So nice

 
 
 
 
 
 

Känner mig vissen

Kände mig vissen i morse så det fick bli sovmorgon. Det vart ju dock inte bättre av att de började köra men en lövblås utanför fönstret vid 7 tiden :(
 
Sitter i soffan och myser framför teven med dagens 2:a kopp teé ihop om att känna mig lite bättre. Skippar gymmet i dag och laddar batterierna i stället. Känner att jag har någon liten förkylning som ligger i kroppen men skiten vägrar ju att bryta ut.
 
Sjukt irriterande, bättre att bli dyngsjuk så man sen kan bli frisk istället för att gå och va små hängig. Hade ju hoppats att efter lördagens utgång med snack ute i kylan skulle kunna skynda på processen men inte då.
 
När jag ändå känner mig negativ och tvär så fick jag inte jobbet jag sökte i nyköping. Skit men va fan det är bara att fortsätta leta vidare och kämpa.
/M
 

Dagens citat

 
 

Reflex - ocoolt men räddar liv

Det är mörkt på morgonen och det blir mörkt tidigt på kvällen. Flera gånger när jag har åkt till gymmet på kvällaren ser man folk som är ute och promenerar. Marioteten utav de har glömt en väldigt viktig sak, nämligen reflex.
 
Även fast bilarna inte kör fort inne i sammhället så är det svårt att upptäcka en gångtrafikant utan reflex tidigt. Speciellt då många ställen inte är så bra upplysta.
 
Visst det är inte "coolt" att bära reflex som tonåring/ung vuxen men jag är hellre ocool och bär reflex då det kan rädda mitt liv när jag går ute i mörkret.
 
Jag har sätt många vuxna som går med sina barnoch ingen utav de har reflexer! Om man verkligen älskar sitt barn och sitt eget liv så använder man reflex när man går i mörktet för en olycka kan hända så lätt.
 
Bara för att du ser bilen från långt håll betyder det inte att föraren ser dig på lika långt håll hur sakta och uppmärksam han/hon än är som kör. Men har du reflex på dig så gör du dig mkt synligare för bilisten och den upptäcker dig tidigare än ifall du inte skulle ha någon reflex.
 
De säger ju att häst och hundfolk är väldigt speciellt utav sig och det kan jag nog hålla med om till en viss del då jag har haft en fot i båda världarna. Men jag måste säga att hästfolken är faktisk en aninge bättre på att utrustade sina fyrbenta vänner med reflexer än vad många hundägare är.
 
Jag menar inte att man måste ha en reflexväst på sin hund men man kan ha reflex på halsbandet eller kopplet något som gör att bilisterna även uppmärksammar och ser hunden på långt avstånd. För är det svårt att se en människa i mörker utan reflex tänkt er då hur svårt det är att upptäcka en hund.
 
Bara en liten tanke så här på kvällen. Och nej jag är inte alltid så duktigt på det här med att bära reflex men jag försöker och tänker banne mig bättra mig på det. För jag älskar nämligen mitt liv och gör det jag kan för att minimera risken för att bli påkörd.
/M
 
 
 
 
 
 

Hela frysen full med köttfärs

Var ner till köttaffären förut och köpte nästan 4 kg köttfärs för 200 kr. Riktigt bra pris för nötfärs ifall jag får säga det :) Så nu är hela frysen full med med köttfärs eller okej inte hela men halva frysen.
 
Var förbi en sväng hemma hos mamma förut och tjattrade lite med henne. Nu ska jag leta efter en massa jobb att söka och sen vette tusan :P

Ska ni hitta på något skoj i dag? :)
/M
 
 
 

Det är inte inspirerande för fem öre

Vädret ute är ju inte inspirerande för fem öre. Det är kallt, grå trist och som grädden på moset så regnar det ute. Hellst utav allt vill man ju bara krypa ner under täcket så man slipper se skiten.
 
Men det kan man ju inte göra eller kan kan man men det är inte rätt. Så istället tänke jag masa mig iväg till gymmet för jag vet ju att efter att jag varit där så kan inte änns det tråkiga vädret dra ner humöret på än  :)
/M

Nu känner jag mig på topp

Varit duktigt och dammsugit hela lägenheten i dag även bakom och i soffan samt sängen. Varit och handlat lite utav sakerna vi glömde i går. Annars så har det varit en rätt seg och slö måndag.
 
Kvällen har gått rätt så långsamt, så långsamt så jag var tvungen att ta en powernap :P Men nu känner jag mig på topp efter att ha varit en sväng till gymmet och kört igenom överkroppen.
 
Känner verkligen hur jag blir mkt piggare, glada och mår så mkt bättre efter att ha varit där. Nu ska jag varva ner med två knäckemackor med ost på innan det är dags att krya ner i sängen.
/M
 

Veckans mat

 
 

How clean is your house...

I går när jag låg bakis i soffan så tittade jag på ett program från england som heter How clean is your house? Två städtanter åkte runt till folk som bodde i skit stökiga hus och hjälpte de att få ordning på oredan.
 
Alltså vissa hus var så jävla äckliga så min lägenhet framstår som klinisk ren. Men fick ialla fall ett sug efter att städa så i dag har jag noggrant dammsugat och vädrat bäddmadrassen, täckena samt kuddarna.
 
Bytte sängkläder när jag ändå var i gång så nu är sängen vädrar, nybäddad och fräsch :) Ska nu åka iväg och handla lite smått som vi glömde i går. Och sen ska jag ta och dammsuga soffan någgrant nu när jag är på städhumör :D
/M
 

Dagens citat

 
 

Frost på taken

Vaken men mer än så är det inte. En kopp the och mackor framför teven kanske kan pigga på än. Måste ha varit bra kallt i natt för det ligger frost på taken. Dags att sula om bilen till vinterdäck i veckan.

Nu var det fullt med mat igen

Större delen utav dagen har jag spenderat i soffan, bara tagit det lugnt och tittat på teve. Skrev ihop matlistan för 4 veckor framåt, sen skrev jag ihop en lite matshoppinglista också.
 
Hittade lite ork till att fixa disken samt plocka iordning i lägenheten. Vek ihop tvätten och körde igång en maskin tvätt när jag ändå var i farten.
 
När sambon kom hem från sköldinge så åkte vi direkt upp till willys för storhandlinge. Så nu är frysen/kyl/skafferiet välfyllda. Ska bara handal lite köttfärs i veckan annars så är det bara lite kompliteringshandling som behövs för de närmast veckorna.
 
Middag ligger i magen och jäser, resten utav denna söndagskväll kommer att bli lugnt. Titta på teve, mysa med karln och se över vad som ska göras i veckan som kommer.
/M
 

Pin ups are lovely

 
 
 
 

Mår lite som man förtjänar

Kvällen i går var toppen även fast vi inte vart så många som det var tänkt från början. Men vad gör det för den lilla skara vi vart hade super trevligt :)
 
Vart en tur till statt där man träffade på en hel del folk, tog en lite sväng om på dansgolvet. när klockan var drygt halv 2 kastade jag in handduken och gick hem. Det var så skönt att krypa ner i sängne brevid hjärtat som låg och sov.
 
I dag är man lite bakis och seg i kroppen, dock vaknade jag super pigg redan kl 7 på morgonen. What the fuck liksom?! Men kunde som tur var somna om så vid halv 11 klev vi upp. Min frukost/lunch fick bli en macka från subway.
 
Det var skönt att komma ut, få lite frisk luft och ta en promenad i det kalla men soliga vädret. Fick hjälpa älsklingen att kabla igång hans bil då den var lite tjurig och inte ville starta. Nu ligger jag i soffan och jäster efter att ha tryckt i mig mackan.
 
Ska skriva ihop matlistorna samt listan till storhandlingen i dag, annars så tänker jag banne mig bara ligga i soffan och glo på teve.
/M
 

 

All pretty things

 

 
 
 
 

Sneak peak på kvällens outfit

 
 

Drömmar & höst fint

Åke upp en sväng till willys och köpte lite ljung att sätta på balkongen. Göra det lite höst fint så det inte ser så tråkigt ut där ute.
 
På vägen hem svängde jag förbi mina föräldrar. Mamma höll på att baka något medelhavs bröd som jag fick smaka på. Mumma vad gott det var, käkade två skivor var när bröden var ljummet så smöret smälte.
 
Disskuterade lite angående födelsedagspressent till herrn jag bor med, vi vart dock inte så mkt klokare. Pratade om hus, kom fram till att just det huset är möjligheternas hus. Åh vad jag hoppas på att få jobb så man sen kanske kan göra verklighet utav drömmarna.
 
Men mkt ligger i framtiden men tills dess kan man ju alltid drömma, vilket jag redan har gjort lite så där omedvetet. Sen att jag drömde att det fanns en bastu i källaren som inte änns existerar på huset ja det är en anna femma :P

/M
 
 

Vaknar till solsken

Lördag och vi vaknade till solsken, vart lite mys innan vi tog oss ur sängen. Karln försvann till jobbet en sväng och själv dricker jag teé och tittar på Knight Rider. Jag verkligen älskade den serien när jag var liten nu ca 15 år senare tycker man den är så B. Men kitt bilen rockar fortfarande :P
 
Planer för dagen är bara att ta det lungt, vika lite tvätt och färdigställa matlistan. Lite senare på eftermiddagen så ska jag fixa håret och sminket. För ikväll är det nämligen fest med fin fina vänner som står på schemat. Åh som jag längtar!
 
Ska ni hitta på något skoj i dag? :)
/M
 

Dagens citat

 
 

Good Night

 
 

Kom fram till något

Matkoma delux efter kebabtallriken fick jag men ack så gott det smakade. Njutit av en stor kopp körsbärs teé och finulat på vad jag ska ha på mig i morrn kväll.
 
Efter mkt om och men så har jag kommit fram till vad jag ska ha på mig men sen är ju fråga ifall det känns rätt i morrn :D Naglarna är ny lackade, bena är rakade och len. Jag har kommit på hur sminket ska se ut och hur jag ska försöka fixa frillan.
 
Åh jag känner mig super pepp inför i morrn kväll :) Får bara hoppas att man slipper stöta på några jävla idioter i morrn kväll ifall vi får för oss att dra ut på krogen. Vill bara ha en toppen kväll och umgås med alla min fina vänner.
/M
 

Blundat ögonen en stund tillsammans

Var ner en sväng på bolaget men de hade slut på den cidern jag brukar dricka :( jaha såkan det va ibland men då får jag väl dricka desto mer rom & cola i morrn.
 
Sambon slutade tidigare i dag så han kom hem vid 13 tiden. Köpte lunch till honom och sen bäddade vi ner oss i soffa. Blädrade lite i skvallerblaskan innan vi båda blundade ögonen och vilade en stund.
 
Vi ska väl åka iväg och köpa middag lite senare, kebabtallrik från pizzeria norr. Hade ju tänke göra hemmagjord kebabtallrik men missade ju totalt att ugnen skulle var upptagen till snustillverkning i dag.
 
Nej nu ska jag mysa lite med mitt älskade hjärta :)
/M
 

Känner mig som hulken

Haha oki kanske inte som hulken men jag känner att kroppen börjar bli mkt starkare efter allt slit på gymmet. Skönt när man känner och ser lite resultat, det ger en mer motivation till att fortsätta.
 
Annars så är det fredag, ska knalla ner på stan om en liten stund. Handla lite på bolaget tills i morrn då det är fest :) Kanske hoppa in på hm och se ifall det har fått in något skoj men jag tvivlar det.
 
Sen ska jag bara rå om mig själv, kanske köpa en skvallerblaska man kan roa sig med att läsa.Dricka teé, måla naglarna och bara va. 
 
Måste försöka komma på vad jag ska ha på mig i morrn kväll :/ Det är ju inte alltid det lättast speciellt inte när man är tjej. Då har killar det mkt lättare, bara att hoppa i ett par jeans, en t-shirt och kanske en skjorta så var de klara. Själv funderar man på ifall man ska ha klänning, byxor eller kjol och vilken topp som gör sig bäst och vilka skor som matchar outfiten ^^
 
Ja sen ska vi ju inte prata om hur man ska fixa håret och sminket. Om man ska ha smycken och i så fall vilka osv osv. Haha ja listan kan göras lång när en tjej ska fixa till sig för en fest :P

/M
 
 
 

It´s in the eyes

 
 
 
 
 

Blåsig fredag

Sitter nermyst i soffan med en varm filt och väntar på att frukosten ska sjunka ner ordentligt. Sen tänker jag dra till gymmet och köra igenom kroppen.
 
Dock blir man inte så sugen på att ge sig ut när man ser hur mkt det blåser, träden svajar för fullt. Men jag får väl träna mig varm :)
 
Har ni några roliga planer för dagen/kvällen?
/M
 

Helt okej torsdag

Vaknade med känslar av att allt kändes blä men efter att ha släpat mig iväg till gymmet kändes allt bättre. Tog tag i städningen när jag kom hem sen. Fixade till mig och möte upp min kusin och L för pizza på gamla kastrullhäxorna.
 
De har fixat iordning där inne så det är lite mer raggarstuk över det hela vilket jag gillar skarpt. Pizzorna var super goda och vi alla vart proppmätta.
 
Väl hemma vart det lugnt, vilade en lite stund innan jag drog iväg till gymmet vid 17 tiden. Hade en lite genomgång utav fler maskiner med ena ledare. Fick jätte mkt beröm av honom för att jag var så lättlärd :)
 
Fixade till middag när jag kom hem, sitter nu och tar det lugnt i soffan. Ska strax ta tag och färga min utväxt som börjar komma fram. Det är inte snyggt att ha en blond utväxt till svart färgat hår, det gör nästan att man ser tunnhårig ut ^^ Och det vill man ju inte göra.
/M
 

Så där nu känns det bättre

Släpade mig iväg till gymmet förut och körde 50 min kondition och det gjorde verkligen under för mitt humör. Kännde mig mkt piggare och gladare när jag drog där ifrån.
 
Fick så mkt energi så när jag kom hem förut tog jag tag i disken och städade lägenheten innan jag hoppade in i duschen. Känner mig jävligt nöjd med mig själv nu.
 
Om drygt 1 timme ska jag möta upp min kusin och hennes ena son på kastrullhäxorna. Käka lite lunch och snacka lite skit. Var ute hos henne i går och fikade, pratade väl bort 3 timmar om hus, bilar, karlar och pengar.
 
Hoppas ni får en fortsatt bra torsdag för det sak jag se till att ha :)
/M
 
Härligt slut efter ett svettigt pass på gymmet
 
 

Blä

Känns som en riktig blä dag då jag varken har lust att göra eller hitta på något. Antar att man måste ha sådana dagar också ibland.

Dagens citat

 
 

I crave for some ink

 
 
 
 

It´s all bout the money

Kanske inte riktigt allt men det mesta i livet kretsar runt pengar. Jag och flera vänninor har många gånger disskuterat det här med pengar, ekonomi och slösande.
 
Man hör många som beklagar sig över att de inte har pengar i mitten/slutet utav månaden så att de inte har råd med mat osv. Då brukar jag atomatiskt ställa mig frågan hur det anväder pengarna och prioriterar saker.
 
De flesta utav de prioritera att lägga pengarna de har kvar efter räkningarna på cigg ifall de röker, läsk, godis och gå ut på krogen. Är det livsviktiga saker att lägga pengarna på eller skulle man kunna prioritera annorlunda?
 
Allas ekonomi ser inte lika ute, allt beror ju på ifall man har jobb, bor själv eller tillsamamns med någon. Om man har barn eller inte. Men det som alla kan göra för att se till att pengarna räcker näst intill hela månaden är att prioritera.
 
Ett bra sätt att hålla matkostnaden nere är att göra matlistor och sen försöka storhandla på ex willys. Har man långt till willys eller ica maxi kanske man kan försöka sammåka med någon vän som också ska handla.
 
Det blir faktiskt några kronor billigare att handla på willys/ica maxi än att handla den mesta maten på ex den lilla konsum butiken som ligger nära än. Behöver man kompletteringshandla något så funkar det att handla där.
 
Om du röker eller snusar och har ont om pengar kanske det är dags att överväga att åtminstonde dra ner på det. Och om man känner för att sluta så är ju det jätte bra för kroppen. Räknar man ut på ett år hur mkt man röker/snusar så är det rätt så mkt pengar som flyger iväg.
 
Det man mer kan kolla över för att spara pengar eller få de att räcka längre är att man kanske inte behöver dricka läsk, äta chips och godis flera gånger i veckan. Dels är det inte så nyttigt för kroppen men sen så kostar det också en hel del när man väl slår ut det på en månad.
 
Vi tjejer eller de flesta utav oss tycker ju om att köpa skor, smink och kläder. Och speceillt om man ska bort på fest så vill man ju gärna ha något nytt att sätta på sig. Men det kostar och det är kanske inte alltid man verkligen har råd att köpa den där toppen eller klänningen.
 
Istället för att slösa pengar då som man kanske skulle behöva lägga på något vettigare. Fråga en vän ifall du kan få låna något från henne att ha på dig. Rensa ut kläder du inte använder och sälj på div köp/sälj sidor. Där kan man även fynda "nya" kläder till bra priser.
 
Det finns mkt man kan göra för att pengarna ska räcka längre, det hela hänger bara på ifall man vill få det att funka och kanske ge upp eller dra ner på div saker.
 
Planera dina inköp vare sig det gäller mat eller kläder eller ifall det kommer till att resa bort någon stanns. Det är ialla fall så jag gör. Jag vet redan nu att jag ska till rättvik nästa sommar så jag har redan börjat spara en buffert till det.
/M
 
 

Inget är som väntans tider..eller?

Vakna till ett gråtrist blåsigt väder ute men vad ska man förvänta sig. Hösten börjar sakta med säkert gå över mot vinter :{
 
Frukosten är intagen och jag har hunnit flytta bilen till p-platsen inne på gården. Nu är det bara att sitta och vänta på att DHL ska komma och leverera vinterdäcken. Någon gång mellan 9-11 skulle de komma, inget är som väntans tider eller?

/M
 

Curls

Sambon är ute i garaget så medans han är borta har jag roat mig med att locka håret samt glo på teve. Restltatet utav lockningen vart helt okej. Funderar på att göra någon liknande frissyr på lördag då vi ska på fest. Nä nu får sambon start komma hem så vi kan dra till gymmet :)
/M
 

Colors make you happy

 
 
 
 
 

Skapligt trött

Sambons klocka ringde 4.30 för han skulle börja jobba redan kl 5 i dag. Efter att han åkte iväg hade jag svårt att somna om så halv 7 satt jag i soffan och tittade på teve.
 
Har slummrat dryt 1 timme i soffan men jag känner mig fortfarande skapligt seg. Har inga planer för dagen så tänke ta denna tisdagen som den kommer.
 
Har ni något inplanerat för denna tisdag?
/M
 

Dagens citat

 
 

Riktigt flitig i dag

Har varit så flitig så det har blivit två konditionspass på gymmet i dag. Drog ju dit i morse och sen var jag iväg en sväng i kväll med madde. Vi gick på löpbanden och tjattrade bort 45 min, dock var det mer folk nu på kvällen än vad det var i morse men det dög.
 
Annars så har jag varit iväg en sväng till flen då jag skulle möta upp emma en tjej som är hårfrissa. Hade bestämde en tid med henne så hon kunde toppa mitt hår som behövde få sig en omgång. Håret vart kanon så nu känns det fräscht igen och hon var super gullig och trevlig :)
 
Kan verkligen rekomendera er att ta kontakt med henne ifall ni vill fixa till håret. Ni kommer till hennes blogg ifall ni klickar HÄR 
 

Har precis ätit en god hallonsmoothie och ska nu bara ta det lugnt resten utav kvällen. Klcokan piper super tidigt i morrn då sambon ska börja jobba tidigare i morrn. Får se ifall man kanske går upp sammtidigt som honom.
/M
 

 
 

Veckans mat

 
 

Köttat på gymmet

Har kört ett pass på gymmet vart 40 min kondition och sen 20 min ben. Var så där lagom mör i kroppen när jag åkte där ifrån. Lungt och skönt var det på gymmet också, typ bara 7 pers som var där vid 8 snåret.
 
Väl hemma så var jag så uppe i varv så jag tog tag i disken, bytte sängkläder och körde igång en tvättmaskin. Nu ska jag ta en lite paus innan jag hoppar in i duschen för att sen dra en repa på stan.
 
Vad dagen med har att erbjuda vet jag inte riktigt. Vad ska ni roa er med i dag?
/M
 
 

En kopp te och tända ljus

 
God morgon, trött men vaken tjej som pussade sambon hejdå för en stund sen.
Nu frukost i soffan men tända ljus.

När man minst anar det så flödar matinsprationen

Mätt i magen efter att ha ätit älsklingens goda bryggargryta med potatis och sås. Åt så jag nästa vart fyrkantig så gott vart det.
 
Medan han höll på med maten så ploppade det upp maträtt efter maträtt i huvudet på mig som jag vart sugen på att äta framöver. Så medans inspiration fanns kvar och jag kom i håg allt jag var sugen på så rotade jag fram papper och penna.
 
Har hittills fått ihop 24 maträtter så det återstår bara 4 maträtter innan jag har en matlista för 4 veckor framåt :) Ibland går det super lätt att göra listorna ibland sitter man i flera dagar och tragglar med de.
 
Nu blir det teve och titta på några deckare och sen får det nog bli en kopp varm choklad :)
/M
 

Söndags brunch...?

Ligger i sängen och funderar på om det kanske är dags att gå upp. Hjärtat pratade något om igår ifall vi inte skulle köra på sultans brunch. Det vore ju inte helt fel :)
Dagens citat

 
 

HM - Give me!

 
 
 
Snygga saker från HM - Ge mig!
 
 


Make up when you´re bord

Hade lite små tråkigt förut men kände inte för att göra något direkt heller. Så istället för att sitta och uggla framför teven så sminkade jag mig. Provade lite olika tips jag snappat upp via div smink videos på youtube.
 
Sitter nu i soffan och jäser med älsklingen efter att ha tryckt i oss en varsin kebabtallrik. Tror jag ska fixa och trixa lite mer håret senare då sambon nämde något om att han skulle spela xbox.
/M
 

Lider ingen brist på plastkassar

Vi har varit iväg och handlat så nu har vi mat för en vecka framåt. Sen ska jag försöka sätta mig någon dag och skriva matlistor för en måndag framåt. Varför det vart så kort nu är för att det ska passa in med hur lönen kommer.
 
Karln stack ut till garagte när vi kom hem efter handlingen och själv roade jag mig med att packa in matvarorna. Organiserade och rensade ut ur skåpen där vi har alla torrvaror så nu hittar man lite bättre vad det är man har i skåpet.
 
När jag ändå var i gång så tog jag det lilla skåpet brevid kryddhyllan, rensade ut lite skit och fixade till så det ser snyggt och prydligt ut. Tog tag i underskåpet under torrvarorna, där har det legat en massa plastkassar, tomburkar/flaskor och en kartong med öl.
 
Tog ut de fulla ölflaskorna ur kartongen och rullade ihop alla plaskassart till så bollar och la i kartongen så det skulle bli en bättre förvaring. Tillbaks in med den i skåpte, hyllan över som nu vart tom radade jag upp ölen samt stallde in älsklingen proteinpulverpåsar så jag slipper ha de på köksbordet ^^
 
Torkade av och fixade i kryddhyllan och stallde allt i bokstavsordning :P Nu tänkte jag ta en paus innan jag ska roa mig med disken. Sen blir det nog att slöa i soffan och se ifall de finns något skoj att se på teven.
/M
 
Innan rensning
 
Efter rensning
 
Som sagt ingen brist på plastkassar i detta hushåll

Fick ju lite sovmorgon

Det vart inte så mkt sovmorgon i morse som vi brukar ta när helgen är kommen. Ryggen började strejka redan halv 9 men jag låg envist kvar i sänge. Klockan ringde vid 9, hade tänkt snooza men tio min efter klockan pipit fick jag ge upp.
 
Det vart ialla fall lite sovmorgon och mys med sambon. Fixade frulle som bestod utav stekt potatis och mackor. Nu sitter vi i soffan och myser med en varsin kopp te/kaffe. Utanför är det riktigt grå ruggit höstväder, vi ska dock bege oss ut i det snart då vi ska iväg och storhandla.
 
Lyckades gnugga geniknölarna i går så jag fick ihop en veckas matlista och samtidigt använda så mkt ur frysen som möjligt. Det var inte det lättaste och det är väl ingen jätte inspirerande matlista för veckan men huvudsaken är att det är maträtter som vi tycker om.

/M
 
 

Älskar hennes videos

 
 
 
 
 
 
 

Och där kom huvudvärken som ett brev på posten

Thai resturangen hade stängt så istället fick det bli sallad på CL vilket inte smakade fy skam ;) Vi snackade lite skit och tittade på folk.
 
Efter lunch åkte vi ner i villa området i värmbol då natha skulle köpa en låda med gosedjur utav en tjej. Sen vart det vidare till överskottsmarknade men hittade inget som föll mig i smaken.
 
Kollade igenom lite klädaffärer sen innan vi begav oss hem. En hemsk huvudvärk smög sig på mig när vi var nere på stan så nu du får det bli soffan en stund. Fixade disken på en gång när jag kom hem så man kan slappna av och inte behöva känna att man måste ta hand om den sen.
 
Kvällen kommer bli lung, ska bara vara hemma och mysa med min sambo som inte helelr känner sig helt kry. Tror vi båda behöver en riktigt slappar kväll i soffan och bara rå om varandra.
/M
 

Känner mig inte riktigt hundra

I går kväll vart det ett skönt gympass då jag tränade igenom hela kroppen. Det börjar kännas lite smått att den börjar bli fastare. Skönt att se att änns slit faktiskt ger lite utdelning.
 
Tycker faktisk jag är jävligt duktigt som gymmar minst 3 pass i veckan från att inte ha tränat alls på fler år. Har nog inte varit så här motiverad sen jag höll på med hästar och det är såååååå länge sen.
 

Dock ser det ut som att det kommer att få blir en vila från träningen denna helg då jag vaknade upp täppt och lite små hängig i morse :( Har kännt i några dagar att det är något som ligger i kroppen och stör, har inte kännt mig hundra procent bra.
 
Men 2 dagars vila kanske kan göra gott för kroppen så kanske man kan köra lite lätt kondis träning på söndag. Hoppas på det ialla fall för annars kommer jag säker bli tokig, har blivit en jävla sucker för att träna haha
 
Nog pratat om träning nu :P Ska fixa till mig så ska jag möta upp natha nere på stan för vi ska luncha. Det lutar emot thai mat vilket jag inte har något emot. Sen skulle vi kuska runt stan lite, kolla in secondhandbutiker m.m.
/M
 

Eye candy

 
 
 
 
 

Dagens citat

 
 

Hot knickers

 
 
 
 
 
Bubbleroom/Sivletto/HM/Kappahl

Lite smått & gott

Åkte ju till grannkommun för att kolla in en inredningsaffär. Det fanns en hel del fin och jag kom där ifrån men en söt lite låda typ som man hänger på väggen.  Det ska användas för att ha räkningarna i så man slipper ha de hängandes på kylskåpsdörren :P
 
Tog svängen förbi rusta sen och de har börjat plocka fram en massa julpynt. Tittade jätte fina julgranskulor formade som ugglor som jag inte kunde låta bli att köpa. Tänkte hänga de i vardagsrummsfönstrena sen när julen börjar närma sig :)
 
Annars så händer det inte så mkt. Har roat mig med att diska, du ska det bli en sväng med snabeldraken och sen vika lite tvätt.
 
Måste klura ut en matlista för nästa vecka då vi ska åka och handla på söndag. Bäst att gnugga geniknölarna och komma på lite god mat.
/M
 

 

Förstår mig inte riktigt på konceptet

God morgon! Regnet härjar denna torsdag men inte hänger jag läpp för det. Mamma och jag ska göra en lite roadtrip till grannkommun och kolla in en inredningsaffär.
 
Tittade på Ink master i går och jag förstår verklign inte konceptet med det hela. Jo alltså de ska tävla om vem som är grymast tatuerare. Men jag tycker hela konceptet att göra en tatuering på en viss tid som skapar tidspress inte är bra.
 
Tycker risken ökar då att tatueringen inte blir bra. Jag hade väl tyckt hela det här programmet hade varit helt okej om de inte hade tatuerat på levande människor som måste leva men dessa motiv. Visst "kunderna" får ju välja motiven de vill ha men nä det känns inte rätt att de ska ha tidspress på sig.
 
Men då kanske flera säger att ja men när man går till en tatueringsstudio så har de julite tidspress på sig också. Mjo men oftast så brukar tatuerare boka in en sådan lång tid han behöver efter vad det är för motiv han ska göra. Sen kanske man inte alltid för alt i en sittning utan gör flera sittningar vilket de inte får göra i master ink.
 
I går skulle de göra cover ups vilket kan vara en jävla utmaning, alltså tatuera över en gamal tatuerng och gömma den men en ny. En utav killarna som tävlade skickade hem sin "kund" då han kände att han inte kunde göra en bra cover up på killens tatueringar då han hade flera utsprida över armen som han ville bli av med.
 

Han åkte ur tävlingen då han inte gjorde någon tatuering. Men jag tycker det var starkt och rätt gjort utav honom att skicka hem sin "kund". Han kände inte att han kunde göra en bra cover up och ville inte göra en halvtaskig, high five för honom! Vem fan vill ha en taskig och halvdålig cover ups, då har man ju misslyckats med målet att få en schysst tatuering som tänker de gamla fula.
 
Nej jag kommer hädan efter att dissa det programet. Han lätt kunnat tittat på det ifall de hade tatuerat på dött skin, för då gör det ju inget ifall de tävlar på tid och tatueringen inte blir så bra. Det är ju ingen som kommer behöva bära runt på det konstverket.
 
Jag menar nu inte att de tävlande är dåliga som tatuerare det tycker jag absolut inte för de konstvärken jag han se utav de var jävligt snygga. Tycket bra inte om idén att de ska tävla på tid och göra konstvärken på människor.
/
 

Värmen gjorde mig gott

Fy tusan vad härligt det var att va nere i badhuset. Simmade en massa längder innan jag sen kopplade av i bubbelpoolen i en sisodär 30 min. Avslutade med att basta i 20 min sen var kroppen så där härligt mjuk och avslappnad.
 
Kände mig som en helt ny människa när jag klev ut genom dörrarna till badhuset och kände den friska luften som slog emot mig. Vart duschen på en gång när jag kom hem, kletade i hårinpackning så håret ska bli lent och mjukt.
 
Dags för lunch om en lite stund sen blir det städning, lägga ut lite saker på fb köp/sälj sida. Skulle komma över en tjej på eftermiddagen och köpa ett linne av mig.
 
Det enda minuset hittills i dag var när jag var i badhhuset och satt i bubelpoolen. Det var en massa skolklasser där vilket inte gör mig något då de var lugna och skötsamma, de gick väl i 7:an och då brukar de ju inte va så stökiga. Några utav killarna hoppade ner i bubbelpoolen när jag satt där, efter ett tag började jag känna mig utstirrade av de.
 
Blängde surt tillbaka på de för att lite fint påpeka att det inte är så kul att blir utstirrad. Visst är man tatuerad brukar man få stå ut med att folk kollar en extra gång på en för att de vill se vad man har för motiv och så. Med här stirrade de inte på några tatueringar utan mer på brösten.
 
Visst vissa kanske har ett behov utav uppmärksammhet och bekräftelse från folk men jag är inte en sådan människa. Ja jag tycker om att klä mig snyggt när jag ska festa eller så men det är mer för min egen skull än för någon annans. Den ändå bekräftelsen jag vill ha ibland är från min sambo vilket han också ger mig.
/M
 
 
 
 
 
 

Bikini dags

Grå ruggit väder ute, det var nästan så jag inte vågade vicka på persienerna förut. Känner mig inte så värst pigg då jag sovit halv taskigt i natt. Konstigt nog så känner jag mig utvilad i kroppen, hur fan går det ihop?!
 
En notis till mig själv iallafall är att inte äta makrill innan jag går och lägger mig. Sover som en kratta och drömmer sjuka drömmar.
 
Frukosten är intagen och nu ska jag leta upp bikinin för jag ska åka till badhuset och simma några längder. Sen blir det att plaska i bubbelpoolen för att avsluta med ett besök i bastund :)

/M
 

it´s like sugar

 
 
 
 
 
 

Dagens citat

 

En fet klapp på axeln

En trött och nyduschad tjej har precis sjunkit ner i soffan och är jävligt njöd med att hon tog sig till gymmet. En fet klapp på axel till mig själv som lyckades ta mig i väg.
 
Det vart mest kondis och lite ben träning i dag, kände att det räcker då jag inte riktigt känner mig hundra i kroppen. Lycko känsla i kroppen efter att ha varit på gymmet går inte att beskriva förutom att man känner sig så sjukt nöjd med sig själv.
 

Godiset har jag lyckats hålla mig borta ifrån i lite mer än 2½ vecka och läsken dricks det nästan ingen ting av längre. Nu ska jag bara börja att dra ner lite på matportionerna, äta långsammare så man verkligen hinner känna när man börjar bli mätt.
 
 
Men på tal om mat så ska jag ta en knäckemacka och makrillsfilé i tomatsås och ett stort glas vatten sen blir det sängen för min del.
Natti natti :)
/M
 
 
 

Glitter & huvudvärk

Efter att ha gått igenom alla korgar som vi har i två olika bokyllor så vart det en stor ica påse men skit som jag kunde kasta. Mesta delen var en massa onödiga papper som man har sammlat på hög.
 
Sambon kom hem tidigare från jobbet så medans han började med maten vid 3 tiden så tog jag mig an diskbärgen som jag har blundat för större delen utan dagen.
 
Huvudvärken kom smygandes redan när jag var ute på promenad med sophia och inte vart det bättre efter middagen. Vart till att vila en stund, det och mycket vatten gör att det börjar kännas bättre. Tror dock det fårn bli en alvedon om någon timme för inte tänker jag låte lite huvudvärk stoppa mig från att dra till gymmet sen.
 
Vart lite rast lös nu efter att ha vilat så jag har filat och målat tångalarna så de ser tjusiga ut. Fick bli en fransk pedikyr med en liten twist av en glitter rand. Resultatet vart helt okej, inte så många som ska titta på mina tånaglar precis haha
 
Nu blir det att sappa på teve, kicka runt på nätet efter julklapps inspiration samt tagga till inför gympasset senare ikväll. Hur ska ni spenderar eran tisdagskväll?
/M
 
 

Frisk luft i i håret & lungorna

Hann städa igenom ena bokhyllan med korgar innan sophia lurade ut mig på en promenad. Tog en halv lång runda runt mekonomen med hundarna. Det var skönt att komma ut och få lite frisk luft i lungorna.
 
Båda hundarna hade energi till tusen, tänke om än annan kunde ha bara en gnutta utav deras energi fan vad saker man skulle får gjort då. Men nu ska jag käka lite lunch innan jag fortsätter med mitt plock och städande.
 
Bäst att passa på när man har fått suget på att städa :P
/M
 
 
 

I want to hear that buzz from the needle

 
 
 
 
 
 
 

Vad gör det om 100 år

Hade stallt klockan på tjugo över 7 men dissade tydligen det larmet och sov vidare i 30 min. Men vad gör det om 100 år, tanke var ju bara att jag skulle komma upp i skaplig tid.
 
Men när man tittar ut på vädret så skulle man vilja krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet. Så roligt väder var det ute i dag. Grått, råkallt med en stänk av regn precis vad jag har längtat efter eller inte ^^
 
Det får bli en inne idag och fixa lite i lägenheten. Rensa i korgarna som står i ena hyllan, det brukar bli en tidens till att man kastar ner en massa bra ha skit i de korgarna. Kanske ta och pyssla om sig själv och peppa sig innför gympasset i kväll.
/M
 
 

Balsan för själen

 
 
 
 
Middagen är avklarad och sambon ute i garaget vilket betyder egentid. Det ska njutas med en massa
tända ljus, mysa ner mig under en filt, läsa en skvallerblaska och njuta utav ett glas vin
 
 

Veckans mat

 
 

Saknar värmen

 
 


Mörkt som natten

Ja det var det verkligen när jag klev upp 20 min efter att sambon drog till jobbet förut i morse. Då var klockan några minuter över 7 och mörkt som natten ute.
 
Myste ner mig i soffan med frukost och några tända ljus framför teven. Lyckades inte vakna till liv så tog en lite powernap iställe och nu är jag betydligt piggare.
 
Vädret ute är väl igen direkt höjdare, det är grå trist ute och så ser det ut att vara rå kallt med lite duggregn. Man blir ju inte det minsta sugen på att gå ut.
 
Men ska nog trotsa vädret lite senare och ta en sväng på stan, kolla i lite klädaffäre och så ska jag hämta ut ett paket.

/M
 
 

Dagens citat

 
 

Här ska det slöas för fullt!

Det har varit full fart i dag men nu så är allt avklarta som jag skulle göra i dag. Disken står i stället och torkar, första maskinen tvätt är upphängd. Bara två masiken kvar var av den enda körs för full muggar.
 
Har hunnti med att städa av lägenheten, fick även ett tyck och torkade av golven så nu luktar det verkligen nystädat.Det ändå som slår doften av en nystäda lägenhet är nog doften av nybakat bullar eller någon god paj.
 
Sitter nu nyduschad i soffan och slöar framför teven och det ända måste som finns kvar i dag är att fixa middag sen. Passade på att köra lite hemma spa när jag ändå skulle duscha. Skrubbade rent kroppen från dödahudceller, gjort hårinpackning, skrubbat ansiktet, smörjt in kroppen från topp till tå så nu är jag nästan lika len som en bebis :D
 
Nä fan kan inte karl ta och komma hem från garaget snart för magen kurrar efter mat.
/M
 
 
 

Gå in och läs detta!

Jag tycker att alla ni som kickar in på min blogg och har hjärtat på rätt plast ska gå in på Sailor Jo`s blogg. Här är en direkt länk till inlägge jag vill att ni ska läsa Lilla Sophie . Det handlar om Sophie som kämpade mot bröstcancer med som tyvärr inte vann kampen utan efterlämade sig en sambo, son, familj och många vänner.
 
Gå in och läs inlägget och se hur just du kan hjälpa männsikor som sophie som drabbats utan denna hemska sjukdom. Gör som jag och hjälpt till för man vet aldrig om man själv eller någon närstående kommer att drabbas en dag.
 
/M
 

Svettig brud

Är helt slut och genom svettig efter ett 40 min konditions pass på gymmet. Men jävlar vad duktig man känner sig :) Ska ta tag i städningen nu så den blir gjord så man kan släppa sen haha.


Fin söndag trots regn väder

Sovmorgon vart det i dag med och så har vi legat och myst. Det är sånt som verkligen laddar batterierna och gör så man orkar med veckorna, även för en annan som är arbetslös.
 
Älsklingen min tog en titt på elementen, pillade lite på de med en tång tror jag ^^ och vips så avger de äntligen värme. Tydligen termostaten som har varit kärv och det är därför det har varit så kallt i lägenheten. könt att det är fixat för då behöver jag inte gå ner till hyresvärden i morrn angående värme problemet vi hade.
 
Frukosten är intagen och ska få sjunka ner lite innan jag drar iväg till gymmet och kör lite kondis. Sen ska lägenheten städas av, disken ska tas hand om och så ska jag köra några maskiner tvätt.
 
Det är väl på ett ungefär så jag ska spendera min söndag. Hur ska ni spendera eran dag? :)
/M
 
 
 
 

Inte som alla andra

Många spenderar sin lördagskväll med att sitta och förfesta för att sen dra ut på krogen men inte jag. Sambon och jag svidade om och drog till gymmet för 1½ timme sen för att köra igenom kroppen.
 
Nu sitter jag ny duschad nerbäddad i soffan och känner hur träningvärken sakta men säkert börjar smyga sig på, lovely!
 
Tror det blir att köra ett konditions passa i morrn, måste ju se till att få upp flåset. Någon dag framöver så funderar jag på att dra till badhuset. Simma några längder, bada lite bubbelpool och sen sitta i bastun och njuta av värmen.
/M
 
 

Tävling! Deathly Cute

 
 
Hej! Jag är med och tävlar om ett valfritt smycke från Deathly Cute . Om ni vill vara med och tävla i denna fantastiska tävling så ska ni går in på PilsnerDoris blogg för att se hur du ska gå till väga!
 
 
 
 
 
 
 

Recept - Pasta alá Kim

Ca 4 portioner

Du behöver :
Makaroner - spelar ingen roll vilken sort utan ta den sorten du tycker om
3-4 schalottenlök
3 paket bacon
1 kruka persilja
1-2 dl parmesan ost
lite svart peppar
 
1. Klipp ner bacona och knaper stek de i en panna. Häll av de i ett durkslag/sil så det mesta flottet rinner av.
2. Koka makaronerna enligt anvisning på paketet.
3. Fin hacka schalottenlök, persilja och riv parmesanosten.
4. Häll av vatten från makaronerna och höll i de i en skål där du sen blandar ner bacona, löken och persiljan. Smaka av med lite svartpeppar.
5. Till servering så toppar du men lite parmesanost. "Sallade" är god att äta både varm som kall.
 
 
 

Nya byxorna & klänningen

Här kommer några bilder på de nya byxorna & klänningen.
 
 
 
 
 
 

Prinsessa

Har sovit som en prinsessa i natt. Ligger kvar och drar mig i sängen medans min underbara sambon hållet på med disken. Så Jävla underbar han är <3

Dagens citat

 


Moffar dag

I dag har jag haft en moffar dag och unnat mig lite onyttigt med ack så goda saker. Det vart thai buffe till lunch, kebabtallrik till middag och som efterrätt vart det marängsviss och fanta.
 
Visst det är välinte super uper onyttigt men jag tycker att man måste få unna sig någon gång ibland. Dessutom så kör jag ju flitigt på gymmet nu så då känns det lixom lite mer tillåtet :P
 
Har dock hållt mig ifrån godis och speciellt choklad som jag verkligen är en sucker för. Tänker fortsätta hålla mig ifrån det till man verkligen känner att man har sockersuget under kontroll. Så jag har så pass mkt kontroll att man kan unna sig 2-3 bitar choklad utan att det slutar med att man moffar i sig en hel chokladkaka.
 
Tittade nyss klart på Rizzoli & Isles och nu glor jag på Grimm, rikigt bra serie som går på kanal 6.
/M
 

Skönt att va hemma

Vädret var ju allt annat än roligt i morse, det har varit så kallt i natt att jag var tvungen att skrapa rutorna på bilen :(
Men resan till nyköping gick bra, tog inte så lång tid som jag trodde det skulle göra.
 
Träffade chefen för kliniken där jag hade sökt jobb och har var super trevlig. Kliniken var rikigt mysig och nästan hemtrevligt om man nu kan känna så för en tandvårdsklinik :)
 
Jag tycker anställningsintervjun gick bra, fick ialla fall en positivkänsla av det. Ska få ett svar om 2-3 veckor om hur det blir. Men jag hoppas verkligen att jag får jobbet för jag trivdes jätte bra där.
 
Efter intervjun så tog franken och jag en sväng på stan, käkade thai buffe till lunch vilket smakade jätte bra. Drog tillbaks till stan och hämtade ut mina två paket som hade kommit.
 
Nu har jag landat hemma och det första jag gjorde när jag kom hem var att slita upp paketen för att se vad som gömde sig i de. Var nästan som ett barn på julafton :P
 
Det var ialla fall min byxor från sivletto som hade kommit, de satt som ett smäck :) I det andra paketet så var det min klänning från Sweet Sandy som jag hade vunnit :)
 
Ska ta bild på sakerna i morr så får ni se de. Nu ska jag ta en lite powernap innan mitt hjärta kommer hem.
Trevlig fredag på er alla!
/M
 

Hello darling

 
 
 
 
 
 

Disigt, kallt och en smula nervös

Har lyckats sovit någorlunda bra i natt, känner mig ju utvilad så det är ju bra. Nu har man vaknat och gjort sig i ordning så nu ska jag bara vänta på att kl ska blir 8.15 för sen ska jag hämta upp franken som ska vara mitt resesällskap till Nyköping.
 
Ute är det svin kallt, frost på bilrutorna och disigt. Yes var det tvungen att bli snorkallt när jag ska åka till nyköping i dag på anställningsintervju?! Jag vill ha en fet sol i stället eller jag kan nöja mig med några plusgrader i stället för det vi har nu.
 
Nej sammla ihop allt jag ska ha så jag är redo, fan jag kommer ju vara som ett darrande asplöv innan jag kommer fram. Men det är väl bra att man är lite nervös och inte allt för självsäker. Bara vara sig själv man vinner inte ting på att låssas vara någon annan.

/M
 
 

Slutkörd med på ett bra sätt

När sambon drog iväg till garaget så glode jag på lite teve sen vart ögonlocken bly tunga så det vart en power nap. Vakande lagom som djurakuten på tv 3 började så tittade på det medans jag taggade till för att åka till gymmet.
 
Har nyss kommit hem från gymmet och känner mig helt slut körd med på ett bra sätt. Man känner sig så där härligt trött i kroppen då man vet att man verkligen har gjort något.
 
Duschen är passerad och en knäckemacka med makrill i tomatsås ligger och mättar magen. Ska kolla lite på teve innan det blir sänge för att få några timmars sömn.
 
Hoppas verkligen att jag kan sova gott i natt för i morrn ska jag på anställningsintervju och jag börjar redan nu bli lite nervös ^^  Jag hoppas verkligen jag kan ro det här jobbet i land. Kan inte ni vara snälla och hålla tummarna för mig i morrn, det vore guld värt!

/M
 

Posten kommer inte bara med räkningar och reklam

Som överskriften säger så är det inte alltid räknigar och reklam som trillar ner i brevlådan. I dag så trillade ett paket med min örhängen ner som jag vann i tävlingen som Betty Bones hade på sin blogg.
 
Dessa underbara örhängen kommer från deathly cute och de är perfekta att piffa till både vardags outfiten samt party outfiten.
 
I övrigt så var jag på en trevlig frukost fika på sultans med madde, vi snackade bort 1½ timme i vanlig ordning. Väl hemma vart det att kolla mailen, läsa bloggar samt skicka iväg en massa arbetsansökningar.
 
Har sen roat mig med att diska och plocka iordninge här hemma, bara dammsugningen kvar. Ska ner på stan sen och träffa en tjej som ska köpa en tröja av mig. Ska även fixa andra saker när jag ändå är nere på stan.
 
Åh i går så beställde jag en del utav älsklingen julklapp/födelsedagepresen, har inte rikigt bestämde om han ska få det i julklapp eller födelsedagspresent ^^  Kan dock inte skriva ut va det är då han brukar titta in och läsa, vill ju att det ska va hemligt tills det är dags att öppna paketet ;)
 
/M
 
 
 
 
 

Old school charm

 
 
 
 

Trött mössa

Japp det är jag det. Ändå har jag sovit okej, haft lite skumma drömmar. Ibland undrar man hur man får ihop det :P Nej dags för frukost fika med bästa grannen på sultans. Vi hörs!

Dagens citat

 
 

75 frågor, 75 svar

1. Hur gammal är du om fem år?
Jag är 30 år. Shit är det dags att börja få ålders noja snart ^^
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
 
Min sambo.

3. Hur lång är du?
ca.170 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Tror det var Red riding hood and the huntsman.

5. Vem ringde du senast?
Min tatuerare.

6. Vem ringde dig senast?
Micke en killkompis.

7. Hur löd det senaste sms:et du fick och vad stog det?
"Hej har tagit hem handskar åt dit kram monica"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Föredrar sms men är det viktiga saker så ringer jag.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Sambos

10. När såg du senast din mamma?
För ca 3 timme sen.

11. Vilken ögonfärg har du?
Blåa

12. När vaknade du i dag?
Vakna 6.25 men gick upp 8.30

13. Vilken är din favoritlåt?
Oj, det varierar men förtillfället All i need med Within temptation.

14. Vilken är din favoritplats?
Ute på landet elller i jänkaren.

15. Vilken plats föredrar du minst?
Arbetsförmedlingen.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Då har jag fast jobb, hus på landet med stort garage fullt med gamla bilar. Två barn och hund att hålla reda på :)

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Mörkret.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
När K visade bilder på uppstppade djur som såg ut som hej kom och hjälp mig..

19. Hur stor är din säng?
180 cm

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Äger en bärbar dator och stationär men det har mina föräldrar hemma hos sig.

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Trosor.

22. Hur många kuddar har du i sängen?
Fyra, K har två och så har jag två.

23. Hur många landskap har du bott i?
Ett.

24. Vilka städer har du bott i?
Katrineholm.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor inomhus, ibland barfota på sommare. Skor utomhus.

26. Är du social?
Ja det är jag. Men det är skönt att va för sig själv ibland också.

27. Vilken är din favoritglass?
Ben & Jerrys Fairly nuts

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Fruktsallad med kolagrädde.

29. Tycker du om kinamat?
Det är gott men det får inte bli för ofta.

30. Tycker du om kaffe?
Absolut INTE. Som svärfar säger, jag är inte vuxen än haha!

31. Vad dricker du till frukost?
Vatten eller juice.

32. Sover du på någon särskild sida?                                                                                                     Höger sida är nog favoriten att somna och sova på.

33. Kan du spela poker?
Njaa sådär.

34. Tycker du om att mysa/kela?
Ja det är myyysigt.

35. Är du en beroendemänniska?
Nej, visst kan det va svårt att motstå godis ibland. Men brukar lyckas stå emot ifall jag verkligen vill.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Ja, två gamla klasskompisar.

37. Vill du ha barn?
Ja det vill jag :)

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska och lite spanska.

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja, en gång.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet, helst med klart vatten så man ser ner till havsbotten.

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder, heminrednings prylar och min sambo.

42. Äger du dyrbara smycken?
Ja, ett halsband, 2 armband och en ring.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Hart of Dixie, suburgatory och cougar town!

44. Kan du rulla med tungan?
Nej

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Oj det vet ja inte.

46. Sover du med gosedjur?
Nej.

47. Vad har du för ringsignal?
Dropkick murphys - shipping up to boston

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja det har jag, de ligger i en lite låda.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Ketchupflaskan .

50. Flirtar du mycket?
Nej det gör jag inte.

51. Kan du byta olja på bilen?
Om någon pratar mig igenom det.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nope, hoppas inte på att få det heller.

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Någon svensk deckare, kommer dock inte ihåg vad det heter.

54. Läser du dagstidningen?
Ibland.

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej.

56. Dansar du i bilen?
Haha ibland.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Det måsta ha varit Rockklassiker.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Adressen till sivletto.

59. När var du i kyrkan senast?
Det var förra året när Theo döptes.

60. Vem är din favoritlärare på högstadiet?
Öhm.....

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
En natt och gör aldrig om det. Sover hellre i en bil!

62. Vad hatar du?
Folk som ska lägga sig i andras liv och tror de vet allt om än. Idioter som våldtar eller gör andra grova brott.

63. Vad lyssnar du på just nu?
Ljudet från K:s spel på xbox:et

64. Har du varit med i tidningen?
Ja, några gånger.

65. Vad är det konstigaste du ätit?
Oj det vet jag inte ^^

66. Vad ska du göra nästa sommar?
Åka på CCW.

67. Vad är det för färg på din tandborste?
Baby rosa.

68. Vad tänder du på hos det motsatta könet?
Ögon, kroppsform och utstrålningen.

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Mamma, hon har de bästa svaren och råden.

70. Har du någon piercing?
Japp, 3 st. Hade 5 förut.

71. Din största vinst?
500 kr tror jag det var på premieobligationer

72. Civilstånd?
Förlovad med K.

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Hemnet, fb, hotmai och så läser väldigt mycket bloggar så kan inte namnge allt och alla.

74. Är du fåfäng?
Ja lite ibland.

75. Ångrar du någonting du gjort?
Nej det gör jag inte för alla val man gjort har format mig till den jag är i dag.

 

 


Härlig låt med Taylor Swift

 
 
 

Så kan det bli

Skickade ju efter ett par byxor från sivletto i går och i dag så kunde jag hämta ut pakete. Dock så var byxorna lite för små så det blir till att skicka tillbaka de och ta en storlek större. Det är kruxet när man skickar efter att det är lite som ett lotter i ^^
 
Men jag ska ju endå ner på stan sen då jag ska till af så då kan jag passa på att skicka iväg de så jag får hem det andra paret så fort som möjligt.
 
Nä fixa lite lunch och sen är det dags att dra igen :)
/M
 
 

Jag vann!

Sweet sandy hade en tväling på fb för flera veckor sen som jag var med i. Sen i går när jag var inne på fb och kollade lite mail så hade jag fått ett från en tjej som grattade mig till klänningen som jag vann.
 
Vart konfundersam och trodde hon hade skickat mailet fel då man oftast brukar skriva mail när man har vunnit en budgivning på saker på fb köp/sälj sidor. Skrev att det nog inte var jag och fick svarat ett det var ju tråkigt och så nämde hon att det var en klänning från just sweet sandy.
 
Klickade mig snabbt in på deras sida och såg att de hade skrivit ut vinnare utav tävligen som var JAG! Hade ju helt glömt bort deras tävling. Så i går skickade jag ett mail till de för att kolla ifall det stämmde och mkt riktigt så gjorde det :)
 
Så jag ska få välja en valfri klänning från märket Hell Bunny, så jag har valt denna snygga klänning så nu hoppas jag bara på att den finns kvar i min storlek. Fatta hur jävla glad jag är :)
 

Redan halvvägs igenom

Onsdag och redan halvvägs igenom denna veckan. Vad fort de går, insåg precis att det är drygt 7 veckor kvar innan älsklingen fyller 25. Sen så är det bara 2½ månad kvar innan det är jul! Visst vill jag ha ju men jag vill inte ha kylan och snön som vi brukar få med på köpet.
 
Nog om det, för i dag har solen tagit sig fram så smått :) Låg i sängen förut och övervägde ifall jag skulle åka till gymmet men kom fram till att ha en vilodag i dag. Började ju känna av halsen i går (bättre i dag) så då är det bättre att ta det lugn och inte vara dumdristig. Ska ju ändå iväg och träna i morrn och på lördag så en eller två vilodagar är nog bara bra för min stackars otränade kropp ^^
 

Ska roa mig men att gå ner till af i dag då jag har ett möte inbokat hos de. Hoppas det kommer flyta på lika smidigt som de senaste gångerna. Har ju rätt så bra nyheter som de borde tycka om :)
 
Har ni några roliga planer för i dag? :)
/M
 
 

Han är snäll han

Medans jag for runt och baka, städa samt tvätta så hann jag även ringa och boka in en tid hos min tatuerare. Jag ska fylla i mina blommor jag har på skulderbladet då det har tappat färg och så ser de ännu dassigare ut nu när armen är nygaddad.
 
När jag ändå var igång och bokade tid så fixade jag även en tid till min kusin då hon vill tatuera över en gadd som ger dåliga vibbar. Efter som hon jobbar långa dagar i nyköping och min tatuerare är i norrköping så skulle det blir svårt att göra det en vardag.
 
Men så snäll som min taterare är så offrade han en utav sina lediga lördagar för att gadda oss. Så den 3 november är det dags att höra surret från tateringsnålen.
 
Nej nu ska jag försöka tagga till lite innan det är dags att åka till gymmet och vara flitig :)
/M
 

Med lite power king i kroppen så får man en gnutta energi

Åkte hem till mamma förut i dag och hämtade 3 jätte fina kökshanddukar som hon hade sytt till mig i samma tyg som förklädet.
 
Vi åkte sen upp till willys för att handla lite då jag fick för mig att jag skulle vilja baka bullarn någon dag framöver. Sen när jag kom hem tog jag tag i disken, käkade lunch och njöt utav en kall power king till hem till gården.
 
När det var slut så kände jag för att baka bullar så jag slängde ihop bulldegen och medans den stod och jäste så strök jag lite kläder som jag tänkte lägga ut på köp/sälj på fb.
 
Bakade ut bullarna och så skulle de ju jäsa igen så då passade jag på att slänga i en maskin tvätt samt dammsuga av lägenheten. Var klar lagom som bullarna skulle penslas och sen in i ugnen.
 
Nu ligger det ca 30-35 st bullar och svalnar på bakgaller som jag sen ska lägga ner i påsar. Var tvungen och provsmaka en och de var super goda :)
 
Ta en lite paus innan det är dags att fixa middag så den är klar när min hungriga karl kommer hem :D
/M
En utav de fina kökshanddukarna min mamma sydde till mig
 
Det här är bara en liten del utav alla bullar som jag bakade i dag :)
 
 

Påväg hem till mig

Dessa fina byxor är påväg hem till mig och borde dimpa ner i mitt brevinkast i slutet av denna veckan.
 
Byxorna kommer från Sivletto och heter asta dark.

Raggisar för att hålla värmen

Har suttit ner bäddad i soffan i någon timme och lyssnad på regnvädret som härjar här utanför. Raggsockorna är på för att hålla än varm då tada värmen ännu inte är påsatt >.<
 
Ska nog fixa till en andra kopp te så man får lite värme inombords. En resa till ett varmare land skulle ju inte sitta helt fel, räcker med 25 grader och sol.
 
Tisdag i dag och jag har inga direkta planer utan tänker ta dagen som den kommer. Söka lite jobb, städa ja de där typiska vardagssysslor. I kväll drar vi iväg till gymmet och tränar bort träningvärken :)
/M
 

Dagens citat

 
 

Förkläde & lockar

Vart en fika nere på stan med en vän, snackade bort drygt 1½ timme. Traskade hem till mamma sen för att hämta mitt fina förkläde som hon hade sytt klart åt mig :) Är super duper nöjd och invigde det när jag lagade middagen ikväll.
 
Fick ett infall förut i dag och köpte skumgummi rullar till håret så de har jag rullat i håret så i morrn får vi se ifall det har blivit några lockar utav det.
 
Annars så ska jag snart bege mig in i sovrummet och rensa mina lådor med kläder. Se om det är något man inte använder som man lika väl kan sälja till någon annan som vill ha det.
/M
 
 

Glad & pepp utav

 
 
 
 
 

Veckans mat

 
 

Armar som spagetti

Det var ett härligt gympass på 45 minuter där armar och mage fick sig en omgång. Så nu känns armarna som spagetti ^^
 
Åkte iväg och handlade på en gång sen, skönt att få det mesta avklarat när man endå är på språng så att säga. Fick bli pasta och tonfikssallad som jag precis har tryckt i mig, nu ska jag slänga ett lite öga på teve innan det blir duschen.
 
Ska roa mig med disken sen innan det bär av ner på stan för att ta en fika med några vänner. Kvällen ser ut att bli lugn så man kanske skulle ta och rensa och sortera garderoben. Har lixom inte fått arslet ur vagnen och gjort det på bra länge.
 
/M
 

Solig måndag

Sovit som en kratta i natt, legat och bökat runt för att hitta en skön sovställning. Det resulterade i att jag inte hade en allt för pigg sambo som åkte iväg till jobbet i morse.
 
Detser ut att kunna bli en strålande fin dag i dag då solen har tittat fram. Dock så serdet ut att vara en smula kallt ute men det är ju bara att sätta på sig ordentligt med kläder.
 
Tänkte dra till gymmet om en lite stund, köra kondis, mage och armar i dag. Sen blir det iväg och handla lite små saker som fattas för att kunna laga alla maträtter denna vecka.
 
Men nu ska jag tagga till inför gymmet! :D Ska ni hitta på något speciellt i dag?
/M
 

Så jälva sugen på

Jag är så grymt jävla sugen på sushi och det vart ju inte bättre av att jag kollade på masterchef usa där de naturligtvis tillagade sushi.
 
Hade sushi resturangen varit öppen idag så hade jag bokstaligt talat nästan sprungit ner dit och beställt en 12 bitars sushi tallrik att ta med hem men de har tråkigt nog inte öppet på söndagar :(
 
Så istället tänker jag stilla min hunger med ett paket nudlar då jag vart hungrig efter att ha plcokat i lägenheten. Typisk bakis hunger, så fort man gör något så blir man typ vårlhungrig :P
 
Har bara dammsugningen kvra med det får bli efter att jag har ätit samt kollat på morden i midsomer.
/M
 

Dagens citat

 
 

Mår ofärskämt bra

I går bar det hem till min kusin vid 17 tiden för att dricka vin och snacka skit med henne och två tjejer till. Hade en jätte trevlig kväll ute på landet. Den där flaskan vin slank ner så där lagom fort och det är länge länge sendan jag drack en hel vinare själv.
 
När vi alla hade druckit upp, fixat till oss och var så där lagom salongsberusade så körde min moster in oss till stan. Vi hamnade på nöjespalatset palladium, det var rätt så blandat ålder så det var väl helt okej.
 
Träffade på en hel del vänner som jag slog mig ner och snackade med. Vid halv tolv tiden började tröttheten och gäspningarna ta över, sen var jag galet sugen på mat. Så skickade ett mess till min sambo för att se ifall han var vaken, nykter och sugen på donken.
 
15 min senare mötte han upp mig på doken så beställde vi mat, åkte hem och käkade innan jag kröp ner i sängen och somnade som en stock.
 
I dag mår jag ofärskämt bra med tanke på att jag drack en vinare själv i går. Älsklingen min tog hand om disken medans jag fixade amerikanska pannkakor till brunch förut. Ska ta tag och städa av lägenheten sen i dag, lika bra att göra det när sambon är i garagte för då kan man lalla runt i lugn och ro :P
/M

Lite shopping & fika

Gick ner på stan förut och när jag hade kommit halvvägs så träffade jag på några vänner. Bestämde mig för att följa med de till hot and mix. Satt och snackade lite skit där medans de käkade lunch.
 
Drog ner på stan sen och kollade in hm men hittade inget jag direkt fastnade för. Kom ialla fall ut där ifrån med ett nytt rött nagellack samt en smink borste.
 
Slö tittar på teve och har målat naglarna med det nya lacket. Så fort det har torkat så ska jag fixa håret och sen sminka mig lite. Ikväll så vankas det vinkväll hemma hos min fina kusin vilket ska bli skoj :)
 
Har ni några speciella planer för kvällen?
/M
 

Lovely pin-up girls

 
 
 
 
 

Mys pys

Blev en lång sovmorgon samt lite mys med min fina.

Vi har ännu inte orkat tagit oss ur sängen men det är väl snart dags att försöka.

Sambon ska dra ut till garaget sen och själv tänkte jag ta en sväng på stan.

Få lite frisk luft samt kolla på kläder det är ju en perfekt kombination.
/M

Skämma bort mig själv

I dag har jag haft en rikigt slappar dag och bara tagit handa och skämmt bort mig själv lite extra. Tog en varm dusch, la en ansiktsmaks, körde på hårinpackning, fotinpackning så fötterna vart babyleena. Fixat naglarna, käkat super god lunch.
 
Avrundar kvällen med att tittar på deckare på teven, smuttar på en rom cola samt myser med min fina sambo. Ni får ha en fin fredagskväll mina kära vänner och läsare :)
/M
 
Dagen goda lunch, åh som jag njöt utav den
 
Ler ansiktsmask
 
Boosta kroppen med en hallonsmoothie
 
Fixade naglarna
 
Och så här vart resultatet
 

Måste testa

Laddade ner blogg appen för android mobiler och kände att jag var tvungen att testa den.

Saknar dock att man inte kan skriva eller läggs upp bilder via sms/mms längre :( Hoppas de fixar det för jag tyckte det var as smidigt som den blogg nörd jag är :P

Klipp klipp färg färg

Tittar på shear genius på teve, det är en serie där de tävlar om vem som är den bästa hårfrisören. Riktigt roligt att titta på, se alla olika frisyrer de klipper.
 
Nu ska jag fortsätta att skämma bort mig själv genom att fixa till naglarna och sen ta en liten powernap :)
/M
 

Åh det känns

Har inte så grym träningsvärk som jag befarade att jag skulle ha men det känns ändå i kroppen. Var bra mör när jag klev upp ur sängen förut i morse ^^
 
I dag har jag tänkt att ha en riktigt slappar dag och bara pyssla om mig själv. Ta ett varv på stan och kolla i lite affärer, är inte direkt ute fter något men man vet ju aldrig om man kanske kommer hem med något ;)
 
Ska in på bolaget och handla vin då det jag ska hem till min kusin i morrn, dricka lite vin och skvallra. Sen får det nog bli sushi till lunch i dag då jag har varit sugen på det i flera veckor.
 
Hur ska ni spenderar eran fredag?
/M
 
 

Dagens citat

 
 

Mör men jävlar vilken härlig känsla

Efter att vi ätit middag och sambon drog ut till garaget tok däckade jag i soffan och sov i 1 timme. Vaknade lite liv drygt en halvtimme innan det var dags att tra iväg till gymmet.
 
Vi körde styrka och man känner att man inte är i någon topp form precis. Den där styrkan och uthålligheten jag hade för  *host* 10 år sen host host* när jag höll på med hästar är som borta med vinden. Men nu är det bara att köra på och försöka komma tillbaks till den formen.
 
Vi har nu landat i soffan efter en välbehövlig dusch och ska nu bara varva ner innan det är dags att sova. Ska kolla på CSI Miami och efter det Fråga Olle. Hela kroppen är verkligen mör efter styrkepasset men jävlar vad duktig man känner sig :)
 
Hur mycket träningsvärk jag kommer vakna med i morrn vill jag inte veta haha men man får ju se det som att man har gjort någon ting rätt då :P
/M
 

Dröm shopping - Sivletto

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Rosa bandet!

Har varit iväg med mamma och handlat lite i dag. Var in på rusta och köpte hårinpackning så håret ska bli som sammet. Var upp till elgiganten då mamma behövde en ny kaffebryggare, hittade till slut en som klarade alla kriterier.
 
Avslutade vår handling med ett stopp på ica maxi innan vi åkte hem. Har precis fått i mig lite lunch och ska nu hitta ork till att ta tag i disken. Ska även förbereda maten som i dag blir fisk, potatis och sås. Sen ska jag ringa och terra franken så han vaknar då vi ska iväg till gymmet och va duktiga.
 
När mamma och jag var på ica i dag så köpt hon ett varit rosa band åt oss. Så nu tycker jag att även du ska göra det, det rosa bandet kostar inte mkt men varje lite slant gör skillnad. Alla har vi någon eller känner någgon som har blivit drabbad utav cancer. Vissa har haft turen att vinna över denna hemska sjukdom andra har inte haft samma tur.
 
Ju mer pengar vi sammlar in ju mer forskning kan det göras på denna hemska sjukdom vilket i sin tur gör att chansera blir större att vi kan rädda flera liv.
 
Du behöver inte köpa ett rosa band för att bidra till cancerfonden utan du kan köpa diverse produkter som sponsar cancerfonden. Här är några utav de produkterna du kan köpa för att sponsar kampen mot cancer!
 
 
 

Saker som gärna skulle få flytta in

Har hittat en del fina saker på Åhléns hemsida som lätt skulle kunna få flytta in hemma hos mig.
 

Singing in the rain

Vakande till en regnig torsdag och kände bara för att dratäcket över huvudet. Inte var det skönt att stiga upp ur sängen heller och känna denna råa kyla i lägenheten då värmen inte är på än :(
 
Förmiddagn kommer att bli lugn, ska bara diska och sen slappa. Ska över en sväng till min mor också. Eftermiddag blir det mer fart, ska ringa och väcka franken vid halv 2 för tanken är att vi ska träna vid 3 tiden.
 
Sen blir det ett till gym passa ikväll efter att sambon kommer hem från garaget.
 
 
Vad ska ni hitta på i dag och har ni samma tråkiga väder?
/M
 
 

I feel like superwomen

Vart ett konditions pass på gymmet och det känns i bena nu kan jag säga. Det var segt att ta sig dit men när jag väl var där så flöt tiden på.
 
Franken ringde och störde mig men det gjorde inte så mkt för vi bestämde att vi skulle köra ett träningspass i morrn. Efter gymmet åkte jag till ica där jag handlade på mig lite frukt, juice och torkad kött.
 
Han lagom hem och hänga upp nästan all tvätt då telefonen ringde. Doltnummer men för engång skull svarade jag och det är jag glad för. För nästa fredag ska jag åka till Nyköping och snurra rund då jag ska på anställningsintervju. De ringde nämligen från ena folktandvården där och tycke om mitt ansökan jag skickat till de så de ville träffa mig personligen :)
 
Fatta hur jävla gött det känns att man är med på banan igen efter att det känns som allt bara har stått stilla. Nu betyder det ju inte att jag är garanterad jobbet men det innebär att jag är med i matchen och bara det är toppen.
 
Kom dock på att jag inte hittar så där superbra i Nyköping så jag ringde franken så han och jag ska slå ihop våra blonda huvudet (japp det döljer sig en blondin under det svarta barr) och försöka leta oss fram till dit jag ska.
 
Hoppade in i duschen sen efter att jag hängt upp den sista tvätten och nu sitter jag och frossar i lite frukt. Är super glad och taggat efter att ha varit på gymmet samt fått detta positiva samtal, fan jag känner mig nästan som superwomen!
 
Ska bara slappa framför teven och sen mysa med sambon när han kommer hem från garaget. Trevlig kväll på er alla :)
/M
 

 

She´s hot

 
Micheline Pitt
 
 
 
 
 
 


Looking good while your cleaning

Var super trevlig med frukost fika med madde på sultans. Vi käkade en varsin smörgåstårtsbit och jisses vad mätta vi vart och det är jag fortfarande haha.
 
Har hunnit med att tvätta av fönstrena och då var det stårlande sol ute. Men den har försvunnit och ersatts av regn istället. Men hänger inte läpp för det för det är ju igentligen perfekt vädret för att städa och det är precis det jag ska göra.
 
Diska, dammsuga, byta sängkläder, tvätta och om orken finns så ska jag svabba av golven. Ska bara ta en lite paus innan jag kör igång. Och för att det hela ska bli lite roligare så målade jag läpparna röda för vem har sagt att man inte kan se snygg ut när man ska städa ;)
/M
 

Skruvat

Sovit illa som jag vet inte vad, känns som jag mest bara legat och skruvat mig i sängen. Men kom ialla fall upp i skaplig tid, det är ju alltid något.
 
Solen börjar smyga sig fram vilket är härligt för jag hade tänkt tvätta fönstrena i dag då de ser förjävliga ut. Men först så blir det en frukost fika på sultans med madde, mys. Sitta och titta på folk och skvallra lite.
 
Vad ska ni hitta på denna fina onsdag?
/M
 

Dagens citat

 

Happy happy

Var ju med i en utlottning av valfritt smycke från deathly cute som Betty Bones höll i. Och gissa vem som vann?! Jo jag, så jävla glad jag vart när jag såg det! Alltså det gjorde verkligen min kväll :)
 
Annars så har sambon och jag varit på gymmet, fick oss en genomgång utav maskinerna vi kommer att använda oss utav. Det var en hel del att komma ihåg, tur att vi fick "fusk" lappar att skriva på :P
 
Vart raka vägen hem sen och fixa käk, hoppade sen in och tog en lång varmdusch då jag var lite frusen. Det är vid sådanna tillfället man önskade man hade ett badkar. Men ska nog dra ner till badhuset om några veckor, simma några längder, bada bubbelpool, sitta i bastund och svettas som en tok.
 
Nu ska jag kolla på de nya avsnitten av the big bang theory, suburgatory och cougar town :) Trevlig kväll på er!
/M
 

Massa cupcakes

Var iväg förut och handlade lite på ica förut. Sen mötte jag upp mamma nere på stan, tog en sväng till tygaffären. Hittade ett jätte fint tyg med cupcakes, mamma köpte x antal meter då hon ska sy en sak åt mig :)
 
Var in på ena sportaffären och köpte ett träningsarmband att ha mobilen i när jag tränar. Sen var min underbara mor så snäll och bjöd på en varsin räkmacka från sultans. Passade på att låna hennes fönster puts maskin så i morrn eller på torsdag så ska fönstrena få sig en omgång.
 
Disken är fixan och nu ska jag bara ta det lugnt. Läsa lite bloggar, söka jobb och ladda inför träningspasset.
/M
 
Cupcakes tyg
 
Den här fina bilen stod utanför på gatan. Skulle lätt kunna tänka mig
en sådan när jag blir en gammal kärring :)

Bilder på jeansen

Här kommer några bilder på hur jeansen med hög midja ser ut på, dock är bilderna inte de bästa men ni får
åtminstonde ett hum om hur de ser ut på.
 
 
De svarta jeansen
 
 
De mörkblå jeansen
 
En bild som visar en nästan rättvis färg på de mörkblå jeansen

Regn & snorig

Grå rått väder ute och vad är inte då mer passande än en snorig näsa. Är som tur var inte så där jätte snorig än och jag hoppas att jag inte kommer bli det heller.
 
Skippade morgon träningen och laddar i stället upp inför träningen ikväll då vi ska gå igenom alla maskiner. Får hoppas de är lätta så jag kommer ihåg allt :P
 
Ska roa mig med att plocka lite här hemma idag, ta en sväng på stan med min mor och titta på tyg. Måste även iväg och kompliterings handla lite.
 
Har ringt ett samtal, hälften vunnet nu hoppas jag bara på att de ringer upp än inom en snar framtid :)
Nej en kopp tée på det här så man får upp värmen i kroppen.
/M
 

Pillat lite med designen

Fick mitt nya simkort till mobilen i dag då det jag hade har krånglat. Ni kan va lugna vänner, jag har fortfarande samma nummer!
 
Letade upp sambon träningsskor på vinden för i morrn kväll beger vi oss till gymmet, vi ska träffa vår instruktör och gå igenom masiknerna.
 
Har även suttit och pillat lite med bloggdesignen som ni kanske ser. Har bytt bakgrund och så har länklistan fyllts på med en massa bra och läsvära bloggar.
 
Nu ska jag fixa ett glas kall o´boy och sen titta på CSI NY, ska försöka gå och lägga mig i skapligt tid så jag kommer upp skapligt i morrn.
/M
 

Lite smink

Vart på gymet förut i dag och körde lite konditionsträning. Börjar lätt så det vart 45 min rask promenad/joggin på löpbandet. Lika bra att starta lugnt så kroppen inte får en chock, ska tillbaks i kväll och boka en tid med en instruktör som ska gå igenom alla masiken med mig och sambon.
 
Har hunnit med en sväng ner på stan, köpte lite smink inne på åhléns. Slog till på en gel eyeliner från maybelline samt en röd läppena. Provade eyelinern för en liten stund sen och jag älskar den!
 
Har kollat runt på AF:s hemsida på lediga jobb men inte vart man gladare för det. Men det är bara att kämpa vidare. Disken är ialla fall vaklarad så det är ju bra, ska fixa middag om en lite stund.
 
Åh lekte lite med en bild i ett fotoprogram, kanske inte värdens snyggaste men jag gillar den :)
/M
 
 

Veckans mat

 
 

1 okt 2012

Så har vi gått in i en ny månad och då passar det bra med en liten förändring. Nu är det dags att skära ner på det där godis, dricka och sockerintaget och istället öka på träningen.
 
Så nu ska jag dra på mig mina träningskläder och bege mig till gymmet och köra lite kondition då det har legat vilandes för länge! Nu kör vi nya friska tag!
/M

Dagens citat