Det har varit tyst

Ja det har varit lite tyst här inne men har inte direkt haft ork att skriva. Känns som jag har haft tio tusen andra saker att fixa med. 
 
Veckan som har gått har bestått utav jobb i vanlig ordning, det har varit full fart även fast det är semestertider. Vi var några från jobbet som var iväg och red islandshästar i tisdags efter jobbet. Det var super kul, gick som en dans även fast jag inte ridit på 10 år. Skriver mer om ridningen i ett eget inlägg. 
 
I mitten av veckan så var john och lundborg här och hämtade granarna sambon hade sågat upp i bitar. Och i morrn kommer de och hämtar granriset så snart har vi äntligen en gräsmatta igen. 
 
Skulle fixa nytt pass igår hos polisen men det visade sig att mitt pass fortfarande är gilltigt så nu ska jag bara leta fram det. Vart en fika med Madde sen på CL, snackade lite skit och tittade på när regnet öste ner. 
 
Käkade thai mat till middag då de hade grillkväll på sambons jobb. I dag var vi iväg till Sparreholm för att kolla in Fabriken som är ett mindre variant utav ullared. Sjukt jävla mkt folk så vi var bara snabbt in och kollade innan vi åkte hem. 
 
Det har regnat till och från i dag så jag har städat samt bakat citronmuffins, några fick ett ploppöverdrag. De vart riktigt goda så ska ta och baka flera i morrn. 
 
I morrn ska jag tvätta samt städa ur min bil för jag ska lämna in den på skobes på måndag för att se vad jag kan få för den. Sen på tisdag så ska vi äntligen få hämta ut våran nya bil, blir en kanon bra födelsedagspresent då jag nämligen fyller år då. 
 
 1.Reda för att åka iväg och rida. 2.Isläningen jag fick rida på, Solfari heter han. 3.Gräsmattan börja synas igen.
 3.Köpet en blomma till våran tandläkare som slutade. 4.Riktigt mörka moln innan regnet kom. 6.Citronmuffins

Tillskott i samlingen




Tjoho!

Här inne har det varit tyst i några dagar men jag har inte riktigt haft ork att skriva. 
 
I torsdags slutade jag vid lunch så jag drog till norrköping då jag hade en tatueringstid. Roger fick det stora nöjet att plåga mig då jag skulle tatuera insidan av överarmen. Linjerna gjorde inte så ont men skuggningen kändes lite mer, 2 timmar tog alltihopa. 
 
De sista 30 min var rätt så plågsamma men jäklar vad nöjd jag vart med resultatet. Bild kommer så fort svullnaden har gått ner. Min triceps ser ut att va i klass med typ arnold schwarzenegger haha. 
 
Midsommar har varit lugn, vi har varit hemma hos våra föräldrar ovh ätit mat på varsit håll. Sen har vi grillat och gottat oss med lite onyttigheter. 
 
I dag drog vi iväg till gymmet och körde ett pass. Har målat sista lagret med färg på bänken och karln är i garaget. Ska strax ta mig ner till tvättstugan och ta hand om tvättberget som väntar på mig.

Helt slut

Var en lugn dag på jobbet i går, satt mest framför datorn och skickade ut kallelser. Efter som jag satt stilla så mkt så vart mina händer iskalla och stela. 
 
Efter middagen vart det tvättstugan sen drog jag iväg till gymmet och cyklade 1 mil på spinningcykeln. Fixade faktisk milen på 31,22 min vilket jag är super nöjd med.
 
I dag har det varit ett litet högre tempo på jobbet men det är bara kul. Det har varit blandad kompott idag med lagning, undersökning och några extraktioner av tänder.
 
Nu ikväll har vi börjat flytta på högen med grenar och ris från granarna. Har även klippt ner det i mindre bitar, har bara hunnit med 1/3 utav högen. Usch jag blir helt slut bara jag tänker på det men jäklar vad skönt det kommer kännas när vi är klara och fått bort allt. 
 
Åh på tisdag efter jobbet är vi ett litet gäng som ska iväg och rida turridning på islandshästar. Det ska bli sjukt kul, har inte ridit sen jag var 16 år. 
 
 
 
 
 
 

Fantastisk underbar familj!

Helgen passerade fort lika så första arbetsdagen på den här veckan. Hoppas resten av veckan fortsätter i samma anda. 
 
Kikade runt vad det skulle kosta att hyra ett lastväxlarflak för att transportera bort alla grenar från granarna vi fällde. Det kostade en slant som vi kände att vi inte direkt ville slänga ut så vi började planera för hur många vändor vi skulle behöva köra med skåpbilen. 
 
Men jag har en kanon familj på sambons sida då hans brors ena kompis kör lastbil så han skulle låna den en helg så han kan hjälpa oss köra iväg skiten. Sen så har svärmor varit upp 2 dagar i rad och hjälpt oss flytta och sammla ihop allt ris så allt inte ligger utspritt över hela tomten. 
 
När vi var hemma hos mina föräldrar igår som frågade min mor hur många semsterdagar jag hade kvar. För hon ville nämligen åka till turkiet och mina far tycker det är en aningen för varmt där. Kände att jag inte riktigt hade råda med en utlandsresa men fantastiska som mina föräldrar är så bjuder de mig på resan.
 
Så i september så kommer jag ligga på stranden i alanya, njuta av sol och värme med min mor. Sambon avböjde att följa med då han som min far inte direkt är någon fantast utav värmen där.
 
Jag har sådan fantastisk underbar familj som hjälper oss på så många sätt och vis! Ni är verkligen guld värda!
 
 
 
 
 
 

Ohälsosam kosthållning och abstinens

Kryssningen var hur kul som helst även fast båten gungade en del. Hittade två par jeans i taxfreen som jag slog till på. Sambon hittade en snygg slips som han köpte annars så köpte vi inte med oss något speciellt hem. 
 
Kosthållningen den här helgen har definitivt inte varit den bästa, det har blivit mkt bröd, läsk och andra onyttigheter. Några drinkar slank det ner också, men va tusan det är ju inte så det händer att jag dricker. 
 
När vi kom hem till stan stannade vi till hos mina föräldrar som kom hem från rhodos (har jag för mig) igår. De var så snälla och hade köpt en väska, smink, parfym och lite annat till mig och sambon. 
 
Fick bli middag från Burger King i kväll då vi inte hade någon ork till att ställa oss vid spisen. Det ska bli skönt med en ny arbetsvecka och komma in i de vanliga rutinerna. Har faktisk lite tränings abstinens då jag inte har tränat eller varit på gymmet sen i tisdags. 
 
 

Packat o klart

Allt som ska med är packat och klart. Om drygt 1 timme styr vi bilen in mot stan sen bär det av på kryssning!

Ha en trevlig helg gott folk!

Nu var de nere

Har inte varit så aktiv hur under veckan men det har bjudits på smörgåstårta på jobbet. Har hunnit med att träna och i dag så hade vi utflykt med jobbet vid lunchtid. 
 
Åkte ner till en badplats där det bjöds på lunch, vi spelade brännboll och fikade innan vi avrundade dagen vid 15.30 tiden. Uträttade lite ärenden innan jag åkte hem. 
 
När jag kom hem så hade de varit här och plockat ner våra granar så äntligen är de nere. Sambon och jag har flyttat på en massa grenar för att skapa någon sorts ordning i kaoset. Svärmor kom förbi och hjälpte oss, höll på fram tills regnet kom.
 
Fick bli mat på burger king då vi var helt slut i kroppen och ställa sig framför spisen lockade inte. Känner att det kommer att bli tidigt i säng och att jag kommer somna så fort huvudet nuddar kudden. 
 
De närmaste veckorna/helgerna vet vi vad vi kommer roas oss med, att klippa ner grenar för att sen köra en massa vändor till tippen. 
 
så här såg det ut innan 
 
 
och så här ser det ut nu när träden är fällda, ligger ett träd längst med kortsidan 
på huset 

20140609

Lugn dag på jobbet, suttit framför datorn och gått igenom div listor. Lagade middag när vi kom hem och det gick ju så där. Mat i magen fick vi iallafall. 
 
Har fortsatt måla min bänk, sista lagret färg ska på i morrn. På tal om färg så har sambon lackat min bil på några ställen, dock svårt att få till rätt röd färg. Dels är bilden solblekt och sen är det ca 4 nyanser av röd.
 
Käkat rabarber/jodrgubbspaj med marsansås och nu glor vi på CSI. Jag känner att jag skulle behöva en riktigt lång semester på typ 2 månader och 20 tusen kronor att kunna sätta sprätt på bara sådär.
 
 
 
 

Fördelen med eget hus

Ett besök på gymmet, biltema samt frukost/lunch vart avklarat på förmiddagen. Följde med sambon till garaget för att hämta en stor plastrulle. Stannade en lite stund och snackade skit med folket som hängde där. 
 
Har grundmålat ena bänken på altan samt tvättat av båda bilarna. Började med min sen tog jag sambons bil när jag ändå var i farten. Ikväll ska sambon laga lite rost på min bil sen är det lite annat små fix innan jag lägger ut den på blocket. 
 
Sitter ute på altan och njuter av det fina vädret samt spelar lite musik. Det är en utav alla fördelar med att ha ett eget hus, att du kan spela så hög (nästan) musik du vill. Kunna öppna dörren för att gå ut och sätta dig på altan när du känner för det. 
 
Nu ska jag sluta babbla och stryka på ett lager färg till på bänken så den förhoppningsvis blir klar i dag. 
 
 

Nationaldags firande

I går så var det sverigen nationaldag och det firades med att vi grillade med några goda vänner. Som jag nämt så har det blivit som en liten tradition för några utav oss att vi samlas ihop och träffas varje nationaldag för att grilla, dricka gott och ha kul tillsammans. 
 
Vännerna från kumla kom först hem till oss så käkade vi lite lunch innan vi åkte in och handlade. Åkte sen ut till vännerna i bie där vi skulle vara dagen till ära. Barnen lekte, vi snackade skit och alla åt tills de var proppmätta. 
 
När vännerna från kumla begav sig hem vid 19 tiden fortsatte karlarna att spela teve spel så snackade madde och jag skit. Åkte in till harrys sen för att lyssna på när The johnny hootch gang spelade. Vi kom fram till att gå på krogen är banne mig inte vår sak, har helt enkelt blivit för gamla för det. 
 
Var hemma vid 1 tiden i natt så det vart en lång sovmorgon i dag. Har varit inne på biltema och ica en sväng innan det fick bli burger king till lunch. Jag mår riktigt skapligt i dag men så var det ju jag som var chafför i går så. 
 
Vi firade inte bara nationaldagen i går utan att sambon och jag har varit tillsammans i 4 år. Och så har vi varit förlovade i 3 år. Tänk vad tiden går fort när man har det bra. 
 
 
min fina älskling som ligger och solar på sin bil för ca 3 år sen.

Glasögonorm

De senaste dagarna har bestått utav jobb och sen träning. Har städat huset och sambon har fixat lite i trädgården. I dag tog jag helg redan vid lunch då mitt schema låg så bra så att det var min korta torsdag i dag. 
 
Var ner till optikern och hämtade ut mina nya glasögon som hade kommit. Trodde inte det skulle komma förens nästa vecka. Vart svängen förbi köttaffären för att köpa lite gott kött tills i morrn då vi är ett gäng vänner som ska träffas och grilla.
 
Det är en liten tradition som vi har haft i några år nu att träffas varje år för att fira nationaldagen och grilla så klart. Så i morrn bär det ut till bie där vi kommer sammanstrålar för året firande. 
 
nya brillorna 
 

Årets första

Jobbat hela dagen, hann även med att vara patien och laga två hål som jag hade. Vart skapligt bedövad i munnen, tror bedövningen satt i ca 4 timmar. 
 
Sambon höll på att fixa maten när jag kom hem, min underbara mästerkock. Tog det lugnt efter maten innan vi satte igång med våra projekt. Sambon rensade ogräs medans jag började slipa bänken som jag ska måla om. 
 
När vi var klara så bytte vi om till träningskläder och tog årets första powerwalk/joggingtur tillsammans. Det var lagom varmt/kallt ute för att träna. Bestämde oss för att vi ska försöka ta oss ut på en runda minst 3 gånger i veckan. 
 
Sovmorgon i morrn då kursen vi ska gå på förmiddagen inte börjar förens 8.30, sweet. 
 
 
 

Åh äntligen klar!

Vi kände inte för att träna i dag så det fick bli sovmorgon i stället. Efter frukost begav vi oss in till stan, jag kollade i lite affärer medans sambon fixade en sak på jobbet.
 
Tog svängen förbi svärföräldarna när vi åkte hem, snackade lite skit på verandan. Lånade en slipmaskin då jag ska måla om ena bänken ute på altan. 
 
När vi kom hem så fortsatte jag med att rensa ogräs vid plattorna. Vart äntligen klar, så jävla skönt! Sambon klippte kantgräsen och sprayade på ogräsättika på ogräsen så nu hoppas vi att det dör. 
 
Nu ikväll så har jag fägrat håret så äntligen är den fula utväxten borta. Sambon var så snäll och hjälpte vi att kladda på färg i bakhuvudet så det skulle bli bra. Har nog värdens underbaraste karl som ställer upp och gör det utan behöver övertala och tjata på honom. 
 
Snart dags för zombies, stackars stackars mina nerever men the walking dead är ju så bra. Han som spelar daryl går ju inte av för hackor.
 
Åh här kommer bilden på rötterna som sambon fick bort i går från busken vi klippte ner.