhandla på lördag då vi ska åka till marieberg.

Längtar som bara den tills på lördag för det sak bli så roligt att se hur damejeannerna ser ut när de är helt klara. Har ju sett hur fin jennies damejeanne vart så jag hoppas att mina blir det oxå :)
/M


Innan målning


Efter målning ( fick bara med den ena på kort )

Den förbaskade bänken

Så här fin var den förbaskade bänken jag hjälpte sophia att skruva ihop i går :) Den passar perfekt som tevebänk som hon kommer att använda den som.

Lily älskade den nya mattan som sophia köpte, hon invigen den genom att lägga sig ner på den och tugga på sitt favvo ben :D
/M


Fin bänk men förjävligt att skruva ihop


Lily som inviger nya mattan

Fått mycket gjort

Morrn morrn allesammans! Vart att kliva upp tidigt i morse då vi skulle vara uppe på sjukhuset vid 7 tiden. Det gick bra där uppe, när jag kom hem vart det frukost.

Sen har jag roat mig med att ta tag i disken och sen målat mina damejeanner en gång till. Får se ifall det räcker med 2 omgångar färg eller om jag behöver måla de en 3:e gång.

Nu ska jag skriva ihop ett cv/personligtbrev sen ska jag fixa till mig för 10.20 ska jag möta madde vid sultans för lite fika.

Vad ska ni hitta på denna torsdag?
/M


Dagens citat




Målarfärg & hårfärg

Har pysslat lite nu i kväll, har bla målat mina damejeanner vita. Dock så behövs det ett till lager med färg innan de är klara men det får bli i morrn.

Tog en dusch och tvättade håret vilket resulterade i att den röda färgen släppte lite, jävla glashår jag har. Men jag var förbered på det, köpte nämligen hem en rödhårfärg igår. Så efter att ha torkat håret så vart det bara att kleta i hårfärgen.

35 min senare så är håret mörkrött, vart lite mörkare än när vera färgade det i måndags men det gör inget. På lördag så ska jag inhandla en färgbomb till håret för att ge en exra färgboost när jag tvättar det. Det gäller att övertyga mitt hår om att det ska suga upp och behålla färgen.

Nu ska jag kolla på lite teve och mysa med hjärtat. I morrn blir det upp tidigt då det är sjukhuset som står på schemat sen får vi se ifall det blir någon promenad. Det hänger på vädret, har ingen lust att gå i regn och bli sjuk.
/M


Skruvat som en tok

Har hunnit med att damma av hela lägenheten, sen ringde sophia och ville bjuda på lunch. Det tackar man ju inte nej till :P

Åkte snabbt iväg och handlade färg samt toapapper innan jag hämtade upp henne och så käkade vi lunch på barkens. Det vart kycklingfilé med ris och beasås som smakade kalas.

Körde henne till öb sen där hon köpte två jätte snygga lila runda mattor sen köpte hon en bänk på jysk som jag sen hjälpte henne att skruva ihop. Det var inte det lättaste men vi fick ihop det och det vart skit snyggt i hennes vardagsrum med nya bänken och mattorna.

Nu har jag kommit hem och hängt upp tvätten, laddat en ny maskin. Ska strax upp en sväng på vinden och sen ta tag i disken. Efter det så ska jag flytta på min bil och sen börja med maten.

Senare ikväll ska jag dra igång och börja måla lite. Så med andra ord så är det fullt upp :P
/M

Sovmogon och dåligt väder

Avbokade promenaden med sophia i morse då jag hade sovit dåligt i natt. Hade jätte skumma drömmar, tror det berode på fikabrödet jag åt i går.

Tog ialla fall lite sovmorgon och njöt utav frukost i soffan framför teven. I dag blir det en städ och pysseldag då vädret inte är det roligaste.

Har ialla fall kört igång en maskin tvätt, ska snart ge mig ut i detta pissväder då jag behöver målafärg till mitt pysslande.

Vad ska ni hitta på denna onsdag?
/M

Dagens citat




Hurtbulle

Har varit en riktigt hurtbulle i dag känns det som. Vart en promenad i morse och så vart det en promenad nu ikväll med sophia. Vi tog en tur ner på stan för att sen gå runt sjukhuset och sen tillbaks hem till henne.

Det var riktigt skönt att ta en eftermiddag/kvälls promenad och det passade perfekt att köra på 2 promenader i dag då det vankas fikabröd ikväll.

Ska över till grannarna i kväll då chrille fyller 25 år och där bjudes det på tårta och bullar. Nom nom nom, det är tur att jag och sophia ska gå djulörunadn i morrn så jag kan bränna bort det jag äter i kväll :P

Nej nu ska jag fixa till mig lite innan det är dags att gå över och fira gamlingen ;)
/M


Fyndat hemma hos mamma

Var ju hemma hos mamma och fikade, började prata om gardiner och sen kom vi in på dukar. Hon skulle visa mig någon virkad duk och rotade som en tog efter den. Medans hon roade plockade hon fram en massa olika sliverfat och skojade och frågade ifall jag inte villa ha något utav de.

Jag tänke att va tusan ska jag med ett sliverfat till men sen så fasnade jag för en oval som skulle passa perfekt som ljusfat. Så jag norpade åt mig den och putsade upp den hemma hos henne, så fort jag kom hem så byte jag ljusfat på köksbordet.

Resultatet vart jätte fint, det är nästan som en guldgruva att rota runt hemma hos mina föräldrar ibland :D
/M


Ljusfaten jag hade innan


Silverbrickan jag hittade hemma hos mina föräldrar


Och så här fint vart det med ljusen och hjärtana :)

Varit på stan

Har varit nere på sväng på stan med min mor. Vi kollade igenom lite affärer, jag passade på att handla lite på köttaffären så nu är frysen verkligen full.

Det vart det stopp på banken då vi båda skulle boka en tid med våra respektive bankrådgivare. Följde med mamma hem och tog en fika, smaskade i mig några bullar som hon hade bakat.

Nu är jag hemma och har fixat till lite här, väntar på att kl skall bli 16. Ska nämligen möta upp en tjej utanför som jag ska köpa en damejeanne. Ska göra en ljuslykta/lampa utav det.

Fick idén till det då jag läste
jennies blogg då hon hade gjort så med en damejanne och det vart skit snyggt. Jag tycker ni ska ta och kika in och läsa hennes blogg. Hon skriver om sin vardag och lägger upp jätte fina bilder på bla hennes söta dotter flisan.
/M


Lite nya ego kort







Dagens outfit





Tunika från hm, leggings från hm, skärpet kommer jag inte ihåg
/M

Strålande sol!

Vädret är kalas ute, solen är framme och tempen stiger :) Tog en morgonpromenad med grannen förut, skönt att komma ut och röra på sig.

Har nyss duschat och fixat till mig för madde (grannen) och jag ska åka upp till ica maxi för lite handling. Vad resten utav dagen har att erbjuda vet jag inte :P

Vad ska ni hitta på denna fina tisdag?
/M


Dagens citat




Grattis!



Grattis på 25-års dagen gubben, halvvägs till 50 ;)

Liten stad innebär inte alltid..

Att bo i en liten stan innebär inte alltid att det inte finns något at göra och att det snackas en massa skit. Men visst finns det kanske inte lika mycket att hitta på i en liten stad som i en stor. Och angåenge skitsnacket så finns det i alla städer, stora som små. Det är bara att man snabbare får nys om det in en mindre stad.


Jag bor i en liten stad och jag trivs jätte bra här. Det kanske inte alltid är så mycket liv och rörelse i stan men kommunen arbetar på att få staden mer levade.


Okej att det kanske inte finns så jätte mycket att hitta på här men det gäller att använda fantasin. Man kan sammla ihop ett gäng vänner och ta en fika, fixa picknick, bowla, kolla på film eller spela minigolf. Visst på vinter kanske det inte finns lika mycket att hitta på som på sommaren men med rätt kläder så kan man ha utomhus pickning eller dra ihop ett gäng och åka stjärtlapp ner för en backe.


Jag tror inte man har roligare bara för att man bor i en större stad, även de i en storstad kan tycka att deras stad är super tråkig. Utan mycket handlar om vad man gör det hela till. Går man in för att allt är tråkigt så blir det så men går man inför att nu ska vi ha det trevlig så blir det oftast så.


Och det här men skitsnack som jag skrev i början så finns det i alla städer bara att det märks lättare i en liten stad. Oftast så är det så att 8 fall av 10 så är det de det snackas skit om de som har startat det från första början.

Mycket handlar om att de vill ha uppmärksamhet, att det har tråkigt och vill kunna klaga på folk som pratar om vad de hört. De tycker det är roligt att starta karusellen men sen när det inte är roligt längre så blir det arga och förbanande på något de i själva verket själva har startat. Men att istället bli arga på sig själv så skyller de det på folk som de har fått börja prata om det.

Men man får heller inte glömma att de 2 fall utav 10 som det snackas skit om inte har startat det utan försöker bara leva sitt liv med sina vänner och familj. Och de som snackar skit om de personerna gör det för att smutskasta personen ifråga och få den att må dåligt. Oftast är det för att ställa sig själv i bättre dagar och förmodligen så ligger det svartsjuka eller hämd bakom det hela också.


Jag tycker att folk som klagar på att den här stan (även andra småstäder) är tråkiga. Gör någon ting åt det istället för att sitta på era arslen! Ta kontakt med kommunen och ge förslag på vad du tycker de borde förbättra.

Och om ni inte orkar det och inte har något som "binder" er till stan så som jobb så  ta då en väska och flytta här ifrån om det är en sådan jävla tråkig stad. Och ni behöver inte komma tillbaka förens ni har ändrat attityd, för det är sådana attityder som gör att staden blir tråkig. En bra attityd banar vägen till en trevlig stad.
/M


En del av Katrineholm


En bild från en utav våra badplatser




Så här vart resultatet. Rödbrun, är super ...

imag0721 (MMS)

Så här vart resultatet. Rödbrun, är super nöjd med håret. Tack så mkt Vera för att du tog dig an utmaningen :) Bättre bilder på håret kommer senare ikväll. /M


Klart...haha nädå. Det här var bara ett st...

imag0709 (MMS)

Klart...haha nädå. Det här var bara ett steg på vägen. Underhåret är orange ljust.. hur ska det här sluta :P


Sista bilden

Här kommer sista bilden på mig som svarthårig på ett tag. Ska strax dra iväg till frissan men först en promenad med lily och sen lämna henne hos sophia.

Kanske ger er en update från hårfrissan sen ;)
/M


Dagens citat






Solig början på en ny vecka

När klockan ringde i morse var jag pigg och utvilad. Kanske skulle ta en lite kvällspromenad varje kväll även fast vi inte kommer att ha någon hund som skall rastas. Tror banne mig att jag sover mkt bättre efter att ha fått lite frisk luft i mig.

Solen lyser utanför och det är en perfekt start på en ny vecka. Har hunnit med en kort promenad innan frukosten, nu slöar jag framför teven och hunden ligger i sängen.

Ska möta upp madde om drygt 1 timme för då ska hon, jag och lily gå en långpromenad i det fina vädret. Sen ska jag plocka lite här hemma innan jag går hem till sophia och lämnar av lily.

Det kommer kännas tomt att inte ha någon som möter än i dörren eller höra hennes tassar på parketgolvet. Men det lär säkert inte dröja så länge innan vi ska va hundvakt igen till charmtrollet :)

När allt det är avklarat ska jag till frissan och fixa håret, längtar som bara den!
/M


Längtar!

Åh jag längtar som tusan till i morrn för då är det dags att göra ett besök hos frissan och experimentera med mitt hår. Det blir färgning och klippning men hur det får ni se i morrn när allt är klart ;)

Men som sagt jag längtar till i morrn och är sjukt taggad :D
/M


Nöjd tjej som leker med crossdäck i solen ...

imag0706 (MMS)

Nöjd tjej som leker med crossdäck i solen ute i sköldinge.


Lång lista

Nu har vi varit duktiga och skrivit matlista samt en lista på vad vi ska handla. Det vart ingen liten lista men o andra sidan så har vi då mat för 3 veckor framåt. Och se så började det faktisk eka lite tomt i kylskåpet nu :P

Men innan vi åker och handlar ska vi ut till sköldinge och aktivera oss :) Tokfian har redan börjat, hon springer runt och hoppar på älsklingen som sitter på golvet :D
/M


Fågelkvitter var det enda som hördes

Tog en morgon promenad jag och hunden vid 8.20 och det enda som hördes ute var fågelkvitter. Det var helt dött ute, under våran promenad så tror jag vi såg 3 st människor.

Förmodligen så ligger alla och sover och en hel hög är säkert bakis. Sen så är det ju söndag och inga affärer för utom mataffärerna har öppet här i stan så det bidrar säker till att folk sover längre.

Fixade frukost åt oss alla och nu ligger tjejen och tuggar nöjt på sitt märgben :) Älsklingen och jag ska ta tag och skriva ihop en matlista och sen en lista på vad som behövs handlas hem.

Sen ska vi alla åka ut till sköldinge då karln ska hålla på i garaget, jag och lily ska leka lite med crossdäcket så hon får aktivera sig lite extra.
/M

Dagens citat




Pysslet i dag

Har ju pysslat lite i dag, skrev ut bilder med fotoskrivaren. Sen har jag satt in de i ett album och det är inte vilket album som helst.

Utan det är ett album där jag sätter in kort och ex live and jive biljetter, saker som jag och älsklingen har hittat på tillsammans.

Ett album som handlar om oss och alla roliga saker som vi hittar på och upplever tillsammans :)
/M



Här kommer de några bilder på hur det ser ut i albumet





Paus i pysslandet

Tog en paus ifrån pyssladen då vi skulle åka iväg och köpa mat. Efter maten vart jag så trött så vi alla 3 låg och vilade en stund vilket var skönt.

Lily och jag tog en långpromenad för en liten stund sen och det var riktigt skönt ut. Nu blåser det inte storm som det gjorde förut.

Hon är fullt upptagen med sitt bärgben du och jag ska fortsätta pyssla. Får se ifall vi skulle titta på film sen.
/M




Märgben

Det är en mycket nöjde hund som sitter på sin filt och tuggar/slickar på sitt märgben. Som jag brukar säga ibland när det ska bli god mat; nom nom nom.
/M



Fint märgben från köttaffären


Mycket nöjd tjej


Ljusrosa

Har suttit och pysslat lite med mina naglar. Filat till de lite så de inte ska gå av nu när de har blivit så långa. Målade de i en ljus ljus rosa färg som jag fixade till själv.

Ville inte ha en heltäckande färg så jag hällde i lite ljusrosa nagelack i en flaska med genomskinligt nagelack. Skakade flaskan en liten stund så lacken skulle blanda sig och sen var det klart för användning.

Nu blir det lite mer pyssel men denna gång i form av att skriva ut bilder och sätta in i fotoalbum och dekorera :)
/M


Blåsig promenad

Var nere en sväng på stan och köpte märgben till damen. Jag passade även på att köpa lite kebabkött och rostbiff till mig och hjärtat.

Hoppade in på bolaget och köpte ett gott alkoholfritt jordgubbsvin som jag tänkte njuta utav senare ikväll. Var inte sugen på alkohol så det var därför det fick bli alkoholfritt så ni inte får några idér för er nu ;)

Tog en långpromenad med lily runt om kring på norr. Blåste som tusan gjorde det men det var skönt i solen :)
Nu har vi kommit hem och jag har fått lite lunch i magen och damen fick lite äppelklyftor som hon glatt tuggade i sig.

Ska ta tag i disken nu och sen ska det pysslad :) Damen har lagt sig till rätta i sängen och vilar den sköningen.
/M


Kör på röda läppar i dag för att kompensera det tråkiga vädret :P


Sitter i soffan och väntar på lunchen

Bjöd på sovmorgon

Lily var snäll och bjöd på sovmorgon :) Kl 8 ringde klockan och då kännde vi båda att det var dags att gå upp och ut på en kisspromenad.

Det är ingen värme ute i dag och himmlen är grå mörk och ser ut att hota med regn. Själv hoppas jag på uppehåll då varken jag eller hunden är så förtjusta i regn.

Älsklingen och jag har nyss ätit frukost, sitter nu i soffan och slöar tillsammans. Denna dagen har vi inte så mkt inplanerat. Älsklingen ska ut til sin bror och hjälpa honom med deras alltanbygg.

Själv ska jag gå ner till köttaffären och se ifall de har någt fint märgben till fröken så hon också har något gott att tugga på ikväll.

Vad ska ni hitta på i dag?
/M


Kan ju inget annat än att älska denna fina tjej

Dagens citat



Fredag

Jag och lily tog en långpromand med madde på förmiddagen. Solen var framme under hela promenaden men bit vis så blåste det lite kallat.

När vi hade promenerat klart vart det lite frukost igen då jag var utsvuleten och sen fixade jag till mig lite. Mötte upp madde utanför så gick vi en sväng ner på stan.

Tog en tur in på åhléns där jag köpte ett stort ritblock för här ska det ritas har jag bestämt. Gick in på dahlströms guld och kollade på smycken.

Kollade mest på tomas sabos smycken som är sjukt fina. Funderar på ifall jag kanske ska önska mig något utav hans smycken i födelsedagspresent. Ska försöka skriva ihop en lite önskalista till mitt hjärta.

Var inne på hm, jotex och tygaffären en sväng innan vi gick hem. Tog bilen upp till willys då det fattades lite ingredienser till middagen idag.

Käkade lunch, tagit en promenad med lily, diskat, polockat och så har jag provat min fotoskrivare. Har skrivit i ett tidigare inlägg om vad jag tyckte om den.

Nu ligger lily i sängen och sover och jag ska roa mig med att rita lite :)
/M



Polaroid fotoskrivare

Fick hem min fotoskrivare i går som jag testade i dag så tänkte skriva lite om vad jag tycke om den.

Den är beställt från coolstuff.se och när jag beställde skrivaren så besällde jag samtidigt fotopapper. Skrivaren och papprena gick med frakt och fakturaavgift på 1578 Kr. Papprena som jag beställde kostade 169 kr för 30 st.

Man behöver inte köpa till papper för det följer med ett pack med 10 st fotopapper till skrivaren. Jag beställde den i tisdagskväll och jag kunde hämta ut den redan i går morse. Så ett plus för den snabba leveransen och om man lägger en beställning inna kl 15 på dagen så ska man kunna hämta ut varan redan dagen efter.


Instruktionerna är på engelska men det är väldigt lätt att förstå och det finns bilder som visar hur man ska göra också. Skrivaren i säg är inte så stor som ni ser på bilden, jag la skrivaren på ett vikt A4 papper så ni ser hur liten den är.


(klicka för större bild)

Jag provade att skriva ut från mobilen och då skickar man bilden via bluetooth vilket var jätte smidigt. Första gången man skickar en bild så får man skriva in en kod för att parkoppla med skrivaren. Koden står i instruktionerna.

Jag har inte testat att skriva ut från datorn då jag inte har någon usb kabel för det följer nämligen inte med någon till skrivaren som man kan sätta in i datorn. Det ska vara en vanlig usb kabel som har två lika "huvuden".

Man ska även kunna skriva ut från kamera men det har jag inte heller testat men när jag har läst instruktionerna så verkar det himmla lätt och smidigt.

Bilderna blir inte så stora utan de är nästan lika stora som om man hade tagit de med en polaroid kamera. Jag tycker det är himmla bra kvalite på bilderna men mycket har nog också att göra med ifall man har tagit kortet med en bra mobilkamera eller vanlig kamera.

Det tar inte alls lång stund att skriva ut en bild som man har skickat från mobilen till skrivaren. Ni ska få se resultatet utav bilderna som jag skrev ut.




Bilderna ser bättre ut i verkligheten då jag tog kort på de med web kamerna.

Över lag så är jag jätte nöjd med denna skrivare och bilderna jätte bra med tanke på denna lilla skrivare. De passar jätte bra ifall man vill göra ett scrapbook album eller en fotokollage :)
/M

Dagens citat




Morrn morrn!

Här är vi vakna och har redan hunnit med en kisspromenad samt lite frukost. Sambons klocka ringde redan 05.50 och då tycke lily att vi skulle gå ut. Så det var bara att dra på sig kläderna för att ta en lite promenad.

Det var lite kyligt ute men skönt endå för man vaknade till. Tror det kan bli en fin dag i dag dock så blir det nog inte så varmt som vi hade det i onsdags och i går. Men så länge det är sol och 5 plusgrader och uppåt så är jag nöjd.

Nu ska jag följa lilys exempel och lägga mig och slöa en stund för sen ska vi ut på en långpromenad med madde :)
/M

Lek med krossdäck & garage häng














Bäst att vakta så ingen stör karlarna när de mekar

Många påsar

Det var en härlig shoppingdag i norrköping med min mor. Vi kom dit lagom som affärerna öppnade, då kan man gå i lugn och ro utan att behöva trängas med så mkt folk.

Vi var inne på chilli och vi hittade hur mkt saker som hels som vi skulle ha vela köpa ifall plånboken hade varit XXL och innehållt ett 50 tal tusenlappar :P Nej det var verkligen en affär jag vart kär i och tusan vilka sköna soffor de hade.

Vi käkade en god lunch till sallad som höll oss mätta hela dagen utan att man vart så där tung i magen. Den vart inte mkt handlat fårn shoppinglistan jag hade skrivit. Bikinin satt inget bra och linnena jag hade titta på nätet var inte snygga i verkligheten.

Men jag hänger inte läpp för det för jag shoppade loss inne på hm sen så var min mor så underbar och köpte ett par shorts, 2 par skor, ett par jeans och en kofta åt mig <3

Vi runade av dagen med en sväng på city gross innan vi åkte hem. Hämtade ut min fotoskrivare som nu står på laddning här hemma. Har suttit hemma hos mina föräldrar en stund i solen med lily som charamde mammas granne.

Nu har vi alla tre ätit middag och ska snart bege oss ut till sköldinge.
/M


Det jag kom hem med från norrköping var: tygskor, ballerina, hatt, jeans, 2 par shorts, en pläd, vas, kofta, läppglans, eyeliner, ögonskugga, nagelfil, lermask, ansiktsskrubb till mig o hjärtat och sen ett par trädgårdshandskar :)


En bättre bild vasen som är köpt på chilli

Lily o jag hemma hos mina föräldrar o njut...

imag0665 (MMS)

Lily o jag är hemma hos mina föräldrar o njuter av det fina vädret. /M


Norrköping

Drar till norrköping om en liten stund. I dag är det shopping som gäller hela dagen med min underbara mor :) Vädret ser ut att bli kanon bra också det kan ju inte bli bättre.

Sen när vi kommer hem efter våran shoppin trip så ska jag hämta upp lily som ska va hos oss tills på måndag :) Men nu är det bäst att jag rör mig bort till min mor innan hon tror jag har försovit mig :P

Jag hoppas ni alla få en underbar torsdag men fint väder :)
/M

Dagens citat




I morrn blir vi med hund :)

I morrn så blir älsklingen och jag med hund :) Vi ska nämligen vara hundvakt åt lily fram tills på måndag då sophia ska iväg till göteborg för att ställa ut zelma.

Så det kommer bli många långpromenader och en massa mys på schemat :) Lite bus med ett crossdäck ska vi nog också lyckas klämma in.
/M


Finaste prinsessan <3

Shoppinlista inför morgondagen




Trevlig eftermiddag

Jag hoppade över disken och drog hem till sophia istället. Vi tog med oss valpen ner och parkerade oss på gräsmattan utanför hennes lägenhetshus.

Njöt utav solen och lekt med valpen som var helt galen :P Vi kvart i 2 så åkte vi till vetrinären då lillkillen skulle besiktigas då han ska åka hem till sin nya familj i helgen.

Han gick igenom med en guldstjärna men han var inte så nöjd när vi satt ute i vänterummet i väntan på att betala. Han pep och gnydde och tyckte det var super trist att sitta i knät hos än, han vill hellre racade runt på golvet.

Väl hemma så bytte jag om till svalare kläder och åkte hem till mina föräldrar. Satt på altan och solande innan min far och jag började med middag. Älsklinge kom över efter jobbet och sen så käkade vi alla ihop, slöade på altanen en stund sen.

Nu är vi hemma och älsklingen min var så snäll och tog hand om disken. Snacka om att man har en underbar karl <3 Själv ska jag strax hoppa in i duschen sen blir det att slöa i soffan och vila upp sig för i morrn drar mamma och jag på en shopping tripp till norrköping :)
/M


Nya klänningen

Så här ser klänningen ut som jag hämtade ut i dag :) Är riktigt nöjd med den, den lär bli en favorit i sommar :)
/M


Sol sol underbara sol. Sitter hemma hos mi...

Sol sol underbara sol. Sitter hemma hos mina föräldrar ute på deras altan och solar. Bäst att passa på för det sägs att det ska bli sämre väder till helgen men jag hoppas det inte stämmer. /M


Helt fantastiskt väder!

Det har varit fullt upp på förmiddagen med promenad, träning och en massa ärenden på stan. I dag så hade äntligen mitt paket med klänningen kommit så den ska jag prova om en lite stund. Bild på den kommer upp senare ikväll.

Har precis ätiten god lunch i form av sushi, lyckades trycka i mig 12 st bitar och vart så där lagom mätt. Ska strax ta tag i disken innan jag ger mig hem till sophia.

Ska köre henne till veterinären då hon ska besiktiga sisa valpen som skall åka till sitt nya hem i helgen. Efter vetrinärbesökte ska jag hem till mina föräldrar.

Pappa och jag ska fixa en god födelsedagsmiddag för min mor sen tänke jag passa på att sätta mig i solen ute på deras altan.

Vad ska ni hitta på denna fina dag?
/M


Grattis




Dagens citat




Just nu

En skål med fruktsallad och top gear på teve, sen blir det sängen och vila de små blå så man orkar med morgondagen.
/M


Planer




Cool...stuff..

Så där nu har jag sugit klart på karamellen ifall jag skulle beställa den där fotoskrivare jag nämde i några tidigare inlägg.

Sagt och gjort så klickade jag precis hem de och ett paket med 30 st fotopapper. Så i slutet utav veckan så borde jag få hem den :)

Det ska bli intressant att se hur bilderna bli så är ni nyfikna så kika in här i slutet utav veckan så kommer jag skriva en recension om vad jag tycker om den.

Annars så ska jag titta på America´s next top model all stars och bara njuta av den friska luften som strömmar in från balkongdörren som står på vid gavel :)
/M


Eftermiddagen i bilder








Ute i sköldinge och njuter av det fina väd...

Ute i sköldinge och njuter av det fina vädret som vi har i dag. Har varit ute och kört med mustangen. Den var riktigt härlig att köra :-) Just för tillfället sitter jag och solar på trappen medans älsklingen städar ur sin ford. Vad resten utav dagen har att erbjuda vet jag inte :P /M


Dagen efter

Valborg firades hemma hos våra underbara grannar madde, chrille och deras son charlie. Vi hade även bjudit in nettan, mange och deras charmtroll viggo.

Vi beställde hem mat från pizzerian som vi  satt och käkade framför teve som visade ensam hemma 3. En rätt så rolig film, tycker dock fällorna för tjuvarna är bättre i första filmen men jag tycker bättre om ungen som spelar i 3:an :P

Efter att vi alla hade ätit och ungarna hade röjt som galningar var det dags att natta de. De tycke dock inte de men efter en stund så somnade båda busungarna.

Medans barnen sövdes gick några utav oss ut på balkongen och satt där ute och hängde. Det var riktigt skönt väder ute under kvällen :)

Vart en del drickande och mkt skratt :) Vi tjejer parkerade oss ute på balkongen, satt och snackade o drack. Karlarna satt inne och spelade texas hold em, chrille var den som fiskade hem flest marker.

Efter pokern så spelade vi alla kinect där vi körde 5 kamp. Riktigt jävla skoj var det att kolla på varandra när man skulle springa, hoppa och kasta :P

Vi sa tack och god natt vid 1 tiden, skönt att vi inte hade så långt hem. Bara gå ner för deras trapp, igenom korridoren och sen upp för våran trapp så var vi hemma :D

I dag är vi riktigt pigga, hörde 1 maj tågen som gick förbi och spelade. Har precis fått i mig lite mat så nu ska vi strax åka ut till sköldinge då vi tänkte ta ut mustangen på en åktur :)

Har ni haft en bra valborg? Jag hoppas det ialla fall :)
/M

Dagens citat