It´s time for makup

Strax dags att fixa till sig, sminket ska läggas, håret ska fixas och klänningen ska på. Jag tänker trotsa vädret och köra på högklackat i kväll, dock blir det inga 11,5 cm klackar på utan några med lite lägre klack.


Ha en trevlig nyårsafton gott folk.



Oh my good!

Patetisk, det är det perfekta ordet jag kommer på när jag ser eller hör om dig. Me sooooooooo dangerous *hoppar runt o dansar*

Hemma från laxå

I går åkte vi till laxå, först vart det ett stopp i örebro. Där mötte vi upp anje, andreas, elias och andreas kusiner. Vi käkade lunch och sen så bowlade vi. Efter det åkte vi till marieberg för lite shopping, hittade en jätte snygg rockabilly klänning på rea som fick följa med hem. Hittade också lite andra saker som fick följa med hem.

När vi var klara med shoppingen så åkte vi hem till anje, andreas och elias. Där vart det soffhäng sen försvann karlarna ner i biorummet för att fixa med något spel. Kalle kom förbi sen efter att han hade slutat jobbet. Vart lite skit snack, spotyfiesurfande och intag av lite alkoholhaltiga drycker.

Vi kom väl inte i sänge förens vid 1 tiden. Sov som en gris även fast elias tydligen hade gnällt lite innan han motvilligt hade somnat.

I dag vart det först frukos hos anje och andreas sen vid lunchtid åkte vi hem, gjorde först ett stopp på BK för hamburgare. Nu är vi hemma och sitter i soffan och bara tar det lugnt, ska dricka lite tee sen ska jag försöka spela Battlefield bad company 2 och se ifall det kanske går lite bättre denna gång.

/M

Dagarna som har varit

Lördagskvällen var det fest uppe hos victor vilket var trevligt. Vi var en lite skara som satt där uppe och drack samt snackade skit. Gick ner mot krogen efter 23 tiden men kim och jag valde att köpa mat och sen dra oss hemmåt.

Söndagen åkte vi ut tidigt till kims föräldrar för han skulle fixa lite med några garageportar. Jag åkte hem efter en stund och tog tag i lägenheten, plockade och tvättade lite.

I måndags så var det dags att återgå till jobbet men det var skönt att jobba efter några dagars ledighet. Det var relativt lugnt med tanke på att det var månaden efter julhelgen. På kvällen kom madde, chrille och charlie över på en fika. Fikade, snackade lite skit och skvallrade innan de gick hem till sig.

Tisdag i dag och det var sista jobbdagen denna vecka för min del. En utav tandläkarna var sjuka i dag så jag ringde återbud till de patienterna och sen var jag inne och assisterade hos en annan tandläkare på eftermiddagen. När jag kom hem förut ikväll så vart det pannkakor till middag sen skulle jag ta en lite power nap då jag var så trött. Det slutade men att jag sov 1 timme i soffan innan jag orkade släpa mig in i duschen.

Nu sitter jag nyduschan samt lite piggare i soffan och kollar på NCIS, dricker cola och moffar pringels chips. I morrn blir det lite sovmorgen men inte så länge för vi ska åka iväg till laxå. Ska träffa anje och andreas och kolla in deras nytillskott till familjen, lille elias.

/M

Det kommer bli helt fantastiskt

Sådär nu har jag bokat våran resa till turiket! :D Dock är det många månader kvar innan det är dags att åka men vill man få det hotellet samt åka på det datumet man vill så gäller det att vara ute i bra tid. Åh jag känner att 2011 kommer bli ett underbart år :)
/M


25 december

Lång sovmorgon sen vart det teve/dator innan jag hoppade in och tog en varm dusch. Sitter nu i soffan och slöar, har precis fixat till mig. Ska gå över till mina föräldrar sen vid 16 tiden för att äta kalkon middag och umgås. Senare på kvällen blir det att möta upp natha och sen gå hem till victor för lite fest.
/M

Glansiga ögon

Ögonen är glansiga och börjar känna av huvudvärken som beror på att jag suttit framför datorn/teven i några timmar. Inte det smartaste att sitta i flera timmar utan glajjorna ppå näsan så nu får man sota för det.

Ska strax bädda ner mig i sängen med min älskling för i morrn är det en ny dag eller rättare sagt det är redan en ny dag för kl är ju över midnatt. I dag vankas det julmiddag hemma hos mina föräldrar sen blir det lite festligheter hemma hos victor.

Men nu som sagt så blir det sängen. Hoppas ni alla har haft en trevlig jul för det har jag haft.

/M

God jul

Kom hem från forssjö för en ett tag sen, firat jul därute med kims föräldrar och bröder. Åt en massa julmat samt efterätt så nu är man proppmätt.

Öppnade våra julklappar för en liten stund sen och hjärtat vart mkt nöjd över vargen han fick. Själv fick jag en jätte grym lampa utav honom som jag har dregglat över ett tag. Mitt hjärta han är fan mig bäst!

Ska strax lära mig att spela lite battlefield bad company 2 på xbox sen blir det mys i soffan. Vid 19 tiden ikväll tittar tt över då blir det lite middag och sen kinect spelande.

Ha en fortsatt trevlig dag/kväll allesammans och god jul på er!
/M


Snart så

I dag vart det en tur ner på stan för att fika med TT och Victor på CL. Har inte sett victor sen i sommras så det var jätte kul att han kom till stan nu under jul.

Handlade lite små saker när jag var nere på stan som hårspray och sen snus åt hjärtat. Har även hunnit med att städa, göra chokladmousse samt choklad ris kakor idag. Middagen fick pizzeria norr så för.

Har nyss tittat på film, shutter island och den var helt okej. Nu blir det att dricka en kopp te och sen bädda ner sig i sängen så man är piggelin tills imorrn. Åh såg att det är bara ca 35 min kvar innan det är julafton.

Så god jul på er alla och hoppas ni får en trevlig julafton med familjen/vännerna beroende på hur ni nu firar.

/M

Nästan en heldag på stan

I går åkte jag upp till willys samt öb och handlade lite saker så man har allt hemma över helgen. Sen när alla varor var inplockade så gick jag ner på stan med madde och charlie. Vi tog en fika på CL och snackade lite skit, sen kom min mor dit vid 12 tiden. Madde gick hem så morsan och jag tog ett race på stan, köpte resårmudd till kjolen min mor ska hjälpa mig fixa till.

Mötte upp natha inne på åhlens vid halv 1, fundade en julstjärna där inne då vi inte hade någon. Gick runt och kollade i lite affärer innan vi tog en fika på CL. Sen traskade jag hem och tog tag i disken sen gick jag bort till frissan och klippte luggen. Så det vart nästan en heldag nere på stan.

Väl hemma sen så fixade jag med maten så den nästan var klar när kim kom hem. Vi käkade mat, kim pillade lite på sin nya dator som kom sen efter att vi hade fixat till oss så åkte vi ut till sköldinge för att fira min kusin.

Vart fika och lite skit snack där ute sen kollade vi på den sisat shrek filmen innan vi åkte hem till oss. Var hemma vi 22 tiden och då vart det lite data nördande innan sängen ropade på oss.

Nu ska jag strax fixa till mig då jag ska träffa victor nere på stan för en fika. Hjärtat fick bråttom till jobbet då vi båda somnade om efter att klockan hade ringt, vi vaknade 7.40. Så han flög nästan ur sängen och vips så hade han försvunit ut genom dörren.

/M

Äntligen tisdag, så jävla skönt!

Yes det är äntligen tisdag vilket innebär att min jul ledighet har börjat. Är dock bara ledig fram tills måndag då det är dags att jobba igen. Men 5 dagars ledighet är inte fy skam sen jobbar jag 2 dagar för att sen vara ledigt i 5 dagar till.

I morrn blir det en sväng ner på stan med madde och charlie. Ska kolla ifall jag hittar någon fin julstjärna att ha i våran gran sen vet man aldrig ifall det följer med något mer hem. Jag ska även åka upp och handla lite på willys och öb men det får bli tidigt i morrn vid 9 tiden i hopp om att det inte är så jätte mkt folk uppe då.

Fast nu blir det att glo på NCIS och sen topgear innan det är dags att krypa ner i sängen.
/M

Trött, frusen och kissnödig det kan inte bli så mkt bättre

Sitter i soffan mätt som gud vet inte vad efter att ha proppat i mig en jätte god tacopaj som kim fixade till middag. Jag är även frusen, trött som tusan och kissnödig. Underbar kombination men det sistnämda ska jag snart ta tag i.

Den här dagen har bestått utav jobb, åkte upp och handlade lite på willys till kvällsmaten när jag kom hem från jobbet. Trodde det skulle vara jätte mkt folk på willys men det var rätt så lugnt.

Har hunnit med att tvätta en maskin tvätt så nu är tvättkorgen halv full eller halv tom beroende på hur man ser på det hela. Tänke se ifall jag skulle kunna lyckas nå botten på den under den här veckan men risken är väl liten.

Har bara en jobbdag kvar sen är jag jul ledig fram tills nästa måndag då det blir 2 dagars arbete för att sen vara ledig ytterligare några dagar. Åh det ska bli så skönt, längtar tills på onsdag med vetskapen om att när mobil larmet går igång 6.20 så kan jag stänga av det och bara sluta ögonen igen.

Men nu ska jag se till att bli av med min kissnödighet och sen bädda ner mig i soffan och kolla på deckaren som börjar kl 21 på 4:an.

/M


En trevlig helg börjar lida mot sitt slut

I fredagskväll tittade natha, sofie och hannah över, vi drack lite och snackade skit. Sen vid elva tiden gick vi ner på krogen, mötte upp ackerman utanför san marino. Hängde där inne en bra stund och träffade lite folk, snackade skit och roade oss. Sen gick vi iväg till lilla men det var som att komma in på ett dagis så vi drog till riva istället. Hängde på nedervåninge och hade det trevligt. Jag slängde in handuken och gick hem vid halv 2 och väl hemma innanför dörren mötes jag av 3 karlar som var runda under fötterna. Hjärtat hade varit på julbord med jobbet sen hade han och två utav hans jobbarkompisar gått hem till oss för att mellan landa lite innan krogen men det kom inte så mkt längre sen. Vi kom inte säng förens vid 3 snåret då alla hade gett upp och gått hem och min sötnos var riktigt rund under fötterna.

Ett hej tycker jag endå man kan försöka klämma ur sig, det gick ju så bra till de andra.


Lördagen
vart det lång sovmorgon och någon var ordentligt bakis och jämrade sig lite. Efter lite mellan landning i soffan så åkte vi iväg och köpte en gran och sen vart det kebabtallrik till lunch. Eftermiddagen vart det soffhäng, tvättade en maskin tvätt och sen gjorde fixade vi till oss och åkte ner till bowlinghallen. Vi körde discobowling med madde, chrille, malin och dansken. Hade skit roligt även fast det inte gick så jätte bra för oss ibland att få ner kloten. När vi hade spelat klart käkade vi hamburgare sen åkte malin och dansken hem. Vi åkte hem och parkerade bilen sen gick vi över till madde och chrille när de kom hem efter att ha hemmtat charlie. Kollade på teve, slöade och snackade skit innan vi gick hem vid tolv tiden.


I dag söndag så åkte vi ner till norrköping, media market där vi mötte upp madde och chrille. Kollade runt lite där innan vi sen begav oss till ingelsta shoppingcenter. Jag var på jakt efter ett par nya vinterskor då sulan på mina stövlar börjar släppa. Efter mkt om och men så hittade jag ett par kängor/stövlar inne på sko punkten som fick följa med hem. Madde och jag kollade igenom lite affärer och när vi var klara så drog vi till max sen för lite lunch. Väl hemma sen så har vi mest bara slappt, kört en till maskin tvätt och så har vi klätt våran fina gran så nu lyser den så fint. Snart är det dags att krypa ner i sängen då det är en ny jobbvecka i morrn men bara en kort sådann för på tisdagkväll börjar min jul ledighet. /M





Fredagkväll

Hjärtat är på julbord med sitt jobb och själv sitter man och inväntar damerna som skall komma över. Skall strax korka upp vinflaskan och avnjuta ett glas vitt vin. Sen blir det tjejsnack, skvaller och vi avrundar med att gå nere en sväng på krogen. Hoppas på att det är några trevliga och roliga människor ute.

/M

Redan onsdag, vart har veckan tagit vägen

Oj vad denna vecka har gått fort, det är redan onsdagkväll vilket innebär att att det bara är 1½ jobbdag kvar tills jag tar helg. Inget speciellt har hänt under de här dagarna, det flyter på som vanligt med jobb under dagarna och mys/tevetittande på kvällarna.

Hjärtat står i duschen och själv slö tittar jag på morden i midsommer men känner att det snart blir sängen för min del då ögonlocken börjar bli tunga. Hoppas verkligen på att kunna få sova riktigt ordentligt i nattt, för under de senaste 2 veckorna har jag sovit som skit. Vaknar 1 - 1½ timme innan klockan ringer och kan inte somna om hur trött jag än är. Ingen höjdare då man vill vara pigg och allärt på jobbet.

I morrn kväll kommer madde och charlie över på fika vilket ska bli skoj. Vart ett tag sen vi sågs även fast vi bor port i port. Fast vi ska ju ses på lördag också för då ska nämligen hjärtat, jag, madde, chrille, malin och dansken discobowla samt äta mat där nere. Skall bli riktigt kul för jag har nämligen aldrig discobowlat förut.

/M

Tända ljus och mys i soffan

I går kväll efter middagen så tände vi en massa ljus, åt ost och kex samt tittade på illusionisten och myste i soffan. Ett bra avslut på en söndagskväll och filmen var helt okej.

I dag har vi haft lite patienter samt möten, dagen har med andra ord flyttit på. Även fast jag sov rätt så okej i natt så är jag endå fruktansvärt trött så det ska blir skönt när vi kommer till nästa onsddag för då börjar min jul ledighet.

Nu blir det teve och kanske testa nya tränings spelet vi har köpt till kinect.

/M

Så skönt med sovmorgon

Vart en exra lång sovmorgon fram till halv 12 ungeför. Sen vart det frukos framför teven med te och chokladmuffins vilket var jätte gott.

Vi sitter fortfarande framför teven men vi ska snart köra igång med att diska, skriva matlista samt städa lägenheten. I dag ska jag vara lite extra noga och torka av alla lister i lägenheten då jag såg att de har blivit väldigt dammiga :S

Skriver nog mer senare ikväll.

/M

Jävlar vad ont det gör

I går på jobbet så kunde jag knapp sitta rätt upp på stolen då jag hade sådan hemsk mensvärk och spyfärdig var jag också imellan åt.  Är glad att jag bara jobbade fram till lunch, hade nog inte pallat att jobba en hel dag men sådann smärta.

Vä hemma fixade jag till mig lite snabbt och sen fikade jag med henke på sultans. Det var trevlig, var ett tag sen vi sågs sen sist så vi hade en hel del att prata om. Efter fikat åkte jag hem till mor då hon ville låna mig och min bil för lite jobb. Körde upp henne till jysk där hon köpt ett skrivbord som jag sen körde hem, tungt som fan var det att bära ut till bilen och ingen hjälp av personalen där upp fick man.

Pappa hjälpte oss ialla fall att bära ut det från bilen och in i huset sen. Passade på att titta på hur mitt gammla sovrum såg efter att de hade målat om det. Kommer bli skit snyggt när det blir klart sen, mamma ska ha det som syrum.

Hämtade kim efter jobbet och så åkte vi till willys och handlade lite sen vart det hem och vila i soffan då vi var sjukt trött båda två. Kim var tröttast då han hade jobbat över kvällen innan och inte kommit hem förens vid midnatt.

Vart en sen middag och sen tittade vi på två filmer som visades på 3:an innan det vart sängen i rätt så skaplig tid för våran del.

I dag har vi hjäpt johan och linda att flytta ut till deras hus i forssjö, det tog inte så fruktansvärt lång tid. Vi började runt 11 tiden och var klara med flytten utav alla möbler kl 15. Tror det kommer att bli jätte fint där ute sen när de har fått allt på sin plats.

Väl hemma i stan hämtade vi kims bil på jobbet, tog en tur in på ica maxi då jag var sugen på choklad. Sen vart det hem, duscha och sen vila en stund i soffan. Nu nördar vi lite dator/tevespel innan vi ska fixa till oss och åka bort till ida som har inflyttningsfest.

/M

Skulle kunna tänka mig en sådann

I går innan vi skulle somna så kom vi in på ämnet hund och vi spånade på vilken sorts ras vi skulle kunna tänka oss att ha. Kim var sugen på en boston terrier, tax, leonberger, berner sennen, rottis eller tjeckoslovakisk varghund.

Jag dissade de flesta utav de allernativen förutom berner sennen och tjeckoslovakisk varghund, skulle dock kunna tänka mig en rottis också. Men det känns inte som någon bra första hund. Tjeckoslovakisk varghund tror jag kan bli svårt att hitta en uppfödare i sverige och ifall man hittar någon så lär det kosta många tusenlappar.

Dock så fasnade jag starkt för berner sennen dels för att den är så vacker och har så härlig päls man kan gosa in sig i. Den har ett lungt temperamente, är en familjehund och sen är det en stor hund men endå inte klumpig. Min röst fall nog på en sån lurvig sak ifall vi någon gång skaffar en hund.




Nu blir det ialla fall sängen för min del, hoppas hjärta kommer hem snart och gör mig sällskap. I morrn är sista arbetsdagen för denna veckan, slutar redan vid lunch vilket är härligt.

/M

Mjuka sköna fötter

Mina fötter blir jätte torra och fnasiga så här under vinter halvåret så jag tänkte tipsa om vad jag brukar göra för att de ska bli lena och mjuka.

Först så brukar jag fila de innan jag tar en en dusch sen brukar jag låta de luft torka och sen fila de lite till. Jag använder en fotskrapa och skrapar med den mjuka sidan.

Sen tar jag och klipper och eventuellt filar naglarna, tänk på att klippa naglarna rakt av så minskar man risken att få nageltrång. Vill man känna sig extra fräsch kan man måla tånaglarna i någon fin färg.

Sen brukar jag smörja in fötterna med antingen någon fet hudkräm eller oliv olja. Sen brukar jag sätta plastpåsar på fötterna och över det ett par strumpor. De får sen sitta på fötterna i några timmar så krämen/olja verkligen tränger in i huden.

Efter några timmar är det bara att ta av strumporna samt plastpåsarna och torka av eventuella rester utav hudkräm/olja och vóla så har du mjuka sköna fötter.

/M


Fruktansvärt kram sjuk

Hjärtat jobbar över och det ser ut att bli sen för hans del så det var middag framför teven själv. Ska va så snäll och fixa en matlåda åt honom sen så han inte behöver tänka på det när han kommer hem.

Skulle vilja ha honom hemma nu då jag känner mig fruktansvärt kramsjuk och en aningen ynklig då jag har en grym mensvärk. Inget är bättre än att krama mitt värme element när jag känner mig ynklig och frusen. Hoppas han inte behöver jobba allt för sen min snygging.

/M

Trött och frusen, ge mig sol och värme istället

Har varit trött och seg hela dagen, lika så hela den här veckan som hittills har gått. Har vaknat runt kl 5 varje morgon och larmet på mobilen går inte av förens kl 6. Surt som tusan är det, jag är inte pigg när jag vaknar så tidigt och inte heller lyckas jag somna om utan istället ligger jag bara och vrider på mig.

Det skulle vara skönt ifall man kunde få en ordentlig rutin på nattsömnen, för det spelar ingen roll ifall jag lägger mig senare eller tidigare. Jag vaknar likt förbannat runt 5 tiden och kissnödig som ett as är jag då också.

Annars så är jag less på denna kyla visst jag ska icke klaga då jag har införskaffat mig ett par jätte varma och skönta termobyxor. Fattar inte att jag inte har köpt ett par sånna tidigare för, fryser ju nästan ingen ting längre när jag är utomhus. Men jag längtar endå till sommare, värmen och det faktumet att det är ljusare ute.

Nu när man går upp och åker till jobbet så är det mörk och det är mörkt när man åker hem. Man blir så trött utav detta mörker, man får ingen energi till att göra något. Jag skulle i stort sätt nästan kunna sova mig igenom dessa vintermånader då jag är extremt trött.

Längar efter att åka utomlands, spånar lite på den idén men min sambo faktiskt. Med då siktar vi på att kanske åka iväg hösten som kommer. Visst det är långt kvar tills dess men bara tanke på att kanske få åka iväg då sporrar än till att stå ut med dessa vintermånader som är kvar.

 


För när våren/sommaren väl är här så går allt så mkt lättare, man har mer energi i kroppen. Jag mår ialla fall 10 gånger bättre under vår och sommar halvåret.

Nä nu ska jag göra lite nytta istället för att sitta här, ska ta tag i disken och sen invänta hjärtat som jobbar över ikväll. När han kommer hem sen blir det middag och mys i soffan.

/M


Julbord i malmköping

I dag efter jobbet så åkte fixade vi till oss och åkte till malmköping. Första stoppet vart på folktandvården där vi möte upp några utav våra kollegor för lite glögg och mingel. Sen begav vi oss bort till herrgården där vi skulle äta julbordet.

Det var jätte fint uppdukat och det fanns en hel del gott att stoppa i sig, de hade även ett bord fullt med efter rätter. Åkte där ifrån vid 20.30, lämnade av en kollega i flen innan jag fortsatte hemmåt.

Nu sitter jag i soffan med hjärtat och tittar på NCIS sen blir det banne mig sängen för min del.

/M

Förbaskade jävla måndag

Vaknade utvilad och pigg, körde kim till jobbet sen styrde jag vidare till Flen. Hämtade två utav våra tandläkare vid tågstationen i dag och det var då denna dag började gå åt helvete. Lampan för låg kylarvätske nivå började lysa.

Åkte i alla fall till jobbet och messade till kim sen men inte hade han någon utav sina mobiler på sig. Ringde ialla fall återbud till några patienter då min tandläkare var sjuk. Fick en utskällning utav en utav patienterna då jag inte kunde erbjuda något tid förens i mitten av januari men efter lite om och men så löste vi det.

Min tandläkare tittade förbi en sväng och då var han så snäll och kollade på min bil. Det visade sig att det var helt tomt på kylarvätska så han var så snäll och fyllde på lite. Tyvärr så pissade min bil ut det på en gång vilket inte var bra.

Åkte raka vägen till volvo och där fick jag det lugnande beskedet att det var en slang samt ett fäste till slangen som hade rostat sönder som gjorde att kylarvätskan rann rakt igenom. Det fixade det på en gång och fyllde på med vätska och jag vart 500 kr fattigare.

Annars var det en helt okej dag på jobbet, väl hemma var det tänkt att vi skulle starta kims bil med startkablar men det behövdes inte. Forden hoppade igång utav sig själv så vi tog en tur till skölding eoch snackade lite skit med kims farsa.

Nu är vi hemma och jag har passerat duschen och kim har snart gräddat klart pannkakorna som blir våran kvällsmat. Sen blir det mys i soffan samt gotta oss med lite chips och sallsa.

Dessutom så firar jag och hjärtat 6 månader i dag, tiden går fort när man har det underbart.


Modellbilder tagna av Joachim Bago
















Helgen som har varit

I fredag så var jag och kim nere en sväng på stan, fikade samt fixade lite saker. Vid 15 tiden åkte vi iväg med viking line bussen upp till Sthlm för att gå ombord på amorella som skulle ta oss på en 24 timmars kryssning.

Hytten var en lyxhytt, inte den allra värsta de hade utan snäppet under och den dög väldigt bra åt oss. Det var en skön säng med hårdmadrass och så hade vi sjöutsikt plus en minibar.

Våran kryssning bestod utav att äta god mat, spela en massa spel i arkadhallen och sen bara ta det lungt i hytten och vila upp oss.

Kom hem på lördagskvällen och busschaffören var så snäll att han släppte av oss vid sultans så vi hade inte många meter att gå hem. Kastade av väska hemma och åkte sen ut till kastrullhäxorna för lite kvällsmat vid 23 tiden. Sen hem och vara ner i soffan innan det vart sängen.

I dag vid 13 tiden åkte vi ner till joachims studio och tog en massa fina kort, lägger upp några i ett eget inlägg så får ni se ett litet smakprov. Hade jätte trevligt där nere, efter att vi var klara där vid 15 tiden vart det willys. Handlade lite diverse saker sen vart det middag ifrån pizzeria norr.

Madde, chrille och charlie kom över vid 17 tiden för att fira kim som hade fyllt år, han fick en klocka med elvis på. Vart fika, tittade på LA Ink och lite skit snack innan det gick hem för att bada lillpojken.

Kim fixade matdoser förut med chile con carne, jag hängde upp lite nya gardiner. Nu sitter vi och nördar dator/tevespel men snart blir det nog sängen för i morrn drar en ny jobbevcka i gång.

/M

Firat födelsedag

I går efter jobbet vart det hem och äta middag sen kom mina föräldrar över och firade kim. han fick presentkort på svenssonsfota samt en orkide.

I dag var jag snäll och körde hjärtat till jobbet då hans bil inte ville starta, sen vart det hem och sova en liten stund. Vid halv 9 satt jag hos frissan och fixade håret, vart lite mörkare samt att hon klippte lugg på mig. Vart jätte nöjd, passade även på att färga ögobrynen.

Sen vart det ner på stan med mamma, shoppade lite på hm samt inhandlade ett par termobyxor på team sportia. Bästa köpt ever, kommer inte frysa denna vinter. Mamma var så snäll och köpte ett underställ till mig samt en pajform. Sen vart det hem till mamma och pappa för lite lunch samt att ta med sig lite julpynt hem.

Vart ner till banken kl 13 för möte, fixade lite med mina fonder samt sparanden. Sen vart det hem och diska, städa samt garnera smörgåstårat. Hämtade hjärtat på jobbet efter att han hade slutat.

Nu i kväll kom hans föräldrar samt bröder över på födelsedagsfika, han fick ett schakspel samt pengar i pressent. Efter fikat så fick de provspela lite kinect och gud vad vi skrattade allesammans.

I morrn åker vi bort och kommer hem på lördagkväll, ska bli skönt att komma iväg lite.

/M