Förbaskade jävla måndag

Vaknade utvilad och pigg, körde kim till jobbet sen styrde jag vidare till Flen. Hämtade två utav våra tandläkare vid tågstationen i dag och det var då denna dag började gå åt helvete. Lampan för låg kylarvätske nivå började lysa.

Åkte i alla fall till jobbet och messade till kim sen men inte hade han någon utav sina mobiler på sig. Ringde ialla fall återbud till några patienter då min tandläkare var sjuk. Fick en utskällning utav en utav patienterna då jag inte kunde erbjuda något tid förens i mitten av januari men efter lite om och men så löste vi det.

Min tandläkare tittade förbi en sväng och då var han så snäll och kollade på min bil. Det visade sig att det var helt tomt på kylarvätska så han var så snäll och fyllde på lite. Tyvärr så pissade min bil ut det på en gång vilket inte var bra.

Åkte raka vägen till volvo och där fick jag det lugnande beskedet att det var en slang samt ett fäste till slangen som hade rostat sönder som gjorde att kylarvätskan rann rakt igenom. Det fixade det på en gång och fyllde på med vätska och jag vart 500 kr fattigare.

Annars var det en helt okej dag på jobbet, väl hemma var det tänkt att vi skulle starta kims bil med startkablar men det behövdes inte. Forden hoppade igång utav sig själv så vi tog en tur till skölding eoch snackade lite skit med kims farsa.

Nu är vi hemma och jag har passerat duschen och kim har snart gräddat klart pannkakorna som blir våran kvällsmat. Sen blir det mys i soffan samt gotta oss med lite chips och sallsa.

Dessutom så firar jag och hjärtat 6 månader i dag, tiden går fort när man har det underbart.


Ditt ord
Postat av: Madde

Shit.. har de gått så länge som sex månader.. ujuj.. tiden går :)

2010-12-07 @ 10:37:03
Postat av: Maddiie

Ja tiden bara springer iväg :D

2010-12-07 @ 15:50:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0